30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lette køkkener

Lyst køkken - 60 billeder

Mere for nylig var mode minimalisme, som undertiden nåede ascetisme. Sådanne tendenser vedrørte også køkkenerne. Formularerne var enkle, geometriske korrekte, klare og farver - monokrom med en sjælden undtagelse i form af lyse farver. Men nu er det lyse designers popularitet begyndt at stige. Men man kan ikke være enig i, at der i det klassiske lakoniske design er en vis adel og nåde.

Det har længe været bemærket, at farvepræferencer helt afhænger af temperament, alder og karakter af en person. Opdagelsen var imidlertid, at folk, der har omtrent det samme kulturelle og materielle livsniveau, er tæt på deres farveistiske præferencer. Men valget af farve er vigtigt og folkets nationalitet. For eksempel foretrækkes lys nyanser til nordlige nationaliteter, men franskerne og italienerne foretrækker nuancer, der ligger tæt på Middelhavsstil, som minder om frugt, hav og sol.

Lyse farver og dristige kombinationer er meget organiske i moderne interiør, herunder. i køkkenet. Derfor var der i næsten alle model linjer lyse nuancer - koral, mættet bard og blank belægning. Lette køkkener i lignende nuancer ser usædvanligt ud, men samtidig øger stemningen, forårsager appetit. Specielt kunne lide det orange køkken.

Gå ikke glip af designerne og blåblå nuancer. I kombination med hvide vægge lyse kontrast accenter, de ser godt ud. Kontrasterende kombinationer af lyse farver med sort, hvid eller skygge af naturligt træ er egentlige.

Udseendet af komplekse nuancer, der er dannet af en kombination af forskellige farver, er blevet fashionable for nylig: violetblå, gulgrøn, lyserød-beige og andre. Lette køkkener i sådanne toner - en fremragende løsning, hvis du er træt af det vanlige. Vær sikker på at du ikke bliver træt af et sådant interiør!

Det er ingen hemmelighed, at farveskalaen er skabt ikke kun af møblernes farve, baggrunden er meget vigtig. Og mange designere tilbyder nu sådanne muligheder for at dekorere køkkenet, hvor møbler af naturlige nuancer kombineres med en lys baggrund. Baggrunden kan være fersken, orange, lilla. Det vigtigste er ikke at overdrive det! Husk at møbler skal være neutrale farver - beige, hvid osv.

Ændringer i udseendet af køkkenet er også hjulpet af nye teknologier, for eksempel kan moderne lakker gøre overfladen ikke kun blank, men også mat. Du kan vælge møbler i køkkenet, for eksempel i lilla eller orange, eksperimenterer med overfladen.

Original look i et enkelt sæt af individuelle elementer, fremstillet af deres metal i kombination med naturligt træ af forskellige racer. En sådan tekstureret blanding i kombination med en lys farveafdeling giver køkkenet et moderne udseende.

Det er også værd at bemærke, at der i dag er meget opmærksomhed overflader. Dette er en imitation under huden og påføring af en belægning, der efterligner en åbent blonder og meget meget mere. Aktivt begyndte at blive brugt i det indre af køkkenet natursten. Dette blev rigtigt takket være ny teknologi til skæring og bearbejdning af overflader. Så hvis du har brug for en reparation, tænk, måske vil du komme væk fra traditionalismen og dekorere køkkenet i usædvanlige lyse farver!

Design af lyst køkken - gå langs regnbuen?

Populariteten af ​​køkkenets indretning i neutrale toner kan forklares af frygten for mange, at designet af et lyst køkken hurtigt vil falde på dem. Men der er også sande fans af ikke-standardfarve løsninger, der vælger lyst tapet til køkkenet, iøjnefaldende køkkenapparater eller originale tæpper af mættede farver. Og nogen leder efter et kompromis, udsmykker værelset i neutrale farver og tilføjer et par store accenter med lys farve.

Alle måder at få et originalt og stilfuldt design af et lyst køkken på er gode. I et sådant værelse er det mere sjovt at lave mad, og det er mere interessant at kommunikere med venner. Se på billederne i køkkenerne med lyse farver - de glæder sig virkelig op, især hvis du kan lide alle de ikke-standardiserede.

