30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Opskrift på boller på tør gær

Dej til boller på mælk (gær): madlavning opskrifter

Duften af ​​hjemmelavet bagning, tilberedt på en gærprøve, kan ikke sammenlignes med noget. Derfor foreslår vi ikke at give glæde af at lugte og smag de mest delikate boller, men selv at forberede duftende produkter. Hvordan man blander gærdej med boller, fortæl os bare i vores artikel.

Gærdej: madlavningsfunktioner

Mindst 90% af succesen med at lave lækre boller afhænger af den rigtigt blandede dej. Til gengæld bestemmes kvaliteten af ​​de produkter, der tilføjes til den.

For at forberede en velsmagende og frodig dej til boller på mælk (gær) er det vigtigt at følge følgende anbefalinger:

 1. Gær (komprimeret eller tørret) opløses kun i varm mælk eller vand, men ikke i en varm væske.
 2. Mel før tilsætning til dejen er nødvendigvis sigtet for at mætte det med ilt.
 3. Æg foretrækkes godt med en mixer indtil et frostigt skum.
 4. Margarine i opskriften er bedre erstattet med smør, så produkterne vil have en behagelig cremet smag.

Overholdelse af disse anbefalinger giver dig mulighed for at ælte 100% kvalitetsdej og bage lækre og luftboller.

Dejen til boller på mælkegær: en opskrift på æggeblommer

Luftboller med en behagelig cremet smag og en let vaniljesmag kan laves i henhold til følgende opskrift. De fremstilles meget enkelt og fra de mest tilgængelige ingredienser.

Dejen til boller på mælk (gær) blandes trinvis i følgende rækkefølge:

 1. En kop varm mælk (200 ml) hældes i en dyb skål, presset gær (25 g) og sukker (30 g) tilsættes. Alle ingredienserne skal blandes godt, indtil gæren er helt opløst, og derefter sigtes i en skål med et glas mel (250 ml). Sæt skålen i varmen for at få en god opara.
 2. Tilsæt æggeblommer (2 stykker) og smeltet smør (100 g) i den tilberedte ske. Det skal ikke være varmt. Bland og hæld sukker i dejen (70 g) og vanillin med en knivspids salt.
 3. Til sidst tilsættes mel til dejen (3 flere briller). Efter æltning med hænder bliver det lidt klæbrigt. Tilsæt ikke for meget mel, ellers vil boller ikke vise sig frodige og bløde.

Efter blanding skal dejen være varm i 60 minutter. Derefter dannes der produkter deraf (50 g hver) og lægges ud på en bageplade, der skal de henstå i ca. 20 minutter. På dette tidspunkt opvarmes ovnen til 180 °. Tilnærmet på bagpladen boller er smurt med æggeblomme med mælk (1 spiseskefuld) og sendt til ovnen i 25 minutter.

Dejen til boller på mælkegær uden æg

Lækker boller kan tilberedes og testes uden æg og smør. Sekvensen med æltning af testen er som følger:

 1. Fra varm mælk, kulsyreholdigt vand (250 ml hver), tør gær (10 g) og sukker (1 spsk), tilberedes madlavning.
 2. Efter 30 minutter, når dejen er egnet dejen æltes ved sekventiel tilsætning af sukker (75 g), vegetabilsk olie (50 ml) af vanillin, en knivspids salt og mel (3 spsk.).
 3. Den elastiske dej knædes i 10 minutter og yderligere 60 minutter er nødvendig for at øge det mindst to gange.

Når dejen i boller på mælk (gær) stiger tilstrækkeligt, er det rullet søm tykkelse på 1 cm blev derefter skåret derfra skiver i midten af ​​hver skeen tyk spredning af syltetøj og danne en kugle. Tilberedte produkter lægges ud på en bageplade, hvor de er egnede i 20 minutter, hvorefter de sendes til ovnen i 35 minutter ved en temperatur på 170 °.

Dejen til brødruller i en brødmager

Det er meget nemmere og hurtigere at ælte dejen i brødmageren. Det er nok at indlæse alle ingredienserne i stuetemperatur i skålen, tænd maskinen og efter 90 minutter begynder at danne produkterne og bage dem i ovnen.

Dejen til boller på mælkegær er fremstillet af sådanne produkter:

Alle ingredienserne lægges i skålen i den angivne rækkefølge, hvorefter "Dejen" -indstillingen er indstillet. Det er blandet op til brødproducentens lydsignal om slutningen af ​​programmet.

