30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lys træ

Brug af træ i interiøret: foto, 77 applikationer

Brug af træ i interiøret forvandler udseendet af rummet, bringer folk tættere på naturen gennem økologisk indretning, møbler, loft og vægge.

Naturligt træ har flere fordele:

 • varmeisolering;
 • økologisk kompatibilitet
 • praktiske;
 • en kombination med alle farver, teksturer og andre efterbehandling materialer.

Træet i interiøret er perfekt kombineret med sten, mursten, læder, gips. Spejle er tilladt, og metalindsatser er uønskede.

Det dyre træ på væggen i indretningen er ikke bange for fugtighed, og det ser luksuriøst ud. Rockmassen fylder også rummet med en behagelig aroma. Træpaneler behandles med lak, voks og olieflader til længere levetid.

En mere økonomisk mulighed for at afslutte brugen af ​​foring og laminat. Paneler kan dække hele eller en væg, der bruges som dekorative indsatser på vindueskarme, tv, senge.

På billedet er stuen i naturlige nuancer med en trægulv finish, som gradvist bliver til vægdekorationen. Hvid farve gør interiøret lysere, og træets konsistens tilføjer hygge.

Horisontal placering af brædder på væggen (som i billedet) vil gøre rummet bredere, og den lodrette en - højere.

Et trægulv er en tidstestet belægning, måske en massiv parketbræt, kork eller laminat.

På billedet i soveværelset vil diagonallægningen af ​​laminatet bidrage til at udvide rummet.

Træfarve: rød, hvid, grå

Træet kan ikke kun være brun og beige, men også andre farver. Brættet, parket og laminat er præsenteret i forskellige nuancer, som kan bruges til at skabe en bestemt stil i et bolig- og kontorlokal.

 • Mahonie i indretningen er egnet til at skabe en luksuriøs Empire-stil i stuen. Møbler kan være med mønstre og bøjninger, og de strukturerede vægge og gulvtæppet vil skabe en atmosfære af hygge og rigdom. Den er kombineret med en murstenfarve (nyanser et træ, men skiller sig ikke ud over dets baggrund), og også med pistacien i en lille mængde.

 • Hvidt træ i det indre skaber plads og en renhed. Den mest almindelige er i moderne stil og minimalisme. Det hvide gulv understreger vægternes lysstyrke, træloftet gør rummet længere, hvide møbler passer til soveværelse, spisestue, mindre fælles rum og køkken.

 • Et gråt træ i indretningen beroliger, forårsager en følelse af afkøling. Grå laminat er godt til gulvet i soveværelset, stuen. Et sådant gulv, afhængigt af mønsteret, ligner et gammelt træ og passer til retro og land. Velegnet til værelser med to kontrastfarver. Wenge møbler og andre kolde farver passer godt sammen med den grå finish i et moderne interiør.

Kombinationen med forskellige materialer i interiøret: Glas, sten, plast, giver et andet slutresultat, men træet er altid en universel og populær finish.

 • Sten og træ i det indre som to naturlige materialer supplerer hinanden. Varmt og blødt træ med en stærk sten er uundværlig for at skabe øko-stil, provence og land. Mosaik af småsten og et trægulv, fragmenter af dekorativ sten, parketbræt og bjælker perfekt kombineret og velegnet til ethvert interiør.

På billedet minder en trævæg og en pejs fra en vild sten om kilder og fylder et værelse med en hygge.

 • Mursten og træ i det indre eller efterligning af murværk er egnet til korridoren, stuen, trappen. Mursten kan blive hvid, alderen, monofonisk og anderledes. Sådanne variationer skaber et andet billede af rummet. Anvendelse af træ i interiøret med en mursten er nødvendigt at skabe et usædvanligt design af et hus på landet: trærammer og døre, trapper, vægge og gulv af de røde klipper i kombination med gamle kommoder.

I køkkenets indre er det passende i form af møbler, en accentvæg i spisepladsen.

