30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Manuel grøntsagskæring

Grønsagsskiver til huset: typer og valg

Hvordan kan du skære smukt og hurtigt grøntsager til salat, skære agurker eller ost, hak chokolade og æg? Hvis du gør det manuelt, vil det tage lang tid, og den slags knuste produkter viser sig ikke altid som du vil. Men der er en vej ud!

I offentlige restaurationsvirksomheder er der specielt brug for specielle køkkenapparater, som medvirker til at skære produkterne meget kvalitativt. Og til hjemmebagt madlavning er meget nyttigt vegetabilsk fræser til huset, der kan blive kvinde som en ægte hjælper i køkkenet.

Vegetabilsk håndlavet grøntsag med tilbehør til hjemmet

Grøntsager til huset er meget nem at betjene og kræver ikke særlig pleje - skyll det med vand. Det er usandsynligt, at en kniv kan skære ost med samme tykkelse af skiver eller agurker og tomater i cirkler. Selvfølgelig, hvis du tager en meget god kniv, vil det være muligt, hvis du har en vis færdighed. Men der er ingen professionelle kokke i hjemmet køkkenet, så den bedste mulighed for køkkenet er en grøntsagskutter, som på højeste niveau er i stand til at skære oste, frugt og grøntsager.

Overvej de enkleste grøntsagskuttere, som er et firkantet eller rundt mesh fremstillet af en tyk linje eller tråd. En sådan grøntsagskutter kan nemt og hurtigt skære kuber ikke kun kartofler og æg, men også andre bløde produkter, for eksempel pølse.

Manuel grøntsagskutter til dicing

I denne manuelle skæremaskiner temmelig primitiv enhed: du kun skal trykke på maske grøntsager og om nødvendigt, rotere i urets retning - så vil være pæne terninger i din plade. Ulempen ved en sådan manuel grøntsagskutter er, at listen over produkter, som den kan klippe, er ret begrænset.

Home vegetabilsk cutter Multi Slicer

Manuel grøntsagskutter til hjemmet Nicer Dicer Plus

Mistresses i køkkenet har brug for en universal grøntsagskutter, som kan skære med pæne terninger eller skiver næsten enhver vare. Dette kan hjælpe dig hånd grønsagsskærer, komplet med en talende plastbakke, som kommer til at skære grøntsager, og ovenpå det har en række af dyser, der er nødvendige for at skære fødevarer i tern i forskellige størrelser, store og små strimler og tern. Denne grønsagsskærer er praktisk også at bruge, fordi det kommer komplet med en speciel ovoschederzhatel, hvorigennem du kan skære grøntsager i små stykker ikke engang røre dem.

Mekanisk grøntsagsskæring Salat Marker Set

Mekanisk grøntsagsskiver med Multi Grater-dyser

Også blandt de manuelle modeller er der også mekaniske grøntsagskuttere, som er en beholder med et håndtag, hvor malingen af ​​produkterne sker ved blot at trykke på den. Fordelen ved sådanne modeller er evnen til at justere størrelsen af ​​de resulterende stykker. For at forstå ved hvilket princip det virker, er det nødvendigt at kende enheden grøntsagskuttere - i håndtaget er en fjeder, og under foråret er der placeret zigzagformede knive. Jo mere du trykker på håndtaget, jo oftere berører produkterne kniven, og derfor får du mindre stykker. Med en sådan grøntsagskutter kan du ikke kun klippe hvidløg, løg og andre grøntsager, men også nødder, pølse, svampe og grønne.

Selvfølgelig er manuelle vegetabilske stiklinger ret gode, men på dagen før en ferie, når det er nødvendigt at skære et stort antal produkter hurtigt og kvalitativt, vil de ikke spare dig. I dette tilfælde kan du hjælpe dig med en elektrisk elektrisk grøntsagskutter, som på kort tid kan klippe halm, terninger og skiver nøjagtigt. Hvis du kan lide at lave blanke til vinteren, så er en sådan enhed helt sikkert til nytte. Er der nogen anden enhed, der hurtigt kan klippe et stort antal produkter?

Grøntsager til hjemmet

Helt ærligt er der multifunktionelle modeller, der udfører lignende funktioner, for eksempel en kødkværn med en grøntsagskutter. Faktisk er dette en og samme enhed, hvor dyserne simpelthen ændres: til skæring er den ene til kødkværnen den anden. Kontinuerligt arbejde af sådanne modeller er begrænset til 15 minutter, men selv i løbet af denne tid kan du klippe et stort antal produkter.