Lækre dej til boller med rosiner

Lækker boller med rosiner kan fås ved følgende test:

 1. Bland i en skål mel (4 spiseskefulde), tør øjeblikkelig gær (1 tsk) og en knivspids salt.
 2. I de andre retter er 2 æg med sukker (0,5 spsk.) Slået ind i skummet, smeltet smør (60 g) og mælk (1 spsk.) Tilsættes.
 3. Tørre og flydende ingredienser kombineres sammen, hvorefter hænderne knæder en lækker dej til boller på mælk (gær).
 4. Før du tilsætter rosiner (200 g) til den, skal den komme inden for 60 minutter.
 5. I dejen, der kommer op, tilsættes rosiner, og der dannes tynde "pølser" fra det og bundet med en knude.
 6. Mens bollerne passer på bagepladen, opvarmer ovnen op til 180 °.
 7. Produkterne forstørret i volumen smøres med mælk og derefter bages til klar i 25 minutter.

Opskrift på boller fra gærdej uden mælk

Ikke mindre lækre boller kan laves på vand. Dejen til dem fremstilles på næsten samme måde som de tidligere opskrifter. Først og fremmest blandes ingredienserne til skeerne: sukker (1 spsk), en knivspids salt, et glas vand og så meget mel. På et varmt sted, for eksempel i en forvarmet ovn til 40 °, skal oparaen komme i 30-40 minutter. For at gøre dette skal skålen være dækket af en film.

Et æg og en lille vegetabilsk olie tilsættes til gryden. Endelig sigtes mel i skålen (2 -2,5 st.). Bland en lille klæbrig dej. Efter blanding skal en skål dej anbringes i varme i ca. en time.

Efter den tildelte tid danner hænderne boller fra en gærdej uden mælk. Når produkterne på bagepladen er fordoblet, smøres de med æg og sendes til en forvarmet ovn (180 °) i 40 minutter.

Boller, cheesecakes, hvirvler - hjemmelavede boller på tør gær. Typer dej til tør gær til boller med kanel, rosiner, cottage cheese

De mest lækre boller er hjemmelavede! Gærdej til dem er tilberedt på frisk og tør gær. De giver bagning en særlig pragt og luftighed. At arbejde med tørgær er lettere, og de opbevares længere.

Dejen til boller på tørgær fremstilles på forskellige måder, alt afhænger af den specifikke formel. Der er enkle opskrifter, ifølge hvilke dejen er forberedt til ikke bagning - f.eks. Boller til sandwich eller hamburgere. Komplekse opskrifter er ikke meget mere komplicerede, men mere tidskrævende, fordi de kræver meget tid - den tidskrævende test tager tid at stå op.

Vi har samlet de mest populære opskrifter til hjemmelavede boller på tørgær ved hjælp af forskellige teknologier til fremstilling af gærdej.

Generelle principper for fremstilling af boller på tør gær

• Producenter producerer såkaldt tørgær i forskellige pakker. Som regel er disse små pakker, hvor 8 eller 12 gram er pakket, i mængden af ​​et halvt kilo og henholdsvis et kilo mel. Der er også et hundrede gram pakker, ved køb af hvilke til en præcis definition af den krævede mængde bruge en almindelig ske. En teskefuld, uden dias, indeholder ca. 4 gram af sådan gær.

• Tørgær er betinget opdelt i aktive og hurtigtvirkende. Den første er små granulater, for hvilke de kaldes granuleret. Hurtigvirkende lidt mindre og kogt på dem dejen passer meget hurtigere. Men deres største fordel er, at sådan gær ikke nødvendigvis er foropløst i en væske, det er nok at blande det med sigtet mel.

• Tørgær er mikroorganismer, der er i sovende tilstand, for at starte fermenteringsprocessen, de skal vækkes 9raquo; - Aktiver. For at gøre dette opvarmes væsken, hvor dejen (mælk eller vand) bliver æltet, til 38-40 grader, hvorefter tørgær fortyndes i det, sukker tilsættes for at fremskynde processen. Blandingen bør omrøres godt og afsættes i mindst en kvart time. Denne gang er kvalitetsgær nok til at "vågne op 9raquo; og de vil begynde at handle - boble og stige med en hat.

• Grundlæggende om den korrekte fremstilling af gærdej. Mel bør kun krydses og helst to gange. Fortynd ikke gær med kold eller varm væske. Dens temperatur bør ikke være under 38 eller over 40 grader, i det første tilfælde er gær ikke aktiveret, og i den anden - vil dø. Til løftende gærdej, som fortyndet gær, bør kun stå i en varm indendørs uden udkast.

