30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lyseblå farve

Hvad er blåfarven i tøj?

Hvad betyder blå farve, hvordan forstår du hvad det egentlig er? Sådan bruger du al sin magt kompetent, for at afsløre potentialet og harmonisk bygge på sit grundlag dets image?

En blå farve er en, der har en lidt blå accent. Det gælder ikke for basiske eller mellemliggende farver, det vil sige, det kan ikke opnås ved mekanisk blanding af farve. Dens palette indeholder mange nuancer med meget forskellig mætning og lysstyrke. På trods af at vi er vant til at overveje turkis, cornflower blå, himmelske uafhængige blomster, er de alle nuancer af blå.

Blå farve henviser til den kolde farve skala, så i første omgang er det et valg af to kolde farvetyper: vinter og sommer. For vinteren er det mere korrekt at vælge en lys og rig version, og til sommer - dæmpet og støvet.

Kunstnere og designere bruger altid reglerne for at kombinere farver baseret på deres placering på farvehjulet, hvor farver og nuancer fordeles mellem undergrupperne. De mest populære kombinationer er monokrome (sæt i samme farve, men i forskellig mætning og lysstyrke), ens (2-3 farver på hver side af cirklen fra det givne) og komplementære (kontrasterende). Hvis du husker disse tre principper, er det usandsynligt, at når du laver en fejl ved valg af farveskemaet i din garderobe.

Først skal du overveje farvehjulet og bestemme hvilken farve der er for blå kontrast, hvilket er ens og så videre.

En kontrasterende farvekombination er, når to nuancer er på modsatte ender af et farvehjul. Afhængigt af blåtonerne kan det være rød-orange, gul-orange og orange.

Hvem går til kontrast klædeskabet? Utvivlsomt bærere af kontrasterende udseende. Uanset skygge og mætning af blå, ikke-kontrastfuld damer, er det bedst at undgå kombinationer med appelsin. Lyse kvinder skal huske, at hvis du tager blå til løgens basisfarve, skal orange ikke være mere end 10% af sætet, det vil sige bare en stilfuld accent.

Triadfarver til blå er de der ligger i lige afstand fra hinanden i en farvecirkel. For eksempel, for blågrønne nuancer (turkis, akvamarin, elektrisk), vil triaden være rødviolet og orange.

En lignende kombination er velegnet til kvinder af enhver udseende: for blondiner med blå øjne og lyse brunetter med skøn hud. For den blå vil kombinationen med grøn og gulgrøn samt med blå og blåviolet være optimal. Denne kombination giver dig mulighed for at vælge et billede til enhver begivenhed og se altid på toppen.

Når du vælger den blå til kombination med andre farver, er det værd at huske, at det er nemmest at kombinere bløde, dæmpede nuancer. Den bedste kombination er kombinationen af ​​blå og mørk blå. Det passer helt til enhver kvinde og vil være passende til enhver tid på dagen. Office version - et sæt med to farver, output - tilføjer en tredje lyse farve som en accent.

Hvis du er ejer af sommerfarven, er det bedre at løfte støvblå en tættere på ansigtet, og den rige blå skal sænkes. For eksempel en beskidt blå sweater eller bluse og blækbukser eller et nederdel. "Vinter" skal handle ud fra sine stærke farver, det er tvert imod - mættet tættere på ansigtet, dæmpet længere væk fra det.

Med hvad den blå farve i tøj altid kombinerer, så med pastellfarver. Hvis du bruger pastellfarver, så kan du kombinere dem i ethvert forhold, de vil altid se frisk og harmonisk ud.

Ikke mindre populært er kombinationen af ​​blå og hvid, blå og grå, samt blå og lyserød. Kombination med hvid eller lyserød giver sammen med lethed, luftighed og legesyge. Dette er et glimrende valg for dem, der ønsker at understrege deres kvindelighed. At spille på tøj stilarter, der kan opnås som effekten af ​​"skumfidus" (nederdele med flæser, flyvende kjoler fra lungevæv), og den elegance af fjederen (klassisk design, kostume stof).

Hvis du vil kombinere rødt og blåt i et outfit, så giv preference til skarlagen og mørkere nuancer: burgunder, hindbær. Da en sådan outfit vil tiltrække opmærksomhed, så er det værd at lægge på aftenaktiviteter.

Hvis du vil se spektakulær om dagen, så kombinerer lyseblå med tilbehør af lilla, lilla. Et mere tilbageholdende billede, det er her den tredje farve vises brun eller beige. Kun her, også, glem ikke reglen om 70% - 20% - 10%, hvor 70 - lyseblå, 20 - brun, og 10 - accent lilla eller lilla.

