30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Moderne gardiner til hallen foto nyheder

Gardiner til hallen: Nyheder af design

For at dekorere vinduerne i hallen - rummet hvor de samles med hele familien og modtager gæster, er det nødvendigt at tage alvorligt. Gardiner sætter tonen for hele interiøret, opdater det, giver det personlighed.

I denne artikel har vi samlet dig råd fra designere til design af gardiner til hallen samt fotos med nyt design i 2017.

Mode til gardiner er næsten lige så foranderlig som på tøj. Hvert år er der interessante nyheder og ikke-trivielle designløsninger: usædvanlige farvekombinationer, nye typer stoffer, interessant tilbehør. For ikke at drukne i denne informationsstrøm, lad os prøve at finde ud af, hvilke gardiner til hallen er de mest fashionable i år.

Hvis du vil have vinduer til at se faktiske, skal gardinerne til dem vælges i overensstemmelse med de nyeste modetrends.

1 I en trend er alt naturligt. Dette gælder ikke kun de råmaterialer, hvorfra der er lavet stof til gardiner, men også dets farver. De vigtigste materialer i sæsonen er silke, linned, bomuld, organza, jute bambus, malet i naturlige naturlige farver. Især populære gardiner af linned og bambusstof, med tilsætning af syntetiske tråde, hvilket giver dem holdbarhed. Men den moderne mode sætter kun retningen, og hvis du kan lide andre naturlige gardinstoffer: fløjl, taft, pest, Jacquard, brokade, chiffon, kan du også bruge dem i din stue. Det vigtigste er, at de passer ind i interiøret.

2 Et vigtigt kendetegn ved gardindesign i indeværende år er laconisme og enkelhed. Som allerede nævnt, i toppen af ​​popularitet, naturlige nuancer. Mest foretrukne farver: valnød, brun, blå, grøn, grå. De blågrønne gardiner til halldesignerne tilbyder deres kunder oftere end andre. Disse farver passer til de fleste interiører og opfrisker værelset. Ikke mistet hastigheden og den hvide farve. Det giver atmosfæren airiness og ser godt ud i små værelser, visuelt hæver lofterne og skubber væggene fra hinanden. Ideelle - hvide gardiner og tyll på en hvid cornice.

3 Eclecticism - blandingen af ​​stilarter i dag er også i trenden. Og hvis du ikke kan lide monotone, kan du fortynde den med lyse store udskrifter. Det kan være brede strimler, blomster, blade, geometriske former, efterligninger til dyrehud og slangehud, futuristiske motiver. Som altid gardiner med print, der gentager farven på de vigtigste gardiner. For eksempel grønne gardiner og udskriver fra grønne cirkler på snødekte gardiner.

4 En anden populær trend i sæsonen - kombinationen af ​​løfte gardiner og klassisk lige. I dag er en kombination af næsten enhver form for gardin velkommen. For eksempel gardiner og romerske gardiner, persienner og gardiner, østrigske gardiner og tyll.

5 Fashion kommer stadig ikke ud blinds i stil med "colorblock". Dette design af gardiner åbner op for store muligheder i en kombination af farver og passer perfekt til et moderne interiør i en hal.

6 Moderigtigt og stilfuldt i år ser gardiner ud med en finish på kanten af ​​et andet materiale. Vertikale bånd øger visuelt lidt højden af ​​loftet og gør gardinerne mere interessante. Denne kombination giver også et stort felt for kreativitet.

7 Fremkomsten af ​​innovative teknologier - billedgardiner med 2D og 3D-effekt, uden overdrivelse, den mest aktuelle nyhed i 2017. Fotografiske billeder anvendes til lange gardiner af simpel rektangulær form, rulle og japanske gardiner og lodrette stofgardiner. Foto-persienner er et meget stærkt dekorativt værktøj. De tiltrækker opmærksomhed og sætter tonen for hele interiøret. Populære stoffer til dem er tæt silke, satin, gabardin, blackout. På billedtrykets stof anvendes på vedvarende maling ved hjælp af udstyr af høj kvalitet.

8 På mode er også langstrakte gardiner, som elegant foldes ned til gulvet. For at opnå denne effekt er det nødvendigt, at gardinerne er 5-15 cm længere end den sædvanlige højde.

9 Gardin tilbehør, især plukker, børster og frynser i år oplever en anden fødsel. I dag er de ikke kun dekoreret med gardiner, lambrequins og gardiner, men også romerske og østrigske gardiner.

