30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lyserød farve

Bibliotek, artikler og bøger om "Professionel astrologi"

Forbindelser med andre mennesker

 • HOUSE OF HIGH-SURROUND

  Hjemme i astrologi

 • Livscykluser.
 • Og de levede lykkeligt nogensinde.

  Annoncøren er ansvarlig for indholdet af den annonce, der er indsendt på hjemmesiden.

  Lyserød farve - cyclamen, fuchsia, barbie

  Lyserød farve, som hedder cyclamen, så fuchsia, så farven på Barbie, er hele kapitlet i historien om moderne design. Han begyndte at blive brugt i design ganske for nylig og fandt både lidenskabelige fans og desperate modstandere.

  Faktisk er lyserød en meget kontroversiel farve, og i dag ser vi hvordan man kan arbejde med det og hvordan man kan kombinere det i interiøret.

  Før vi tænker på kombinationen af ​​de lyseste nuancer af lyserød, lad os se på deres navne.

  En kold lyserød farve med en intensitet af "tåre et øje" niveau kaldes en cyclamen til ære for en enkelt blomst. En lidt varmere og lidt mindre intens farve kaldes fuchsia til ære for en anden blomst.

  Det er svært at skelne disse farver fra hinanden, især da cyclamen og fuchsia kan blomstre med sådanne lyserøde blomster som på billedet, og lilla, lyserøde-orange, hvide og forsigtigt lyserøde blomster.

  Det betyder, at du ikke behøver at fokusere på botanik - bare mere "lilla" og intens (giftig) farve kaldes normalt cyclamen, og mere "rød" og ikke så intens - fuchsia.

  Dette er ikke mere end en nuance, der giver dig mulighed for mere præcist at bestemme skyggen af ​​lyserød farve.

  Siden cyclamen, fuchsia og rosa farve Barbie er afkom af moderne design, så lys pink er kun brugt i moderne interiør, ofte med noget trist "punk" karakter.

  Først vil jeg tale om en gennemprøvet kombination af lyserød - med hvid, grå og sort.

  Ligegyldigt hvor glamourøse, barokke og originale interiøret, bygget på en kombination af lyserød og sort (+ hvid eller grå), vil dette interiør være aggressivt kontrast.

  Derfor er eksperimenter med skrå linjer, zebra og motley billeder i en sådan farveopløsning allerede overflødige, som du kan se i billedet øverst til højre.

  Meget roligere end den lyserøde farve ser i et mindre kontrastfarve grå-hvid interiør med sorte accenter, som du kan se på billedet til højre.

  Kontrast i et sådant interiør er ikke et mål i sig selv, men et middel til at opnå udtryksevne og understrege den spektakulære kombination af lyserød og grå. Sorte imprægneringer bør ikke være meget - et eller to tilbehør.

  Endelig ser interiøret, hvor lyserøde er kombineret med gråt uden lyst hvidt og uden sort, som i billedet til venstre, se mest fredeligt.

  I stedet for hvid i sådanne interiører anvendes mælk, creme eller flødefarve, og dette blødgør meget intensiteten af ​​cyclamen eller fuchsia.

  Sådanne interiører er meget mindre trættende for synet end ovenstående kontrastinteriør, hvor lyserødt blander med sort.

  Og alligevel er den hårde beslutning fortsat populær - sandsynligvis er efterspørgslen efter punk glamour stabil. I hver hovedstad er der en restaurant indrettet i denne stil, og den beregnes ikke for teenagere med tomme punge.

  Hvis du beslutter dig for at servere bordet i lyserøde, sort og hvide farver, mener du, at i en sådan baggrund vil enhver mad blive mere falmet - i billedet til højre er det klart, at lyse kager alene taber bordets design stærkt.

  Og så, et kort resumé om kombinationen af ​​lyserød med sort, grå og hvid. Jo mere kontrast til dette indre, det vil sige jo mere sort, hvid og lyserød den indeholder, jo mere trættende er det for synet og de højere farver på baggrunden reduceres, hvis det pludselig kommer ind i interiøret. Det betyder, at sådanne interiører hurtigt keder sig og bliver opdateret oftere.

