30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Moderne efterbehandling materialer

Moderne materialer til vægdekoration

I dag er markedet fyldt med de dyreste og billige moderne efterbehandling materialer til interne og eksterne vægge. Valget er meget stort. Disse er forskellige typer tapet, dekorative plaster, keramiske fliser, foring, gipsplader. Alle kan hente disse materialer til udsmykning af vægge, som han kan lide.

De mest moderne designmetoder

For få årtier siden var sortimentet af materialer til vægbehandling på byggemarkedet ret ringe. Men i dag - bare øjne løber. Stadig er der nye teknologier, der gør boliger endnu smukkere.

De mest populære moderne metoder til indvendig vægmaling er:

Til udvendige vægge i et hus bruges ofte:

 • maleri;
 • efterbehandling med dekorative gips
 • mantelbeklædning.

Hvad du skal vide, når du vælger et efterbehandling materiale

Vægindretning er særlig opmærksom, fordi de besætter det største område af rummet. Derfor er skabelsen af ​​indretning i rummet afhængig af, hvilke materialer til indretning af vægge der skal bruges.

For at vælge den rigtige belægning, skal du kende dens hovedtræk, tage hensyn til praktiske, holdbarhed, egenskaber, farve og matche stilen af ​​det indre skabt i rummet. For hvert enkelt værelse i overensstemmelse med dets formål er det nødvendigt at anvende forskellige byggematerialer til vægdekoration.

Især forsigtigt bør du vælge en udsmykning udenfor huset. Malinger skal være fugtbestandige, og dekorative plaster fremstilles på basis af cement.

I mange årtier, uforanderlige materialer til indretning af vægge - denne tapet. Variationen af ​​deres valg vokser hvert år. De kan være af forskellige typer: papir, vinyl, tekstil, væske, glasfiber, non-woven base. Hver har sine egne egenskaber, en anden palette af farver, tegninger, som gør det muligt at anvende dem i alle lokaler og skabe en forskellig interiørstil.

Stor popularitet blev erhvervet tapet til maleri, som limede ikke kun væggene, men også lofterne. Efterspørgsel og tapet. Meget flot tekstilmateriale, der er baseret på papir eller ikke-vævet basis. Til fremstilling af silke, viskose, hør. Denne type tapet tørres med en tør blød klud eller støvsuges.

Der er dyrere eksotiske nye materialer til vægdekoration - naturligt tapet af rist, bambus, alger. Udover de nævnte typer kan træ, filt, kvartsbelægninger også anvendes.

De mest populære materialer til vægbehandling er stofbeklædning. Meget stort udvalg af både deres teksturer og farver. Efterbehandling klud giver finesse til væggene. Dette miljøvenlige materiale bruges til korridorvægge, stue, soveværelse, gang.

Vævdækslet er let at installere og demontere. Strækker materialet på træplader, der er fastgjort til gulv og loft. Ved indretning af væggene kræves der ikke omhyggelig justering.

Dekorative gips og dens typer

Dekorative plaster - materialer til udsmykning af vægge, der ser meget originale ud. Der er sådanne typer af det:

 • Tekstureret gips - en flerfarvet blanding, lavet på basis af syntetiske bindemidler og fyldstof;
 • sgraffito - er en farvet gips bestående af jord og flere lag belægninger med et ridsende silhuet mønster;
 • tadelakt - fugtresistent mineral marokkansk gips, hvor der ikke er syntetiske additiver og farvestoffer.

Dette materiale omfatter flokbelægninger, der efterligner huden, ruskindet, velourerne eller teksturerne af natursten, samt stenkrummer, strukturelle og "Venetian9raquo; gips. Alle dens typer er ikke bange for fugt, er let påført, har en række farver, er resistente over for mekaniske påvirkninger, skjul ujævnheder.

For at skabe komfort og komfort i værelset er moderne materialer til vægindretning egnede: korkbeklædning i form af tapet eller plader. De har lyd- og varmeisoleringsegenskaber, miljøegenskaber, antistatiske egenskaber.

Meget dyrt og luksuriøst se væggene, dækket af naturlæder, hvis overflade kan være glat eller struktureret. Til dato er den mest efterspurgte flise af lædervarana, krokodille. Dette materiale er slidstærkt, slidstærkt, brandsikkert. Der er vægpaneler, der efterligner læderdækslet, og også frigiver tapet under huden. At skabe en etnisk stil er læder og pelsindretning af vægge, der bruger sten, bronze og træ.

