30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Moderne stuen foto nyheder

Indretning af stuen 2017: Moderne design ideer

Stuen er centrum for ethvert hus og lejlighed. I dette rum samles folk om aftenen med hele familien for at slappe af og diskutere de nærmeste planer, her holder de familiefirmaer, og det er her, de modtager gæster. Det er ligegyldigt hvor du bor: i en lejlighed eller i et privat hus skal hallen udformes med alt ansvar. Årligt udskiftes nogle nybegynder i interiørdesign med andre, og 2017 vil ikke være en undtagelse. Derfor foreslår vi at se på billederne og diskutere moderne ideer om stuen design, der vil være relevant i det nye år.

Nyheder og modetrends 2017 i udformningen af ​​stuen

For at sikre at indretningen af ​​din gæst matcher trendene i mode i 2017 og har været relevant i lang tid, er det ikke nødvendigt at følge supermoderne ideer, reparere og købe fashionabelt tapet til vægge. En mere rationel beslutning vil være valget af en bestemt stil, for eksempel klassisk, som kan opdateres fra tid til anden med nye detaljer, interessante tilbehør og andre dekorative elementer og nyheder.

I dag er mange ejere bekymrede over spørgsmålet om at arrangere deres hjem i moderne stilistik. Derfor ser folk i stigende grad på billeder af nymodede interiører. Det overordnede design af hele huset, såvel som værelset i særdeleshed, har ingen betydning. Designere rådes til at være særlig opmærksom på den stilistiske design af lejligheden og hallen.

Rådet. Prognoser fra førende specialister med speciale i moderne interiørdesign siger, at i den nye sæson etno vil øko-stil og minimalisme forblive den mest populære. Giv ikke op med deres positioner og eclecticism. Uanset hvilken stil du foretrækker, husk at i år er det nødvendigt at minimere alle overflod og rigdom i interiøret.

Eklektisk: blande forskellige ideer i ét rum

Den særlige egenskab ved denne retning er kombinationen af ​​adskillige (to eller tre) forskellige stilarter, som ganske succesfuldt og harmonisk kombineres i ét rum. Tror du, at dette er umuligt? Se på billedet, hvor den korrekte kombination af forskellige ideer ligner en enkelt sammensætning. Efter at have stoppet med eclecticism skal der tages hensyn til følgende punkter:

 • detaljer i designet bør hjælpe med den korrekte organisering af rummet: i alle bør spores rationalisme;
 • På trods af at gæsten kan kombinere flere stilarter, skal farveopløsningen være en og klart gennemtænkt;
 • Brugen af ​​identiske teksturer vil bidrage til at opnå harmoni;
 • "Skrigende" accenter skal være mindst, hvis du allerede har bekendt dig med billedet, har du sikkert bemærket dette øjeblik til dig selv;
 • Ved udformning af vinduesåbning spiller en vigtig rolle af kompetent draperi. Køb en smuk tule og gardiner i hallen med pick-up, kvaster eller frynser. Hvis gardinerne har lidt fælles med indvendige genstande, skal du dekorere dem med lamrequins eller dekorative pickings, som visuelt kombinerer disse elementer.

Et publikum, der positivt ser på eclecticism, er først og fremmest stærke mennesker, tilbøjelige til selvstændige beslutninger og en klar præsentation af deres individualitet, som ved, hvordan man sætter pris på ikke-standardiserede ideer.

Designet i ekostyle skal laves ved hjælp af ikke kun naturlige men miljøvenlige materialer. Hør, jute, grove calico, baize og poplin vil være et glimrende grundlag for gardiner, polstring og andre tekstilmaterialer. Gulvtæppe i ekostila kan laves af nælde, hør, sisal, bambus eller uld. Desuden er uld et traditionelt materiale til tæpper og tæpper. U-malet uld med minimal forarbejdning kan betragtes som økologisk ren og ideel til forudsætningen, som holdes i de bedste traditioner af ecostyle. Taler om de karakteristiske træk ved øko-stil, er det værd at fremhæve, at:

 • Der lægges særlig vægt på naturlige materialer, som hjælper med at skabe det nødvendige mikroklima i rummet.
 • en stor del er spillet af tilstedeværelsen af ​​et frit og rent rum: intet overflødigt skal forekomme i øjnene;
 • der lægges stor vægt på belysning, den skal være blød og naturlig;
 • møbler skal være af træ.