  Og det betyder, at hvis du virkelig vil have et pink-sort-hvidt interiør, men du ikke har mange penge, købe sine sorte og lyserøde elementer i et lavt prisklasse - kast dem væk, du vil ikke fortryde de spildte penge. Hvis du ikke vil ændre halvdelen af ​​interiøret snart, reducer du så andelen af ​​sort og øger andelen af ​​grå - så indretningen bliver meget roligere.

  Meget mere interessante løsninger kan findes for lyserød farve, hvis de placeres på en hvid baggrund uden at bruge grå og sort og tilføje til det andre rige farver.

  For eksempel er en meget kold version af lyserød farve perfekt kombineret med kolde nuancer af lysegrøn - salat, kiwi, mynte. Jo renere og mere mættet den grønne farve, desto bedre er denne kombination. På billedet til højre er der ikke så mange saladsaccenter, men generelt kan denne kombination være den bedste i indgangen.

  Cyclamen ren kold skygge er perfekt kombineret med lyseblå og lyse gul farve. For en kombination af lyserød med blå og gul er den hvide baggrund meget vigtig, som du kan se på billedet til venstre.

  Bemærk, at den gule farve skal være klar og sonorøs uden orange og grå halvtoner.

  Det samme gælder for de øvrige farver, der bruges i interiøret - de skal være rene og lyse, helst fra fængende palette, som pr. definition er lyserød.

  Paradoxalt nok, hvis du bruger en lys hvid baggrund for en lyserød og kombinerer den med andre lyse farver fra en fængselig palette (og det er ligegyldigt med hvilken lysegrøn, lys gul og ren orange og blå) så bliver interiøret meget mindre kedeligt end interiøret, baseret på en kombination af fuchsia med mørke og rolige farver.

  På billedet til venstre ses et interiør, hvor den hvide baggrund og lyserøde farve suppleres med talrige meget lyse accenter. Sammenlign det med det følgende billede.

  Her kombineres fuchsia med brun og grå farve - rolige farver, der er velegnede til de mindst intensive nuancer af fuchsia. På grund af denne tilbageholdenhed ser interiøret dog meget døve ud - det er reddet af store vinduer og et hvidt gulv, ellers ville det blive helt deprimerende.

  Klik på foto for at forstørre

  Endnu tydeligere er denne egenskab af lyserød farve vist ved billedet til venstre.

  Den bruger en lys cyclamen pink og mørkegrå baggrund + sofa i en fin grå farve og tilbehør i gul og lilla. Som et resultat viste det sig prætentiøse tuller og ikke et boliginteriør.

  Klik på foto for at forstørre

  Og så, et vigtigt resumé på kombinationen af ​​lyserødt. For det første har lysrosa i indretningen andre mættede farver - normalt som accenter, men nogle gange som komplette basale partnere. Så interiøret mister parodisk karakter og erhverver normale boliger. For det andet, for lyserødt at se godt ud i interiøret, har han brug for en hvid baggrund, ellers bliver interiøret deprimeret eller ærligt dumt.

  Så i modsætning til den populære opfattelse, at der i indretningen kun kan være en klar farve, ser vi, at den lyserøde, tværtimod ser godt ud i selskab med fængende farver fra sin egen palette.

  Bemærk, at hvis der ikke findes hvid farve, opnår et sådant stærkt firma et stærkt etnisk fokus - normalt arabisk eller indisk, som i billedet ovenfor.

  Den hvide baggrund fjerner etnicitet og giver interiøret lettere karakter (foto tilbage). Når der er meget hvid baggrund eller hvidt tilbehør ved siden af ​​fuchsia eller cyclamen, køber interiøret en luft af elegance og friskhed, og selve fuchsia bliver meget munter og energisk.

  Husk kombinationen af ​​fuchsia med gråt og sort, hvor det tager på patos og endda nogle hysterier - se hvor meget i perceptionen af ​​farve afhænger af konteksten.

