30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Moderne computerborde

Computerborde

Valg af foto 40 bedste ideer til computerborde

Hvor meget tid bruger vi på at sidde ved computeren! Et velvalgt computer skrivebord passer perfekt ind i interiøret og vil gøre tid brugt foran skærmen, produktiv og fornøjelig. Når man vælger det, er det værd at være opmærksom ikke kun på æstetiske kvaliteter, men også på funktionalitet. Forskellige modeller og designmuligheder er så brede, at det giver alle mulighed for at vælge den rigtige mulighed under hensyntagen til alle ønsker og krav, og også gøre bordet til en fremhævning af designen af ​​rummet.

Typer af computerborde til hjemmet

Computerborde adskiller sig i form og tilstedeværelsen af ​​yderligere elementer i form af hylder, hylder, kasser.

Dette er den mest almindelige type computer skrivebord, som kan findes både i hjem og kontorer. Det er en møbler, der mangler stilistiske forbedringer, med en glidende hylde til tastaturet og et rum til systemenheden. Ubestridelige fordele ved den klassiske model inkluderer universalitet og bekvemmelighed.

Et sådant computerbord håndterer perfekt sine funktioner, hvilket gør det behageligt at bruge tid sammen med ham. Dens finish er normalt styliseret som et træ, selv om der i dag er forskellige variationer mulige. Det klassiske bord passer organisk ind i ethvert indre af rummet.

Denne type er velegnet til små rum, hvor det er ønskeligt at spare plads. Ved at have et lille område, giver bordets design dig mulighed for at placere alle de nødvendige ting: mapper, elektroniske medier, bøger. Ved at vælge et hjørnebord kan du ikke kun planlægge arrangementet af møbler, men også gøre den tidligere uvæsentlige vinkel attraktiv og nyttig.

De fleste mennesker henviser til halvcirkelformede computerborde med en vis grad af opmærksomhed. Og det er helt uretfærdigt! Efter alt er de på ingen måde dårligere i funktionalitet til resten af ​​modellerne. Men det rum, hvor der er et halvcirkelformet bord, a priori kan ikke se trivielt ud.

Hvis du ikke vil have din arbejdsplads til at se banal, så er det værd at flytte væk fra rektangulære mønstre og nøje se på de halvcirkelformede borde. Måske er det tid til en forandring?

For elskere at organisere deres egen plads sikkert vil gerne begrebet et modulært computer skrivebord. Dens funktion er, at yderligere elementer kan arrangeres i enhver rækkefølge, tilføjer eller subtraherer dem efter ønske. For dette behøver du ikke have særlige tekniske færdigheder, fordi processen er enkel og nem, og det endelige resultat vil behage sin skaber med praktisk og multifunktionalitet.

Samlingen af ​​bordet bliver til en slags mosaik af møbler, hvis design kun afhænger af ejerens fantasi og behov.

Denne mulighed vil være en ægte gave til dem, hvis møbler valg er begrænset til kvadratmeter. Dens design hjælper med at omdanne individuelle dele eller gemme dem efter afslutningen af ​​arbejdet. Et par bevægelser - og et lille bord med lethed bliver til en fuldgyldig arbejdsflade. Der er modeller, der kombinerer arbejdspladsen på bordet og skabene til ting. Med muligheden for transformation taber tabellen ikke noget i sin yderlige attraktivitet. Og nogle modeller er rigtige mesterværker i højteknologisk stil. Også bord-transformeren vil sikkert sætte pris på elskere af minimalisme. Se også andre uventede og interessante fund i interiørdesign.

Denne slags computerborde er designet således, at yderligere elementer ser en harmonisk fortsættelse af bordkroppen. Varianterne af deres kombinationer er mange, hvilket gør det muligt at placere alle de nødvendige ting, samtidig med at man bevarer den ydre appel af møbler.

Kasser giver dig mulighed for omhyggeligt at gemme optegnelser og dokumenter, og på hylden er der plads til et stilfuldt tilbehør eller ramme med et mindeværdigt billede.

Bord med overbygning og skabe

Denne model har alle fordelene ved ovenstående. Kun i den er der forskellige overbygninger og skabe. Design kan være enten kanonisk eller fantasi, med forskellige former og kurver.

Ved at gå opad, under loftet, vil yderligere strukturer give en masse ledig plads. Hvad der kræves, er op til ejerne af et sådant computerbord.

