30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lys orange farve

Hvad sker der i appelsin: lyse accenter i vores liv

Hvis du arrangerer en afstemning og spørger folk kun et spørgsmål: "Hvad sker der i appelsin? "Så er det mest sandsynlige, at det mest populære svar er orangen og solen. Det er værd at tænke på denne skygge, og sjælen bliver varmere og sjovere, det er ikke overraskende. Denne farve er altid varm og er i et meget behageligt og aktivt spektrum.

Derfor vil jeg i artiklen tale om, hvordan man bringer lyse farver ind i hverdagen, hvor man kan bruge en orange farve, undtagen blinkende beacons.

Før du fylder dit liv med en lys farve, ville det være rart at vide, hvad det betyder. Så rådgiver psykologer, hvis du har en dårlig stemning eller overskyet regnvejr uden for vinduet, så kig på noget orange.

Det er den orange, der har en gavnlig effekt på humør. Især denne farve terapi hjælper i efteråret-vinterperioden, når vejret ikke er tilfreds med overflod af farver.

Folk, der elsker skyggen af ​​appelsin og bruger det i deres garderobe eller indretning i lejligheden, er kreative personer. De elsker frihed, er udstyret med indre styrke og kan ikke være vred i lang tid. Sådanne personer har en uigenkaldelig energi, der konstant søger.

Markedsførere, der drømmer om at gøre opmærksom på deres produkt, opretter annoncer med forskellige nyanser af orange. Som praksis viser - dette er en win-win mulighed.

Hvis du forsøger at karakterisere denne lyse farve med hotelord, så bærer den munterhed, bevægelse, rytme og positiv ladning. Hvis du korrekt kombinerer nuancer af orange med andre, kan du "revitalisere" selv det mest kedelige tøj og uhøjtidelige rum.

Hvis du en lys og kreative personlighed og ikke bange for at skille sig ud, derefter arrangere deres ægteskab ikke er i den sædvanlige og allerede haft tid til at kede sig med lilla eller lyserød, og i munter orange.

Ideer til at bruge den lyse orange farve i bryllupet er mange, her er nogle af dem:

 • Lav smukke "orange" invitationer. De kan være af forskellige nuancer og teksturer. Meget original vil se ud som et kort i form af citrus. Du kan lave og ganske enkle hvide invitationer, dekorere dem med orange tilbehør: perler, bånd osv.
 • Indrett hallen lyst. Hvis for eksempel ceremonien finder sted i efteråret, kan hallen fyldes med buketter af blade og appelsinfrugter: appelsiner, mandariner, ferskner, abrikoser - alt det fantasi har nok til;
 • Tilsæt lysstyrken til bruden og brudgommen. I øst menes det, at en pige, der gifter sig med en orange kjole, vil være glad i ægteskabet. Selvfølgelig er i vores land at finde en "orange" outfit ikke så enkel, men hvis du vil - alt er muligt! En sådan kjole vil gøre enhver pige fantastisk skønhed, det vigtigste er at vælge en hud, der passer til huden. Hvis et sådant outfit ikke findes, kan lyse sko kompensere for dette. Hvid med orange blander sig meget harmonisk. Forresten, hvis du vælger en hvid kjole, kan du eksperimentere med hår og manicure, hvilket gør dem lyse og skrige. Og for fuldstændigheden af ​​billedet er det nødvendigt at tilføje "orange" ornamenter. Glem ikke om brudgommen, hans stil skal være en klar skygge. Måske vil en ungdoms jakkesæt være hvid, beige eller noget andet, men i dette tilfælde er slipsen eller knaphullet lyst og solrigt. Hvis "orange" passer til din elskede, så vil en skjorte i denne skygge supplere billedet;
 • En brudebuket kan også blive en afspejling af det solrige humør. Erfarne blomsterhandlere vil altid medvirke til at lave en sammensætning i den ønskede farvepalette. Hvis fejringen finder sted i efteråret, så kan buket være dekoreret med blade og bær, for eksempel bjergaske;
 • Kjoler af gæster. For nylig er flere og flere unge, når de inviteres gæster til deres festligheder, angivet i postkort, i en kjole af hvilken farve det er ønskeligt at deltage i arrangementet. Og hvad? Brudepiger i oransje kjoler og fejring af fejringen i den hvide kjole vil se lyse ud;
 • Bryllupskort. Du vil finde en orange bil - fremragende. Hvis ikke, så kan du dekorere ethvert køretøj. Dette vil hjælpe sammensætningen af ​​blomster, bånd, brudgomens og brudens figurer, nogle par endda et blinkende fyr på bagagerummet.

