30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Mørk Turkisfarve

Mørk turkis farve: kombinationer, beskrivelse, nuancer og betydning

Den turkise farve er et kryds mellem grøn og blå. Hans evne til harmonisk at passe ind i interiøret blev tøjets stil bemærket af designere. Derfor har den præsenterede nuance været i trenden i flere år. Mørk-turkis nuance i interiøret kan understrege individualiteten af ​​husets ejere, hvilket skaber et unikt design til næsten ethvert rum.

Hver farve bærer en bestemt associativ information. Derfor vælger du mørke nuancer af turkis til design af rummet, er det nødvendigt at studere dets egenskaber og funktioner. Den rigtige kombination med andre farver vil også bidrage til at gøre interiøret harmonisk og spektakulært.

Turkisfarve nogle mennesker svarer til enten en blå eller en grøn farvetone. Dette er imidlertid forkert. Det er en uafhængig farve, der er lige så unik som det mineral, der definerer det.

Mørk-turkis farve er forbundet med havet. Han er meget rolig. Ligesom havet selv minder turkosfarver om en person af ro, dybde og rummelighed. Fra denne farve kommer en behagelig afkøling. Dette er en meget smuk skygge. Det er koldt og afslappende.

Eksperter hævder, at den viste farve kan fjerne irritation og stress, der giver klarhed om tanke og ro. Brug dog ikke for mange mørke turkise elementer til indretning. Dette kan forårsage ubehag. Derfor er det nødvendigt at anvende kompetent og kombinere skyggen med andre farver.

Den mørk turkise farve er ikke ren. I sin struktur bestemmes flere forskellige nuancer af spektret. De vigtigste er blå og gule. Den endelige nuance afhænger af proportionerne af disse farver.

Det skal bemærkes, at hver person opfatter mørk turkis anderledes. For nogle nærmer den sig grøn. Det kan kaldes selv farven på en flaske glas. Dette forklares af dybden af ​​farve. En mørk tint gemmer grænserne mellem toner.

Men der er mennesker, der i kombination med grøn og blå er mere af den anden komponent i kombinationen. Blå farve i denne kombination for dem er en prioritet. Denne funktion giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger, hvis du kombinerer turkis med andre farver.

Mørk turkis har mange fordele. Det er let kombineret med næsten alle farver. Selv forskellige farver i turkis kan kombineres i samme interiør. Dette giver et bredt område for kreative fantasi af designere.

Mørk turkis kan bruges til indretning som hovedfarve i kombination med nogle andre nuancer. Med sin hjælp kan du arrangere små, men saftige accenter. Alt afhænger af stilen og præferencerne hos husets ejere.

Mørk turkis farve er ædel og universel. Det kan findes i mange moderne interiør stilarter. For at dekorere køkkenet, soveværelset, stuen eller badeværelset, bruges den ganske ofte. Ikke nødvendigvis bør det være en maritim stil af interiøret. Når du bruger forskellige kombinationer af farver, vil det være muligt at skabe næsten alle typer interiør.

Kombination med gulgrønne nuancer

Mørk-turkis interiør kan se dyster, medmindre det suppleres med forskellige detaljer og kombinationer. En af de vindende kombinationer i dette tilfælde vil være et kvarter med pistacie, oliven eller sennepsklinge. Denne kombination giver den indre energi, munterhed.

Det er bedst at bruge rene nuancer. Nogle designere argumenterer for, at det er hensigtsmæssigt at bruge sådanne farver i interiøret. Den glatte strøm af mørk turkis til varme gulgrønne nuancer glæder øjet. Med den rigtige tilgang er værelset spektakulært, smukt og interessant.

Når du kombinerer disse nuancer, bør du undgå kombinationen af ​​farver på et niveau af mætning. En af dem skal være dominerende.

Ønsker at designe et nyt interiør i stuen eller soveværelset, kan du foretrække en kombination af mørk turkis med blå eller blå. Alle nuancer bør ikke være kontrasterende, lyse. De skal blande problemfrit med hinanden. For eksempel at skygge mørke turkise gardiner, tæppe, sofa, på baggrund af sådanne genstande kan du placere mørkeblå tilbehør. Dette vil understrege spillet i nuancer.