 • Som gulvbelægning er det bedre at vælge en flise eller linoleum.
 • Træfade vil skabe hygge og vil passe til stil Provence, land, rustikke.
 • Lette ergonomiske møbler, glatte overflader og spejlindsatser passer til et lille rum.
 • Bjælkelaget er egnet til at skabe en rustik stil.
 • Dybe mørke nuancer er passende i køkkenet med et stort vindue og et stort rum.

Møblerne af neutrale naturlige farver kombineres med de skinnende farver på bordpladen, køleskabet og så videre. For eksempel ser kombinationen af ​​farven på træ og grønt naturligt og passende ud i et køkken af ​​enhver størrelse.

På billedet forstørres køkkenet ved at kombinere det med balkonen og vælge de rigtige farver. Træbordet og lyslamineret er godt kombineret med hvide møbler. Eco væg lavet af bord og græs er genstand for opmærksomhed for alle gæster.

Træet i det indre af stuen er altid meget imponerende og passende i næsten ethvert design. Hvis dette er en skandinavisk stil, fremhæver brugen af ​​lyse farver forbindelsen med naturen, er træmøbler af pastellfarver egnet til provence. Små og enkle detaljer om træ er passende i minimalisme og hi-tech.

På billedet skaber en usædvanlig hylde, der efterligner en gren, en moderne stil stue i neutrale naturlige nuancer.

På billedet er det indre af stuen i klassisk stil, træskærer med udskæringer og parket med et lille tæppe, der passer til dekoration.

Stubbe og store udskæringer i stuen kan spille rollen som et sofabord og blive hovedformålet med gæsternes opmærksomhed. Fra spild og småsten kan du lave en accentvæg tæt på fjernsynet, fra forarbejdede pinde og grene - cornice, lampe og andet tilbehør.

På billedet er der en spidsvæg i stuen. Det naturlige træ hjælper med at slappe af, og det lugter desuden godt og bevarer aromaen af ​​æteriske olier i lang tid.

Brug af træ i soveværelset

For et soveværelse er det bedre at vælge lyse klipper og at dække med frostet lak for at understrege træets naturlighed.

Du kan vælge en maling og understrege tekstur, eller anvende den i 3 lag og dække den naturlige farve. Det er bedre at give præference til naturlige nuancer af beige, pistacie, sennep og træ. Men hvis træarterne er mørke, behøver du ikke male den i lyse farver.

Træet kan syes helt eller kun en væg, gulv og loft. Hvor meget træ kan være inden for et soveværelse er krøllet ud fra rummets størrelse og kravene i sin stil.

På billedet ser en enkel madras på paller og et hovedgærde af spild usædvanligt ud i en moderne lejlighed. Denne enkelhed kombineres med miljøvenlighed og stil på samme tid.

Central belysning er acceptabel, men det er bedre at gøre det spredte lys fra flere lyskilder. Tøj, hør, grove calico og strikplader perfekt kombineret med træ i det indre af huset.

Kombinationen af ​​øko-stil og hi-tech giver anledning til attraktiv eclecticism. På billedet tjener bjørkets trunker som en effektiv accent. Det er vigtigt at huske at naturligt træ skal behandles med olier og lak for at undgå udseendet af skimmel

Dette materiale i indersiden af ​​børnehaven er mest hensigtsmæssigt fra økologisk synspunkt. Det anbefales at bruge træ til både dekoration og dekoration. Hvis væggene ikke nødvendigvis skal være træ, skal gulv og møbler simpelthen vælges fra træmaterialer.

Paul dekorere med lys laminat hjemmelavet tegneserie tæppe, du kan hænge en hængekøje og rebstige til udviklingen af ​​barnets mobilitet. For et usædvanligt billede kan du bruge filialer i indretningen til at lave små kompositioner, organiseringspynt, billeder og noter, de kan også blive slået af væghyller.

Fotoet lys træ i det indre af barnet godt med lys romerske nuancer, farven er let at ændre ved hjælp af maling eller genopfriske bruge lak.

