30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Ocher Color

Farvelokker, mystisk og naturligt pigment i det moderne interiør

Ocher - hvad er bag denne underlige og mystiske farve bag denne korte titel? Vi møder i dagligdagen konstant med ham, men vi ved ikke meget om ham. Men denne farve er et naturligt naturligt pigment, som findes i næsten enhver varm skygge. Oker refererer til det naturlige pigment, der er resultatet af blanding af ler med jern, hvorpå det afhænger af, hvor rødt det vil have en farvetone. Og ler giver en skævhed til den gule side, end dens sammensætning er større, farven er neutral. Stadig arkaiske tegninger af gamle mennesker blev lavet ved hjælp af dette pigment.

Der er flere nuancer af oker:

  • gul;
  • gylden;
  • rød.

Rød oker opnås ved at brænde gul og berige den med jern.

I ren form forekommer okker næsten ikke i naturen for at opnå et rent pigment, det skal renses, gennemblødes, calcineres og derefter formales for at forhindre forringelse af kvaliteten. Hvis alt dette ikke er gjort, bliver overfladen farvet ujævnt.

Hvad er effekten af ​​denne farve på en persons følelsesmæssige tilstand?

Oker strenge og tilbageholdte, er forbundet med mange med efterårsløv, falme og despondency. Dette er farven på en våd efterårspark efter en lang oktoberregn, så nogle af depressiviteten i denne farve er. Men på den anden side er det i en doseret mængde okker i stand til at hjælpe en person med at tabe unødvendigt stress, frigøre angst, slappe af. Derfor anbefales det ikke at bruge det i en uafhængig version, men kun i kombinationer med andre farver. Forestil dig efterårets palæ: Alle farver der er der (burgundy, brun og gul med alle nuancer, grøn, rød, sort og grå) vil naturligvis se ud i fortynderens fortynding. Selv farverne på efterårshimlen over denne skov passer til: alle nuancer af blå, grå, hvid.

Kunstnere sætter pris på oger for dets naturlige og kompatibilitet med mange nuancer.

I moderne indretning bruges denne farve meget omhyggeligt, men interiøret med det ser chik og usædvanligt ud.

Ethvert rum, der har en farve i ornamentens udsmykning eller dekoration, vil være hyggelig, rig og lys. Farven på rigdom og modenhed er, hvordan du kan karakterisere et sådant design.

Gør forskellige værelser med okker

Egenskaben af ​​denne farve, som vi allerede har nævnt, er en bemærkelsesværdig evne til en naturlig kombination med forskellige både kolde og varme nuancer. Og det er vant til at dekorere både hjem og officielle interiører (kontorer, kontorer, butikker, barer).

Selvom den rigtige kombination kun kan ske med en vis erfaring og viden, er det værd at overvinde brugen af ​​oker i det indre, og det viser sig ikke elegant og raffineret, men dyster og tydeligt for kedsomhed. Det skiller sig ud skarpt på resten af ​​baggrunden, og rammen for den skal vælges omhyggeligt. Du kan ikke lade hendes solo i orkesteret i dit interiør, ellers får du et helt modsat resultat af det ønskede resultat.

Særligt godt er interiøret med okker i soveværelserne, som er forbundet med dens beroligende indflydelse på psyken, og dette er en glimrende mulighed for et afslapningsrum. Lad det være et tapet med et mellemstort mønster, støtte dem med dekoration i møbler eller tekstiler.

Hvis dit soveværelse er dekoreret i en blå eller grøn palette, fortyndes den gyldne okker godt, den har egenskaben ved at afbalancere paletten af ​​kolde toner og blødgøre dem lidt.

Hvis du planlægger at introducere okker i køkkenets indre, så er det en god idé. Faktum er, at en anden egenskab af hende opvarmer hendes appetit. Oker er forbundet med sennep, og det vides at være et glimrende stimulansmiddel. Hvis du fortyder indretningen af ​​køkkenet i hvid med et okerforklæde, blødgør det den snødekte kulde uden at skade den moderne stil. En kombination af glatte stole i ovarens farve og lyse træmøbler vil blive vellykket i køkkenet.

Det vil tilpasse sig arbejdstilstanden i mændenes værelse og give dit bibliotek et respektabelt og respektabelt udseende, vil ikke trætte besøgende på dit kontor, det vil være interessant at ramme træpanelet, lædermøbelbetræk.

God kombination kan ske, hvis det færdige gulv terrakotta farve, og dekoration af væggene i nogle steder omfatter okker, ikke nødvendigvis fuldstændig alle væggene malet i denne farve, en antydning er nok.