Tefal fødevareprocessor med vegetabilsk fræsning

Fødevareprocessoren, som indeholder en grøntsagskutter, er omtrent den samme som slibningshastigheden og den funktionelle. Kendte virksomheder udfylder deres skovbrugere med specielle graters egnet til manuelle vegetabilske stiklinger med vedhæftede filer, hvis de har samme fabrikant. Takket være dette kan du spare meget på komponenter og betydeligt forenkle forberedelsen af ​​forskellige retter - hvis du skal skære et lille antal produkter, skal du bruge en manuel model og bruge kombinationen, når der er mange produkter.

Blender Braun MR-550 med dyser til slibning af grøntsager

Blandt elektriske apparater kan du stadig skelne blender med grøntsag, som meget ligner princippet om at arbejde med en fødevareprocessor - den har en tykkelse til knuste produkter og en række dyser.

Hvordan vælger man den rigtige grøntsag til huset?

Efter alle former for vegetabilske stiklinger blev overvejet, er det stadig at lære at vælge dem. Men her vil opstå de store vanskeligheder - til neddeling store mængder af produkter, du har brug for at vælge elektriske modeller (blendere, kødhakkere og fødevareproducenter), og den lille mængde af manuelle slicere er ideelle.

Svært at sige entydigt, at denne eller hin grønsagsskærer bedre, da en som model, der opererer kontinuerligt, og skære produkter falder direkte ned i skålen, og ikke ophobes i beholderen. Andre husmødre foretrækker vegetabilske fræsere med en plastbeholder, hvor de udskårne terninger og skiver falder.

Vegetabilsk skiver med elektrisk beholder

Glem ikke også producenten af ​​grøntsagskuttere. Det er bedst at vælge de kendte mærker, end ingen kendt. Ja, prisen på sådanne grøntsager vil være lidt højere, men du vil få kvalitet stålknive og god plastik, og grøntsagskutten selv vil tjene dig i mange år.

Elektrisk grøntsagskutter Robot Coupe CL 50 Ultra

Denne artikel vil være en god hjælper ved at vælge en god grøntsagskutter til dit hjem, som vil være din uundværlige assistent i køkkenet.

Kan du ikke bestemme hvilken luftbefugter du har brug for? Denne artikel vil spørge.

Udendørs klimaanlæg - den optimale løsning til at skabe et behageligt mikroklima for.

Saturn TV led 32 O - en low-cost version af LED-tv'et med en diagonal på 32 ". Dens pris er kun 250.

Ofte forværres vores sundhedstilstand fra sådanne symptomer som døsighed, sløvhed.

God musik ønsker at lytte overalt og altid, fordi det hylder op.

Tidligere var forstæder bolig betragtet som synonymt med en række dagligdags problemer og ubehageligt.

Forlad din kommentar Annuller svar

Hvis du laver et skab med dine egne hænder, kan det med rette betragtes som den mest funktionelle.

Bytovka med egne hænder er bygget på stedet selv før opførelsen af ​​huset. Dens hovedfunktion.

Med udviklingen af ​​moderne byggeteknologier har mange muligheder for loft vist sig.

Når en pige når adolescens, tænker forældrene på at ændre indretningen i.

Du besluttede at bygge et hus med egne hænder, og derfor valgte du en skumblok eller gasblok. Fremragende! Trods alt

For nylig syntes ideen om fri elektricitet fantastisk. Men teknologien.

Erhvervelse af flydende tapet, som faktisk er en slags dekorative gips.

Foldestol - ideel til elskere af fiskeri, friluftsliv. Det er uerstatteligt.

For nylig blev tapet på døren betragtet som en forældet teknik til udsmykning af værelset.

Meget ofte, for vores hjem behov, får vi gennemsigtig lim, kaldet "Cyanopan".

6 bedste grøntsagsstænger ved tilbagemeldinger fra kunder

Vores rating er klar til at præsentere de bedste produkter inden for kategorien elektriske og mekaniske grøntsagsstænger. Du vil blive bekendt med fordele og ulemper ved modeller, der er dannet på baggrund af reel kundefeedback. Tøv ikke med, vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg!