Hallen vil se godt ud med fotoskygger med et pastoralt mønster og et tematisk landskab. Hvis stuen er lille, skal fotoshorts med store billeder udskiftes med billederne, der går "langt væk". De øger visuelt rummet. Hvis der er lave lofter i rummet, så kan de være lidt "hævet" ved at bestille foto-blinds med et lodret mønster. I det smalle rum er gardiner med et vandret arrangeret mønster passende.

Rådet. Foto persienner med et dyr print vil være en glimrende tilføjelse ikke kun for øko-, men for etnolien. Det vigtigste er at vælge et dyr fra den tilsvarende habitat (for eksempel fotografering med et elefantbillede - for Indien, med en løve eller zebra - til den afrikanske savanne osv.). Tapetet i dette tilfælde er bedre at indsætte solide farver.

Minimalisme er en god løsning til en lille eller lille stue. Lædermøbler er lakoniske, strenge facader, enkel geometri af former og dybe nuancer er de vigtigste forskelle i denne stil.

Den førende betydning i minimalisme er det kompetente belysningsudstyr. I minimalistisk og hi-tech interiør bør der være meget lys. Her er de traditionelle gardiner med gardiner, tyl og lambrequin erstattet af romerske, rulle og japanske gardiner. Fremragende pasform i denne stil og photoshorts. De kan blive hovedelementet i indretningen af ​​rummet, og kan kun understrege hovedidéen og skygge de andre elementer. Sådanne foto-persienner kan indeholde et billede af bylandskaber, berømte turistcentre mv. Når du vælger fotoskygger, skal du være opmærksom på, at de ser godt ud på baggrund af monokrom tapet, uden relief og udsmykning.

I et sådant opholdsstue kan du lægge et blødt tæppe og på sofaen for at sætte dekorative puder af forskellige teksturer. For små værelser er små vægge egnede i form af glatte modulære sektioner, der åbnes ved hjælp af mekanisk presning. Moderne vægge er hovedsagelig lavet af genbrugt træ eller plastik og dekoreret med en dekorativ glansfilm ovenpå. En skinnende belægning af sorte, hvide eller lyse farver vil bringe en dynamisk note til gæsten.

Rådet. Sådanne vægge er på grund af deres form også velegnede til små stuer, fordi de kan fastgøres til væggen og dermed frigøre det nødvendige rum på gulvet.

De vigtigste forskelle i minimalisme:

 • laconisme og moderne former;
 • Strenge og rige farver;
 • Alle detaljer af møbler, herunder møbler og inventar, bør skabes af innovative materialer, metal og krom er passende.

Minimalisme er præget af rene farver, glatte overflader, i sådanne spejle, glas og forskellige stenprodukter vil se godt ud. Hver detalje er vigtig her, fordi lysets overflod afslører alle manglerne.

Den klassiske stil har mere end 500 år. På trods af overflod af nyudviklede tendenser og trends inden for indretning, vil det altid være populært, fordi den klassiske ikke forstyrrer. Det skaber en unik følelse af komfort og elegance, og alt dette er sammenflettet med luksus og kvalitet. Imidlertid ser gæsten, dekoreret i denne stil, ikke for pompøs på grund af tilstedeværelsen af ​​den korrekte geometri og fastholdte farveskema.

Hovedtræk i den klassiske stil:

 • klar geometri, højt til loftet og en følelse af fri plads;
 • dyre naturlige materialer: læder, træ, stucco støbning, sten;
 • lys pastel tapet, vægge og loft;
 • Som gulvbelægning anvendes parket mørke toner oftest;
 • Gardiner med lambrequins, dekoreret med frynser, kvaster og originale snøring skaber en atmosfære af komfort og ro i hjemmet. I den nye sæson er multi-lagede gardiner (gardiner og tyl) også relevante;
 • lysekroner af krystal, gulvlamper og lamper giver værelset højtidelighed;
 • Antikke møbler tilføjer charme og aristokrati.