Stativet er normalt placeret vinkelret på bordets overflade, som skal tages i betragtning ved planlægningen af ​​møblerne: stativet bør ikke hindre lyskilderne.

Racket selv er meget komfortable møbler, så du kan placere et stort antal nødvendige genstande og optage et minimum af plads. Og hans tandem med en computer skrivebord er en praktisk og bekvem løsning i kampen for ledig plads. Stativet er normalt placeret vinkelret på bordets overflade, som skal tages i betragtning ved planlægningen af ​​møblerne: stativet bør ikke hindre lyskilderne.

Computerborde til skolebørn

Funktioner og design af denne tabel er designet til at opfylde alle de mange interesser hos den studerende. Det skal være egnet til opbevaring af et stort antal lærebøger, notesbøger og andet kontor; såvel som til udførelse af skriftlige værker. Der er også et sted til computerspil, eller et sødt legetøjssæde på kanten af ​​hylden. Glem ikke at se på de mange muligheder for at dekorere børns værelser!

Glem ikke om det attraktive udseende - barnet skal have et ønske om at bruge tid her.

Et bord i sorgfarver kan skræmme bort ethvert ønske om at sætte sig ned for lektioner.

Dens størrelse er valgt under hensyntagen til barnets vækst, således at han ikke har nogen sundhedsmæssige problemer.

På valg af køkkenbord læs her.

Fordele og ulemper ved computerborde

At vælge mellem et computerbord og omhyggeligt studere alle nuancer. Ligegyldigt hvor behagelig og smuk modellen var, det bør overvejes fra alle sider.

Fordele ved computerbordet:

 • den er designet under hensyntagen til sikker afstand for øjnene til skærmen;
 • Ved udformningen vurderes brugerens bedste position til bevarelse af et leje;
 • dens modifikationer giver dig mulighed for at gemme i nærheden alle de ting, du har brug for at arbejde med en computer;
 • Som regel har den specielle huller til kabler, en hylde til tastaturet og et rum til systemenheden;
 • hans modeller giver dig mulighed for at spare meget ledig plads.
 • i nogle modeller er rum til systemenheden en blind boks uden ventilation, hvilket kan påvirke computerens stabilitet negativt
 • hvis der er flere brugere af computeren, og de er af forskellig højde, så kan nogle have problemer.

De vigtigste materialer, der anvendes til fremstilling af borde:

 • DSP og MPF med finér eller plast trim;
 • træ;
 • glas.

Det mest universelle materiale er spånplader. På trods af listen over mangler vil der ikke opstå korrekt brug af problemerne med møbler fra spånpladen. Træ og glas er materialer til dem, der ønsker at se en computer skrivebord, ikke kun som en arbejdsplads, men også som en indretning.

For at sikre, at computerbordet var en pålidelig assistent og gladede øjnene i mange år, er det med stort ansvar at nærme sig sit valg. Glem ikke, at hver tabel er forsynet med teknisk dokumentation og garantiperiode.

Alle, der er bekymrede for tilstanden af ​​deres helbred, bør vide: de forkerte dimensioner af computerbordet skader syn og kropsholdning. Derfor anbefales det at gemme et par cifre til hans valg:

 • dybde på arbejdsfladen: ikke mindre end 80 cm;
 • dens højde fra gulvet er ca. 70-80 cm.

Længden af ​​bordpladen er kun begrænset af køberens behov. Hvis du har brug for at udføre skriftligt arbejde, skal du tage bordet mere.

"I overfyldthed, ja, ingen lovovertrædelse" - denne folkemæssige visdom mister sin relevans, når man vælger et computerbord.

Glem ikke behovet for at placere ledninger, højttalere, printer og andre nødvendige genstande.

Før du køber det, bliver det overflødigt at lave en liste over, hvad jeg gerne vil lægge på computerens skrivebord og yderligere elementer. Ved at gruppere listen elementer og enkel analyse, kan du få en ide om, hvad der skal indgå i designet. Det er meget vigtigt at sørge for små ting.

Gør et billede af købet, det bliver lettere at bestemme. Overvej interiøret og området. Måske kan du bruge et massivt træbord. Og hvis rummet er lille, kan transformatorbordet fra EAF løse mange problemer med rumorganisationen.