• Før bagning, allerede støbte boller, er det nødvendigt at give en eksponering i ca. 20 minutter. Før de placeres i ovnen, bliver deres overflade normalt fugtet med slagte æggeblomme, så den er bedre brunet og havde en behagelig gylden nuance. Ved bagning af boller på tørgær, med den anbefalede opvarmning af ovnen ca. 180 grader, kræves et tidsinterval på 15 til 25 minutter. I hvert tilfælde afhænger det af størrelse, form og påfyldning.

Boller på tør gær - "Hjemmelavede boller med kanel"

• tør, "immediate9raquo; gær - en fuld ske;

• fire glas mel med højt indhold af gluten

• en halv kop ubearbejdet mælk

• 2 spsk små sukker;

• halvanden gram vaniljepulver

• kanel - en skefuld frisk, hjemmelavet pulver.

1. Vi overfører melet til en bulkbeholder. Tilsæt tør gær, en fuld skefuld sukker, derefter salt og vanille. Rør forsigtigt pisken, hæld lidt varm mælk og begynder at røre med en ske og efter at have skiftet til manuel æltning, tilsættes to skeer smør. Vi knæder, indtil det holder op med at holde fast i håndfladerne. Dække skålen med et linned serviet, sæt på et sted, hvor der ikke er træk, tættere på varmen.

2. Når testens volumen er visuelt fordoblet, er den godt dæmpet og efterladt, indtil den hæves igen. Glem ikke at dække lærredet, ellers vil toppen blive slidt og stiv.

3. Overfør dejen til bordets overflade, hæld lidt mel under det og smør det godt. Derefter rulles det i form af pølser, skæres i små stykker og danner bolde fra dem.

4. Tag en del af dejen, rull den ud med et rektangel, 7 mm tykt. Lily fugtet med magert olie, drysset med sukker-kanelpulver. Folding loose brød, bøje det i halv. Derefter strammer vi let på enderne med fingrene, laver vi et snit midt i bøjningen, hvilket bringer næsten til midten af ​​den dobbelte "pølse" 9raquo; og drej siderne, sektioner op. Få en smuk bolle i form af et hjerte.

5. Formede boller løst anbragt på den pergament-dækkede brazier og forlade i afstand i varmen. Efter at have ventet i mindst 15 minutter, overfør til en varm ovn. Bages boller i 20 minutter.

Bageriboller med tør gær med rosiner og valmuefyldning

• 11 gram pakke "hurtig 9raquo; gær;

• Sødekød kapsler;

• 4 spiseskefulde sukker

• en taske med vaniljepulver

• 50 gr. bløde rosiner;

1. Rosiner, først skoldet med kogende vand, hæld i ti minutter med varmt vand. Skyl derefter godt og læg ud på et linned håndklæde for at tørre.

2. Forbered gæren. I en lille beholder hældes op til den anbefalede temperatur, mælk. Tilsæt gær og to spiseskefulde sukker, rør indtil helt opløst. Hæld så meget mel og omrør gærblandingen igen godt. Efter at have brudt alle klumper dækker vi opvasken med et linnedserviet og sætter dem tættere på varmen i 20 minutter.

3. Smelt olien, vent indtil den køler ned til lufttemperaturen. Vi overfører melet til en skål og bryder ægget ind i det. Vi hælder i det opadrettede spid, sætter en fjerdedel af en sked salt, sukker og vanilje, bland det med en spatel, så begynd at ælte med dine hænder. I processen tilføjer vi rosiner.

4. Den knudede, elastiske og ikke-klæbende dej, rullet i en skål, dækket af et rent linned håndklæde og sat i op til en time på et varmt sted, hvor der ikke er træk. Mens dejen stiger, er vi engageret i fyldning.

5. Poppy hældes i en skål og hældes med stejlt kogende vand, skal du sørge for at dække med et låg. Lad stå i 15 minutter, vi udtrykker alt vandet og smider frøene tilbage på sigten. Så snart alt det resterende vand er væk, afbryder vi vallmoen med en blender og blander den med sukker. Forberedt smør til påfyldningen smeltes med et minimum af opvarmning.

6. Løft dejen lidt, delt i halvdelen. Rul ud to rektangulære lag, op til 7 millimeter tykt. Smør overfladen med smeltet smør og spred det over toppen af ​​valmuefyldningen. Fold de to ruller, skær dem i stykker, omkring en tomme i bredden (2,5 cm).

