30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lav reparationer i lejligheden billigt

Hvordan man laver en lejlighed reparere dig hurtigt og billigt?

"Ja, at i din lejlighed ikke sluttede!" - kaster en forbipasserende over skulderen og forlader hjemmet. Og du står og tænker: "Og hvad er han? Ønskede ønsker, eller omvendt ... overlaid? "Men faktisk er spørgsmålet om reparation en ubehagelig ting for den gennemsnitlige borger. Med dagens priser på materialer og tjenester til bygning Jedi, skal du forkaste penge. Og så meget tid og nerver, hvor meget du skal bruge, og selv i en hurtig-lejlighed til at leve! Du vil ikke ønske fjenden. Men reparation er en vital nødvendighed, og før eller senere bliver du nødt til at overveje det alligevel. Nogle håndværkere, selv i krisetider, klarer stadig at reparere lejligheden med egne hænder hurtigt og billigt. Men hvordan klarer de det?

Faktisk er det ikke så forfærdeligt at reparere, hvad angår den holdning. Hvis du - en ressourcefuld mand, omgængelig og vide, hvad en bulgarsk er, en drill og en trowel - er der stor sandsynlighed for, at du vil lykkes. Vi vil bruge denne artikel ikke kun til at vælge et billigt tapet eller til selvstændigt at fortynde dem lim. Vi vil dele med dig nogle interessante ideer og resultater, der vil hjælpe dig med at gøre en ret anstændig reparation af en lejlighed med dine egne hænder hurtigt og billigt.

Et stykke hvidvask faldt fra loftet og faldt fladt på sengen? Så er en ting klar: reparation - vær! Og det betyder, at nogle penge skal indsamles, og derefter brugt på måder. Begynd derfor at udskyde nu. Du behøver ikke at planlægge reparationer med det samme: "Det er rigtigt i morgen, og jeg starter." Tag en timeout om et par måneder - du har brug for dem meget. Så du podsoberete bukke, og alle nødvendige razzhivetes og vigtigst af alt - præcist forstå for dig selv, hvad du virkelig har brug for at blive erstattet, maling, fjerne eller pokleit. Reparation af lejligheder med deres egne hænder produceret i en fart, skal du sørge for at bringe deres usunde frugt: kommer galt der, her det kom ud, så der mangler noget, og det er derfor - er uklart. I mellemtiden begynder med små, men det vigtigste - med planen.

Få en lille notesbog. I det vil du skrive ned alle ideer, priser og telefonnumre på butikker eller specialister. Men det vigtigste er, at der vil være en plan for din reparation og et omkostningsoverslag. Med hensyn nødt til at afspejle alle dine ønsker: udskiftning af vinduer på plastik, loft eller bare hvidpigmenteret, nye fliser i badeværelset, stikning tapet eller et par nye afsætningsmuligheder i køkkenet. Skriv præcis, hvad du vil have. Bestem tapetet - så tapet, vil have dekorative gips - så er det så. Rørene er summende - udskift den omsluttede toiletskål - kassere. Du tror måske, at baseret på dine ønsker renoverede lejlighed med hænderne hurtigt og billigt kan ikke lade sig gøre. Men det ved du helt sikkert ikke, men driver dig kun ind i rammen. Arbejde - do - hvis ikke, tabet er ikke stor, det er bare en post i den bærbare computer. Så gå til skøn: Hvad har du brug for og i hvilken mængde. Hvor mange meter fliser, fuger, poser kittet, tapet, spånplader og andet. Du kan altid justere disse poster.

For at finde ud af, hvilke materialer, hvilken kvalitet og pris du har brug for, gå til hjælp i onlinebutikker og bygningsfora. Undersøg omhyggeligt de karakteristika og prispolitik, der beregner omkostningen ca. Og på samme tid, læs hvordan du udskifter vandhanen selv, tapet tapet eller installer gips. Bestem selv: Jeg kan gøre det selv, men her skal du kigge efter en elektriker eller VVS. Skriv det ned.