Det er også vigtigt at afslutte væggene med en foring eller gipsplader. Disse materialer anvendes til efterbehandling af trævægge. Foring er en slidstærk, praktisk, original finish coat. Det er velegnet til udsmykning af trævægge i huse og gipsplader, så du kan eksperimentere med former, skabe originale skillevægge og krøllede lofter.

Til udsmykning af rummet i højteknologisk stil er glas og metal velegnet. Det kan være farvet, gennemsigtigt, med et mønster, forsølvende glasfliser eller paneler. Væggene kan færdiggøres med aluminiumsplader af guld, bronze eller kobber.

Afsluttende materialer til køkkener og badeværelser

Den bedste mulighed for belægning i køkkenet på arbejdsområdet (over vasken, komfur) er keramiske fliser. Det er holdbart, godt vasket og ser smukt ud. Udgiv dens forskellige farver og størrelser. Til afslutning af badeværelset og køkkenet kan du vælge en blank, matt, tekstureret eller glat flise.

Maling er et billigt, fremragende efterbehandling materiale. Hvis væggene er jævne, uden revner og potholes, så er overfladens farve ret passende. Blander farver og får forskellige nuancer, du kan løse alle tænkte design ideer. For at gøre dette skal du vælge en fugtbestandig vaskbar maling. Den mest holdbare er polyvinylacetal. Matt eller semi-matt skjuler godt forskellige uregelmæssigheder.

Moderne materialer til vægbehandling - udover keramiske fliser og tapet - er dekorative paneler med lang levetid. De er nemme at installere. Lavet af sådanne overtræk af MDF, plast, fiberboard, kan efterligne natursten, mursten, træ.

For badeværelser, køkkener, er der også brugt materialer til færdiggørelse af vægge på stofbasis, som har en fugtighedsbestandighed: isoplene, vinylstrain, lincrust.

I øjeblikket bruges meget ofte til færdiggørelse af vægge i badeværelset en belægning som en mosaik. Det omfatter glas, natursten, keramiske fliser, smalt.

Alle de præsenterede byggematerialer til vægindretning i køkkenet og badeværelset har en god udsigt. De vasker sig også rent, kræver ikke særlig pleje.

Materialer til udvendig dekoration af væggene i huset

Markedet præsenterer forskellige materialer til færdiggørelse af husets vægge udenfor. Der er de naturlige eller kunstige, som efterligner strukturen af ​​byggematerialer. For at dekorere væggene udefra anvendes kompositter - keramisk granit, keramiske fliser, klinker. De står over for sokler, nederste etager af bygninger.

En natursten bruges til at dekorere husets ydre vægge. Dette materiale er slidstærkt, frostbestandigt, smukt, vandtæt. Ofte anvendt og kunstig dekorativ sten på konkret basis. Det er nemt at pakke, billigt, holdbart.

Fasaden af ​​huset fra atmosfæriske påvirkninger beskytter sådant materiale som vinyl sidespor. Mange foretrækker at trimme ydervægge med fugtighedsbestandige maling, plaster, mens husene har et æstetisk udseende.

Uanset hvilket materiale til indvendig og udvendig dekoration af væggene i huset du vælger, skal det være af høj kvalitet. Det er også vigtigt, at interiøret opfylder bygningens arkitektoniske stil. Når du vælger, bør du konsultere eksperter, der vil foreslå den bedste løsning til dit hjem.

Moderne materialer til vægindretning i lejligheden

På det moderne marked er der et stort udvalg af materialer til færdiggørelse af væggene i lejligheden. Alt det sædvanlige tapet, fliser og paneler skifter til helt nye, endnu ubegribelige navne, i hvis fabrikants lovede mirakuløse egenskaber selv tror lidt. Men faktum er, at videnskaben ikke står stille, og selv på markedet for byggematerialer har der været et betydeligt gennembrud i det sidste årti, især helt nye typer af finish med unikke egenskaber har dukket op, som i høj grad kan lette ejernes liv. Her på sådanne innovative materialer til interne værker, og jeg vil gerne stoppe i dag.

Typer af moderne efterbehandling materialer

Hvis du ser på innovative byggematerialer og efterbehandling materialer, kan du se, at selve dekorationstypen er stort set den samme - tapeter, fliser, maling, gips, glas mv. Forskellen mellem deres moderne variation og de velkendte materialer er de specielle former og egenskaber, de har erhvervet.

Et af de mest almindelige materialer til færdiggørelse af væggene i lejligheden er selvfølgelig tapet. Hvad er der sket med dem i løbet af de sidste 10 år, og hvilken form de har fundet, vil vi overveje mere detaljeret.