Hvis du beslutter dig for at lave et bryllup i solrige farver, er det ikke nødvendigt at gøre alt, hvad der er beskrevet ovenfor, det er nok at udføre kun 1-2 point for at bringe lysstyrke til fejringen.

Ikke kun bryllupsmødet kan dekoreres med lyse farver. Glæder og farver er nemme at tilføje og i det indre af lejligheden. Designere anbefaler at bruge en orange stil til at arrangere de rigtige accenter, det vil sige at vælge lyse tilbehør til huset. Sådanne små tilføjelser vil genoplive rummet og tilføje glæder.

Professionelle anbefaler at bruge en orange skygge til afslutning af spisestuen, køkkenet, børnenes værelse, kontoret i din lejlighed. For et soveværelse og lokaler med et stort antal vinduer er en sådan farveopløsning ikke ønskelig.

Når du bruger en solskygge i indretningen, er det ikke nødvendigt at opholde sig kun på "ren" farve, det er mere rimeligt at arbejde med forskellige toner. For eksempel er der en mild-tangerine-variant for et børnerum. Til køkken og spisestue - abrikos eller græskar. En behagelig honning farve kan bruges i ethvert rum, det er helt neutralt og irriterer ikke øjet.

Til et orange interiør vil det være svært at vælge en vellykket kombination. Det er meget vigtigt at huske at orange farve ikke indeholder kolde nuancer, så det er dårligt med sådanne "venner".

Med hvad kombinerer man så den orange farve? For det første er det værd at være opmærksom på blå nuancer. Denne naturlige kombination er meget harmonisk. Også god og passende, solens farve ser hvid, creme, grøn og grå ud. Andre kombinationer ser ikke altid godt ud, så du kan finde ud af en vellykket kombination kun ved forsøg og fejl.

Hvis du elsker eksperimenter, anbefaler designerne at forsøge at fylde rummet med et par toner. Det lader til, at disse løsninger er meget ekstravagante, men det kan være meget svært at vælge en succes.

Nu ved du hvor du kan anvende "orange" nuance for at føje til levetiden af ​​maling. Lysere dit billede, det omkringliggende rum og se hvordan alt vil spille med nye glædelige ansigter. Held og lykke!

Bibliotek, artikler og bøger om "Professionel astrologi"

Forbindelser med andre mennesker

 • HOUSE OF HIGH-SURROUND

  Hjemme i astrologi

 • Livscykluser.
 • Og de levede lykkeligt nogensinde.

  Annoncøren er ansvarlig for indholdet af den annonce, der er indsendt på hjemmesiden.

  Orange farve

  Orange farve i psykologi

  Kombinationen af ​​appelsin i tøj

  Kombinationen af ​​orange i interiøret

  Fysik af orange farve

  Orange - farven mellem rød og gul, den kan beskrives som gul-rød. Elektromagnetisk stråling, som forårsager en orange sensation, har bølgelængder liggende i området 590-620 nm.

  Betydningen af ​​orange i psykologi.

