30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Omkostningerne ved at installere en gasmåler i lejligheden

Hvor meget koster en gasmåler i en lejlighed: prisen og rådgivningen

Gasmåleren tjener til at måle mængden af ​​forbrugt gas. Dens installation vil betydeligt spare penge, når du betaler for forsyningsselskaber. Sådanne anordninger præsenteres i et meget stort sortiment, indenlandske og importerede. Deres omkostninger i Rusland er fra 1300 til 17000 rubler, selvom der også er billigere modeller. Hver model har en markering, der angiver dens gennemstrømning. Det mindste volumen af ​​gas, der passerer gennem måleren, udtrykkes i kubikmeter. Tællere er: husstand, kommunale og industrielle

Ifølge arbejdsprincippet klassificeres de i:

Den mest pålidelige til huslige behov vil være membrantype model, de har præcise aflæsninger, vil ikke passere gas og have en lang levetid. Det er mere økonomisk, har en rimelig pris, og er ideel til installation i en lejlighed. Dens kapacitet beregnes til 12 kubikmeter i timen. Husholdningsgasmåleren er en stabil drift ved lavt tryk om vinteren. Det er tilpasset selv for passage af rå gas, opfylder kravene til brandsikkerhed, samt de nødvendige standarder og kvalitetsstandarder.

Den roterende tæller er mere kompakt, har et lavt lydniveau, er overkommeligt, men har unøjagtigheder. Modstandsdygtig overbelastning, det har en stor kapacitet, med relativt små dimensioner. Dens pris vil være dyrere end andre arter.

Turbinemåleren driver gasstrømmen, for nylig er denne model udstyret med et datatransmissionsmodem, der overføres til serverne til gasregnskabstjenester.

Vortex tælleren er ikke særlig praktisk at bruge, da den har ekstern strømforsyning. Sådanne tællere kan bruges i industrielle virksomheder. Deres største fordel er et stort måleområde, har en lav følsomhed overfor forurening.

Gasmåleren Helikon - prisen er fra 1 500 til 3 200 rubler (afhængigt af typen)

Det er nødvendigt at være opmærksom på det udstyr, der bruges i lejligheden. Det kan være: en komfur, en gas kedel, en søjle. formentlig gasmåleren skal betjenes i mindst 15 år. Ved målingens lange drift skal du tage højde for garantiperioden, som er givet af fabrikanten, dens sikkerhed i drift. Og også værd at tænke på prisen. Ved at vælge en gasmåler er det nødvendigt at bestemme de krav, der pålægges enheden. En sådan liste kan bestå af:

 • Stabilitet i arbejdet.
 • Økonomi.
 • Lang levetid.
 • Kompakthed.

Også en vigtig faktor i valg er datoen for fremstilling af modellen. På grundlag heraf udarbejdes en tidsplan for kontrol og en etablering af levetiden. Disse data er angivet i enhedens pas. Betjeningen af ​​disken afhænger af den kompetente installation af tælleren. Det korrekte valg af en model, som er optimalt egnet til de nødvendige driftsforhold, hjælper med at undgå yderligere problemer i fremtiden. Nu er valget dit!

Installation af gasmålere

Få lejligheder, hvor gaskomfuret ikke er forsynet med en gasmåler, for at gøre det lettere for kunderne, tilbyder vores firma blandt andet forbindelse og installation af det specificerede udstyr. Vi garanterer høj kvalitet på arbejdet, effektiviteten af ​​deres gennemførelse og afgang af mesteren til huset på det tidspunkt, der er mest foretrukket for kunden. Kunderne modtager de vigtigste ting - tillid til sikkerheden for at blive i deres egen lejlighed, og også mulighed for at koge roligt uden frygt for, at ilden vil gå ud, eller ovnen vil stoppe med at fungere. Installation fra 1500r.

