30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Opvarmning af døre til vinteren

Hvad og hvordan man isolerer hoveddøren

Indgangspanelet og vinduerne i ethvert rum er den største varmeafledende overflade. Og hvis man med vinduer ved at installere isoleringsglas, er det muligt at løse problemet med varmetab, så skal indgangen arbejde. Når du starter enhver reparation eller konstruktion, skal du straks bestemme, hvordan du isolerer hoveddøren, uanset hvilket materiale det er fremstillet af. Dette gælder både metal og træ. I artiklen beskriver vi de populære varmeisoleringsmaterialer, metoden til opvarmning og dekoration.

Moderne indgangsmetal og trækonstruktioner sælges allerede med termisk isolering. Et andet problem er, at tykkelsen eller kvaliteten af ​​materialet ikke er nok til at holde varmen i huset (dybest set er dette "suffer9raquo; kinesiske modeller). Også forberedende arbejde og tilpassede kopier er påkrævet, som oprindeligt kun er lavet i form af et lærred med en kasse.

Der er i alt 3 hovedmuligheder:

 • forsegling ender;
 • brug af ruller;
 • isolering til døre.

Hvad bruges til termisk isolering

Forsegling af ender og vestibule anvendes under alle omstændigheder, hvis den ikke passer godt og luftbevægelsen mærkes. Selv den isolerede dør uden tætningsmidlet vil give kold luft og varme begynder at strømme igennem den.

Ruller kan bruges både som et selvstændigt element og ved polstring med dekorative eller isolerende materialer.

Varmeisolerende polstring påføres indvendigt, dekorativt - udefra eller begge dele. Afhængigt af hvilket materiale der anvendes, skal du vælge finishmetoden.

Med skumgummi er det meget nemt at arbejde - de færdige ark er fastgjort på panelet og fastgjort på toppen af ​​lameller. Men billigt materiale akkumulerer vand, hvilket skaber kolde broer. Derudover kan støbeform dannes under skumgummi.

Isolon er strukturelt lig med skumgummi, men absorberer ikke så aktivt vand og smelter ikke under drift. Styrk det såvel som skumgummi.

Mineraluld er mere foretrukket til isolering af en struktur, men i sidste ende vil det begynde at falde i klumper og sag, gradvist som om der drænes ned. Det anbefales på indersiden at først fylde glasperlerne i form af små rektangulære sektioner og indsæt mineraluldpladerne i dem. Dette forhindrer tab af volumen og skaber hulrum.

Styrofoam og udvidet polystyren er meget lette plader, der bevarer deres form og har gode varmeisoleringsegenskaber, men de producerer ekstremt giftige stoffer under forbrænding.

Styrofoam og udvidet polystyren er stærkt smuldrede, når skæreark. Du kan undgå dette, hvis du bruger en varm ledning. Skærearbejde på denne måde udføres udendørs eller i et godt ventileret område.

Sådan isoleres døren med tætningsmiddel

Igen er dette en obligatorisk foranstaltning for ethvert indgangselement, hvor der er en løs pasform til rammen. Tætningen dækker helt de revner, gennem hvilke kold luft passerer, styrker klemmen og gør lukkeprocessen mere støjsvage. Strukturelt er det et bånd, hvoraf den ene side er dækket af et klæbrig lag, og det andet er lavet i form af en gummi- eller skumgummipakke.

Gummitætningen er bedre og holder længere på grund af mindre skade og mindre kompression. Skumgummiens levetid overstiger sjældent 2-3 år, og det skyldes den bløde struktur af skumgummi, som kan komme ud, bøje nogle steder.

Før du begynder at klæbe, skal du måle omkredsen - bredden og højden af ​​lærredet og med denne beregning købe de nødvendige tapeoptagelser. Sørg for at overveje, inden du køber et bånd, ikke kun karmens omkreds, men også tykkelsen af ​​forsiden og revner.

Til reference. Dørens våbenhus er en strimmel på 3-5 cm tyk, der fremstår som en fortsættelse af lærredet og går ind i selve boksen.

Selve limningsprocessen er meget enkel:

 • affedt de steder, hvor det vil blive limet
 • Fra bunden skal du forsigtigt afskrække små stykker papir fra klæbemidlet og trykke ned, fastgør båndet.

I dag blev det med en klæbende tape meget let at isolere de kolde broer, hvorimod tidligere på disse steder var det nødvendigt at nagle snitene af dermatina i små lag i små lag.

