30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Opbevaringssystemer til omklædningsrummet

Contents

Installation af et opbevaringssystem i omklædningsrummet: designeren af ​​ordren og 3 muligheder

Omklædningsrummet er nødvendigt for at kunne holde alle deres ejendele på ét sted. At holde tingene i orden kan være meget sværere end det forekommer ved første øjekast. Forbryderne i uorden i lejligheden kan være forskellige. Og mangel på plads, og lidt tid til rengøring, og en række ting, der overstiger antallet af pladser til opbevaring. For at have plads nok til alle ting, kan du bruge opbevaringssystemer. Hvilken slags person vil ikke have, at hans ting er en ideel orden. Drømmen om enhver kvinde er sit eget omklædningsrum, hvor skoene sorteres efter farve og hælhøjde. For mange piger er drømmen blevet en realitet, deres hus giver dig mulighed for at lave et påklædningsværelse. Men hvordan kan man gøre det til et virkelig praktisk sted, hvor alt har sin egen hylde eller krog?

Opbevaringssystem i spånplankens garderobe og andre typer systemer

Opbevaringssystemet i omklædningsrummet skal vælges meget omhyggeligt, fordi den valgte type afhænger af placeringen af ​​tingene. Markedet har et stort antal lagringssystemer, og det er meget nemt at gå tabt. Besøgende butikker som Ikea, Ob eller Leroy Merlin, kan du nemt blive forvirret i sortimentet af dette produkt.

I mellemtiden er der følgende typer opbevaringssystemer i garderoben:

 • Opbevaringssystem fra spånplader;
 • Metal klædeskabe;
 • Maskestole.

Hvad er de forskellige? Systemet til opbevaring fra spånplader er meget ofte indbygget i omklædningsrummet. For nogle er det meget praktisk, fordi det er lettere for dem at tilpasse sig den allerede eksisterende rækkefølge på hylderne. Men i de fleste tilfælde kaldes denne type system ikke universelt på grund af manglen på evnen til at omarrangere hyldernes stilling efter eget skøn.

Der er flere typer systemer til opbevaring af ting i omklædningsrum

Så det viser sig, fordi DSP-lagringssystemet fungerer samtidigt som en ramme til omklædningsrummet og et sted til arrangement af ting. Når du bestiller denne slags omklædningsrum, skal du bruge meget tid på at planlægge rummet indeni.

Skift noget, så vil det være umuligt. Blandt andet betyder denne type system ikke tolerere fugt, så i omklædningsrummet kan ikke placere fugtige eller våde sko, tøj og så videre. D. Indbygget garderobe lavet af spånplade er godt, fordi det ikke ødelægger væggene i huset. Alt er allerede spikret og spikret, det forbliver kun at indlejre.

Mesh og metal garderobe kan tilskrives en universel form-system, fordi de kan skilles ad, vanding, osv ... Disse to typer tillader mester omklædningsrummet til at planlægge og re-plan plads mange gange, hvilket er en fordel, når en række ting i huset kan stige i en geometrisk progression (i fans af shopping).

Forskellige opbevaringssystemer til omklædningsrummet: fordele og ulemper

Ovennævnte typer opbevaringssystemer har deres fordele og ulemper, ligesom alt i verden.

Hvis du vælger det indbyggede lagringssystem fra spånpladerne, vil du sætte pris på følgende af dets egenskaber:

 1. Det er billigere end andre på grund af materialet: Spånpladen er kendt for sin billige værdi, især russisk. Men hvis du pludselig har et ønske om at købe et billigere men bedre produkt, kan du være opmærksom på den importerede type spånplader.
 2. Det er altid muligt i dette tilfælde at spare på detaljerne for omklædningsrummet. Du kan f.eks. Gemme sko og sko, ikke i en skohandel, men på en hylde i en skoboks. I stedet for bukser kan du bruge en almindelig tøjstol og lægge poser på en hylde, snarere end på mange kroge.
 3. Mange meget attraktivt område "under træet," tilføjer hun klæde større komfort og varme, hvilket gør det mere rummelige.
 4. Tilrettelæggelsen af ​​rummet i dette omklædningsrum er sådan, at det er meget nemt at adskille tøj fra tøj, sko fra poser og så videre. Mellemrummet ser meget stilfuldt ud.

Hvert af opbevaringssystemerne til omklædningsrummet har sine fordele og ulemper

Net og metal garderobeskabe har også en række fordele.

 • Evnen til at omarrangere og opveje hylderne med dine egne hænder, tilføje eller trække detaljer efter eget valg;
 • Modstandsdygtighed over for fugt: Hvis rummet er vådt, er det bedre at bruge et metal- eller maskeret garderobe.

Lad os nu gå videre til minuserne. Metal og mesh garderober har to væsentlige ulemper: prisen og kravene til detaljer. Hvis i detaljer er prisen overdrevent (ofte på grund af mærket i stedet for på grund af materialet), og tilbehør skal tilhøre det samme system, der er installeret. Om minuserne i DSP type systemet er der allerede nævnt ovenfor: Manglen på mulighed for at ændre noget i rækkefølgen af ​​tilbehør og ustabiliteten til fugt.

