30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Montering af skruebunker med egen hånd video

Skrue bunker i stedet for fundament - video

Montering af pile-skrue fundament

Grundinstallation på skruepæle

Nogle gange er der en situation, hvor opbygning af et hus i et bestemt område bliver umuligt på grund af en række objektive grunde. Dette kan være øget fugtighed eller ustabilitet i jorden, svære klimatiske eller komplekse reliefferforhold. I dette tilfælde er den ideelle løsning konstruktionen af ​​en konstruktion på skruebunker.

Standardskruen er et langt stålrør med en diameter på mindst 10 cm, udstyret med specielle knive til skrue i jorden. Dette design letter installationen og bedre forankring af bunken i jordens hårdrock.

Teknologien til at bygge et hus på stænger tiltrækker sine økonomiske og midlertidige fordele: På grund af manglen på et stengrundlag er der ikke behov for jordarbejder, brugen af ​​dyrt udstyr og forventningen om at krympe fundamentet. Desuden er konstruktion af et bunkehus muligt i en terræn med komplekst terræn og kræver ikke yderligere skæring af træer, det vil sige opfylder kravene til økologer.

Den utvivlsomme fordel ved en sådan bygning er også tilstedeværelsen af ​​muligheden for at færdiggøre, om nødvendigt, forskellige strukturer og udvidelser på samme niveau med huset. Fraværet af tapens fundament vil ikke lade dig bekymre dig om dens deformation og opvarmning, og den tætte placering af kommunikationen vil ikke fungere som en undskyldning for at flytte byggepladsen.

Om nødvendigt kan hele bunkestrukturen demonteres og flyttes til ethvert andet passende sted. Den eneste betingelse for dette er manglen på beton. Allerede mange organisationer verden over har vedtaget denne tekniske udvikling for at sikre mobilitet og høj bevægelighed.

Men som enhver anden innovation har stablet for stiftskruen ikke kun betydelige fordele, men også ikke mindre betydelige ulemper.

Den største og mest ubehagelige ulempe ved et sådant hjemmebase er dets tilbøjelighed til korrosion. Metalrør udføres selvfølgelig anti-korrosionsbehandling, men nogle producenter ignorerer forbrugernes ønsker og sparer på beskyttelse af stål mod de eksterne forhold i et aggressivt miljø.

Separat bør nævnes umuligheden af ​​at installere pæle strukturer på terrænet, der er rigeligt i nærværelse af stenige jordbund og indeslutninger af kalksten og andre stenarter. Brugen af ​​specielt udstyr til at bygge et hus på sådanne reliefs er muligt, men ganske dyrt.

En vis mangel er manglen på en kælder i huset, men den kan altid udfyldes separat uden at forårsage skade på husets bærende struktur.

Således kan vi sige, at pile-skruen måde at opbygge grunden til huset får flere og flere tilhængere på grund af nem installation (du kan gøre det selv), mobilitet og nem placering på ethvert sted, der er nødvendigt for dette. Det fanger også bygningens høje hastighed og evnen til at udføre installationsarbejde i næsten alle klima- og vejrforhold.

Montering af skruebunker med egen hånd video

Du kan også være interesseret i:

3 kommentarer

Med sin kone begyndte at tænke over opførelsen af ​​sit eget hus. Hidtil kigger vi kun om grunde og vælger maleriske steder i vores region. Jeg forsøger at beregne på regnemaskinen, hvor meget bygningen af ​​huset vi planlagde kunne koste. Jeg forstår, at fundamentet er en af ​​de dyreste byggevarer, derfor overvejer jeg alternative muligheder for fundamentet, såsom skruebunker. Fra producenterne af reklamer indtil næste billede: omkostningerne er langt lavere end den betonfundament, kan udføres installation af skrue bunker selvstændigt og i løbet af kort tid, kan monteres i et sumpet område, ingen grund til at vente, indtil fundamentet afregner + fonde er ikke omfattet af hive. Hvem har erfaring med skruestabler? Fortæl mig, hvordan de er holdbare? Er det muligt at montere sådanne bunker uafhængigt?