Brugen af ​​"oker" paletten i stuen kan gøre det til en højdepunkt for hele huset. Teksturbaseret tapet fremhæver hendes elegance og giver høj status og elegance. Denne farve vil medføre respekt, som en ærefuld ældre i et familiemøde, fordi han med rette kan betragtes som en ældre i blomsterkollektionen. Fortynd udsigten til efterårskoven kan være mørkebrune møbler og en blød lys beige indretning. Hvis gardinerne er okker.

Hvilke farver kombineres okker i interiøret?

  • med hvid farve, en moderne og festlig kombination, der passer til forskellige værelser, fortynder deres kombination med chokolade eller nuancer af beige;
  • terracotta eller mursten: en smuk klassisk kombination;
  • violet: lyst og moderne, egnet til indretning af nogle fashionable stilarter;
  • Bordeaux: også to aktive farver, der kræver opmærksomhed og perfekt sameksistens, når de fortyndes med neutrale toner.

Oftestens farve bruges oftest til at dekorere vægge og til at berige farvepalet med små indretningselementer, der meget sjældent anvendes i store detaljer, af frygt for at bryde solskinsstemperaturen. Ved at vælge møbler i denne tone er der mange vanskeligheder, det er godt i nærheden af ​​mørke vægge og gulve, men de vil højst sandsynligt gøre dit værelse mørkt og dyster. Ikke særlig fordelagtigt vil det se ud og være omgivet af lyse eller ret hvide naboer, blandt hvilke ovaren vil miste sin charme af varme. I mørke værelser med varme toner er det klart og interessant at vise sig at være tilladt, små puder, lampeskærme, små inklusioner af farver i tekstiler eller malerier med efterårslandskaber, du kan finde mange interessante ornamenter af passende farve. De selv i et lille antal vil se, så du ikke kan se dine øjne væk.

Hans majestæt ohro kan kaldes en klassiker af genren, men han kan ganske vist vise sine andre karaktertræk, bortset fra tilbageholdenhed og stringens, med korrekt indramning. Og kan tjene som afskrækkende i en varieret farverig sammensætning.

Det er, som de siger, "hvordan du navngiver båden, så den vil flyde".

Farvelner. Egenskaber og funktioner

Okerfarve er meget almindelig i naturen, i ren form eller blandet med andre. Den er til stede i næsten alle farver med varme farver. Denne farve var en af ​​de første til at blive brugt af stadig gamle mennesker til deres tegninger. Og det er ikke overraskende. Efter alt består farven på okker af et helt naturligt pigment. I sammensætning er det en blanding af ler og hydrat af jernoxid. Afhængig af mængden af ​​jern, der er indeholdt i pigmentet, afhænger det, hvor rødt det vil være i slutningen. Leren giver en askegul nuance. Jo mere det er, den lettere og "neutrale" farven vil være. Ligesom de fleste andre har den flere sorter. For eksempel gul og gylden oker, farven på rød oker osv. Meget ofte opnås sidstnævnte ved at stege de mest almindelige - gule.

Farvelner. Hovedfunktioner

På grund af sin naturlige oprindelse anvendes denne farve i sin rene form som farvestof. Hvis okkeren indeholder urenheder af krystallinsk kiselsyre, sand eller kvarts, så skal den forbehandles. Nyd, blød, hugge og om nødvendigt kalde. Alle disse procedurer er udført for at sikre, at æggens farve ikke mister sin dækningsevne. Med andre ord, hvis urenheder er til stede i pigmentet, vil der under fargning ikke resultere i en ensartet belægning. Det bemærkes, at det er denne farve, der er populær og den hurtigste afviger blandt malerne.

Hvordan opfattes okkerfarven af ​​mand?

Let støvet, fastholdt lysebrun okker i mange mennesker forårsager foreninger med noget livløst, tørt og kedeligt. Derfor anbefales det ikke at bruge det, der kaldes en "solo". Denne farve er bedst kombineret med et "vådt" saftigt sortiment - alle nuancer af blå, grøn, grå. Som en nyanseringskombination vil en kombination med naturlige naturlige toner - brun, mørkegrøn, burgunder, gul, rød - se godt ud. Det er også godt at kombinere et monokrom gamma fra små forskelle langs en gradient. Ovarens farve har en gavnlig virkning på manden. Det hjælper med at slappe af, justere den følelsesmæssige baggrund, slippe af med angst og stress. Overvejelsen af ​​denne farve i sin rene form kan imidlertid overvinde modløshed og endda depression. Derfor er det meget vigtigt at fortynde eller supplere det med andre.

