30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lyse billeder

LiveInternetLiveInternet

-Tags

 • Maleri kunst (12620)
 • rundt om i verden (3897)
 • Rusland (807)
 • illustration (1128)
 • låse (737)
 • dyr (627)
 • genre (316)
 • katedraler og templer (296)
 • Russiske kunstnere (220)
 • Smykker og ure (216)
 • samtidige kunstnere (206)
 • russiens historie (196)
 • Vestlige kunstnere (178)
 • Antikviteter (155)
 • statuetter (148)
 • porcelæn (132)
 • surrealisme (111)
 • hyphae (102)
 • religion (75)
 • Russiske landskabsmalere (54)
 • Interessant (27)
 • video (11)
 • italienske kunstnere (5)
 • kreative (2)
 • Moskva Kreml (1)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)

Favorit juveler og diademer af dronning Elizabeth II britiske monarki eksisterer mere end 1200 liter.

Windsor Castle er hjemsted for britiske monarker. Del 11. Våben i Storbritannien 3. Alice.

Illustratør kunstner xnhan00 (Nguyen Thanh Nhan). Del 1 ..

Illustratør kunstner xnhan00 (Nguyen Thanh Nhan). Del 2 ..

Tizian. PORTRAIT Titian Vecellio (italiensk Tiziano Vecellio, 1488/1490, Pieve di Cadore - 27 Aug.

-Abonner via e-mail

Smukke pynter af moderne kunstnere

Et udvalg af malerier af berømte samtidskunstnere.

De mest populære billeder i verden

De mest populære billeder i verden

Har du brug for meget at blive kunstner? Måske talent? Eller evnen til at lære noget nyt? Eller en vild fantasi? Selvfølgelig er alle disse nødvendige faktorer, men hvad er det vigtigste? Inspiration. Når kunstneren bogstaveligt sætter sin sjæl i billedet, bliver det som om det er levende. Malerens magi virker vidundere, og synet kan ikke oversættes, jeg vil studere hver lille ting ...

I denne artikel vil vi overveje 25 virkelig strålende og berømte malerier.

"Hukommelsens varighed", Salvador Dali

Dette lille billede bragte Dalis popularitet, da han var 28 år gammel. Dette er ikke det eneste navn på billedet, det har også navnene "Blødt ur", "Hukommelsesstabilitet", "Hukommelse af hukommelse".

Ideen om at skrive et billede kom til kunstneren på et tidspunkt, hvor han tænkte på smeltet ost. Fortegnelsen over betydningen og betydningen af ​​billedet Dali forlod ikke, så forskere behandler det på deres egen måde og læner sig mod Einstein's relativitetsteori.

Billedet er skrevet i kun tre farver - rødt, blåt og grønt. De symboliserer himlen, jorden og mennesker. Udover "Dance" skrev Matisse et andet billede af "Music". De blev bestilt af en russisk samler.

Der er ingen unødvendige detaljer om det, kun den naturlige baggrund og folket selv, der frøs i dansen. Det er det, kunstneren ønskede - at rette et vellykket øjeblik, når folk er forenet med naturen og er overvældet af ecstasy.

"Kiss" er Klimts mest berømte maleri. Han skrev det i sin "gyldne" periode med kreativitet. Han brugte det mest ægte guldblad. Der er to versioner af billedets biografi. Ifølge den første version viser billedet Gustav sig selv med sin elskede Emilia Fløge, hvis navn han udtalte det sidste i hans liv. Ifølge den anden version blev et billede bestilt af et tæller, så Klimt malede det og hans elskede.

Da earlen spurgte hvorfor billedet ikke er kysset selv, sagde Klimt, at han er en kunstner, og han ser det sådan. Faktisk blev Klimt forelsket i Grevens kæreste, og det var en slags hævn.

Klud fundet kun 13 år efter forfatterens død, og det blev straks den dyreste af hans arbejde. I løbet af hans levetid forsøgte han at sælge den til borgmesteren, men alt var mislykket.

Billedet formidler en original betydning og en dyb idé. Fred, afslapning - det er de følelser, som "Sleeping Gypsy" fremkalder.

Maleriet er den største af alle hans overlevende værker. I forklaringen af ​​plottet behøver billedet ikke, alt er klart fra titlen. Sidste dom, apokalypse. Gud dømmer både de retfærdige og syndere. Billedet er opdelt i tre scener. I den første scene, paradis, grønne haver, lyksalighed.