Jeg brugte skruer til at bygge en garage. Twist bunker uafhængigt, hvilket er ret ægte. Det viste sig at være meget hårdt fysisk, men de fik en moral tilfredshed fra arbejdet og behøvede ikke at ansætte en boremaskine. Tip: Skruepæle er bedst skruet i sommeren i juli-august, fordi jorden fryser så meget, at det for eksempel i maj er umuligt at lave det selv. Jeg har lige prøvet for første gang at dreje sådan en bunke i maj, snuble over 30 centimeter til den frosne jord og straks udsatte denne sag indtil juli. Da bunkerne snoede, løb alle naboerne op fra deres hjem, tredoblede et møde i mit hus, organiserede en hel komité for at give mig råd: "Hvordan har du brug for det, hvordan du ikke har brug for det, hvordan det bliver bedre" osv. og lignende. Men jeg spredte alle sammen og arbejdede uden overflødige rådgivere.

God eftermiddag. Varianter af bunkefundamentet er ikke få nu. Og efter min mening for dacha konstruktion er det universelt. Men det første du skal tænke på er væggenes materiale, for de vil give størstedelen af ​​belastningen til dit fundament. Da jeg byggede mit landhus brugte jeg en bunke-bånd type fundament. For bunken skaber vi en ramme med forstærkning, afhængigt af vægten, beregner vi stakken af ​​bunkerne, efter at vi har hældt bunkerne med betonopløsning forsøger vi at hælde det så hurtigt som muligt. Jeg vandtæt bunkerne med ruberoid. Nå på toppen af ​​bunken forbinder du armeringen med strimlingsfundamentet, lægger forskallingen og fylder den. Til sidst vil jeg gerne bemærke, at fundamentet ikke er det element af konstruktion, som det er nødvendigt at redde, fordi fejlene så praktisk talt ikke er korrigerende eller dyre.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Sådan installeres skruebunker på egen hånd

Byggeri har altid været og forbliver en ansvarlig virksomhed. Arbejdets kvalitet afhænger af strukturens holdbarhed. En vigtig del af enhver bygning er fundamentet. I moderne konstruktion bruger ofte skruebunker. Denne teknologi hjælper med til væsentligt at reducere de økonomiske omkostninger og tid til opførelse af strukturen.

Skruestabler er skruet ned i jorden ved hjælp af specielt udstyr, men meget få mennesker ved, at det er muligt at lave det selv. Artiklen beskriver detaljeret, hvordan man installerer hauger manuelt. Men før vi overvejer installationsprocessen, lad os lære mere om denne moderne teknologi.

Skruestabler anvendes som understøtninger i kompleks jord: ujævnt terræn, mose eller frosne jordarter. I første omgang kom teknologien fra militær håndværk, hvor du hurtigt skal bygge og demontere specielle formål. Nu bruges denne metode aktivt i civilingeniør.

Bruges til opførelse af følgende strukturer:

 • Ramme- og modulbygninger, lavhuse;
 • lysstrukturer, hegn, reklamekort;
 • støtte af højspændingsledninger og rørledninger;
 • broer, piers.

Installation sker ved hjælp af hydraulik eller manuelt. Stabler er skruet i jorden som en selvdrejende skrue. Hvis jorden er meget frossen, bliver lederen godt lavet. Fra den korrekte installation af understøtter afhænger af deres beregnede bærende kapacitet.

Fordele og ulemper ved skruebase

 • rejst hurtigere end beton fundament
 • bruges i skumt, ustabilt og iskoldt jord;
 • klar til fuld belastning efter skruen;
 • kan installeres når som helst på året;
 • ingen grund til at udjævne terrænet
 • er billigere end konkrete fundament.
 • begrænset levetid
 • Det er umuligt at påføre sten på jorden;
 • det er svært at lave en god beskyttelse mod korrosion.