 1. Live tapet (termisk tapet) - et nyt unikt materiale, hvis usædvanlige navn helt svarer til dets egenskaber. Sådan tapet under påvirkning af temperaturændringer kan helt ændre sin farve eller vise nye billeder. Hemmeligheden bag dette fænomen ligger i den specielle termiske maling, der dækker tapetet. En sådan fantastisk effekt vil bringe ind i ethvert indre af originalitet og usædvanlig. På samme tid til installation af sådanne tapeter er det nødvendigt at udføre en minimumsliste over værker. Det er dog værd at huske på, at hovedbetingelsen for at ændre deres udseende er en ændring i temperaturregimet, hvilket betyder, at varmekilder skal være til stede ved siden af ​​de indrettede vægge for at opnå denne effekt. Tja, prisen for sådan "magisk" tapet vil være passende.

Termisk eller, som de hedder, kan "live" tapet ændre farve, vise eller skjule billedet, når temperatur ændres

 • Flydende tapet - helt naturligt materiale til internt arbejde, fremstillet af cellulose og bomuldsfibre, er populært blandt elskere af miljøvenlig moderne udsmykning. Et sådant tapet påføres nemt på væggene med en spatel, de kan repareres uden problemer - bare fjern det beskadigede område og genpåfør belægningen, er ikke tilbøjelige til at smitte med svampe og skimmelsvamp. En fremragende mulighed for dem, der lider af allergi. Samtidig behøver overfladen, på hvilken væske tapet er påført, ikke nogen forberedende forberedelse, og selve materialet passer perfekt ind i ethvert interiør.
 • Fleksibel sten er en af ​​de typer af innovative tapet, der fuldstændig efterligner en så populær og luksuriøs finish med natursten. Dette er en web af slibet tyndt lag af sandsten, klistret på en tekstilbase. Således kan både tapet og fliser fremstilles. Denne belægning er ikke bange for direkte sollys, det har tilstrækkelig styrke og et godt udseende.
 • En anden af ​​de mest almindelige typer af efterbehandling er almindelig maling. Malede vægge, på trods af opskriftet ifølge opfindelsen, nyder stadig stor popularitet, uanset hvilken type indretning der er, og er til stede i mange lejligheder. Men hun har også moderne variationer, der vil glæde alle, der værdsætter originalets originalitet:

  • Skifer maling - efter påføring og fuldstændig tørring på en væg dækket af en sådan maling, kan du male som på skifer. Denne form for dekoration er især vigtig for indretningen af ​​børnenes værelser, hvor væggen, på hvilken du kan vise dine kunstneriske evner, vil medføre en stor glæde for små talenter.

  Væggene dækket af skifer maling vil blive værdsat af små, og i fremtiden store kunstnere

 • Markerfarver - princippet om at bruge en sådan finish er det samme som en skifer, med forskellen på sådanne vægge kan du tegne med markører.
 • Antibakterielle maling - har ret medicinske, snarere end æstetiske egenskaber. Takket være denne finish, under påvirkning af lys, vil luften i rummet blive rengjort uafhængigt. En sådan maling er den ideelle løsning til allergikere eller små børn med svag immunitet.
 • Magnetisk maling - i denne form for efterbehandling indeholder mikroskopiske metalpartikler, på grund af hvilken på den malede væg du let kan støbe forskellige magneter.
 • Magnetisk maling

  Beskrevne innovative farver bruges primært i børnehaller og hospitaler, fordi de er ret dyre. Også, når de udsmykker indretning, ofte maler de visse områder.

  Næste ting på vores liste er selvfølgelig flise - et yndlingsmateriale til dekorationsarbejder, der er til stede i det indre af næsten alle lejligheder. Taler om moderne variationer af fliser, kan vi ikke undlade at nævne, at det har ændret ikke kun egenskaber, men også selve formularen.

  1. Volumetriske keramiske fliser - har både konvekse og konkave sider, på grund af hvilken afveksling effekten af ​​komplekse optiske illusioner opnås.
  2. Pebble fliser - er en belægning af havet sten, der er limet til nylon nettet. Denne type dekoration vil ikke kun være en glimrende mulighed for at dekorere badeværelset eller poolen, men også give en terapeutisk massage effekt i tilfælde af lægning af en sådan flise på gulvet.
  3. Levende eller flydende fliser - ændrer billedet på overfladen ved at trykke på det. Særligt effektiv og æstetisk ligner et gulvbelægning, men kan bruges til vægbehandling.