Blå eller blå skal være sekundær. De understreger kun den naturlige skønhed af turkis. I stuen er det tilladt at anvende dybe eller lyse nuancer. De kan fungere som den primære farve til møbler, tæpper. Ser stor stor mørk turkis sofa sammen med de samme gardiner.

Denne kombination vil også se harmonisk ud i børnehaven. Udsæt ikke hele rummet i en sådan tone. Det er bedre at forlade dem til accenter. Du kan kombinere turkis, blå med andre lyse farver. Dette bidrager til den rette udvikling af barnet, fuldstændig hvile.

Kombinationen af ​​mørk turkis med brune og beige nuancer ser også meget imponerende ud. Brug ikke kontrasterende sorte eller hvide nuancer. Interiøret i dette tilfælde vil være unaturligt, trykke på. Glat flow mellem brun, beige og mørk turkis vil skabe en atmosfære af naturlig renhed og friskhed.

Denne kombination ser elegant og lakonisk ud. Dette er dyrt enkelhed. Der er ikke plads til strass og fjer. Turkis selv ser ud som en juvel i baggrunden af ​​et dæmpet design. For at gøre interiøret ser rigere og mere interessant, kan du tilføje enkle mønstre på sengetæppet, gardinerne, andre indvendige elementer. De burde ikke være meget.

Den præsenterede kombination er velegnet til udsmykning af stue eller soveværelse. For et køkken eller et badeværelse er det bedre at give præference til andre kombinationer. Beige nuancer vil gøre den mørke turkise farve ædle og dybe. Når du dekorerer havestilen, kan du kombinere turkis med hvid og rød indretning.

Mørk turkis køkken eller børns værelse vil se interessant og lyst sammen med varme og lyse farver. Til dette er en lys pink, orange, gul farve egnet. Koldt mørke og lyse lyse nuancer vil gøre interiøret interessant og levende.

I sådanne kombinationer er det bedre at give hovedrollen som turkis. Orange og gule nuancer skal fungere som små accenter. Du kan tilføje i en sådan indvendig beige eller hvid farve. En kombination af guld og mørk turkis er harmonisk. Dette er et luksuriøst interiør, der er værd at paladsvæggene. Det er dog vigtigt ikke at overdrive det. Alt skal være moderat, så udsmykningen af ​​værelset blev gjort med smag.

Rød, lyserød og lilla kan kombineres med mørk turkis. Dette er en fordelagtig kombination til køkkenet. Afhængig af interiøret er alle detaljer gennemtænkt.

Mørk-turkis farve, hvis kombination er meget forskelligartet, kan kombineres med alle de lilla nuancer. Hvis de er blegede, pastel, vil det lette indretningen. For eksempel er forsigtigt-lilla tæppe og sengetæpper positivt understreget af skønheden i mørk turkis.

Lilla nuancer kan være mere mættede. Dette tilføjer drama til interiøret. Du kan kombinere de præsenterede kombinationer med grå nuancer. Det er dog bedre at give fortrinsret til lyse toner af violet eller lyserødt. I Vesten er dette en ret almindelig kombination.

Også på baggrund af en mørk turkis farve vil de modbydelige elementer i interiøret, alderen i pink eller lilla farve, se meget lyse ud.

Når du vælger en mørk turkis farve til indretning, skal du kende nogle af dens funktioner. Denne skygge skal bruges i rummelige værelser. På værelset bør man tænke på god dag og aftenbelysning. Ellers bliver lokalet mørkt og dyster. Selv lyse accenter kan ikke give munterhed. Især naturligt i dette interiør trænger solens stråler ind.

I et interiør med mørk turkis bør der ikke være mere end 3 nuancer. Ellers vil udseendet af rummet virke overvældet. Farvekombinationer bør ikke være det samme niveau af mætning. Hver skygge skal være lysere eller mørkere. Multilayerede og glatte overgange af kombinationer vil dekorere rummet og bringe harmoni.