Til kontoret er et sæt blå, grå og hvide farver velegnet. For at gøre dette billede strenge, skal du vælge den korrekte grå værdi. Tag ikke blege "pyjamas", men for at stoppe ved noget mere "lyst": farven på våd asfalt eller skinnende stål.

Den blå kjole er grundlaget for billedet, du kan supplere det med tilbehør, der passer til stilen. For eksempel vil en sommerflyvning se godt ud med hvidt, solidt, pink, sandaler, balletsko, sko. Hvis du henter en taske af samme eller lignende farve, bliver billedet færdigt.

Hvis du har brug for at lave et aften sommerbillede, så vælger du som tilbehør noget som tilbehør. Måske vil det være sko og en taske med grå metallisk farve med en "reptil" tekstur.

Midi skørt skåret solen ud af forskellige nuancer af blå perfekt kombineret med svitshotami eller pullover bleggul, lyserød eller hvid farve.

Hvis du hænger den blå blyant nederdel, så selv gå det kan parres med en hvid skjorte og jakke, mørkeblå farve, fortynde ensemblet domstol sko farve "Nude".

Mini nederdel + bombe = ungdomsbillede af sportsperspektiv.

Blå bukser har altid et par. For klassikerne med pile vil dette være en lys "mænds" skjorte eller en lyserød bluse, afhængigt af hvilken effekt du vil lave på andre. For bukserør vil parret være top, skjorte, sneakers.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Blå farve

Hvis du er interesseret blå værdi, blå farve i psykologi, kombination af blå med andre farver, såvel som blå farve i tøj og blå farve i interiøret, så er du kommet til det rette sted. Du finder også her Billede af blå blomster at hæve din ånd 🙂

Blå farve i psykologi

Positiv værdi af blå farve

Negativ værdi af blå farve

En kombination af blåt i tøj. Foto.

Kombinationen af ​​blå i interiøret. Foto.

Definition af blå farve

Den blå farve er enten en gruppe blåt nuancer med et lille skift hen imod grønt, således at der stadig ikke er nogen mening om en grøn nuance eller bare lys nuancer af toner af det blå interval. I bredere forstand kan blå defineres som blålig eller lidt blå, i hvilket tilfælde blå ofte kaldes ting, der i modsætning til de omgivende skiller sig ud i en let blå farvetone. For eksempel refererer blå ofte til blodkar, vener, fordi når de er synlige under huden, opfattes deres farve subjektivt som en blå farvetone.

Den blå farve er navngivet for farven på duftens hals.

Positiv værdi af blå farve

Til at begynde med lever vi på den "blå planet" - planeten Jorden, som, som de nu jo joke, skal kaldes planeten Vand, fordi vandet på Jordens overflade er meget større end landet. Den blå farve i naturen er først og fremmest farven på den bundløse himmel og det store hav. Og ordene "dybe" og "blå" er nære slægtninge. Blå og blå er sne. Men i dyrelivet er blå sjældent, fordi det ikke er nedlatende. Men selv her har vi "blågraneder" og "blå ræve", fugle er blåtøje, tit og due. Ja, forskellige tropiske sommerfugle og ikke-tropiske møller. Planteverdenen giver os blomster af blå nuancer, for eksempel majsblomster, pansies eller glemme-mig-ikke. En person er normalt begrænset til blå øjne.

Blå farve er til stede i ord og udtryk: "skat", "skat", "azurblåt", "blå himmelsk", "blåt blod" (aristokraternes ædle oprindelse).

Den blå farve kombinerer afstand, længde og dybde. Dette er den naturlige farve af himlen og havet, den er ubegrænset og enkel, populær og universel. Det er roligt, let, fugtigt, stille, kølig farve. Blå er farven af ​​ømhed, fred, harmoni, sandhed, tro, frihed, åndelighed, renhed og det uforståelige.

Kreativitet er også en af blå værdier. Derfor anbefales det at bruge det i uddannelsesinstitutioner.

Negativ værdi af blå farve

Tegn på blå og blå kan være både guddommelige højder og de laveste motiver.

Andre psykologer tror på det blå værdi - Det er uforsigtighed og uforsigtighed, den tredje - skuffelse, melankoli og mistanke, den fjerde naivitet og ligefremhed, drømme og magi.

Blå farve i psykologi. Indflydelse. Behandling.