Tilslutning (udskiftning) af gasmålere SGBM-1,6 og SGM-1,6 uden svejsearbejde

 • Omkostningerne ved arbejder er 1500r.
 • omkostningerne ved disken SGBM-1,6 og SGM-1,6 2016gv. 2300r.
 • levetid og målerverifikationsperiode 12 år
 • fuld pakke af dokumenter til registrering i GDO
 • ansøgningen accepteres kun fra ejeren af ​​boligen (pasdata er nødvendige)

Kom til adressen: st. Sibiriens mor 8 af 31. Ring til telefon: (343) 213-02-62, (343) 200-53-23, 8 (908) 630-50-74. Skriv til e-mail [email protected]

Bemærk: Prisen på materialer i prislisten tages ikke i betragtning og betales i tillæg

Telefoner: (343) 370-39-22, 213-02-62, 200-53-23

Hvor meget koster det at installere en gasmåler i lejligheden

Omkostningerne ved at installere en gasmåler i en lejlighed afhænger af mange forhold, men i gennemsnit 3.000 rubler. Selvfølgelig afhænger prisen både på selve enheden og på gasudstyrets placering og udstyr.

Hvad bestemmer omkostningerne ved tjenesten

Først skal du svare på spørgsmålet: Har du brug for en tæller til dig eller ej. Priserne på måleapparaterne selv og til deres installation vokser hvert år. For lavindkomstsegmenter af befolkningen, herunder pensionister, er dette beløb betydeligt. Dette stopper ofte dem om nødvendigt at vælge mellem installation af udstyr og betaling på den gamle måde, det vil sige uden en tæller.

Men sammen med de øgede priser på meter og tjenester til deres installation steg priserne på gas selv også. I overensstemmelse hermed er taksterne for gasydelser i multifamilier og private hjem også øget. Derfor ville en rationel tilgang være at beregne forskellen mellem at betale for gas efter standarden og betale for måleren.

Forskellen skal multipliceres med ca. 6 år. Det er med sådan frekvens, at verifikation af gasmålere finder sted. Som følge heraf kan du modtage reparationsomkostninger eller påbegynde køb og installation af en ny måler. For i dag kan det koste 2 gange billigere end at reparere og forsegle den gamle meter.

Men det vil ske efter 6 år, så skal du også beregne rentabiliteten og foretrække installation eller reparation. Nu skal forskellen mellem din faktiske årlige betaling og den omtrentlige, hvis der installeres en meter, overstige gasleverandørernes installation.

Prisen på anlægget varierer afhængigt af gasapparaternes placering og adgang til dem. Gasledningen i forskellige lejligheder er monteret forskelligt, og dette påvirker selvfølgelig samlingshastigheden. Der er lejligheder med en gasrørledning gemt i væggen, som er forudsat af ejerens æstetiske behov. I dette tilfælde vil installationen blive forsinket.

Ved hjælp af måleapparater tælles gasforbruget. Takket være dette er det muligt at sige præcis, hvor meget ejerne af boliger har brugt det.

Kvaliteten af ​​disse målere afhænger af typen. Der er flere af dem:

 • roterende;
 • membran;
 • turbine;
 • vortex.

Alt undtagen membranmåleren er hovedsageligt designet til store mængder gasforbrug, det vil sige for virksomheder. Membran er den mest pålidelige af alt på grund af, at den ikke passerer gas og har en lang levetid.

Rotar, hvirvel og turbentællere er opfundet til brug i virksomheder.

Den roterende tæller betragtes ikke som pålidelig som en membranmåler, som ikke går glip af gas og er den nyeste model af meter med lang levetid. Dens vigtigste fordele er:

 • pålidelighed, som forklarer de anbefalede pauser mellem 10-årige inspektioner;
 • muligheden for et stort måleområde
 • arbejdets uafhængighed fra yderligere enheder og ressourcer.

Når du vælger en tæller, ledes af følgende tal:

 • tæller "G 1.6" - den mest velegnede til et værelse, hvor der er en gaskomfur med fire brændere;
 • tæller "G 2,5" - egnet til et værelse, hvor ud over komfuret er en gassøjle.

For at stoppe dit valg på den rigtige enhed skal du undersøge passet for alle tilgængelige gasapparater i denne lejlighed. De angiver gasforbruget, som bruges i 60 minutter. Tilføj alle indikatorerne, og beløbet bliver den værdi, du kan orientere til, når du vælger tælleren.

På videoen om installation af en gasmåler

Ved installation af måler er ikke datoen for montering af måleren, og datoen for dens forsegling på fabrikken er startpunktet. Det er fra denne dato, at levetiden og garantien overvejes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 5