30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Opskrifter af tærter i ovnen med stuffing

Patties i ovnen gær med forskellige fyldninger: madlavning opskrifter med et billede

Russisk gæstfrihed er kendt over hele verden. Længe siden elskerinden var berømt for deres evne til at bage tærter. Ikke underligt, folkemusikens ordsprog siger: "Sommerhuset er ikke rødt med hjørner, men er rødt med tærter".

Der er mange opskrifter til fremstilling af tærter: stort og lille, en bid, stegt i stegepande og bagt i ovnen, åben og lukket, forskellige former (klassisk, trekantet, rund).

Det vigtigste, der adskiller forskellige opskrifter, er sammensætningen, fremstillingsmetoden til dejen og påfyldningen. I dag vil vi se på, hvordan man skal tilberede gærter til alles favorit tærter.

Typer af gærdej til tærter

Gærdej, afhængig af sammensætningen og fremstillingsmetoden, er mild, normal og puffy. Dejen er kendetegnet ved et højt indhold af æg, smør, sukker og creme fraiche. Bruges hovedsagelig til at lave tærter med frugt eller sød ostemasse påfyldning.

Der er amatører, der laver mad fra kager med dejkål eller kartofler. Kombinationen af ​​sød dej og saltede fyldninger er usædvanlig.

Opskriften på gær paier i ovnen er forskellig for hver elskerinde. Overvej det mest almindelige.

Fremstilling af en gærdej

For at opnå en gærdej skal du først forberede skeen. For at gøre dette, 40 g frisk gær eller 14 g tør opløses med et glas varm mælk med en spiseskefuld sukker. Derefter tilsættes 3 spsk mel med et dias.

Efter blanding skal skeen forblive på et varmt sted, hvor der ikke er udkast, i 20-30 minutter. Når du ser at lugten har "nærmet sig", hvilket er mærkbart af den måde, "cap" voksede; og bobler dukkede op, kan du begynde at forberede dejen.

Til dette skal du tage:

• 100 gram sukker (til søde tærter kan du tilføje en lille vanille);

• flere æg (jo mere dej er, jo mere), for en simpel test er tre nok;

• en halv smørpakke

• en spisesked af enhver vegetabilsk olie

Om ønsket tilsættes lidt gurkemeje til dejen for at give en smukkere farve. Mælk kan erstattes med kefir eller creme fraiche. I dette tilfælde fortyndes gæren til svampen med varmt vand. Smør, om ønsket, erstattes med margarine eller en vegetabilsk fløde blanding.

I en separat beholder blandes alle komponenter, olien er for-blødgjort, melet er sigtet for at berige luften og eliminere klumperne. Den skal tilsættes gradvist og blandes i en retning.

Dejen er lagt ud til æltning på et tørt bord eller bord, let sprinklet med mel. Smørende hænder med vegetabilsk olie for at undgå at klæbe, er det nødvendigt at grundigt ælte dejen stykket, indtil den bliver plastisk og homogen.

For at forhindre dejen fra at flygte, når den begynder at vokse, placeres den i en stor pande, bestrødt af mel og dækket med et rent tør håndklæde, der er placeret på et varmt sted i 1-2 timer.

Når du ser at dejen er steget og næsten forlader opvasken, er det nødvendigt at smuldre det og lade det gå. Så du kan gøre et par gange, efter at dejen er lagt ud på skærebordet for at lave lækre bagværk.

Varianter af tærter fra gærdej

Fra dejen, der er fremstillet med brug af gærgummi, er det muligt at fremstille en række forskellige produkter. Disse kan være boller, kager, ostekage, kager og selvfølgelig tærter. Bagning varierer i form, størrelse og påfyldning.

Store tærter er tilberedt efter størrelsen af ​​pladen eller skimmelsvampen til ovnen, påfyldningen er placeret mellem de nedre og øverste lag. Nogle gange er der åbne tærter. Normalt er de tilberedt med frugt og dækket af en dekorativ gitter lavet af dej. Når de serveres på et bord, skæres de i stykker.

Små tærter varierer i størrelse og form og er skulptureret i form af både, koloboks og trekanter. Når værtinden forbereder tærter på samme tid med forskellige typer påfyldning, bruger hver for sig ofte sin egen form.

Mange børn og voksne elsker søde tærter. For ikke at bekymre sig om hvordan man laver gær tærter med æbler i ovnen, foreslås opskriften med billedet nedenfor.