Lyse farver, sarte tekstiler, lyse legetøj og et mørkt gulv er velegnede til at dekorere et barns pige og dreng.

Et træ i badeværelset giver en fornemmelse af en sauna eller et russisk bad. Trægulve og stengulv, eller omvendt, skaber et unikt design. For at afslutte badeværelset skal du vælge fugtbestandige sten (Brasilien møtrik eller bambus, som på billedet nedenfor).

På billedet er der et badeværelse med massive døre og hængende kæder. Som et materiale til et sådant bord vil et langt fældet træ gøre.

Til badeværelset i lejligheden kan du bruge træfliser, træ tilbehør og indsatser.

Nedenfor er eksempler på brug af træ i efterbehandlingsrum med forskellige funktionelle formål.

Fandt du en typografi? Vælg fragmentet og send det ved at trykke på Ctrl + Enter.

Hvordan vælger man træets farve til møbler?

Ved indretning af et interiør i rummet er alle detaljer vigtige, herunder møbeltræets farve. Dette skal især tages i betragtning, når det bliver nødvendigt at lette rummet, hvis vinduerne går strengt mod vest, og solen kommer næsten ikke ind i lokalet. Eller tværtimod er det nødvendigt at tilføje lidt mørke nuancer, når rummet er stærkt oplyst af sollys for det meste af dagen.

I det første tilfælde skal du hente lyse møbler, i den anden er træets mørke farve egnet. Billeder af mange interiører gør det klart, at møblernes farve påvirker rummets generelle stemning. I denne artikel finder du svaret på spørgsmålet om, hvordan man vælger den rigtige farve af møbler, så ethvert værelse i dit hus eller lejlighed er et eksempel på harmoni, elegance og hygge.

Møblerens farve - den vigtigste del af interiøret

I ethvert rum skal du overveje indflydelsen af ​​farve, når du opretter et interiør. Ved hjælp af møbler kan ethvert sted i lejligheden i vid udstrækning ændres, og det er meget vigtigt, hvilken farve træet blev brugt til fremstilling af møbler, hvilket bidrager til skabelsen af ​​en hyggelig atmosfære. Velfungerende brug af farve i valg af indretning giver dig mulighed for at ændre traditionelle boliger i lyset af de seneste tendenser.

Valg af farve udsmykning af et rum, du har brug for at tage hensyn til forskellige faktorer: hvor vinduerne (hvis det er nordsiden, er det bedre at blive på de varme farver, hvis Syd - på kold) refleksion af lys, belysning kvalitet, endelig, hvad er det område: stue, køkken, studie, børnehave. Lyse, saftige farver ser bedst ud i spisestuen eller stuen. Men de blå og hvide farver er forbundet med vand og renhed, de er velegnede til badeværelser, men brug dem ikke til køkken og spisestue, det er bedre at forblive på de gule eller orange farver.

Desuden glem ikke størrelsen af ​​rummet: lyse vægge visuelt reducere rummet, mørk, tværtimod, stigning. Så, orange, gul og rødt, for eksempel farven på "æbletræet", hjælper med at gøre et stort værelse med en minimal mængde møbler til et mindre, hyggeligt og behageligt. Hvid og sort, lilla og blå øger visuelt rummet.

Hvis du vælger den rigtige farve til maling af væggene, skal du ikke glemme at møbler, gardiner, dekorative stoffer, gardiner skal kombineres med væggene. Hvis møblerne polstring, tæppe på sofaen, er gardinerne mønstret, så væggene er lavet til at være glat. Spørgsmålet om valg af farver og deres kombinationer bør næres omhyggeligt og vejer alt omhyggeligt. For eksempel er det bedre ikke at blande grønt med rødt, denne kombination er svært at opfatte, især hvis farver anvendes i lige store mængder. Lysegul tjener som en fremragende baggrund for næsten enhver farve (for eksempel i Kina er en gul baggrund altid brugt til at fremvise porcelænsopsamlingen). Grøn, derimod, harmonerer ikke godt med andre farver, bortset fra de forskellige nuancer af farven selv.