Fringe - dekorative fletning med tråde syet til det, pomponer, kvaster, perler, bugles. Tidligere blev det brugt primært i klassisk og orientalsk interiør, men denne sæson bruges i de fleste kendte stilarter. For eksempel ser frynsen med metalliserede pletter stor ud i højteknologisk stil, trimmet med blonderfletning - i landstil, skaller og kunstige perler - i det maritime indre.

Børster, samt frynser i denne sæson får lov til at dekorere næsten alle typer gardiner. Små børster kan sys selv på bunden af ​​forkortede modeller af japanske stofpaneler, selvom det traditionelt menes, at de "japanske kvinder" ikke tolererer overskud.

Pick-ups er det mest brugte gardin tilbehør. Med deres hjælp er det bekvemt at holde gardinerne åbne og smukt draperede. Der er mange pick-ups: magnetiske klip, snore med børster, gardiner. Det er umuligt at opregne alt. Derudover kan de let fremstilles uafhængigt af improviserede materialer: perler, fletninger, snørebånd, bånd, bælter, reb og sy også af samme stof som gardinerne.

I år rådgiver designerne for indretningen af ​​hallen designere os om at vedtage seks hovedtyper af vinduegardiner. Alle er alsidige og har de karakteristiske fordele, der gør hver model til en prioritet for et bestemt interiør. Lad os betragte dem mere opmærksomt.

Gardinerne og tyllen gik aldrig ud af mode. Undtagelsen - en kort periode med historie, da alle de sædvanlige ideer om verdensorden kollapsede og mange nyttige smukke ting begyndte at blive betragtet som filistiske.

I dag danner den traditionelle kombination af tætte lange gardiner af mættede farver og snehvid eller i tulle-ton ofte hallerne, der er lavet i klassisk stil.

Men da der er tale om variabilitet, kan man vælge passende gardiner og tyl til andre indretninger. Et sæt gardiner i farven af ​​smeltet mælk passer til det skandinaviske eller middelhavsinteriør, hvide gardiner og sorte tyll til interiøret i højteknologiske, ternet gardiner og tule dekoreret med blonder til landets indre.

De vigtigste måder at designe gardiner af vinduesåbninger udbudt af designere i dag er som følger. Tulle udfører en baggrundsfunktion til gardinerne. Hans opgave er at understrege deres skønhed. Gardinerne er i dette tilfælde syet af et mættet farvet stof, og for tullen vælger de falmede pastellfarver, det er muligt med et vævet mønster af samme farve eller diskret broderi.

Tulle er det vigtigste dekorative element i tandemet. I dette tilfælde vælges farverne til gardiner til det modsatte: Gardinerne bliver usynlige, og de transparente gardiner syes af et smukt, lyst stof og suppleres med farvet blonder eller stort mønster.

Hvis behovet for at oprette en komplet blackout ikke er på vinduet, kan du kun hænge ud i tylgardinet. Det er generøst dekoreret med svagami, folder, draperier. På cornice er etableret lambrequins af samme stof eller materiale af samme farve, men med en anden nuance.

Tulle er hængt over gardiner. Hvis gardinens farve er mørk og mættet, og tyllen er farveløs, vil den muffe sin juiciness og give interiøret et mysterium. Hvis du vælger lysgardiner og mørk tyl, vil gardinerne se større ud og skabe indtryk af en dybde uden for vinduet.

Et fremragende design til gardiner til hallen bliver "farveblok". For at sy sådanne gardiner skal du bare forbinde stoffet i de to farver sammen, og du får meget stilfulde gardiner. Da valget af farver kan være absolut noget, så vælger du nemt de rigtige farver, hvilket vil være i harmoni med indersiden af ​​hallen.

En interessant mulighed kan også være en indretning i form af kontrasterende striber, som simpelthen syes på gardinerne. Ved hjælp af denne metode kan du genoplive enhver one-color gardiner.

Der skal lægges særlig vægt på dagens supermode fotoprint. Gennemsigtig tyll af glat chiffon, organza eller slør, som om det er specielt lavet til at anvende billeder på ham.

Til salg er der en bred vifte af fotoglide, men du kan altid bestille i et specielt studie unikke gardiner, i dit billede.

Tulle med fotoudskrivning behøver ikke gardinpartnere og yderligere dekorationer. Det tjener som en klar accent i interiøret, tiltrækker opmærksomhed og sætter tonen for hele situationen.