Vælge et opbevaringssystem til omklædningsrummet: hvor man kan gemme ting

Hvert værelse kan have en ekstra hjælper i lager. Designeren af ​​opbevaringssystemer giver mulighed for at udstyre garderobeskabet. For eksempel i hallway vil det bedste sted for opbevaringssystemet være skabet. Her kan du gemme helt alt tøj, fra top til hjem.

Det eneste råd: Gem ikke sengetøj sammen med jakker og frakker. Selv i en separat lukket kasse. For sengetøj er det bedre at arrangere et opbevaringssystem i soveværelset eller i værste fald i stuen.

Du kan bruge bokse, hylder og kurve til at gemme ting

Hvad du skal fylde i skabet til opbevaring af ting:

 • Brug en masse hylder;
 • kasser;
 • kurve;
 • Kasser til opbevaring af store genstande;
 • Baren i mængden på 1-3 stykker.

Før du installerer elementerne i opbevaringssystemet, skal du tænke over, hvad der vil blive lagret der og hvor ofte du vil bruge dem. Et sengetøj er bedst placeret i skuffer under sengen. Nå, hvis de lukkes, så de ikke får støv.

Garderobe opbevaringssystemer: hvor ellers nedbrydes

For at kunne bruge hver meter plads korrekt, kan du henvende sig til modulære lagringssystemers hjælp.

 • skammel;
 • sofaer;
 • stole;
 • sengetøj
 • Sengeborde.

Du kan udstyre et modulopbevaringssystem, eller for eksempel sko

Find et sted at opbevare sko, for eksempel kan du på døren hænge der en særlig ophængsstruktur eller over døren.

Placeringen af ​​elementerne i lagringssystemet er begrænset udelukkende til din fantasi. Prøv at trække dig selv tilbage, hvis du vil forlade noget på gulvet, i stedet for at sætte det på plads. Så vil din garderobe være en værdig modstander af ethvert design fra filmen om mode.

Opbevaring af sko i omklædningsrummet: hvad skal man kigge efter

Det er meget vigtigt, at skoene opbevares på et sted, hvor det kan forblive velplejede og vare længe.

Til sådanne steder er det muligt at bære:

Hævning er en af ​​de mest populære måder at opbevare sko på. Der kan det forblive rent, beskyttet mod støv og andre eksterne stimuli.

Sko i garderobeskabet kan opbevares på skuffer eller hylder

Ideelt set, hvis stativet er i samme højde som påklædningsrummet. Så bliver det ikke kun funktionelt, men også smukt.

Et separat skab til sko vil passe familier med et stort antal mennesker eller en sko shopaholic. I et sådant skab skulle der være mange hylder og rum, så det var muligt at adskille skoene efter sæsonen, størrelsen af ​​hælen i henhold til deres formål. Skabet skal være beskyttet af en dør. Sko kan være modulær.

Ergonomi af omklædningsrummet: hvordan man opbevarer

Hvad skal der gøres for at gøre ergonomien i din garderobe til et eksempel?

Først skal du passe på følgende opfindelser:

Til praktisk opbevaring af ting passe på det i omklædningsrummet var der tøjbøjler, kurve og kroge

Hvordan vil disse erhvervelser hjælpe dig? Køb af tøjbøjler vil holde det i korrekt og afklædt tilstand i lang tid. Det drejer sig især om kjoler, bluser og nederdele. Nogle mennesker kan lide at holde dem i en foldet stilling, som de senere anger. Kurve kan bruges til undertøj, tørklæder, armbånd, perler, til opbevaring af tilbehør af forskellige slags, og meget for hvad mere. Kroge bør hænge alt, der kan hænge. Nemlig, bælter, tasker, håndklæder, smykker og så videre.

Beregning af opbevaringssystemer til tøj: designer (video)

Husk, at hovedgarantien for et vellykket omklædningsrum er orden og nøjagtighed. Vær ikke for doven til at sortere dine ting efter farve, stil og sæson. Lad ikke tingene ske uden for hendes sædvanlige sted selv for et sekund. Hvis du vil forlade tøjet efter vask i kurven, skal du kaste tankerne væk. Efter alt har du et smukt omklædningsrum, hvor alt skal være på plads og linned i en specialkasse.

Eksempler på opbevaringssystemer på omklædningsrummet (foto)

© 2017, homeli.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Opbevaringssystemer til omklædningsrummet: et udvalg af mærker Ikea, Elfa, Aristo

Spørgsmålet om at holde tøj og genstande, som er uundværlige i hverdagen, er særligt akut under forholdene i bylejligheder. Den kompakte og praktiske fordeling af ting afhænger i vid udstrækning af funktionaliteten i at fylde omklædningsrummet. Opbevaringssystemer til garderobeskabet har mange konstruktive løsninger, som hver især har sine egne fordele. Korrekt udvalgte designs danner grundlaget for den interne organisation af rummet i dette rum.