For større effekt kan du klæbe blødt tape til kanten af ​​kassen.

Tætning med specielle ruller

Isolering af indgangsdøren med ruller giver dig mulighed for straks at udføre 2 opgaver - for at lukke slotsene, hvorigennem det er synligt, og dekorere panelet. Som en rulle er en blød tætning, som er indpakket polstring. Ruller rulles i små portioner og spidses med negle indefra.

I øjeblikket er denne metode ikke populær som i sovjettiden, men det er en glimrende måde at forsegle indgangsdørene på.

Hvordan man arbejder med ruller

Polstringsprocessen ser sådan ud:

 • Forbered materialet - tætningsmidlet er pakket ind i dermatin;
 • På indersiden nagler de det med nelliker strengt langs kanterne på kanterne;
 • i den nederste del gør det sådan, at rullerne rager ud med en halv centimeter.

VIDEO: Hvad adskiller isolerede metaldøre fra træ

En varmelegeme til døre er valgt ud fra budgettet, lærredets materiale og den forventede levetid. Den nemmeste måde at arbejde med skumplast på (læs om dette nedenfor), men det vil være mere kvalitativt at bruge isolone eller mineraluld. Isolatet til døre efter fastgørelsen er nødvendigvis lukket med en efterbehandlingsklud - dermatin, imiteret læder, vinyl mv.

Bestem først den ønskede mængde - måle omkredsen og tilføj 1 cm fra hver kant.

Det er bedst at isolere hoveddøren på begge sider - så du kan helt eliminere varmeforbruget og spare på opvarmning. Afslutning, henholdsvis, udføres også udefra og indefra.

 1. Fjern kluden fra hængslerne og læg den vandret.
 2. Skru af alt tilbehør - hængsler, håndtag, hæfteklammer osv.
 3. Rens overfladen af ​​støv og snavs og affedt den.
 4. Hvis isoleringen til dørene - mineraluld gøres på indersiden af ​​gitteret med tynde perler med en størrelse på kanten på 15-20 cm til skum, og isolon er ikke påkrævet.
 5. Isolatoren er fastgjort, afhængigt af dens type, med nelliker, byggestifter eller lim.
 6. Lad tørre i flere timer og afslutte dekoration. Den bedste måde at opnå dette på er at bygge en konstruktion stepper - hurtigt, pålideligt og meget nemt.

For yderligere dekoration af ydersiden er det muligt at markere med en kridtdiamant ved krydset til hammer dekorative negle og mellem dem for at trække en stærk fiskeline. I så fald vil den isolerede hoveddør se æstetisk mere attraktiv.

Indgangsdøre isoleret med dermatitis trædøre

 1. Fastgør hardware og returner designet til dets oprindelige position.

Der er 2 lige effektive måder:

 • fastgørelsesplader udenfor eller indeni og polstring dermatin (kozhzamom, vinyl, etc.);
 • fyldsektioner med glasperler og montering af skåret stykker skum med efterfølgende dekorative efterbehandling.

Begge metoder har ret til at eksistere, da termisk isolering ikke er kritisk. Og i det og i et andet tilfælde er dørene isoleret med egne hænder, som skal fjerne strukturen fra hængslerne, dekorere finishen og fikse skummet eller styrofoammen.

 1. Fjern fra hængslerne og demonter alle armaturerne.
 2. På ydersiden er lærredet rengjort og affedtet.
 3. Påfør et lag af flydende negle og stram godt lakene af skum eller polystyrenskum.
 4. På toppen indretning er fyldt, gør på kanterne ledges til 1 cm og gør dem i form af ruller.
 1. Fjern fra hængslerne og demonter alle armaturerne.
 2. På indersiden gør tynde krympe kassen.
 3. Skær skummet ind i de ønskede fragmenter.
 4. Med indsats sat i vinduerne, så der ikke er tomme huller.
 5. Dekorer med laminat, plastpaneler, stofmaterialer mv.

Som du kan se, er der ingen vanskeligheder med at gøre dørisoleringen med egne hænder, nej. Det er nok at få de nødvendige materialer til rådighed og for at forstå præcis hvad de skal gøre og for hvad.

VIDEO: Sådan isoleres indgangen til trædøren med dine egne hænder

Jeg kører anden gang til Phoenix-elegant. Jeg forstår ikke hvorfor en sådan høj temperatur destillation? Fire.