  Denne farve fremkalder en række udtalelser blandt farvespecialister. "Jo mere røde de gule skift, jo mere bliver rødmens irritation til spændingen af ​​gul." Målrettet energi rød mister en målorientering og orange farve bliver irriterende, meningsløst og udmattende tilstand af ophidselse farve teori, "skrev:" "Goethe" Ingen farve kunne ikke anses statisk, så takket være mørkere og forsegle gul kan give en rødlig nuance.. Således øger energiindholdet, og det resulterende gul-rød glans endnu lysere og lysere i farven. "

  Orange farve er en blanding af gul og rød, dette er farven på ild, flamme, stigning og indstilling af sol, mange frugter. Det kombinerer den ekspression af begge farver, men blødgør det yderste af hver, så livskraften forbliver rød, og hans aggressivitet blade, gul er foran tung, at miste lys og useriøst, men hans selskabelighed og munterhed holdt.

  En meget god egenskab ved denne farve i psykologi kan være hurtighed, præcis rytme, ildfuldt følelser. Med andre ord orange farve i psykologi Er næsten synonymt med løbende bevægelse.

  Orange farve har en stærk signal effekt og bruges i tøj af vejarbejdere og deres maskiner.

  Interessante fakta om orange farve

  1. Denne farve er den eneste farve, der slet ikke har kolde nuancer.
  2. I mange lande, for eksempel i Belgien, har trafiklys i stedet for gul en orange lanterne.
  3. Orangutan fik sit navn fra ordet "orange" (den gamle rod af ordet er orange).
  4. Det eneste forbud, der er indeholdt i Koranen i forhold til tøjets farve, er farven på safran "Mu'asfar", en lysegul eller orange farve.

  Fordele ved fans af orange farve

  Mange mennesker har sikkert bemærket, at folk, der foretrækker denne farve, er venlige og altid fyldt med energi, aktive, åbne for alt nyt.

  Elsker at orange farve taler om sundhed, lykke, succes og kærlighed, der kommer til mennesket gennem sin egen indsats og kvaliteter af karakter, blandt hvilke er kærligheden til livet, optimisme, selskabelighed, åbenhed, impulsivitet, ambition, beslutsomhed, udholdenhed, selvtillid.

  Også fans af denne farve, psykologer, noterer sig følgende funktioner: frihed, tolerance, multilateral udvikling, talent - alt dette ekstraordinære solskin af alle kan skænke med sin kloge brug.

  Aversion mod orange farve indikerer en psykisk lidelse forskellige forventninger og resultater, mindreværdskompleks forbundet med kønnet, er dens konsekvenser manifesteret i utilstrækkelig seksualliv eller total afvisning af det.

  Ulemper ved fans af orange farve

  Denne farve glæder sig og samtidig irriterer. De ældre betragtede orangen som farven for sundhed og kreativitet. Men i gamle dage var han begavet af indvending, hykleri og skændsel, selvbevidstgørelse og selvbedrag.

  Manglerne hos mennesker, hvis yndlingsfarve er appelsin, omfatter psykologer impulsivitet, en tendens til at ændre sig i manifestationen af ​​følelser såvel som ødelæggelse.

  Positiv effekt af orange. Behandling i orange farve.

  Orange farve glæder øjet, tilskynder munterhed, løfter stemningen, styrker viljen, har en gavnlig effekt på sjæl og krop. Manden af ​​vaner under indflydelse af appelsinblødgør, den melankolske viser kærlighed til livet, det passive - den aktivitet, der er forbundet med hænder og fødder, finder en vej ud.

  Denne vidunderlige farve har en forstærkende virkning, det forynger kroppen, øger aktiviteten af ​​fysiologiske funktioner, regulerer metaboliske processer, stimulerer fysisk og mental aktivitet, lunger, hjerte, fordøjelse. Det øger appetitten og opretholder seksualitet, stimulerer nyrernes og adrenalernes arbejde, balancerer arbejdet i kirtlerne af intern sekretion. Orange farve behandler nervesygdomme, obsessiv frygt og depression.

  Negativ indflydelse af orange farve

  Dog kan et overskud af denne farve føre til en psykologisk "stupor" eller "forgiftning". Orange - en meget kraftig farve og har brugt energi på en bestemt ting, en person har brug for noget tid til at genoprette styrken. Overskuddet af denne farve vil hele tiden skubbe personen til aktive aktiviteter, og ikke lade ham slappe af i det mindste lidt. Det er da perioden med dovenskab og apati begynder, hvilket er meget vanskeligt at overvinde.