Vegetabilsk fræser af hvilket firma at vælge

Et firma med speciale i produktion af elektriske apparater til køkkenet. År for virksomhedens fødsel - 1932. Skaberen - Jean Mantele - den franske håndværker, der grundlagde en moskvarn, med hjælp som det var muligt at lave "grød" fra kogte grøntsager. I 1956 blev varemærket "Moulinex" født, hvorefter selskabet øger produktudvalget. I det 61. år starter virksomheden produktion af universelle fødevareprocessorer. I 30 år er mærkeproduktet det mest populære i Fjernøsten. Omkring halvdelen af ​​de produkter, Moulinex sælger i udlandet.

Den hollandske repræsentant, der så lyset i 1891godu. Gerard Phillips - skaberen af ​​virksomheden - sammen med sin far grundlagde Philips & Co. Virksomheden producerede elektriske lamper. I år 95 sluttede den anden søn Anton til familien. Efter at have vist sig at være en talentfuld forretningsmand, styrkte han de næste tre år markant virksomhedens position på verdensmarkedet. Startede tegningen af ​​internationale kontrakter for levering af lamper. Gennemførelsen blev fart. Som et resultat blev de to brødre anerkendt som de bedste iværksættere af det 20. århundrede.

De bedste elektriske grøntsagskuttere er frugt fra den moderne industri

Elektriske enheder er forskellige på en konstruktiv måde. En type udstyr fungerer på en måde svarende til en fødevareprocessor - sætet indeholder et sæt dyser af forskellige former. Andre er som kødkværne - de har kegle eller cylindriske dyser. Den tredje type grøntsagsstænger er udstyr udstyret med en lille motor, som hjælper med at flytte arbejdsfladen.

Moulinex Fresh Express Cube DJ905 - den mest "hævede" mulighed

Ved hjælp af enheden er det muligt at skære produkter af absolut hvilken som helst form - kuber, skiver, rynker mv. Tilbehørssættet indeholder et sæt dyser. Alle skæreelementer har en individuel farve, så de er nemme at huske. Sættet omfatter fem indsatser: en stor og lille rist, shredder, lille halm, terninger. For at sikre komfort er kropsplanteens krop udstyret med et særligt rum til arbejdsudstyr. Strømstyrken af ​​udstyret er 280 watt. En model produceres i Frankrig, som skaber en ekstra PR til produktet.

Brugere af Moulinex Fresh Express Cube DJ905 fremhævede de vigtigste fordele ved multi-skæring:

 • evnen til at skære produkter i form af terninger
 • mulighed for at blokere for overbelastning
 • god byggekvalitet - europæisk kvalitet.

Som minusser af modellen overvejes:

 • høj pris;
 • Ulejligheden ved at rense dysen, beregnet til skæring af terninger.

Produktet har vist sig blandt køberne. På trods af den relativt høje pris er grøntsagskutten efterspurgt på markedet.

Multi-skæring Redmond RKA-FP4 - en fremragende enhed til en lille familie

Meget godt udstyr, kendetegnet ved simpel drift og demokratisk værdi. Enheden ligner en kompakt kødkværn. På funktionaliteten af ​​modellen kan kaldes middelmådig. Med sin hjælp kan du hurtigt grille (skære) grøntsager eller frugter til et festligt bord. Power Redmond RKA-FP4 - 150 watt. Der er to varianter af teetas og to arbejdsredskaber til dannelse af skiver. Indbygget beskyttelse forhindrer overbelastning af udstyr. Oprindelsesland - Kina. Kvaliteten af ​​multi-cut er på det rette niveau, med de opgaver, som enheden klarer at "cheers".

Lad os fremhæve de vigtigste fordele ved modellen:

 • lave omkostninger;
 • godt design;
 • kompakt størrelse.
 • lille effektfaktor;
 • et lille antal vedhæftede filer i sættet.

Mistress reagerede positivt på mnogorezke. Produktegenskaber opfylder fuldt ud kundernes forventninger.

Multi-cut Philips HR1388 - det bedste udstyr til elskere af pommes frites

Apparatet klæber med at skære ikke kun grøntsager og frugter, men også ost, pølser, skinke osv. Der er fem typer dyser af rustfrit stål. Ved hjælp af multi-udskæringer kan du skære produktet i skiver, suger eller hugge det. Derudover er et tilbehør (en metaldisk), beregnet til at skære kartoffelfries, fastgjort. Effekten af ​​udstyret er 200 watt. En unik karakteristik ved produktet er muligheden for at justere skålens volumen til fodring af produkterne, idet ingredienserne rettes direkte ind i kogebeholderen. En model er lavet i Tyrkiet.

