30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Opbevaring af druer af druer om vinteren

Reproduktion af druer gennem chibouks og deres opbevaring

Traditionelt reproducerer vinen vegetativt på sædvanlig måde gennem podninger eller stiklinger (chibouks). Denne reproduktion sikrer en fuldstændig gentagelse af egenskaberne hos de arter, hvorfra materialet blev taget til plantning. At dyrke en plante fra en chibouk er let opnået selv fra en nybegynder amatørgartner. Men spørgsmålet er, hvordan man opretholder frøplanterne indtil foråret, så de ikke mister deres evne til at vokse hurtigt.

Opbevaring af druemost i nøje overensstemmelse med reglerne

Harvest stiklinger i efteråret, primært fra forskellige vinstokke, men hvor og hvordan man opbevarer ting - omsorgsfulde gartnere. Og professionelle og amatører gartnere bekræfter, at segmenter af vinstok pakket ind i klude og pakket i pakker kan opbevares indtil foråret på et køligt sted (kælder, køleskab). Metoden er effektiv, 70-80% af vinplanter.

Én måde: stiklinger planter sat i en udluftet beholder, dækket med sand eller flis og sendt til kælderen. Det er nødvendigt at konstant overvåge fugtigheden og temperaturen.

I efteråret, inden du lukker vinstokken, høste chibouks. Vine, hvorfra vil tage materiale til at reproducere sorten, skal være fuldt moden, sund, frugtbar og højtydende. Vinen passer ikke meget tyndt, med lidt moden frugt, beskadiget af svampesygdomme og skadedyr. Det er ikke muligt at høste chibooks fra et lille vin.

Til høst anvendes kun forældremateriale af høj kvalitet til at replikere reproduktive egenskaber. Hvis vinen har vist sig i kontrolperioden kun fra den positive side, så kan den plantes.

Negative funktioner omfatter:

 • vinen er tynd;
 • lidt dyrket og uproduktivt;
 • skader forårsaget af frost og sygdomme mv.
 • høstudbyttet;
 • Frugtkvalitet;
 • tykkelsen af ​​vinstokken
 • modstand mod klimaforhold
 • andre økonomiske funktioner.

Tynde og buede chibouks af druer er ikke egnede til reproduktion

Vine udvælgelse teknik til høst Chubukov er, at gartnere bemærke alle de subtile (valget af negative symptomer) eller produktiv (valget med hensyn til kvalitet) planter og markere dem med en etiket eller maling. Dette valg er med til at forbedre ydeevnen, og støtter oprettelsen af ​​unge vinmarker med høj kvalitet funktioner. A høstede Chubukov kimplanter vokser frugtbar, stærk og sund.

Så snart bladene falder af, de begynder at høste stiklinger. Under hensyntagen til, at der i mange områder bladene forbliver på buskene indtil vinteren og den første frost, chibouks begynde at høste tidligere, og sørg for, at druerne modne nok, og proppen lag let adskilles.

Til skæring passer unge stærke skud, taget fra nederste og midterstykker, tykkelse (6-10 mm). Fjern antennerne, stifebørnene og skær stikene 30-40 cm (4-5 nyrer).

Emnerne er bundet med ledninger eller stærkt garn i bundter på 5-10 stykker. For at beskytte mod skimmel under langvarig opbevaring sænkes chiboukene i et par timer i en 5% opløsning af jernsulfat eller en 0,5% opløsning af quinazol. Hver bundt er mærket, etiketter er vedhæftet med navnet på sorten. Angiv mængden af ​​materiale i notebook eller fil.

Sådan redder du druerplanter

For at beskytte mod skimmel under langvarig opbevaring sænkes chiboukene i et par timer i en 5% opløsning af jernsulfat eller en 0,5% opløsning af quinazol. Hver bundt er mærket, etiketter er vedhæftet med navnet på sorten. Angiv mængden af ​​materiale i notebook eller fil.