Bare husk at i dette rum bruger vi meget tid hver dag. For at få et hyggeligt køkkenindretning, skal du vælge nøjagtigt de farver, der er hyggelige for øjet og ikke begynde at irritere om en måned. Hvis køkkenet er en lille arbejdsplads, skal det lyse tapet til køkkenet ikke distrahere dig fra arbejde.

Hvilken farve ser bedst ud i køkkenet?

Moderne interiør er lavet i alle farver, lige fra snehvid til farve på ravnfløjen, med en særlig glamour og glans giver rummet glatte overflader. De mest populære i dag er køkkenet af burgunder, rødt, koral, orange, gule blomster. De begynder at indhente og headsettet af lilla nuancer, som perfekt kombineres med neutrale nuancer (hvid, lysegrå, gylden) og med pistacien.

Dem, der har et køkken på solsiden, anbefales designere at være opmærksomme på blå og blå interiør. Yderligere farver til dem er hvide, nuancer af træ og lidt sort.

Den mest dristige kan designe et lyst køkken, hvor hovedet vil være et par nuancer. De, der vil farve deres liv, bestiller beige-pink, lilla-blå og grøn-gule headset. Men sådanne kombinationer som rødgrøn eller lilla-orange, det er bedre at ikke bruge, de kaster sig meget hurtigt ud.

Sådan laver du et køkken lyst: 3 enkle måder og flere fotos

Ejere af små lejligheder skal huske, at vægge af mørke eller mættede farver reducerer rummet visuelt. Derfor er det rigtige design af et lyst køkken - dette er den rigtige farveskema: neutrale eller pastelfarve som den primære farve og lyse farver - som ledsagere eller accenter. I dette tilfælde er det meget nemt at opdatere indretningen af ​​køkkenet: omsmøre træfacaderne eller skifte dørene fra MDF; Køb et par "friske" stole, med forskellige farver, eller bare erstatt klædningen.

Hvis køkkenet er en mættet farve - dette er for meget for dig, så gør det modsatte. Bestil møbler i en neutral farve, men gør væggene farvede. Med dette vil klare maling, kunstmaleri eller lyst tapet til køkkenet. Det neutrale farvede headset vil se godt ud på baggrund af en orange, fersken eller lilla væg uden at irritere eller distrahere dig (alternativt en flerfarvet mosaik eller glasplade som arbejdsforklæde).

Til køkkenet jubler op og glæder øjet, kan du vælge vægge og farver, der giver anledning til positive følelser: gul-solrige, frugtbær eller havridser. Efterhånden starter vores morgen ofte med en kop te / kaffe i køkkenet, og det rigtige design af et lyst køkken giver dig en følelse af sommer og ferie hele året! Røde, gule og orange toner i køkkenets indretning anbefales især til voksne og børn med meget dårlig appetit og tilbøjelige til hyppige forkølelser og fordybninger.

Du kan ikke lide ideen om at designe dit eget lyse køkken design? Måske starte lille? Det er bare utroligt, hvordan køkkenet indvendigt vedhæng lysegrønne eller cornflower duge ændrer indretningen af ​​køkkenet. Så bare opdatere indretningen af ​​køkkenet med lyse detaljer: gardiner, håndklæder, potholders eller omslag til møbler. Og det er ikke dyrt, i betragtning af at de fleste køkkentekstiler kan sys med hånden. Og alt det andet vil koste ikke så dyrt: farverige dekorative plader, vægpaneler, tæpper, malerier, interessante potter til indendørs planter, vaser og nipsgenstande.

Så tænk over det, måske er det tid til at bestille et lyst køkkendesign og lade flere farver, sjov og sol ind i dit liv?

Køkken design-fotogalleri (100 bedste virkelige billeder)

Selv de gamle vismænd sagde, at det er bedre at se en gang end høre et hundrede gange. Visualisering af en ide kan afsløre alle de positive og negative sider. Hvis du beslutter dig for at opdatere køkkendesignet, vil et fotogalleri med færdige løsninger hjælpe dig med dette.

Kombinationen af ​​forskellige nuancer, placeringen af ​​et køkkenaggregat og et spiseplads - alt dette er svært at forestille sig uden professionelt designede projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 20 = 30