I den centrale del er den sidste dom, hvor Gud begynder at dømme folk for deres gerninger. På højre side er helvede afbildet, som det ser ud til. Skræmmende monstre, varm brændende varme og monstrøs tortur over syndere.

"Metamorphoses of Narcissus", Salvador Dali

Til grund blev mange historier taget, men det vigtigste sted er besat af Narcissus historie, en fyr der så beundrede sin skønhed, at han døde for at være ude af stand til at tilfredsstille hans ønsker.

På forgrunden af ​​billedet sidder narcissus eftertænksomt af vandet og kan ikke rive sig væk fra sin egen refleksion. I nærheden er en stenhånd, hvor et æg er et symbol på genfødsel og et nyt liv.

"Beating the Babies", Peter Paul Rubens

Grundlaget for billedet blev taget fra bibelhistorien, da kong Herodes bestilte drab af alle nyfødte drenge. Maleriet skildrer en have i Herodes palads. Bevæbnede krigere tager kraftigt spædbørn fra snigende mødre og dræber dem. Jorden er oversået med døde kroppe.

Jackson brugte en unik metode til at anvende maling på billedet. Han lagde kluden på jorden og gik rundt om den. Men i stedet for at anvende smører tog han børster, sprøjter og dryssede på lærredet. Senere blev denne metode kaldt "maleri handling."

Pollock brugte ikke skitser, han stolede altid kun på sine følelser.

"Ball i Moulin de la Galette", Pierre-Auguste Renoir

Renoir er den eneste kunstner, der ikke har skrevet et eneste trist billede. Grunden til dette maleri Renoir fundet ved siden af ​​huset, i restauranten "Moulin de la Galette". Den livlige og muntre atmosfære i restauranten inspirerede kunstneren til at skabe dette billede. At skrive arbejdet stillet til ham venner og yndlingsmodeller.

"Sidste nadver", Leonardo da Vinci

Dette billede viser Kristi sidste fest med sine disciple. Det menes at øjeblikket er tegnet, når Kristus siger, at en af ​​disiplene vil forråde ham.

På udkig efter modellerne brugte Da Vinci meget tid. Det sværeste var billedet af Kristus og Judas. I kirkekoret opdagede Leonardo en ung sanger og tegnede Kristus af ham. Tre år senere så kunstneren en drunkarddråbe i grøften og indså, at han var den, han søgte og bragte ham til værkstedet.

Da han skitserede billedet af en drunkard, tilstod han ham - for tre år siden tegnede kunstneren selv fra ham Kristi billede. Så det skete, at billederne af Jesus og Judas blev afskrevet fra den samme person, men i forskellige livsperioder.

I 1912 blev kunstneren diagnosticeret med en dobbelt grå stær, på grund af dette blev han underkastet operation. Efter at have mistet linsen på venstre øje begyndte kunstneren at se ultraviolet som en blå eller violet farve, fordi hans malerier fik nye og levende farver. Tegning af dette billede, Monet så liljerne blå, mens almindelige mennesker kun så almindelige hvide liljer.

Munch led af manisk-depressiv psykose, han blev ofte plaget af mareridt og depression. Mange kritikere mener, at Munch på billedet skildrede sig selv - skrigende fra panik og gal terror.

Kunstneren selv beskrev betydningen af ​​billedet som et "naturskrig". Han sagde, at han gik med sine venner ved solnedgang, og himlen var malet en blodrød farve. Bevæbnet af frygt, han hævdet angiveligt det meget "naturskrig".

For billedet udgjorde moderen kunstneren. I første omgang ønskede han, at hans mor skulle stå, men det var svært for en gammel kvinde.

Whistler kaldte sit maleri "Arrangement i grå og sort. Kunstnerens mor. " Men med tiden blev det rigtige navn glemt, og folk begyndte at kalde det "Whistler's Mother."

Oprindeligt var det en ordre fra et parlamentsmedlem. hvem ønskede kunstneren at tegne Maggies datter. Men i processen nægtede hun maleriet, og James bad sin mor om at blive en model for at afslutte billedet.

"Portræt af Dora Maar", Pablo Picasso

Dora kom ind i Picassos arbejde som "en kvinde i tårer". Han bemærkede, at han aldrig kunne skrive hende smilende. Dybe, triste øjne og tristhed i ansigtet - disse er de karakteristiske træk ved portrætterne af Maar. Og nødvendigvis blodig-røde negle - dette er især beundret af kunstneren. Picasso malede ofte portrætter af Dora Maar og de er alle beundringsværdige.

