30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Opbevaringskasser

Opbevaringskasser

Ofte akkumulerer huset mange små ting, der skal placeres et eller andet sted. Kabinetter og hylder til dette er som regel ikke nok, fordi de allerede er beboet med en række husholdningsartikler eller garderobeskabe. Derfor må vi finde en vej ud af denne situation. Til dette formål er kasser til opbevaring af ting, som du har brug for, enten at købe eller lave selv.

Tilbage i den fjerne fortid brugte vores forfædre kister til at opbevare forskellige baggrunde, som var dekoreret og malet. Nu er en smukt dekoreret kasse ikke bare et stilfuldt tilbehør, men et objekt, der dekorerer interiøret. Hvilke slags kasser findes, og hvordan man laver dette objekt med egne hænder?

Typer af kasser til opbevaring af ting

Kasser er forskellige i form, størrelse og materiale af fremstilling (karton, plastik, vinstokke) og indretning. Sådanne genstande mellem dem kan variere i stil. For eksempel kan de være:

 • Vintage - ved hjælp af metalstriber og småsten
 • Striks, dækket af et monofonisk væv eller papir;
 • Romantisk, ved hjælp af romantiske baubles til at dekorere;
 • Glamourøse - beklædte ringe, rhinestones.

Lagertanke er store eller kompakte i størrelse. Tilstedeværelsen af ​​et låg er en valgfri betingelse for dette møbel.

I de fleste tilfælde bruges karton til at lave kasser. Det kan være farvet eller monofonisk. Det er tilrådeligt at lim og dekorere en sådan kasse for at give det et udsøgt udseende.

Der er standard og korrugerede beholdere til opbevaring af ting. Hvis du vil opbevare i dem tunge og skrøbelige ting (tallerkener eller antikviteter), er det bedre at bruge bølgepapkasser. De er mere pålidelige, tættere og mere stive, da de er lavet af flere lag bølgepap. I en sådan beholder bliver ofte værdifulde ting tilføjet, da det praktisk talt ikke er genstand for deformation. Standardbeholdere (som i billedet nedenfor) er tyndere og svagere, så det er bedre at gemme lette genstande.

Kurvebokse til opbevaring af ting er kurve eller kasser. Disse er håndlavede varer fremstillet af en vinstok eller en kurv af avisrør. De har forskellige størrelser og farver. Sådanne kurve vil dekorere din lejlighed og blive et uændret emne af interiøret. De gemmer frugter og grøntsager, pyntegjenstande, ornamenter, samt rene eller beskidte undertøj. Endnu mere vellykket og mere interessant er et sæt kasser fra vinstokken. Et sådant sæt vil bringe en speciel stil til dit interiør.

I de fleste tilfælde bruges plastikbokse til at opbevare mad. De opbevarer også frø, linned, syning, strikning, værktøj. De kaldes også plastikbokse. Miljøvenlig plast vil ikke skade dit helbred, hvis det er et produktopbevaringsobjekt. Sådanne kasser er af forskellig størrelse, med låg og uden. Også i nogle af dem er der hjul og håndtag til brugervenlighed.

Udseendet af plastikbokse, for eksempel som i billedet nedenfor, er imponerende med lyse farver og dekoration. De er blonde og vævede, nemme at rengøre og holdbare at bruge.

Kasser til børns legetøj har et specielt udseende. De er indrettet lyst og farverigt, de kan tegnes af dine yndlingsbarns tegneserie og boghelt, som i billedet nedenfor. En sådan boks motiverer barnet til uafhængigt at folde legetøjet i et specielt "hus". At gøre sådanne beholdere brug af sikre materialer: pap eller plastik, så barnet ikke bliver skadet under spillet.

I de fleste tilfælde skal du bruge papkasser ved flytning eller under reparation. De pakker forskellige ting. Afhængigt af hvad du skal sætte i disse tanke, er de opdelt i store, mellemstore og små.

De er også forskellige i styrke. Standarden er mindre holdbar. I dem er det bedre at sætte lyse ting og bølgede - stærkere. I sådanne kasser skal tilføjes de værdifulde ting, der har en tung vægt. De er ikke beskadiget, selvom du placerer dem på en. Og den værdifulde last vil ikke blive beskadiget.