Restrained, rolige toner er den bedste baggrund for værdifulde ting. For eksempel er en lysegrå baggrund perfekt til et smukt billede og massive møbler. Farven på væggene skal nødvendigvis kombineres med gulvets farve og polstring.

Forskellige værelser - forskellige farver af træ til møbler

I køkkenet er det bedst at bruge vægge af lyse farver i kombination med lette møbler. Kontrast kan f.eks. Skabes af lyse dekorative produkter på hylder, et billede, en vase, tallerkener, lyse gardiner.

Hvis badeværelset kun er tændt med elektricitet, er det bedst at anvende lyse farver. Anbefalede lys nuancer af blå, gul, blå og lyserød. Rør og forskellige forbindelser, og VVS-produkter skal være i samme toner.

I gange og korridorer kan væggene males i forskellige farver. Et let møbler træ er ideelt til sådanne lokaler. Loftet kan være lidt "lavere 9raquo;, hvis du gør det lidt mørkere end væggene. En lignende effekt kan opnås, hvis loftet og afsnittene af væggene støder op til det 20-35 centimeter farvet med en lysere maling.

I stuen bruges mere neutrale eller kolde farver, på denne måde føler du et væld af energi og energi.

I soveværelset vælger de imellem varme farver for at skabe komfort og hygge, men det vigtigste er, at disse farver skal bruges i moderation, og møblerne vil give elegance og understrege al sofistikeret dit værelse.

Træfarver afhængigt af sorter

Så vi foreslår at du gør dig bekendt med de farver, der er karakteristiske for forskellige typer træ. Denne viden vil hjælpe med at finde et fælles sprog med en konsulent i møbelsalonen, når du skal forklare for ham hvilken slags farve du har brug for et træ.

Lys nuancer af træ:

 • lys aske har en gullig farve;
 • fyr har en rig gullig gylden farve;
 • Karelisk birk er en rolig gullig gylden nuance med små "cirkler";
 • bøg - træfarve er lys, med en lyserød tinge.
 • eg - brunlig farve;
 • alder - en blanding af beige og rusten skygge, mange interiører passer til farven på "alder", billeder af møbler i mange saloner viser alle fordelene ved denne sort af træ;
 • kirsebær - en rig rødlig rusten nuance;
 • æble - brun med en rødlig tinge.

Mørke nuancer af træ:

 • Møtrik er en klassiker, har en mørk brun farve;
 • mahogni - mørk kirsebær farve;
 • ibenholt er en dyb sort farve.

Fælles træsorter til møbler

Den mest almindelige mulighed er fyrretræ. Dette træ har en lysegul eller gullig rød farve. Dette materiale er ikke et meget hårdt træ, men det tiltrækker møbelproducenter med nem behandling, og de producerede møbler er kendetegnet ved tilstrækkelig holdbarhed og styrke.

Især god kvalitet har træer, der vokser i de nordlige breddegrader. De er lige, har en god længde og er ligefremt, hvilket også værdsættes ved udførelse af byggearbejde.

Plusser af fyr er også inkluderet i prisen. Derudover er den stærk og let træ, der er velegnet til træbearbejdningsværktøjs virkninger, brøndlim og andre imprægneringer, mange som dens farve. Pine tjener normalt som et materiale til billige møbler, samt døre, vinduesrammer og andre snedkerprodukter, der er meget udbredt i byggeri og indretning.

Valnød - en af ​​de mest populære farver af træ, der bruges i interiøret. Møbler fra dette træ er ideel, hvis du foretrækker stil, elegante klassikere, moderne. Med interiører i farverne på efterårspaletten blandes farven "valnød" med succes. Billeder af møbler fra dette rige materiale viser tydeligt, at disse møbler giver rummet en speciel finish.