Den største fashionable farve i fremtiden sæson ifølge versionen af ​​Pantone Inc (universelt anerkendt verdensmyndighed inden for farve) - "Marsala" - muffled burgundy med en brun podton. En elegant og rig skygge var så glad for designere, som nu ses i mange nymodede stuer. Denne farve er et ideelt valg til gardiner, tapeter, tæpper og polstring. Derudover er "Marsala" perfekt ikke kun til hallen, men også til køkken eller spisestue. Moderne gardiner i køkkenet i denne farve ser appetitvækkende, de vil let skabe en atmosfære af hygge og varme.

Ikke mindre interessant er den grå skygge i denne sæson kaldet "Stormigt vejr", det blæser koldt, denne farve er ideel til minimalisme og højteknologisk stil. Forresten er det smukt i kombination med en sensuel "Amethyst Orchid" og en elegant "Cashmere Rose", som også er i top mode i denne sæson.

Fans af varme farver kan vælge orange-koral nuancer. Det vil være interessant at se blå-grøn tone. Fans af øko-stil vil sandsynligvis foretrække oliven og grønne nuancer, som også er fyldt med fashionable fotokataloger. De passer lige så godt ind i udsmykningen af ​​ikke kun stuen, men også i køkkenet. Beige og brune toner har ikke mistet deres relevans. Alt er også i mode med kontrast af hvid og sort.

Så sammenfattende ovenstående kan du trække følgende konklusioner: For at sikre, at udsmykningen og designen af ​​din gæst blev dekoreret i 2017 ifølge det sidste ord af designere, glem ikke at tage hensyn til:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et frit åbent rum fyldt med sollys og ren luft;
 2. Mindste møbler. Det skal have en bred vifte af funktioner;
 3. skabe et simpelt interiør, forsøm ikke forsigtighed
 4. Kompetent kombinere uoverensstemmende: Brug møbler og indretning af forskellige stilistiske orientering;
 5. dekorere gæsteplanter og naturlige materialer. Den fysiske følelse af naturlighed skal undertrykke det visuelle.

Video: Sådan udrustes en moderne stue

Det fashionable indretning i et tegnerum er praktisk taget berøvet rammer og grænser, hvilket giver flere muligheder for realisering af kreative ideer. Kombinationen af ​​flere stilarter giver dig mulighed for at oprette dit eget unikke design, hvor hver eneste detalje har sit formål.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Intererro © 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til dette websted.

Moderne Dagligstue 2018: 4 fashionable farver

Stue er det vigtigste rum i huset, så dens design bør behandles med det fulde ansvar Stue - det vigtigste rum i ethvert hjem, det er her hele familien om aftenen, der tager gæsterne slappe af efter en lang dag. Derfor skal udformningen af ​​stuen behandles med særligt ansvar og opmærksomhed. Hvert år ændres tendenser og designbeslutninger, så du skal følge udviklingen for at gøre reparationer i lejligheden stilfuld og moderne. Hvad er mode i 2018 og hvordan man bedre kan designe din stue - beskrevet nedenfor.

Interiør af stuen: foto 2018

Stue i 2018 skal være rummelig og komfortabel. Møbler bør vælges fra behagelige og praktiske materialer af rolige farver.

I rummet kan du placere accenter ved hjælp af forskellige lyse tilbehør:

Glem ikke belysningen, i stuen i 2018, meget lys ved hjælp af indbyggede væg- eller loftlamper, lysekroner af usædvanlige former. Udformningen af ​​stuen i 2018 omfatter moderne og miljøvenlige materialer. I mode af væske tapet, vinyl og tapet, som kan bruges til at skabe en accent i rummet. Designeren kan vælge til en lille stue lys tapet, hvilket vil gøre rummet mere og mere luftigt.

Hovedtræk i moderne stuer er rummelighed og anvendelighed

Bedst af alt i indretningen vil passe på baggrund af lyse farver, såvel som metallisk maling.

I øjeblikket er flere og flere producenter af byggematerialer opmærksomme på miljøvenlighed. Malinger er lugtfrie, tapet, der ikke udsender skadelige stoffer, møbler og fliser, der ikke skader selv børns krop. Før du køber byggematerialer og møbler, skal du omhyggeligt studere sammensætningen og egenskaberne. Nyhederne på markedet giver mulighed for at skabe et fantastisk interiør selv i et lille rum.