Blå er en "brændende" blanding af hvide og blå blomster. Følgelig påvirker det den menneskelige tilstand på en lignende måde. "Himmelsk farve", som er overraskende, helbreder suppuration og sår. Stadig lindrer konsekvenserne af en urolig dag og træthed.

Den blå farve øger fysisk og intellektuel aktivitet og balancerer processerne for hæmning og excitation. Denne farve er ekstraordinært behagelig, den komfort og lindrer, har en forfriskende og vasokonstriktiv effekt.

En af de fantastiske egenskaber ved blå er hans "evne" til at bevæge rummet. Hvor der er en blå farve, eller nogle af dens nuancer, er der en følelse af, at tiden er markant bremset. Blå - farven på følsomhed. Når du kigger på ham, ser det ud til, at han beder om at se inde i dig selv.

Har en blå farve og helbredende egenskaber: lindrer hovedpine, genopfrisker. Blå er simpelthen en "frelse" for dem, der forsøger at tabe sig: det hjælper med at reducere appetitten. Det hjælper også dem, der har højt blodtryk eller hjertebanken: det har egenskaben ved at sænke blodtrykket og sænke pulsen. Også den blå farve er nyttig for dem, der lider af søvnløshed. Han sparer med diarré, opkastning og halsbrand. Til kvinder: neutraliserer PMS og reducerer blødningen kraftigt i kritiske dage.

Den blå farve fjerner nervøsitet og hjælper med at fjerne alle organiske klager forårsaget af nervesystemet.

Denne farve er uundværlig for skygge, frygt for overførbarhed og skygge. Om den blå farve skal man også huske en person, der er glad for meditation, da han hjælper "at trække sig ind i sig selv" for at forblive alene med sine mest intime tanker. Derfor, hvis du vil engagere dig (eller engagere) meditation, lys og sæt ved siden af ​​en blå lampe eller et stearinlys.

Blå farve i psykologi. Negativ indflydelse.

En overdosis blå farve kan forårsage en følelse af frygt. Fra for lang anvendelse af blå farve begynder folk at føle træthed og yderligere depression.

Negativt er i farven det faktum, at han undertiden "ved et uheld" kan bringe en person til melankoli, gør dig trist. Negative aspekter, som "inficerer" den blå farve: manglende evne til at opretholde langsigtet kontakt med andre, skeptisk stemning i planlægningsmål, konstant, ikke ubesværet utilfredshed med, hvad der sker og sker i øjeblikket.

Fordele og ulemper ved amatører af blå farve

Blå passer til alt med tilbageholdenhed. Denne farve har hverken den hurtige selvsikkerhed af rødt, heller ikke den munter stemning i appelsin eller den unge legesyge af gul. Men det blå har en naturlig konservatisme, et ønske om fred, fred og sikkerhed. Sammen med det blå får vi mulighed for at blive objektive, at se på verden upartisk. Blå hjælper dig med at lære, se på situationen fra en fugleperspektiv, lave planer, beslutsomt komme ned til forretning og nå dine mål.

Blå farve i psykologi er et symbol på loyalitet, tryghed og kærlighed. Om de mennesker, der elsker denne farve, kan vi med tillid sige, at de let falder i despondency under fejl. Lovers af blå farve har en behagelig og afbalanceret karakter, foretrækker fred, stræber efter harmoni med mennesker og med sig selv har de evnen til ganske tankevækkende refleksioner og æstetiske oplevelser. Sikkerhed, afslapning og selvtillid til blå elskere er meget vigtige. De er kunstneriske workaholics og når derfor utrolige højder på trinnene i den sociale stige. Disse mennesker ved ikke hvordan og ikke kan lide at sidde i lang tid på ét sted: rejser er deres element. Hvis du vil være enige om noget med folk der elsker blå - bare vis tålmodighed, og det vil selvfølgelig blive belønnet.

Folk, der vælger denne farve, kendetegnes af en win-win-intuition, utrolig beslutsomhed og målbevidsthed. Og dem, der ikke har sympati for denne farve eller afviser det overhovedet - er konstant urolige og drømmer om alvorlige ændringer, som kan lindre dem af depression og stress. Også ganske ofte blå farve er stærkt afvist af mennesker, der lider af nikotinafhængighed.

Med kærlighed til den blå farve, udover fred kommer en følelse af selvværd.

En kombination af blåt i tøj. Kjoler. Foto.

Den blå farve i tøj ser godt ud i sig selv og i en duet med andre farver.

