30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lilac Køkken Foto

Blidt køkken med lilla farve

Lilac - dette er en af ​​de lyse nuancer af lilla, som indeholder noter af rød og blå. Alle de forskellige nuancer af denne udsøgte farve kan ses i en flok blomsterblomst af lilla: fra bleg og pastellfarver til intens og lys.

Psykologer siger, at denne skygge ofte er populær blandt mennesker, der er kreative, sofistikerede og følsomme. Derudover symboliserer lilla symbolet nye begyndelser og muligheder.

I indretningen passer denne farve perfekt ind i ethvert rum og skaber en aura af ro og adel.

Designere bruger ofte denne skygge til at dekorere køkkenet i forskellige stilarter, da det er ret universelt og demokratisk.

Desuden er denne skygge meget praktisk:

 • Du kan bruge en lys lilla tone i designet af et lille køkken. I modsætning til den mørke violet udvider denne lysfarve visuelt rummet og skaber en følelse af lyshed.
 • Denne skygge kan også bruges i værelser med mangel på sollys.
 • Du kan kombinere denne farve, både med lyse toner og med kontrasterende mørke.
 • I denne skygge kan du vælge køkkenets stil til enhver smag: fra ultramoderne højteknologiske til romantiske Provence.

Køkken lilla farve ser godt ud, i første omgang i moderne stilarter.

Denne skygge ser særligt godt på blank facader og et køkkenforklæde lavet af glas eller keramiske fliser. Lys lilla farvetone er i stand til at blødgøre de svære former og bringe indretningen ind i en følelse af lethed og hygge.

På samme tid er denne farve populær i sådanne landestile som Provence, land og Middelhavet.

Det bruges også ofte til maleri køkkenmøbler: træfacader, skabe, stole, borde og åbne hylder. Ikke sjældent lys lilla ton bruges til udsmykning af vægge.

Lilac skygge i interiøret er godt kombineret med følgende farver:

 • hvid;
 • fløde, mælkeagtig, vanille;
 • lysegul, beige, sand;
 • lyserød;
 • lyse grønne, mynte, lysegrønne;
 • brun, kaffe, wenge;
 • blå, turkis;
 • med alle nuancer af lilla.

På billedet er der et lilla køkken i kombination med hvidt. Denne sammensætning af blomster skaber et meget let og sofistikeret interiør.

Kombinationen af ​​grøn og lilla kan ofte ses i naturen, og derfor ser de så harmonisk ud i køkkenet.

Lyserød farve passer perfekt til den lilla lilla nuance.

Monokrom design ved hjælp af forskellige nuancer af lilla ser meget harmonisk ud.

Men det lilla køkken i kompositionen med en delikat vanillefarve.

Tekstur af naturligt træ med en brun tinge giver kontrast til interiøret.

Møbler. I denne skygge ser godt ud som blanke facader og malet træ. Nå med denne skygge kombineres og et køkken sæt med en naturlig træ tekstur. En win-win-mulighed vil også være hvide møbler.

Væggene. Vælg tapet eller maling til vægge er baseret på møblernes farve. Hvis køkkenet er lilla, så er væggene bedre til at lave en anden.

Det bedste er hvidt, sand, beige og fersken. I tilfælde af at møblerne er neutrale, kan du lave en eller alle vægge af en blid lilla skygge.

Bordplade. Hvis vi taler om valget af bordpladens farve, ser overfladerne af lyse farver (hvid, lysegrå, beige) godt ud, og også med tekstur af naturligt træ. Hvis designet tillader det, kan du bruge den sorte version.

Forklæde. Lys lilla køkken facader ser godt ud med et forklæde af glas med billedet af blomster eller frugter. Forklæder af keramiske fliser eller mosaikker med lystoner ser også godt ud.

Hvis dine møbler har en neutral lys skygge, vil det være hensigtsmæssigt at understrege et lyst lilla forklæde.