Dejen til tærter er tilberedt efter en klassisk opskrift eller med en øget mængde bagning. Mange som en blødere og søde base.

Til forberedelse af påfyldningen er det bedst at tage søde og sure æbler. De skales af skrællen og frøene, skæres i små stykker eller tinder på et stort rivejern. For at fyldningen ikke bliver mørkere, skal den sprøjtes med citronsaft. Det er godt at tilføje kanel til æbler. Nogle elskerinder kan lide at tilføje citronskal, nelliker, kardemomme.

Processen med at lave tærter med æbler

Klar dejen skæres på bordet eller bordet på små identiske bolde på størrelse med et kyllingæg. Derefter knæbes klumperne med kager eller hænder i kager, hvis tykkelse afhænger af dine præferencer. Nogle elsker mere dej, andre som påfyldninger.

Lad tortillerne ikke blive tynde, så fyldningen ikke løber ud og tærterne holder formen. For at forhindre tærterne at blive våde, kan du let drysses en kage, inden du anbringer æbler med hvedebrød eller en manga. I midten af ​​cirklen placeres påfyldningen, så kanterne er tørre.

Arbejdsstykkets ender er forbundet med hænder sprinklet med mel eller smurt med vegetabilsk olie, der dannes en oval kage og anbringes på et tilberedt bagværk til bagning med en søm ned. Ovnpladen kan forsmøres med vegetabilsk olie eller foret med pergament til bagning.

Patties er placeret i afstand fra hinanden, så de ikke holder sammen når de vokser op. Pladen med produkter sættes på et varmt sted i 10-15 minutter. Så når tærterne er lidt oprejst, skal de øverste og siderne smøres med pisket skum for at give en gylden skorpe.

Funktioner i bagning i ovnen

For at få lækre gærpatties i ovnen skal du overholde flere krav. Bagepladen er installeret i en forvarmet ovn. Produkterne bages ved en temperatur på 180 grader på et gennemsnitligt niveau i 30-40 minutter afhængigt af tærskens størrelse.

Det er tilrådeligt ikke at åbne døren i begyndelsen af ​​madlavningen, så vores både ikke synker.

Det er bedre at observere bagningsprocessen i ovnvinduet. Med ujævn madlavning rundt om kanterne, når tærterne allerede er dækket af en skorpe, kan du bytte dem. Efter et stykke tid vil duften af ​​æbler med kanel vise, at tærterne i gærovnen har arbejdet!

Et ark af færdige produkter skal dækkes med en ren, tør klud og må stå lidt. Tærter med æbler er lækre og umiddelbart efter bagning og i kold form.

Traditionelle tærter med kålfyldning fra gærdej

Gærpærer med kål i ovnen bages fra en traditionel gærdej på samme måde som i foregående afsnit.

Fyldningen kan fremstilles af frisk eller sur kål. Frisk finspalt og kog til halvdelen kogt med en lille mængde solsikke eller olivenolie. Til smag tilsættes salt og sort peber, nogle gange dild.

Når påfyldningen køler ned, koges kogte hakkede æg i den. Et lille kålhoved er normalt 3 æg.

Sådanne kager er lækre både varme og kolde. Du kan varme op gær tærter med kål i ovnen eller i stegepande med lidt olie.

Patties med kartoffelfyldning

Den nemmeste og billigste at forberede er gær tærter med kartofler i ovnen. I dette tilfælde kan der tilsættes lidt mindre sukker til den traditionelle dej.

Til påfyldningen skal skrællede kartofler skæres i stykker og koges som puree. Mælk bør ikke tilsættes, så fyldningen ikke løber ud. Til knuste kartofler tilsættes smør, dild, salt og peber.

Separat på en lille mængde solsikkeolie knuses ugen til en gylden farve og tilsættes til vores påfyldning. Hvis nogen, for eksempel et barn, ikke kan spise løg, bliver det lækkert uden ham.

Til 1 kg kartofler har du brug for 100 g smør, en lille løg, 2 spiseskefulde vegetabilsk olie, salt og peber samt grøntsager efter smag. I jorden kan du også tilføje æggeblommen af ​​et æg. Smør pattiesne inden bagning med en pisket mælkebøtte eller smør, hvilket vil give dem en duft og glans.

Patties i en gærovn med kartoffelpåfyldning bages ved en temperatur på 180 grader i ca. 20 minutter. Mest lækre er denne slags tærter i en varm form.