1) Blå + hvid. Denne kombination ser meget frisk og blid ud og er ideel til sommer tøj, da det nyder tan.

2) Blå + brun. At understrege renheden af ​​blå vil hjælpe forskellige nuancer af brun: beige, kamel, kaffe med mælk, kakao, chokolade, terracotta.

3) Blå + sort. Nok fed kombination. Det er velegnet til både forretningsstil og aftenaktiviteter.

4) Blå + grå. Nok fed kombination. Det er velegnet til både forretningsstil og aftenaktiviteter. Kombinationen af ​​grå og blå ser meget harmonisk ud, fordi begge farver er kolde. Grå med blåt udseende smukt sammen uanset mætningen af ​​begge farver og se ædel og fastholdt.

5) Blå + pink. Denne lette og sublime kombination vil være endnu mere usædvanlig, hvis den blå farve har en svagt gråskær.

6) Blå + lilla. Både blå og violet er kolde og indeholder en blå farve. Disse er relaterede farver og sammen blander de sig godt.

7) Blå + gul. Den lyse gule farve på den blå baggrund virker endnu mere solrig og varm. Ca. hvordan den varme sommersol opvarmer den frosne efter at have forladt den kolde blå flod.

8) Blå + rød. Med blå, lyse og skarlagede og mørkere, rige farver - bourgogne, vin, marsala, kirsebær - ser godt ud.

9) Blå + orange. Den kolde blå farve understreger appelsins varme. En lys og udtryksfuld kombination der symboliserer friskhed, energi og aktivitet.

look-main-single_472d3.jpg "/>

10) Blå + grøn. Blå er en lys skygge af blå, og blå er grundlaget for grønt, så disse to farver kan kombineres sikkert.

Det er passende altid og overalt: Med sin hjælp kan du oprette en romantisk og feminin og et stramt og elegant billede. Om sommeren er denne farve forfriskende, om vinteren giver den et billede af ømhed og lethed.

Kombinationer af blå i interiøret. Foto.

Den blå farve udsmykker interiøret, hvilket gør det mere romantisk, luftigt og lettere. Det beroliger, skaber en kølighed, en følelse af hygge og harmoni.

De beroligende vibrationer i den blå slappe af musklerne, pacify sindet. Ikke overraskende er dette en populær farve til det indre af soveværelserne. Men for mange blå nuancer skaber også et problem - hvordan man skal ryste langsomheden den næste morgen, når man skal vågne op. Husk, at blå ikke tonificerer, og kræver derfor kompensation fra den varme ende af spektret for at vække sanserne.

Hvad er blåens farve i interiøret?

1) Blå + hvid. Kombinationen af ​​blå og hvid i indretningen gør rummet rummeligt og ubekymret, og brugen af ​​friske blomster vil give interiøret en livlighed og glæde.

2) Blå + pink. Vi er vant til at pink er pigernes farve, og blå er farven på drenge, men kombinationen af ​​disse farver virker unaturlig og forkert for os. Vi kan forsikre Dem - det er rent vand misforståelse. Denne kombination ser meget frisk og kreativ ud, kun fordi den ikke er helt kendt.

3) Blå + gul. Denne kombination vil give interiøret en kraftig opladning af energi og munterhed og vil blive forbundet med gule blomster og blå-blå himmel. Du kan bruge næsten alle nuancer af blå og gul, og det overordnede billede vil se så harmonisk ud som muligt.

4) Blå + Orange. Denne kombination er fuld af naturlig charme og giver rummet et festligt og glædeligt humør, hvilket gør rummet moderne og ekstravagant.

5) Blå + rød. Denne kombination af farver er ret sjælden. Her er der sandsynligvis en stereotype, som kolde og varme farver ikke kombinerer. Nogle gange kan du flytte væk fra stereotyper og forsøge at eksperimentere.

5) Blå + grøn. Interiør i kombination med blå og lysegrøn ser godt ud.

6) Blå + grøn. Grøn - jordens farve, blå - himlen. Dette er en naturlig palette. Det giver rummet friskhed, lyshed, kulde. Blå-grønne interiører lugter og køler.

7) Blå + lilla / lilla. Blå og violet er relaterede farver, så i indretningen blandes de smukt og harmonisk sammen.

8) Blå + brun. Denne kombination er ikke-standard og fed og skaber en følelse af åndelig komfort regerende i huset.

9) Blå + sort. Enhver nuancer af blå blander perfekt med sort, hvilket skaber et elegant, stilfuldt og trendy interiør. Kombinationen af ​​blå og sort fortyndes ofte med hvidt.