Lad os enkelt uddele de vigtigste fordele ved den beskrevne multi-cut:

 • bred funktionalitet;
 • Muligheden for at rengøre tilbehør i opvaskemaskinen
 • god størrelse af halsen.
 • ulejligheden ved at bruge rektangulære bakker til at indsamle skiver
 • ingen lomme til opbevaring af vedhæftede filer
 • manglende evne til at skære produkterne i terninger.

En af de mest konkurrencedygtige modeller i sin kategori. Anmeldelser om multi-cut er yderst positive.

De bedste mekaniske grøntsagskuttere - kompakt og nem at betjene

Ved hjælp af en sådan enhed kan du skære, hugge eller grille produktet med dine bestræbelser. Designet af produktet og dyserne bestemmer typen af ​​slibning - princippet om rivekniv eller håndtryk. Den væsentligste forskel mellem modeller af denne kategori er tilstedeværelsen eller fraværet af en beholder til indsamling af udskårne produkter.

Den mest populære mekanisk vegetabilsk skære maskine - Vegetabilsk skiver Nicer Dicer Plus

En simpel enhed til et hjem, der hjælper med hurtigt at skære mad. Imponerende antal lokkemad i sættet samt en meget demokratisk pris - kun 730 rubler. Anvendelsen af ​​en sådan anordning er let: læg produktet på den valgte overflade for at skære og dække det med et låg.

Brugere noterer sig følgende fordele ved grøntsagskuttere:

 • enkelhed og brugervenlighed;
 • evnen til at skære produkter i terninger af forskellig størrelse;
 • lav pris.

Af manglerne er det kun værd at nævne:

 • Fremstillingsmateriale - Plast;
 • behovet for at bruge ens egen styrke.

Et stort antal brugere er virkelig ret et køb og anser overtagelsen værdig.

Vegetabilsk Alligator er den mest pålidelige løsning

Svensk produkt, anerkendt som den mest kvalitative i sin kategori. Med sin hjælp kan du hurtigt og nemt skære produkterne til et festligt bord. Selv arbejde med løg vil ikke forårsage tårer. Der er en beholder til indsamling af knuste grøntsager og frugter. Blandt mulighederne for skæring er terninger og brusochki.

Blandt de indlysende fordele ved modellen:

 • god byggekvalitet
 • brugervenlighed;
 • Tilstedeværelsen af ​​"tandstikker" til rengøring af vedhæftede stoffer.
 • relativt høje omkostninger;
 • et lille antal lokkemad.

Kundens mening om produktet er positivt. Kvaliteten af ​​grøntsagskutten gør brugerne glade.

Borner Classic Vegetable Cutter er den enkleste og mest bekvemme løsning

En af de mest elskede husmødre grøntsager. God kvalitet og grundlæggende funktionalitet - alt hvad du behøver for et upåklageligt ry. Materialet i produktet er slidstærkt polystyren. Det grundlæggende sæt vedhæftede filer indeholder 5 elementer.

Masters som følgende karakteristika af Borner Classic:

 • bekvemmelighed i brug;
 • bred funktionalitet;
 • god kvalitet.

Ulempen ved modellen er som følger:

 • der er risiko for skade;
 • manglende evne til at skære produktet i terninger.

Vegetabilsk skiver er fortjent til efterspørgsel på markedet og berettiger fuldt ud sin værdi.

1. For en lille familie, der regelmæssigt forkæler interessante retter fra grøntsager, pølser, oste mv., Er Redmond RKA-FP4 multi-cutter egnet.

2. Hvis du blandt andet elsker reference pommes frites og forbereder den hjemme, skal du vælge Philips HR1388 multi-cutter.

3. For den professionelle, vil Moulinex Fresh Express Cube DJ905 være en fremragende assistent i køkkenet.

4. For klassikernes tilhængere er det bedste valg en grøntsagskniver Nicer Dicer Plus eller Borner Classic.

5. For den hyppige anvendelse og opskæring af produkter med en tæt struktur er et godtgjort produkt fra Alligator-selskabet egnet.