Kun en tredjedel af rummet skal være mørkt. Derfor bør du i kombination med turkis give det meste af rummet til lys og neutrale nuancer. Den kolde skygge af mørk turkis kan være en effektiv, original indretning af interiøret. Ejere af en lejlighed eller et hus skal korrekt åbne alle mulighederne for denne farve.

Efter at have overvejet, hvad en mørk turkis skygge i interiøret er, kan du skabe et unikt design i skønhed. Kombinationer med forskellige farver giver et bredt felt til kreativ fantasi og udtryk for individualiteten af ​​husets ejere.

Turkisfarve i tøj: Lær at kombinere korrekt

Turkis er et mineral, som gamle mennesker tilskrives mystiske egenskaber. Det blev troet, at dette er en glanspil, så det blev ofte brugt til at lave amuletter og amuletter. Farven på turkis er meget smuk, den har en beroligende virkning på mennesker. Det er ikke overraskende, at turkis tøj er meget populære.

Turkisfarve er et symbol på indre harmoni, åndelig renhed og sublimitet i sjælen. Fans af denne skygge i tøj er som regel selvbevidste, omgængelige og populære i samfundet.

På trods af at farven på turkis ikke kan kaldes catchy, ser den ekstremt effektiv ud. Farven er universel, den kan se smukke både i hjemmetøj og i aftenbilledet.

Særligt populære er sommer turkis tøj, så mange forbinder farven med sommer resten og havet.

Den turkise farve blev brugt til at være mystisk. Ancient troede på, at denne skygge beskytter en person mod ulykker og voldelig død.

Interessen for denne farve forbliver stabil fra midten af ​​forrige århundrede. I 50'erne var den lyse skygge af turkis usædvanlig populær. Siden da forlod denne farve ikke længere modepladerne. Det brugte noget mere, så mindre, men i kategorien "unfashionable9raquo; han faldt aldrig.

Den turkise farve er en sjælden undtagelse, der går til alle pigerne uden undtagelse. Uanset om du er en blondine, brunette eller rødhårede, bør du helt sikkert prøve på turkis tøj for at sikre, at det er "your9raquo; farve. Det vigtigste er at vælge den mest egnede skygge.

Mørkede piger med mørkt blond eller kastanjebrunt hår utroligt er der lyse nuancer af turkis. Den mørkhårede piger kan nemt købe sig turkis ting, de går til alle variationer af denne farve.

og her Blondiner De lyseste nuancer af turkis er mere velegnede, de vil gøre deres udseende uimodståelig. lys-brunt hår damer med lyse øjne bliver mørke og mættede nuancer af farve. Og den røde er perfekt til topaz-blå farve, i denne skygge råder blå over grøn.

De turkisfarvede farver er perfekt kombineret med en række farver. De mest succesrige kombinationer er:

  • Med blå. Behagelig øjenduet opnås med en kombination af turkisfarve med et strejf indigo, ultramarin, safir.

  • Med brunt. I en turkis kan du hente alle nuancer af brun, men det bedste look er de letteste nuancer - brunlig beige, gråbrun, kastanje.

  • Med sort. Denne kontrasterende kombination er især imponerende i aftenbuer.

  • Med gul. Dette er en ret kompleks kombination, da det ikke altid er muligt at vælge den gule skygge korrekt. Piger med et lyst udseende kan bruge rige farve nuancer, men de, der er let-skinnede og lyshårede, er bedre at bruge lys nuancer, for eksempel bleg-citron. Derudover er det vigtigt ikke at overdrive det med kontraster. En farve skal være grundlæggende, og den anden skal kun anvendes til accenter.

  • Med grøn. Det anbefales at kombinere relaterede farver i overensstemmelse med kontrastprincippet. For at lyse turkis nuancer er det bedre at vælge rige farver af grønt (for eksempel smaragd) og omvendt.

  • Med nuancer af hvidt. Forskellige nuancer af hvid perfekt kombineret med turkis.

  • Med pastellfarver. Ved at kombinere turkis tøj med pastelltoner er det let at lave romantiske billeder. For at få en bue i retrostil skal du kombinere turkisfarven med en blød pink eller lys beige.

