30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Maskin til bulgarsk

Skæremaskiner fra bulgarerne med egne hænder

Hvis du vil samle en skæremaskine fra en bulgarsk med dine egne hænder, hjælper tegningerne dig perfekt til at nå dit mål. Hjemmelavet enhed demonstrerer høj effektivitet. Men endnu ofte bruges maskiner baseret på bulgarsk i hverdagen og deres egne små workshops.

En skæremaskine lavet af bulgarsk eller simpelthen USM (vinkelsliber) gør det muligt at opnå et fremragende værktøj til behandling af træ, metal, plast og andre materialer.

For at forstå fordelene ved en sådan maskine er det nødvendigt at overveje de ulemper, der er karakteristiske for manuelle slibemaskiner.

 1. Når man bruger en håndkværn, er det nogle gange problematisk at fastsætte det arbejdsstykke, der skal bearbejdes. På grund af dette er der vibrationer, klippet er ikke nøjagtigt, disken bryder ikke ofte.
 2. Under arbejdet med en manuel EWM er det svært for mesteren at observere vinkelrethed, at udføre præcise nedskæringer i henhold til mærkning og samtidig holde emnet.
 3. Håndgreb giver ikke mulighed for at få flere identiske stykemner. Især angår produkter af små størrelser. Efter grov skæring skal andre værktøjer bringe materialet i den krævede tilstand. Og det tager tid, styrke og nerver.
 4. Det er svært at lave en manuel bulgarsk hånd, fordi dine hænder er konstant optaget. Føreren finder det svært at finde den ideelle balance af opmærksomhed, koncentrere den på instrumentet og derefter på emnet.
 5. Manuelle bulgarere anerkendte eksperter som et af de mest traumatiske instrumenter. Arbejde med USM kræver meget strenge sikkerhedsregler. Har tabt koncentration, er der en alvorlig risiko for skade.

Hvad er den monterede skæremaskine fra en bulgarsk med egne hænder til at overskride den manuelle USM?

 • Arbejdsstykket fastgøres fast på maskinen, hvilket muliggør præcis skæring;
 • Det selvfremstillede savblad giver mulighed for at sænke skærbladet strikt vinkelret, skåret efter markeringen og afvige ikke fra det;
 • Maskinen tillader at udføre opskæring af identiske emner ved parametre. Afvigelser kan være, men ikke så signifikante som ved arbejde med en håndkværn;
 • Du har til rådighed en fri hånd, da maskinen kan fungere under den ene hånd;
 • Maskinen, der er lavet på basis af den bulgarske, er meget sikrere.

Vi tilbyder dig to varianter af maskinen, lavet af egne hænder på basis af en vinkelsliber.

 • Det første design er det enkleste, perfekt til at arbejde derhjemme. Modellen adskiller sig ikke med den øgede nøjagtighed af forarbejdning, men det har sine ubestridelige fordele;
 • Den anden mulighed er egnet til dem, der ønsker at lave en præcisionsmaskine. Designet er mere kompliceret i udførelse, de tilsvarende tegninger vil være nødvendige, plus video lektionen på samlingen vil ikke forstyrre det visuelle eksempel. Men jeg behøver ikke at bruge meget tid på at skabe det heller.

Enkelt cut-off maskine design

For at lave en maskine baseret på en vinkelslibemaskine behøver du ikke tegninger. Hele montageprocessen tager bogstaveligt adskillige timer. Vores mål - at få en slags fræsemaskine, lavet på basis af en metalramme. For at gøre rammen anbefaler vi at bruge metalrør med tilstrækkelig styrke. Røret udfører samtidig funktionen af ​​styreknappen.

 1. For et par centimeter til enden af ​​røret til rammen svejses svejsemaskinen med et metalstykke. På den vil du senere installere bulgarsk. For at kunne fastgøre håndværktøjet til rammen skal du udføre et par fastgørelseshuller.
 2. Ved enden af ​​røret svejses også et stykke lille metalhjørne. Den er monteret på en bevægelig aksel. For at sikre maskinens krævede stabilitet skal du beskytte den mod vibrationer og vibrationer, fastgøre hjørnet på arbejdsbordet, på gulvet eller på arbejdsbordet.
 3. Et returfjeder er installeret fra den modsatte ende af røret. Den er designet til at returnere den bevægende del af maskinen til sin hjemmeposition.

