30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Mørkt tapet i interiøret

Mørkt tapet til væggene - 37 billeder i interiøret

Ofte overvejer folk ikke engang ideen om at gøre et værelse smukt og elegant ved hjælp af mørke vægge. Pludselig får de rummet til at blive tæppet og dyster? Samtidig kan mørke farver give ethvert hjem et smukt og udsøgt udseende. Idag vil Dekorin fortælle dig, hvordan du bruger mørkt tapet til vægge i indretningen og med, hvordan du kan kombinere dem bedre og også lede idéer til inspiration på 37 billeder.

Mørke vægge i det indre: Vælg farve

Vil du vide, hvordan du kan slå indretningen af ​​mørkt tapet? Så skal du overveje ikke kun sorte vægbeklædning, men også tapet lavet i mørke nuancer af blå, grå, grøn og brun toner. Nedenfor kan du evaluere deres opfattelse af 25 billeder af smukke små og rummelige værelser.

Interiors med sort tapet - 8 billeder

Sort er en fremragende baggrundsfarve, der kan fremhæve alle detaljer i situationen. I små værelser anbefales det dog kun at bruge det på en af ​​væggene eller "crash9raquo; sorte tapet malerier, spejle, lys vinduer rammer, væglamper, hvide cornices og nederdel. Fyld interiøret med sorte vægge, helst lys eller lyse møbler, samt grønne planter, der bringer den naturlige friskhed, ungdom og ro. Desuden vil på en sort baggrund se stor parket, træmøbler og andre træprodukter.

Med det kombinerede mørkeblå tapet i indretningen

Mørkeblå tapet er bedst kombineret med brune, orange og gule farver samt forskellige træelementer og metalliske nuancer (bronze, messing, forgyldning og kobber). En lignende kombination mellem kølige og varme toner giver interiøret et dristigt og smukt look. En interessant note i designet af rummet med mørkeblå vægge vil give detaljer om hvide, lyseblå, beige og vinrøde toner.

Læs også: Flydende tapet til vægge - billede efterbehandling i interiøret

Fashion trend - mørkegrå væg tapet

Mørkegrå baggrunde ser højst sandsynligt på kontrast med et let loft eller et gulv samt hvide gardiner og møbler. Ved hjælp af brun og beige dekorelementer kan du føje til interiøret med mørkegrå tapet en vis dosis elegance, hygge og varme. Læs også: Kombinationen af ​​beige og gråtoner i udformningen af ​​forskellige rum.

Mørkebrunt tapet til vægge i det indre

Mørkebrun er farven på velstand, elegance og chik. Samtidig er det neutralt, hvilket betyder, at indretningen med mørkebrune vægge vil absorbere møbler og indretning af næsten alle toner: hvid, beige, fløde, blå, rød, grøn, grå, sort osv. Det kan siges at det er svært at forkæle noget. Bemærk, at lysebrune og træmøbler kun kan fremhæve den stilfulde chokoladefarve af væggene.

Læs også: Hvilket tapet er i mode i dag (foto 2016-2017)

Mørkegrøn tapet - 6 billeder

Forskellige varme nuancer af brun og gul passer perfekt ind i interiøret med mørkegrøn tapet, som du kan se ved at se på billedet nedenfor. Tilføje dem med detaljer om en snehvid farve for at skabe en frisk naturlig atmosfære.

Læs også: Til hvilken tapet hvad gardiner passer til

Mørkt tapet i indretning

Mørk tapet i indretningen - dette er et ret dristigt skridt. Beslutning om det, du skal overveje nogle af nuancerne. Hvilke baggrunde af mørke nuancer i interiøret anses for acceptable?

sort. Disse tapeter anbefales ikke at klæbe i små værelser, da farven visuelt reducerer rummet. Det vil være meget originalt, hvis du fokuserer på en væg eller en separat zone, f.eks. I sengens hoved eller hvor fjernsynet er installeret osv. Under alle omstændigheder er ekstra lamper obligatoriske, så de kan "fortynde9raquo; mørke. Sort farve i interiøret går godt med hvidt, sølv, lyse rødt, gult, orange.

Mørkebrun og alle dens nuancer. Disse baggrunde ser bedst ud i kontorer, stuer eller soveværelser. Jo lysere skyggen er, desto bedre harmonerer den med de varme toner, og jo mørkere er den med lysere: hvid, sølvfarvet, beige osv. Dette passer perfekt til møbler fra enhver form for træ.

Mørkeblå. Baggrunde af sådanne nuancer kræver særlig pleje. Du bør ikke bruge dem i indretningen, hvis der er lidt naturligt lys i rummet. Det vil være ideelt, hvis vinduerne er på solsiden. Mørkblå tapet bruges ofte i soveværelser, fordi denne skygge ikke er aggressiv, men har snarere en beroligende effekt. Interessante kombinationer med andre farver (grøn, gul, hvid, mælkagtig, rød osv.) - en af ​​de vigtigste fordele ved disse baggrunde.

Mørk rød. Sådanne vægge kan skabe en atmosfære af speciel luksus, festlighed. Men ikke vælg mørk rød tapet til små værelser: det vil se lidt aggressivt og importunate. I små værelser er denne farve placeret punktvis: i leddområdet med lofter, gulve, i hjørner, ved siden af ​​døre mv. Denne farve harmonerer perfekt med kontrasterende nuancer: hvid, sort, gylden, sølvfarvet. Hvis væggene er fuldstændigt indsat, skal der desuden installeres kunstige belysningsenheder.