Der er kasser, hvor der er en speciel bøjle til nem bevægelse af tøj. Dette er praktisk, når du flytter, især hvis ting smuldrer.

Tip: Når du bevæger dig, skal du være opmærksom på bredden af ​​døråbningen. Bredden af ​​kassen skal svare til åbningens bredde. For smalere åbninger skal du vælge et papobjekt.

Opbevaringssystemer er hylder, herunder hylder og bøjler, og er designet til at opbevare forskellige materialer og genstande. For eksempel kan det stables hylder til sko og tøj eller specielle nicher, som opbevarer kasser og kasser til opbevaring af ting (som i billedet nedenfor).

Hvis du har mange ting, og dit hovedmål er at øge pladsen, så vil vakuumposer hjælpe dig. Takket være tætheden af ​​deres emballage reduceres tingene med tre gange. Sådanne pakker vil holde tingene intakte i lang tid, beskytte ting mod fugt og møller.

Vakuumbeholdere bruges til at bevare produktets friskhed. De giver dig mulighed for at holde vedvarende mad til tider længere, takket være ventilen indbygget i låget. Beholdere beholder frisk smag, aroma og nyttige egenskaber ved produkter.

Kasser til opbevaring af egne hænder

Af særlig værdi er bokse til opbevaring af ting lavet af egne hænder. Til dette formål tager de en færdig skoboks, en beholder fra husholdningsapparater eller lim den selv fra pap. Til registrering skal du have lim, saks, børste og dekorative materialer. Deres valg er fantastisk. Dette kan være indpakning af papir, stof, pailletter, frynser, bånd, perler og meget mere.

Anbefaling: Til limning af papir eller stof er det bedre at bruge et tyndt lag PVA-lim, og til limning af dekorative elementer passer den varme lim.

Sådan smukt dekorere og dekorere opbevaringstanken, se i denne video mesterklasse:

Hvis vores oplysninger var nyttige for dig, skal du forlade en anmeldelse nederst i artiklen. Du kan dele interessant design af lagertanke i kommentarerne.

Holde tingene hjemme: ideer, lave dine egne hænder, foto

Selvom du er minimalistisk, så har du stadig et stort antal forskellige ting, du har brug for et eller andet sted og på en eller anden måde gemmer. Du kan gøre dette med en kreativ tilgang, takket være, at du ikke kun en gang for alle kan sætte ting i orden i huset. Nogle måder at organisere ordre spiller ikke kun en funktionel rolle, men spiller også rollen som indretning. Vi foreslår at lære at organisere opbevaring af ting hjemme. Ideerne beskrevet i denne artikel kan realiseres ved hjælp af købte eller selvfremstillede arrangører. Du kan gøre det samme hjemme, bruge mindst penge og tid.

Holde ting og tøj hjemme: ideer

Kasser, kasser, kurve, kasser - alt dette kan omdannes til lagerplads. De samme arrangører kan bruges til præcist at udfolde kontoret, køkkenudstyr, legetøj, linned, sko. I sidstnævnte tilfælde er det især vigtigt at købe en speciel plastarrangør til opbevaring af ting derhjemme. Ideen om at bruge det er, at skoene ikke støv, men samtidig er det tydeligt synligt. Også en sådan beholder er i stand til at erstatte ti bokse. Og udsigten bliver meget mere æstetisk.

Prøv at gøre alle arrangører ens til hinanden eller henrettet i en stil. Det drejer sig især om dem, der ikke gemmer sig bag dørene på kabinetterne.

Vi gemmer linned, strømper, bælter og andre små ting korrekt

Når det kommer til tilrettelæggelsen af ​​opbevaringsrum, så kom straks til kropsarkitektens kasser med celler. De kan laves af forskellige materialer og indeholde et vist antal skillevægge. De mest almindelige er vævsarrangører, der kan foldes. De sælges i næsten alle hardwareforretninger. Men du kan lave en lignende arrangør af papkasser.