Hvis vi snakker om at fastgøre gardinerne til corniceen, så er de mest populære i dag - øjne. De er ringe af metal, plast eller træ indrammet af huller i den øverste del af gardinerne.

Øjerne tråden på en rund eller snorret cornice og takket være dem, er gardinerne samlet i glatte, lodret foldede folder.

Ørn på gardiner og gardiner ser meget pæne og stilfulde ud. Til salg er der en bred vifte af færdige produkter med denne vedhæftning, men den kan installeres uafhængigt.

Da installationen af ​​metalringe kræver en speciel punch, kan du i hjemmet kun lægge gardiner på plastikögler. Kvaliteten er ikke ringere end metalfastgørelserne, og i modsætning til det gør de ikke støj under glidning langs corniceen og oxideres ikke, når de vaskes. Derudover findes plastikringe i forskellige farver. Derfor er deres dekorative egenskaber højere.

I starten var lambrequin et blødt, frodigt vandret draperi, der hængende langs corniceen. Det var dekoreret med frynser eller dikkedarer og lavet af samme stof som hovedgardinerne. Og bruges mest i kombination med lange gardiner.

I dag syntes ideen om, hvordan lambrequin skulle udvides, og et stort antal varianter af dette dekorative element optrådte.

Med lambrequins er det nu muligt at kombinere selv romerske gardiner og østrigske gardiner, på trods af at de i form af form selv ligner lambrequins. Men stadig er klassikerne endnu ikke blevet annulleret, og kombinationen af ​​gardiner - gardiner - lambrequin anses stadig for at være den mest vindende.

Modeller af lambrequins til hallen er næsten mere end sorter af gardiner, men stadig blandt dem er der flere grundlæggende typer:

1 Blødt syet af et godt draperet stof. Denne slags lambrequin er lavet af et sæt af alle mulige elementer, såsom tamburiner, jabos, svagi, bånd, kokil'e, klokker og rigelige gardiner.

 • 2 Hårdt fremstillet af tæt materiale, plantet på en klæbende stofplade: kork, fleece og lignende. Dekorativiteten af ​​en sådan lambrequin opnås ikke med rigelige gardiner, men af ​​form. Det kan være lige, trekantet, regnet eller syet fra flere, overlejret på hinanden med overlappende detaljer.

 • 3 Kombineret - kombinere individuelle elementer af hårde og bløde lambrequins, som kan gentages eller veksles i forskellige sekvenser.

 • 4 Openwork - lavet af limet på en hård base af gardinstof ved laserbehandling. Ved hjælp af en laser skæres alle slags ende-til-ende blomster-, blomster- eller geometriske mønstre ud på stoffet.

 • Smukt dekoreret lambrequin dekoreret med frynser.

  Roman persienner - en af ​​de populære i denne sæson version af gardinerne. I den samlede tilstand samles de i flade horisontale folder af accordeon typen.

  Da formene af sådanne gardiner er ret strenge, forsøger de ikke at pryder noget, og den dekorative farve bliver overført til dem.

  Romersk persienner betragtes som universelle, der passer til de fleste interiører.

  De er nemme at kombinere med gardiner eller gardiner.

  Takket være det faktum, at de ligesom alle løfte gardiner ikke "spiser" plads og ikke tager meget plads, kan de bruges i lokaler af enhver størrelse.

  Farvede og lyse farver er ikke egnede til romerske gardiner, men nutidens trendy, naturlige, dybe matfarver er ideelle til dem

  En af de seneste trends i gardinmode er brugen af ​​helt forskellige men gardiner syet af samme stof på et vindue. Denne ide kan implementeres ved at hænge sammen romerske gardiner og klassiske gardiner, fx fra tæt hørmøtrik eller græsfarve.

  På billedet fremstilles romerske gardiner af jute, der ser godt ud i hallens moderne interiør. De er også perfekt kombineret med klassiske gardiner.

  I år er alt naturligt og naturligt mode, designerne anbefaler at se nærmere på de romerske gardiner lavet af jute og bambus. I denne forestilling vil de perfekt harmonere med de meget fashionable "naturlige" interiørtyper: etniske, koloniale, japanske og afrikanske.

  Østrigske gardiner er en anden type løfte vinduesgardiner. De kombinerer fransk elegance og sværhedsgraden af ​​romerske gardiner. Fra den første kendetegnes de af mindre storslåede folder og tilstedeværelsen af ​​en løftemekanisme, og fra den anden er glatte linjer.

  Ser ud som disse gardiner er både søde og udsøgte, mens de optager meget lidt plads og passer godt ind i små værelser. De er bedst egnet til lyse og lyse interiører, såsom Shebi-chic, Provence, Middelhavet.

  Horisontale folder er lagt på østrigske modeller ikke i fuld højde, men kun i bunden af ​​lærredet. De bruges både i trimmet og løs form og er undertiden suppleret med lambrequin og dekoreret med gardinindretning: frynsede, satinbånd, buer, kunstige blomster.

  Klassiske østrigske gardiner er lavet af et stof af blide farver, sort / hvid eller med et lille blomstermønster. Et stort mønster er uønsket, da det vil blive forvrænget i folderne, og gardinerne vil se ud til at være sjusket. Men denne sæson er et lille print ikke velkommen, så for "austriek" er der kun en farvevalg.

  I øst er muslinen (rebgardinerne), der ikke er fremstillet af stof, men af ​​usammenhængende blandede eller fuldt syntetiske snoet garn, blevet brugt i mere end hundrede år, men vi er for nylig blevet vist. På vinduerne ser sådanne gardiner ud som en tråd af et vandfald, der præcist falder ned til gulvet.

  Ved første øjekast kan det forekomme, at sådanne gardiner er dårligt beskyttet mod solen. Faktisk er deres lysafskærmningsegenskaber højere end for solide gennemsigtige materialer, og de er helt i stand til at skabe en behagelig skygge på en solskinsdag.

  På billedet, et eksempel på hvordan man kan kombinere muslin og romerske gardiner med succes.

  Derudover interfererer muslinen ikke med luftstrømmens passage, og i varmt vejr er det svært for den at finde et tilsvarende alternativ.

  Billedet viser et eksempel på en kombination af muslin og klassiske gardiner i indretningen af ​​hallen.

  Hovedtyperne af muslin, anbefalet af designere til hallen, er opdelt i enkelt stof og lavet med solide dekorative elementer.

  Den første type er en tynd vævet tråd, hvis ender er frie, og baserne er sammenflettet. Afhængigt af typen af ​​materiale kan en sådan fryns være:

  • Enkel - lavet af almindelige tråde af forskellige farver. Det kan være monofonisk, tofarvet eller i form af en regnbue.
  • Med tilsætning af metaltråde eller lurex. Denne gasbind ser luksuriøs ud og har en karakteristisk glans.
  • Nudler - gardiner af en tråd fra en fletning.
  • Chenille er en gasbind fremstillet af Chenil garn.

  Den anden slags muslin-thread gardiner, lavet med brug af paljetter til guld og sølv, glasperler, farvede og monofoniske perler eller anden indretning.

  Kisei åbner vinduesåbninger ikke kun som grundgardiner, men også i kombination med andre typer gardiner. I sidstnævnte tilfælde udfører den tylens funktion. Derudover er trådgardiner meget bekvemme for zoneinddeling.

  De ser godt ud i klassisk europæisk og orientalsk interiør, men nogle af deres sorter kan harmonisk kombineres med mere avantgarde designs.

  Sort og hvid eller metalliske tråde passer til high-tech stil, malet i en regnbue af farver til den stil af pop-art, garn af naturlige træ toner for et land eller øko-stil, dekoreret med gennemsigtige glasperler eller små skaller til stilen i en ånd af Middelhavet.

  Hvis dit værelse eller stue indrettet i sådanne stilarter som minimalisme, moderne, højteknologisk, hems, eklekticisme, selvfølgelig, japansk, eller neutral, men har tendens til minimalisme indvendige udsmykning vinduer sikkert vælge japanske frontplader.

  Taler om japanske gardiner, meget ofte vil du udtale selve definitionen. Den mest funktionelle, praktiske, økonomiske, elegante, stilfulde. Mange kan tilføje: "Og det mest enkle!" - og det vil faktisk være rigtigt. Men denne enkelhed er kun et udseende.

  Faktisk er det ikke så nemt at oprette rigtige japanske paneler. For at de skal se godt ud, skal deres overflade være helt jævn, strakt som en tromle.

  Og for at de skal fungere ordentligt - glidende glidende langs vinduerne, skiftende steder og omlægning i forskellig rækkefølge, har du brug for et flersproget cornice og en speciel montering.

  Men hvis alt fungerer som det skal, vil resultatet overgå dine forventninger. Med japanske paneler vil selv det mest almindelige interiør blive forvandlet, og det vil se på mode og stil.

  På billedet er et eksempel, hvordan du kan kombinere japanske paneler med to typer stof.

  Vælg et stof til japanske gardiner i dag kan du enhver: tæt og gennemsigtig, sort / hvid og farve og endda med fotoudskrivning. Men siden vi taler om modetrends i år, vælger du teksturens struktur og farve bedre ud fra ovenstående anbefalinger.

  Moderne gardiner har en seriøs funktionel belastning, men samtidig er der i interiøret samme fulde dekorative element som et interessant billede eller en stilfuld vase.

  Derfor vælger du den rigtige model, er du nødt til at overveje ikke kun dens praktiske værdi, men også modetrends af sæsonen. I år, for at finde "deres" blinds kan hver feinschmecker af skønhed og komfort, fordi ideerne, der tilbydes af fagfolk, en række forskellige teksturer, stilarter og farver. Og for at forenkle det endnu mere, se nærmere på fotografierne af færdige designprojekter.

  Gardiner i salen - Foto gennemgang af nyt design. Hemmeligheder til den perfekte kombination i interiøret!

  Intet værelse kan forestilles uden gardiner.

  De sætter design og stil på værelset. Det afhænger af dem, om det vil være hyggeligt og behageligt.

  Hvordan vælges gardiner i stuen?

  Gardiner bør understrege smag og karakter af ejeren af ​​rummet. Når du vælger gardiner, skal du overveje:

  • vinduesåbningens dimensioner - kræves til bestemmelse med tekstilens bredde;
  • rummets højde - kræves for at bestemme længden af ​​materialet
  • Rummets dimensioner og farver;

  • på hvilken side kommer vinduerne ud - for den nordlige side skal man vælge lette stoffer og til sydsiden - stramt;
  • stil, hvor rummet er dekoreret, gardinens design afhænger af det.

  Hvis hallen er lille i størrelse, så foretrækker gardinerne af lette og lette stoffer. For at visuelt øge væggenes højde skal du installere loftet.

  For stuer med balkon vælges rulleskodder, da de ikke bør forstyrre åbningen og lukningen af ​​døren.

  Til dato er der et stort udvalg af gardiner, som giver dig mulighed for at vælge enhver stil og interiør.

  Mange vælger klassiske gardiner, som er knyttet til cornice på kroge. Men takket være de mange smukke gardiner kan du eksperimentere og skabe rigtige mesterværker.

  Designet af moderne gardiner er varieret i design, måder at fastgøre.

  Sådanne gardiner i hallen vil fungere, hvis der ikke er eksterne batterier. Hvis der er en sofa og et bord ved siden af ​​vinduet, så vil de korte gardiner være en glimrende løsning. Korte gardiner er opdelt:

  • fransk;
  • roll;
  • østrigsk;
  • den romerske

  Den dekorative del, der er fastgjort over tyllen, er længden 1/5 eller 1/7 af længden af ​​hovedvævet.

  Hovedsagelig anvendt i stilarter af renæssance, imperium, moderne, barok også i den moderne stil - minimalisme. Et sådant element skaber en følelse af rigdom og nåde.

  Lambruck dækker en del af væggen og corniceen. Normalt er den lavet af bløde tekstiler og har en række forskellige former.

  Smukke gardiner i hallen med draperi ser elegant ud, hvis hovedgardinerne er lavet af lette tekstiler og ikke har en lys farveopløsning.

  De mest populære stoffer er taffeta, organza, fløjl. Typer af draperier:

  • pelmets;
  • svagi, zhaboty - fast på begge sider;
  • kaskader - stoffet strømmer af bølger.

  Modeller på øjenlågene passer, hvis hallen kun vejer tyl. Ringene er allerede syet i tekstiler og bare klædt på cornice.

 • Designet af gardiner i hallen af ​​denne type er meget og passer til alle stilarter og designs.

  Erker - elementet i rummet, der repræsenterer fremad fra facaden. Ofte er dette område helt glaseret eller har flere vinduer.

  Ejere forstår i grunden, om man skal hænge gardiner på hver eller et ark på alle vinduer. Varianter af designmasse.

  Husk at overveje den generelle stil på værelset, når du vælger en ide til gardiner i hallen. Gardiner i hallen i 2017 skal matche stilen på værelset.

  Følg anbefalingerne for stil, modetrends ved at vælge et stof. Det vigtigste er, at gardinerne tilfredsstiller, harmonisk kombineret og skaber hygge.

 • Eventuelle moderne gardiner i hallen kan suppleres med elementer skabt uafhængigt. Herfra bliver de unikke og unikke.

  Denne stil bruges ofte - gardiner, da stoffet er tæt og rigt udseende. Gardiner beskytter perfekt mod sollys, skaber komfort og komfort.

  Klassisk stil bruges ikke kun i udformningen af ​​stuen er også velegnet til soveværelset. Hvis vinduerne går mod sydsiden, så brug lysgardiner med kolde nuancer, og hvis i nordsiden, så varme farver.

  Du kan bruge ekstra børsteelementer eller pickups.

  Dette er en bred lodret strimmel, der er fastgjort til væggen eller loftet ved hjælp af en særlig mekanisme.

 • Gardiner anvendes i stil med minimalisme, hvor der er rigor i interiøret. Japanske gardiner er lavet af naturlige materialer.

  Gardiner med vandrette lameller lavet af stof. Sådanne gardiner er kun beregnet til vinduesåbningen.

  De går ned til vindueskarmet, ved hjælp af en særlig mekanisme. Romersk persienner bruges i haller, hvor der kræves beskyttelse mod sollys. Bruges i stilarter af etno, land, japansk, minimalisme.

  Til folk der ønsker at omringe sig med luksus. Efter at have set på billedet, vil du indse, at disse gardiner blev brugt i kongernes paladser.

  Stoffet er bundet i samme afstand med snore, som strammer og bliver draperet. Franske gardiner er lavet af silke, tule, organza, cambric.

  I butikkerne er der et stort sortiment af fotogardiner i hallen for enhver smag og farve. Når du vælger, være styret af det givne design af stuen. Tage hensyn til rummets dimensioner og layout.

  Overholde stilreglerne for design, da rummet skal være hyggeligt og harmonisk.

  Hvis du vil have individualitet, så syg gardinerne selv, så vil lokalet blive hjemme-hyggeligt.

  Gardiner til hallen (50 billeder) - de bedste nye ting i 2017

  Hovedstuen i hvert hus er en hal eller stue. Indretningen af ​​dette værelse bør tænkes igennem den mindste detalje. I denne publikation er de bedste løsninger til hallen i 2017.

  Gardiner til hallen - dette er et vigtigt element i interiøret, hvis valg skal tage højde for mange faktorer. De omfatter:

  • størrelse og antal vinduer;
  • stilistik af hallen;
  • tekstur af møbler;
  • farveopløsning.

  Foto - 1 Moderigtige gardiner af satin

  Foto - 2 Transparente tofarvet gardiner til vinduesdekoration

  Foto - 3 Satin gardiner med en lambrequin i stuen

  Til salg er der en lang række fashionable og elegante farver, stilarter af materiale til hallen. Og meget afhænger af stilen på rummet. Der er flere trends i mode i moderne design:

  • Klassikere - skaber en festlig stemning med optagning og swags;
  • Moderne - elsker asymmetri og glat buede linjer. Materialet er valgt lys, tonerne er pastel, et mønster med ornament er muligt. Produkter er normalt kombineret med møbeltøjsbelægning;
  • Provence - gardiner lavet af naturlige materialer anvendes: bomuld, bomuld, linned. Toner - blå, oliven, beige, lyserød, hvid med minimal mætning.
  • minimalisme - dekorative elementer anvendes, foretrækkes enkle materialer og former;
  • hi-tech-tulle design giver ikke-bærende funktionalitet af dekorative elementer.

  Foto - 4 Gardiner i en hal med to farver

  Foto - 5 Gardiner til stuen i tapetens tone

  Foto - 6 Zonering tofarvet gardiner til hallen

  Foto - 7 Stilfulde gardiner til hallen

  Tip! I et lille rum anbefales ikke at hænge tunge gardiner med lambrequins, det er ønskeligt at holde fast i minimalisme.

  Foto - 8 Classic satin gardiner i stuen

  Hvis du ikke ved, hvad du skal vælge gardiner til hallen, tage et kig på følgende typer af moderne gardiner:

  • Japansk - lodrette lige plader af tæt stof. Antallet af segmenter varierer fra 2 til 7. De bruges til store vinduer, de er lange og korte;
  • Romerske - lige med en jævn stigning, hvor der dannes folder
  • gardiner-plisseret - papir eller tekstil, ens i type til persienner. Godt kombineret med konventionelle gardiner til hallen;
  • klassisk - lige gardiner af stof, dekoreret med lambrequin;
  • Fransk - anvendes letvægtsmateriale lavet af chiffon eller voile, samlet i folder langs hele længden;
  • rul - lige, med en kassette eller åben mekanisme. Velegnet til både brede og smalle vinduer.

  Foto - 9 Tykke gardiner i et lille vindue

  Uanset hvad er nu i vogue gardiner, være styret af udformningen af ​​dit værelse.

  Foto - 11 Chokolade gardiner i et rummeligt værelse

  Foto - 12 Smukke gardiner til hallen

  Tip! Før du handler til gardiner, er det vigtigt at vide, hvor længe og hvor bredt artiklerne skal være. Disse parametre skal måles på forhånd. For eksempel til klassiske gardiner skal længden måles fra cornice til gulvet, og bredden skal være 2-3 m større end bredden af ​​vinduesåbningen.

  Foto - 13 Tulle og tykke gardiner til hallen

  Foto - 14 Hvide gardiner til hallen

  Foto - 15 Moderne gardiner til hallen

  Foto - 16 Gardiner i varme farver til en kold sal

  Foto - 17 Brune gardiner med lang lambrequin

  Designløsninger til gardiner i hallen

  Foto - 18 Satin gardiner til hallen Kaffe med mælk

  Smukke og moderne gardiner er korrekt udvalgte produkter, ikke kun i tekstur, men også i tone. Før du vælger en tone, overveje først og fremmest indretningen i komplekset

  Foto - 19 Classic gardiner i hallen

  Foto - 20 Ikke-standard løsning til gardiner i hallen

  Tip! Tænk over ideerne om henrettelse, overvej området, loftets højde, rumbelysning og antallet af genstande i interiøret.

  Foto - 21 Lys gardiner på øjenlågene i hallen

  Til salg er der et stort antal modeller af gardiner. Det vigtigste er at opretholde hallenes stil, så de med de nye gardiner ikke mister sin tiltrækningskraft, komfort og gæstfrihed.

  Foto - 22 Triple gardiner til en rummelig hal

  Foto - 23 Lys tule med tykke gardiner i hallen

  Foto - 24 Gardiner til stuen

  Foto - 25 Satindraperier med hvidt gardin i hallen

  Foto - 26 Bomuldsgardiner med lambrequin i ferskenfarver

  Hvordan vælger man et slør? Vi anbefaler følgende muligheder:

  • lyse farver - visuelt øge den lille stue, giv lidt lys og luftighed;
  • grønne nuancer har en beroligende effekt, som er særlig vigtig efter en hård arbejdsdag;
  • lilla, lilla, blå, metalliske og grå farver ser godt ud i en lys hal, der passer til moderne højteknologiske stil, skaber et eksklusivt og selvforsynende miljø;
  • brune og wenge farver er i stand til at give rummet en rolig og stærk energi;

  Foto - 27 brune gardiner i den moderne hal

  Foto - 28 romerske stribede gardiner i hallen

  Foto - 29 romerske stofgardiner i hallen

  Foto - 30 Rullegardiner fra bambus i en moderne hal

  Vigtigt! I landets stil er det tilladt at bruge produkter med et "cellulært" mønster i brun-beige, blå-blå og sort-hvide farver. Dette bringer en særlig charme til interiøret.

  Foto - 31 romerske gardiner uden lambriken i stuen

  • lyse farver af gul, rød, orange, pink er velegnet til orientalsk stil, som kan overføre japanske gardiner.

  Stockfoto - 32 Moderne grå gardiner på øjenlågene i hallen

  Billeder - 33 Classic gardiner i hallen

  Tip! Hvis dit mål er at dekorere rummet og beskytte rummet mod overskydende sollys, skal du bruge nattappe med mørke toner. For dem er kludbortfaldet fint.

  Foto - 34 Gardiner plettet i salen i ferskenfarver

  Foto - 35 Stilfulde sorte persienner i hallen

  Foto - 36 Lette oransje gardiner til en stilfuld hal

  Lambrequin - et dekorativt element, kan visuelt øge loftets højde.

  Der er to typer:

  • Soft-syet til produktet og udfører funktionen af ​​den dekorative del;
  • hårdt fastgjort til væggen, lukker cornice og justerer vinduets åbningens størrelse.

  Til fremstilling er ethvert stof brugt. Trods alle fordelene ved et sådant element af indretning foretrækker mange elskere af minimalisme at gøre uden lambrequin. Til salg er der et stort udvalg af smukke hjørner, som ikke er tilrådeligt at gemme sig bag lambrequins.