  • Med rødt. En kontroversiel kombination. Lyse nuancer af rød med turkis er bedre at kombinere, men brugen af ​​koral eller tomatfarve er helt mulig.

  • Med lilla. Dette er en modig duo, som folk har råd til, som ikke er bange for at tiltrække andres opmærksomhed til deres person.

  • Guld og sølv. Disse nuancer i kombination med turkis bruges i aftenbuer. Det kan være smykker eller tilbehør. For eksempel guldsko eller en sølvfarvepose.

Ved brug af tøj af turkisfarve er det muligt at lave egentlige i dag monokrome billeder eller at kombinere elementer af tøj i forskellige farver.

Designere som at lave ensembler i en farve, er ingen undtagelse fra turkisens nuancer. Et sådant sæt kan samles og uafhængigt kombinerer forskellige nuancer af farve. Korrekt lavede løg skal se ud som om farvefarverne smidigt flyder ind i den anden. Det anbefales stærkt ikke at bruge kolde og varme nuancer af farve i et ensemble.

En simpel monokrom ensemble kan laves på basis af en lys turkis kjole. Til ham vælger vi en bleg turkis håndtaske, og det mørkeste element i ensemblet vil være sko.

Et interessant billede kan laves på basis af en turkis buksekjole. Til det vil det være nødvendigt at samle sko, en taske og ornamenter, og tilbehørets farve skal være mere let eller mere mørkt en grundlæggende skygge.

Grundlaget for det daglige billede kan tjene som en turkis kjole. Kjoleens stil vælges afhængigt af typen af ​​figur. Men de mest effektive modeller ser så enkelt ud som muligt.

Til kjole kan du hente brune sko - balletsko eller sandaler, beige taske-torba og ornamenter fra træ. Få billedet i stil med "ethno9raquo;. Hvis i stedet for balletsko lægger på sko med en hæl, og træ smykker udskiftes med en perlekæde, så vil billedet vise sig at være romantisk og ømt. På en kølig aften kan en turkis kjole udfyldes med en jeansjakke.

En anden uundværlig grundlæggende ting kan være jeans eller bukser med lys turkis farve. I sættet kan du sætte på en trøje, en jakke med print. eller en t-shirt i pastellfarvet.

I efteråret ser en lys turkis pels ud. Det er bedst at købe sorte støvler og en lys en, for eksempel et orange tørklæde.

Hvis virksomheden ikke stiller strenge krav til tøjets farve, kan turkis ting bruges til kontorbuer.

Den mest egnede ting til en forretning garderobe er en bluse eller skjorte med en lys turkis nuance. Den kan bæres med et nederdel eller bukser med mørke toner.

En anden version af den grundlæggende ting er en turkis cardigan. Hvis du lægger det på et ensemble bestående af en sort eller mørkegrå nederdel og en hvid bluse, vil den genoplive det kedelige kontorbillede, men det vil holde et acceptabelt officielt job.

Turkis kjole er et glimrende valg til et sjovt venskabsfest og til en højtidelig begivenhed. Hvis du vælger en kjole med en rig nuance, vil damen helt sikkert være i fokus.

Skønheden i turkise kjoler er deres selvforsyning, de behøver ikke at hente iøjnefaldende smykker, gøre komplekse make-up. Nok til at understrege den naturlige skønhed ved hjælp af naturlige nuancer af pulver og skygger.

Tilbehør kan vælges i turkis sortimentet, hvilket skaber et stilfuldt sort / hvidt billede. Men ikke mindre effektive vil se ud som et supplement af en kjole af guld eller sølv. For en venlig fest, som ikke indebærer særlig højtidelighed, er det bedre at vælge sorte sko og en kobling til en turkis kjole.

Ornamenter til aftenklæden i en turkis nuance bør vælges elegant. Og hvis du bruger dekorationen af ​​rhinestones eller broderi med guldtråde, er det bedre at gøre uden dekorationer.

I dag i mode "color9raquo; bryllupper, hvor bruden af ​​de nygifte, brudens kærester, indretningen af ​​hallen, kagen og andre baggrunde opretholdes i ét farveskema. Meget smuk kan være et bryllup i turkisfarver.