  Der er moderne efterbehandling materialer, der anvendes i mange århundreder. En af dem er den velkendte gips, hvis arbejde stadig er meget populært. En af de moderne variationer i brugen af ​​gips er dekorative væg 3D paneler, der giver dig mulighed for at skabe hele voluminøse malerier på uimarkable overflader uanset hvilken type interiør. Sådanne vægpaneler har mange fordele, især lang levetid, miljøvenlighed og pålidelighed. Desuden øges lyd- og varmeisoleringen af ​​sidstnævnte væsentligt ved indretning af vægge med gipsplader. Separat er det værd at bemærke og de særlige egenskaber ved gips, som er i stand til at holde i rummet det optimale mikroklima.

  3D vægpaneler fra gips - et yndlingsmateriale af moderne designere

  En anden nyhed på markedet for efterbehandling materialer er smart glas eller, som det også kaldes, smart glas. Det er usædvanligt at ændre optiske egenskaber. Især kan den vende fra gennemsigtig til uigennemsigtig, lad lyset ikke passere og absorbere varme. Hertil kommer, at fabrikanter ofte vedhæfter yderligere egenskaber til dette materiale. Nogle moderne smarte briller kan selv indeholde en varmemodus, automatisk rengjort og åbner sig også for ventilation. Ændringen i materialegenskaber sker som et resultat af en ændring i temperaturregimet, belysningsgraden og også når en elektrisk puls påføres.

  Moderne versioner af materialer til efterbehandling arbejder konstant forbedres og forbedres. Og specialprisen er lavet af producenter for naturlighed og økologisk kompatibilitet. Derudover lægges der stor vægt på at lette installationen, for at lette forbrugernes liv. For nylig kom en parket med et nøglesluttesystem, samt overtræk af bomuld, græs og bambus til markedet. Men det er mere eksotisk end blot et mindre udnyttede materialer, såsom en unik finish, ret dyrt, er det svært at finde i butikkerne, og vores mentalitet er, for at sige det mildt, usædvanligt. Under alle omstændigheder, før sådanne materialer bliver opfattet som noget selvklart, vil år passere. Men allerede nu er folk, der bekymrer sig om deres sundhed, på udkig efter alternative muligheder for moderne dekoration. På trods af den høje pris på nye materialer, er de nu i stor efterspørgsel, så vi kan sige om deres fremtidige popularitet og samlede marginalisering af den gamle og umoderne typer.

  En kommentar til "Moderne materialer til færdiggørelse af væggene i lejligheden"

  Jeg ville male en af ​​væggene i min kones køkken med en skifer eller markørmaling, så jeg kunne skrive en påmindelse til mig selv, ellers glemmer jeg altid alt.

  • Indvendig finish
   • loft
   • vægge
   • Paul
   • Døre, buer
   • vinduer
   • Komfur, pejs
  • Afslutning af lokaler
   • køkken
   • Badeværelse, toilet
   • Korridor, entré
   • Balkon, loggia
   • Andre værelser
  • Afslutning af bygninger
   • Sommer og private huse
   • Træhuse
   • Badehuse, saunaer
  • Efterbehandling materialer
   • gips gipsplader
   • Facing paneler
   • Baggrund, kork
   • flise
   • Laminat, linoleum
   • Dekorative gips
  • Afslutningsarbejde
   • gips
   • underuld
   • caulking
   • Maling, hvidvaskning
  • Udvendig finish
   • facade

  Sådan fjerner du gammel maling fra metal? Dette problem opstår, når det forrige dekorative lag kommer.

  Fleksibel sten er en innovativ form for dekorative efterbehandling, hvilket giver interiøret et luksuriøst udsøgt udseende. V.

  Primer til vægge er en speciel byggemasse, som anvendes til forberedende behandling af substratet. Tak.

  Moderne boligindretning materialer og funktioner i deres ansøgning

  Til dato tilbyder markedet for byggematerialer en bred vifte af nye produkter til dekoration af facader og lokaler af huse. Det er ikke kun traditionelt træ eller sten, men også mange variationer af plast, såvel som hærdet glas.

  Denne kategori omfatter mange plaster, som i dag har nået deres perfektion. De udfører flere funktioner på én gang, styrker væggen, udjævner overfladen og giver den en raffineret, meget attraktiv tekstur. Disse er teksturerede plaster, som det venetianske gips, som i sammensætningen har naturlige stenkrummer og pigmenter, der efterligner overfladen af ​​den malede væg, metal, træ, stof.

  Beton bruges til at lave en stærk og attraktiv flise til færdiggørelse af kun facader, mens gips kan bruges til internt og eksternt arbejde.

  Dette segment dækker en bred vifte af variationer, herunder:

  • maling (dvs. pigmentsuspensioner i specielle filmdannende opløsninger efter tørring og omdannelse til ensartet hård belægning);
  • lakker (opløsninger af filmdannende stoffer, efter hærdning, der danner en meget stærk, hård belægning, normalt gennemsigtig);
  • Emaljer (suspensioner af pigmenter med lak, efter hærdning danner karakteristiske glatte belægninger).

  Derudover kan malingscoats til efterbehandling omfatte primere i form af suspensioner med fyldstoffer for at danne en beskyttende homogen film.

  Naturlig og kunstig sten

  Et af de traditionelle efterbehandling materialer, der anvendes til facade og lokaler i en boligbygning er en naturlig eller kunstig sten. Moderne byggeteknologier har tilladt at skabe kunstige materialer i dag, som i deres egenskaber ikke adskiller sig fra de naturlige og på mange måder overstiger dem.

  Natursten anvendes i form af plader til udsmykning af vægge og gulv. Dette er granit, marmor, onyx osv. Metoden til fastgørelse er speciel lim. Brug disse plader kan være til ethvert rum, de er modstandsdygtige over for forskellige belastninger, høj fugtighed, temperaturændringer. De har et attraktivt og stilfuldt udseende, men styling kræver visse færdigheder.

  Kunstig sten er som regel polymerer og syntetiske harpikser med stenkrummer, blødgørere, pigmenter. Normalt anvendes sådanne materialer til færdiggørelse af gulv og vægge. Det mest populære materiale - porcelæn fliser, lagt på limen. Det er meget slidstærkt, modstandsdygtigt mod forfald, skimmel, svampe.

  Naturligt træ er altid blevet betragtet som en af ​​de bedste muligheder for dekoration, som ikke kun er miljøvenlig og sikker, men også attraktiv, modstandsdygtig over for mange påvirkninger. Dens tekstur er unik, hvert bord har sit eget mønster. Under moderne forhold bliver træet udsat for forskellige behandlinger for at forbedre dets egenskaber, hvilket gør materialet mere modstandsdygtigt mod ændringer i temperatur, fugtighed og mekanisk skade. I dag kan træet bruges til at afslutte facaderne af huse, interiør, tag, terrasser.

  Blandt træfinisheringsmaterialerne er foder, efterligning af massivt tømmer, planken, massiv gulvbræt, terrassebord, dæk og parketbræt, dekorative bjælker, blokhus til facade og interiør. Installations kompleksitet afhænger af driftsbetingelserne og den valgte type materiale.

  Efterbehandling materialer fra plastmaterialer

  Moderne materialer til dekoration er ofte lavet af plast, dvs. polymerer. I dag er der et bredt udvalg af muligheder for vægge, lofter, gulve, indbyggede møbler. Disse er plader, plader, fliser, paneler og ruller, herunder lincrust, vandtæt tapet, dekorative film, papirlamineret plast i form af små fliser og paneler. Lad os overveje nogle af dem.

  linkrust Er et vægplastmateriale, der opnås ved at påføre et tyndt lag af polymer, herunder i dets sammensætning, ikke kun plast, men også blødgørere, fyldstoffer, farvestoffer påført på en papir, meget tæt base. Materialet fremstilles i ruller, det kan være naturlig farve, malet, præget og glat, karakteriseret ved modstandsdygtighed mod fugt og rot. Den bruges hovedsagelig til vægbehandling i gange, offentlige bygninger. Indramning bruges til at ramme den øvre kant.

  Vaskbar tapet Er et specielt efterbehandlingsmateriale, hvis forside er modstandsdygtig over for vand. Tapetet kan være glat, præget, præget, med et specielt klæbende lag. Sådanne klæder lægges næsten på enhver overflade, der tidligere er justeret og kittet, til limning af en speciel tapetlim anvendes.

  Papirlamineret plastik er et foringsmateriale, der opnås ved at trykke flere typer papir og imprægnere dem med alkoholopløsninger fra termohærdende polymerer. Til ansigtslaget anvendes traditionel cellulose, der anvendes til medium og lavt specielt kraftpapir. Sådanne papirplastbelægninger kan efterligne overfladen af ​​en natursten eller træ. De er opdelt i følgende mærker: "A" - til brug under forhold med høj slidstyrke; "B" - under normale forhold "B" - som et dekorativt materiale.