Sådan installeres skruebunker med dine egne hænder

Dette er hårdt arbejde, så brug bunker af lille diameter, fordi de er lettere at skrue. Skruen af ​​støtter i hånden sker for at spare penge, eller når det er umuligt at gøre det ved maskine. Den manuelle metode tillader konstruktion af små strukturer, for eksempel et bad, et lysthus eller et hegn. At arbejde vil kræve enkle enheder og flere assistenter.

Manuel installation er kompliceret, hvis der er meget snavs eller sten i jorden. Sørg for, at den ikke indeholder store genstande: mursten, jern, mursten osv. Små fragmenter forstyrrer ikke, men store sten vil føre til afbøjning af understøtningens akse eller bøje bladet.

Nogle gange i jorden er der konkrete blokke eller plader, de kan ikke tages ud uden alvorlig gravning af stedet. Dette problem kan stoppe hele installationsprocessen eller foretage væsentlige tilpasninger af fundamentets layout.

Prøv at finde et websted, hvor der ikke er tykkelser inden for en radius på 20 m. Rotsystemet, især store træer, er veludviklet. Selv en rotten stub, der ligger i nærheden, vil betydeligt komplicere skruvens skrue.

For at manuelt dreje bunken skal du bruge lange løftestænger. Hvis der er en bygning, hegn eller søjle ved siden af ​​den planlagte bygning, forhindrer de installation af understøtninger.

 1. Montering af skruestøtter begynder med søgning og inspektion af byggepladsen. Undersøg jorden grundigt. Fra hans tilstand afhænger valget af hauger af en vis diameter. I for tør eller lerig jord er det svært at skrue i store støtter.
 2. Når du har valgt egnede bunker, skal du beregne, hvor mange stykker du har brug for til arbejde. Fra deres antal afhænger afstanden mellem dem under installationen.
 3. For at sikre at skruerne har tjent i mange årtier, udfører de korrosionsbehandling. Påfør flere lag beskyttelsescoating.

Der er flere behandlingsmuligheder:

 • primer til metal - standard belægning;
 • bitumen mastik - beskytter pæloverfladen mod kontakt med fugtighed;
 • kold zinkbelægning - zink, der interagerer med støbens metaloverflade, skaber en svag elektrisk strøm, som forhindrer korrosion;
 • Koldgalvanisering og bituminøs mastik - kombineret behandling;
 • forkølende galvanisering, bitumen mastik og polymerfilm - de to første lag af beskyttelse er dækket af krympefilm, hvilket giver maksimal beskyttelse.

Værktøj til montering af skruepæle

 • Skovl - til udjævning af skruen.
 • Magnetisk niveau - vil hjælpe med at styre positionen af ​​bunken.
 • Boret skal være mindre i diameter end skruebunkerne.
 • Roulette er nødvendig til måling.
 • Hydraulisk niveau - bruges til indstilling af vandrette mærker.
 • Skrot og to rør med en længde på 2 m - de vil producere håndtag.
 • En hammer - det vil være nødvendigt for tilstopning af pinde.
 • Bulgarsk - til skæring af bunker.
 • Tyndt reb - til markering af fundamentet.
 • Kniv, handsker, blyant.

Nøjagtighed og nøjagtighed er nødvendige i beregningerne. Til arbejde skal du have et reb og pinde. Hvis fundamentet har en rektangulær form, skal du først bestemme hjørnernes hjørner. Skru pinnene og tilslut dem med et reb. Prøv at gøre formen af ​​rektangelniveauet. På hver side skal du bestemme ækvivalente punkter for de resterende bunker. Når alle tags er placeret, kan du begynde at installere understøtningerne.

Teknik til montering af skruepæle

Monter støttene først i hjørnerne. For at gøre dette skal du bore gulehullerne. Dybden skal være 1/3 af længden af ​​bunken, og størrelsen er mindre end pælens diameter. Efter at have startet installationsprocessen, skal du prøve at kontrollere, hvor ensartet støttens lodrette position er. Det magnetiske niveau hjælper dig.