  Et lille råd om at tjene bordet. På billedet til venstre er et glimrende eksempel på den rigtige betjening - til design af bordet vælges rige farver, som bruges i indretningen.

  Væggene er lysegrønne, hvide og forsigtigt rosa, vinduet er gennemsigtigt gult og det bruges også til billeder på væggene. Til design af bordet - cyklamen og lime-rige versioner af grundlæggende lys indvendige nuancer.

  Så hvis du bruger en lyserød farve i dit interiør, kan du gøre fejringen meget smuk, hvis du bruger fuchsia i kombination med en mere mættet nuance af den anden basisfarve.

  Og hvis du arrangerer en piges fødselsdag og giver hende en Barbie dukke, dekorere bordet i en kombination af hvid og lyserød. Det ser meget festligt ud og er meget billigt (se billedet til højre).

  Klik på foto for at forstørre

  Og hvis hele interiøret er bygget på en kombination af lyserøde og hvide, så vil det opfattes som ufærdige, og det er en meget almindelig farveopløsning. Det bruges ofte til børnelokaler til piger og sjældent - succesfuldt mere her . I mangel af andre farver vises hverken skønhed eller den "livlige" karakter af den lyserøde lyserød, og kun Barbies hus er opnået.

  når jeg kigger på et sådant interiør, vil jeg spørge "hvor er pigen?"; i dette indre er der absolut ingen individualitet, ren pop

  Den glatte cyklamen-rosa farve (såvel som farven på Barbie og Fuchsia) kombinerer perfekt med den blå og farven på havbølgen, som du kan se på billedet til venstre. Bemærk, at de lyserøde elementer er så glatte, at de endda ligner lip gloss.

  Generelt er en kombination af fængsende lyserøde nuancer med dybe farver moderne design er stadig dårligt mestret - rosa farve kombineres ofte med chokolade og mørkegrå, og det er allerede slået. Og sådan en interessant kombination af lyserød med blå er næsten ikke brugt - notér!

  Fuchsia er normalt kombineret med sølv, men det er ikke et dogma - som du ser, lyserødt blander godt med guld, og tolererer perfekt de mest vanvittige guldvignetter. Den fængende, frække karakter af lyserød slet ikke modsiger det samme fængselsguld eller strålende krom. Men den gamle bronze og shabby messing er dårlige partnere for fuchsia.

  Så det er ikke let at arbejde med en lyserød farve i indretningen. Det vigtigste, der skal gøres ved at indføre fuchsia, cyclamen eller Barbie farve ind i interiøret er bare at samle andre farver. Husk - jo mere kontrast er indretningen med den lyserøde rosa, desto mindre er den holdbar. Jo flere andre lyse farver fra den fængende palette - jo mere sjovt, sjovt interiør, men han har brug for en hvid baggrund. Jo mere grå og cremefarve - jo mere afslappet indretningen og det er lettere at opleve lyserød.

  Hvis du kunne lide denne artikel, skal du klikke på knappen +1, jeg kan lide det eller ikonet for dit sociale netværk. Tak!

  20/09/2012 klokken 14:25

  Jeg skynder dig til det næste råd ...

  Vi lægger frokosten i stuen. Og jeg kunne godt lide de fuchsia-farvede stole, jeg blev bare forelsket i dem! Vi har en rolig stue med beige-gullig farve, en hvid bue og loft og et lime-farvet køkken med fusii-lignende hindbær accenter, kombineret godt. Men vil det ikke være for barnligt. Manden på en eller anden måde ikke i glæde)) Hvad skal man danne et gardin, et tæppe? Dørene, resten af ​​møblerne i stuen, køkkenbordet top - wenge.