  Overfor polystyren plader er fremstillet af polystyren, fyldstoffer og pigment, de er lavet ved anvendelse af højtryksstøbning. Fliser af polystyren har en smuk blank belægning, det kan være af mange forskellige farver og størrelser. Har en øget fugtighedsbestandighed, kan dette materiale anvendes til efterbehandling af badeværelser, gange, men for køkkener er brugen af ​​den forbudt på grund af øget brandfare.

  Polyvinylchloridplader til efterbehandling er fremstillet af PVC ved vakuumdannelse. PVC-rullematerialet fremstilles ved ekstrudering. Sådanne belægninger er modstandsdygtige over for fugt, de har et behageligt udseende, men de bruges til boligområder ganske sjældent. Som regel gælder de for færdiggørelse af vægge i ganger, haller, badeværelser, kontorer.

  Ud over disse færdiggørelsesmaterialer anvendes også mange andre, herunder glasfiber-, papir- og træbaserede plader (f.eks. Laminatplader med tykt lag papir eller spånplader lamineret med harpiks på toppen). Alle disse produkter er dekorative, billige, kan bruges til efterbehandling næsten ethvert værelse (undtagen i strengt definerede tilfælde), deres installation er enkel.

  Glas som en dekorativ finish

  Et unikt efterbehandling materiale i mange århundreder er glas. Det er i stand til at give enhver interiør elegance, stil, strenge, raffinerede noter. I dag er det anvendeligt til efterbehandling det kan produceres i form af vægpaneler, usædvanligt smukke farvede lofter, gulvfliser. Til dette formål anvendes kun specielt hærdet glas, som helt modstår temperaturændringer og stød.

  Hvis der anvendes glas-triplex, er der mulighed for at indsætte forskellige teksturer og farver mellem tekstilpaneler. I vægpanelerne er det muligt, hvis det ønskes, at lave huller og udskæringer af enhver form, som kan bruges til udløb og afbrydere eller til andre formål. Montering på væggen af ​​sammensætningen af ​​glas kan være forskellige metoder, fra speciel lim og efterbehandling med specielle beslag.

  Moderne dekorationsmaterialer fra glas er meget forskelligartede, deres overflade kan males med maling og lak, farveområdet er ret bredt, og de farvede ruder kan imponere enhver fantasi. Fabrikanterne tilbyder i dag store endelte paneler til vægge og gulve, farvede ruder til loftet, glasfliser, skillevægge.

  Af fordelene ved at bruge glas som færdigmateriale skal det bemærkes:

  • høj modstandsdygtighed mod skader, som skyldes tilstedeværelsen af ​​et særligt varmebehandlingsmateriale, tilstedeværelsen af ​​filmcoating;
  • brandmodstand. Glasafslutning er i stand til at modstå temperaturstigningen op til 100 ° C, uden at ændre dens egenskaber;
  • modstandsdygtighed mod fugt. Glaspaneler kan monteres selv for badeværelser og swimmingpools, men hvis de har lak eller filmbelægning, er det nødvendigt at placere siden med dekorationen på væggen;
  • høj sikkerhed. Alle ved, at glas er et skrøbeligt materiale, men i dette tilfælde er det langt fra at være det. Paneler modstår stærke påvirkninger, men selvom glasset brød, smuldrer det sig i små smuler, der forbliver fastgjort til væggen med en film fra bagsiden;
  • tiltrækningskraft og stilhed i belægningen, muligheden for at bruge den til et moderne interiør.

  Til fremstilling af glas som færdigmateriale anvendes en speciel teknologi, som faktisk giver panelerne og fliserne deres egenskaber. Ved hærdning af materialet er bagsiden af ​​panelerne dækket af en speciel keramisk emalje, som bogstaveligt bages i materialet. På samme stadium behandles panelerne med lakker eller film, der er resistente over for udbrænding, ridser, termiske og kemiske påvirkninger, hvilket skaber en monolitisk effekt.

  I dag, som færdigvarer, tilbyder producenterne ikke kun traditionelt træ, sten, gips etc., men også attraktive muligheder som glas og glasmosaik. Under alle omstændigheder er alle de færdige og dekorative elementer, der anvendes i indretningen, præget af en række egenskaber og egenskaber. Samtidig skal de nødvendigvis være stærke og pålidelige, sikre, modstandsdygtige over for ændringer i temperatur og fugtighed og mekanisk skade.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  78 − = 69