Pies i ovnen gær med kødfyldning

Når du vil udfylde dine mænd og give dem noget lækkert fra hjemmelavet mad til arbejde, er det bedste valg gær paier med kød, bagt i ovnen. Valget af kødfyllinger afhænger af dine præferencer. De kan tilberedes fra enhver form for kød eller fjerkræ, forkogt og rullet gennem en kødkværn. Du kan bruge færdigpakning eller pâté.

En klassisk opskrift på gærpajer i en ovn med kødfyldning omfatter kød med løg. Halvt kilo kogt kød er taget flere løg, der skæres i små stykker og passeruyutsya indtil gyldenbrun. I påfyldningen til smag tilsættes salt og krydderier.

Den påføres i den kolde form til midten af ​​dejkagen, kantene er bundet for at skabe den ønskede form, som kan være klassisk, trekantet eller rund.

Patties er bagt i ovnen på den sædvanlige måde - ved en temperatur på 150-180 grader, cirka en halv time.

Bezdozhzhevye patties på yoghurt

Hvis du ikke vil rive med spyt og bage gær paier, på kefir i ovnen vil de vise sig at være blide og luftige!

For at forberede testen skal du bruge:

• 2 spsk. ske margarine, smør eller vegetabilsk olie.

Ægene gnides med salt og sukker, olie tilsættes. Blandingen omrøres, indtil der opnås en ensartet sammensætning. Det sigtede mel hældes gradvist i små portioner. Derefter tilsattes sodavand, slukket med eddike.

Når dejen holder op med at holde fast i dine hænder og bliver elastisk, skal du dække den med noget og sætte den til side for at passe. Om en halv time kan du begynde at lave tærter, der vil være velsmagende med enhver fyldning. De resulterende produkter vil være bløde, luftige og vigtigere, mindre kaloriske.

Alle betragtede opskrifter er anbefalende i naturen. Hver værtinde vælger hvad der passer bedst til hende og hendes familiemedlemmer. Derudover er der i køkkenet som i alt et sted for kreativitet. Ved at ændre sammensætningen af ​​testen, komme op med dine egne fyldninger, kan du uendeligt overraske din familie og venner.

Patties i ovnen - trin-for-trin opskrifter med et billede. Sådan laver du dej og fyld til lækre bagt tærter

Lækker hjemmelavede kager vil ikke forlade nogen ligeglade. Opskriften til bagning er meget enkel, så du kan hurtigt gøre en godbid til te. Fyldningen er den mest varierede - for eksempel kød, cottage cheese, kål, kirsebær, æble, jordbær, græskar, syltetøj, syltetøj, syltetøj, ris, kylling, kartofler mv.

Det er vigtigt at vide, hvordan man laver tærter i ovnen, så de viser sig at være frodige og bløde. Først skal dejen være forberedt, så påfyldningen - og du kan lave søde eller salte kager. Ovnen skal være godt opvarmet, ellers vil produkterne simpelthen ikke stige, at det er umuligt at antage. Først skal du beslutte om udfyldningens version og forberede alle produkter på forhånd, hvilket vil gøre det lettere for forberedelsen.

Fyldning af patties i ovnen

Forberedelse af lækre boller med påfyldning tager ikke meget tid, men det vigtigste er at vælge sin version, fordi du her kan bruge et bredt udvalg af produkter:

 1. Apple kog med friske frugter.
 2. Kål variant er en af ​​de mest populære. Denne hjemmelavede tærte er meget lækker.
 3. Kødsortiment er smagen af ​​barndommen. Hvordan laver man mad? Hæld fint løgene, steg, tilsæt hakket kød (du kan bruge leveren).

Bagning er tilberedt på en indbyrdes afrundet måde. Madlavning paier med følgende opskrift giver dig mulighed for at bruge en sød, magert, sur eller salt fyldning, der er ingen begrænsninger. En hurtig variant af en hjemmelavet muffin vil glæde hver værtinde, det vigtigste er at bruge friske og højkvalitetsprodukter, og så bliver det meget velsmagende.