Fordele ved en blå badedragt. Foto.

Så du tror, ​​at du bare ligger på dit eget sand, skræmmer dem omkring dig med en dismembered skønhed, som sidder på din detectives omslag? Selvfølgelig ikke! Du er aktivt signalering og den onde onkel med en øl i knytnæve og denne fyr, som du bare vil møde dem. I det mindste er de sikre på det. Og forsøg at bevise for dem, at dette ikke er tilfældet)

At "afkøle" uønsket hot ser den mest vindende farve til badedragt og svømningstunker - blå. Og alle sine nuancer. En anden elegant blå giver den unge dame et mysterium. På manden vil den blå farve af svømme trunks understrege atleticism.

Ved at vælge en blå badedragt informerer du ubevidst andre om, at du er rolig, afbalanceret, selvforsynende, og hvis du er i et forhold, så kun med seriøse intentioner uden nogen vulgaritet. Forresten er de ældre kvinder med frodige former bedst dækket af blå badedrag (denne farve skjuler samtidig alle former for overskud).

Psykologi af piger, der foretrækker blå linned

Nogle mennesker tror, ​​at blå er et symbol på fred. Piger, der foretrækker blåt linned, ved, hvordan man fortæller sandheden, kigger i øjnene, og på samme tid ikke at fornærme og et ord. Dette skyldes, at de er meget sikre. De er også nysgerrige og nemme i stigning. Mænd vælger blå farve er reserveret og køligt.

Nogle billeder til fans af blå farve 🙂

Tak for at se! Sjælsomme harmoni, frihed, opfyldelse af de fastsatte mål!

Kombinationen af ​​farver med blå i tøj

I den nye mode sæson er en lyseblå farvetone anerkendt som en af ​​de to mest faktiske farver i efteråret 2016, ifølge versionen af ​​Pantone farveinstitut. Han kaldte denne skygge "sindsro". Og det er ikke tilfældigt: Beroligende, harmonisk, rolig og blid, denne farve passer til kvinder og mænd i alle aldre og giver dig mulighed for at supplere dig selv med forskellige farvekombinationer. I dette tilfælde kan den blå bruges perfekt af elskere af billederne af det samlede udseende. Men ikke kun serene blå kan være interessant at bruge i garderobeskabet. Både azurblå og azurblå, og blomblå og babyblå er passende i den kommende sæson.

Aktuel lyseblå nuance ser meget harmonisk kombineret med gråt, men det skal være en lys nuance af grå (grafit, "våd asfalt", stål), eller pastel, razbelennye variant.

Kombinationen af ​​farver "blå og grå" er en ideel hæk og elegant par til tøj til forretningsstil. Den er perfekt suppleret med tilbehør og fodtøj med hvide eller beige nuancer eller hvidt metalglans.

Blå i kombination med sort ser ret fed og passende ud i tøj af strenge forretningsstil eller til aftenkjoler.

Den sorte og blå kjole harmonerer godt med både mørk og lys hårfarve. Og for aftenen ud, er outfit godt suppleret med guld eller sølv ornamenter og tilbehør. Denne dramatiske kombination af farver med blå kan også bruges til forretningsmiddag eller modtagelse og tilføjer uventet lyse tilbehør - en håndtaske med en violet nuance eller et rødt bælte i taljen.

Grøn og blå på farvehjulet er placeret næste, så de er relaterede i skala. Kombinationen af ​​farver "blågrøn" virker beroligende på andre, og understreger også kvindelighed og gør billedet let.

Samtidig er en sådan kombination ret kold, så den kan bruges uden bekymring for kontor tøj eller forretningsmøder. Særligt godt i dette område ser en kvinde af kold type udseende. Tilføj denne kombination kan være lyse neutrale nuancer - beige eller hvid.

Kontrastfuld, fed, lys, ensartet provokerende kombination af farver med blå. Det er også velegnet til lyse skarvede nuancer og en trendy tomat og rige mørke nuancer af rødt - marsala, vin, bourgogne, hindbær, kirsebær.

Koldblå ​​kombinerer med succes den aggressive farve i lidenskab, og med velvalgte nuancer kan man understrege de ædle træk ved udseendet af den person, der valgte dem. For at se stilfuldt, skal du huske om farven Palettes harmoni, og blander "temperaturen" på nyhederne korrekt. Klassisk koldblå ​​passer godt med hindbær. En varmere azurblå tone kræver en skarlagen skygge af rødt. Den blå farve skal være overvejende, baggrund og rød som en tilføjelse (især hvis det er små dele eller tilbehør) eller omvendt.