  24/09/2012 kl. 15:03

  Jeg vil sige, at din base for stole fuchsia tæt på ideal fra synspunktet af design er der ingen problemer, de vil passe, hvis naturligvis ikke har for "barnlig" design. Farven på de problemer, bare ikke ... ja, hendes mand siger, at det er dine indfald Mænd virkelig er bange for at farve, opfinde alle mulige historier om ham, at han havde børn, glamourøse og endda vulgære. Men det er noget vrøvl, en god farve til at passe dit køkken, og i sidste ende, kan du købe dem, for at bringe til køkkenet og et par dage (uden brug) et nærmere kig. Jeg tror, ​​du kan se, om manden vant til dem, men hvis det er ikke som han gjorde et par dage kan, så kan du tage dem tilbage til butikken, bare gemme kvitteringen.

  25/09/2012 kl 12:17

  De er allerede hjemme i tre dage. Og faktisk, i højre side, som altid i farve, passer de bare super. Og min mand kan lide det. Men jeg ville ikke returnere dem under nogen omstændigheder - de er også mega-komfort)))

  Det er bare mig komme op skovrikom og gardiner ... Jeg kan ikke engang gøre shtor i farver)) Salatove (ligesom køkkenet) identitet vil være for meget))) Ligesom alle UTB pragt at samles i orkestret? På bordet lægger jeg en salatdressingsservietter, en hvid vase med lyserøde blomster ... og et vindue ...? Det er stort - 3 meter, en solid del af værelserne. Og tak.

  17/09/2012 kl. 17.17

  God aften. Jeg ønskede at spørge dig om råd. Vi har et soveværelse meget blidt lyserødt, jeg vil gerne være lysere, men det er for sent. Hvilke farver kan gøres lysere.

  18/09/2012 klokken 14:25

  Lav en blød lyserød farve er visuelt lysere end du kan med hjælp fra a) hvide elementer, der ligger i umiddelbar nærhed af væggen B) mættede og selv de mørke elementer i violet, mørk blå, dyb lilla blomster. Men hvis dit mål er ikke at gøre væggene visuelt lysere og til hele soveværelset producerede mere mindeværdig, kan du bruge lyse tilbehør (især pistacie og lyse blå). Væggene i dette tilfælde vil forblive forsigtigt rosa, men selve soveværelset vil se lyst ud. Hænge gardiner demonstrerede uregelmæssig (f.eks blå baggrund, pistacie og hvidt mønster) og hente en én-farve slør - lyse blå eller pistacie, og det sætter en lys pink og snehvide puder. Soveværelset bliver straks meget muntert.

  26/02/2012 kl 19:46

  Velkommen! Først og fremmest ønskede jeg at takke dig for et vidunderligt sted! Alt er meget detaljeret, relevant og klart. For mig, bare lidt skat! Jeg ønskede at spørge dig om råd. Vi køber en ny lejlighed, og jeg har brug for et design af vores med søsteren til værelset (mig 15, hendes 9) 16 kvadrat. (3 * 5,5). Jeg planlægger at opdele det i et soveværelse og en stue, en bue med gipsplader og nogle gardiner. Alle ting bliver opbevaret i soveværelset, som kommer fra vinduets side. Stue, som det var, checkpoint. Jeg ønskede at høre om design af stuen. Faktum er, at hun skal være hyggelig, behagelig, men samtidig bør hun kunne koncentrere sig og studere. Baseret på alle de modtagne oplysninger om interiøret konkluderede jeg, at blå og grøn er ideelle til dette. Blå i interiøret jeg gerne i princippet, men ikke i mit værelse;)) Jeg ønskede at vælge en grøn ... Men også ikke at sige, at bare virkelig, virkelig godt lide det ... Måske er der andre farver, der er egnet til vores formål? På bekostning af min smag ... Jeg, som min søster, kan lide kombinationen af ​​hvid med fuchsia. Især når det er hvide møbler med lys rosa pude)) Ideen: på begge sider af døren hvide skriveborde, ved siden af ​​den lyserøde stol på kalesikah, på bordene af samme farve bordlampe (jeg fuchsia, hendes søster-mere forsigtigt -Pink), væggen til højre for døren en hvid sofa, puder på det lyse og svagt lyserøde, tværtimod, illusionen af ​​et vindue til junglen "bag ham," sofaen sofabord, under tæppet, (hverken det ene eller det andet er ikke besluttet, hvad farve, måske er tæppet grønt, og bordet er brun?) Spørgsmål, som du ønskede at spørge: godkende Coy valg? Hvilke farver er bedre at vælge for vægge, gulv, loft? Hvilke tilbehør skal du vælge? Bedre tapet eller bare male væggene? Vil der være den samme effekt fra de grønne elementer? (Pacification and concentration) Tak på forhånd !!