Pæle er skruet med spjæld, i dette tilfælde er dette et normalt skrot. Når snoet bliver stramt, forlænges løftene ved hjælp af yderligere rør. Denne proces skal finde sted jævnt og på kommando, for ikke at forskyde støtten.

Hvis bunken ophørte med at dreje, betyder det at du har nået et lag jord, hvis tæthed er tilstrækkelig til at opretholde vægten af ​​strukturen. I så fald fortsæt ikke skruen. Når hjørnebunkerne er installeret, skal du forbinde dem med et reb nedenfra og ovenfra. Dette vil hjælpe med at eksponere resten af ​​understøtningerne præcist - lodret og lodret.

Når fundamentet er klar omkring omkredsen, sæt mærkerne inde. For at gøre dette er kolonnerne på parallelle sider forbundet med et reb. På steder at krydse er det nødvendigt at bore huller til montering af bunker af det indre fundament.

Den manuelle metode tillader ikke, at installationen udføres nøjagtigt. Selv om du skruer ind jævnt og langsomt, vil støtten gradvist gå væk alligevel. Derfor er det periodisk nødvendigt at kontrollere graden af ​​afvigelse af det magnetiske niveau. Hvis forskydningen er betydelig, skal du så flytte bunken til et niveau og gøre et par omgange.

Forskydningen påvirkes af sten lagret i jorden. I dette tilfælde er det vanskeligt at tilpasse understøtningerne. Der er to måder at løse: Først skal du rulle bunken dybere end sten og ryst den, så den kan placeres jævnt og gøre et par omgange. For det andet, skal du fjerne støtte, passere gennem boret kompliceret jorden portion, og derefter fortsætte installationen.

Ikke alle bunker skrues til det ønskede niveau. Derfor forkortes de af en bulgarsk, udjævning i højden. Det anbefales at skære det under armens indsatshul. Tegn etiketter bekvemt ved hjælp af et vandniveau - en lang, tynd slange fyldt med vand og arbejder på princippet om at kommunikere fartøjer.

Efter trimning hældes skruebunkerne med en blanding af beton og sand. Opløsningen bør ikke være for tyk eller flydende. Denne procedure gør støtterne stærkere og mere modstandsdygtige over for belastninger. Nogle bygherrer tilføjer forstærkning til røret for at give ekstra stivhed.

Beton beskytter den indre overflade mod indånding af ilt og fugt og udvider fundamentets levetid. Hvis haugerne er installeret i den kolde årstid, tilsættes vintertilsætningsstoffer til opløsningen. De gør betonen modstandsdygtig overfor lave temperaturer.

Når opløsningen er tørret, er røret forseglet med hovedendene til efterfølgende strapping. Svejsninger behandles med et korrosionsmiddel.

Skrue bunker - dette er en praktisk teknologi til konstruktion af enhver struktur. Billig pris og hurtig installationshastighed lavede denne type fundament i efterspørgslen. Teknologien til skruehopper er nu tilgængelig for alle. Du kan selv anvende det eller bruge byggeselskabers ydelser.

Video: Vrid skruen med dine egne hænder

Sådan korrekt glaseret tapet til maleri

 • Sådan fjerner du ridser fra laminatet derhjemme

 • Hvordan man korrekt forbereder væggene til maling

 • Sådan fjerner du flydende tapet hurtigt fra en væg

 • Sådan laves gulvisolering i en lejlighed

 • Sådan limes tapet på gipsplader korrekt

 • Sådan klippes gipsvæg derhjemme

 • Sådan fortyndes limen til ikke-vævet tapet

  Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at løse dette!

  Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at løse dette!

  Everest er ikke det højeste bjerg i verden, der er en højere top. Det hedder Mauna Kea, dets højde er ti tusind meter, og det er på de hawaiiske øer.