Dette vil kræve tom emballage, pap og indretning: farvet og selvklæbende papir, tapet. Placer æskerne inde i skuffen, hvor opbevaring af ting i hjemmet vil blive organiseret. Ideer til arrangement af pakker afhænger af deres størrelse og proportionerne af kassen. Lim alle felterne sammen. Hvis du ikke har færdige bokse, er der to muligheder for at løse problemet:

 • Mål længde og bredde af opbevaringsboksen. Start fra dimensionerne, lav det nødvendige antal kasser, samme højde.
 • Fra pap gør væggene, der vil blive indsat i kassen. Lim bunden. Derefter laves kartonskilleplader.

Forbered arrangøren med farvet papir, tapet eller selvklæbende indvendigt og udvendigt.

Opbevaring er klar! Det kan bruges til tilrettelæggelse af undertøj, strømper, bælter, kostume smykker, tørklæder, diverse tilbehør og så videre. Det vigtigste er, at du altid vil have alt lige ved hånden og nøjagtigt nedbrudt.

Selv en person har flere gadgets, som forskellige kabler er nødvendige for. Hvad kan vi sige om en familie af flere personer, hvor hver har mindst en telefon og en oplader til den. Og der er kabler fra kameraer, tabletter, laptops og computere, hovedtelefoner og så videre. Hvis alt dette er gemt på forskellige steder eller i en boks, men et dias, kan man ikke tale om korrekt opbevaring af ting hjemme.

Idéer med hænderne på arrangøren vil vi se nedenfor:

 1. Lav en kasse med cellerne som beskrevet ovenfor.
 2. Lav en personlig arrangør. For ham skal du tage papcylindere fra toiletpapir, papirhåndklæder, folie, madfilm eller pergament. Vælg en kasse eller kasser for kablerne. Skær det nødvendige antal identiske cylindre af samme højde. Deres størrelse skal være en centimeter mindre end størrelsen af ​​kassen eller boksen. Antallet af cylindre afhænger af, hvor mange kabler du har. Forbind cellerne sammen med et dobbeltsidet tape eller limpistol. Klarcylindre kan males med aerosolmaling. Det er stadig at sætte arrangøren ind i kassen og fylde den med snoet snoet kabler.

Har du mange øreringe, armbånd, vedhæng og andre ornamenter, men du ved ikke hvordan man skal gemme ting ordentligt? Idéer til et hjem kan se sådan ud:

 1. Køb et specielt tilfælde på begge sider, hvor der er mange lommer. Det kan hænge i skabet. I dette tilfælde vil der være mange forskellige ornamenter og tilbehør, der ikke forveksles med hinanden, og takket være gennemsigtige lommer kan du altid finde det rette objekt på én gang.
 2. Køb en beholder til piller i en uge. Det er sådan en lang, men smal blyantcase, hvor der er syv celler. Det vil være bekvemt at opbevare små ornamenter.
 3. Nørring øreringe kan gemmes på tape. Du skal blot indsætte det i par dekorationer og lægge i boksen.
 4. Lav en kiste, hvor alle par af dine øreringe passer. For at gøre dette skal du tage en dejlig lille boks med et låg, filt eller filt, en klæbemiddelpistol og en blyant. Skær de samme stykker stofstykker. Sæt filten på blyanten i røret. Strik stoffets ende. Træk blyanten ud. Lav flere sådanne rør. Indsæt alle emner i kassen, så de passer tæt sammen. Du kan gemme øreringe i slots.

For at få dine yndlings krydderier og køkkenudstyr altid til rådighed, skal du bruge følgende ideer:

 • Tag de samme krukker og hæld krydderierne ind i dem. Hvert skilt. Tilslut lågene til hylden ved hjælp af selvlukkende skruer. På denne måde kan du også spare plads.
 • Til kasser med køkken tilbehør, brug skillevægge. Hjemmelavede produkter er lavet af pap eller tynde plader af krydsfiner.
 • Brug indersiden af ​​kabinets døre. For eksempel hæng kroge eller kurve til husholdningskemikalier, svampe, poser med selvlukkende skruer.
 • Krydderier kan også opbevares på et magnetisk kort. Brug kun små krukker med jernlåg i dette tilfælde.