  02/28/2012 kl 12:56

  Natella, det er godt, at du tænker gennem dit eget design med rumsopsætningen. Jeg vil straks fortælle dig, hvad du nøjes med, men hvad der tværtimod bør overvejes.

  For det første tror ikke, at blå eller grønne farver vil fremme fred og koncentration. Dette er nonsens. Blå og grøn er så mange nuancer at vælge, for eksempel, den nuance af grøn, vil du ikke få fred og ro arbejdsområde, og en lys, munter og hensynsløs. I dette tilfælde, for eksempel appelsin ingen tror rolig farve, og i virkeligheden, nogle nuancer af orange (okker, farven på gulerodssaft eller farve barn gulerod puré) er meget stille, og det kan betragtes som midler. Så, at farven på arbejdsområdet bør derfor ikke på princippet om "blå og grønne" og på en "blød, let sløret, rolig, afdæmpet, gennemsnitlig lethed -. Hverken lys eller mørk" Når du vælger en farve baseret på dette princip, kan du vælge og grøn og turkis og blå, og lilla, og pink og brun, og gul - i almindelighed, det vigtigste er ikke farve, og nuance.

  Derfor! Hvis du ikke kan lide grøn farve, så vælg det ikke! Vælg den, du bedst kan lide, og vælg den mest rolige fra sine nuancer.

  Dette punkt er ved siden af ​​et sådant punkt. Du bør ikke kombinere en blid pink med fuchsia. Fuchsia vil score det, og det viser sig, at din halvdel er lysere og mere levende end din søsters. Derfor enten gøre begge halvdele med fuchsia, eller begge halvdele med en forsigtigt lyserød eller en halv med fuchsia, og den anden med en anden klar farve (for eksempel lime farve).

  Nu bedre tapet eller maling. Jeg forstår at du er kreative piger, så det bedste tapet til maleri. Du kan male dem i den farve du vil have, hvis du maler malingen selv (det er nemt, se her http://ticca.ru/kolerovka-krasok/). Og i fremtiden kan du 5 gange gentage tapetet (mindst hvert år, omhud, hvis du vil). På din alder ændres sympati og antipati hurtigt, så tapetet til maleri er den bedste løsning - træt, malet.

  Videre videre. Jeg kan ikke lide din ide om at dividere det 16 meter lange rum i zoner. Værelset er lille, det viser sig to små usynlige zakutka. Lav ikke en gipsplankog og de flere gardiner. Bedre (hvis du har brug for koncentration til arbejde), køb en foldningsskærm (de er billige og ser meget cool ud) og hegn skrivebordet til arbejdstid og fjern det for resten af ​​tiden. Så du vil have både plads og illusion af afsondrethed.

  01/03/2012 kl. 10:01

  Mange tak)) Faktum er, at jeg ønskede at designe disse to halvdele i forskellige stilarter ... Soveværelset er i en romantisk, kabinettet er i moderne. Jeg vil gerne gøre soveværelset hyggeligt, luftigt, blidt og kontoret ... godt nok nok mere forretning. Hvad rådgiver du i dette tilfælde? Kan vælge en stil, men hvilken?)