  Montering af skruer med dine egne hænder

  Det vigtigste element i enhver konstruktion er et solidt fundament. Skruefundamentet har vist sig at være en glimrende indikator for pålidelighed og komparativ enkelhed i installationsprocessen.

  Denne artikel beskriver detaljeret, hvordan man laver montering af skruebunker med egne hænder med illustrative eksempler i foto- og videomaterialerne.

  Fordele ved skruebase

  Basen under huset opnået ved at skrue skruebunkerne er pålidelig og holdbar. Stakken er lavet af et stålrør med en spids ende og svejsede knive. Dette er et tilstrækkeligt slidstærkt og slidstærkt materiale med en speciel anti-korrosionsbelægning, der forhindrer udseende af rust.

  Støttens vigtigste fordele er:

  • Det er ikke nødvendigt at udføre arbejdskrævende jordarbejder med gravning af dybe udgravninger og skyttegrave;
  • Montering af skruer kan udføres på alle overflader med et ret ujævnt terræn;
  • Grundlæggelsen er muligt på ethvert tidspunkt af året;
  • Hastigheden og enkelheden af ​​processen.

  Når skruede bunker er skruet, er der en markant komprimering af jorden, hvilket sikrer et højt indeks for fundamentets bæreevne.

  Konstruktionen starter som normalt med forberedende arbejde. Vælg et sted for konstruktionen, beregne antallet af bunker, afstanden mellem dem og ved hjælp af pinde er markeret stedet for deres installation.

  Før du fortsætter med at installere skruebunker med dine egne hænder, er det nødvendigt at studere jordens natur for fravær af store sten og jordstængler fra nærliggende træer. Det anbefales at bruge tjenester af hydrogeologiske tjenester, som bestemmer forekomsten af ​​grundvand og dybden af ​​frysning af jorden.

  Rørene skal installeres dybere end frysepunktet og have en længde på mindst to meter. Jo længere det er i størrelse og jo større diameter er, desto fastere bliver fundamentet. Diameteren af ​​de svejsede knive er også vigtig. For vådmættet jord er der brug for større knive end for tør jord.

  For korrekt valg af rørets længde og diameter beregnes vægten af ​​konstruktionen og belastningsværdien foreløbigt.

  Efter forberedelsen er arbejdets hovedstadium. For nemheds skyld er der lavet huller i rørets øverste del, hvor stængerne sættes ind, hvormed skruen vil blive udført. Med samme formål kan du bruge et specielt værktøj i form af en manuel skruetast.

  Teknologien til montering af skruehopper involverer brugen af ​​betydelig fysisk styrke, så det er ønskeligt at involvere assistenter i processen. For lidt at lette rørets indgang er det bedre at udgrave grundhuller på installationsstedet med en diameter, der er lidt større end knivene.

  Mens skruen på skruerne skrues, er det nødvendigt at konstant kontrollere rørets strenge lodrethed. Dette gøres ved hjælp af et niveau.

  Efter at have indtastet den nødvendige dybde er alle installerede bunker justeret under samme plan parallelt med jorden. Ekstra faner er afskåret af bulgarsk. Derefter hældes betonen i røret for at øge fundamentets pålidelighed.

  På toppen af ​​røret er metalhovedet svejset under fastgørelsen af ​​træbjælker, der forbinder alle bunkerne i en solid konstruktion. Grundlaget er klar, og du kan fortsætte med yderligere konstruktion.

  Artiklen giver alle de vigtige råd om emnet om, hvordan man strammer skruebunkerne alene. Det vigtigste er at vælge deres rigtige dimensioner, og også at observere strenge vertikalitet under installationen. Dette afhænger af fundamentets bæreevne og pålidelighed.

  Et vigtigt punkt er jordens tilstand. Et højt hårdrockindhold kræver mere processdeltagere og en vis viden om, hvordan man letter installationen af ​​skruebunker.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  37 − = 33