Maleriet skildrer et natlandskab, som kunstneren udtrykker med tykke, lyse farver og en atmosfære af natlig ro. De klareste genstande er selvfølgelig stjernerne og månen, de males mest udtalte.

På jorden vokser høje cypresser, som om at drømme om at slutte sig til stjernens fascinerende danser.

Betydningen af ​​billedet tolkes på forskellige måder. Nogle ser en henvisning til Det Gamle Testamente, og nogle læner sig simpelthen mod, at billedet er et resultat af en langvarig sygdom hos kunstneren. Det var under behandlingen, at han skrev "Starry Night".

Billedet tjente som årsag til en af ​​de højeste skandaler i historien. Det viser trods alt en nøgen pige liggende på hvide lagner.

Indignerede mennesker spytter i kunstneren, og nogle forsøgte endda at forkæle lærredet.

Manet ønskede kun at tegne en "moderne" Venus, for at vise, at kvinder ikke er værre end tidligere kvinder.

Kunstneren oplevede dybt de begivenheder, der var forbundet med Napoleons angreb. I maj 1808 var Madridopstanden tragisk forbi, og det ramte kunstnerens sjæl så meget, at han efter 6 år udgav sine oplevelser på lærredet.

Krig, død, tab - alt dette er så realistisk afbildet i billedet, der beundrer mange sindes hidtil hidtil.

"The Girl with the Pearl Earring", Jan Vermeer

Maleriet havde endnu en titel: "Girl in a Turban". Generelt er lidt kendt om billedet. Ifølge en version tog Jan sin egen datter Maria. På billedet er pigen som omvendt til nogen, og betragterens øjne fokuserer på perleørringen i pigens øre. Ørringen skinner i øjnene og på læberne.

Maleriet blev skrevet roman, i den efterfølgende skudfilmen med samme navn.

Dette er et portræt af firmaet kaptajn Franz Banning Kok og løjtnant Willem van Ruutenbürg. Portrættet blev skrevet af Skytteforeningens rækkefølge.

For alt indholdets besvær er billedet fyldt med parade og højtidelighed. Ligesom musketerer udgør en kunstner, glemmer kampen.

Senere blev billedet afskåret fra alle sider, så det passer ind i det nye rum. Nogle pile forsvandt fra billedet uigenkaldeligt.

I maleriet maler kunstneren portrætter af kong Phillip den fjerde og hans kone, som ses afspejlet i spejlet. I midten af ​​kompositionen er afbildet deres femårige datter omgivet af retinue.

Mange tror, ​​at Velasquez ønskede at skildre sig selv på tidspunktet for hans skabelse - "male og male".

"Landskab med efteråret Icarus", Peter Brueghel

Dette er kunstens eneste overlevende arbejde om myter.

Hovedpersonen i billedet er praktisk talt usynlig. Han faldt i floden, kun benene stikker ud fra den vandige overflade. På overfladen af ​​floden er spredte fjer Icarus, som fløj fra efteråret. Og folk er optaget af deres egne anliggender, ingen bekymrer sig om den faldne unge mand.

Det ser ud som om billedet er tragisk, fordi det skildrer en ung drengs død, men billedet er skrevet i rolige, bløde farver og som om der står - "der er ikke sket noget".

Forud for den "athenske skole" havde Rafael lidt erfaring med fresker, men overraskende viste denne freske sig glimrende fremragende.

Dette billede skildrer Akademiet, som Platon grundede i Athen. Akademiemøderne blev afholdt udendørs, men kunstneren besluttede at mere strålende ideer kommer i en smukt lavet antik bygning og derfor skildrer disciple netop ikke mod baggrunden for naturen. På fresken malede Rafael sig selv.

Dette er den fjerde af de ni fresker af loftet på det sixtinske kapel om verdens skabelse. Michelangelo betragte sig ikke som en stor kunstner, han placerede sig som billedhugger. Derfor er Adams krop på billedet så proportionerligt, har udtalt funktioner.

I 1990 blev det opdaget, at den anatomisk præcise struktur af den menneskelige hjerne blev kodet i Guds skildring. Måske var Michelangelo godt bekendt med menneskets anatomi.