Vinduesdekoration. Når du vælger gardiner, skal du fokusere på pastell og lys nuancer. En god mulighed vil også være hvide persienner eller rulleskodder.

Bordservice og tilbehør. For at supplere indretningen af ​​køkkenets indretning kan du bruge smukke retter og tilbehør af lyset lilla, mælkeagtige, creme, grønne og lyserøde nuancer.

Opret køkkenet i dine drømme og lad det gøre dig glad hver dag!

Design af violet køkken (foto)

Nogle mener, at den lilla farve, som er et symbol på mystik og sofistikation, ikke er helt egnet til køkkenindretning. Og hvis i soveværelserne og stuerne er en sådan farveopløsning ret almindelig, i køkkener er et sådant interiør sjældent.

Men hvis du elsker eksperimenter, og du kan lide dybe og rige nuancer af violette skalaer, kan køkkenet i violet farve blive en rigtig udsmykning af dit hjem.

Design køkken violet

Mættet lilla farve passer perfekt ind i den moderne stil i det indre, som den højteknologiske, minimalisme, avantgarde, konstruktivisme, samt i nogle traditionelle stilarter (land, Provence, og andre).

Det vil se godt ud både på facaderne af køkkenmøbler og som nogle accenter i det indre af rummet.

Hvis du har besluttet på køkkenbordet, så farven af ​​finish, så husk, at farven lilla er meget kontroversiel: Ifølge psykologer, på den ene side, kan det forårsage angst, depression, angst, og andre lidelser i mentale og følelsesmæssige tilstand af en person, og på den anden - øger effektiviteten, forbedrer søvn og reducerer appetit.

Ikke alle vil være komfortable på værelset, hvor hovedfarven er lilla. Derfor skal hovedregelen, når du bruger denne farve i køkkenets indretning - ikke overdrive det.

køkken dekoration i lilla toner bør begynde med at definere banen, fordi denne farve har mange nuancer (udsøgt lilla, romantisk lavendel, subtile nuancer af violet og fuchsia, dyb aubergine), som hver især vil se i det indre helt anderledes.

Tip! Når du vælger en tone, skal du huske, at jo mindre værelset køkkenet, den lysere, som lilla nuancer skal bruges i sit indre.

Den samme regel gælder for værelser med utilstrækkeligt naturligt lys: Lys toner kompenserer for mangel på sollys, og mørke vil visuelt reducere rummet og medføre håndgribeligt ubehag i rummet.

Designere anbefaler ikke brugen af ​​flere toner af violet i interiøret. For ikke at overbelaste indretningen af ​​køkkenet skal du bruge denne skala, fortynding den med neutrale lys nuancer af hvide, grå og andre rolige farver.

Rige toner af lilla er bedst brugt i form af lyse rører i det indre, men dens lysere nuancer (blød lilla, lilla eller lavendel), der er egnede til møbler fronter og efterbehandling køkken vægge.

I dette tilfælde, hvis du vælger lilla møbler, skal du bruge mere rolige lysfarver (beige, lysegrå, cremet, cremet), samt nogle nuancer af lysegrøn, når du dekorerer væggene.

Omvendt, hvis væggene har en lilla farve, skal køkkenfacaderne være neutrale eller i kontrastfarve. Først da vil indretningen af ​​rummet se let og harmonisk ud.

Egnede nuancer til gulv og loft i dette køkken er pastelllysfarver (beige, cremet, elfenben). De skal være i harmoni med indretningens hovedfarve og ikke være meget lettere eller mørkere i sammenligning med den.

Lyse farver af denne ædle farve vil se lige så godt ud på glatte facader af et køkken sæt i moderne stilarter og på træmøbler i land og provencestil.

For et sådant værelse er egnede møbler, der har klare linjer og strenge proportioner, samt tilbehør af enkle former for rustfrit stål. Tilstedeværelsen af ​​glasmøbler facader med en gylden finish vil give originalitet til interiøret.