  Foto - 37 Tykke gardiner med en let tyll på øjenlågene

  Foto - 38 En interessant løsning til gardiner til stuen

  Billede - 39 Beige gardiner til hallen

  Foto - 40 Blå rullegardiner i hallen

  Vigtigt! Hård lambrequin bruges i enhver retning af interiøret. Soft er egnet til romantisk eller klassisk stil.

  Et stort plus, når hallen har en udgang til balkonen. Hvis dit værelse har en åbning med balkon dør, så bør du overveje, hvad gardiner er bedst for vinduet. Dette er vigtigt, da balkondøren hele tiden åbnes og lukkes, og gardinerne udsættes for forskellige tests.

  Foto - 41 japanske gardiner i hallen

  Det anbefales at vælge en af ​​følgende typer:

  • Blinds - et praktisk valg for mange, men skab ikke en hjemlig følelse. Ideel til ethvert design;
  • glidende gardiner - lige på øjenlågene, nemme at betjene og bevæge sig, deformer ikke;
  • Løfte japanske gardiner - kan bruges til zonering.

  Foto - 42 japanske gardiner med lysgardiner i hallen

  Vigtigt! Produkter til altanen på markedet er rigelige. Det vigtigste er ikke at barbere de klassiske gardiner i en højteknologisk stilhal.

  Sådan syes gardiner i hallen med dine egne hænder

  Foto - 43 franske gardiner i stuen

  Vigtigt! Hvis du har valgt et materiale med et ornament og et produkt fra to dåser, skal du købe flere stoffer til at korrigere mønstervillingen.

  Følg rækkefølgen af ​​arbejdet:

  • fugt, tør og jern stoffet inden skæring;
  • nedbryd skæringen og lav et mønster
  • tryk og sy sømene
  • sy flettet
  • hænge gardiner.

  Mere om, hvordan man sy gardiner i hallen og få smukke gardiner, kan du se på videoen

  Funktioner af design af gardiner i en hal med to vinduer

  I nogle lejligheder og huse på indretningen i hallen er der 2 vinduer. I en stue med to vinduer skal du overveje de øjeblikke, hvordan du korrekt dekorerer rummet med gardiner:

  • Det samme stof på begge gardiner med et ensartet mønster;
  • et materiale og en farve til begge hjørner;
  • samme måde at fastgøre til cornice - hvis det er øjenlåg, så på begge gardiner;

  Foto - 44 Grønne accenter i stuen

  Foto - 45 Sort og hvid japansk gardiner

  Tip! Hvis der er flere vinduesåbninger på væggen, skal du lave en central del af produktet midt på væggen.

  Foto - 46 Hvide japanske gardiner i et stilfuldt værelse

  Billeder - 47 Lette løsninger til gardiner i hallen

  Før du smukt hænger gardinerne, skal du sørge for at de er helt ens og harmoniske i præstation.

  Foto - 48 Stramme gardiner i kombination med et hvidt gardin

  Foto - 49 Lilla gardiner i hallenes tone

  Foto - 50 Neutrale farver i gardinerne i hallen

  Tilføj en kommentar

  Gardiner til ordre

  Design, udsmykning af lejligheder, huse og forretninger. Reparation af komplekset, delvist.

 • Virksomheden "Project-Design" leverer tjenester af enhver kompleksitet inden for interiørdesign, arkitekten.

 • Indretning: - Oprettelse af individuelle stil af lokaler - 3D visualisering - alle arbejdere.

 • Jeg vil lave en høj kvalitet renovering til rimelige priser. Jeg vil bygge et stenhus på dit websted.

 • Klar til at gå på en kontrakt af enhver kompleksitet. Firmaet OOO BEK-Expert (www.bek-expert.ru). Til markedet.

  Gratis software til husdesign

 • Hvilket program skal du vælge til køkkendesign?

 • Design af lofter fra gipsplader: 120 + aktuelle ideer fra efterligning af den stjerneklar himmel til afrikanske savanner

  © 2007-2018 EtotDom - Bygnings- og reparationsordrer udveksler

  Ved brug af materialet på webstedet obligatorisk

  betingelsen er tilstedeværelsen af ​​et hyperlink til webstedet: etotdom.com

  Er du sikker på, at du vil slette denne kommentar?

  Er du sikker på, at du vil slette alle brugerkommentarer?

  Er du sikker på, at du vil afvise brugerens kommentar?

  Er du sikker på, at du vil flytte brugerens kommentar til spam?

  Er du sikker på, at du vil flytte brugerens kommentar til papirkurven?

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 + 1 =