Fabrikantens valg afhænger kun af køberens økonomiske muligheder. Møbelmarkedet er til dato repræsenteret af en lang række udenlandske og indenlandske fabrikker. Og hvis du ikke er tilfreds med grænserne for disse forslag, er der altid mulighed for at bestille et computerskrivebord til ordre på individuelle skitser og tegninger.

Mange virksomheder og masters tilbyder deres tjenester i fremstillingen af ​​computerborde, idet der tages hensyn til alle kundens ønsker. Eksperter hjælper alle med at vælge bordets dimensioner og design korrekt.

Find en organisation, der specialiserer sig i fremstilling af møbler til individuelle ordrer, vil ikke være svært. Men det er værd at overveje, at prisen i dette tilfælde vil være højere end ved køb af et bord i butikken. Den billigste løsning koster 10 000 rubler.

For at samle en computer skrivebord, nok små færdigheder og hjælpeværktøjer. Og tilgængeligheden af ​​detaljerede instruktioner, selvfølgelig. Med denne opgave er det muligt at klare enhver gennemsnitlig mand og endda nogle kvinder.

Oversigt over modeller af computerborde, fotoindstillinger

At arbejde på computeren valgte en særlig stor computer skrivebord, der er udstyret med alle de nødvendige elementer til en kompetent og enkel proces med arbejde eller leg. Det er vigtigt at vælge de rigtige computerborde for billeder, som du kan se i markeringen for at udføre alle handlingerne bag dem, var virkelig bekvem og komfortabel. De skal være attraktive nok og interessante. Computerborde til huset er præsenteret i et stort antal arter, der varierer i størrelse, enhed, skabelsesmateriale og andre parametre. Hvis du vælger et lavkvalitetsdesign, vil det ikke være behageligt, det kan medføre forringelse af kropsholdning eller sundhedsproblemer. Det er næsten umuligt at bruge et sådant computerbord til arbejde, da det ikke kommer fra denne komfort og fornøjelse.

Et computerbord til en bærbar computer eller en standard pc er præsenteret i flere former. Der er to store sorter:

 • Et kompakt computerbord, der udelukkende anvendes til denne teknik, indeholder ingen yderligere hylder eller andre genstande til opbevaring af forskellige ting. Sjældent udstedes det kasser. At lave en sådan lille genstand er tilladt af egne hænder, men når man vælger sådanne små strukturer, er det vigtigt at overveje, at det er umuligt at gøre lektioner for dem eller bruge dem til andre formål. Designens farve svarer oftest til farveskemaet i rummet, hvor det er installeret;
 • universelle produkter - dette omfatter et computerbord med overbygning og skabe, ofte et bord til to. På grund af alsidigheden bruges et sådant bord til en computer af forskellige personer. Det bruges af et barn eller en elev, det er perfekt til et kontor. Disse omfatter computerborde med en blyant eller computerborde med en hylde til et tastatur, en systemenhed eller andre elementer.

Derudover kan en moderne computer hundred afvige i forskellige parametre.

Med egne hænder er det tilladt at danne forskellige konfigurationer. De præsenteres på markedet i færdig form i forskellige former, og det er vigtigt at vide på forhånd, hvordan man monterer et computerbord for at udføre processen med egne hænder, så der er ikke behov for at kontakte specialister.

Computerborde af massivt træ eller andet materiale kan være runde eller rektangulære, firkantede eller have usædvanlige former. Det er vigtigt at vælge en konfiguration for at få designet til at se godt ud i interiøret, og det var også praktisk at bruge det. Hvis en valgmulighed vælges, er den sædvanligvis lille og ergonomisk, og hvis den efterfølges af træning, skal den have betydelige dimensioner, så papirerne på den er let placeret.

Hjørne stilfulde computer skrivebord er en fremragende løsning til et værelse, der ikke har betydelige dimensioner. Den er installeret i et hjørne, der ikke bruges til noget formål, så det ikke besætter et vigtigt ledigt rum.

En computer skrivebord til en bærbar computer er oftest vinklet, med acceptable dimensioner. Du kan selv gøre det selv og kende rummets hovedmål. Hvis der købes et klargjort design, er det vigtigt at vide, hvordan man monterer et computerbord, så man ikke beskadiger produktet og korrekt forbinder alle elementer.

Ulemperne ved computer hjørnetabeller er, at de praktisk taget er umulige at omarrangere til et andet sted.