Mona Lisa er til dato en af ​​de mest mystiske malerier i kunstens verden. Kritikere argumenterer stadig, hvem der faktisk er portrætteret på det. Mange er tilbøjelige til at tro, at Mona Lisa er konen til Francesco Gioconda, der bad kunstneren om at male et portræt.

Den vigtigste gåde i billedet ligger i kvindens smil. Der er mange versioner - der begynder med en kvindes graviditet, og smil giver ud af frugtens bevægelse og slutter med det faktum, at det faktisk er et selvportræt af kunstneren i det kvindelige billede. Hvad kan kun gætte og beundre den utrolige skønhed af billedet.

"Venus fødsel", Sandro Boticelli

Maleriet skildrer myten om gudinden Venus 'fødsel. Gudinden blev født fra havskum, tidligt om morgenen. Guds vind Zephyr hjælper gudinden med at svømme til kysten i hendes skal, hvor hun er mødt af gudinden Ora. Billedet repræsenterer kærlighedens fødsel, det fremkalder en følelse af skønhed, for der er intet mere smukt i verden end kærlighed.

Vi har forsøgt at passe ind i denne artikel kun nogle af de mest populære malerier i verden. Men der er mange andre lige så interessante mesterværker af kunst. Og hvilke billeder anser du for populære?

Lyse billeder

Stilfulde malerier til indretningen (+ 30 billeder)

Hvordan vælger man et kunstværk, der bedst dekorerer interiøret? Det er netop hvad vores artikel handler om i dag.

Når du køber malerier, skal du overveje, at formen, størrelsen og faktisk selve billedet påvirker den visuelle perception af rummet, så lad os klarlægge nogle få nuancer:

1. Det aflange rum kan forkortes og udvides ved at dekorere endevæggen med et billede i en firkantet eller vandret udvidet ramme.

2. Placer på væggen et par plakater, der hænger under hinanden, eller vertikalt rettet maling, og lave lofter bliver nødvendigvis højere.

3. En række vandret arrangerede billeder vil forøge rummet og skubbe de smalle vægge fra hinanden.

4. Plottet skal placeres i øjenhøjde (ca. - 150 cm fra gulvet), og de værelser, hvor indkvartering af sofaer og andre siddepladser, bør malerier Centre placere lidt lavere - i en afstand af 40-60 cm fra toppen af ​​ryglænet punkt bløde møbler.

5. Hvis du er ejer af en luksuriøs forfatters kunstværk, så skal interiøret oprettes "under billedet" og ikke omvendt. Lette monokrome vægge, dæmpede nuancer af møbler, minimal indretning - tag rummet ud på en sådan måde, at unødvendige detaljer ikke distraherer fra at se billedet af billedet.

6. Placer ikke billeder ved siden af ​​besværlige møbler - de bliver "tabte". De mest egnede steder er: en mur over sofaen, over mantelpieceet, over en lille kommode eller en bar tæller.

7. Glem ikke at korrelere størrelse og form af billedet med placeringen af ​​vinduerne og dørene på rummet. Det bedste valg i dette tilfælde er symmetrien: Mål det ledige rum og divider resultatet i to - det vil være et passende sted for kompositionens centrum.

Stilfulde moderne malerier til interiøret

Abstrakt kunst og kubisme, digitale portrætter og selvskabte computer collager - billederne er den moderne udsmykning af enhver stilfuldt interiør, dog være opmærksom på, at Mona Lisa er usandsynligt at passe harmonisk ind i etno-lounge og en plakat med en favorit hund billedet bare ikke dekorere væggene i stil med barok.

På billedet - næsten ideel placering af et stilfuldt billede af en stor størrelse for indretningen i stil med konstruktivisme. Ganske kedelige møbler og monotone farver på væggene synes at eksplodere fra et abstrakt plot, udført i lyse farver. Herudover gentages gentagne cirkler den strenge geometri af polstrede møbler og gulvlamper.

Stilfuldt modulære malerier til indretningen

Modulære billeder er et par (stort set 2-4) billeder, forenet af en historie linje eller opdeling af et billede i flere dele. Det mest almindelige er det symmetriske arrangement af moduler eller gruppering af små dele i nærheden af ​​en, central.