Disse farver betragtes som komplementære. På trods af den oplagte adel er denne kombination en smule løs, oprørsk og uformel. Orange energiske, styrkende, så blå stande blødgøring, forædlende skygge. Næsten en klassisk kombination af farver med blå, fast minde om sommer, sol, hav og sand, fungerer godt i en strand mode og tøj til sommerferien, men er med succes blevet brugt i kvindernes omklædningsrum i etniske ting eller tøj i boho stil.

Forudsat korrekt valgt nuancer egnet til enhver farve typer (undtagen sommer). Kolde farver er i harmoni med den bløde, som det var støvede nuancer af orange, med blå i outfit. Varmt farvetyper er velegnede til lyse, rige, saftige orange nuancer og lyseblå, azurblå tone.

Ren blå skygge med successkygge og supplerer de forskellige halvtoner af den brune skala: terracotta, "kamel uld", kakao, "kaffe med mælk", "chokolade", beige.

Denne rolige kombination af farver med blåt udseende er respektabelt. Varmt farvetyper kan med succes se på varme brune toner: mursten, en skygge af kanel. Blå detaljer vil med succes supplere billedet. Koldfarver er bedre at stoppe valget af blåt i kombination med en gråbrun, sand eller kold skygge af mørk brun i kombination med cornflower blå.

Lignende sæt ser godt sammen med tilbehør lavet af beige læder. For eksempel kan det være et bælte eller en pose med en passende stil.

Relaterede blend blå tøj med blå nuancer er uerstattelig i garderoben for den kolde tsvetotip "vinter" og "sommer". Blå sammen med blå look ædle og strenge. Men disse er næsten de samme farver er ikke lagt sammen, og ikke klæde for kedeligt og roligt, det er bedst at plukke dem en tredje farve - det kan enten være neutral (for erhvervslivet og hverdagens garderobe) og en lys, iørefaldende, høj kontrast (til festlig eller ferie frigivelse ), for eksempel rød eller neonrosa.

Fremragende kombination af blå med kobolt nuancer, med klassisk denim.

For det andet, den vigtigste farve - skygge "Rose Quartz" - kan ikke kombineres med favorit ved at skabe den mest relevante duo dette efterår. Ved at kombinere farver i farve blokering teknik eller vælge tekstiler Ombre effekt (en glidende overgang af farver), kan du se på mode og flot, hvilket skaber en naiv og raffinerede billeder af en romantisk dato eller en tur rundt i byen. Men for en stram kontoratmosfære er en sådan kombination uhensigtsmæssig.

Hvis marshmallow pink passer dig ikke, prøv at kombinere blå med en lys skygge - neon pink eller fuchsia. Kombinationen er meget fed, men stilfuld. Men tag en lys farve som en accent, og en blå som grundlag. Eller tilføj en lyserød til det lyserøde-blå pastelsæt.

En vidunderlig glædelig kombination til sommer og strand sæt - lys gul med en blid azurblå. Det ser godt ud som top / bottom, og en kombination af tøj af samme farve med tilbehør til den anden. Denne kombination er ung, tiltrækker opmærksomhed, ser lyst og ubekymret ud, derfor ser det godt ud på ferie og sommerferieferie.

I hverdagen er det mere hensigtsmæssigt at vælge en skygge mere levende og en anden - i en dæmpet version. Til "sommer" farvetype, en cool blå med dæmpet grønlig-gul passer.

Den nemmeste og mest delikate kombination af farver, der minder om himlen med hvide skyer, snedækkede toppe og havlaguner med hvidt sand. Egnet farvetype "vinter" med bleg hud og mørkt hår.

Anden Kolde Beskrivelse "sommer" bedre til at fortynde duoen mere mættede farver, som vil være den tredje i kombination, fordi disse to lyse nuancer med lyst hår og bleg hud kan vende billedet til en slags falmede plet. Kombinationen af ​​blå med andre farver i lysspektret er mest hensigtsmæssigt i en sommer garderobe. Men i efteråret kan denne bløde, romantiske og lyse kombination slå din naturlige skønhed.

Det er selvfølgelig ikke alle mulige kombinationer af farver og nuancer. Men fra alt det ovenstående er en ting klar: kombinationen af ​​blå med andre i tøj er forskelligartet og universel for enhver farve-type og forskellige lejligheder og årstider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

56 − = 48