Når man vælger en bordplade, bør man gå ud fra, at de lyseste bordplader (hvid, lysegrå, sand) vil være den mest harmoniske med det lyse violet interval. En interessant mulighed kan være en bordplade lavet af naturligt træ.

Hvad angår køkkenforkladen, vil glasforklæder (skind) med fotoudskrivning i pink eller lilla toner, der skildrer landskaber, blomster eller bær, se meget smukt ud i et sådant køkken. Hvis møblerne er lette, vil det harmonisk kombinere et lyst forklæde af glas eller fliser af violet.

Et af de vigtige elementer i det indre af et sådant køkken er køkkentekstiler, hvis hovedopgave er at harmonisk komplementere indretningen og blødgøre det mættede område.

Gardiner og andre boligtekstiler (viskestykker, bløde sæder for stole) bør vælges i lyse beroligende farver (egnet blød rosa, lilla, nogle nuancer af grønt, mælk eller beige nuancer).

Når du vælger gardiner, skal du være opmærksom på gardinerne af let stof, der har en lys glans: Denne metode gør rummet lys og undgå mørke i indretningen. I stedet for gardiner kan du dekorere vinduer ved hjælp af persienner eller romerske gardiner af samme nuancer.

Sæt de sidste hånd i det indre af det violette køkken hjælper køkkenudstyr, apparater og servicevarer lyse, mættede farver i lilla og andre indendørs toner.

Hvilke farver passer bedst sammen med lilla i køkkenet?

Optimale varianter af en kombination af violet skala er en kombination af denne ædle og mættede farve med sådanne farver:

Brug af en kombination af lilla nuancer med disse farver kan genoplive køkkenets indretning, hvilket giver den en originalitet og enestående personlighed.

Kombinationen af ​​hvide og violette farver i køkkenets indre kan bruges både i ren form og fortyndes med neutrale nuancer (bedst af alt vil farverne i naturligt træ eller sten passe her).

Det vil være godt at se på en sådan kombination i studielejligheden, hvor kogezonen kan dekoreres i lilla, og spisepladsen - i rolige nuancer af hvidt. Rummets stil skal understøttes i køkkentekstiler.

En anden interessant variant af en kombination af disse farver kan være valget af køkkenmøbler, hvor den øverste del har lyse farver og den nederste - en mættet lilla farve.

For at sikre, at et sådant køkken ikke ser for dyster og aggressivt ud, er der som regel kombineret sort farve med lyse nuancer af lilla. I dette tilfælde kan en kombination af disse to farver være et stort antal.

Det kan være mørke køkkenfacader og lyse lilla vægge eller lyse møbler med mørke accenter samt et gulv i sort.

Kombinationen af ​​disse to farver i interiøret er normalt fortyndet med neutrale lystoner (pastellfarver af hvid og også grå). For at blødgøre deres mætning er det muligt og ved hjælp af køkkentilbehør eller armaturer med originale lampeskærme.

Ædelgrå blander godt med den rige lilla i køkkenets indre. Det er en god neutral baggrund for det lyse interval.

Brug denne farve i det indre af det violette køkken følger, anvendelse af denne regel: jo mere intens den violette, jo mere skal være i det indre af grå og omvendt.

Brug grå nuancer i et sådant rum kan være anderledes: have trimmet dem væggene, på gulvet eller kombinere dem med grundtonen i køkkenet.

Bordpladen eller køkkenforkladen, dekoreret i sølv eller ståltoner, vil også se godt ud i det violette køkken.

Kombinationen i køkkenets indretning med farver som grøn og violet vil genoplive interiøret, gøre det let og kedeligt. Men det skal huskes, at kun i et stort område af lokaler kan disse gamut anvendes i lige store dele.