Funktionel garderobe gør det muligt at placere tøj og ting på en kompakt måde

Opbevaringssystemer til garderobeskabet: Grundtyper af strukturer

Omklædningsrummet kan arrangeres i et separat rum, i en niche eller i et opbevaringsrum og også adskilles fra hovedrummet med en let skillevæg. Men uanset omklædningsrummets layout skal dets rum maksimalt udstyres med elementer og tilbehør til opbevaring af ting. Det er fra den indre påfyldning, at funktionaliteten i det moderne omklædningsrum afhænger.

Rummeligt påklædningsværelse i et separat værelse

Der er forskellige opbevaringssystemer til omklædningsrum. De grundlæggende designs kan opdeles i flere typer:

 • kropsfyldningssystem;
 • panelet kompleks;
 • wireframe konstruktion;
 • mesh (cellulært) system.

Case fyldning af garderobeskabet er et design af et modulært dressing system, der består af sektioner med side-, top- og bundvægge. Afsnit er placeret tæt langs en eller flere vægge i rummet og fastgjort med beklædninger i et enkelt kompleks. Sådan fyldning er lavet til garderobe i rækkefølgen på individuelle størrelser. Til produktion brug lamineret spånplader. Fordelene er de demokratiske priser på garderobesystemer, et stort udvalg af farver og et præsentabelt udseende.

Konstruktioner, der består af et dekorativt panel med forskellige lagringselementer, der er fastgjort til det hedder panelsystemer. Panelet er stift fastgjort til væggen. Sådanne komplekser har ikke sideskille, de har hverken gulv eller loft. Ud over opbevaringsfunktionen kan panelsystemerne skjule eventuelle vægfejl, og alle deres elementer kan flyttes eller bytes afhængigt af behovene. Men de er ret dyre og kan kun være kompatible med de originale komponenter til garderobesystemer, som kan købes i kombination med paneler.

Et lille påklædningsværelse på loftet

Rammefyldning er et design af metalholdere, der er fastgjort af en rivalisering mellem to vægge, et loft og et gulv eller en væg og et gulv. Til styrene i den krævede højde er komponenterne til klædeskabssystemet installeret: stænger og holdere, hvoraf antallet afhænger af antallet af lagertanke. De er karakteriseret ved let installation, mulighed for at flytte komponenter, god ventilation af ting under opbevaring.

Stålmaske moduler på skinner er en temmelig alsidig type opbevaringskomplekser. De er en bæreskinne, boltet vandret til væggen. Til det er faste styreskinner, som fastgør beslagene til placering af kurve, hylder og bøjler. Formen og længden af ​​laths til metal garderobe metal system afhænger af de anvendte elementer. Et sådant kompleks er ret stabilt: en enkelt guide er i stand til at modstå en belastning på 300 kg.

Fyldningsmuligheder for skabe og omklædningsrum

Tilstedeværelsen af ​​garderobeskabe og omklædningsrum bidrager til at holde huset i perfekt rækkefølge, beskytter mod den daglige søgning efter en bestemt ting, og gør det også muligt at spare rummets rum fra tunge og omfangsrige møbler. Praktiske og funktionalitet i kabinetter og påklædningsrum afhænger af, hvor godt tanken er på deres indvendige påfyldning.

Multifunktionel påfyldning med U-formet garderobe

Antallet af hylder og stativer, kurve og kasser, hængende og strømaftagere skal omhyggeligt planlægges. Derudover lægges der særlig vægt på det smalle fokus for hver afdeling til opbevaring. Du kan købe et opbevaringssystem til enhver type garderobe. Den mest populære er skrogkompleksets kompleks, som er bygget langs en eller flere vægge. Fremstillingen af ​​garderobeskabe til din størrelse er engageret i alle producenter af skydedøre.

I overensstemmelse med dimensionerne kan den indre fyldning realiseres til skydedøre med skydedøre, der har fra 2 til 5 bladafsnit. Alle hylder og stativer er designet under hensyntagen til proportionerne, det optimale interval mellem hylderne og hylderne, hvor opbevaring og stabling af ting vil være så behageligt som muligt. Højden på stangen til bøjlerne beregnes, hvor det vil være bekvemt at fjerne ting. I tilfælde af tværbjælkens høje position er der en speciel elevator til tøj - en strømaftager.

For at opnå maksimal optimering af omklædningsrummets rum er det muligt at have fortrolig med forskellige samlinger til påfyldning af kufferter eller de separate lokaler, der er tildelt under opbevaringssystemet. Et utroligt sortiment af forskellige komponenter giver dig mulighed for at vælge de komponenter, der omdanner omklædningsrummet til en ideel opbevaringsplads. Producenter tilbyder produkter, der også tager hensyn til forskellige stilarter af interiør og møbler.

