30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lyst køkken

Lyst køkken - 60 billeder

Mere for nylig var mode minimalisme, som undertiden nåede ascetisme. Sådanne tendenser vedrørte også køkkenerne. Formularerne var enkle, geometriske korrekte, klare og farver - monokrom med en sjælden undtagelse i form af lyse farver. Men nu er det lyse designers popularitet begyndt at stige. Men man kan ikke være enig i, at der i det klassiske lakoniske design er en vis adel og nåde.

Det har længe været bemærket, at farvepræferencer helt afhænger af temperament, alder og karakter af en person. Opdagelsen var imidlertid, at folk, der har omtrent det samme kulturelle og materielle livsniveau, er tæt på deres farveistiske præferencer. Men valget af farve er vigtigt og folkets nationalitet. For eksempel foretrækkes lys nyanser til nordlige nationaliteter, men franskerne og italienerne foretrækker nuancer, der ligger tæt på Middelhavsstil, som minder om frugt, hav og sol.

Lyse farver og dristige kombinationer er meget organiske i moderne interiør, herunder. i køkkenet. Derfor var der i næsten alle model linjer lyse nuancer - koral, mættet bard og blank belægning. Lette køkkener i lignende nuancer ser usædvanligt ud, men samtidig øger stemningen, forårsager appetit. Specielt kunne lide det orange køkken.

Gå ikke glip af designerne og blåblå nuancer. I kombination med hvide vægge lyse kontrast accenter, de ser godt ud. Kontrasterende kombinationer af lyse farver med sort, hvid eller skygge af naturligt træ er egentlige.

Udseendet af komplekse nuancer, der er dannet af en kombination af forskellige farver, er blevet fashionable for nylig: violetblå, gulgrøn, lyserød-beige og andre. Lette køkkener i sådanne toner - en fremragende løsning, hvis du er træt af det vanlige. Vær sikker på at du ikke bliver træt af et sådant interiør!

Det er ingen hemmelighed, at farveskalaen er skabt ikke kun af møblernes farve, baggrunden er meget vigtig. Og mange designere tilbyder nu sådanne muligheder for at dekorere køkkenet, hvor møbler af naturlige nuancer kombineres med en lys baggrund. Baggrunden kan være fersken, orange, lilla. Det vigtigste er ikke at overdrive det! Husk at møbler skal være neutrale farver - beige, hvid osv.

Ændringer i udseendet af køkkenet er også hjulpet af nye teknologier, for eksempel kan moderne lakker gøre overfladen ikke kun blank, men også mat. Du kan vælge møbler i køkkenet, for eksempel i lilla eller orange, eksperimenterer med overfladen.

Original look i et enkelt sæt af individuelle elementer, fremstillet af deres metal i kombination med naturligt træ af forskellige racer. En sådan tekstureret blanding i kombination med en lys farveafdeling giver køkkenet et moderne udseende.

Det er også værd at bemærke, at der i dag er meget opmærksomhed overflader. Dette er en imitation under huden og påføring af en belægning, der efterligner en åbent blonder og meget meget mere. Aktivt begyndte at blive brugt i det indre af køkkenet natursten. Dette blev rigtigt takket være ny teknologi til skæring og bearbejdning af overflader. Så hvis du har brug for en reparation, tænk, måske vil du komme væk fra traditionalismen og dekorere køkkenet i usædvanlige lyse farver!

Lette køkkener

Ofte er det lyse indvendige i køkkenet brugt i sådanne stilarter af huset som:

For at gøre køkkenet lyst og stilfuldt, skal du vælge de rigtige nuancer, det er ønskeligt, at de ville være kontrast.

De vigtigste farve løsninger i det indre af et lyst køkken er:

 • Hvide vægge og røde, grønne, gule eller lilla køkkenmøbler
 • Lyseblå vægge og røde køkkenmøbler
 • Gule køkkenmøbler på baggrund af sorte vægge
 • Lamineret skygge af væggene i kombination med oransje køkkenmøbler

Med valget af lyse køkkenmøbler er der ingen problemer. Fabrikanter producerer normalt mange lyse farver af møbler.

For at gøre væggene og loftet i køkkenet lyse, anbefales det at bruge keramiske fliser, lyse papir tapet eller dekorative gips.

Som gulvbelægning er kun keramiske fliser acceptable, parket anvendes i sjældne tilfælde.

Der lægges særlig vægt på belysning. For at understrege hele farvemætningen af ​​et lyst køkken skal du installere store vinduer, og gardinerne skal være fraværende.

Vi anbefaler også dig at gøre dig bekendt med fotogalleriet: et stilfuldt køkkeninteriør!

Vi hjælper dig med at vende sig til dig med landskabsdesign af det personlige plot og opførelsen og arrangementet af et landsted generelt.

Køkken reparation - et design, der vil overraske alle

Køkkenindretning er et felt for kreativitet, hvor det er muligt at skabe et unikt design. Køkkenreparation kommer sjældent uden kontrovers og uenighed. Især generationerne er modstridende: de ældste er for konservative reparationer, og de unge forsøger at bringe friskhed og nyhed i ombygningen af ​​boligen. Hvis du er enig i, at modeideer og moderne design ikke bør omgå dit køkken, skal du bruge følgende tips.