Møbler lavet af lærke har mange fordele. Dette materiale anses for at være den bedste gruppe med hensyn til tømrerarbejde og byggeprocesser. Lærk er et træ med en rødlig tinge, præget af fremragende holdbarhed kombineret med let vægt. Denne race er meget mere stabil og stærkere end eg og bøg. Et træ, hvis farve er specielt og meget populært, er lærk. Og dens modstand mod luft og vand forklares af det høje indhold af tyggegummi i skoven. Dette træ er let at håndtere, hvilket giver dig mulighed for at få et meget højt kvalitet og glat udseende materiale. Produkterne lavet af lærke er ikke bange for ormhuller, og de smelter næsten ikke.

Eg har hårdt og stærkt træ, træets farve er gulbrun med udtalt årlige lag. En række produkter samt gulvbelægninger og vægbeklædninger fra disse træarter er efterspurgte og er næsten et testamente for ejerenes høje status ved hjælp af dette materiale til at udstyre lokalerne. Det træ af ung eg er et plastik, fast materiale af elegant gråbrun farve. Men det gamle træ er kendetegnet ved dets skøre og mere gule træ. Ved valg af dette materiale skal der træffes foranstaltninger for at forhindre ormhuller.

Lad os se nærmere på de mest brugte farver til møbler.

Mørke farver af træ til møbler i indretningen har fået stor popularitet på grund af dets anvendelighed, men hvide møbler indrømmer ikke noget for det. Nye teknologier giver dig mulighed for at lave overflader, der ikke har problemer i pleje.

Hvide møbler vil også perfekt understrege det indre af stuen, køkkenerne - det ser altid stilfuldt, udsøgt og dyrt ud. Særligt elegant er farven på "alder". Billedet viser alle fordelene ved denne løsning. Det er ikke tilfældigt, at klassiske møbler i lyse farver er efterspurgte i Europa nu. Lette møbler er alsidige og kan bruges i enhver stil. Hvid farve kan være anderledes: et lille køkken, det øges visuelt, og med platin, guld og sølv køkkener af hvid farve erhverver funktionerne i den klassiske stil.

Mørke møbler er et tegn på luksus

Mørke møbler ser også elegant ud, men ikke alle farver kan harmonisk kombinere med det. Rummets mørke farver giver en særlig charme, især hvis de er i harmoni med polstrede møbler, dekoration og belysning. Derudover kan mørke farver fortyndes med pastell og lyse farver - disse løsninger giver endnu mere charme, især soveværelset eller stuen.

Hvis du vil have mørkebrune møbler, så vil farven "møtrik" gøre. Billedet viser godt, at disse møbler ser godt ud, men du skal arrangere interiøret på en sådan måde, at denne farve ikke dominerer rummet, ellers vil det knuse. Da sort farve selv er tung, så skal den fortyndes. En god mulighed er sort / hvid møbler. Denne farve i interiøret skal være i harmoni med andre toner. Ikke mindre stilfuld og fashionabel kombination, men mere roligt er møblerne af sort farve mod baggrunden af ​​grønne vægge. Det ser oprindelige og ekstravagant ud.

Mahogni - elegant og elegant

De mest solide og elegante møbler er produkter fremstillet af mahogni. Lignende farver af træ til møbler giver respekt for ethvert værelse, gør det luksuriøst og rigeligt. I dag er mahogni et af de mest almindelige materialer i møbelproduktion og de mest eftertragtede velhavende købere. Værdien af ​​denne træsort ligger i træets styrke og uforlignelige tekstur, som gør mahognymøbler simpelthen unikke.

Eg er et pålideligt og stærkt materiale

Et andet populært materiale til møbelproduktion anses for at være egetræ. Møblerne er udstyret med beroligende energi, så produkter fremstillet af egetræ, normaliserer søvn og renser fra negativ energi, hvilket skaber en harmonisk og rolig atmosfære. Eg møbler er meget stærke og kan tjene dig i mange år. Desuden begyndte møbler fra dette træ at blive produceret i meget lang tid. Hvis du husker filmene om de rige engelske adelsmænd, var de meget glade for at arrangere smarte modtagelser i deres slots vægge, altid på massive egetabeller fyldt med forskellige godbidder.