Garderobe værelse med dobbeltside skabe

Indvendig påfyldning af de enkelte omklædningsrum skal tage hensyn til lokalernes egenskaber samt husets ejeres ønsker og livsstil. Til dette formål beregnes antallet af stativer, udtræk og stationære tøjbøjler, kurve, kasser, hylder. Det er muligt at udstyre lokaler med strygebrætter-transformere, udtræksspejle, gulv garderobe bøjler og andre elementer.

Nyttig rådgivning! Når du opretter et påklædningsrum, vil kombinationen af ​​forskellige påfyldningselementer hjælpe med at maksimere brugen af ​​rummet.

Designeren af ​​systemer til opbevaring af ting til en garderobe

Et kendetegn ved moderne metal garderobe systemer er det innovative design og evnen til at tilpasse sig enhver arkitektonisk layout. Foto garderobe systemer af dette design illustrerer, at de kan lide en designer kan samles i et enkelt kompleks under hensyntagen til personlige præferencer. Der tilbydes et bredt udvalg af garderobesystemelementer, som du kan købe på fabrikantens hjemmesider.

Meget praktisk er skuffer til sko

Den største fordel ved lagringskomplekser af designtypen er, at de meget nemt kan omdannes til specifikke behov. Det er trods alt ikke muligt på forhånd at give bolig til opbevaring af visse genstande eller husholdningsredskaber. Ved at købe udstyr til et garderobeskab af skrogtypen, vil du ikke kunne ændre stillingen på hylderne og hylderne. Og i tilfælde af systemdesignere kan du hurtigt og ubesværet ændre placeringen af ​​et modul.

Under hensyntagen til personlige behov er det i sådanne systemer muligt at ændre højden på hylder, hylder, kurve og også at flytte dem mellem andre dele af komplekset. Derudover kan antallet af elementer i sådanne systemer øges til enhver tid og desuden købe hylder til omklædningsrummet. På den måde kan du altid imødekomme de voksende behov for opbevaring af ting.

En af fordelene ved maskeopbevaringssystemer, der er samlet af typen designer, er muligheden for fuld gennemgang af de nedbrudte objekter og ting. Mange af os kan ikke huske, hvad der er opbevaret på et almindeligt skabs høje mezzaniner. I forbindelse med maskinkonstruktionen er alle racks og hylder fremstillet af metalgitter, og derfor kan man altid se, hvad der er lagret på hvilken hylde. En god insolation vil kun øge denne effekt.

Garderobe værelse i et simpelt og elegant design

Nyttig rådgivning! Ved design af et påklædningsrum er det værd at planlægge sin belysning: Loftlamperne, der er rettet mod hylderne i konstruktionen, anses for at være optimale.

Hvad kan du købe systemer til opbevaring af ting: garderobe komplekser fra de bedste producenter

Fremstillingen af ​​garderobe systemer til ordre samt produktion af komponenter til intern fyldning, involveret i mange virksomheder rundt om i verden. Ledende stillinger er optaget af modeller af garderobesystemer Larvij (England), Elfa (Sverige), Aristo (Kina), Element System (Tyskland), Ikea (Sverige). Af de russiske producenter er garderober i firmaerne "Ronicon", "Garderobe mester", LLC "Nye møbler teknologier" og andre populære.

Modeller af Ikea garderobesystemer

Opbevaringssystemer til garderobe Ikea nyder ubestridelig popularitet på grund af fremragende ydeevne, funktionalitet, evnen til at bygge i forskellige kombinationer for at tilpasse sig rummets dimensioner og dine personlige behov. Derudover kan sådanne komplekser desuden udstyres med forskellige tilbehør (hylder, kurve osv.), Hvilket gør deres brug mest behagelige.

Ikea Storage System

Det svenske selskab præsenterer flere serier af garderobe Ikea. Producentens fotokatalog giver en visuel fremstilling af de modeller, der kan understøtte enhver stil fra klassikere til minimalisme. Bestikkelse af muligheden for at installere opbevaringssystemer i ethvert ledigt rum derhjemme. Konstruktionerne kan placeres på loftet, på loggia eller balkon, i et frit hjørne af rummet og andre ubrugte steder.

Garderobekabinerne i Paks-modellen er designet på en sådan måde, at de ting, der er gemt i dem, er fuldt synlige og let tilgængelige. Derudover kan kunderne selvstændigt skabe variationer i omklædningsrummet takket være et specielt program til modulopbygning og evnen til at købe de nødvendige interne komponenter i omklædningsrummet. Valget af varer og ekstra tilbehør er meget forskelligartet.

Nyttig rådgivning! Bestilling af modellen til Paks oplagringssystem er det værd at overveje, at producenten kun tilbyder to muligheder for højde og dybde.