Venner-kammerater, eller Ode til instrumentet

Et byggeværktøj er værd at mange penge, så det er bedre ikke at bruge det på det. Som en mulighed - tag det et stykke tid, er det lejet overalt. Og det bliver endnu bedre, hvis du låner det fra bekendtskaber, venner eller familiemedlemmer. Og sørg for at takke personen for deres hjælp. Hvordan? Du ved det bedre. Benyt lejligheden, spørg, om de kan hjælpe dig med afslutningen af ​​lejligheden. Især hvis dine venner er fortrolige med konstruktionscertifikatet. Det hjælper også med at reparere lejligheden med dine egne hænder hurtigt og billigt og endda kvalitativt. Ja, og sikkert vil din ven lave en betydelig rabat på gammel hukommelse.

Der er mange muligheder. Til at begynde med husk: det er bedre at købe materialer til reparation af lejligheden i den kolde årstid - prisen er meget lavere. Men sommeren er en byggesæson. Om vinteren kan du snuble på byggemarkedet med en rabat på 50% eller handlingen "Køb 2 og 3 - som gave!" Så du kan købe det samme tapet til en lav pris, men det er meget bedre udseende og kvalitet. Og hvis de ligger i et tørt spisekammer eller et skab i et par måneder, sker der ikke noget med dem.

Undersøg lokale fora, især hvis du bor i en stor by. Der vil du sikkert finde mange mennesker, der allerede har lavet billig lejlighed reparationer selv. Foto færdiggørelser, tips, adresser og telefonnumre af eksperter sikkert du vil finde der også. Og også snuble over rubrikken "repair9raquo; og "rester af materialer." Periodisk gennemse, hvem og hvad interessant sælger eller giver. Folk bliver ofte efter reparationsmaterialer, som ingen vil købe til salgsprisen, og det er en skam at smide det væk. Så du kan købe til en latterlig pris et par poser af kitt eller endda spanske fliser. Personen forlod ekstra 2-3 meter, der er ingen steder at sætte dem, og du vil passe ind på toilettet. Der kan du finde resterne af et kabel eller fugemasse "til en chokoladebar".

Folk er mere gæstfrie, bliver bosat i en ny bygning, de bytter ofte nye VVS- eller PVC-vinduer til dyrere dem, og disse er givet til en pittance. Hvorfor? Fordi de vil have "Rehau9raquo; eller "kun Frankrig", og du og dette vindue er helt fit. Alt er bedre end det gamle træ. Når du bliver rig, køb dig selv en "Rehau9raquo;

I krig er alle midler gode. Og endnu mere, hvis du startede en billig lejlighed reparere dig selv. Foto, forresten, glem ikke at gøre "before9raquo; og "after9raquo; (bare for at huske). Hver af os er en ekspert i noget. Her er du for eksempel en bilmekaniker, og din nabo jager ofte på forretningsrejser og gør folk dyre reparationer. Men han har ikke kunnet samle sin bil i en måned. Eller måske stod han af fødderne og hængte omkring advokatkontorer, og som held havde han det, er han advokat. Hjælp personen med jakkesætet, og han vil hjælpe dig med at lægge fliserne eller håndtere elektrikeren. Lad om aftenen eller i weekenderne - så bekvemt. Det vigtigste er, at det vil blive frigivet gratis, og du vil få en billig lejlighed reparation med dine egne hænder. Nå eller næsten deres egne.

I dag skal du betale ikke kun, når du køber, men hvis du smider det væk. Du gjorde ombygningen, og du havde meget brudt sten og andet vrag? Bestil en bil til eksport? Stop! Gå til samme forum og reklamér: "Jeg giver gratis byggaffald! Pickup ». Angiv telefonnummer og adresse. De vil ankomme, de vil blive lastet og taget væk. Hvor? Nogen bygger et hus, og der er brug for murbrokker, men han koster penge. Dit affald vil helt erstatte det, og vigtigst af alt - for ingenting. Ja, og du god hjælp og et andet råd i spargrisen "hvordan man laver reparationer i lejligheden med egne hænder billigere."

Du skifter det gamle toilet og vasken, men hvor skal du smide dem? Hvis det hele og helt arbejde, skriv til forummet: "Jeg vil give til bygherrerne. Pickup ». Ikke alene vil du renovere en lejlighed hurtigt og billigt at gøre. Kræver en chokolade.