 1. Denne opskrift hjælper lækkert tilberedning af en gærvariant bagning. Opara er lavet - mælken opvarmes til 30 ° C, gær med sukker og mel er opdrættet.
 2. I den færdige ske sukker tilsættes æg med salt, mel og derefter olie, og sammensætningen anbringes i flere timer på et varmt sted.
 3. Dette er ikke den hurtigste dej til patties i ovnen, men en trin-for-trin opskrift giver dig mulighed for at få resultatet som i fotoet på kulinariske magasiner.
 4. Loafies ruller ud, men laget må ikke være for tyndt.
 5. I midten af ​​hvert krus er påfyldningen lagt ud, kanterne skrælles, så lægges alt på en bakke. Det er nødvendigt at forlade et ark i 15-20 minutter på et varmt sted, før ovnen på toppen af ​​produkterne savner et æg.
 6. Den bages ved 220 ° C.

Lavet med denne opskrift er tærter ideel til dem, der er hurtige, men kan ikke nægte sig selv fornøjelsen at spise hjemmelavede kager. Det anbefales at bruge både frisk og surkål og tilsæt gulerødder. Det er meget nemt at lave en sådan god mulighed, fordi du ikke behøver at gøre opar, og tærterne bliver så gode som de stegte på olien.

 • vand - 500 ml;
 • salt - 0,5 tsk
 • mel - ca. 1,5 kg;
 • kål - ca. 500 g;
 • gær (tør) - 10-11 g;
 • sukker - 1/3 af et århundrede;
 • vegetabilsk olie - ½ spsk.
 1. Denne ret, som bagt patties med kål, viser sig meget velsmagende. For det første blandes vand med salt, vegetabilsk olie og sukker.
 2. Sammensætningen anbringes på en plade, opvarmet indtil de første bobler vises, men blandingen kan ikke koges.
 3. Væsken får lov til at afkøle til stuetemperatur.
 4. Dette er en gærtype bagning, så det er vigtigt at vide, hvordan man forbereder basen. Sigtet mel blandes med gær, og du skal ælte en overdådig dej til patties i ovnen.
 5. Før bagningsprodukter, og at de var som på billedet af kulinariske magasiner, rulles tynde kager ud, cirkler skæres ud.
 6. Ovenpå er der lagt kål, kantene er revet, tærter anbringes på en bageplade, der ligger i en halv time.
 7. Bages til en rødme vises.

Hver værtinde skal kunne lave en sådan skål som bagte tærter med kartofler, fordi det er en god tilføjelse til middag for både familie og gæster. Gærdej vil blive brugt. En perfekt tilsætning til bagningen er cremefløde. Sådan forbereder du denne skål, kan du se i videoen, som præsenterer en detaljeret trin-for-trin opskrift, eller brug følgende anbefalinger fra erfarne kokke.

 • kartoffel - 550-600 g;
 • løg - 1 stykke;
 • salt, grøntsager, peber - til smag;
 • vegetabilsk olie - 1,5-1,75 st. l.;
 • smør - 50-60 g;
 • mælk - 68-70 ml;
 • sukker - 1-1,5 tsk;
 • tør gær - 7-8 g;
 • mel - 200 g;
 • æg - 1 stykke;
 • svampe (valgfri ingrediens) - til smag;
 • æggeblomme til smøring.
 1. Mælken opvarmes til 30 ° C, opløses gær, mel, sukker findes. Blandingen efterlades til gæring i 2-2,5 timer.
 2. Opara kombineres med salt, sukker, et æg indføres med mel.
 3. Smøret tilsættes, alt blandes godt og anbringes på et varmt sted i 2 timer.
 4. Kartoflerne skales og mashed. Så introduceres stegt løg med svampe (det er bedst at bruge en hvid svamp).
 5. Rul ud små cirkler, lagt kartofler ud, beskyt kantene.
 6. De står i 15 minutter.
 7. Før du begynder at bage, er patties smurt med æggeblomme.
 8. Fremstillet ved 220 ° C. Så snart der er en gylden skorpe, kan du få det.

Opskriften på tærter med æbler i ovnen er meget enkel i udførelse, også forskellige sorter af fyldstoffer med tilsætning af revet græskar eller saftige kirsebær kan bruges. Det er ikke nødvendigt at tage friske bær, fordi de er helt egnede og frosne. Smag af dessert vil være meget lysere, hvis du vælger den sure apple sort. Det er tilrådeligt at fjerne skræl fra frugten, så påfyldningen bliver meget mere øm.