En opløsning af jernholdigt sulfat eller quinazol vil holde chibouks indtil foråret

Opbevar høstet materiale om vinteren i tør kældre eller pits. Temperaturen i kælderen bør ikke være over 4 ° C, ikke lavere end -5 ° C, det optimale temperaturområde fra 0 ° C til 1 ° C uden pludselige udsving. Fugtighed er omkring 60%. Her opbevares de indtil næste forår, foldes i baller, der er pakket i vådt brag og lægges i en tæt bundet plastpose. Chubuki opbevares og sprinkles med fugtig jord (så den ikke holder fast i hænderne efter kompression), 8-10 cm tyk.

Om vinteren er det umagen værd at besøge flere gange i kælderen for at se og kontrollere tilstanden af ​​fremtidige planter. Plantematerialet skal omhyggeligt fjernes fra posen, rengøres af sand og kontrolleres for udseende. Nyre i længdesnit bør være ensartet grøn farve. I nærværelse af den mindste skade skal planteløbet udslettes.

Hvis der er fundet form, skal du tørre med en opløsning af kaliumpermanganat (mangan). Kontroller deres udseende nøje og pakk dem tilbage i pakker. Hvis burlap begynder at rådne, erstatte den med en anden, og fugt, hvis den har tørret.

Økonomisk effektiv metode til opbevaring af kimplanter og praktisk er overdækkede skyttegrav - en pitbredde på en og en halv meter og en dybde på 70 cm. Længden bestemmes af mængden af ​​plantemateriale. Over jordoverfladen laves en taggulv (toppet tag). Top med vinstik og et lag med jord 50 cm tykt. For at sikre ventilation skal der installeres specielle ventilationshuller. De er de samme som i en almindelig kælder.

Planterne er behagelige i en gravgrave fra nordsiden af ​​bygningen - det er lettere at opretholde en konstant temperatur. Væggene behandles med 4-6% kalkopløsning. Bunden, før der lægges chibouks til opbevaring til vinteren, behandles foreløbigt med 3% kobbersulfat. Derefter lægges bunterne af chibouks og fylder dem med sand eller jord. Toppen er forsigtigt tampet. Rundt strukturen lav en rille for at dræne det smeltede kildevand.

Under opbevaring om vinteren kan frøplanterne tørre ud, vandbalancen genoprettes ved at bløde frøplanterne i blødt (regn eller optøet) vand. Alle stiklinger er underkastet proceduren.

Ved hjælp af disse enkle instruktioner, og byggede et opbevaringssted for mange år kan ikke at bekymre sig ikke kun om vinteren stiklinger, men også om at holde en række andre typer af haven buske og blomster.

Saplings føler sig godt i en kasse med jord og sand

Hvis materialet er lille, kan du opbevare det i køleskabet hjemme, hvor temperaturen er den laveste. For at gøre dette skal det tørres af med en tør klud klip, sætte i en plastpose og bundet med garn. Under afrimningen overføres arbejdsstykkerne til et andet koldt sted.

Sørg for, at der ikke er fugt i posen. I nærværelse af kondensering tørres stiklinger igen tørt med en klud og pakkes i en ny taske.

De holdes godt om vinteren under en fluffy snedække. For at gøre dette, indpakket i hamp og bundet med tvilling. Bjælker er dannet i små partier af formen. Hver er pakket i en vandtæt taske. De er deponeret langs hegn og bygninger på nordsiden, hvor snedækket er mindst 0,5 meter. Ovenfra dækkes med savsmuld eller tørv, så det varme snedække varer længere.

Pas på stiklinger om vinteren

Opgradering af den nederste del af chibouken fremskynder dannelsen af ​​rødder. Brug en skarp kniv meget omhyggeligt, for ikke at beskadige skrøbelige stiklinger, fjern 2-3 øjne.

For at forhindre dannelsen af ​​mug og spredning af patogener behandles den øverste del med smeltet paraffin eller voks.

To dage er enden af ​​fremtidige kimplanter i en løsning af vækstfaktor eller honning (40 gram pr. 10 liter vand). Næste fase er rooting.

Friske stiklinger skal stikbehandles med paraffin

Dette er også en af ​​måderne at høste frøplanter af druer til plantning om foråret.

Da opbevaring af stiklinger om vinteren ofte er forbundet med nyresygdom, bruger gartnere kilterne for at eliminere denne ubalance:

 1. Mælkeposer gør dræningshuller.
 2. Steriliseret med damp og afkølet.
 3. Fyld poser med fyr savsmuld.
 4. I februar placeres chibouksne til opbevaring i disse poser, helt til bunden.
 5. Pakkerne er placeret i en pande eller dyb skål.
 6. Placer opvasken med chibuks af druer på batteriet.