Bruden kan selv vælge en kjole af blid turkis nuance eller sy et hvidt tøj med turkis trim. Den bedste variant af smykker til en sådan kjole er turkis i sølv. Brudens brudepiger i dette tilfælde er bedre egnet i mørke turkise tøj.

Farven på turkis bruges ofte ikke kun til konventionelle tøj, men også til skræddersyede eksklusive kjoler designet til de mest højtidelige udgange. Sådanne unikke kjoler kan gå ned i modehistorien.

Så en prøve af fremragende smag var en blidt turkis kjole fra Valentino, hvor Jennifer Lopez optrådte på Oscar Awards i 2003. Kjolen ligner en indisk sari og er dekoreret med storslået broderi langs kanten af ​​den dekorative detaljer. Udklædet var så godt, at det blev tilføjet til listen over de mest succesfulde tøj i ceremoniens historie.

Telefon: +7 (473) 39-00-79

U s. Adresse: Voronezh, Moskva Ave, 4

Copyright Cutur.ru © 2015 - 2018

Alle rettigheder forbeholdes, 12+

Enhver kopiering af materialer er kun mulig ved installation af et aktivt link til kildesiden!

En kombination af turkis farve i tøj: en visuel krybbe til fashionistas

Hvilken farve kombineres med turkis? Det samme lyse, klangfuldt. Det viser sig, at der er flere nuancer af turkis farve i tøj! Om dem og vil blive diskuteret i denne artikel. Så hvordan kan man kombinere turkisfarven i tøj? Kig efter sådanne kombinationer som pink, gul, gul-grøn, pink koral, neon grøn, mørkeblå, blå elektriker, akvamarin, navy, pink, lilla, regatta, creme, grå, sølv, guld, beige-brun den gamle bronze.

Lys turkis farve

Som i koral nuancer, i turkis er der fængsomme toner. Men du har brug for lyse farver for et lyst liv. Lys turkis farve er overraskende sjælden og smuk farve. Han tiltrækker sig selv, bærer med ham. En tropisk diva, en fugl i paradis, er definitionen af ​​det billede, der skaber denne farve. Men ikke alle har råd til det. For denne farve skal udseendet have den højeste kontrast. Det kan udbydes af repræsentanter for farvetypen "vinter" og "forår", forudsat lyse make-up.

Kostume smykker til lyse turkis tøj bør vælges fra gennemsigtige sten af ​​enhver blå eller grøn nuance. Undgå blegede ornamenter. Guld og sølv, perler, koral og turkis passer dig også.

Farve af forårsgræs

Denne lyse skygge af blågrøn farve - en af ​​de få universelle farver er perfekt til repræsentanter for alle farvetyper. Måske er du overrasket over dette navn, fordi forårsgræserne normalt ser lysegrønne ud. Men denne farve passer perfekt til ånden i forårstemperaturen. Dette er en meget energisk farve, der er i stand til at vække fra vintergrå og apati.

Udtrykte farver passer til denne skygge af blågrøn. Såsom geranium, rose, iris, rød, mørk rød, orange, orange sorbet, sand, lys gul, guld, bratsch, blåbær, lys lilla, lilla, lys lilla, brun, mørk brun.

Farve "Atlantis" eller turkis-grøn farve

Selvtillid, uafhængighed, personlige ansvar, kreativitet er kvaliteter, der udtrykker Atlantis farve. I denne farve vil du føle dig fri fra det "umulige", og partnerne vil se dig i ubegrænset potentiale. Atlantisfarven er universel og passer til alle farvetyper.

Turkis-grøn kombineret med rød, farven på en rød rose, safran, gul, orange, guld, guld, akvamarin, malakit, kobolt, kongeblå, blå, glycin, lilla, lys rosa-beige, brun, mørkebrun

Topblå farve

Det betragtes også turkis. Dette er en mere sportslig mulighed, denne farve er ofte t-shirts. Men kjoler, se, se også godt ud. Denne lyse skygge er blid på sin egen måde og er mere velegnet til hvile, ferie, sport end til kontoret.

Med det vil det se rød koral, guld, sølv, perler, turkis, topas, diamanter og ametyster, lilla, gule, orange og rosa sten.