Opbevaring af ting derhjemme: ideer (foto) til badeværelset

Badeværelset er altid lille, men jeg vil gerne passe så meget. Til dette formål bruge små tricks:

 • For at sikre, at alt, hvad der ligger under vasken, har du i tankerne, skal du bruge et system med vertikal opbevaring. For at gøre dette skal du sætte alt i de hængende beholdere.
 • Sortér sminkebørster, bomuldsbud og diske og andre nødvendige små varer til forskellige krukker. Du kan gemme dem på hylderne eller i skabet. Jars zadekorirovate som dit hjerte ønsker, brug for denne maling, dekorative bånd eller bare hæld inde kaffebønner, sand, bolde.
 • Ovenfor toilettet hænger hængslede kurvekurve. Afhængigt af størrelsen i dem kan du opbevare toiletpapir, et ekstra sæt håndklæder, en hårtørrer og så videre.
 • Brug forskellige hylder (for eksempel over døren).

Ergonomiske opbevaringskasser

For at eksisterende i ethvert hus tilhører ikke ødelægge indretningens harmoni, vil opbevaringsbokse komme til hjælp.

Ofte sker der, at bøger, magasiner, sengetøj, tøj, sko og andre ejendele ligger i skabe, opbevaringsrum, dækket af støv i flere år på mezzaninen i forventning om deres time. For at organisere plads, bevare den akkumulerede god, lette etableringen af ​​ordre, kan forskellige kasser til opbevaring af ting være en ideel mulighed både i overdimensionerede lejligheder og i store lejlighedskomplekser.

Opbevaringsmuligheder

I enhver hardware butik tilbydes en række plastik, metal, trækasser, store og små beholdere til opbevaring af tøj, plastikbokse til legetøj i forskellige farver og størrelser.

En praktisk mulighed er foldning stofkasser, der er bekvemt placeret i garderobeskabens celler og rengøres efter behov. De er åndbare, foldede, de tager lidt plads, ideel til opbevaring af sko, tøj, forskellige små ting.

For indholdet af dokumenter er det rationelt at bruge papkasser med låg, der er nemme at lave selv, dekorere dem i overensstemmelse med smag og interiør.

I forhold til børnenes værelse bliver kasser til opbevaring af ting nogle gange en frelse for mødre. Legetøj, blyanter, bleer, tøj - alt ligger i sin plads, hvilket hjælper barnet med at organisere det omkringliggende rum.

En simpel plastikboks, som kan skubbes under sengen, er perfekt til opbevaring af sengelinned, tæpper, puder, sengetæpper.

Afhængigt af størrelse og materiale, som lagerbeholderen er lavet, er dens funktionalitet forskellig. En stor beholder kan fyldes med varme tæpper, vintertøj og på en fjern hylde til sommeren. Mange identiske æsker af mellemstørrelse giver mulighed for at oprette et opbevaringssystem, selv i et åbent skab eller i et stilfuldt påklædningsrum. Det er kun at underskrive dem for at vide, hvor det er.

I et overfyldt kontrolkontor er en metalboks nyttig, hvor hver separat sektion er låst til nøglen, hvilket gør det muligt for medarbejderen ikke at bekymre sig om ejendommens sikkerhed hele dagen. Metalskabe generelt løser problemet med at lagre ikke kun tøj, men også dokumentation, værktøjer og andre ting og er beregnet til brug på kontoret, skabsrummet, i produktion.

Lav en opbevaringsboks (video)

Selvfremstillede opbevaringsbokse

Standardbokse til systematisering af akkumulerede ting kan laves manuelt fra færdige papkasser fra under sko, husholdningsapparater, møbler. Eller gør lidt mere indsats og få en helt unik skabelse, der bliver et unikt element i indretningen af ​​rummet.

En kurvkasse til opbevaring af ting i Provence stil er lavet af de mest tilgængelige materialer: aviser, blade, lim, lak eller plet. Først skal vi finde en pap bund af passende størrelse, gamle uønskede aviser og blade. Ved kassen skal du afskære de øverste dæksler og rive siderne fra tidsskrifterne med rør. At folde det er nødvendigt, da det er muligt, er mere tyndt og tættere, for det er nødvendigt at bruge striknåle. Magasinark som mere stiv pasform til stillingerne i den fremtidige boks og aviser - direkte til vævning.