Dagligstue: foto, design 2018, nyheder

Reparation i stuen skal starte med valget af tapet. Som tidligere nævnt omfatter det nuværende design i år lyse, selv baggrunde, møbler fra praktiske materialer. I år i mode og glatte lofter, oftest - spænding. Loftet kan være lyst, inklusiv en række lamper, pærer, et interessant design af lysekronen. Imidlertid forlod komplicerede hængende konstruktioner, der overbelastede interiøret, forladt. Hvilke lofter skal jeg vælge?

Særligt populære er hængelofter, som er en integreret del af den moderne stue

Der er flere nyheder, som designere tilbyder i år:

 • Enkle hængslede strukturer af samme farve;
 • Lofter med bjælker af træ;
 • Loft med vedhæng lamper.

De bedste farver til vægge og lofter er hvide og grå. Sådanne toner giver dig mulighed for at udvide rummet, opdatere interiøret, for at blive et godt udgangspunkt for dekoration, for eksempel malerier. Dette vil medvirke til at bringe lyse accenter til designet.

Den stilfulde stue i 2018 er praktisk og frihed, rummet skal se luftigt og rummeligt ud. Hvis du ikke ønsker at lave et værelse i lyse farver, skal du være opmærksom på lyse nuancer. For eksempel er den oransje farve perfekt til en moderne stue, kirsebærfarven er i stand til at bringe dybde og juiciness til interiøret. Grøn nuancer er også populære, du kan bruge tapet med blomster, bambus, et panorama af skoven.

Værelset skal udformes således, at det ser lyst og rummeligt ud

Moden omfattede også murværk, som du kan male over og få en usædvanlig lettelse. Til samme formål anvendes murværk, det bruges til at arrangere accenter, normalt kun på en væg.

For et gulv skal du vælge en parket eller brædder. Mode omfatter naturlige materialer, og træelementer ser altid stilfulde og dyre, især flotte træbjælker på loftet og gulvet. For visuelt at gøre rummet højere kan du eksperimentere med udsmykningen af ​​vægge og gulv. Let og solid tapet perfekt kombineret med mørkt trægulv. For et blødt område i stuen kan du bruge et smukt tæppe af lyse toner. At lægge sten på gulvet er bedst i stuen i et landhus, det er ret praktisk og smukt. Og for små og smalle stuer er den perfekte løsning at lægge parketborde diagonalt. Denne teknik giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

Moderne stuer i moderne stil

I øjeblikket lægges vægt på en bestemt stil af rumdesign. I nye lejligheder i rummelige stuer vælges ofte moderne stil (modernistisk stil). Møbler usædvanlige former og farver, tapet med store mønstre - alt dette giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet, og jugendstilen vil forblive relevant i flere år.

Til stuen er den modernistiske stil

Moderne designere lægger meget vægt på minimalisme.

Hvis før det var fashionabelt at placere i stuen et stort antal ting: sæt krystal i væggen, på kaffebordet vaser, magasiner, så møblerne skal være store. I dette tilfælde bliver værelset overbelastet, og nu ændrer verden sig hurtigt, folk bevæger sig meget, så hovedprincippet i moderne stil af lejlighed design er plads. I 2018 er det ikke nødvendigt at placere i din stue et stort antal forskellige små ting, såsom redskaber og vaser, som bogstaveligt talt smeder rummet.

Living Room Solutions: Friske og nye ideer

Som vi fandt ud af tidligere, skal stuen i år være så rummeligt og behageligt som muligt. Hvad med møbler? Det skal også være stilfuldt og samtidig praktisk.

Det er bedst at vælge møbler af blide og rolige toner:

Dybe og dyre nuancer giver mulighed for at gøre det indre af stuen luksuriøst, men overbelast ikke den samlede situation. Hvis møbler og tilbehør vælges i en farve, men i forskellige nuancer, så vil rummet se elegant og interessant ud. Meget stilfuld og usædvanlig ser stuen i hvid med mørke elementer. Glatte vægge og gulv vil kontrastere med møblerne i sorte toner. Du kan også hænge på vægmalerierne med mørke elementer, komplementere interiøret med hylder af sort farve, vaser af mørke toner. Som følge heraf opnås et ret dynamisk og interessant design af rummet.