7. Sæt et pergamentark på bagepladen, anvend tyndt magert olie, og med et lille indryk skal du udforme de fremtidige boller langs den. Vi ligger på siden. Dæk med en løs klud, lad være i afstand i varmen i en kvart time.

8. Vi bryder ægget i en kop, pisker det til skummet og smør overfladen af ​​de boller, der kom op. Vi sætter brazier i ovnen, bage ved 200 grader til gylden farve, cirka 20 minutter.

Boller på tørgær: en opskrift på duftende boller med kanel

• et halvt glas raffineret olie

• 11 gram emballage af hurtig gær

• 50 gr. Melis;

• 50 gr. fløde eller grøntsag, naturlig olie.

1. Hæld mælken i en lille gryde, tilsæt vegetabilsk olie. Opvarm ikke hurtigt til 38 grader. Hvis den overophedes, lad den afkøles til den ønskede temperatur.

2. Bland tørrær med sukker i en stor og dyb skål. Tilsæt den varme mælkeblanding og bland grundigt. Gradvist, ved at blande i små portioner introducerer vi en blanding af ripper og mel. Vi knæder en hård, meget blød og plastig dej. Dækker lærredet, lad det stå i en halv time alene. Det er bedst at sætte skålen i varme, tættere på den medfølgende varmeplader eller varm radiator.

3. En sådan dej kan knædes i brødmageren og efterlades i samme tank før opstigning.

4. Til fyld bland sukker med kanel. På et glas sukker kan to skeer med kanelpulver være nok.

5. Vi rejste og fordoblede næsten dejen, vi skar af ballerne. Vi lægger ud på et olieret bord og ruller derefter lagene af en rektangulær form, en tykkelse på mindst 5 mm. Smør deres overflade med smeltet smør, rigeligt, når de er sprinklet med en blanding af sukker og kanel.

6. Tag det første lag og fortsæt til hoveddelen - dannelsen af ​​boller. Vi ruller med ruller, kantene er omhyggeligt bundet og lidt bøjet nedad. På begge sider, der ikke bringer op til omkring en centimeter med omkring en centimeter, laver vi snit og skifter dem ud med skiver opad. Vi skifter fremtiden bolle i en forberedt, olieret brazier og fortsæt til dannelsen af ​​den næste bolle.

7. Efter at have lagt alle boller, smør dem med slået æg og sæt det til at bage ved den anbefalede temperatur.

Boller på tørgær: en opskrift på mundvandende ostemasse ost

• Højkvalitetsmel - 650 gr.

• et glas uaffineret sukker

• en og en halv skeer granuleret gær

• halv pakker af høj kvalitet olie;

• halv kilde ostemasse

• 1 gram vanilje, krystallinsk.

1. Vi vokser tørgær på varm mælk. Tilsæt fire skeer sukker, rør indtil krystaller opløses. Indfør halvdelen af ​​det krydrede mel, rør godt og lad det ligge under et håndklæde i varmen i 30 minutter.

2. Smelt smørret, afkøl det. Vi bryder ind i to æg, tilsæt vaniljesukker, visp.

3. Løft scoop blandet med ægmassen, tilsæt en fjerdedel ske salt, vi blander det resterende mel. Tykk dej er skåret i otte bolde, vi lægger den i en skål, dækker og venter en kvart time.

4. Til cottage cheese tilsæt vanillepulver og resten af ​​sukkeret, slip. Indfør det omrørte æg, bland godt i påfyldningen.

5. Tag et stykke dej (en kugle), skær i to, rulle ud cirkler med en tykkelse ikke tyndere end 4 mm. Uden at skære i midten, laver vi tre snit på hver cirkel - vi deler efter identiske segmenter. Spred i midten en og en halv tsk ostemassefyldning. Vi danner en ostekage: hæv en af ​​deegens segmenter, cirkuler kanterne omkring ostemassen og stram det godt. Vi gør det samme med det andet og tredje segment.

6. Vi spred ostekagen på det tilberedte bageplade, smør det med piskede æggeblommer fra alle retninger og send det til en varm ovn. Vi bages i 20 minutter.

Elegante franske boller på tør gær: opskriften "Cinnabon9raquo; under en creme kondenseret mælk

• en halv kop frisk eller sur mælk

• en pose med vanilje krystaller

• en sked grøntsag, plus 50 gr. sød fløde smør.