En sådan samling er meget nem at montere, for selv en begynder kan klare det. Modellen har ikke en høj nøjagtighed, men til husholdningsbrug er den meget passende.

Hvis du har brug for en højpræcisionsmaskine, tilbyder vi en anden version af selvfremstillet udstyr baseret på en vinkelslibemaskine.

Ja, til fabrikkens maskiner med øget nøjagtighedsklasse for behandling af denne hjemmelavede enhed, er det måske ikke nok, men hjemme-applikationen viser fremragende præstation.

For at montere enheden skal du tage følgende værktøjer og materialer:

Svejsning kan nemt udskiftes med boltforbindelser. Det er foretrukket for dem, der ønsker at få en mobilmaskine med mulighed for hurtig demontering og brug af manuelle slibemaskiner.

 1. Vælg en tegning, som passer til dine krav og parametrene for den anvendte vinkelslibning. Nogen har brug for massive maskiner til at arbejde med solide materialer. Andre bruger lavkraft bulgarere, designet kun til arbejde med træ. Der er ingen universelle tegninger, derfor er det bedst at tilpasse tegningen nærmest den ønskede tegning til dig selv, parametrene for din vinkelslibemaskine.
 2. Stativet udføres som en fælles akse og et par rammer. Tilslut den nederste ramme til platformen. Den er lavet af spånplade eller metalplade. Hvis bulgarerne er store og tunge, anbefales det at lave en platform af metalplader.
 3. Bulgarien er fastgjort til den øvre ramme, således at værktøjet kan udføre rotationsbevægelser, som et pendul. Her er det vigtigste at opnå det korrekte forhold mellem den nederste ramme og toppen, hvor vinkelslibberen er installeret.
 4. Foråret vil fungere som en stopper til det første punkt i bevægelsen af ​​kværnen i maskinen.
 5. Klem og klemhjørnesvejsning til underrammen som fastgørelseselementer.
 6. Tilføj en linjal til designet. Og det er bedre at vælge en måleenhed med en millimetergradering. Gør det mobilt ved svejsning til et metalrør i maskinen, og installer stopperne. Denne linje vil betydeligt forbedre kvaliteten og nøjagtigheden af ​​behandlingen af ​​emner.
 7. For at forenkle maskinens funktion kan du indstille kontakten eller pedalen. Disse er ikke obligatoriske komponenter, men når du installerer, vil du øge niveauet af sikkerhed, brugervenlighed af maskinen og nøjagtigheden af ​​behandling med en vinkelslibemaskine.

Som du selv kan se, kan du på basis af en almindelig bulgarsk gøre fremragende udstyr til dig selv for at udstyre et værksted eller din egen garage med dine egne hænder. Med høj strøm til rådighed for dig kan du behandle ikke kun træ, men også plast, metal og lige sten.

Skæremaskine fra bulgarsk med egne hænder: tegninger, diagrammer og instruktioner

Hvis du mindst skulle have arbejdet med en vinkelslibning, skulle du være opmærksom på dens mangler. En af de vigtigste er ikke så høj nøjagtighed at skære prøver, hvis du arbejder manuelt. Processen med dette problem kan være kompliceret, hvilket er særligt vigtigt, når det er nødvendigt at opnå flere elementer med de samme parametre.

På grund af backstop og vibrationer er en stationær installation mere praktisk. Købet af et maskinværktøj til industriel produktion kan imidlertid ikke begrundes i hjemmet. Den enkleste model koster 22 500 rubler.