Det er bedst at gøre en af ​​disse farver grundlæggende, og den anden til at anvende fragmentarisk. I dette tilfælde bør farverne ikke være ens i mætning: hvis en af ​​dem er mindre lys, vil dette visuelt udvide rummets rum.

Kombinationen af ​​grøn og lilla er bedst egnet til køkkenet i Provence, der bruger bløde, lyse farver af disse farver: en blid lilla eller lavendel og dæmpet grøn.

Køkken design i violet farver foto

Hvis du er en følsom person, som at drømme og fantasere, så tænk på, hvordan du kan dekorere dit køkken i lilla toner. Et sådant design vil kaste en lysfarve af mystik og mysterium og fordybe sig i en atmosfære af forventning om forandring til det bedre. For at skabe et hjørne af romantik i dit hjem, kan du blive inspireret af de fotos af designet af lilla køkken, der er præsenteret i denne artikel.

Lilac farve i køkkenet, skaber en romantisk og lys atmosfære

Brug af lilla i interiøret er indiceret til beroligende, reducerende stress, stærkt anbefales til dem, der ønsker at tabe sig.

Lilac køkken ser meget imponerende ud

Afhængig af ejendommens egenskab skal du bestemme farven.

 • Til bløde mennesker, der ikke tolererer konflikter, vil bløde lilla nuancer, suppleret med pastelltoner passe;
 • Det er bedre for kærester af romantik at vælge køkkendesign i lilla toner med tilføjelsen af ​​pink;
 • Personer, der lider af en mangel på energi, kan anbefale en sådan ikke-standardiseret løsning som brugen af ​​lilla kombinationer med rødt i det indre;
 • Originalerne, der foretrækker stilfulde og effektive løsninger, vil henvende sig til køkkenets design i lysetoner i kombination med hvid eller sort. Foto beder om, hvordan man ikke går galt med proportionerne med dette valg.

Køkken i sorte nuancer ser elegant ud

Kombinationer af lilla med andre blomster

Når du begynder at oprette et indvendigt køkken, skal du vide, hvilket indtryk det vil skabe afhængigt af brugen af ​​hjælpefarver.

Køkkenindretning i lilla toner

 • Du får en følelse af hygge og harmoni, der bruges som en ekstra skygge pistacie eller beige;
 • Ved at tilføje et lyseblåt design, vil du indånde friskhed ind i interiøret;
 • Sort farve vil skabe en følelse af stil og glamour.

Tip! Undgå kombinationen i det indre af flere nuancer af lilla.

Kombinationen af ​​hvid, sort og lilla i køkkenets indre

Designere anbefaler at supplere den "kolde" lilla med mere "varme" nuancer, som f.eks. Farven på vanilje, karamel eller chokolade. Gevinster vil også se brune og mælkefulde i interiøret.

Vægernes rosa farve i kombination med et lilla køkken sæt

Hvis køkkenet vender mod syd, vil sollyset, der kommer i store mængder ind i huset, give køkkenet en violet farvedybde, der ses på billedet nedenfor.

Den brune skygge af træet er meget organisk suppleret med den dybe lilla farve på de blanke facader i køkkenet

Lilac køkken i forskellige stilarter

 • Hvis du foretrækker højteknologisk stil, skal du bruge køligere farver til designet af lilla køkkenet. Billederne viser, hvordan det kan se ud. Brug i dette tilfælde køkkenmøbler med kromelementer, blanke facader og masser af glas. Sølv er også ofte til stede i det indre af et sådant køkken.
 • Hvis du foretrækker minimalismens stil, skal den være til stede i alt - og i en lille mængde møbler og i begrænset brug af farverne i det violette køkken. Udfyld hovedfarven med sort, hvid eller rød, som vist på billedet.
 • Når du vælger en art nouveau interiør, kombinere lilla med lys nuancer, for eksempel hvid eller gul.
 • Vintage indebærer brugen af ​​pastellfarver.