Computer bord transformer betragtes som et populært produkt, valgt af mange mennesker. Det er vant til at arbejde for maskiner og til andre formål. Det kan også fungere som et skab eller hjørne til at spille børn.

Skabe med computerbord er kendetegnet ved deres høje kapacitet og brugervenlighed. Egen bruges ofte til deres produktion, men andre materialer kan bruges. Farven er valgt afhængigt af rummets farveskema.

Ofte er transformatoren valgt til børn, da produkterne er nemme at studere, hvile og lege. Børns computerbord er lavet af forskellige materialer. I takt med barnets vækst ændres transformatorer til et bekvemt design, så det rigtige bord er altid dannet, der er ikke behov for konstant at ændre interiøret.

Sådanne usædvanlige computerborde er kompakte, så tag ikke meget plads i noget rum. De er små, multifunktionelle og attraktive. Vægmonterede computerborde er nemme at bruge, og er normalt præsenteret i mini-designs.

Hvis det ønskes, er de lavet af sig selv, og oftest brugt til denne eg, som har høj kvalitet og styrke. Hængning af dem på væggen er let ved hjælp af kroge eller andre egnede fastgørelsesdele. Hængselgenstanden passer perfekt ind i den højteknologiske stil, og også loftet bordet kan dannes.

Mange foretrækker at shack sådan en hængslet computer skrivebord, men der er næsten ingen mangler. Det optager ikke et betydeligt rum og kan have forskellige størrelser og former. Et hængslet computerbord kan laves af forskellige materialer, så ofte vælges en eg eller et glas.

Glas computerbord betragtes som en interessant løsning for ethvert værelse. Det er kendetegnet ved dets raffinement og usædvanlige. Disse smukke designs passer perfekt ind i forskellige stilarter. De kommer med en række designløsninger, såvel som fra glas er helt unikke produkter. Det er svært at montere det på egen hånd, og det er vigtigt ikke at beskadige hoveddelene.

Inden du vælger dette produkt, er det vigtigt at afgøre, om det kun vil blive brugt til arbejde med maskiner eller til træning eller andre formål. Typisk præsenterer dette materiale små computertabeller. Selvom glasdatabord er lavet af hærdet og holdbart glas, er der stadig uønskede betydelige mekaniske virkninger på dem.

Hvis du vælger et produkt til gameren, så er det vigtige punkt, det er bekvemt under spillet. Som regel frigives det med tilføjelser og andre elementer, der gør det muligt at arrangere forskellige genstande til spil med bekvemmelighed.

Dette moderne objekt har en usædvanlig form, så spillet kan strømme usædvanligt og lyst. Sjældent for en gamer bliver computerbordeborde valgt fordi de ikke er meget komfortable. Det bruges ofte et bord til to, så der er mulighed for at spille to personer.

Computerborde med hylder og skuffer, frysere og andre emner anses for meget praktiske til studier. Designet af computerbordet er anderledes, ligesom farven. Normalt er eg anvendt til produktion. På grund af tilstedeværelsen af ​​mange kasser er det muligt at lagre mange papirer eller andre genstande i produktet til studier eller arbejde.

For at skabe disse strukturer kan forskellige materialer anvendes, men oftest anvendes dette:

 • træ - optimalt betragtes som en computerbord fra arrayet, som har høj styrke og attraktivitet, men har en høj pris. Eg anvendes ofte i produktionsprocessen. Bygningerne er miljøvenlige og sikre, så de kan installeres i børnehaven. Et computerbord lavet af træ har forskellige størrelser og former;
 • Metal - er et ideelt valg til moderne stilarter. Deres farve er normalt grå. Inden du vælger dette produkt, er det vigtigt at sørge for, at den kan lide af den umiddelbare bruger
 • glas - er smukke og usædvanlige, men oftest er disse computerborde smalle og små. Det er umuligt at arrangere mange tunge genstande på dem;
 • design fra spånplader - er multifunktionelle og billige. Ofte producerer dette materiale et bord til to.

Det er således tilladt at vælge produkter dannet af forskellige materialer.

træ Spånplade metal glas

Inden du vælger et bestemt produkt, er det vigtigt at bestemme præcis, hvor det skal placeres for at sikre den optimale størrelse. Det tages i betragtning, hvilken specifik teknik der vil blive installeret på den.