Se, hvordan det stiliserede billede af nyre pil blanding i accentmobilitet grå væg stue, indrettet i stil med pseudo-loft. Separation modul grene bliver mere dynamisk og desuden være opmærksom på, hvordan den korrekte position af billedet - afstanden mellem bagsiden af ​​sofaen er ikke mere end 30 cm, hvilket gør det muligt at lukke den tomme plads og lade plottet i øjenhøjde, sidder foran gæsterne.

Stilfulde malerier til soveværelset

Hvis rummet kan rumme næsten ethvert billede i køkkenet - dejlige stadig liv eller miniature, er soveværelset valg kompliceret: lyse plakater før dine øjne vil forstyrre søvnen, billeder med fine detaljer gør genberegne "skyer før de går i seng," og store emner vil blive irriterende påvirke psyken.

Pastellfarver, roligt plot, gennemsnitlig størrelse - dette er et ideelt billede til indretning af soveværelset.

Et barn til søs - hvad kunne være bedre på de himmelblå monotone vægge i et gift soveværelse? Farven på sandet på plakaten er kombineret med træ sengeborde, vand tilføjer bevægelse upersonlig væg og herbarium af tørrede rør i en stor gulvvase malerier kombinerer historie og indvendige rum.

Stilfuldt sort og hvidt malerier til indretningen

Moderne kunst er ikke kun tegninger eller fotografiske billeder, men også installationer af usædvanlige materialer.

Et usædvanligt billede, ikke? Denne spejl-plast-installation, lavet på en sort mat, passer perfekt ind i et værelse med grå vægge og lædersofaer i etnostil. Dette er en sag, når de udsmykkede piedestal gulvlamper, sofaer og sorte nuancer afspejles kubiske billedelementer, der skal skabe et billede af ejeren - for sikker, midaldrende mand, meget kærlig dig selv og kitsch).

Stilfulde malerier til interiøret med egne hænder

Her er fantasien flygtig grunnløs, da moderne teknikker giver dig mulighed for at lave malerier fra næsten ethvert materiale.

Vi fortalte engang om broderede malerier, men det er den mindste af de mulige muligheder: perler og papir, maling og fjer, læder eller filt uld - hver detalje kan blive et element i din personlige forfatters billede.

"Hvorfor købe et lille billede, hvis du kan genoplive hele væggen?" - tænkte ejeren af ​​denne bolig og tegnet et stiliseret billede af øjet. Lys, stilfuld, meget moderne og understreger perfekt rummets overordnede design.

Selvfølgelig kræves der særlige færdigheder til en sådan tegning, men på internettet er der nu så mange skabeloner og stenciler, at du selv kan dekorere en overflade selv.

"Alle grænserne i vores hoved."

Hvis du ikke har fantasien, kig. Hvis der ikke er pensler - brug dine hænder. Der er ingen stor plakat - en printer og A4 ark til at hjælpe dig.

Sort og hvid eller lys, dyr eller købt til en krone - hvad er forskellen? Hvis du vil, hvis rummet er blevet smukkere, bliver ethvert billede et moderne kunstværk.

Tør, prøv, læs vores artikler, og du vil lykkes!

Byggemaskiner

Fordelene ved liften over trappen

I efteråret besluttede vi at reparere taget på landsbyen.

En god bulgarsk: syv gange måle, og hun skærer af

Vinkelslibber (USM), kaldes enkelt.

Brug af metalkabler i konstruktion

Hørt sådan en flygtig sætning: "Nerver som det blev.

Pneumatiske værktøjer: styrke, hastighed, pålidelighed

Ved du hvor mange gange en almindelig person h.

Pick up en tulle er nogle gange ret svært, fordi vi vil lyve.

I den moderne verden er store mængder repræsenteret.

At lave reparationer i hallen er en alvorlig sag, især EU.

Smukke tegninger på 3D tapet (20 billeder)

3D vægpapir - et unikt efterbehandling materiale til.

Smukke tegninger på stræklofter (20 billeder)

Fotoprint på stræklofter giver en bred, enkel.

Små kommunikationsrum, kombineret badeværelse.

Klæbemidler til ekstruderet polystyren

Sortiment af lim til ekstruderet polystyren.

Restaurantens indvendige stil (Top 10)

En moderne restaurant er en institution.

Badeværelse i Khrusjtjov repræsenterer ofte med.

For dig, det smukkeste udvalg af klubber.

Badeværelse er det sted, hvor vi bruger omkring en time.

De Syv Bedste Bøger om Byggeri

De syv bedste bøger om byggeri 1. Hvordan man bygger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 82 = 91