  En kombination af appelsin i tøj. Foto.

  Orange farve er ikke egnet til mange nuancer af huden. I tøj er det bedre at muffe eller blegge.

  1) Orange farve blandes godt med hvidt. Sommer og positiv kombination. Det hælder til åbenhed og øger viljen til at få kontakt. Hvid understreger munterhedens munterhed.

  2) Orange + sort. Orange kompenserer for mørkets dysterhed. Hvis du tilføjer en hvid farve, opdateres denne kombination. Denne kombination vil også se stilfuld og endnu mere positiv. Kombinationen af ​​orange og sort er meget velegnet til forretningstøj.

  3) Orange + brun. Kombinationen af ​​orange og brun ligner en kombination af chokolade og orange og skaber et smukt hyggeligt billede. I kombination med orange ser alle nuancer af brun ud: både mørk chokolade og lys karamel.

  4) Orange + blå. Det er en kontrasterende kombination af varmt og koldt. På baggrund af koldblåt synes orangen endnu varmere, og den blå på den orange baggrund er endnu koldere. Hvis du tilføjer en tredje farve til orange med blå, hvid, får du en fantastisk kombination, der er forbundet med rejse og eventyr.

  5) Orange + blå. Kold blå farve understreger også varmen af ​​appelsin. En frisk og energisk kombination. Denne kombination af farver i tøj foretrækkes af aktive mennesker.

  look-main-single_472d3.jpg "/>

  6) Orange + lilla. En lys, effektiv og temmelig usædvanlig kombination. Med et rart orange look smukt som mættede nuancer af lilla, og sengetøj, lilla. Særligt smuk er kombinationen af ​​orange og lilla, hvor den blå delfarve overvejende. Orange på baggrund af det synes endnu lysere.

  7) Orange + pink. Denne kombination kombinerer aktiviteten af ​​orange og romantisk pink, så det er fantastisk til dating. Denne kombination er simpelthen skabt til drømmende natur med en varm farve. Den mættede orange ser godt ud med den samme stærke lyserøde og den delikate orange - med en delikat lyserødt.

  8) Orange + grøn. En fed og positiv slægt-kontrastkombination. Grøn opnås ved at blande gul og blå, og orange er gul og rød. Således er den gule sub-tot almindelig. Kombination af grønne og orange farver er forbundet med naturen: en blomstrende eng, blade og frugter af et appelsintræ. Det ser mest effektivt ud, hvis en af ​​disse farver er valgt som den vigtigste, og den anden er valgfri. Tilbehør af lilla eller lilla vil gøre denne kombination endnu mere interessant.

  9) Orange + grøn. Kombinationen er fed, frisk, virkelig sommer. Hvis du beslutter dig for det, vil 100% ikke gå ubemærket.

  10) Orange + grå. Grå farve fortynder den lyse og "overaktive" oransje perfekt og tilføjer rigor og adel. Grå er mere forbeholdt end sort (sort og hvid er farverne i ekstremer). Derfor ser denne kombination elegant og aristokratisk ud.

  11) Orange + guld. Den orangefarve selv er meget varm, og i kombination med guld bliver det generelt brændende. For ikke at "brænde" dit outfit og se på dig, rådgiver stylister den orange farve, der skal bruges som den primære og guldfarven - som tilbehør eller sko. Men folk, der lever i vores russiske klima, behøver nogle gange at "varme op" 🙂

  Kombinationen af ​​orange i interiøret. Foto.

  I det indre forbedrer den oransje farve følelsen af ​​"varme" og munterhed.

  Orange farve i interiøret Det skal bruges med forsigtighed, fordi det er en meget kraftig farve. Det har et stort udvalg af nuancer: fra defiantly lyse farver til delikate abrikosetoner. Men det menes at hovedanvendelsen af ​​appelsin i det indre er accentuering. Det betyder, at denne farve oftest bruges til tilbehør, tekstiler, end til maling af vægge og møbler.