  01/03/2012 klokken 16:20

  Dit område tillader desværre ikke dig at spille med zoneinddeling og stilarter. Det er bedre at vælge en stil, og hvis du kan lide en luftig og blid romantisk stil, så skal du selvfølgelig vælge den. Spyt på et moderne forretningskontor - du vil stadig have mange, mange muligheder for at nyde det. Men se på gennemgangen af ​​forskellige stilarter i soveværelset til en pige i denne artikel http://ticca.ru/spalnya-dlya-devushki/

  02/03/2012 kl. 17:06

  Mange tak !! Forestil dig, hvor meget jeg ville fortryde, hvis ikke for dig !! Jeg vil stadig tænke .. Hvordan kan jeg tænke igen, jeg kommer til dig for råd)))))))))

  Tilføj en kommentar Annuller svar

  Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

  Hvad betyder lyserød farve? Værdi af lyserød farve

  Måske er dette allerede blevet en stereotype, at kun teenagepiger foretrækker lyserød farve, som ikke spilles nok i dukkerne i det berømte mærke, normalt klædt i sådanne toner. Derfor er den fordomsfulde holdning til denne farve, og ofte tænker vi på, hvilken lyserød farve primært er infantilisme, lidenskab og vandrende i skyerne. Er det virkelig så? Og hvad betyder lyserød farve i denne eller den manifestation af vores liv?

  Pink er meget behageligt for øjnene. Vi er glade for at beundre de lyserøde blomster eller pigen i den rosa kjole. Solens første stråler, der vises ved morgensolopgangen, farve himlen i lyserøde toner og give os håb. Ved synet af denne farve bliver mange reduceret aggressivt humør og irritation går væk. Først og fremmest er det ømhedens farve, såvel som kvindelighed, skønhed, mildhed og omsorg. Pink farve kaldes for at pacify, at tilpasse til venlighed og positiv.

  Pink er baseret på to farver - hvid og rød. Den centrale farve er neutral og skal kombineres med enhver farve. Rød er en stærk energi, kærlighed, lidenskab og aktivitet. Efter at have sluttet sig i lyserød, blødgør hvid effekten af ​​rød med renhed og uskyld, gør den mere blid.

  Psykologer ser lyserød ud som en farve, der bærer et feminint element, der kan blødgøre konflikter og skarpe hjørner med blødhed. I psykologi er denne farve almindeligt anvendt i farvebehandling, og dens positive effekt er bevist. Det hjælper i de tilfælde, hvor en person har brug for at slappe af, fjerne irritabilitet og nervøsitet.

  Det er også bevist af læger, at hvis man ser på delikate lyserøde nuancer, får man en normal hurtigere puls, blodtrykfald og træthedskort.

  Overvejer billeder med overhovedet af objekter af denne blide farve, en person melder på et positivt humør, sorte tanker går væk af sig selv. Psykologer anbefaler oftere at bruge lyserøde toner i interiøret eller tøjet i efteråret-vinterperioden, eller hvis du er tilbøjelig til hyppige depressioner.

  Og hvad betyder lyserød farve i menneskets psykologi? Om mennesker, der foretrækker denne farve i tøj, fra et psykologisk synspunkt, vi kan sige, at de ikke accepterer grusomhed at værdsætte den lethed og komfort, ofte opfundet af sig selv, da de har talent og har ingen ambitioner.

  Men som du ved, skal alt være moderat, og alt for meget kærlighed til rosaet fra det psykologiske synspunkt kan fortælle os om den alt for larmløse, uansvarlige person og hans ufuldkommenhed, men samtidig en meget sårbar person. Kvinder i en vis alder, som overdriver denne farve i tøj, sandsynligvis enten forsøger at se yngre ud eller tiltrække opmærksomhed.

  Hvis en person ikke tager lyserød farve i nogen manifestationer, og han er modbydelig overfor ham, kan man sige om hans overdrevne irritabilitet. Ofte er en sådan person konservativ af natur, eller han har bare brug for en god hvile.

  Når vi har behandlet hvad denne farve betyder i en persons sind, vil vi forstå, hvad det kan betyde under en ubevidst handling - under søvn.

  Hvis du allerede har bemærket hvilken farve du havde noget i din drøm, så kan du sige, at din drøm var virkelig lys. Trods alt drømmer folk normalt ikke om farvetrømme, og kun følelsesmæssige oplevelser tillader os at tro, at drømmen var farvet.