 • mælk eller kefir - 250 ml;
 • mel - 560-610 g;
 • smør - 122-125 g;
 • vanillin, salt - til smag;
 • sukker ½ tsk;
 • tør gær - 2,5 tsk
 • et æg til smøring;
 • æbler 6-7 stykker;
 • kanel - efter smag.
 1. I mælken opløses gæren, indtast smeltet smør, sukker, æg, salt, vanillin.
 2. Tilsæt mel, bland alle ingredienser, lad blandingen stå i 60 minutter på et varmt sted.
 3. Rul små tortillas ud, læg de revne æbler med kanel indvendigt.
 4. Før du bager, smør med æggeblomme.
 5. Kog i 20-22 minutter ved 180 ° C.

Hver husmor bør vide, hvordan man laver tærter med kød i ovnen for at behage deres kære med hjemmelavede kager. For dette kan en gær eller gær, flaky, usyret version af testen anvendes, der er næsten ingen begrænsninger. Fyldningen er tilberedt af forskellige typer kød, stegte eller rå løg tilsættes, for så bliver det mere saftigt.

 • mel - 720-740 g;
 • margarine - 370-372 g;
 • salt, persille, peber - til smag;
 • æg - 1 stk;
 • kalvekød - 760-780 g;
 • hvidløg - 2 tænder;
 • cognac - 2,5-3 spsk. l.;
 • løg - 1 stk.
 1. Dejen blandes og anbringes i køleskabet i 60 minutter.
 2. Kalvekød, hvidløg, løg ledes gennem kødkværnen, peber og salt tilsættes, cognac blandes.
 3. Rull små cirkler, indeni sættes det tilberedte kød.
 4. Bagning varer, indtil en gylden skorpe vises ved 200 ° C. Færdiglavet wienerbrød er opnået som på billedet af kulinariske magasiner.

Wind tærter med kirsebær kan laves med tilsætning af forskellige typer af bær. Til dette kan friske, dåse eller frosne kirsebær anvendes. Hvis du vil gøre fyldets smag mere interessant og lyst, anbefales det at tilsætte modne æbler (det er ønskeligt at vælge sure sorter) eller en sød græskar, forkogt og revet på en rist.

 • presset gær - 45-50 g;
 • croup af semolina - 1 spsk. l.;
 • mælk - 470-480 ml;
 • kirsebær - til smag;
 • sukker - 220-240 g;
 • mel - 7 varer;
 • salt - ½ tsk;
 • creme creme - 2,5-3 st. l.;
 • æg - 3 stykker;
 • vegetabilsk olie - 1,5-2 spsk. l.;
 • margarine - 100 g.
 1. Oparaen er lavet, da dejen er æltet og efterladt i en halv time på et varmt sted.
 2. Derefter følger rullingen, dannelsen af ​​ovale emner, inde i kirsebær, stænkede med en lille mængde sukker. Beskyt kantene skal være stærke, så ingen saft flyder ud.
 3. For at have en gylden skorpe skal du smøre toppen af ​​produkterne med æggeblomme.
 4. Bages i 20 minutter ved 220 ° C.

Sådan laver du dejen bagværk

Ikke at være ked af at vide, hvordan man laver en dej til patties i ovnen. Se på udvælgelsen af ​​opskrifter nedenfor, eksperimenter og vælg den, som er mere egnet til komposition og kompleksitet. Så kan basen være gær (svampet, lugtfri) eller flaky, puff-gær, kefir, ostemasse ost, med ost - og det er kun en lille del af mulighederne. Hver er anderledes med sit eget sæt produkter, men alle er tilgængelige og nemme at bruge.

Dejen til bagt gær tærter

Bagte produkter er en favorit behandler for mange mennesker, men der er ikke altid mulighed for at købe dem i butikken, og kvaliteten af ​​produkterne er ofte i tvivl. Det er nemt at gøre alt selv, men for at lave en skål velsmagende er det bedst at udnytte opskriften herunder, tilføje lidt inspiration til det og mere færdighed.

 1. Gærdej til patties i ovnen gøres hurtigt - gæren opløses i varm mælk, der forlader et stykke tid.
 2. Indført smeltet smør og andre ingredienser, for en tid er tilbage, indtil massen er fordoblet.
 3. Dernæst introduceres mel, gradvist knæet, en stor bold skal sættes til side igen i en halv time, og derefter rulles ud, formet tærter og bages.

Dejen til kefir til patties i ovnen

Nå, hvad kunne være bedre end duftende bagning, især hvis det er lavet af dig selv? Mange elskerinder i lang tid kan ikke vælge påfyldning til tærter, men det virkelige problem er dejen, som ofte tager lang tid at ælte. Ved hjælp af følgende opskrift kan du hurtigt få den perfekte dej, som er perfekt til at lave en række bagte produkter.