Påfyldning af omklædningsrummet Ikea Stolmen

Med hensyn til dørene til garderobeskabe tilbyder Ikea inden for Paks serien to muligheder: glidende og hængslede modeller. Farveopløsningen af ​​dørkonstruktioner tæller mere end tredive sorter, hvilket gør det muligt at vælge farve, herunder det eksisterende interiør. Du kan købe en garderobe dør ved at bestille på fabrikantens hjemmeside.

Serie af opbevaringskomplekser Stolmen med højdejusterbare stativer gør det muligt at bruge strukturer i betragtning af enhver højde af omklædningsrummet. Ikea producerer sådanne opbevaringssystemer med reoler i længden fra 2,1 til 3,3 m. En anden fordel ved sådanne komplekser er den utrolige mobilitet: Bygningerne er nemme at montere og om nødvendigt hurtigt demonteret til overførsel til et andet sted.

Modifikationer af garderobesystemer Aristo

Aristo garderobesystemer er lavet af stål af høj kvalitet, der giver en høj belastningsevne. Sådanne systemer kan bruges til at lagre ikke kun tøj, men også sport og husholdningsudstyr, værktøjer og visse typer udstyr. Fantastisk ergonomi og stilfuldt udseende gør det muligt at placere systemet, både i et separat rum og som påfyldning af garderobeskabet. Billedet viser mulige muligheder for at bruge Aristo-komplekset i indretningen.

Indtrækbare kurve af garderobesystem Aristo

Et særpræg ved dette lagringssystem er evnen til at maksimere hver tomme plads. Takket være rationel placering af påfyldningselementerne (kurve, skuffer mv.) Er det muligt at gemme en betydelig større mængde ting. Systemet er let at installere, det kan modelleres efter dine egne ønsker og ændre placeringen af ​​hylderne. Du kan opgradere komplekset, hvis du desuden køber stativer, hylder og andet tilbehør til garderobeskabet.

Producenten producerer flere modifikationer af garderobesystemer: økonomi, budget, eksklusiv. Økonomiske muligheder omfatter et sæt standardkomponenter, der ikke er udstyret med indtrækningsmekanismer. De bruges hovedsagelig i dachas, i garager og opbevaringsrum. I budgetmodeller leveres simple standardelementer i kombination med et lille antal hylder med indtrækningsmekanismer. De bruges til at arrangere garderobeskabe.

Garderobe rum: foto, design projekter og eksempler på behagelig organisation

Små værelser. Opbevaring i soveværelset og gangen. Projekter af værelser 3 kvm. Opbevaringssystemer og møbler til garderobeskabe.

Takket være en række indtrækelige sektioner og forskellige opbevaringselementer (endhængere, skuffer, bøjler og bukser) kombinerer det eksklusive Aristo-kompleks stil og funktionalitet. Klædeskabssystemet i denne klasse er repræsenteret i to farver. Komplettheden af ​​komplekset er givet ved at dekorere med elementer fra arten værdifulde træ, repræsenteret i flere farver.

Praktik af Elf garderobesystemer

Komplekser til systemopbevaring af ting fra det svenske elf-selskab er sæt af standard guider og elementer, der nemt kan forbindes med hinanden. Systemets komponenter kan udskiftes, suppleres afhængigt af dine behov. Et stort udvalg af komponenter (herunder stativer, containere, kurve) giver dig mulighed for at samle et design til et soveværelse, køkken, hall eller et separat omklædningsrum.

Designer til garderobefabrikanten Elfa

Fabrikanten tilbyder fire muligheder for fastgørelse af komponenterne i systemet:

 • hængslet væg - fastgørelsen af ​​styrene udføres til den vandrette skinne;
 • væg - skinnerne på guiderne er fastgjort til væggen;
 • hylder - multi-level hylder er fastgjort til lodrette indlæg eller sidevægge;
 • U-formet understøtning - strukturen er ikke fastgjort til væggene og kan installeres uafhængigt og læner sig på støttebenene.

For konstruktionskomponenter, holdere, beslag og hylder anvendes stærkt stål. Dekorativt design er lavet af naturligt træ i flere farver.

Sektion garderobe passer perfekt ind i ethvert rum. Særligt bekvemt er sådanne komplekser til hjørneopbyggere. Elf-lagringssystemer er let omdannet og tager enhver ønsket form. Dette giver dig mulighed for at bruge svært tilgængelige blinde steder under opbevaringsområdet uden tungere plads. Tilbehør deformeres ikke under langvarig brug.

Mobil hjørne garderobe værelse Elf

Opbevaringens anvendelighed og funktionalitet skyldes producentens særlige opmærksomhed på detaljer. Alle beslag, kroge og bøjler af strukturen er tænkt ud til mindste detalje, så Elvas klædeskab i forsamlingen er en samling af elegance og komfort. Derudover giver et velplanlagt rum mulighed for at lagre ikke kun tøj og sko, men også sengelinned, husholdningsapparater, sportsudstyr og andre husholdningsartikler.