  Selvfølgelig er det nødvendigt at tage højde for mange funktioner i det, du så i en drøm, med en god eller dårlig fornemmelse, du vågnede efter en drøm. Den sædvanligvis set rosa farve i en drøm betyder dog noget godt og lyst. Farve i en drøm lover en mulig kærlighed og lykke, men kan sige, at du ofte skaber illusioner og bor i dem. Også denne farve kan ofte drømme om individer med en rig fantasi, som skal nedstammer fra himlen til jorden.

  Ofte kan mange mennesker få at vide, at de ser verden gennem rosenbriller eller ser livet i pink. Hvad dette betyder for mange er fortsat et spørgsmål. Selvfølgelig må du ikke tage disse sætninger bogstaveligt, det er bare en sætning.

  Disse fraseologiske enheder anvendes til mennesker, der bor i deres egen verden, de ønsker ikke at behandle virkeligheden objektivt og ofte fornemme virkeligheden. Det synes, hvorfor skulle det være dårligt? Man kan sige, at en sådan person er optimistisk, og det er ikke dårligt. Men det drejer sig ikke om optimisme, men om en persons naivete og at finde ham i sin illusoriske verden. Selv i hans handlinger bemærker en sådan person ikke noget negativt.

  Setningsvidenskaben har en misbilligende implikation med ironi og med beklagelse rettet mod den person, hvem de siger, at han ser livet i rosa toner.

  Selvom du nogle gange kan og selv skal "sætte på rosenfarvede briller" i visse livssituationer. En positiv holdning til livet er trods alt meget vigtigt, og du skal finde positive ting i alt. Det vigtigste er ikke at overdrive det.

  I naturen kan du ofte finde blomster af lyserøde nuancer. Og det er ikke overraskende, fordi de vigtigste blomsteropgaver i naturen er at tiltrække bier for at forurene deres arter. Pink farve passer perfekt med denne opgave, den er helt synlig blandt grønt masse af græs og blade.

  Folk giver hinanden blomster i flere århundreder, og farven på en doneret buket kan uden ord sige om følelserne hos den der præsenterer denne buket. Hvad betyder den rosa farve af blomsterne i buket? Først og fremmest udtrykker han oprigtig beundring for donoren, høje, rene, platoniske ømme følelser. Men det handler ikke om kærlighed, men kun om beundring og forventning om gensidig sympati.

  Pink buketter er ikke lavet til at give til mænd, da det betyder beundring for en smuk pige eller kvinde. Men for en elsket mor, hjertets dame eller en ven vil en buket rosa blomster være passende og fortælle om dine sympatier for hende.

  Rose har længe været anerkendt som dronningen blandt blomster. Hun har en smuk udsigt og en dejlig lugt. I dag er der flere snesevis af sorter og typer af roser. Rosens farve kan varieres, fersk roser som eksotisk blå, sort eller grøn er for nylig blevet bragt ud. Men en blid pink rose, der er kommet ned til os i sin oprindelige naturlige farve, vil altid være relevant og elsket.

  Som alle blomster bærer roser beskeden om visse oplysninger. Rosens rosa farve betyder et symbol på høj smag, elegance og raffinement. I modsætning til den røde rose, der udtrykker kærlighed, lidenskab og ardor, udtrykker den rosa rose roligere, kun begyndende følelser og følelser. Desuden kan en lyserød rose præsenteres som et udtryk for stolthed og taknemmelighed.

  Der er et uudtalt sprog af blomster, og hvis du kender det, kan du udtrykke mange flere følelser med en gave buket end med ord. På grund af sin mangfoldighed af lyserøde lyserødt, fra lyserøde knopper til mørk kirsebær præsenteres pinkroser i forskellige tilfælde. Forsigtigt rosa roser i blomstersprog betyder, at du udtrykker oprigtig sympati, især hvis knopperne endnu ikke har åbnet. Lyserød, op til en rig kirsebærfarve, hjælper med at udtrykke taknemmelsen hos den person, der giver dem.