Imidlertid har sådanne indretninger nogle ulemper, hvilket kan tyde på, at det er lettere at udføre en skæremaskine ved hjælp af en kværn og en ramme. Fabriksmodeller af sådanne maskiner er begrænset i kapaciteter. For eksempel kan modellen beskrevet ovenfor kun skære et 100 mm rør. Men i hverdagen må du ofte arbejde med prøver af et mere imponerende tværsnit. Derudover har alle deres egne behov, en bestemt model er ikke i stand til at tilfredsstille dem fuldt ud.

Fabriksudstyr kan genoprettes, men det er normalt ledsaget af finansielle investeringer. Nogle gange er det helt irrationelt eller umuligt at udføre et sådant arbejde. Dette gælder enheder, der er lavet af legeringer, der er vanskelige at behandle. Klippe maskine fra bulgarerne med egne hænder i dag forsøger ganske ofte at lave hjem håndværkere. Du kan bruge dette til at løse dette problem på en af ​​flere måder. Efter at have gennemgået dem kan du komme med dit eget design.

Anbefalinger til fremstilling af skæremaskiner

Inden du laver en kappemaskine fra en mølle med egne hænder, skal du forberede komponentdelene, som vil være en vinkelslibemaskine og et rør, der fungerer som en ramme og et håndtag. Det bør styrkes bolgaruku, ved hjælp af en metalplade. For at udføre dette emne skal du bruge et tykt stykke jern, det tager cirka en halv time at fuldføre.

Metalprøven går til understøtningen, til dette objekt skal svejses et hjørne. Spidsens ende er monteret på akslen, mens returslaget vil blive tilvejebragt af fjederen. Hvis du laver en skæremaskine fra kværnen med dine egne hænder på denne teknologi, kan du få udstyr med en lille vægt, der kan installeres næsten hvor som helst. Derudover vil forsamlingen ikke ledsages af omkostninger, fordi alle de nødvendige elementer kan findes på gården.

Den anden version af maskinen

Fremstillingen af ​​en skæremaskine fra en mølle ifølge denne teknik vil være noget mere kompliceret, men værktøjet vil give en større nøjagtighed ved at skære materialet. For at udføre arbejdet skal du lave:

Bordets ramme er svejset fra hjørnet og kanalen. Som bordplader kan metalplader anvendes, men i nogle tilfælde anvendes følgende materialer:

Løsningen afhænger af det formål, som du planlægger at bruge udstyret på, og også med hvilke emner der skal fungere. Når en skæremaskine er fremstillet af en mølle med egne hænder ved hjælp af denne teknologi, er det nødvendigt at udføre en rammestruktur, hvoraf en af ​​delene vil være stationær og fungere som en støtte.

En del skal installeres på bordpladen og fastgøres med svejsning eller bolte. Den anden konstruktion er forbundet med de første hængsler. En vinkelslibemaskine er installeret på den, hvis position kan ændres manuelt. For at kunne returnere enheden til sin oprindelige position er det nødvendigt at installere fjedre.

Hvis du skal producere en skæremaskine fra en bulgarsk med egne hænder, skal du også udføre en linjal. Med det kan du angive størrelsen af ​​prøverne. Til dette benyttes der normalt et rør eller et stykke jern med mærker og en bevægelig markør.

Til dato er der et stort antal maskinmodeller. I nogle er vinkelsliberen under bordpladen, i andre er den placeret over overfladen. Hvis det kommer til sikkerhed, så er skæremaskinen fra kværnen med egne hænder, tegningerne som du kan forberede dig selv, det er bedst at installere ovenfra, denne mulighed vil være mere pålidelig.

En udskæring er lavet langs linjen af ​​anlæg af vinkelslibens skive til bordpladen. Hvis du har kendskab til elteknik, anbefales det at gennemføre indføringen via en magnetstarter, i så fald kombineres knappen med pedalen. Selvom operatørens hænder er optaget, kan maskinen til enhver tid standse med sin fod.

Når en kutter fra en bulgarsk er lavet for hånd, er tegningerne vigtige at overveje. Ganske ofte tillader de at undgå fejl. Det er vigtigt at huske sikkerhedskravene. Når montering af maskinen er færdig, skal den køres, hvilket sikrer, at der ikke er nogen slået disk. Det må ikke berøre beskyttelsesdækslet.