At købe et nyt bad i dag er dyrt, og det er irrationelt at ændre dette støbejern til skør akryl. Men hvad nu hvis din skrifttype er ærligt gul og i farverige pletter? Så det vil ikke være muligt at lave reparationer i en lejlighed billigt? Med dine hænder kan du returnere badet til den uberørte hvidhed! Tro mig ikke? Gå til butikken. Køb 5-10 pakker citronsyre og stærke gummihandsker. Send familien en tur, og gør det selv. Fyld 5 pakker syre med en liter stejlt kogende vand og dækk bad og vaske med denne løsning (kun arbejde med handsker). Lad det stå i 20 minutter, og vask det godt. Dit bad vil være så godt som nyt! Kan du ikke lide resultatet? Gentag proceduren. Hvis denne gang er svigtet, så skal badet males. Heldigvis sælger bademaler en stor mængde, og det er ikke svært at arbejde med dem.

Sleight of hand og ingen svig

Nå, her er nogle tips om "hvordan man laver reparationer i en lejlighed med egne hænder billig og vred." Efter en sådan simpel taktik vil du på tidspunktet for den planlagte reparation indsamle den nødvendige mængde penge, og selv vil du være i stand til at lagre de nødvendige materialer til den mest hensigtsmæssige pris. Og måske har vi allerede tid til at lave noget arbejde. Nu er det kun at købe det manglende materiale og på den udnævnte dag at udføre det planlagte.

Hvis du læser din første side af notebook med en note af "plans9raquo ;, så vil du selvfølgelig blive overrasket. Det viser sig, at hvad der oprindeligt var umuligt, kan du nemt beherske uden ekstra investering. Og hvis noget ikke virker for dig, skal du ikke bekymre dig. Det er ikke for ingenting, at de siger, at reparationer ikke kan gennemføres, det kan kun suspenderes.

Hurtig og billig reparation med egne hænder i huset

Reparation er et smertefuldt emne for de fleste ejere af landejendomme og lejligheder. Ofte kræver det en masse investeringer og indsats for at give værelserne et stilfuldt moderne udseende. Ved ikke, hvordan man laver reparationer i lejligheden egne hænder billig og hurtig? Udskiftning af vinduer, loftmaleri, tapetlimning, gulvbelægning - alt dette kan gøres uden hjælp hurtigt og billigt. Med det rigtige udvalg af materialer og anvendelse af lidt mere indsats, kan du lave en kvalitet og smuk renovering med en moderne finish.

Hvor skal man starte billige reparationer

Webstedet, som kræver specialists deltagelse, hvis det er nødvendigt at reparere eller udskifte, er elektricitet. Den mest økonomiske mulighed i dette tilfælde er kaldet af en specialist. Installation af stikkontakter i lejligheden kan udføres uden hans hjælp. Værktøjet til reparation i en lejlighed er det billigste at leje.

Billede af billigt loft reparation

Før starten af ​​billige reparationer er først og fremmest det hensigtsmæssige design bestemt, og der laves en plan. Det bedste tidspunkt at udføre reparationer er i efteråret. I varmt vejr udføres facadearbejder, og interne værker udføres med vinduerne åbnet.

Derudover falder materialepriserne med 15% i efteråret. Mange materialer, såsom kitt, gips, fugemasse, monteringslim, udjævning, har en begrænset holdbarhed, og butikken sælger den med stor rabat ved efteråret.

Billede af en billig værelse reparation

Hvis du har brug for at erstatte det gamle VVS med en hurtig reparation, kan du forsøge at genoprette den gamle. Hvis det ikke er muligt på grund af betydelig skade, afskåret, kan du købe VVS lige ved hånden. Mange nye bosættere i lejeboliger ændrer deres nye udstyr umiddelbart efter afregning, og udstyret sælges til medarbejdere på dette dump til en bortskaffelsespris.

Badeværelse foto til billigt reparation

Fjernelse af byggepakker, skrald - et omkostningsfuldt reparationssted i lejligheden, men hvis du vil, kan du tage alt i poser til nærmeste skraldespand.

Hvordan man vælger de rigtige materialer til billige reparationer

Krydsfiner, bjælker, lameller, brædder kan købes på markedet for byggematerialer. Reiki til beklædning kan tages i en ikke-planet form. Gorbyl købes i rå form på forhånd og tørres. Ved efteråret tørres dette materiale, når det købes om foråret, helt op. Krydsfiner af den ønskede tykkelse kan tages fra skrotemballagen (tare). Vandbestandigheden af ​​materialet kan gives ved hjælp af to spande af PVA-baseret fyldstof.