  Designreglen siger, at orange farve vil være god i det indre af sådanne lokaler som køkken, spisestue, børnerum, kontor (hjemmekontor). For værelser, hvor man slapper af og slapper af, for romantiske værelser samt for meget varme og meget lyse værelser, er den orangfarve ikke særlig velegnet. Det skal bruges til værelser med vinduer mod nordsiden, og hvor det altid er mørkt og køligt, fordi det kan kompensere for manglen på sol og skabe et godt humør. Men i små rum, til færdiggørelse af vægge, bør den ikke bruges, fordi den har egenskab af visuelt nærmer sig objekter.

  Hvilke farver blandes orange i interiøret?

  1) Orange + hvid. En smuk kombination af orange og gule nuancer perfekt i harmoni med hvid og skaber en atmosfære af munterhed i rummet og forbedrer kreativ aktivitet.

  2) Orange + grøn. Kombinationen af ​​appelsin og saftig grøn gør rummet endnu mere hyggeligt. Værelset, dekoreret i orange-grønne toner har sin egen naturlige charme, og tilstedeværelsen af ​​hvidt forbedrer kun lysstyrken af ​​appelsinen, hvilket gør rummet mere solrigt.

  3) Orange + grøn. Interiøret i sådan en fed kombination ser lyst og sommer ud.

  4) Orange + grå. Kombinationen af ​​creme, orange og grå er ganske berettiget ud fra et synspunkt af psykologi, fordi denne kombination af farver balance og neutraliserer aktiviteten af ​​appelsin, der vil handle positivt.

  5) Orange + blå. Kombinationen af ​​orange og blå er fuld af naturlig charme og giver rummet et festligt og glædeligt humør, hvilket gør rummet moderne og ekstravagant.

  6) Kombination af orange og turkis. Turkis farve perfekt i harmoni med orange! Denne kombination giver interiøret et interessant middelhavsudseende.

  7) Orange + blå. Disse farver er yderligere nuancer, hvilket fører til ekstreme udtryk og balance. Oftest kan denne kombination ses i tøj af stærkt villige unge, som nægter autoritet, som foretrækker valgfrihed og ønske om eventyr.

  8) Kombinationen af ​​orange og lilla blomster. Hvis du beslutter dig for en sådan ekstravagant kombination, anbefales det at fortynde det med tilstedeværelsen af ​​andre farver, hvilket er ret svært. Er den hvide farve god til dette. Forresten mener nogle psykologer, at denne kombination symboliserer fortvivlelse og endog selvmord 🙂

  9) Orange + lilla. Lilac og orange - en fremragende kombination, fed og undertiden endog fed, den kan spille meget pænt i interiøret. Det vigtigste, du behøver at vide, kombinerer oransje og lilla - begge farver skal være fra samme palette, det vil sige har de samme egenskaber: mætning / sløring, lysstyrke / svaghed, renlighed / støv, enkelhed / kompleksitet osv.

  10) Orange + brun. Disse to farver ser meget godt ud i kombination med hinanden.

  11) Orange + gul. Hvis du savner sommeren, men før du går langt og kontoret ikke giver dig mulighed for at gå, vil denne kombination hjælpe dig med at springe ind i sommeratmosfæren.

  Hvad er vigtigt at huske, hvis du har valgt en kombination af gul og orange i interiøret?

  1. Ved hjælp af rige nuancer af orange og gul i flere genstande på samme tid, skal resten af ​​rummet fortyndes med neutrale farver, såsom hvid, fløde, elfenben.
  2. Hvis du beslutter dig for at tilføje andre farver til indretningen, skal du i tillæg til de gul-orange farver huske, de er godt kombineret med koldblå ​​(ultramarin, kobolt, violet) og naturligt grøn (marmorisk, græsklædte).

  Nogle orange billeder til fans af orange farve 🙂

  Tak for at se! Sundhed, energi, optimisme og selvtillid!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  85 − 76 =