  Ved at acceptere gave af klassiske rosa roser, skal du tro på, at i hjertet af den der giver dem, opstod en lys følelse og beundring for dig. Rosa roser kan symbolisere begyndelsen af ​​et varmt forhold, men tænk ikke på kærlighed, så længe det kun er blide, venlige følelser.

  Vær også opmærksom på graden af ​​oplysning om rosen. Lyserøde knopper af roser, der ikke åbnes overhovedet, gives normalt, når de ønsker at udtrykke mange komplimenter til den unge pige. Mere åbnede knopper af roser giver til piger, der ønsker at sige, at deres skønhed er i fuld blomst, og sindet og talenterne beundres.

  Anvendelse af lyserød farve i interiøret, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle funktioner. Lyserøde nuancer af væggene udvider meget pladsen, gør den lys.

  Lyset af lyserødt kan være så varmt, hvis røde pigmenter dominerer og koldt - alle lilla toner med overvejende blå pigment. Varmt toner af lyserødt tapet bruges bedst til værelser mod nordsiden eller med en lille mængde sollys. Kolde nuancer er velegnede til den sydlige, soloplyste side og små værelser, der skal udvides visuelt.

  Betyder den lyserøde farve, at den kun kan bruges til børnepigenes værelse? Nu er det ikke nødvendigt. Den lyserøde farve til indretningen af ​​værelser som et soveværelse, et påklædningsværelse og endda et køkken er velegnet. Soveværelset kan have sådanne afslappende toner som en koral eller delikat skygge af laks, der ikke ser barnlig ud og kan forbedre sensualiteten. I køkkenet kan du bruge den elegante fuchsia eller Parnassian rosenfarve. Disse nuancer øger en smule appetit og skaber en positiv holdning.

  Men ikke blive båret væk af overflod af lyserøde i interiøret, en overbevisning af sådan farve kan forårsage apati. Lav ikke en stor lyserød kasse fra loftet, vægge og gulv. Det er nok, hvis møblerne eller indretningerne er rosa.

  Hvis du kan lide lyserøde nuancer, men du er bange for at bruge dem i tøj, da pink anses for at være farve for små piger, bør du ikke blindt tro på denne stereotype. Paletten med lyserøde nuancer og toner er så forskelligartet, at det er muligt at vælge den rigtige nuance af denne farve til enhver alder.

  Det er vigtigt at vælge en lyserød, der passer til din hudfarve. Du kan gøre dette, hvis du følger den gyldne regel - varme rosa toner kommer til en varm skygge af huden, det vil sige huden er gylden, fersken. Til kolde nuancer af huden, hvor der er plet og gennemsigtighed, vil kolde nuancer af pink passe.

  I kærlighed til den lyserøde kan man også genkendes gennem tilbehør, lyse accenter, lyserøde dekorationer eller makeup. Hvis du bruger alt i moderation, så vil et rosa armbånd, sko eller taske være et glimrende supplement til dit billede.

  Takket være den etablerede stereotype, at den rosa farve kun er beregnet til den kvindelige befolkning på planeten, hater mange brutale og ikke så mænd denne farve. Imidlertid bliver stereotyper ofte ødelagt af livet selv og til tiden.

  Nu anses det ikke for skammeligt at have en mand med lyserød farve, og dette er ikke en indikator for hans svaghed eller kvindelighed. Hvad betyder en blid pink farve i en mands garderobe? Tilstedeværelsen i mænds garderobe lyserød farve betyder, at dens ejer følger modetrends. Pink mænd går på samme måde som kvinder.

  Men vi må huske på, at rosa mænd kan have skjorter og skjorter. Pink kan være en mand jakke, og endda en dragt, især hvis manden er en kreativ person, leder eller showman. Nuancerne kan være forskellige: lyserød, koral, fersken, lilla, mørkrosa og andre. Men mænds skjorter er ikke rosa at bære. Undtagelse kan være polozovyh nuancer.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 + 4 =