 1. Dejen til patties i ovnen på kefir laves meget enkelt - gær med sukker opløses i vandet.
 2. Olien blander, kefir - sammensætningen opvarmes.
 3. Indtør gær med resten af ​​ingredienserne.
 4. Dejen blandes, efterlades i 30 minutter.

Bezdozhezhevoe dej til patties i ovnen

Der var et ønske om at lave messing tærter, men du kan ikke lave en gærdej? Så ville den ideelle løsning være et sløvt udseende, som gøres meget enkelt og nemt, og hele processen tager ikke meget tid. Det vigtigste er at nøje og nøjagtigt overholde den detaljerede opskrift nedenfor og bruge friske, nyttige produkter af høj kvalitet.

 1. Dejen til tærter i ovnen uden gær gøres hurtigt - margarine blandes med mel, leavening agent, salt, kefir tilsættes.
 2. Den elastiske dej blandes.
 3. Der dannes en kugle, der placeres i 60 minutter på et koldt sted.

Slagostekager til pastier i ovnen

Tilføjelse af cottage cheese til dejen gør det færdige konfektureprodukt blødt og frodigt. Ved anvendelse af den følgende opskrift vil hver kvinde, selvom man ikke behøvede at beskæftige sig med wienerbrød før, få et meget lækkert produkt som følge heraf. Det bliver øjeblikkeligt dit foretrukne familiemåltid, der er ideelt til at behandle gæster, fordi det er en god tilføjelse til te eller mælk.

 1. Tilbered dejen fra hytteost til pastier i ovnen i henhold til følgende skema - mel sigtes, blandet med salt og sodavand.
 2. I en skål, visp olie separat med sukker, et æg er introduceret.
 3. Massen tilsættes til melet - alle komponenter blandes grundigt.

Bagningspande - madlavningsfunktioner

Forberedelsen af ​​patties i ovnen har sine egne særegenheder og finesser:

 • Melet i den første klasse skal anvendes, som er forsigtet. Takket være dette er konfektproduktet meget lækkert.
 • Det er vigtigt at forvarme ovnen og kun derefter sætte gryden, ellers vil bagningen ikke stige.
 • Efter udseendet af en gylden skorpe kan du få tærter.

Patties i ovnen

Så det var hos os, slaverne, at vi vildt ligesom en række hjemmelavede kager. Et særligt sted blandt al overflod, besidder utvivlsomt hjemme patties i ovnen, som jeg helt sikkert er sikker på, mindst en gang i mit liv, men jeg har haft en chance for at prøve det for alle. Opskrifter til fremstilling af tærter er store, og de er helt forskellige, fordi det er meget svært for en nybegynder at ikke gå tabt i en sådan overflod. Det er derfor, at jeg besluttede at dele med min læser i dag mit udvalg af tærter, som jeg laves oftest i ovnen.

Først og fremmest er tærter fremstillet af forskellige typer dej. De fleste husmødre bruger ofte gærdej, men samtidig ganske ofte den erstattes af: uden gær, brygning, skællende, shortbread eller smør cookies. I listen over ingredienser, der er nødvendige for testen, omfatter næsten altid mælk eller kefir, meget mindre ofte erstattes de med vand. Personligt anbefaler jeg at stoppe dit valg på surmælkprodukter, og denne smag af færdige tærter vil kun være til gavn.

Hovedprioriteten i enhver cirkel er påfyldningen. Det kan være den mest forskelligartede: fisk, kød, grøntsager, svampe. Hvis du laver sød tærter, passer du perfekt til bær, frugter, syltetøj, syltetøj, honning eller nødder.

Processen med modellering paier er meget kreativ, for i sidste ende kan de vise sig at være små eller store, åbne eller lukkede og med en hvilken som helst geometrisk form. Alt afhænger udelukkende af dine ønsker og fantasi. Men på samme tid kan du være sikker på, at hvis du følger alle madlavningspunkterne, får du en lækker og duftende godbid for hele familien!

Patties med løg og æg i ovnen

Version af opskriften med trinvise fotos på linket.

Blød og luftig dej, der skjuler sig bag sig selv aromatisk og velsmagende fyld i form af et æg og en løg. Jeg tror, ​​at en lignende opskrift vil blive værdsat, som nybegyndere, såvel som kyndige i kulinariske tilfælde.