Mørkegrøn. Væggene i denne farve ser bedst ud i soveværelset og stuen. De er interessant kombineret med "opposite9raquo; lyse farver (lilla, blå, hvid, lilla, gul og andre). Men når man skaber sådanne kontraster i indretningen, bør man ikke blive for involveret. Det er bedre at lave en lille accent ved hjælp af "screaming9raquo; nuancer: dække en del af væggen, vælg gardiner eller møbler.

Gray. Denne farve i interiøret betragtes som en af ​​de sværeste, selv på trods af den tilsyneladende enkelhed. Processen med at kombinere den med andre farver er ret vanskelig. Mørkegrå tapeter er passende i sådanne stilarter som minimalisme eller øko-stil. I et rum med sådanne vægge skal der være møbler eller andre indvendige genstande med varme farver.

Lilla. For nylig foretrækker designere i stigende grad dem, fordi tapet af denne farve kan skabe fremragende interiør i forskellige stilarter: minimalisme, high-tech, pop art. De mest succesfulde kombinationer opnås med møbler af sort og hvid toner.

Så indså du, at den mørke farve i det indre - betyder ikke dyster. Ved hjælp af nøglebaggrundsbaggrund kan du skabe unikke og interessante interiører. Skynd dig ikke med købet, skal du nøje overveje valg af skygge af fremtidige vægge. Ideel - designerens hjælp. Han vil ikke kun fortælle dig, hvordan man vælger baggrundsbilleder, men også rådgive, hvordan man bedst kan anvende dem, forklare, hvad forskellen i limning af alle vægge eller en separat zone hjælper dig med at finde de mest succesfulde kombinationer med andre farver i interiøret.

Mørke tapeter i interiøret - et overblik over usædvanlige ideer med en kombination af 70 billeder

Den luksus af mørke farver er indlysende. Det samme kan siges om mørkt tapet. Valget af tapetfarve siger meget om arten og holdningen hos indehaverens ejer.

Tværtimod er mørkefarvede wallpapers ikke kun et fashionabelt element i interiøret, men de kan også understrege din individualitet og excentricitet som intet andet.

Mørk tapet i interiøret har altid haft en ånd af aristokrati, luksus og rigdom - ikke forgæves er de en af ​​de vigtigste elementer i engelsk stil.

Desværre er denne trendy designløsning som mørk tapet ikke populær nok: Folk er bange for, at deres interiør bliver for dyster. Intet af den slags!

Det vigtigste er at gøre kombinationen af ​​mørkt tapet med resten af ​​interiøret harmonisk. Så hvad er det nødvendigt for dette?

For at forhindre dysterhed i indretningen bør du foretrække de lyseste toner af mørkfarvet tapet.

Mørke tapeter er gode til en sengemure, samt til at dekorere sofaen i stuen.

Udvælgelse med en mørk baggrund er velegnet til zonerum.

Tapetet i mørke farver kan opnå et fantastisk stykke lys og skygge og kontrast.

Sørg for at bruge mørke, hvis du vil genskabe enhver indretningstilstand, der foreslår dem. For eksempel er det usandsynligt at gøre i barok og engelsk stil uden smukke mørke tapet.

Mørk tapet tjener som en visuel strækning af rummet, hvis de limes på den fjerneste væg i rummet, og for andre vægge foretrækker nuancer lysere.

Mørkt tapet er en praktisk løsning til de mest "beskidte" lokaler i en bolig: en korridor og et køkken.

Universaliteten af ​​mørkt tapet er ubestrideligt: ​​alle lyse farver bliver perfekt kombineret med dem. Også god til sådan tapet under et mørkt interiør.

Sort tapet, limet til hver af væggene - ser dystre ud. Men for at placere accenter er sort farve den bedste løsning.

Et usædvanligt fund for indretning vil være brugen af ​​tapet, af de blomster der ligner en mørk skov.

Kombinationen af ​​mørk og lys tapet i interiøret

En god kombination vil være en symbiose af glans, perlemor og mørke nuancer: blå, lilla eller sort.

 • Der er en opfattelse, at kun personer, der ikke er forsynet med formål og har magt, har råd til at gøre mure eller gulv i sort.

  På baggrund af sorte og grå farver ser alle lyse nuancer ud, som succesfuldt anvendes af tilhængere af højteknologiske stilarter og minimalisme.

  Se på vores udvalg af fotos af mørkt tapet i indretningen, og du vil se selv, at dette er en fantastisk løsning!

  Overvej nogle kombinationer af sort med andre farver.

  Når du bruger sort med beige, viser det sig at opnå glatte linjer, indretningens varme. Denne kombination ser godt ud med lyse møbler.

 • Blanding af rosa og sorte farver har fået popularitet i design af soveværelser og boudoir.

  Sort, kombineret med rødt, er en traditionel interiørløsning i kinesisk stil, fed og energisk.

  Ville sådan tapet passe i en mørk lejlighed?

  På trods af alle fordele ved mørkt tapet er det for små og mørke rum at foretrække at bruge lyse farver, fordi de vil give mulighed for en visuel forøgelse i rummet.

  Overvej de grundlæggende tips til at dekorere et mørkt rum:

  • Den mest populære løsning er fersken-gyldne toner.
  • Overdrive det ikke med kontraster - for småbelyste værelser fungerer denne indstilling ikke.
  • Det anbefales ikke at bruge store mønstre på væggene.
  • Nå i et sådant værelse vil se fint mønster i rolige toner.
  • Væggen, hvor det meste af sollyset falder, kan dækkes af tapet med reflekterende virkning.
 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  63 + = 66