Fire farver i ét rum - en sjælden harmoni

Normalt fire farver - dette er for meget. Et sådant farverigt interiør lykkes sjældent at gøre overbevisende og harmonisk. Men hver regel har sin egen undtagelse. I dette tilfælde er det en kombination af sort, hvid, rød og grå. Som du kan se, er basisfarverne taget, selvforsynende, strenge. Og alle disse fire ledere kan komme sammen i en designidee.

Hvid køkken farve fremhæver al den sofistikerede design

Det mest levende eksempel herpå vil blive diskuteret i detaljer:

 • Den centrale væg med suiten er kantet i sort, og kanten på den ene side lukker enten et sort køkkenskab eller en sort væg med åbne hylder.
 • Køkkenet sæt er lavet i røde, vandrette overflader - grå glans, et par øverste skabe - glas med grå glans.
 • Køkkenforklæde er lavet i form af hvid eller lys beige blank mursten.
 • Gulvet er gråt, i tone til en lignende finish til headsettet.
 • Vinduerne har lyse persienner.
 • Spisepladsen bør ikke være meget lys, fordi selve arbejdsvæggen er en klar accent.

Køkken i mørke farver - en meget praktisk mulighed Valget af farver til køkkenet skal være harmonisk

Et unikt design af køkkenet kan skabes ved hjælp af en grundlæggende farve og harmonisk kombineret med det yderligere nuancer

Reparation af en sådan plan kræver omkostninger, men der er ingen tvivl om ruin: det er bare nødvendigt at omhyggeligt vælge materialer. For eksempel bør gulvbelægning ideelt set være en tone i tone med bordpladens farve og køkkenredskabets tilbehør. Lad os bare sige, at dette er et komplekst design, om end lakonisk, streng, ædel.

Levende køkkendesign - bryde stereotyper

Af en eller anden grund er udsigten meget velkommen, at der ikke bør være et sted til forfining eller glamour eller endda en slags kulinariske emner i køkkenet. Dette er udtryk for, at når nogen har til hensigt at male køkkenets vægge i en lilla farve og sætte lyse stole, reagerer andre husstande negativt på en sådan beslutning.

Modern reparation involverer mod, glans, overtalelse og ingen begrænsninger. I denne henseende skifter køkkenet i det mest uventede lys.

Eksempler på et lyst designprojekt:

 • Orange + hvid + grøn. Juicy, men ikke overbelastet med farvetryk Køkkenet er godt for familier, hvor der er flere kvinder, hvor små piger vokser eller bare for kreative mennesker. Den ene væg er mørk orange, de andre tre er dækket af hvid tapet med en tynd orange print. Lette, bedre hvide møbler, med undtagelse af et par genstande af orange farve (for eksempel stole). Og lysegrøn tilbehør - puder, vaser, lamper. I dette rum vil jeg oprette, kommunikere og lave mad kun velsmagende og sund mad.

Lyse farver i køkkenets indre - en stilfuld moderne løsning

Røde og orange farver stimulerer appetit Køkken i lyse farver tiltrækker opmærksomhed

 • Grå + grøn + hvid. En god kombination til store køkkener, hvor ejere nægter hængende skabe. Mørkegrå tomme vægge spiller rollen som det vigtigste lærred i dette maleri. Møbler sæt - lysegrøn, blank. Spisebord er hvidt, blankt. Hvidt tilbehør. Tynd, frisk og intelligent - det er hvad du kan sige om dette interiør.
 • Juicy lime + varm beige + mørk rød. Et andet lyst indvendigt i køkkenet, hvilket gør rummet moderne og dynamisk. Reparation består i installation af et køkken sæt, hvis hovedfarve er saftigt kalk. Væggene og gulvet skal være varmbeige, bløde, lyse. Spisebordet er et klart glas, og stole er mørkerøde, blanke, aktive i farve. Lamper er bedre at matche stolenes farve.

En usædvanlig kombination af velkendte nuancer og farver kan være en stilfuld løsning til køkkenet i ethvert område

 • Hvid + lyse farver palette. Dette interiør er i dag i spidsen på listen over de mest foretrukne. Farven på væggene, loftet, gulvet og møblerne er hvidt. Men det er tilfældet, når alle beslutter om tilbehør. Og de skal være flerfarvede, mindst tre farver bruges. For eksempel, sort, grøn og blid pink barstole. Farvet duge eller gardiner. Farvede beholdere til bulk. Farveur, farvelampe, farvede tekstiler.

Lys interiør - betyder ikke aggressiv, kvælende. Han kan være rolig, takket være en kombination af en stille base farve og små højt accenter.

Køkkenpræsten genopretter sin ret til lysstyrke og stilfulde krav, hvorfor ikke drage fordel af dette?

Design af moderne køkken (video)

For køkkenet er der ingen fashionable grænser, da man ser et billede på internettet, kan man fange ideerne om absolut transformation i dit køkken. Og det er bedre end at gøre alt på den gamle måde, være bange for nyhed og livgivende lysstyrke. Prøv et nyt, originalt, sådan et rum i sig selv vil give dig styrke og energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 45 = 55