Følgende dimensioner betragtes som standard:

 • længde, der strækker sig fra 110 til 140 cm;
 • bredden er fra 50 til 80 cm;
 • dybden skal være sådan, at fra brugerens øjne til skærmen er en afstand på ikke mindre end 1 m tilbage, så det er normalt fra 60 til 90 cm;
 • højden er normalt 80 cm.

Hvis du vælger en computerborde med et skab eller med andre elementer, er det vigtigt at overveje, hvem der vil bruge det, så den person, der ligger bag den, er virkelig behagelig og komfortabel og også sikkert.

Produktet kan placeres på forskellige steder i samme rum. Til dette tages der normalt hensyn til følgende funktioner:

 • hvis du vælger en computerbord på hjul, så flyttes det let om nødvendigt
 • hvis der er lidt plads, så er produktet oftest installeret i hjørnet eller den hængslede konstruktion er valgt;
 • hvis teknikken bruges til studier eller arbejde, så skal den være placeret i den del af rummet, hvor den vil være stille og lys.

Således skal en miniature eller stor genstand nødvendigvis installeres på et sted, der er bekvemt for brugeren.

Hvordan vælger du det rigtige produkt? Til dette kan du bruge tipsene:

 • den skal svare til hovedformålet, anvendes strengt til det tilsigtede formål. Køb ikke et sådant produkt som en skriftlig eller magasinversion, til dette formål virker det ikke;
 • sorte computerborde passer godt ind i rummets lyse farver. Hvad angår andre farveskalaer, bør de vælges til den generelle stil med dekoration af rummet;
 • farve er vigtigt at vælge i overensstemmelse med ejerens ønsker. Hver ejer kender udformningen af ​​sin lejlighed, og derfor er det lettere for ham at afgøre, hvilken farve denne eller det møbel han har brug for;
 • Hovedreglen for valg - sikkerheden ved lang siddende bag strukturen, så der ikke er nogen ubehag for brugeren. Derfor er det værd at vælge produktet under hensyntagen til parametrene for den, der vil bruge mest tid sammen med ham;
 • Hvis du vælger et træprodukt, er det bedre, hvis der blev brugt en stærk og pålidelig egetræ i processen.

Valget af dette design er en kompleks proces. Materialet, form, dimensioner og andre parametre tages altid i betragtning for at sikre komfort, bekvemmelighed og sikkerhed for dens konstante brug af en bestemt bruger. Kun overvejer alle disse faktorer, kan du vælge det produkt, der ikke kun er funktionelt, praktisk, men også passer perfekt i designet rum, vil det sidste du i lang tid.

Udsigten viser de bedste muligheder for en lejlighed og et hus, der imponerer med sin sort.

Billedet viser forskellige modeller, forskelligt i form og størrelse, hvilket vil medvirke til at træffe det rigtige valg.

Oversigt over 10 typer af bedste computerborde

Computerborde er universelle produkter, der bruges til at arrangere udstyr og lydudstyr, de bruges som kontorbord, har rum og hylder til opbevaring af små kontorartikler.

Når du vælger design, skal du overveje følgende parametre: dimensioner, vægt, type, fuldstændighed af varerne, tilgængelighed af tilbehør. Det er vigtigt, at bordet er egnet til sin ejer til vækst, det var behageligt og bekvemt for det daglige arbejde og fritid.

Vælg et design, afhængigt af typen af ​​aktivitet, den mest passende størrelse, funktionalitet og design.

Bedste spilcomputerbord

Computerbord til gamere skal være behagelig og ergonomisk, egnet til arbejde og legeaktivitet.

Den originale V1 udstyret med indtrækbare overflader, en automobil læder stol fra Porsche, en eller flere skærme, der kan justeres i højden, med højttalere.

Produktet er præsenteret i forskellige farver og former. Stolen fås i rød, orange og blå.

 • miljøsikkerhed
 • behagelig og behagelig spilaktivitet
 • funktionalitet;
 • stilfuldt design;
 • stærk funktionel;
 • stabilitet;
 • yderligere funktioner.

 • optager meget plads i rummet;
 • transportable;
 • store dimensioner;
 • dyr model.

 • Bruges som et spil bord;
 • bruges til lydoptagelse;
 • opbevaring af lyd- og videoudstyr
 • Brug designet som hjemmebiograf.

 • materiale (læder, stål);
 • dimensioner - proportional (1-2 meter dybde, højde, bredde);
 • farve (rød, blå, orange);
 • type - lige.