Vurdering af de bedste grøntsagsstænger ved tilbagemeldinger fra kunder

Hvilken elskerinde drømmer ikke om, at hendes skåle ikke kun var lækker, men også lige så perfekt? Madlavning giver en masse fornøjelse - og fra madlavningsprocessen og fra smagning tilberedt, men også kræfter tager meget. Det er fantastisk, at der på hjemmemarkederne konstant vises flere og mere avancerede enheder, der giver dig mulighed for at spare energi og tid til madlavning. I dag vil vi tale om grøntsagskuttere - hvad de er, hvordan man bruger det mere bekvemt og til fordel for, hvad det er værd at vælge. Vi vil finde ud af, hvilken er den bedste vegetabilske cutter i henhold til brugernes anmeldelser - vurderingen af ​​2017.

Hvilken slags apparat er vegetabilsk fræseren?

Grøntsager er en enhed eller en enhed, der giver dig mulighed for at male grøntsager og frugter til madlavning eller konservering. Faktisk - det er den samme rist, men kun mere funktionelt, fordi en god grøntsagskutter og skåret i terninger, og brusochki justerer, og spånene vil gnide.

Der er to hovedtyper af vegetabilske stiklinger til huset:

Hand skæremaskiner tyder på, at kokken stadig bliver nødt til at gøre en indsats for at få skæring af produkterne. Denne type slicer kan tage form af en presse eller en konventionel float, men med forskellige knive - en shredder. Af den måde, hvis du drømmer om muligheden for chop salat "Olivier" salat eller i et par minutter - den rivejern-shredder vil du ikke arbejde - dette er ikke en grøntsag kutter "kan" skære grøntsager i tern. Og alligevel er der mekaniske skæremaskiner med håndtag - nok til at indlæse grøntsagerne i beholderen, lægge låg på det med en kniv og håndtaget og drej håndtaget. Jo større antal omgange du gør - jo mindre vil skære produkter i opbevaringsboksen.

Se også - Sådan vælges elektrisk skive til hjemmet (skiver til skæring)

Elektriske kødkværne kan også have en anden enhed. Nogle ligner køkkenkombinationer - i dem går grøntsager gennem specielle diskeblade og knuses derfor. Andre grøntsagskuttere kan let forveksles med kødkværne, kun i stedet for membranen har de kegleformede dyser med knive og slidser.

Hvilken slags grøntsagskutter er bedre at købe til et hus - afhænger af dine økonomiske muligheder og brugintensitet. Der er ingen mening om at købe en branded enhed med høj effekt og funktionalitet, hvis det vil være tomgang i dit skab. Og på den anden side, hvis du har en stor familie, kan du lide madlavning og billets til vinteren - så uden en produktiv og pålidelig grøntsagskutter bliver du svært.

Kriterier for at vælge et godt hjem grøntsagskutter

Hvis du vælger en passende enhed blandt håndholdte grøntsagskuttere, så tænk - har du brug for en container? På den ene side er konstruktionen af ​​en sådan anordning mere stabil, men efter hver proces skal beholderen skylles fra levnedsresterne.

Spiller også en rolle og antallet af dyser-blade, der er inkluderet i sættet. Mistresses hævder, at de ikke altid fuldt ud bruger funktionaliteten af ​​deres grøntsagskuttere - nogle knive og dyser er ikke særlig effektive og ligger bare i køkkenkassen.

Hvis du beslutter dig for at hente en af ​​de elektriske grøntsager til dit køkken, skal du først og fremmest være opmærksom på:

 • strøm - denne egenskab giver mulighed for at forstå, hvor hurtigt enheden vil arbejde under belastninger. Der er dog en mulighed for, at enheden vil sprede de udskårne stykker i forskellige retninger, og du skal installere en bred beholder til skæring;
 • bygge kvalitet - enheden skal være pålidelig og sikker, alt skal strammes og ikke løses under drift
 • funktionel - kan også spille en afgørende rolle, fordi grøntsagskutten bliver mere effektiv - jo flere processer vil dække;
 • producent - selvfølgelig er det et spørgsmål om smag og evner i tegnebogen - om du vil være din enhed mærket eller produceret af et mindre kendt firma. Men at dømme efter tilbagemeldinger fra købere, giver autoritative producenter mere opmærksomhed på enhedens kvalitet og dets sæt komponenter.

Hvilke grøntsagsmagasiner vil flaunere i dit køkken - beslut dig selv, og vi er klar til at henlede opmærksomheden på graden af ​​vegetabilske stiklinger i 2017.

Gennemgang af de bedste modeller af manuelle og elektriske grøntsagskuttere

De mest populære grøntsagskuttere af den manuelle type - lad os først overveje dem. Og modellerne er placeret i vores rating i stigende værdi.