 • 01.01.2018 »Sådan isoleres en væg i en lejlighed indefra

  I PIR-plader er det fornuftigt, hvis du har brug for et privat hus for hurtigt at vedlægge varmeisolering. Lugt ikke, ikke.

 • 01.01.2018 »Den bedste hjemmelavede enhed - hvordan man vælger og fra hvad

  Hej Hvert år forbedres apparaterne, børns sår elimineres, vi anbefaler.

 • 01.01.2018 »Den bedste hjemmelavede enhed - hvordan man vælger og fra hvad

  Nyttig artikel. Hvis du vil vide min mening, vil jeg dele det. Jeg gør også mit hjemmebryggeri.

 • 01.01.2018 »Selvfremstillet enhed Domovenok

  Domovyanok 1 var min første moonshine. Jeg købte det i mangel på reklame blev forfulgt. .

 • Hvordan og hvad at isolere hoveddøren i et privat hus og lejlighed

  Vinteren er naturligvis forbundet med kulden, og nu også med behovet for at sprede store summer for opvarmning, hvorom omkostningerne systematisk øges. For at øge temperaturen i rummet og spare på opvarmning af huset eller lejligheden forsøger ejendomsejere at finde og eliminere kilder til varmetab.

  I de fleste tilfælde viser termisk billeddannelse af bygninger, at ca. en tredjedel af varmen fra rummet trænger ud gennem den såkaldte "varme kontur", nemlig vinduer og indgangsdøre.

  Tror ikke, at montering af termoruder og udskiftning af dørenheden automatisk løser problemet med varmetab. Og hvis udskiftning af vinduer fører til et fald i tab, fordi de er lukket om vinteren, i tilfælde af døren forlader varmen stadig rummet, så du skal lære at isolere hoveddøren i et privat hus med egne hænder og anvende viden i praksis.

  Termisk isolering af indgangsdørene tillader:

  1. Reducer varmetab, slippe af med udkast og udkast;
  2. at reducere støjen, der trænger ind i lejligheden / huset
  3. forbedre den æstetiske komponent - indretningen af ​​dørene.

  Det er meget nemmere at isolere døren i lejligheden, som regel går den til indgangen, hvor temperaturen er varmere end i gaden. Dørens varme i landhuset er en mere kompliceret opgave, dvs. det adskiller det opvarmede rum fra den kølige luft af gaden og vinden. Ikke desto mindre vil de generelle regler og anvisninger for opvarmning til dem være de samme. Forskellen vil være i valget af termisk isoleringsmateriale og dens tykkelse.

  I et privat hus og lejlighed til isolering kan anvendes forskellige isoleringsmaterialer, fordelene ved byggemarkedet er bundet af dem. Blandt de mest populære:

  • pap (papirhoneycomb fyldstof). Indenlandske producenter fylder bølgepap med indvendige døre for at øge deres lydisoleringsegenskaber. Ingen er overrasket over den kinesiske dørs varme med pap, fordi dette er den billigste isolator;
  • møbler skum gummi (tykkelse fra 3 til 100 mm, prisen er 45-900 rub./m.kv). Det er et materiale til isolering af døre, som var en af ​​de første til at blive anvendt til varmeisolering. Skum udmærker sig ved lav pris, fleksibilitet, evne til at holde formen i lang tid og genoprette den under kortvarig belastning, gode lydisolerende egenskaber, nem betjening;
  • polystyren skum (2560-3200 rubler / kubikmeter). Det er han, der betragtes som den mest effektive isolering til indgangsdøre. Og isoleringen af ​​døren med polystyren er den mest populære løsning. Polyfoam har lave omkostninger, fremragende lyd- og varmeisoleringsegenskaber, nem installation. Det skal dog huskes, at skummet understøtter brændingen.
  • udvidet polystyren (3500-5000 rub./m.cub.) Har lignende egenskaber, men på grund af højere densitet gør det muligt at udføre dørisolering pålideligt. Udvidet polystyren skelnes af en højere pris. I struktur er begge materialer klassificeret som stive og anvendes primært til isolering af en metaldør;
  • polyurethanskum. Produktet er en nyhed inden for dørisolering. Polyurethanskum er i sine egenskaber sammenlignelige med polystyren, men dets anvendelse gør det muligt at fylde hele rummet inde i døren. Materialet er miljøvenligt, understøtter ikke forbrænding, men har højere omkostninger;
  • vat. Opvarmning af døren med mineraluld er en moderne analog til opvarmning af skum. På grund af fleksibiliteten af ​​dette materiale kan den bruges til isolering af både metal- og trædøre. Derfor er det nødvendigt at skelne mellem mineraluld (Isover, prisen på 70-75 rubler. / kvm) Og basalt uld (Rockwool, pris 200-220 gnide. / kvm). Den anden mulighed er mere stiv og miljøvenlig. Under alle omstændigheder skal isolering af hoveddøren med bomuldsuld kræves installation af en dampspærrefilm. Dette skyldes det faktum, at bomulds hygroskopicitet ikke tillader det at blive brugt uden yderligere beskyttelse. Af samme grund anbefales det ikke at isolere en bomuldsdør i et privat hus;
  • Farveindstillinger. Dette er et dekorativt materiale, der har til formål at lukke varmeren og give døren et æstetisk udseende. Derfor udføres isoleringen af ​​døre med dermantinom kun sammen med det termiske isoleringsmateriale.