Egne møbler passer perfekt ind i ethvert interiør i korridoren eller stuen og understreger den æstetiske smag og høje status af ejeren af ​​rummet.

Kombinationen af ​​møblernes farve med udsmykningen af ​​væggene

Hvordan vælger man møbeltræets farve, så den passer perfekt ind i interiøret? Du kan bygge på væggenes tone. Nedenfor er de forskellige kombinationer af farver.

Hvide vægge. I det tilfælde, hvor væggene i rummet er hvide, kan møblerne være absolut enhver nuance af mørk gul, rød, rød-brun, orange, rødbrun, brun, blå, lilla, violet, lilla, sort, grøn og så videre.

Grøn farve. Et lys træ passer perfekt sammen med væggene i sådanne toner. Men i dette tilfælde pas på at købe møbler turkis eller blå. De mest egnede valgmuligheder i denne situation betragtes som sådanne farver: mørkerød, mørk gul, rødgrøn, brun, lilla, mørkblå, hvid, lysegrå, lysorange.

De lyserøde vægge vil være uoverensstemmende med møblernes røde og lilla farve. Men blå, grå og blå møbler vil harmonisk blande sig ind.

Lyseblå vægge er ikke egnede til brune møbler. Det er bedre, hvis møblerne er mørkerøde, burgunder, grå, mørkegul, blå, mørk orange, sort, hvid, mørkblå.

Lysebrune vægge bliver perfekt kombineret med mørkebrune møbler, samt mørkerøde, som æbletræ. Men hvide og gule møbler skal ikke tages.

Væggene er mørke rød farve egnet til møbler lysegrøn, beige, lys grå, lyseblå, hvid. Kun ikke den brune farve af træet "valnød".

Billederne viser, at de grå vægge og møbler af røde, lilla, blå, sorte, mørke grå, brune farver blandes godt. Møbler af orange og hvid er ikke ligefrem egnede her.

Grå mure også "ikke kan lide" gule møbler, men du vil gætte, hvis du vælger indvendige elementer af mørkebrun, sort, rød, mørk rød, blå.

Hvilken farve at vælge møbler er selvfølgelig alles forretning. Men hvis du vil have dit hjem til at se harmonisk, vær særlig opmærksom på træets farve, og så vil du helt sikkert gøre dit hjem behageligt, hyggeligt og stilfuldt.

Naturligt træ i det indre

Træ - den absolutte tendens i de seneste år! Træet i indretningen ser stilfuldt og hyggeligt ud, det gør os tættere på naturen blandt sten junglerne.

Lad os finde ud af, hvordan man bedst kan kombinere et træ i det indre af en lejlighed eller et hus.

På grund af den mangfoldighed af nuancer og træarter i interiøret kan du skabe et unikt og unikt design. Brug af et træ er egnet til mange populære stilarter.

Klassisk interiør med træ

For at understrege indretningens elegance og elegance anbefaler vi brugen af ​​mørk parket, lister, lister, lister og søjler med en åben træstruktur, det vil sige uden at dække dem med maling. Træet passer perfekt ind i det klassiske interiør, hvis du bruger det som vægpanel.

Amerikansk klassisk interiør

Det indebærer også den hyppige brug af træ i indretningen, kun hvidt (bleget eg eller malet) med mange trædetaljer i indvendige kolonner, bjælker, balustre og selvfølgelig trapper.

Træet i det skandinaviske interiør

Det understreger de forskellige teksturer og teksturer, korrekt udvalgte racer kan gøre værelset varmere eller koldere. Det er også velegnet til at dekorere væggene med et træ og fremhæve bjælkerne mod det hvide loft. Her kan du bruge foringen og male den i den ønskede farve (hvid, sort, grå, blå).