Mellem den øvre og nedre del af stiklinger kan der opstå en temperaturforskel, som elimineres ved simpel luftning (et vindue åbnes). Efter de første rødder dukker op, transplanteres de i poser med en næringsblanding og sætter chibouks på vindueskarmen. Foder en gang om ugen med en kombineret gødning til druer. I maj tages taskerne med frøplanter ud i det fri.

Dyrkning i pakker skal overholde reglerne:

 • Dannelse af rødder
 • Awakening af nyrerne.
 • Temperaturen i bunden er op til 30 grader.

Det er svært at stille sådanne betingelser, men det er muligt.

Nogle vokser kimplanter om sommeren og planter dem permanent på plads i september, hvilket er fyldt med tabet af halvdelen af ​​de allerede fuldvoksne planter om vinteren.

Når rødderne optræder, skal stiklinger aflejres i separate poser med jord

Rødt stiklinger plantes i jorden i begyndelsen af ​​maj, efter frostpasning. Foreløbigt om foråret, og det er bedre at grave jorden om efteråret, mens man tilføjer gødning. Derefter forberede en grøft til plantning 40 x 40 cm. Længden afhænger af antallet af kimplanter.

Forbered et næringsstof (0,5-2 spsk gødning eller kompost pr. 1 m jord). Chubuki placeres i en vinkel på 45 grader og i en afstand på 10-12 cm en fra en, således at 1 eller 2 knopper var over jorden. Så plantede stiklinger er dækket af forberedt frugtbar jord, hældt med varmt vand og komprimeret.

Dæk med en film og hæld et lag af jord 5-6 cm på hver side, hvilket efterlader en smal spalte til kontrol.

Filmen, der er modstandsdygtig mod vejrforhold, beskytter mod tørring og holder fra forårsfrost. Når skuddene begynder at vokse, åbnes filmen på den ene side og giver adgang til luft til plantning. Fjern hele filmen efter trusselen om, at foråret frost passerer.

 • Saplings udvikle sig hurtigere.
 • Vine i sommeren bliver moden.
 • Planter forsvinder uforsigtigt vinteren.
 • Næste forår vokser brystet hurtigt og giver sine første bær.
 • Hurtigt udseende af frugter.
 • 01/17/2018 Valentine Bare, selvfølgelig uden nogen navorotov og kemi, tak.
 • 01/15/2018 Ivan Govnov Yew yow yo - "Den andres seksuelle modning kommer n.
 • 01/01/2018 nikita kølige celler.
 • 01/12/2018 Natalia spasibo prigoditisia.

(с) 2018 SeloMoe.ru - levende væsener, haver og køkkenhaver

Kopiering af materialer er kun tilladt med angivelse af et aktivt link til kilden

Spørgsmål og forslag: [email protected]

Høring af læge om brugen af ​​lægemidler og procedurer, der er indsendt på stedet - er obligatorisk

Opbevaring af drue stiklinger om vinteren. Hvordan man opbevarer drue stiklinger om vinteren?

En af de mest almindelige måder at opdrætte druer derhjemme opdrætter med chibouks. Det kan udføres ved at plante rodede spirer i jorden eller ved podning i foråret. Her rejser begyndere gartnere spørgsmålet om, hvordan man skal gemme druer af druer på vinteren.

Til reproduktion foretrukne eller ønsket sorter med vin er skåret stilk tykkelsen af ​​en blyant (undtagelse - tynde stamme nogle sorter af druer) og ca. 60-70 cm i længden nødvendig betingelse for at opnå høj kvalitet kimplante -. Tilstedeværelsen derpå af mindst 3-4 steder med stærk nyre .

Hvorfor skal du skære stilken i efteråret?