• 75 gram sukker og samme mængde sød fløde smør.

• en krukke fuld kondenseret mælk.

1. Hæld i skålen af ​​varm mælk, sæt sukker, gær og salt. Rør til homogenitet, hæld olie og rystet æg, bland. Sjældne sieves krydser til massen af ​​et pund mel, omrøring med en ske, ælt dejen. I den resulterende klæbrige, velformede masse blander vi det smeltede smør og derefter det resterende mel. Vi forlader dejen til løft i varmen.

2. Efter ca. en time, når dens volumen er fordoblet, lidt dæmpet direkte i en skål og lad stå i yderligere 20 minutter.

3. Tilbered fløden, mens dejen anvendes igen. I gryden kombineres de slagne æg med kondenseret mælk. Sæt på en lille ild og omrør, kog cremen til en let fortykning. Kog ikke! Vi fjerner fra pladen, vi køler af.

4. Sæt den godt opståede dej på bordet. Vi hælder lidt mel under det, knæder det og ruller det ud med et rektangulært lag, der måler 60x40 cm. Glat over overfladen af ​​det bløde varme smør, drys med sukkeret blandet med kanel. Vi pakker laget i en rulle, skær det i tolv lige stykker.

5. Vi spreder bollerne i bagepladen, trækker noget fra hinanden, dækker med en klud og lader i 20 minutter. Så bages vi i en halv time.

6. Varm boller med en kølig fløde og giv dem lidt tid til at imprægnere, ca. 10 minutter.

En simpel opskrift på boller på tørgær til sandwicher og hamburgere

• Granuleret gær - 5 g;

• 30 ml magert, frysetørret olie

• tre skefuld sukkerrør

• en halv sked salt

1. Efter opvarmning af vandet opløses gær og sukker i det og lader det gå et stykke tid, idet det placeres tættere på varmen. Når blandingen begynder at skumme, hældes i en skål og blandes med solsikkeolie. Ved at hælde melet gradvist, blander vi den bløde dej. Dækket med et håndklæde, lad i to timer.

2. Dæk bagepladen med pergament, anbring et tyndt lag vegetabilsk olie.

3. Efter dejen er trukket op, skærer vi den i kugler, vi danner den ønskede størrelse af boller fra dem og lægger dem på pergament. Efter at have opretholdt en kvart time under et håndklæde smeder vi overfladen af ​​produkterne med æg, du kan drysses med sesamfrø. Vi laver boller til at bage.

4. Forvarm ovnen i forvejen til 180 grader, kog boller 20 minutter., Køl i ovnen med døren åben.

Tricks af madlavning boller på tør gær - nyttige tips

• Ved anvendelse af en stor gærpakning hældes resten i en ren og nødvendigvis tør beholder med en skruehætte. Anbring beholderen i køleskabet til opbevaring.

• Gærdej på tørgær kan ikke lide langvarig og gentagen løft. Hvis den er overeksponeret eller, som at bage påske kager, knæede mere end én gang under opstigningen, vil gæraktiviteten falde, og bagning vil blive forkælet - det vil ikke stige.

• Hvis der efter bakning er varme muffins drys eller "vask 9raquo; koldt vand vil rødskorpen være blødere. For at gøre dette kan du bruge en sprøjtepistol.

• Dæk ikke dejen med en film eller låg, det skal trække vejret. Brug til dette formål et linned håndklæde eller serviet.

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Dejen til boller på tør gær

En hurtig hjemmelavet dej til ruller og japanske tærter med tør gær vil tvinge dig til at tage et nyt kig på processen med at lave sådanne godbidder. Hvis det ser ud til dig, at det er utroligt svært at lave dej og boller med sukker, kanel, marmelade i ovnen - dette er toppen af ​​kulinariske færdigheder, prøv vores enkle opskrift og lav let og let.

I dag lærer vi hurtigt at forberede boller, krydret med kanel og sukker på tør gær i ovnen. For at gøre dette foreslås en detaljeret opskrift trin for trin.

Til virkelig lækre boller med sukker og kanel har du brug for disse komponenter:

 • 250 ml mælk med et fedtindhold
 • 4 kopper hvidt og sigtet mel;
 • 60 gram sukker;
 • 2 teskefulde tør aktiv gær
 • 60 milliliter vegetabilsk olie (altid lugtfri);
 • 1 æg;
 • 2 poser med vaniljesukker
 • 30 gram mayonnaise;
 • salt på spidsens spids.