Ocher farve i interiøret

I sig selv er neutrale nuancer af okker egnet til næsten ethvert rum. Ideelt vil være at bruge dem i stuen eller i mændenes værelse. Lys, ubegrænsede nuancer af denne farve må ikke trætte. Hvis du husker det klassiske interiør af biblioteker, museer og kontorer, så bliver de bare holdt i denne skala. Det vil se godt udsmykningsvægge i farvelog med paneler af naturligt træ, stof eller læder. For en mere effektiv kontrastkombination skal du bruge matte accenter mættede toner. Shades of oker handle på os afslappende. Derfor vil dette farveskema være ret passende i soveværelserne. I et lyst interiør, bygget på kontraster, vil detaljer og accenter, der er lavet i nuancer af ovar, balancere indretningens farveinterval.

Hvilken farve er oker?

Oker - en temmelig bred vifte af toner og nuancer af gul-orange-brune-røde blomster og jævnt. lilla. Navnet er givet til ære for det naturlige pigment af jernholdig mineralåre.

Gylden-gul okker har i sin sammensætning et hydratiseret oxid af jern - limonite. I denne sammenhæng interagerer jern frit med vand.

Brown oker Er en delvist hydreret jernoxid - goethit.

Rød oker - er vandfri jernoxid - hæmatit, Det opstår, hvor jorden er stærkt drænet.

Lilla okker i dens sammensætning ligner ener rødt, men de større kerner af materie i det ellers bryder lys, hvilket påvirker den visuelle opfattelse af farve.

Overtøjets farver og nuancer bruges succesfuldt af indretningsarkitekter og modedesignere.

Oker er en farve, der er tættere på sådanne nuancer mere forståelig for os, som rød, brun, bronze, kastanje, gul, sennep.

Ocher kan også variere og være lysere eller mørkere.

Nedenfor er et eksempel på æggens farve.

Oger ser også godt ud i mode.

Ovarens farve er en af ​​de mest almindelige farver i naturen, dens nuancer er meget forskellige - fra lysegul til mættet brun-gul.

Naturlig pigment okker, er et jernoxidhydrat med en blanding af ler, sand, gips, organiske stoffer. Ovarens farve afhænger af indholdet af hydrerede jernoxider, på deres struktur, partiklernes form og urenheder.

En række nuancer af ovar, kan sammenlignes med forskellige nuancer af efterårsblade.

Ovarens farve er en varm farve, den kan være fra lysegul til rød og vægten af ​​disse nuancer kan kaldes ocher.

Så der er ingen sådan nøjagtig farve.

For eksempel kan efterårsblade kaldes okker, selv om de er alle forskellige, kan være: gul, rød og orange.

Generelt - æggens farve - det er noget mellem gul og rød.

Denne farve kaldes for eksempel en lys oker og ser sådan ud.

Dette er også okker, kun med en rød tidevand.

Oker er en af ​​de ældste farver. De første tegninger af mennesker blev lavet med okker, og disse tegninger overlevede årtusinder. Ocher Color, Det kan bestemt være tættere på gul og rødt, men det er farven på gamle tegninger, der minder om foreningen med okker.

Oker kan findes i sin naturlige form, det er bare en ler i en blanding af jernoxider:

Derfor normalt under okkerfarve forstås bare sådan en rødlig gul farve.

okker har længe været brugt som et naturligt hårfarve. Dette naturlige pigment farver ikke kun håret, men giver dem styrke og sundhed. Består af okker fra ler og hydrat af jernoxid. På grund af sådanne bestanddele har okkeren lysegul.

Farveörn afhænger af procentdelen af ​​dens komponenter. Derfor kan farven variere fra mørkegul til brunegul eller lysegul.

Oker er et naturligt pigment, der består af jernoxidhydrat, som har ler i blandingen.

Hvad angår farven som "ocher9, det betyder nuancer fra lysegul til mørk gul, herunder gylden-gul.

Der er gul og rød okker:

Farven på rød okker er rød med en brunlig tinge.

Oker har en sennep eller lysorange farve. Som sådan er okker et naturligt pigment, meget ofte bruges denne farve til farvning af hår. Farven er mere rolig, en seng eller efterår farve. I kombination med andre toner kan du opnå en overgang fra efterår til sommer.

Jeg ville sammenligne farven på okker med sennep eller mursten farve. Eller noget mellem disse blomster. Meget interessant usædvanlig farve. Jeg ville kalde det efterår. Originale udseende og i interiør og tøj, men ikke alle kan lide. Det vigtigste er at kombinere farver med hinanden korrekt.

Ovarens farve er lysorange i farver, det kan siges, at det er en farve mellem mørk orange-gul og rød farve, det adskiller sig ikke meget, men nuancerne kan være forskellige, tættere på gul og tættere på henholdsvis rød.

I naturen er der to typer oker - rød og gul. Den gule okker har farven på en barnlig overraskelse, og den røde er en rødbrun farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

24 − = 14