Blandt folk, der ikke har erfaring med dyrkning af druer, er der en opfattelse, at det er lettere at dyrke det om foråret. Hovedårsagen - vær ikke bange for, at i løbet af vinteren bliver stænglen forsvundet eller rådnet (hvilket ofte sker ved dyrkning af druer). Faktisk kan du med denne fremgangsmåde spilde tid: skære i foråret og plantet i dårligt opvarmet jorden chibouk, sandsynligvis visne, ikke har nok tid til at slå rod. En anden ulempe i denne situation er "revived9raquo; Vinet vil forblive frisk sår, og planten vil være lang "syg 9raquo; Således er det mere rationelt at opbevare drue stiklinger om vinteren.

Hvordan vælger du det materiale, der er egnet til reproduktion?

Chubouc er skåret fra midten eller den nederste del af frugtbærende (dette er en forudsætning) sundt vin, der først kontrolleres for modenhed. Den nemmeste måde er at forsøge at bøje filialen lidt: hvis den har nået det krævede udviklingsniveau, vil der blive hørt en lille knitring. Derudover er det muligt at smøre afskæringsstedet med en jodopløsning: den bliver sort i den modne vinstok. Meget tynde eller tykke skud er ikke egnede til frøplanter, da de ikke producerer højkvalitets plantemateriale.

Hvordan man korrekt forbereder fremtidige kimplanter?

Hovedspørgsmålet, som bliver bedt om erfarne drueavlere om drueafgrøder: "Sådan opbevares plantematerialet til en lang vinter for at få en sund flugt i foråret?"

Her skal du overveje flere punkter. Det er bedst at høste chibouk i slutningen af ​​september eller i begyndelsen af ​​oktober (justeringer foretages afhængigt af vejret). På dette tidspunkt reduceres planternes vitale aktivitet, og beskæring vil medføre mindre skade på druerne. Da kvisterne forbereder vinteren mister meget af fugtigheden, før opbevaring er det nødvendigt at delvis fylde sine reserver. Det er ganske enkelt: at tage stiklinger fjernet alle blade og slyngtråde, foretaget en frisk snit i sin nederste del, og skaftet er placeret i vandet (helst regnvand eller smeltet sne, men altid rene) for omkring en dag. Denne procedure beskytter filialen mod tørring, og den vil sikkert overleve vinteren. Du kan desuden dyppe skiverne fra begge sider ind i varm paraffin - dette forhindrer hurtig fordampning af fugt fra tønderen.

Nogen gør i øvrigt på den nederste del af chibouks flere lette langsgående furse op til 3 cm lange for at give yderligere udvikling af rødderne i foråret.

Tilberedte stiklinger anbefales fugtet jernsulfat (få sekunder er tilstrækkelig), og i dens fravær - i en svagt farvet opløsning af kaliumpermanganat eller hinozola fundazol derefter grundigt tørret. Sådan behandling vil hjælpe med at bekæmpe skimmel og forskellige sygdomme.

Opbevaring af drue stiklinger om vinteren

I løbet af efteråret skal vi følge flere forhold, der gør det muligt for os at få stærke skud, der er klar til rødløb og vækst i foråret.

Det er meget vigtigt at skabe de nødvendige termiske forhold for stiklinger: mindst 0 grader og ikke højere end +4. Når temperaturen er reduceret til negativ, kan den fryse, og en højere truer med at knopperne vil svulme og rødderne vokser. Eller stilken vil blive dækket af mug og simpelthen rådne.

Den næste vigtige ting er at sikre den nødvendige luftfugtighed (den optimale mulighed er 60%), så chibouken ikke tørrer ud og regelmæssig luftning af rummet.

Hvis stiklinger opbevares i kælderen, bliver gnavere en trussel mod dem, for hvilke de bliver til fremragende mad.

Der er tre måder at gemme drue stiklinger om vinteren. Derhjemme er det et køleskab, en gravgrav, en kælder. Valget af placering afhænger af mængden af ​​materiale. Flere stiklinger kan placeres i køleskabet, men når de forbereder dem til salg eller til plantning på et stort område, vil den anden mulighed blive mere succesfuld. Opbevaringsmetoden påvirker pleje af stiklinger i løbet af vinteren.

For nogle få kimplanter er almindelige plastflasker uden bund på en og en halv liter velegnet. I det første bliver et lille sand hældt og to stiklinger installeret, den anden spiller rollen som et låg: For at være mere behagelig at sætte på, laves der små vægge på væggene. Korken på flaske låget åbnes periodisk for at ventilere chibouks.