Papkassen fungerer som en ramme, hvor det er lettere at væve rørene for at få den ønskede form af produktet. Hvis der ikke kræves særlig styrke, kan basen fjernes. Men for store kasser er det bedre at styrke de indre vægge.

En færdigbehandlet boks kan efterlades som den er eller males i en hvilken som helst farve med maling eller dækket af plet. For yderligere at kunne tørre støvet, skal du bruge produktet i et fugtigt rum (for eksempel i et badeværelse til at samle snavsede tøjvask), på toppen af ​​det skal du dække med lak. Den vævede kurvs indre overflade kan sys med en klud eller dækkes af indpakningspapir.

Vævet på samme måde, dekoreret med en lille blonder til små ting vil være en udsøgt gave eller et element af interiøret på kommodebordet.

Organisation og opbevaring af ting derhjemme (video)

Selv enkle papkasser, indsat med flerfarvet papir, foret med stof, dekoreret i den passende stil, kan blive et selvstændigt designobjekt.

Tekstil til dekoration er ikke nødvendigvis at købe - gamle tøj, skjorter, trøje, burlap vil være nyttige. Et papir kan fx tages fra gamle skoleatlaser og opbevares i den resulterende boks souvenir til minde om rejser.

Udskåret eller rullet ind i et rørblad eller bladark, der er fremstillet på samme måde som til vævning, kan du simpelthen lime kassen for at få den originale beholder til opbevaring.

Standardbokse til systematisering af akkumulerede ting kan gøres af egne hænder

Til dekoration passer forskellige snørebånd, stof, knapper, perler, perler. Tilstrækkelig enkel udgave af en stilfuld dekoration opnås, hvis du pakker æsken på hele overfladen med et jutetov.

Den sædvanlige selvklæbende film ændrer papkassen udmærket og gør den til en sød opbevaringsboks. Og hvis kartonet er planlagt til at blive anbragt på kabinettet, så klæber det med resterende tapeter tilbage efter reparationen, der hjælper med at bringe harmoni ind i interiøret: kassen vil næsten fusionere med væggen og vil ikke få øje.

Varianter af registrering af steder til opbevaring, herunder af egne hænder, en stor variation. Det er nødvendigt at inkludere fantasi og gøre de akkumulerede blokeringer til et stilfuldt, funktionelt moderne interiør.

Har du nogensinde oplevet ledsmerter? Og du hører ikke hvad det er:

 • manglende evne til at bevæge sig komfortabelt og nemt
 • smerte under eller efter træning
 • ubehag når man klatrer og ned ad trappen;
 • betændelse i leddene, hævelse;
 • en ubehagelig crunch, et snap ikke til vilje;
 • urimelig og ubærelig smertestillende smerte.

Svar venligst på spørgsmålet: Er du tilfreds med dette? Er det muligt at udholde sådan smerte? Hvor mange penge har du allerede "fusioneret" med ineffektiv behandling? Det er på tide at afslutte dette! Er du enig? I dag offentliggør vi et eksklusivt interview med professor Dikul, hvor lægen afslørede hemmelighederne om at slippe af med ledsmerter, behandling af gigt og arthrose.

Opmærksomhed, kun i dag!

Anmeldelser og kommentarer

Tidligere tænkte jeg ikke engang på det faktum, at det konstante rod i værelserne kan skyldes manglen på et gennemtænkt system for opbevaring af ting, men nu vil jeg helt sikkert løse dette problem, og jeg vil lave mindst et par kasser. Artiklen skød mig til forskellige ideer, især ønsket råd om hvordan man dekorerede forskellige kasser med mine egne hænder, hvilket er meget nyttigt i betragtning af krisen, fordi i butikken ofte priserne på disse ting bidder.

Nå, nu holder jeg også alle slags små ting i plastik tilfælde. De er enkle, bekvemme og også udstyret med et håndtag. Selvfølgelig kan du selv gøre det, men for dette har du brug for de nødvendige færdigheder og det nødvendige materiale. Derudover er et plastikhus billigt og vejer meget lidt. Plus det kan nemt gemmes under den samme seng eller i skabet. Og hvis det går i stykker, skal du bare erstatte det med en ny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

59 + = 62