 1. Nicer Dicer Plus. Denne model refererer til pressetypen af ​​håndholdte enheder. Den har en rummelig transparent beholder til skiverne grøntsager, så du kan visuelt styre mængden af ​​hakket mad. I sættet - 5 typer skiver og en renere. Du kan skære i terninger, skiver og strøer, gitter - for dette er det nok at sætte produktet på platformen med et skæreelement og knuse toppen med et låg. Nogle ejere klagede over, at plastens grøntsagskutter hurtigt mister sin attraktionskraft og rige farve. Men denne grøntsagskutter er den mest bekvemme og billige i bedømmelsen, derfor kan sådanne ubetydelige mangler tilgives.
 2. Borner Classic. Modeller af denne enhed i flere årtier fortsætter nu med at hjælpe husmødrene i køkkenet. Faktisk er det en almindelig gnist med en række knivskiver, som er skåret og gnides af produkter - chips, stropper, skiver, plader. Der er dog to væsentlige ulemper - du skal være forsigtig og forsigtig med ikke at blive skadet. Derudover vil sådanne grøntsagskuttere som sagt ikke tillade dig at smelte kartofler og andre grøntsager i terninger. Et kvalitativt gitter "med наворотами" til huset.
 3. alligator - Tryk model fra den svenske producent. Det er kendetegnet ved kvalitet fabrikationsmateriale, du kan vælge enten en nem og billig plast eller en dyrere metal option. Du vil også være tilfreds med en holdbar beholder til opsamling af udskæringer og dyser til terninger og brusochkov. Det er mere pålideligt, men mindre funktionelt end Nicer Dicer. God takle med bløde grøntsager og frugter, ikke mashing dem i puree.

Lad os nu ringe til dig de bedste og mest effektive modeller, blandt elektriske grøntsagskuttere til hjemmet i 2017.

 1. Redmond RKA-FP4 - ligner en moderne kødkværn. En af de mest budgetmæssige modeller, blandt de elektriske. Producenten tog sig af den enkle og hurtige opskæring af grøntsager og frugter med skiver eller plader samt gnidning af grøntsager i chips. Effekten af ​​enheden er kun 150 W, den kan roses for nem montering og højkvalitets arbejde. RKA-FP4 er i princippet et simpelt og effektivt vegetabilsk elapparat til hjemmet, hvis du kun planlægger at tilbringe tid til at udnytte sine tjenester.
 2. Philips HR1388 - mere som en fødevareprocessor. Dyser med knive er lavet i form af diske - med en hurtig rotation drejer de grøntsager, ost, pølse skiver, brusochkami, strøer, rist lagene. Desværre er der ingen skæring i terninger, men det skærer lige og identiske stykker til pommes frites. Det er ubelejligt, at der ikke er plads til vedhæftede filer, og også grøntsagskutten spreder skiverne i forskellige retninger - det er nødvendigt at vælge et bredt skib for de skårne produkter. Effekten af ​​enheden er 200 W, 5 dyser i sættet, nem vask og højkvalitetsskæring af forskellige grøntsager. Skrivebordet er stabilt, glider ikke, når du arbejder, tager ikke meget plads. Den bedste grøntsagskutter ved forholdet mellem omkostninger og kapacitet.
 3. Moulinex Fresh Express Cube DJ905 - En mere kraftfuld og funktionel model blandt de præsenterede elektriske grøntsager. En god og produktiv indstilling til hjemmet, hvor enheden bliver brugt "fuldt ud". Effekt - 280 W, to driftsmåder, 5 dyser, herunder - det ideelle skær i terninger. Flerfarvede lyse dyser-graters opbevares i et gennemsigtigt plastrum, hvilket bidrager til udformningen af ​​enhedens friskhed og variegatedness. Den franske producent garanterer høj kvalitet på enheden og lang levetid. Bare vær forsigtig. når du beslutter dig for at vaske grøntsagen - er der risiko for at væde elektronikken.

Generelt talte vi om de mest populære og effektive grøntsagskuttere, som i mange år har tjent dig med tro og sandhed. Sikker på, du ved allerede, hvilken grøntsagsskærer er bedst ifølge købere i rating 2017, som vil stå i dit køkken eller blive præsenteret for dig af en elsket eller en ung familie. Nemme kulinariske præstationer med den bedste teknik fra vores vurderinger! Indtil næste gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 2