Producenten af ​​Elf-systemerne forbedres konstant og frigiver nye komponenter til strukturerne. Ny fra Elf-plastbeholdere med glidende ramme, som er en fremragende tilslutning til trådbeholdere og giver nye muligheder i organisationen af ​​lagring af ting. Kapaciteter er forsynet med covers, der kan købes separat.

Sortiment af garderobesystemer Leroy Merlin

Virksomheden Leroy Merlin tilbyder kunder et imponerende udvalg af kvalitetsgarderobesystemer, overkommelige for mange købere. Det er muligt at købe billige garderobesystemer fra kendte producenter. Derudover kan forbrugerne benytte lejligheden til at købe tilbehør til opbevaringssystemer til selvmontering af omklædningsrummet.

Stramt design af omklædningsrummet til mænd

Så takket være producenternes fleksibilitet kan købere købe komponenter til garderobesystemerne Larvidge, Aristo, Shefilton og til at danne design, der fuldt ud opfylder deres krav og ønsker. Denne tilgang giver dig mulighed for individuelt at tænke gennem hvert element i opbevaringssystemet, i betragtning af konfigurationen af ​​lokalet eller nichen, der er tildelt til omklædningsrummet.

Som et universelt opbevaringssystem præsenterer Leroy Merlin Kansas klædeskabssystemet (fremstillet i Kina). Dette er en klassisk version af omklædningsrummet, som omfatter tre sektioner med en samlet bredde på 2,4 m. Sættet omfatter hylder til tøj og sko, skuffer, skabe og andre genstande. Forskellige størrelser af komponenter gør det muligt at organisere systemlagring af ikke kun ting, men også små genstande og tilbehør. Kompaktiteten og den lille dybde i opbevaringssystemet (30 cm) gør det uundværligt for små omklædningsrum.

Nyttig rådgivning! Kansas klædeskabssystemet kan let justeres til dimensioner af dit værelse, hvis det er nødvendigt.

Kansas foldet garderobe system

Kansas klædeskabssystemet er hurtigt og nemt at vedhæfte, og selv en kvinde kan klare det. Placeringen af ​​flere stænger til tøj er tilvejebragt på en sådan måde, at det er muligt at gemme begge lange ting (regnfrakker, frakker, pelsfrakker) og korte (skjorter, bluser, nederdele). Mange brugere noterer styrken af ​​hylderne til tøj, på trods af at de ser temmelig vægtløse og skrøbelige ud. Vægten af ​​hele strukturen er op til 10 kg.

Ejere af meget små lejligheder kan købe på netværket Leroy Merlin udendørs tøj garderobe, som ikke tager meget plads i en lille gang og giver dig mulighed for at placere det på ydersiden. For et miniatyr soveværelse er modellen af ​​en tøjhænger monteret med hjul bedst egnet. På baren kan du arrangere et stort antal skuldre med afslappet tøj. Hængeren selv kan bevæges frit rundt i lokalet på et bekvemt sted.

Hvor kan jeg købe billige garderobesystemer

Ligesom de fleste andre køb kan du købe garderobesystemer ved at besøge producenter eller onlineforretningers officielle hjemmesider for at sælge lignende produkter. Køb via internettet giver mulighed for at studere modellerne af lagringssystemer og vælge den løsning der bedst passer til dine lokaler. Et bekvemt søgesystem og oplysninger om prisen vil hurtigt finde og bestille et billigt dressingsystem.

Hvis der i dit hus under omklædningsrummet er tildelt et separat rummeligt værelse, er der ikke behov for at købe delrumsskabsrum. I dette tilfælde kan du udstyre værelset med et specialfremstillet, billigt dressingsystem. Dens omkostninger vil afhænge af størrelsen, materialet og påfyldningselementerne i kittet. På kunden er der mulighed for at vælge uafhængigt afslutte systemer og farve af dens udførelse.

Et lille påklædningsværelse i en niche

Fordelen ved både dyre og billige, custom-made garderobe rum er, at klienten kan invitere en specialist til et sted til måling og udarbejdelse af et designprojekt. Desuden tager designeren hensyn til alle dine ønsker vedrørende påfyldning og opførelse af omklædningsrummet, og vil også gøre dig bekendt med materialeprøver. Kunden får mulighed for at kende kendskab til skitser og projekter i lagringssystemet, udført i flere varianter, hvorfra han vælger den mest egnede til pris og konfiguration.

Alt hvad du behøver for at bestille et klædeskabssystem er at kontakte lederen af ​​virksomheden via telefon på webstedet angivet eller udfyld bestillingsformularen. Du får en kvalificeret høring om alle de spørgsmål, der interesserer dig, og du kan kende bekendtskab med designprojekter og eksempler på virksomhedens arbejde. Hvis du allerede har et klar projekt, kan firmaets specialister desuden fremsætte anbefalinger til forbedring af designet, så du får et effektivt kompleks på outputen, hvor hver komponent bliver gennemtænkt så grundigt som muligt.

Bestil garderobe systemer direkte på fabrikanternes officielle hjemmesider vil give mulighed for at købe et design uden overbetaling for tjenester af formidlere. Alle virksomheder, der har deres egen produktion, tilbyder deres produkter til de lavest mulige priser ved hjælp af den nyeste teknologi og en række designfittings og komponenter.

Hjemmelavet garderobe i øko-stil

Garderobeopbevaringssystemer er en uundværlig egenskab for den moderne menneskes bolig. De erstatter perfekt talrige hylder, stativer, natborde, voluminøse kabinetter, der kombinerer forskellige typer modulære komplekser til opbevaring med minimal pladsudnyttelse. At holde og finde de rigtige ting bliver let og bekvemt. Og garderobesystemerne, der er lavet til ordre på individuelle størrelser, bliver et eksempel på ubegrænset alsidighed og komfort.

Skydedøre til et klædeskab: Et overblik over komfortable og stilfulde designs

Garderobe med egne hænder: tegninger, ordninger og billeder af funktionelle systemer

Garderobe rum: foto, design projekter og eksempler på behagelig organisation

Garderobe værelse: layout med dimensioner og layout muligheder

Opførelsen af ​​et tagtak med eget hænder

Installation af privat husvarmesystem:

Opbevaringssystemer til garderobeskabet og 5 muligheder for at placere sko

Opbevaringssystem af ting, du kan samle op til enhver garderobe, som perfekt passer ind i det indre Omklædningsrum - en praktisk løsning, hvilket frigør boligareal på voluminøse kabinetter og sokler, indsamle tøj, sko, tilbehør og andre husholdningsartikler på ét sted. Hvad er systemkravene opbevaring skabe, et påklædningsværelse, hvor du kan placere dine sko og hvordan du effektivt designe deres egne hænder - læs artiklen!

Færdiggørende garderobe opbevaringssystemer

For i dag er der tre hovedtyper af garderobesystemer til opbevaring: ramme, modulære, mesh. Den første er fantastisk til rummelige omklædningsrum, ser attraktive ud og giver dig mulighed for at placere et stort antal ting. Ulempen ved sådanne strukturer er deres statiske natur: Det vil ikke være nemt at udvide sådanne systemer eller flytte dem til et nyt rum, der er anderledes end det gamle. Sidstnævnte - giver dig mulighed for at bruge det plads, der er tildelt til skabspladsen til det maksimale, og samle dem ganske enkelt.

Mesh opbevaringssystemer til garderobe er nemme og bærbare

Du kan finde færdige opbevaringssystemer, tilbehør og tilbehør til dem i sådanne populære detailkæder som:

 1. Obi. Dette selskab giver kunden mulighed for at købe ikke kun færdige design, men også praktiske skuffer, kurve stilfulde, multifunktionelle reoler og hylder, hvorfra der let kan samles system fuldt ud opfylder de individuelle behov og parametre udvalgt til opbevaringsrum.
 2. Leroy Merlin giver mulighed for at købe højkvalitets multifunktionelle hylder og tilbehør til intern fyldning af opbevaringssystemer samt byggematerialer til indsamling af omklædningsrum med egne hænder til overkommelige priser.
 3. Ikea er et populært firma, der har etableret sig som kvalitetsproducent af stilfulde og funktionelle møbler.

Separat opmærksomhed i lagringssystemerne til Ikea fortjener designeren Algot, som, som klædeskabet er udvidet, kan suppleres med hylder, hylder, skabe.

Opbevaringssystem i omklædningsrummet: indvendig påfyldning

For at sikre, at de ovennævnte lagrings- og opbevaringssystemer er hensigtsmæssige og så vidt muligt at klare deres opgave at organisere en garderobe, er der elementer af intern fyldning af strukturer.

Stof vedhæng hylder egnet til at placere små genstande af garderobe

Fordele følgende populære fyldningselementer, som er velegnede, afhængigt af designet, til enhver form for system:

 1. Stænger til yderbeklædning.
 2. Kroge og bøjler. Kroge kan bruges ikke kun til overtøj, men også til opbevaring af paraplyer, poser.
 3. Stof vedhængsstativer på vægge eller skrogsystemer.
 4. Kurvekurve, stof, papirkasser med låg, plastbeholdere. Der kan være forskellige størrelser til opbevaring af begge store genstande (for eksempel sko, støvler, støvler) og små (tilbehør).
 5. Vakuumposer. De vil være en effektiv hjælp til at placere tøj, tæpper og puder til fluff.
 6. Hangere til slips, nederdele og bukser.

Også omklædningsrummet kan ikke eksistere uden indtrækbare maskeræsker (de er egnet til opbevaring af sko samt små ting, hvis du installerer en stofkasse i deres størrelse).

Designeren af ​​opbevaringssystemet til garderobeskabet

Ergonomi lagringssystemer afhænger af deres rette design, overholdelse af principperne om placering af ting.

Så for at designe det mest praktiske og praktiske system skal du følge nedenstående tips:

 1. Stangen under det ydre tøj skal være placeret på et niveau på 1,4-1,7 meter fra bunden af ​​modulet og 100 mm fra toppen.
 2. Under skjorte skal bluse, bukser tildeles en adskillelse på ikke mindre end en meter i højden og 70-120 mm pr. Stykke i bredden.
 3. Top tøj, bluser og bukser er bedst placeret i rummets midterzone eller ved hjælp af mobilstrømsafbrydere - i øverste del.
 4. Sko opbevaringsrum skal være mindst 800 mm brede.
 5. Opbevaringsanordninger til poser kan hænge, ​​smalle og høje og placeres på dørene i omklædningsrummet eller skabet, lavt og bredt og placeret i midterzonen. Det er praktisk at gemme poser på stativer.
 6. Højden på kufferne skal svare til summen af ​​højden på den højeste genstand og 50-100 mm.

Tøjrummets dybde afhænger af, hvordan elementerne opbevares (på skuldre eller kroge) og skal være mindst 450 mm

Glem ikke de små kasser til opbevaring af tilbehør (handsker, paraplyer, tørklæder) og undertøj (undertøjene kan opbevares i brede skuffer med bløde arrangører).

Æsker til sengetøj anbefales ikke at blive placeret ved siden af ​​sko eller yderbeklædning: det er bedre at vælge en separat garderobe for dem, og for at gøre tøjet mere kompakt, kan du bruge vakuumposer.

Effektivt opbevaringssystem i garderoben med egne hænder

Lav et praktisk og funktionelt system til organisering af tøj, sko og tilbehør i garderoben med egne hænder, i dag er der ikke noget særligt problem. De mest bekvemme systemer til egen montering er rack- og mesh-systemer.

For at skabe et effektivt design til opbevaring er det nødvendigt:

 1. Bestem systemets materiale (dette kan være træ, metal, plast). Det er værd at huske på, at et træ skal behandles med anti-rotationsmidler, og det er bedre at vælge et korrosionsbestandigt, letvægtsaluminium som metal.
 2. Lav en detaljeret tegning af systemet med dimensioner af alle rum og kasser (du kan lave et tredimensionelt layout ved hjælp af en online designer) og gøre det ind i klædeskabsplanen (pantry, niche).
 3. Markér lokalet i henhold til tegningen, købsmaterialet og fastgørelsesanordningerne (bedes om nødvendigt skære materialer efter størrelse).
 4. Saml stativ og fiks dem til klædningsrummets vægge, monter yderligere elementer (hylder, hængende konstruktioner, stænger til yderbeklædning).
 5. Fyld omklædningsrummet med interne komponenter til opbevaring.
 6. Installer dørene (oftest for garderobeskabet vælg spejl dør coupe).

Opret et system til opbevaring af ting i omklædningsrummet er ikke svært, det vigtigste er at kende de nøjagtige dimensioner af hele systemet

Hvis rummet under omklædningsrummet er tilstrækkeligt stort, er det nødvendigt at organisere et ventilationssystem: dette vil undgå en muggen lugt, fugt, udseende af en svamp på tøj.

Designet af garderobesystemet til opbevaring af sko afhænger først og fremmest af rummets størrelse og antallet af sko.

Så for i dag er der så populære designs:

 1. Hylder. Dette er en praktisk, praktisk og overkommelig løsning til at placere sko i omklædningsrummet. Hævning kan være lavet af træ, metal, plast, placeret i fuld højde af omklædningsrummet eller besætte dets individuelle sektorer.
 2. Hylderne er gode til skofordeling og kan hurtigt finde det rigtige par. Hylder er både stationære og tilbagetrækkelige (for eksempel butiksfronter). Derudover er der specielle holdere til hylderne, som gør det muligt at ændre afstanden mellem elementerne afhængigt af skoens højde. Sortering af sko på hylderne er mest bekvemt på grund af dets tilhørsforhold til sæsonen.
 3. Et separat skab (sko) rummer nok par sko og vil beskytte dem mod støv så meget som muligt. Denne mulighed vil være passende i et rummeligt omklædningsrum.
 4. Indtrækbare netkasser, gennemsigtige på alle sider. Denne mulighed forenkler valget af et par, men det kan være ubelejligt for folk med mange sko.

Den største fordel ved hylderne er muligheden for at lagre hvert par sko i en separat celle

Samtidig er der mange flere sorter af populære fodtøjsopbevaringsdesign: for eksempel væghyller, piedestalpuffer, forfatterens kister, individuelle modulære hylder.

Hvis omklædningsrummets parametre ikke giver dig mulighed for at sætte et separat system til opbevaring af sko, så kan parrene holdes i perforerede kasser med låg, bløde kasser med lynlåse.

Ergonomiske opbevaringssystemer til tøj (video)

Inspireret af fotos af opbevaringssystemer og sko, og skab din egen, tankevækkende, utroligt behagelige og attraktive garderobe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + = 26