Alternativ version af pendeltypemaskinen

Oprettelse af en metalskæremaskine med egne hænder, kan du foretrække en pendulversion af den. I første fase skal profilrør anvendes til dette, som vil blive brugt til fremstilling af et pendul og en ramme. Metallprofilen bruges som regel til montering af cantilever, den skal suppleres med en stålstang og en metalstang.

Hvis det antages, at maskinen har en understøtningsplatform, skal pladen af ​​5 mm skære i størrelse. Til håndtaget, som har form af et snit af profilrøret, er det nødvendigt at styrke tværgående akslen ved svejsemetoden. I dette tilfælde er det nødvendigt at sikre fastgørelsens vinkelretthed.

At lave en metalskæremaskine med egne hænder, skal du lave en beslag og i sine laterale sider lave huller til montering af bolte. Med deres hjælp er gearhuset monteret. Fra baren skal du lave en klemme og en klemme. Sidstnævnte vil ligne en plade, hvis længde er større end ovalets bredde med 20 mm.

Hvilken slags tilbehør til en bulgarsk kvinde kan laves med egne hænder?

En kendt vinkelslibemaskine med sin evne til at skære, male og rengøre kunne mere til flere funktioner. Udvidelse af funktionen kræver, at du udfører visse arbejder med dine egne hænder for at få de nødvendige enheder til arbejde.

Denne enhed er en lille maskine, hvor du nemt, sikkert og meget præcist kan udføre opskæring af metalrør, profiler eller stænger. Den består af en base eller et lille bord fastgjort til jorden eller til et VVS-bord.

Maskinen er samlet i en simpel rækkefølge:

 • vi etablerer på basis hængslet;
 • svejses til hængselunderstøtningsrøret;
 • fastgørelse til røret P-formet pladefastgørelse bolgarki;
 • på bærepinden sætter vi på gummihåndtaget;
 • Indstil disken og kontroller dens position.

Som et resultat af simpelt arbejde fik vi en maskine eller stå for bulgarsk. Nu kan bulgareren på et hængsel stige og falde nedad på detaljen, der er oprettet for en skæring. For at løfte bulgarerne uden belastning skal du installere en fjeder på røret.

På bordet er det nødvendigt at installere to fikserings hjørner. Ved bunden af ​​det ene hjørne laver vi en rille under bolten langs omkredsen. Det vil være nødvendigt, når røret eller profilen skal skæres i en vis vinkel. Derefter sætter vi dette hjørne med en slids i samme vinkel til flyet på det bulgarske slibeskive.

Parallelt til hjørnet med en bueformel skaber vi et hjørne, som kan flyttes til den del, der skal klare det på bordet. Røret eller profilen bliver simpelthen nestet mellem to hjørner. Dette er nok til at udføre en hurtig og præcis udskæring.

Efter at have monteret en understøtende tværgående metalbøjle på maskinbordet, er det muligt at udføre rengøringen af ​​materialet med en stålbørste installeret på den bulgarske aksel.

Simple Cutting Machine + (Video)

Skæreværktøj baseret på vinkelslibberen kan udføres med egne hænder. For maskinen er det nødvendigt at vælge en base - en metal bundplade. Monter hængslet på det. Til hængslet svejses den bærende ramme med pladen til fastgørelse af bulgarsk.

En hvilken som helst egnet del kan anvendes som et hængsel. I dette tilfælde er hængslet lavet af svingbare hængsler af en bil. Hængslerne har allerede tjent deres tid, men maskinen kom meget godt.

Stroborez fra bulgarerne med egne hænder + (Video)

Stroba er en rille, der skal skæres i væggen for at lægge en elektrisk ledning eller et kabel. Problemet med dette arbejde er, at rillen skal have konstant bredde og dybde. Så ledningen bliver lagt fladt, og du har brug for mindre løsning til bogmærket.