Det er bedre at bruge et kammer til grøntsager og frugter, da der er den mest gunstige temperatur for chibouk. I fraværet er det muligt at sikre vinteropbevaring af stiklinger (selvfølgelig i små mængder) på køleskabets nederste hylde. For at etablere det nødvendige niveau af fugtighed erfarne folk rådes til at vikle den nederste del Chubukov dyppet i vand og opvredet klud, og derefter sætte dem i en plastikpose og binde rebet godt. Den eneste advarsel - du kan ikke indpakke frøplanterne helt, da dette vil føre til dets forfald. Næste måned vil kontrollere tilstanden af ​​stiklingerne og om nødvendigt, for at udføre deres behandling: serviet dyppet i lyserød opløsning af kaliumpermanganat fleece plet af mug. Før du sætter chibouk igen i køleskabet, skal det tørres.

Oprettelse af betingelser for kimplanter i kælderen

Mere almindeligt er oplagringen af ​​drue stiklinger om vinteren i kælderen. Første udførelsesform: hældes i en beholder af passende størrelse (kasse, gamle badekar, med et lille antal stiklinger - en spand) let fugtet rent sand lag til 10 cm sættes derefter tilberedte chibouks så de ikke rører hinanden og lidt uddybet .. Fordelene ved denne opbevaring er at den øvre del af chibouks forbliver fri for sand, og det giver dem mulighed for visuelt at bestemme deres tilstand om vinteren. Saplings bør placeres i overensstemmelse med deres naturlige vækst, dvs. Rotdelen af ​​stammen skal være i bunden. Yderligere - obligatorisk regelmæssig inspektion af plantemateriale og vedligeholdelse af det nødvendige fugtighedsniveau.

Den anden vej: I en beholder med sandstap skal druer af druer (hvordan man opbevarer f.eks. Gulerødder) og falder i søvn (laget mellem dem skal være ca. 4-5 cm). Om vinteren er det nødvendigt at fugte indholdet af kassen konstant, og det er også nødvendigt at inspicere chibouk og ændre de nederste og øverste rækker på steder. Hvis det er nødvendigt, er kælderen ventileret, hvilket vil forhindre en stigning i temperaturen, især når foråret nærmer sig.

I stedet for sand, savsmuld, mos, er det vigtigste, at de altid er våde. Assistent i dette tilfælde kan være polyethylen, som er dækket af en beholder.

Denne metode er mere egnet, når du skal spare mange planter, eller der er ingen kælder. På det forhøjede område graver en gravgrave omkring en meter dyb og 5-10 cm bredere end længden af ​​stiklingerne (hvis de er placeret lodret). Efter behandling er bunden og væggene mørtel sand hældt i det -. 10 cm chibouks stablet vandret eller lodret, er det mulige bjælker, rummet mellem dem er fyldt med sand, og den øverste jord hældes. Hvis enheden er korrekt installeret, skal jorden stige lidt over grøften, hvilket vil beskytte opbevaringsområdet mod vandlogning, især om foråret. Med samme formål kan den være dækket af en film. Ved siden af ​​højden er der også lavet riller til dræning af vand.

Uheldigvis tillader sådan opbevaring af drueafskåringer om vinteren ikke at overvåge deres tilstand, og derudover kan en mislykket forberedt grøft oversvømmes. Og for gnavere er et sådant opbevaringssted åbent.

Ved høst af chibouks af flere druesorter, skal hver batch placeres separat fra de andre.

Kontrol af plantens tilstand før plantning

I foråret kontrollerer man hvordan opbevaringen af ​​kimplanter og stiklinger er gået om vinteren. Chubuk, der er klar til udvikling, skal have et frisk og sundt udseende, under barken bliver der et grønt lag, og en knopp vil dukke op i øjnene. Du kan sætte et par kviste i vandet - succesfuldt overvintret efter et par dage knopper svulmer.