  Færdigt sæt til dørisolering

  For dem, der ikke ønsker at spilde tid på udvælgelsen og beregningen af ​​mængden af ​​materialer, foreslår producenterne at købe et sæt til dørisolering - en færdig løsning til indgangsdøre i forskellige størrelser.

  Kit til isolering af indgangsdøren omfatter:

  • Farveindstillinger. I udseende ligner det på huden. Nu har denne polstring mistet sin popularitet, men det er stadig en af ​​de enkleste og billigste måder at isolere og dekorere døren i hytten på;
  • skumgummi;
  • forsegling af gummi. For at forhindre at blæse rundt om dørkarmenes omkreds;
  • Negle med dekorative hatte.

  Omkostningerne ved sæt "Standard" med skumgummitykkelse på 5 mm - 490-520 rubler. Suite "Lux" med skumgummi 10 mm - 1180-1230 rubler. Der er også kits med sintepon, de er lidt billigere.

  Takket være dette sæt er det muligt at udføre mindre reparationer og isolering af udvendige døre uden problemer.

  Prisen på kittet er typisk højere end prisen på de enkelte komponenter, så det er bedre at købe materialerne selv.

  Sådan isoleres hoveddøren i et privat hus og lejlighed

  Vi vil analysere teknologien til opvarmning af en gadedør ved egen styrke i et stykke retning. Der er to kilder til varmetab:

  • selve døren, jeg. På grund af dørbladets høje termiske ledningsevne opstår der varme. Mere varme ledes gennem metaldørene, mindre - træ;
  • dørkontur. En væsentlig del af varmen er "blæst ud" fra rummet ved udkast, der fremkommer på grund af dørens lette pasform til dørkarmen.

  Overvej hvordan du kan isolere indgangsdørene med dine egne hænder for at reducere varmetabet i begge retninger.

  Retning 1 - Opvarmning af dørbladet

  Det skal forstås, at metoderne til dørisolering vil blive bestemt af det materiale, hvorfra dørbladet er fremstillet:

  • Metaldøren er isoleret ved at fylde hulrummet inde i dørkarmen. Til dette kan polystyren og bomuld uld anvendes. Før du starter, skal du åbne døren, fjerne papefyldstoffet (installeret i næsten alle kinesiske døre) og fyld hulrummet med et mere egnet varmeisoleringsmateriale.

  Ved påfyldning af skum, skæres i stykker, der er egnet til montering og klæbet til den indre overflade af døren via et monterings og flydende sømpistol. Fri plads blæser ved montering af skum. I tilfælde af bomuldsuld anbefales det først at lave en kasse, hvori celler placeres i bomuldsuld. Det er umuligt at lægge bomuldsuld uden en kasse, hun har en tendens til at glide i løbet af tiden. Derefter lukkes døren med et hvilket som helst arkmateriale, fx fiberboard og dekoreret. Ofte er isoleringen dækket af plastpaneler eller MDF paneler.

  • Isolationen af ​​trædøren er lavet af en fleksibel varmelegeme. Da isolationen ikke kan placeres inde i dørrammen, skal du bestemme hvilken side der skal isoleres til døren, udefra eller indefra. Her tages der hensyn til retningen for åbning af døren og placeringen af ​​hængslerne. Hovedkravet er, at forseglingen ikke forstyrrer deres funktion.

  Ved isolering på dørbladet er anbragt et varmeisolerende materiale, er dækket af en film (i tilfælde af bomuld), og polstring udføres døre Farveindstillinger, som er faste ornamentale negle.

  Retning 2 - Isolering af åbningen af ​​indgangsdøren

  Kun isolering af linned vil ikke reducere varmetabet, så det kunne siges om at øge energieffektiviteten af ​​husets varme kontur.

  Den anden retning, mere produktiv og enkel i implementeringen, som normalt begynder at arbejde på termisk isolering, er isoleringen af ​​dørkarmen. I denne retning er der to måder at opvarme:

  1. Isolering af dørrammen på indgangsdøren

  Til disse formål anvendes et tætningsmiddel - polymer eller skumgummi (mindre ofte) på klæbemiddelbasis. Præference gives bedst til polymeren, fordi dets levetid er længere, og effektiviteten er højere. Skumbåndet varer ikke, og sæsonen bærer i bedste fald inden for et år. Processen med at opvarme sig selv er enkel og indebærer at holde tætningsmidlet rundt om dørbladets omkreds. Det vigtigste er at pre-tørre og affedt overfladen, så tætningsmidlet bliver bedre klæbet.

  Et vigtigt aspekt, som bestemmer effektiviteten af ​​isolering, er det korrekte valg af tætningens tykkelse. Tynd forsegling vil ikke udføre sin funktion fuldt ud, og tyk vil skabe yderligere belastning på dørhængsler i færd med at lukke døren, og vil få dem til accelereret slitage.

  Plasticine vil hjælpe med at løse dette problem. Den skal pakkes i cellofan og placeres mellem dørkarmen og lærredet. Derefter lukkes døren og åbner den. Tykkelsen af ​​den resulterende plasticinrulle vil svare til den optimale tykkelse af forseglingen.

  2. Isolering af indgangsdørens skråninger

  Forkert installation af dørkarmen, brug af dårlig kvalitet skum, der "gled" gennem døren driftsperioden, besparelserne på skummet og dens blæser ud med afbrydelser - alt dette i sidste ende fører til, at den kolde kommer fra en tilsyneladende isolerede døre.

  Hvad hvis jeg blæser fra hoveddøren?

  For at eliminere udkast er det nødvendigt at demontere skråningerne, fylde hullet med skum, sæt isoleringen (helst blød) og genoprette hældningen igen. Hvis dette arbejde er svært at gøre, er det bedre at bestille en mester, hans tjenester vil ikke være for dyre, og udseendet af døren vil præsentere.

  Kontroller, om luften ikke lækker skummet, kan du, hvis du bringer lighteren til samlingssømmen. Hvis flammen vil fluktuere - skal du træffe foranstaltninger for at erstatte skummet.

  Montering af en dobbeltdør som en metode til isolering

  En separat måde at isolere huset på kan installeres en dobbeltdør. Rummet mellem tilstødende døre bliver et luftlag, som vil medvirke til at sikre, at kold luft fra gaden ikke trænger direkte ind i boligkvarteret. I forbindelse med isolering af åbninger og skråninger gør denne tilgang det muligt at få virkelig højkvalitetsisolerede indgangsdøre.

  Bemærk. Ideel mulighed i dette tilfælde kan være installation af to døre på en dørramme.

  Hvis isoleringen ikke hjælper meget - er det tid til at skifte de gamle døre. Gode ​​anmeldelser om indgangsdørene med termisk brud, som forhindrer indtrængning af kulde, udjævner temperaturforskellene mellem rummet og gaden.

  Budgetisolering af indgangsdøren - videoinstruktion

  Hvis der er en balkon i huset eller lejligheden, så er det en anden dør, der vender ud mod gaden (især hvis balkonen eller balkonen ikke er glaseret) og derfor har brug for varmeisolering.

  Sådan isoleres altandøren til vinteren

  Opvarmning af balkondøren har sin egen specificitet, som er forbundet med tilstedeværelsen af ​​et vindue i det. Hvis døren er lavet af træ, gøres isoleringen ved at klæbe tætningsmidlet rundt om lærredets omkreds, opvarme skråningerne og forsegle glasstolen. Isoleringsteknologien vil være ens (vi anbefaler at gøre os bekendt) med opvarmning af trævinduer.