Indretning af interiøret med træ er obligatorisk for land og chalet stilarter. Land er en amerikansk landestil og en hytte, snarere en "jagthytte i de snedækkede bjerge." Grå, hvid og pistacium nuancer er karakteristiske for landet, og også gradering af brun farve.

Interiøret i hytten er mørkere, møblerne er mere massive og mere selvsikker. Her forlader vi overfladen af ​​klippen så naturligt som muligt, for eksempel er groft dekorerede logs egnede til at dekorere loftet.

Den afrundede log kan også bruges til at dekorere møbler og vender mod en kunstig pejs. Huset lavet af runde bar kræver næsten ikke færdiggørelse af vægge inde, det føles beskyttet.

Et andet interiør, som er utænkeligt uden naturmateriale - Provence. Som i skandinavisk og landsstil vælger vi at bruge let træ til at understrege den lethedige plads, komplementere overfladen af ​​stoffer og udskårne træmøbler i forskellige nuancer (pistacien, fersken, lavendel).

Hver sort af træ har fordele og ulemper og er god i forskellige tilfælde.

En af de billigste og mest populære racer. Samtidig blød og holdbar. Den bruges til færdiggørelse af trapper, der producerer møbler og indretning. Den solrig-gyldne skygge af fyr kommer til at passe ind i et moderne interiør, for eksempel i skandinavisk og Provence.

Den bruges til parket, trapper, døre. Stenen er overraskende stærk og holdbar, så den er velegnet til overflader. som konstant oplever stress. Ægens farve varierer fra whitened til moraine (næsten sort). En ædle race af eg er ideel til et klassisk interiør.

Henviser også til faste ædle sorter, med tiden bliver det mørkere. Farve - mørk brun, kan give rødt. Passer til klassiske og landlige interiører, bringer elegance ind i atmosfæren.

Bøg er i stand til at genoplive mørke rum. I den dampede form bøjes den let, og efter tørring bevarer den den givne form. Fra bøg gør de berømte bøjede wienske møbler. Dens farve varierer fra pink-gul til rødbrun. Træ i bøg er meget stærk og hård, godt poleret, og når den behandles med lak, taber den praktisk talt ikke farve.

Med sin unikke mead-ravfarve og mystiske vener er det en værdig indretning af interiøret.

For mættet farve af træ mahogni kaldes normalt "mahogni". Dette er et meget slidstærkt materiale, det er godt poleret, modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger. Udover den usædvanlige farve er den kendetegnet ved en række forskellige fibre: det kan være glat, stribet, flettet, mønstret.

Gode ​​råd, når du vælger et træ i indretningen

Vælg træets farve baseret på rummets samlede gamma (mørkt til mørkt, lys til lys)

Vi anbefaler ikke at blande mere end tre eller fire klipper af forskellige farver og teksturer i interiøret

For at sikre, at værelset ikke ser overbelastet, skal der ikke anbringes mere end 50% af træet til vægbeklædningen

Vælg træ baseret på blødhed og udholdenhed, nogle sten er kun egnet til gulvet, andre - til møbler

Når du køber en parketbræt, skal du være opmærksom på overfladen - træet skal være uden fejl, glat og glat. Dette skal være en eg, men bløde sten - kirsebær og birk giver grovhed på grund af god absorption

Nogle racer kan ændre farve over tid. For eksempel bliver kirsebær meget mørkere, bøget bliver rødligt, og birken falder med tiden

Træet i mål er et vidunderligt materiale, det bevarer varme og isolerer støj. Træet er miljøvenligt og kan genoplive noget rum. Møbler af træ er pålidelige og passer fint i ethvert interiør.

TopDom vil hjælpe dig med valg af indvendige og færdige materialer. Vi har også vores eget tømrerværksted med mange års erfaring, som kan gøre møbler på individuelle ordrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 − = 50