 • computerinstallationer;
 • ekstra borde og skabe.

Den bedste computerbord fra massivt træ

Scrivano Porada - Bordtransformator fra fast eg (skriftlig og computer) fra den italienske producent. Modellen har et komplekst design: en glidende bordplade på højt ben med ruller, en konsol med tre skuffer med håndtagsknapper.

Overbygningen bruges som en monitorholder eller et sted til en bordlampe. Sådanne møbler er velegnede til indretning af et soveværelse.

 • kompakthed;
 • rationel brug af ledig plads
 • stilfuldt design;
 • miljøsikkerhed
 • overholdelse af teknologiske kvalitetsstandarder.

 • opbevaring af små dele, kontorartikler
 • Den bruges som skrive- og computerskrivebord.

 • materiale (naturlig eg)
 • farve (naturlig eg, wenge, valnød);
 • højde - 106 cm;
 • bredde - 90 cm;
 • dybde - 45 cm;
 • vægt - 51 kg;
 • type - lige.

 • konsol med tre skuffer;
 • glidende bordplade.

Den bedste computer bord på hjul

bordplade COP 20-22 M2 lavet af lamineret spånplader af høj kvalitet. Endesektionerne er foret med ABS kant. Produktet er udstyret med en glidende hylde til tastaturet og et stativ til systemenheden.

Modellen er udstyret med en skuffe og en speciel hylde til printeren eller scanneren. Et ekstra sted til opbevaring af ting fremkommer takket være den åbne overbygning.

 • kompakthed;
 • stabilitet;
 • bekvem transport;
 • sørger for behageligt arbejde
 • spare plads;
 • miljøsikkerhed
 • overkommelig pris.

 • der er ikke plads til at gemme dokumentation og små ting;
 • lille arbejdsområde.
 • bruges til at arbejde med en computer;
 • Bruges som et skrivebord
 • sted for placeringen af ​​computer tilbehør.

 • materiale - lamineret spånplader;
 • farve (egetræ, wenge, mælke eg, møtrik valance);
 • vægt - 45 kg;
 • længde - 800 mm;
 • bredde - 600 mm;
 • højde - 1520 mm;
 • Skallens tykkelse og bordplader - 16 og 22 mm;
 • type - lige.

 • en hylde til tastaturet;
 • En særlig hylde til printeren, scanneren eller MFP'en.
 • står for systemenheden;
 • åben overbygning.

Den bedste computer bord med en add-on

bordplade KST-105 + KN-14 er lavet af højkvalitetsspånplader med en tykkelse på 22 mm, er foret med PVC-kant. Den indbyggede piedestal består af fire skuffer med en dybde på 382 mm. En åben niche ligger mellem kabinettet og bordpladen.

Overbygningen er udstyret med to lukkede hylder og yderligere hylder af åben type. Glidepanelet er ikke inkluderet i sættet, det kan købes separat. Designet er præsenteret i to farver: wenge, spansk møtrik.

Funktion af produktet: Farven på kabinets bagvæg er forskellig fra sagen.

 • funktionalitet;
 • stor arbejdsflade;
 • praktisk placering af skabe
 • Udrustning af overbygningen skaber ekstra lagerplads til ting;
 • kapacitet;
 • valget af orientering (venstre, højre);
 • egnet til forskellige rumtyper;
 • stabilitet, holdbar montering.

 • Bagvæggen afviger fra legemet i farve;
 • i det komplette sæt er der ikke noget specielt rum til systemenheden.
 • funktionen af ​​skrivebordet
 • arbejdsområde;
 • besparelser af kontorartikler, dokumenter.

 • materiale (spånplader med PVC kant);
 • farve (wenge, spansk møtrik);
 • vægt - 57 kg;
 • bredde - 1400 mm;
 • dybde - 600 mm;
 • højde - 1472 mm;
 • type - lige;
 • en universel version af forsamlingen.

Den bedste computer skrivebord med et skab

design SKU-7 har et stort arbejdsområde, plads er nok til at rumme bøger, arbejdsdokumenter, en skærm. Produktet er udstyret med et højskabs-blyantshus med tre skuffer dybde på 380 mm.

Dette sted bruges til at gemme små ting og kontor. Over dem er en åben niche til dokumentation og computer tilbehør. Det øverste skab består af tre rum.