  Hvis det er nødvendigt at isolere plastdøren, anbefales det i dette tilfælde først at kontrollere tætheden af ​​døren og justere pasningen ved at justere beslagene. Teknologien for termisk isolering svarer også til termisk isolering af plastikvinduer. I tilfælde af at der ikke er krænkelser i beslaglæggelsens arbejde, anbefaler mastrene brugen af ​​svensk opvarmningsteknologi. Dette er den mest pålidelige måde at reducere varmetab gennem balkonblokken.

  Som du kan se, er der flere anvisninger til opvarmning af døren i et privat hus. Men kun deres komplekse brug vil gøre det muligt at opnå en virkelig håndgribelig effekt.

  Kommentarer (0)

  Informationsprojekt om opførelsen af ​​huset med egne hænder. Fuld eller delvis kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig efter aftale med administratoren

  Opvarmning af en plast eller træ balkon dør til vinteren: arbejdsordenen

  For at kunne leve behageligt i en lejlighed eller et hus om vinteren er det nødvendigt at forberede dem til vinteren. Først og fremmest gælder det for isolering af vinduer og udvendige døre: balkon og indgangsdøre.

  De mest almindelige balkon døre er lavet af plastik (PVC) og træ.

  Afhængigt af designfunktionerne skelner:

  • separate døre;
  • balkon blokke (systemer bestående af en dør og et vindue).

  Ved mekanismen for åbning eller lukning af stoffet er strukturerne opdelt i svingning og glidning.

  Overvej hvordan du skal isolere altandørens dør med en flot udsigt med dine egne hænder.

  Sådan isoleres en træ balkon dør

  Træbalkonsystemet består af en kasse og en klud. Kassen er lavet af træholdere. To lodrette stande kaldes looped og feigned. Dørhængsler er fastgjort til hængselstrålen, hvorpå lærredet efterfølgende hænges.

  Kassen er monteret i døråbningen og fastgjort med ankre.

  Tøj til balkon konstruktion er produceret kedelig, all-glass eller kombineret.

  Kombineret balkondør

  For at kunne udføre balkondørisoleringen med egne hænder er det nødvendigt at bestemme de vigtigste problemområder. Disse omfatter:

  1. mellemrum mellem dørkassen og døråbningen
  2. mellemrum mellem døren og døren
  3. slots i træstrukturen;
  4. mellemrum mellem lærredet og boksen;
  5. mellemrummet mellem glas og træpåfyldning af lærredet;
  6. svag isolering af selve glasset.

  I tilfælde af dårlig skumdannelse kan der forekomme spalter mellem dørkarmen og åbningen under installationen. For at finde stedet for et udkast er det nok at bruge et brændende stearinlys. Lyset flyttes rundt om døren. Branden vil være en indikator. På det sted, hvor den kolde luft intensivt kommer ind i rummet, vil lyset afvige kraftigt fra kassen.

  For at eliminere de to første grunde er det nødvendigt at fjerne pladerne eller rammene og genoprette problemområderne.

  Eliminering af revner i selve konstruktionen

  Ved langvarig brug af træbalkede døre kan træet revne. I dette tilfælde vil huller i selve materialet dannes.

  For at isolere dørene skal slidserne anbringes. Så skal du isolere trædelen. For en balkon dør er kvaliteten af ​​en varmeisolator normalt skumgummi eller sintepon. Vi tager en varmelegeme og skærer ud af det et rektangel i henhold til størrelsen af ​​trædelen. Ved at bruge negle spiker vi det til trædelen udefra. Du kan også reparere varmeren med en hæftemaskine.

  For at varmeisolatoren ikke bliver våd, er den dækket af læder på toppen. Den er skåret i en størrelse, der er lidt større end skummaterialets størrelse. For at give et mere æstetisk udseende såvel som at sikre, at hullerne mellem lærredet og boksen også blev blokeret, er stoffet af polstring og isolering lavet af ruller, som er installeret langs hele bladets omkreds.

  Fastgør polstring med negle med dekorativt hoved eller selvlukkende skruer.

  Isoleret dør

  Eliminering af huller mellem kanalen og lærredet

  Hvis årsagen til udkast er, at nettet smækker løst til kassen, er det nødvendigt at installere en pakning på kassen.

  Det kan være af følgende typer:

  • en varmelegeme med en klæbende overflade;
  • varmeapparat, som er monteret med lim;
  • varmeapparater, som er installeret i rillen.

  Tykkelsen på isolatoren vælges afhængigt af afstanden. Et tyndt tætningsmiddel kan ikke beskytte rummet mod varmetab, og en meget tyk vil ikke tillade døren at lukke normalt.