Hvad kombineres med turkisfarven? Visse mættede farver som lyserød, mørkerød, bleggul, lyserød koral, orange, grøn, turkis, violet-blå, blå, regatta, lys cyan, mørklilla, lavendel, grå, sølv, guld, beige-brun, brun.

Mørk turkis farve eller aqua farve

Denne farve svarer til farven på havbølgen. Dette er den mest ikke lyse turkis, det passer også til alle, men det er især værd at se på repræsentanter for farvetypen "sommer". Ikke påtrængende, forsigtig, blød farve tjener dig ikke mærkbart. Ikke fokuserer på dig selv, farve, præsenterer først og fremmest dig, skygger huden godt, øjnene giver en blågrøn glans eller skaber en kontrast med brune øjne.

Mørk turkis farve er så alsidig som turkisblå.

Af kostume smykker egnede gennemsigtige sten af ​​enhver blå, lilla, lyserøde nuancer; perler, rav, agat, granatæble, turkis. Guld og sølv dristigt kombinere med denne farve.

Hvilken farve passer denne turkis farve? Blød, ikke fængelig. Måske vil du nyde en kombination af turkis med koral lilla pink, hindbær koral, gul, lys sand, orange sorbet, blå lilla, lilla, bleg lavendel, bordeaux, lavendel, farve trøske æg, fløde, lys beige, sølv, guld, bronze, brun .

Lys turkis farve

Denne farve svarer til akvamarin. En blid, blid, flydende farve af klart havvand. Det kan ikke kaldes lys eller lys. Det passer til enhver farve.

Denne farve i sin rolige lyksalighed er bedre at bære i hvile, sommerfester. Afslapning, som bidrager til denne farve, vil være overflødig i hverdagen. Smykker, der vil gå med en kjole eller en bluse af turkis nuance: lyserød-orange koral, skaller, perler, guld og sølv. For ham fit farve dekoration lyserød, gul og orange toner sten eller smykker. Det er ønskeligt at anvende uigennemsigtige sten.

Pale turkis farvekombination: med fersken-rosa, karmin, gylden gul, pink koral, koral appelsin, søgrøn, kølige nuancer af grøn, himmelblå, bordeaux, lavendel, akvamarin, beige, sølv, guld, bronze, brun.

Turkisblå

Denne farve anses traditionelt turkis. Han er lys, men ikke blændende. Energisk, omgængelig, denne farve står overfor alle. Farve kan ændres i kombination, det vil give dig en særlig personlighed.

Denne farve er god både på stranden og på kontoret, og på en fest og i hjemmet vil det være behageligt. Pass ikke forbi denne farve: universal, farve med et tegn, det vil være ideelt i enhver garderobe.

Fra smykker til at kombinere vil være guld, sølv, perler, topas, rav, koral, turkis. Eventuelle blå nuancer i sten og smykker er velkomne.

Overvej farvekombination af turkis med en lys pink, røde roser, gul okker, koral pink, orange, blå grøn, kølig lys grøn, akvamarin, lilla, blå, hvid blå, hvid, halm beige, sølv, guld, bronze, brun.

Turkis grøn

Sjælden, lyse og rolige på samme tid. Han arvede alsidigheden af ​​turkis nuancer og roen i en mørk turkis farve. Farven vil slå rod i ethvert klædeskab. Kombinationer med denne farve kan begrænses, beskedent intelligent. Denne farve kan være til stede både i forretningsstil og i afslappet, til hvile.

Ornamenter lavet af guld, sølv, smaragder vil se godt ud ved denne farve. Stones er bedre at vælge gennemsigtige: pink, blå, orange, kold grønne nuancer. Til det vil udsmykninger fra et træ nærmer sig.

Hvad er farven på det turkisgrønne? Kombinationer ikke påtrængende, men med karakter kan opnås med blidt-rosa, koral lilla-pink, bleg sand, lyserød koral, okker, regatta, smaragd grøn, lyseblå, mørk pink, grå, brun, lilla, blå-lilla, beige pink, sølv, guld, bronze, brun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

71 − 68 =