Dette er den grundlæggende sammensætning af produkterne til hjemmelavet dej ifølge opskriften. Ud over dem skal du:

 • kanel - ca. 2 teskefulde;
 • 3 spiseskefulde sukker til påfyldning;
 • 1 æggeblomme til smøring af produkterne ovenfra;
 • en lille sesam til pulverisering (valgfri).

Dejen til gær er rig på grund af at den er lavet med sukker og fedt, det vil vise sig at være tilstrækkeligt tæt, derfor skal gæren være så frisk som muligt. Hvis du ikke er sikker i din friskhed, gør den en svamp måde - hvis der er bobler i den uigennemsigtige, kan den bruges til yderligere blanding.

Denne hurtige grimme gærde er forberedt hurtigere end du tror. Faktisk kan ælning og formning af boller med kanel og sukker tage højst 30-40 minutter, og der kræves ca. 1,5-2 timer til korrektur. Fremskynde løfteprocessen er mulig, hvis du sætter en klump i multivarket til opvarmning (35-40 grader) eller simpelthen på et meget varmt sted uden træk.

Så en hurtig hjemmelavet dej til boller i ovnen:

 1. Mælk varm i en gryde over en lille ild til ca. 35-40 grader. Hæld i en dyb skål, rummelig, hvor blandingsprocessen vil forekomme.
 2. Der hældes i en portion gær (tør, pakket) ifølge opskriften. Bland dem godt, så alle kornene opløses i mælken.
 3. Bland massen med sukker - 3 spsk. Hvis du laver usødet produkter, så lad 1 spiseskefuld sukker - dejen bliver sød, men helt frisk. Rør igen korollaen for at opløse korn.
 4. Tilføj nu til massen af ​​fedt pr. Recept - denne vegetabilske raffinerede olie og majones. Mayonnaise vil slet ikke føle sig i bagning, så vær ikke bange for fremmed smag eller lugt. Rør flydende fundament.

 1. Efter 15 minutter tilsæt en masse salt, vanillin (eller vaniljesukker) og et stort kyllingæg til denne masse. Rør med en visp.
 2. Den sidste blandingsfase er tilbage - tilsæt mel sigtet gennem en sil. Du kan hælde de to første kopper på en gang, og resten sprinkle lidt, så dejen ikke bliver for tæt og fyldt. Mel kan kræves mindre end i opskriften, det afhænger af æggens størrelse og selve melets kvalitet.
 3. Overfør til bordet, melet kan ikke længere bruges, og bordet og hænderne smøres let med vegetabilsk lugtfri olie.
 4. Overfør klumpen, omhyggeligt æltet på bordet, tilbage til skålen og dækk tæt med et håndklæde. Tag det varmeste sted i rummet i 1-1,5 timer til løft. Dejen kan bruges på boller med kanel, når den øges i volumen mindst 2-3 gange og bliver luftig, meget fjedrende og blød.

Mens dejen er egnet, skal du prøve at ikke flytte skålen med den, tag ikke træk og løft håndklædet uden unødvendigt behov. Dejen på tørret eller presset gær er meget lunefuld og krævende. Den skal behandles med omhu, især under korrektur.

Når tiden er gået, kan du begynde at lave kanelruller:

 1. Riv den del af dejen fra den generelle klump, gnid bordet med mel, sæt en klump i det og rul det i en tykkelse på ca. 1 cm.
 2. Lav en cirkel fra laget, skære overskydende med en plade eller afdækning.
 3. Del nu denne cirkel i 8 lige dele, som en kage.
 4. Kanel og sukker kan enkelt sprinkles over dejen, men for at holde dem bedre anbefales det at smøre hver trekant med et lille stykke blødt smør. Så hæld fyldningen, pakk trianglerne i form af små croissanter. Den skarpe kant skal være på ydersiden, klæb det ordentligt, så egernen ikke kommer i ovnen.
 5. Gentag denne procedure med hele testen, lav en masse små ruller, læg dem på et bageplade med pergament og efterlader 3-4 cm mellem dem.
 6. I ovnen skal du have mindst 190 grader.
 7. Bage disse mini boller i ovnen i ca. 15 minutter, før du lægger, skal du sørge for at fedt æggeblommen med en overflade.

For at kunne forberede en sådan hurtig sød dej er meget vigtig - du kan altid behandle dine venner og familie med duftende hjemmelavede kager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

21 − = 13