  Isolator er lavet af følgende materialer:

  Sådan isoleres en balkondør med glas

  Hvis balkildøren er glaseret, er det nødvendigt at isolere placeringen af ​​glasset i søjlen og selve glasset.

  For at forsegle kløften mellem glasset og linnedet skal du opdatere glasperlerne. Hvis det ikke hjælper, skal du bruge det sædvanlige vindues kit.

  Det er også nødvendigt at inspicere glasset. Hvis det har revner, er det enten udskiftet med en ny, eller revnerne er forseglet.

  For at skabe yderligere isolering skal du bruge en energibesparende film, der limes over glasset.

  Filmen er monteret på glasset på siden af ​​rummet.

  OBS venligst! Energibesparende film kan rumme op til 30% af varmen, som går gennem glasoverfladen.

  Energibesparende film

  Sådan isoleres en plastisk balkondør

  Plastbalkonsystemet har ret god varmeisolering. Det tørrer ikke ud som træ, og brugen af ​​en dobbelt- eller triple-glaseret enhed garanterer en betydelig reduktion af varmetabet gennem glasset.

  Men selv her er det nødvendigt at forberede systemet til vinteren.

  For et plastiksystem kan de problematiske steder med hensyn til varmeisolering være følgende:

  1. mellemrum mellem plastiksystemet og åbningen;
  2. mellemrum mellem lærredet og boksen;
  3. slidt isolering.

  Eliminering af mellemrummet mellem kanalen og åbningen

  I det første tilfælde kan slidserne forekomme, når hullet mellem døråbningen og kanalen under installationen er defekt.

  Du kan også finde et hul med et brændende lys. For at rette op på situationen er det nødvendigt igen at behandle dette område ved hjælp af et monteringsskum.

  Hvis hullet er stort nok, så kan du forsegle det med skum, så fyld de små revner med skum og derefter kitt.

  Hvis problemet er i døråbningsområdet, er det muligt at lægge skumpolystyren på dette sted og allerede lukke toppen med en speciel færdiglavet dør eller læg flisen.

  Skruen kan opstå på grund af skævheden af ​​dørsystemet. For at justere det har du brug for en 4 mm skruenøgle.

  Hvis døren er ukorrekt, vil tætningsmidlet i sagpositionen blive knust.

  For at justere webens position lodret, skal du bruge en lodret justeringsskrue i den nedre loop. Det kan findes ved at fjerne plastdysen. Når nøglen drejes med uret, hæves døren. Også til justering brug vandrette skruer, der er placeret i top og bund loops. Med deres hjælp justeres bladet til højre eller venstre vandret.

  Lodret dørjustering

  En plastdør kan passere kold luft i tilfælde af, at forseglingen har mistet sin elastik på grund af plastikets forlængede drift, eller fordi producenten oprindeligt brugte et forseglingsmiddel af dårlig kvalitet. Tætningsmidlets liv er normalt 10-15 år.

  OBS venligst! Pakningen bør kun udskiftes i det mest ekstreme tilfælde, hvis udkastet ikke kan fjernes ved justering eller isoleringen har mistet sine varmeisoleringsegenskaber af en eller anden grund.

  Det skal udskiftes, hvis:

  • Kondensation fremstår indenfor glasenheden;
  • vinduet inde fryser;
  • Vinduet justeres, men fra vinduet viser det.

  1. Fjern forseglingen fra rillen.
  2. Rens rillefladen fra snavs, støv og resten af ​​den gamle forsegling. Du kan affedt overfladen med hvid ånd.
  3. Spred omkanten af ​​sporet med speciel lim.
  4. Sæt forseglingen.
  5. Skær overskydende og lim enderne.

  Tætning udskiftning

  For at forlænge forseglingsmaterialets levetid skal det periodisk smøres med specielle forbindelser.

  Sådan isoleres balkongen trædør til vinteren, vist i videoen.

  Ofte i en lejlighed er der et sådant problem som udkast. Deres vigtigste.

  Over tid begynder altanen plastdøren at synke. .

  Ved første øjekast ser det ud til, at udskiftningen af ​​inputstrukturen er kompleks.

  Næsten alle lejligheder i flere etagers huse er udstyret med balkon eller.

  Ingen kommentarer eller anmeldelser endnu, men du kan forlade din.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 7 = 1