Modellen er udstyret med en udvidelse, hvor du kan installere en printer eller multifunktionsprinter. Det er opdelt i to celler: åben og lukket.

 • funktionalitet;
 • konstruktionens stabilitet
 • elegant design;
 • forskellige farver;
 • kapacitet;
 • Velegnet til udrustning af forskellige typer af stilistikker.
 • stor størrelse konstruktion;
 • høj tyngdekraft
 • ikke transportabel.
 • et sted at arbejde på computeren;
 • bruges som et skrivebord
 • opbevaring af ting, dokumenter, mapper;
 • kompetent indretning
 • længde - 1400 mm;
 • dybde - 900 mm;
 • højde - 1900 mm;
 • materiale (LSDP, PVC);
 • farver (Milano møtrik, italiensk valnød, mælk eg);
 • vægt - 70 kg;
 • type - vinkel.

 • bordplade;
 • skuffer;
 • åbne nicher;
 • en hylde til tastaturet;
 • stå under strømforsyningen.
 • rullelinjer;
 • står for systemenheden;
 • hylde til tastaturet.

Den bedste computerbord fra glas

bordplader AMF E-03 er fremstillet af slidstærkt og slidstærk tempereret glas hærdet glas, metalrammen er pulverlakeret og giver beskyttelse mod mekanisk beskadigelse og korrosion.

Modellen er pålidelig, stabil, styrken og holdbarheden af ​​strukturen sikres. Ulemper ved produktet - der er ingen opbevaringsrum til tilbehør, et lille arbejdsområde.

Glasstrukturer vil give et værelse med raffinement og luksus, så disse borde placeres i stuerne, haller.

 • teknisk pålidelighed
 • er lavet af materialer, der er resistente over for beskadigelse med anti-korrosionsegenskaber;
 • styrke, slidstyrke
 • kompakthed;
 • funktionalitet;
 • ergonomisk og stilfuldt design.

 • ingen opbevaringsrum til kontorartikler og tilbehør:
 • lille arbejdsområde;
 • udbytter til andre modeller i bæredygtighed.
 • Bruges som et skrivebord
 • udstyret med et ekstra bord
 • der er plads til opbevaring af systemenheden og tastaturet.

 • Materialer (hærdet glas, metal);
 • bredde - 120 cm;
 • Bygningens højde - 75-90 cm;
 • dybde - 60 cm;
 • farve (gennemsigtigt glas, sort);
 • type - vinkel.
 • ekstra arbejdsbord;
 • en glidende hylde til tastaturet;
 • står for systemenheden.

Den bedste computer bordtransformator

Transformerbord CMT-691 består af to bordplader, hvoraf den ene bruges som lagerplads til skærm og tastatur, den anden er udstyret med specialudstyr: printer, scanner.

I midten af ​​strukturen er der tre lukkede skuffer, hvor du kan gemme papir og papirvarer. Modellen er vægtig - 53 kg, men takket være hjulene er det let at flytte rundt i lokalet.

 • kompakthed;
 • funktionalitet;
 • stærk fastgørelse
 • miljøvenlighed af materialer
 • stilfulde og originale design;
 • sparer plads.
 • tåler ikke tung belastning;
 • lille arbejdsområde;
 • udbytter til andre konstruktioner i stabilitet.

 • Bruges som skrivebord
 • opbevaring af papirvarer;
 • et separat sted til printeren.
 • materialer (MDF, metal);
 • bredde - 200 cm;
 • højde - 76 cm;
 • dybde - 70 cm;
 • vægt - 52,5 kg;
 • farve - varm møtrik;
 • type - vinkel.

 • to bordplader
 • metal fødder på hjul;
 • en kantsten med tre lukkede rum til opbevaring af kontoret.
 • hjul;
 • rullemekanismer til skydedøre.

Bedste Great Computer Desk

Viking TSG-03a 417 er lavet af lamineret spånplade, foret med PVC-kant. Farve - wenge, titanium facader. Modellen er udstyret med lukkede skabe til opbevaring af ting med et dæmpningssystem.

 • funktionalitet;
 • styrke, slidstyrke
 • egnet til udlejning af kontorer
 • teknisk sikkerhed
 • sikker fastgørelse af dele og guider;
 • udstyr med åbne og lukkede opbevaringsrum
 • Vinkeltypen af ​​konstruktionen gør det muligt at rette op på rummets mangler.