 • 300 ml yoghurt
 • 1 stk tør gær (11 g)
 • 2 tsk. sukker
 • 100 g smør
 • 3 spsk. mel
 • 2 æg
 • Salt til smag
 • 1 æg til smøring

Til påfyldning:

 • 2/3 spsk. ris
 • 5 kyllingæg
 • 1 flok grønne løg
 • Dill og persille til smag
 • Salt, sort peber efter smag
 1. Kefir er lidt opvarmet, hvorefter vi tilføjer sukker og gær til det.
 2. Derefter tilsættes et glas mel, salt og drev æggene. Når vi er grundigt blandet, tilsæt et andet glas mel.
 3. Smør smør smeltes i et vandbad og hældes i dejen.
 4. I små portioner tilsættes det resterende mel og ælt den elastiske dej. Hele processen tager cirka 15 minutter.
 5. Vi sætter beholderen med prøven i ovnen, opvarmes til 30 ° C i 45 minutter. I løbet af denne tid vil det vokse to gange.
 6. Skyl riset i saltet vand.
 7. Forkogte kyllingæg rengøres fra skallen og finhakket.
 8. Tilføje dem finhakket dill, persille og grønne løg. Så sætter vi kogt ris uden at glemme at salt og peber smager. Fyldningen blandes igen.
 9. Fra testen lav små bolde, hver af dem ruller ud og sætter centerfyldningen.
 10. Vi hoper patties og sætter dem ned med en søm.
 11. Vi spreder pattiesne på et bageplade, smurt med vegetabilsk olie. Smør dem med et slået æg.
 12. Vi sender patties til ovnen. Bage dem, indtil de rødmer, ved en temperatur på 180 ° C.

Pajer med kylling og svampe i ovnen

Version af opskriften med trinvise fotos på linket.

Kyllingekød er meget øm i smag, og i kombination med gærdej bliver det til lækre hjemmelavede kager. De er meget tilfredsstillende, fordi du sikkert kan give deres børn til skole, institut eller mand til arbejde.

 • 200 gr. mælk
 • 1 stk tørgær
 • 1 tsk. sukker
 • 2 æg
 • 80 gr. smør
 • 3,5 spsk. mel
 • 1 spsk. solsikkeolie

Til påfyldning:

 • 2 kyllingfileter
 • 3 løg
 • 400 g svampe (jeg havde allerede kogt olieholdige svampe)
 • 1 æggeblomme (til fedt tærter)
 1. Det første skridt er at forberede gærdejen. Jeg vil ikke gentage, fordi jeg bare foreslår at du går til linket for at lære bekendtskabet at komme til kende - en henvisning til gærprøveopskriften.
 2. Kyllingfilet forvaskes og skæres i skiver. Kog i saltvand med et laurbærblad for at gøre det duftende.
 3. Færdig filet finhakket, kommer også med svampe.
 4. Steg svampene i en stegepande indtil gyldenbrun. Friter finshakket løg separat. Bland alle ingredienserne sammen og få påfyldningen.
 5. Vi deler dejen i bolde, hver af dem rulles ud med et krus, og vi sætter fyld på det. Vi zaleplivaem tærter.
 6. Vi dækker bagepladen med vegetabilsk olie, spred tærter på det og smør dem med en pisket æggeblomme.
 7. Vi sender det til ovn ved 180 ° C til en gylden nuance.

Version af opskriften med trinvise fotos på linket.

Hvis du foretrækker grøntsager i form af en påfyldning, så anbefaler jeg dig at prøve tærter med kål. Opskriften er næsten den samme som de foregående, i hvert fald med hensyn til tidsomkostninger, men smagen er det værd, så det er lidt tinkering med både dejen og påfyldningen.

 • 300 ml yoghurt
 • 1 stk tør gær (11 g)
 • 2 tsk. sukker
 • 100 g smør
 • 3 spsk. mel
 • 2 æg
 • Salt til smag
 • 1 æg til smøring

Til påfyldning:

 1. Gær opdrættes i varm kefir med sukker og efterlades i en kvart time.
 2. Tilsæt i dem 1 kop mel, salt og æg.
 3. Smør smørret, og efter at det er lidt afkølet, hæld i dejen. Dosering det resterende mel.
 4. Dejen er knæet, indtil den løsner fra hænderne, som regel vil 15 minutter være nok. Sæt det derefter på et varmt sted i 45 minutter.
 5. I mellemtiden steges surkål i solsikkeolie, indtil den bliver gylden skygge.
 6. Som altid laver vi bolde fra testen, ruller dem ud i cirkler og spred udfyldningen.
 7. Placer de frosne tærter på en smurt bakke og lad den stå i 10 minutter. Smør pattiesne med et slået æg.
 8. Vi sender det til ovnen og bages til kogte ved 180 ° C.