Hvordan dyrkes druer fra stiklinger: måder at rodne på

De overvintrende chibouks begynder at forberede sig til plantning i februar. Den bedste mulighed - læg i en pose vandtrækket polyurethanskum, sæt stiklinger på det, ælt det godt og læg det på et mørkt sted. Dag efter ti tjekke dem for udseendet af rodknopper. "The revived9raquo; Stiklinger skal falde ned i koppen ud af en plastflaske fyldt med en blanding af jord og kompost, dække toppen af ​​flasken uden låg og sat på vindueskarmen eller i andre lyse steder. Når rødderne fylder flasken og 4-5 blade vises, kan flasken fjernes.

Overholdelse af enkle anbefalinger om, hvordan man høster stiklinger (chibuks) af druer i efteråret og holder dem om vinteren, vil i den nærmeste fremtid hjælpe med at få et stærkt, veludviklet vin.

Hvordan man holder grape stiklinger i løbet af vinteren?

Druer er formeret af stiklinger, plantning dem om foråret i åben grund eller plantning. Og så er der spørgsmålet om, hvordan man opbevarer drue stiklinger om vinteren. Planterne, også kaldet chibouks, er et stykke vin tykt med en blyant eller en pen og en længde på mindst en halv meter. Det er vigtigt, at kimplanterne er til stede i mindst 3-4 nyrer, så det senere vokser godt. Hvorfor forekommer reproduktion af stiklinger? Fordi ved brug af frø, er mange sorter af sorter ikke bevaret, så du skal bruge den vegetative metode.

Stiklinger skåret i efteråret, for ikke at skade de genoplivede og vokse i væksten af ​​moderens vin i foråret. Det vil udstyre styrken for at stramme skaden, og høsten af ​​frugten vil være mindre. Og i september-oktober, når alle processerne i anlægget allerede har bremset noget, vil beskæringen ikke være så traumatisk. Da denne plante mister meget fugt, er det nødvendigt at udfylde et par af stiklinger i stiklinger - for at lave en frisk udskæring i den ene ende og dyppe den i rent vand. Derefter dyppes begge ender dybt i smeltet paraffin for at forhindre tab af væske under opbevaring. Optimal tid til sådan havearbejde - efter den første lille frost, men før temperaturen er under -10 °.

For at sikre, at chibouken er godt bevaret, og om foråret er det vellykket påbegyndt, skal det klippes ordentligt. Den nederste eller midterste del af en ung frugtbærende vin er valgt. Som for tynd, og meget tykke skud vil ikke fungere. Når man forsøger at bøje eller knække skyderen, skal den lidt revne. Kernen skal have en tæt konsistens og barken - en jævn brun farve uden for lyse eller mørke pletter. Vinen er skåret og trækker nogle centimeter tilbage fra mellemrummet. Skæreværktøjer skal naturligvis være rene og skarpe.

Må ikke falde af sig selv blade og antenner skal fjernes. Vine bør ikke have mekaniske skader og skader, er det ønskeligt, at det er direkte, dvs.. A. Mange gartnere hævder, at kurver stiklinger med rod værre og accepteret på åben mark.

Hvis vi taler om selve opbevaring af druer, er det vigtigt at skabe den rette temperatur og fugtighed regime. Komfortable betingelser for chibouks - 0-4 ° С. På minus temperatur fryser de, og i kraftig varme kan de frigive rødder og knopper eller blive mugne og rottede. Den optimale luftfugtighed er ca. 60%. Overdreven fugt er et gunstigt miljø for svampen, og i tørhed vil chibouks miste for meget vand.

For at beskytte mod mulige skadedyr og sygdomme skal stikkene dyppes eller dyppes i en svag opløsning af kobber eller jernsulfat. Det kan også tørres lidt påvirket af mug under opbevaring af chibouki. Det er lige så vigtigt at beskytte druerne fra at spise gnavere - hyppige besøgende i enhver kælder eller skur.

Store stiklinger kan være overalt, hvor alle betingelser for opbevaring er leveret. Hvis de er en lille smule - kan du sætte på hylden i køleskabet, indpakket basal del med en fugtig klud, og næsten glemt indtil foråret, lejlighedsvis at kontrollere deres tilstand og fugtning klud. De vil ikke blande sig meget, steder tager lidt op. Nogle gør en enkel og praktisk beholder af den to indsat i hinanden plastflasker med beskårne bunde og ventilationshuller i låget.