For at gøre værelset hyggeligt og smukt er det nødvendigt at dekorere det i beige eller sandede nuancer

I mode, glas sofabord, samt tabeller af usædvanlig form. Du kan købe et bord som en lys og mættet farve, og en simpel hvid eller sort. Der lægges stor vægt på detaljer, malerier af forskellig størrelse med mønstre eller abstrakte tegninger passer perfekt ind i det indre af den moderne stue.

Der er flere grundlæggende principper for moderne stue design i 2018.

 1. Møbler skal være lavet af praktiske materialer, farverne er rolige, du kan også bruge kurvestole, forskellige puder. Hjørnesofaer, polstrede møbler med forskellige skuffer, polstret afføring, afføring, generelt, masser af muligheder, det vigtigste er, at møblerne ikke tager meget plads.
 2. Luminaries bør være mange, og de skal være forskellige. Bygget i vægge og lofter små pærer, en interessant lysekrone, belysning - alt dette passer perfekt ind i det indre af den moderne stue.
 3. Meget cool se forskellige racks, hylder, skuffer. I den moderne stue skal der være så få ting som muligt, så bøger og hylder skal placeres på hylder og hylder, hvis de er tilgængelige, men ting skal være skjult i skabe og skuffer.
 4. På mode forbliver en pejs, både ægte og kunstig. Han vil tilføje hygge til stuen, men samtidig ser han stilfulde og moderne ud.
 5. Tabellerne kan og skal placeres i stuen i 2018, de kan være både bizarre former og farver og være tæt på de mere klassiske muligheder.
 6. Populære trends i det indre af stuen i 2018 - højteknologiske, moderne.
 7. Efterbehandling materialer skal være miljøvenlige, maling og tapet er bedst at vælge i lyse farver. I trenden er der også en parket af både lyse og mørke nuancer.
 8. Loftet skal også være glat og let, du kan bruge træbjælker som dekoration.

Moderne Dagligstue 2018 (video)

Afslutningsvis skal det siges, at det ikke er svært at lave en smuk og stilfuld stue i 2018. Det vigtigste er at følge de trendy tendenser og nøje henvende sig til udvælgelsen af ​​byggematerialer og møbler. Så vil stuen i lang tid forblive stilfuld og behage dens ejere.

Moderne Dagligstue 2017: TOP-150 fotos af nyt stilfuldt design

Bor i en lejlighed i dag er ikke kun et sted, hvor kommer til at have det sjovt slægtninge og venner, men også et funktionelt rum, der ofte kombinerer flere rum, køkken, kontor eller soveværelse.

Det moderne interiør i stuen i 2017 er præcis, hvad der er anderledes.

Skygger til basen - standardfarver bruges som de grundlæggende farver til dekoration af stuen interiør: hvid, sort og grå.

Det er denne palette af farver, der vises som et blankt lærred, hvor du kan oprette et yderligere billede.

Lyse nuancer - for at genoplive de indvendige designere anbefaler denne sæson at bruge lyse og rige farver:

 • smaragd - med sin hjælp kan du skabe en atmosfære af fred og ro;
 • Marsala er en duet af vin og brun nuance, i 2017 er det en trend;
 • Amber - på trods af dens mætning skaber en afslappende virkning;
 • Bordeaux eller kirsebær - satiserer og understreger dybden af ​​det levende design;
 • Guld eller citron - bidrage til en varm og solrig atmosfære;
 • Beige er en meget populær skygge, der bruges til efterbehandling af stuer.

Accent kontraster i interiøret

Moderne ideer til tegningslokalet i 2017 betragtes som receptioner, hvor accenterne er korrekt og stilfuldt arrangeret, og der anvendes kontrasterende kombinationer. Der er kun to sådanne metoder:

 • du kan nemt vælge møbler grupper, som vil være en kontrast til at afslutte rummet,
 • placering i det indre af lyse accenter i form af møbler eller dekorelementer.

 • Dekoration til stuen er et meget vigtigt skridt i retning af at skabe en indvendig drøm.

  Loftet. Til udsmykning af loftrummet skal du bruge strækstoffer eller ophængte strukturer. Overbelaste loftet med flere niveauer eller lyse fotoprints er ikke det værd.

  I trenden glatte snehvid sengetøj, hvis loftet er strakt, så kan du bruge glansen. Suspended strukturer giver dig mulighed for at zonere rummet, vælge den rigtige belysning.

 • Det er meget fashionabelt i dag at designe bjælker i loftet.

  Paul. Her er alt ekstremt enkelt: laminat eller parketplader, der er holdbare og flersidede samt flise - et praktisk materiale. Glem ikke om tæpper.

 • Væggene. I denne sæson er glatte og snehvide vægoverflader relevante. Du kan fokusere på en væg, male det eller dække det med gips, mursten eller sten. Det er også muligt at vælge tapet.

  Møbler til indkvartering i stuen bør vælges under hensyntagen til den funktionelle belastning på stedet. Det skal være varigt og uhøjtideligt i pleje.

  Soft furniture gruppe kan præsenteres i form af en hjørne sofa og bløde pouffes.

  Hjørne modeller er meget populære i dag, da de har flere ubestridelige fordele: De er funktionelle, forskellige, har ekstra sektioner til opbevaring, de skaber en stor sovende hvis det er nødvendigt. Puffs kan også bruges i forskellige kvaliteter: som et bord eller som et sted at sidde.

  Opbevaringssystemet i stuen kan repræsenteres ved åbne hylder, hængende konstruktioner i form af skabe med døre, som frigør rummet under det sædvanlige kommode.

  Dekorative elementer kompletter interiøret og fylder det:

  • gardiner - de skal være lette og luftige. Lige gardiner passer uden ekstra dekorationer og pinde, farven skal svare til rummets hoved baggrund
  • Pejsinstallation i form af en kunstig model eller niche, færdig med spejlpaneler med stearinlys;
  • Belysningen i stuen, som fungerer som funktion af flere værelser på samme tid (soveværelser, køkkener osv.), Er en måde at fremhæve hver sådan zone på. Egnede og almindelige lysekroner, og kilder til retningslys og usædvanlige sconces og gulvlamper.

  Style retninger for det indre af stuen 2017

  Billeder af den moderne stue i 2017 viser, at flere stilarter passer til dette værelse i denne sæson.

  Eclecticism er en meget populær stil, som er baseret på kombinationen af ​​forskellige stilretninger og detaljer i et enkelt rum.

  • Minimalisme - enkeltheden af ​​former og linjer, den mindste mængde af indretning og inventar - disse er de grundlæggende principper i denne retning. Interiør skal opfylde funktionelle og teknologiske karakteristika, være koncist og forståelig.
  • Eco-design retning - taler for sig selv: alle naturlige materialer, såsom træ til møbler fundamentalt, til tekstiler - hør og bomuld, alle naturlige, herunder belysning.
  • Art Deco - lysstyrken og unconventionality af dette design er garanteret, det er helt synligt fra billedet af det indre af den moderne stue. Hovedprincippet er neutrale farver til dekoration og en lys rig palette af farver i dekorative og møbler.
  • Populær kunst eller pop art retning er en meget levende og usædvanlig stil, der vil overraske, og nogle gange chok. Her skal alt være ikke-standardiserede former, linjer og farver.

  Ofte kombineres stuen med andre funktionelle værelser, der skaber et multifunktionelt rum.

  Så er stuen-soveværelset mere en nødvendighed end et mål. Separat en zone fra den anden kan være gennem belysning eller ophængt lofter.

  Stue-køkken er ofte fundet. Det er meget nemmere at skabe et fuldt indvendigt interiør. At dele rummet i zoner, kan du ved at placere en bar tæller.

  Stuenskabet vil være udstyret med en arbejdsstation, der kan arrangeres i hjørnet af rummet og placerer et computerbord og en behagelig stol.

  At vide om fashionable nyheder inden for indretning, kan du skabe fra ethvert værelse en stilfuld og moderne stue.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 + = 10