:

 • optager meget plads i rummet;
 • transportable;
 • tung konstruktion.
 • plads til en computer, printer, tastatur;
 • Bruges som et skrivebord
 • mange lukkede kasser til opbevaring af ting (bøger, notesbøger, papirer).

 • højde - 2036 mm;
 • bredde - 1674 mm;
 • dybde - 700 mm;
 • Tykkelsen af ​​bordpladen - 32 cm, skaller - 16 mm;
 • Materialer (lamineret spånplade, metal, glas);
 • type - vinkel.

 • metal håndtag;
 • Dørhængsler med dørlukkere;
 • kugleførere til fuld udvidelse af skuffer.
 • monitor stand;
 • en glidende hylde under tastaturet;
 • hylde til printeren.

Den bedste computer skrivebord til en bærbar computer

Vasco VT 10-46 giver dig mulighed for at spare plads i rummet, funktionelt, kombinerer egenskaberne af curbstone og skrivebord til den bærbare computer.

Bordpladen og bunden er lavet af lamineret spånplader med en tykkelse på 22 mm, med en 2 mm tykk ABS kant trim. Materialet har et hygiejnisk certifikat E1, som giver dig mulighed for at bruge møbler derhjemme, på kontoret og børnemøbler.

Dørene til de lukkede sektioner er lavet af frostet glas, dørrammerne er fremstillet af anodiseret aluminium.

De kan justeres i højden, så du kan placere en printer eller scanner i midten af ​​bordet. Produktet bruges som tv-stativ.

 • miljøsikkerhed
 • funktionalitet;
 • stabilitet;
 • styrke og holdbarhed
 • teknisk pålidelighed
 • udstyr med skabe af lukket og åben type
 • stilfuldt design;
 • højdejusterbare åbne hylder.

 • vanskelig at flytte konstruktion;
 • et højt bord, der ikke alle passer til vækst;
 • Det anbefales ikke at købe en sådan model i et værelse med lave lofter, det reducerer visuelt pladsen.
 • Bruges som skrivebord eller bord til arbejde med en bærbar computer;
 • Den bruges som et skab til lyd- og videoudstyr;
 • der er plads til hjemmebiograf og printer;
 • skabe af lukket type giver mulighed for at spare små tilbehør.

 • strukturens højde - 78 cm;
 • bredde - 120 cm;
 • dybde - 50 cm;
 • lavet af lamineret spånplader;
 • vægt - 42 kg;
 • farve: wenge;
 • type - vinkel.

 • hylder af lukket type
 • stærke justerbare understøtninger;
 • Højdejusterbare aftagelige hylder i den centrale del af strukturen;
 • monteringsvejledning.

Den bedste computer skrivebord til den studerende

Sokme Alfa er repræsenteret i sådanne farver: alder, valnød, æbletræ. Produktet er lille og kompakt, der er egnet til stationær brug derhjemme.

Denne mulighed er egnet til registrering af teenagerens børnelokale. Udstyret med en afdeling til systemenheden, et glidepanel til tastaturet.

Der er en separat sektion for printeren med en maksimal belastning på 80 kg. Laderne er lette at udvide, da rullestyrene anvendes til fastgørelse. Tabellen kombinerer kompaktitet og funktionalitet.

 • stærk og stabil base
 • kompakthed;
 • et separat sted til printeren;
 • enkelhed ved brug af kasser
 • tager ikke meget plads i rummet;
 • ergonomisk design;
 • overkommelig pris;
 • anvendelighed, holdbarhed
 • fugt og varmebestandighed af materialer.
 • der er ingen lukkede skabe til opbevaring af små tilbehør;
 • svært at flytte bordet.
 • Bruges som skrivebord
 • bekvem computer placering;
 • et separat sted til at gemme printeren.

 • Materialer: Lamineret termisk og fugtighedsbestandigt spånplader;
 • vægtykkelse - 16 mm;
 • vægt - 24 kg;
 • farve: valnød, alder, æble;
 • højde - 770 mm;
 • bredde - 800 mm;
 • dybde - 600 mm;
 • type - lige.

 • et separat afsnit til printeren;
 • rum til systemenheden;
 • hylde til printer;
 • åbne skuffer på ruller;
 • montage instruktion;
 • garanti billet.
 • Rullestyrene kan udskiftes, hvis de holder op med at arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 2 =