Og hvordan man holder stiklinger af druer om vinteren, hvis der er mange af dem, og køleskabet kan ikke begrænses? Dette vil kræve et helt rum. Kælderen, kælderen, det store spisekammer - alt dette vil gøre.

Du kan gemme druer der som følger.

 1. Dæk passende størrelse beholder (bin, skuffe, pan, selv den gamle bad) ren, let fugtig sand leje på 10-15 cm. Endvidere stiklingerne har brug for at tilslutte sandet, så de ikke rører hinanden. Da den øverste del af de planter vil være synlig i hele oplagringsperioden kan vurderes hans tilstand og helbred. Fugtning af sand skal opretholdes konstant. Dette er nemmere, hvis beholderen er dækket af polyethylen.
 2. I stedet for sand bruger savsmuld, ofte nåletræ, fordi de indeholder stoffer, som forhindrer udviklingen af ​​svampen eller mos. Et sådant substrat skal også holdes fugtigt.
 3. Hvis der ikke er noget kælderrum, og du skal gemme mange druer på en gang, så går en gravgrave ind i en meter dyb og 60-70 cm bred. Dens vægge er imprægneret med lime til dekontaminering, så hældes der et lille lag sand, hvor frøplanterne lægges vandret eller lodret separat eller ved små bjælker. Gabet mellem dem er også dækket med sand. På toppen skal du drysse en lille smule jord for at lave en høj, som beskytter de begravede druer mod for høj fugt, især om foråret. Til samme formål kan jorden dækkes af polyethylen. Skytten er dog stadig ikke forsikret mod oversvømmelser, og udseende af gnavere er der absolut umuligt at spore eller forhindre. Desuden er chibouks helt i jorden, og det er ikke muligt at kontrollere deres sikkerhed.

Hvis flere druesorter lagres samtidigt, skal de placeres adskilt fra hinanden.

Hvordan kan du forstå, at druerne har været dvaletilstand og er klar til at begynde at vokse? I øjets stik skal der forekomme små embryoner af blade, og under barken vil der være et grønt lag. Og knopperne i vandet i et par dage er tydeligt hævede.

Forbered stiklinger til udplantning bør være i slutningen af ​​vinteren - det tidlige forår. For at gøre dette skal de først have rod. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at holde den basale del af det rå skum og fjerne planterne i et mørkt sted i 1-2 uger. I løbet af denne tid skal selv små rødder blive pisset. Endvidere er de som regel plantet i den nederste del af de trimmede plastflasker i jord humusindhold med rigelige, dække toppen af ​​flaskerne (men uden hætten) og sat på den oplyste rum. Når der er en masse af rødder og 4-5 blade, kan den øverste del fjernes.

På det åbne område er de dyrkede buske af druer plantet i begyndelsen af ​​midten af ​​sommeren. Naturligvis skal vinen være forsynet med alle de betingelser, der kræves for sin sort, og jorden fjernes regelmæssigt, hvilket giver luftadgang til rodsystemet, fodret med mineralsk gødning og vandet. Rødder er vigtige for ikke at skade ved plantning, fordi i dette tilfælde vil chancerne for succesfuldt at fange og give en god høst i chibouk være få. Og med en gunstig kombination af omstændigheder og overholdelse af alle krav, vil planten ved høsten være tilfreds med sine stærke rødder og sunde stærke skud.

Piger, vi tænker hele tiden på hverdagens problemer og glemmer os selv. Ja, vi har et rent hus, rengjort og vaskede ting, der er altid noget at spise. Men jeg havde en fornemmelse af, at min mand havde en elskerinde, sandsynligvis på grund af min overskydende vægt. Her ser jeg på Olya Cartunkov fra KVN, hvilken smuk fyr hun har mistet 30 kg om et par måneder, og jeg fulgte sin kost, der er allerede de første resultater - 10 kg. Og straks begyndte min mand at være mere opmærksom på mig i sengen. Hvem bekymrer sig om, hvordan man taber sig Kartunkova kan læse her. Jeg siger bare, at arbejderen har kontrolleret sig selv.

og deres notation

Spørgsmål og forslag: [email protected]

OBS venligst! Kopiering af byggematerialer er kun mulig med tilladelse fra administrationen og med et aktivt link til kilden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

35 − 32 =