Stil "moderne" i køkkenets indre

Fra den valgte stil og farveopløsning beslutter du, hvordan du bruger dem i forskellige elementer af interiøret. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til området af køkkenet. Hvis det er stort nok, så har du råd til en rig lilla. I dette tilfælde anbefales det at kombinere det med roligere farver.

Stretchloft med et blomstret lilla tryk i køkkenets indre

Hvis rummet er lille, så er en klar lilla bedst kun tilbage til accenter. De kan blive en af ​​nuancerne i tofarvede møbler, tekstiler, tallerkener mv. Med en lys-lilla skygge til væggene kan du visuelt udvide rummet.

Lys-lilla skygge af vægge i køkkenet

I betragtning af det tilgængelige område kan du male alle væggene, eller bare en af ​​dem, i nyanser af lilla. Lysere nuancer i dette tilfælde vil ikke "spise" plads. Billedet viser et eksempel på et lignende design af køkkenet. I tilfælde af orientering mod nord, for væggene, foretrækker lilla med en skråning i lyserød. Hvis vinduerne vender mod syd, kan du bruge en lyseblå nuance.

Violet skygge af vægge i køkkenets indre med et sort sæt

Brugen af ​​cremefarver hjælper med til at gøre køkkenet hyggeligt. Når du planlægger at installere møbler i lilla farve, lad væggene være hvide eller mejeri. Køkkenet vil drage fordel af brugen af ​​ferskenfarve. Desuden er en fashionabel indstilling til farve møbler i øjeblikket en tofarvet løsning til facader. I dette tilfælde kan du tilføje sølv, hvid eller brun til lys lilla. Møblerne skal altid holdes i en streng stil.

Lilla køkken sæt af lineær farve til et lille køkken

Gør interiøret mere harmonisk tilstedeværelse af naturlige materialer i den. Som et eksempel kan du installere en bordplade "under træet" eller gulvet til at lægge ud med fliser, efterligne en sten.

Køkkenindretning i lilla toner

I det lilla køkken er det meningen at bruge lette, vægtløse monofoniske stoffer til draperingsvinduer. Dette vil forbedre belysningen og understrege originaliteten af ​​designet.

Tip! Det anbefales ikke at bruge tekstiler med fine mønstre. Interiøret vil se kedeligt ud.

På vinduerne i køkkenet i stil med hi-tech vil organisk se blinds i lilla. Deres skygge skal duplikeres i det mindste i et af de øvrige elementer af interiøret. Populær nu og gardiner, som også kan bruges i køkkendesign.

Lilac gardiner af en tråd i køkkenet

Hvis det ifølge designer er nødvendigt at gøre gardinerne til det centrale element i indretningen, så bliver gulv, vægge og loft holdt i neutrale toner.

Lys lilla lysgardiner i køkkenets indre

Som dekorative elementer kan serveres retter, et køkkenrulle, lamper eller dekorationer til vægge. Udsmykning af køkkenet, du skal overveje, at kolde lilla nuancer kan få mad til at se uappetitlig ud.

Køkkenindretning i lilla toner

Denne effekt kan undgås ved at bruge varmere nuancer, for eksempel lilla pink. Du kan også bruge objekter fremstillet af træ til dette formål.

Lilac køkken design med dekor elementer

Violet er perfekt kombineret med nuancer af gul, så organisk passer ind i det indre tilbehør med guld eller bronze finish.

Lilla indretning i køkkenets indre

Mitigate effekten af ​​lilla farve vil hjælpe de relevante grønne accenter. Dekorer interiøret med levende planter, samt deres billeder på vægge, facader og andre elementer.

Lilac indretning i køkkenet

Ved hjælp af disse anbefalinger kan du arrangere et smukt og stilfuldt lilla køkken i det indre af dit hus. De billeder, der præsenteres i artiklen, vil inspirere dig til at skabe et unikt rum, der bliver en favorit for alle familiemedlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 15 = 20