Shtruborez bruges sjældent i praksis, så køb af det til et hus vil være dyrt. Men det kan laves på basis af en vinkelsliber - vores elskede bulgarske.

Hovedopgaven er at installere to diamantskiver på bulgarkas skaft med en afstand på mindst 1 cm:

 • Indstil den første disk og reparer den med en møtrik;
 • installer den anden disk og reparer den med en møtrik
 • måle den resulterende afstand mellem diskene
 • vi sætter beskyttelse på bulgarerne;
 • vi tjekker arbejdet.

Men hvis det ikke er muligt af en eller anden grund at installere to diske på akslen, kan stroben skæres gennem og ved den sædvanlige metode med en installeret disk. Skal bare skære igennem den anden parallelle linje.

Arbejde med shtoborezom udført i rummet. Dette skaber en stor mængde støv. Selv en åndedrætsværn redder ikke hende fra det. For at eliminere dette negative fænomen er det nødvendigt at lave et beskyttelsesdæksel, der dækker begge skiverne og har en dyse på toppen for tilslutning til støvsugeren. En lignende anordning er på elektriske stiksav til at samle små savsmuld.

Nogle gange til dette hus, rummer fans af rationel brug af værktøjet plads til 2 eller 4 roterende ruller. Når du flytter skærekniven på vægoverfladen, bevæger den sig på rullerne uden at skabe ekstra belastninger på hænderne.

For at lave et værktøj til en bred rille, skal du lave specielle bøsninger til at fastgøre diske til den ønskede bredde. Med denne shtroborez vil det være muligt at lave riller til lægning af rør.

Men beskyttelsesdækslet skal gøres bredere. På kabinethuset, både til ledninger og rør, er det nødvendigt at installere en skrue til justering af skæreværktøjet i væggen. I dette tilfælde vil kappen bestå af to dele forbundet med en hængsel og en nedsænkningsjusteringsenhed.

Nogle gange er der behov for at fordybe et hul eller en overflade, men der er ikke noget kendt fræseværktøj, og der er ingen steder at kigge efter. Men der er en kantmølle - en bulgarsk. Dette er løsningen på problemet. Vælg en maskine fra to muligheder - en mobilmaskine og et bevægeligt bord.

I det første tilfælde fastsætter vi emnet eller materialet der skal profileres, og den bulgarske er fastgjort til rammen i lodret plan. På rammen er det muligt at skifte pladen, som bulgarsk er fastgjort til venstre - til højre og fremad - bagud. Med andre ord kan vi flytte Bulgarien i forhold til emnet.

I en anden variant fastgøres bulgarsken stift, og emnet flytter analogt til venstre, til højre og frem til bagsiden. Dette er de vigtigste retninger for fræsning. Til fræsning langs akserne opad og nedad, vil det ikke være muligt at supplere indstillingen af ​​arbejdskraft.

Du kan starte implementeringen ved at vælge maskinversionen. Det eneste sted, der kræver involvering af turneren er indehaveren af ​​cutteren. Den er slibet af en sekskantet ikke mindre end 16 mm, fordi den bulgarske tråd er 14 mm. Holder af collet type. Det er nemt at fremstille og har ikke store beats. En regelmæssig cam-holder er værre.

Fordelen ved en sådan maskine, samt alle maskiner baseret på bulgarsk, er, at de nemt omdanner sig tilbage til bulgarsk. Som en slags roaster fra bulgarerne kan der laves bor.

Det er ikke svært at foretage de nødvendige justeringer for bulgarerne. Du behøver ikke engang tegninger. Det er nok at kende princippet, der er indlejret i denne eller den pågældende maskine. En pendelsav på bunden af ​​den bulgarske er ingen undtagelse. Den samme skæremaskine, men dens vægt er fordelt næsten halvdelen.

Det er lidt som et barns sving. En ramme er placeret på den bevægelige bøsning, og der er monteret en vinkelsliber på den. Enhver vægt i kombination med en returfjeder kan tjene som modvægt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =