30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Moderne sofaer til stuen

Udvælgelseskriterier: En sofa til en moderne stue

Stuen er hovedrummet i huset, så sofaen i den skal være stilfuld og funktionel. En sjælden stue gør det uden en sofa - det er lidt en undtagelse. I dag er valget stort, fordi du går tabt i denne mangfoldighed af modeller, hvorfra formningen af ​​stuen blandt andet afhænger af. Sofaer til stuen i dag afviger med følgende parametre: design, mekanisme, pris og andre egenskaber.

Sofa til stuen i en moderne stil: design og form

De vigtigste forskelle, der trækkes til ved valg af sofa, er dens form og design. Anvendelsen af ​​ny teknologi har ført til, at sofaerne blev lettere at udvide og deres kapacitet voksede. På samme tid, når de foldes, ser de ikke tungt ud.

 • Lige linjer. Hvis hallen har en langstrakt form, passer de godt i sådanne forhold, på samme måde og i en lille stue vil de være passende. Denne type sofa er mere typisk for den klassiske stil i stuen.
 • Hjørnesofaer. Dette er favoritterne i den moderne stue. Ofte kommer de med ekstra sidebjælker. Nogle gange har sådanne sofaer indbyggede nicher til opbevaring af magasiner, bøger, og til tider er endda en mini-bar en del af sofaen.
 • Halvcirkelformet og ovalt. Og disse sofaer vil se godt ud i store stuer. En god mulighed for afslapning og komfort.

Vælge en sofa til din stue, overvej størrelse og funktioner i dit værelse

Type konstruktion eller mekanisme af sofaer:

Sofaer kan også være integrerede eller modulære. I tilfælde af fast er sofaer lavet med en enkelt krop. Men en modulbaseret sofa består af flere elementer, de kan omarrangeres i forhold til hinanden. For små stuer er en fremragende mulighed.

Polstring Materiale og Sofa Farve: Hvordan man vælger

Som polstring af polstret møbler, herunder en sofa, er naturligt stof, læder og deres erstatninger valgt. Naturligt læder er slidstærkt, smukt, rigtig smukt, men selvfølgelig med passende omhu. Men hvis du har kæledyr, vil læder polstring altid blive truet. Omkostningerne ved sofaen er også ret store.

Hvis vi taler om stoffet, så bruges som polstring:

 • Tapestry;
 • Jacquard;
 • velour;
 • flok;
 • Chenille.

Når du vælger en behagelig sofa til stuen, skal du være opmærksom på dens naturlige og kvaliteten af ​​dets polstring

Den mest luksuriøse variant af polstring er måske jacquard. Men dette smukke stof er bange for fugt, og denne omstændighed for mange er grundig. Dette er selvfølgelig upraktisk. Hvad der ikke kan siges om flok - det er godt rengjort, ikke bange for klæder af husdyr og brænder ikke engang ud. Men flokken bærer også relativt hurtigt ud.

Med hensyn til farve skal den passe organisk ind i interiøret. Lys sofa er god til stuer i stil med pop kunst, fusion, kitsch. For minimalisme er klassikere, modernisme, neutrale toner sofaer egnede.

Hvid sofa vil se godt ud i både den klassiske stue og i stuen i en moderne stil. Hvide sofaer er i god harmoni med det mørke gulv og ser godt ud i mørkede rum og tilføjer dem til lysene.

Sådan vælges en moderne hjørnesofa i stuen

Vinkel sofaer har mange fordele i forhold til de sædvanlige sofa-bøger. For det første sparer de boligareal, og for det andet er de sædvanligvis udstyret med hurtig omdannelse til et komfortabelt soveværelse. Der er hulrum til opbevaringssystemer i næsten hver hjørnesofa. Nå endelig er rækken af ​​stilløsninger ret bred.

Fordelen ved hjørnesofaer er, at de ikke kun sparer plads i rummet, men også er ret praktiske

Den mest populære sofa i operationen er eurobook. Moderne modeller fra gamle adskiller sig i, at der i zonen på sofaen til væggen er en beskyttende overflade. En anden populær mekanisme er click-clack. I dette tilfælde er det muligt at fastgøre ryglænet under forskellige skrånende vinkler. Generelt er rollout-sofaer meget komfortable og holdbare, selv når de udfolder sig hver dag. Men de har også en minus - soveværelset ligger lavt.

Hvor moderne modulære sofaer til stuen ser ud

Til dato er der to typer modulære sofaer - sektionelle og transformerbare. I modulære sektionssofaer er blokkene stift fastgjort til hinanden, og for øvrig vil der kræves mange kræfter for at adskille dem. Fordi sektionsmøbler og drives i den form, hvor den blev købt.

Hvad angår den konvertible sofa, er blokkene ikke stramt fast, hvilket betyder, at sofaens dimensioner, form og udseende kan ændres. Generelt anvendes modulære sofaer af fans med hyppige permutationer. Sommetider er sofa modulerne simpelthen placeret i forskellige dele af stuen.

Modulære hjørne sofaer - dette er en glimrende mulighed for et lille gæsteværelse

Modulær hjørnesofa vil se godt ud i en lille stue. Disse sofaer gemmer plads, og det vil ses umiddelbart. Når du bliver træt af dette design af sofaen, kan du købe nye enheder til hovedmodulet, og så få en klargjort ny sofa. En meget rentabel idé.

En anden mulighed er studiemodellen af ​​en modulær sofa. Hvis du har brug for en seng, skal du tage sofaerne, som i den udfoldede form ligner en firkant - soveren vil være rigtig behagelig.

Sofa til en moderne stue (video)

Før du køber en sofa, skal du kontrollere kvaliteten af ​​dens ramme, plating, fastgørelsesanordninger. Sørg for at bede sælgeren om at demonstrere sofaens mekanisme, du kan prøve at udvide / folde det selv.

Moderne sofa i stuen - rumarrangement

Ingen stue kan undvære et så vigtigt og nødvendigt møbel som en sofa, der hovedsagelig er beregnet til hvile eller søvn. Den moderne sofa har mange modeller. De adskiller sig i følgende parametre:

Derfor er valget af dette møbel meget omhyggeligt. I denne artikel vil vi tale om, hvad der er moderne sofaer, Aak vælger korrekt farven? Og hvordan er det bedre at arrangere din sofa i stuen?

Sofaer adskiller sig ved mange kriterier både i størrelse og materiale af fremstilling. Og til prisen. De mest almindelige kriterier er:

I form af sofaer er:

 • Lige - sådan sofaer passer godt ind i det indre af en udvidet stue samt en beskeden størrelse værelser. Desuden er denne slags sofa typisk for den klassiske stil;
 • hjørne - sofaer. De er favoritter i moderne rummelige stuer. Sådanne sofaer kan have ekstra sideborde. Og også indbyggede nicher til opbevaring af magasiner og bøger eller endda en mini-bar;
 • oval og halvcirkelformet - disse sofaer er kun egnet til store firkantede stuer. På en sofa med hele familien om aftenen for at se filmen, kan du helt slappe af og slappe af fra Budens arbejde.

Moderne folde sofaer er af typen af ​​mekanisme:

Desuden kan sofaerne være integrerede og modulære. Den første mulighed forudsætter en enkelt sag. Mens modulære har flere elementer, der kan omarrangeres i forhold til hinanden. Denne sofa er meget praktisk især til små stuer. Når du har fjernet et af modulerne i et andet rum, kan du om nødvendigt frigøre ekstra ledig plads. Denne sofa ser meget stilfuld og moderne ud.

Vælg farve og polstring materiale

Som et materiale til polstring af en moderne sofa kan man bruge naturlig klud og læder. Og også deres kunstige erstatninger. Naturlæder er et fremragende og slidstærkt materiale med passende pleje. Dog elsker kæledyrs elskere ikke læder polstring. Ridser er sandsynligvis ikke korrekte. Og der er sådan en sofa er meget dyrt. Hertil kommer, at nogle mennesker ikke føler sig behagelige på grund af deres kulde. Derfor er der sjældent i stuerne der helt lædersofaer.

Af vævene anvendes hovedsagelig:

Den mest elegante af disse stoffer i udseende er jacquarden, som sikkert vil tiltrække opmærksomhed. Men han har en betydelig ulempe - dette stof er bange for fugt. Så denne sofa kan ikke rengøres. Det er slet ikke praktisk. Du køber ikke en sofa til at dekorere et værelse, men at du kan sidde på det. Den mest praktiske af alle stoffer og overkommelige er flocken, som ikke er bange for dyreklør og renses godt og brænder ikke ud. Men desværre går det meget hurtigt. På den anden side er der ingen ideel mulighed, men i dette tilfælde er prisen fuldt berettiget af kvalitet.

Hvis du vælger møbelbeklædningsfarven, skal du overveje farverne i stuen som helhed, fordi sofaen skal passe ind i den indre sammensætning. For eksempel er den lyse farve af polstring perfekt til sådanne stilarter som pop art, kitsch, fusion. Neutral de samme toner er typiske for minimalisme, klassisk, moderne stil, og farvningen i blomsten vil supplere stuen i Provence eller i landets stil. Lad os se nærmere på de mest almindelige farver i moderne sofaer.

 • Hvid. Sofaen er hvidfarvet, og også alle lyse farver (beige, fløde, sand) ser godt ud både i den klassiske stue og i den moderne stue. Hvid sofa godt i harmoni med gulvets mørke farve og tilføjer også til det mørke stuen af ​​lys, rummet ser visuelt mere rummeligt ud. Sofa af denne farve kan kombineres med enhver anden farve i interiøret blå, rød, grøn. En sådan sofa er imidlertid meget fantastisk, så ikke alle kan beslutte dette eksperiment.
 • Rød. Sofaen er rød - det er en slags måde at bringe en lys stue accent på. Denne sofa findes oftest i de unge stuer. Husk, at denne farve aktiverer personen og ikke fremmer afslapning, så hvis du allerede er træt på arbejde, men som rød, så prøv at vælge en dæmpet rød tone. Forbindelseselementet med indretningens generelle stil i stuen kan være tilbehør af rød farve, gardiner med røde ornamenter eller en lampe med rød skygge.
 • Green. Sofaen i den grønne farve er meget populær, fordi denne farve bidrager til fred og afslapning, det er ikke så kedeligt som beige. Mørke nuancer af grønt ser luksuriøse og rige ud. Et supplement til udsmykningen af ​​rummet med en sådan sofa tæt gardiner af grønt stof.
 • Blå. Den blå sofa vil bringe lidt kølighed og friskhed til interiøret med lys tapet i varme farver.

Hvor skal sofaen stå i stuen?

Uden ringe betydning i arrangementet af rummet er spørgsmålet om hvor man skal lægge en moderne sofa. Normalt er en sofa placeret langs en af ​​stuen vægge overfor fjernsynet, det er meget praktisk, og fra feng shui synspunkt er dette arrangement velkomment.

Du kan vælge zone for afslapning ved at kombinere wallpapers, for eksempel over en sofa fra panelets kontrastpaneler. Hvis du har købt en hjørnesofa, så kan den placeres i et af hjørnerne af rummet. I stuen kombineret med køkkenet kan sofaen være genstand for et interiør til adskillelse af rekreative område og modtagelsesområde.

Nogle sætter sofaen i vinduet og sætter det for tæt på batteriet, men vi mener, at dette ikke er praktisk, da det er ubelejligt at trække gardinerne på vinduet.

Så den rolle, som en moderne sofa i stuen kan ikke undervurderes. Dette er en af ​​de vigtigste møbler i dette rum, uden at det er svært at forestille sig arrangementet af en moderne stue. Når du vælger en sofa, følg ikke kun stil og mode, men også dine egne følelser, du skal føle dig komfortabel og hyggelig på denne sofa.

Sofaer i stuen: TOP-100 billede af fashionable novelties i det indre af stuen

Sofa til stuen bør vælges på forhånd. Fordi de fleste kommer til butikken, køber de hvad de kan lide, og så er der problemer: for eksempel passer det ikke ind i interiøret eller passer ikke i størrelse.

Sofaen er det vigtigste møbel i stuen, derfor er det nødvendigt at nærme det grundigt.

Før du køber, skal du beslutte dig for følgende:

Destination. Vil sofaen være hovedelementet eller simpelthen være i harmoni med alle andre genstande.

Udnævnelse. Til hyppig brug er polstring lavet af tæt stof og med en praktisk skygge. Ejere af kæledyr vil bedre tage sig af det holdbare stof.

Sofaen, der bruges som plads til at sove, skal have et pålideligt design, være elastisk og komfortabelt.

 • Størrelse på stuen. I miniaturestuen skal sofaen være passende og usædvanlig, det bør ikke rumme fri plads. I studios har du råd til enhver mulighed.

  Mekanismer. De er vigtige i den hyppige udfoldelse.

 • Overholdelse af interiøret. Et sådant eksempel er nedenstående præsenteret billede af sofaen i stuen. De viser omtrent, hvordan man kan medtage en sofa i det overordnede interiør, så det passer bedre til miljøet, ikke bedre at afvige fra den generelle stil.

  Vi anbefaler også:

  • Klassiske versioner med en blød tekstur;
  • Minimalistisk, er næsten universelle for ethvert interiør;
  • Barok skiller sig ud med et kompliceret ornament, de ser rige og luksuriøse ud;
  • Moderne, deres sortiment er meget forskelligartet.

  Hvis du har brug for en sofa, hvor du skal sove, er det vigtigt at være særlig opmærksom på mekanismen. Det er opdelt i 2 hovedtyper:

  • Sofaer, der er lagt parallelt med væggen;
  • Vinkelret på det (ryglænet bliver ved hovedet).

  Fordele og ulemper ved de mest populære mekanismer

  Bogen. Den vandrette del hæves og sænkes efter et klik.

  Plusser: let at nedbryde

  Ulemper: bliver ikke tæt på væggen.

  Evroknizhka. Sædet stiger, og ryggen sættes på plads.

  Fordele: pålidelighed, let at nedbryde, lige overflade. De er ideelle til både stuen og som et sted at sove.

  Delfinen. En del trækkes ud af løkken, og det viser sig at være fuld lokalt.

  Plusser: nedbrydes kun.

  Ulemper: Der er ikke plads til opbevaring af tøj.

  Accordion. Sædet hæves, og efter at kliket er trukket ud.

  Plusser: En rummelig sovende.

  Ulemper: Det er svært at folde.

  Amerikansk og fransk clamshell. Plads til at sove under sædet.

  Plusser: Et fremragende sted at sove, en pålidelig ramme. Dette er vist på sofaens billede i det indre af stuen.

  Den tilbagekoblingsmekanisme. Bundene trækkes fremad på hjulene.

  Plusser: pålidelig mekanisme.

  Ulemper: Lav plads til at sove, hjul kan påtrykkes på gulvtæppet.

  Du kan lide store sofaer, og stuen er ikke meget rummelig. Det er bedre end at foretrække hjørne møbler. Det bevarer plads, såvel som for sådanne sofaer, et sted for søvn er ret stort.

  Store sofaer skal opfylde følgende kriterier:

  • Det er let at passe på overfladen;
  • At være praktisk;
  • Funktionelt, har plads til vaskeri mv.

  En god mulighed er modulopbyggede sofaer, du kan nemt placere gæster som dem, og du vil være komfortabel.

  Store sofaer er et uundværligt møbel, hvis du har en stor familie eller altid mange gæster.

  En sådan sofa, som den tidligere version, tager meget plads, så det er vigtigt at placere det korrekt.

  Når du køber et køb, skal du ikke glemme at evaluere dens funktionalitet (køjes størrelse, antal kasser osv.)

  Husk også på hud, ramme, fjedre - alle disse faktorer vil forlænge levetiden.

  Der er forskellige former for hjørne sofaer i stuen, såsom P-formede, ovale og også modulære, men oftest de vinklede sofaer er et stykke.

  De er:

  • Selektive - blokke adskilles ikke;
  • Transformerbare - de er nemme at opdele i separate dele. Sådan en meget bred vifte.

  En modulbaseret sofa kan bestå af:

  • skammel;
  • stole;
  • chaiselong;
  • sofaer;
  • Liggestole.

  Nedenfor er der modulære sofaer til stuen.

  Deres fordele:

  • Sid på sofaen og læg dine fødder på den osmanniske.
  • Opdel rummet i zoner.
  • Brug af dele til at ændre interiøret.
  • Det ledige plads er gemt.

  Normalt købes de til små værelser. Du kan selv vælge en stol eller bare vælge en hjørnesofa, det vigtigste er at bruge rummet rationelt.

  Typer af små sofaer:

  • Classic. De er neutrale toner, uden overflødige elementer, klare proportioner.
  • Designer indstilling. Forskellige former har et unikt udseende.
  • Sofaen er en lysende accent. Brisk skygge, selvom for eksempel og 2-3 lokale, men med det omgivende interiør skal være neutralt.
  • Med et usædvanligt mønster. Samt alle andre ting bør ikke være slående.

  Et rummeligt soveværelse har hjørnesofaer. De passer til ethvert interiør. Soveværelse sofaer i stuen i den klassiske retning har dyre stof eller læder.

  Moderne stil overholder tilstedeværelsen af ​​enkle strimler og holdbart materiale.

  Sofaen i stuen kan fungere som en lysende accent og fusionere med det overordnede interiør. Når du vælger en model, skal du først bestemme opgaven med sofaens farve.

  Designløsninger:

  • Spillet af toner. Sofaen er lidt lysere i farve.
  • Accent. Lys sofa, som adskiller sig fra hele baggrunden.
  • Neutralitet. Det er ikke altid kedeligt, det ser meget stilfuldt ud i dygtige hænder.
  • Ved at kombinere. Lette vægge med en lys sofa, dette er ikke en nem mulighed.

  Vi ønsker dig at vælge det rigtige valg af sofa i det indre af stuen og skabe en behagelig atmosfære.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 3 = 5