Version af opskriften med trinvise fotos på linket.

Svinekød tærter vil være meget forskellige. De er tilberedt i form af både, hvilket giver den færdige bagning et originalt udseende. Problemet med formningen af ​​et sådant mirakel er ganske lidt, så det er absolut værd at forsøge at lave mad på den første mulighed.

 1. Kødslib i hakket kød ved hjælp af kødkværn eller blender.
 2. Tilsæt det fint hakket løg og steg frøet i en stegepande. Ved stegning tilsættes surkrem og grønne.
 3. Forbered dejen. Gær opdrættes i varm mælk. Efter 10 minutter tilsættes sukker, æg, smeltet smør, mel og salt til dem. Vi knæder den elastiske dej, så lad den være i 45-60 minutter, at den er vokset.
 4. Dejen rulles ud i cirkler, vi sætter fyldningen i midten af ​​hver af cirklerne, og vi siver på en sådan måde, at der er et hul i midten.
 5. Vi skifter pattiesne til et smurt bageplade, smør dem med æggeblomme og send dem til ovnen.
 6. Bag dem ca. 20 minutter ved en temperatur på 220 ° C.

Version af opskriften med trinvise fotos på linket.

Hvis du vil tiltrække penge til familien, så kan du bare ikke uden en sådan opskrift. Ikke kun de lækre tærter vil blive opnået til sidst, og hele madlavningsprocessen er meget munter og ikke almindelig.

 • 1 tsk tørret gær
 • 1 kop vand (kan mælke)
 • 1 spsk mel
 • 1 tsk sukker
 • 2 spiseskefulde solsikkeolie
 • 2 æg

Til påfyldning:

 • Et lille hoved af kål
 • En flok grønt (dill, persille, løg)
 1. Gær opløses i varmt vand, tilsættes mel, sukker og blandes og sendes i varme i 20-30 minutter.
 2. Tilsæt en god knivspids salt og mel - dejen bør ikke holde fast i dine hænder. Derefter tilsæt 2 spiseskefulde solsikkeolie, 2 æg, sæt på et varmt sted, dække med et håndklæde i 1-2 timer.
 3. Madlavning. Kål og alle grønne skære SCISSORS .. Strizhm mindre - så pengene var mere. Du skal skære så meget, at påfyldningen er nok og venstre (du kan bruge den som salat). Da skæreprocessen bør deltage i så mange mennesker som muligt - og alle bør være involveret i processen.
 4. Vi gnider kål med salt og forestiller os, at vi allerede tæller millioner.
 5. Vi danner tærter. Dejen er opdelt i 8-12 dele.
 6. Med et stykke dej danner vi en kage, ruller ud omkring 1 cm tykt, sæt fyldningen der, forbinder kanterne til et punkt - posen skal vise sig, vi laver en tynd strimmel fra dejen og binder posen.
 7. Fra et stykke dej gør vi en gris - vi skal lave en hale, et plaster og en hale. Øjne og næsebor er lavet af sort peber. Grisen beskytter pengene og redder dem.
 8. Vi smør poser med ægget. Bag til kogte ved en temperatur på 170 ° C.

Nu ved du, hvordan du laver madlavene i ovnen. Bon appetit!

Pies at lave mad altid brug for med en sjæl. Måske finder du det en excentricitet, men jeg tror personligt, at dejen føler stemningen i kokken, og herfra beslutter man sig om at vokse det eller ej. Endelig vil jeg give et par tips:

 • Før du tilsætter gær til dejen, er det nødvendigt at opløse dem i varm mælk, kefir eller vand;
 • Som en påfyldning kan du selvfølgelig bruge noget af produkterne baseret på hvad du til sidst kager tærter - søde eller ej;
 • Før du sender til ovnen, skal du altid smøre toppen af ​​patties med en pisket æggeblomme eller æg. Herfra får de en mundfuldhed af uhøflighed;
 • Til bordet serveres patties bedst efter at de er afkølet i 5 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 6 =