Billede af billig reparation på badeværelset

Gulvet er dækket af en film. Temperaturen må ikke falde under tretten grader. Folder arket. Centret er fyldt med kitt og spredt til enderne med en børste til maling. Krydsfinerpladen er lukket med plast, en anden plade er lagt, kittens proces gentages, indtil alle pladerne er dækket.

Billede af billig reparation i huset

På bunken af ​​putty er krydsfiner lagt henfald (på hele overfladen). Efter en uge går arkene om og shpaklyuyutsya på den anden side og derefter også presses. Efter to uger kan du bruge fugtisoleret krydsfiner. Tykkestang, brædder kan også tages fra adskilte beholdere, paller. En billig løsning til færdiggørelse af vægge, loft, er overfladeforing, laminat, MDF.

Smuk og billig renovering i badeværelset

Hvis sømmen er lavet af en plade på en trækasse, er der praktisk taget ingen grund til at jævne overfladen. Skabning af væggene i lejligheden kan ske ved bryst- eller taljeniveau, det resterende rum kan trimmes billigt og hurtigt med fleecebaseret tapet.

Billig efterbehandling til hurtig reparation

Den økonomiske form for gulvbelægning i lejligheden er en marmoleum. For våde værelser er dette materiale ikke egnet. Til badeværelset, toilet, er enhver flise valgmulighed brugt. Ved brug af laminatgulve før lægning kræver justering. Til vægge i badeværelset kan anvendes laminat hardboard.

Billede af billigt gulv i lejligheden

Hvis det er nødvendigt at isolere, glasur balkonen, er dette gjort i foråret. Ydersiden er sidespor. Interiøret er færdigt med krydsfiner med selvklæbende film. Til vinduer anvendes trærammer, som kan installeres uafhængigt. Vinduerne købes i det tidlige forår, installationen er tættere på sommeren.

Hvor skal man starte billige reparationer

Døre kan simpelthen opdateres. Døren er dækket af vandtæt krydsfiner på begge sider. Krydsfiner limes til den fjernede dør ved hjælp af en monteringslim, så passer alt under undertrykkelsen. Før lime arkene fra døren, fjernes den gamle beklædning. Efter at døren i lejligheden er klæbet selvklæbende under træet, lakeret. Pisterne er dækket af samme krydsfiner.

Se video: Billig reparation af et lille køkken

Gamle VVS er billigt ryddet af forurening med eddikesyre og vaskemiddel. Ved vedvarende pletter anvendes saltsyre (teknisk) syre til hurtig fjernelse. Sprukne fliser er ret nemme at reparere. Første renset pemlyuksom og eddike.

Kanterne er dækket af et maletape. Stingene er farvet med to lag (fra spray) nitro-farvestof. Sprøjtestråler fjernes med et opløsningsmiddel, båndet fjernes.

Billede af smukke billige soveværelse reparation

Fliser og sømme efter rengøring sprøjtes med silikonefedt (væske) fra dåsen. Smøring påføres, indtil den ikke længere absorberes. Efter tre dage tørres silikoneoverfladen med eddike. Et støbejernbad kan få et andet liv efter maling med en epoxy- eller acrylforbindelse. Håndklædevarmeren i badet rengøres til metaloverfladen og dækkes af en forbindelse.

Nyttig artikel: Flydende tapet med egne hænder, papirfremstilling

Før reparation er det bedre at se billedet, så lav en plan og kom til arbejde. For at give lejligheden et attraktivt udseende kan være og ved hjælp af billige reparationer, hvilket gøres hurtigt nok.

Vi laver reparationer i lejligheden billigt

Reparation i lejligheden er nødvendig ikke bare for at erstatte den forældede foring af en ny, men også for at skabe bedre komfort for at leve. Nye design og kvalitetsreparationer kan medføre depression, men ikke altid er der mange økonomiske midler til reparation. Overvej hvordan man laver billige reparationer i lejligheden.

Vi planlægger de anslåede omkostninger

Erhvervelse af nødvendige materialer og værktøjer til arbejde er hovedudgiftsposten. For at kunne begynde indkøb er det nødvendigt, at reparationsplanen allerede er udarbejdet. Det er vigtigt, at du har en grov ide om de økonomiske omkostninger, der kræves for at fuldføre reparationen, fordi budgettet skal være nok til alle faser af arbejdet.

Når du har beregnet dit budget, skal du sørge for, at du har nok penge til at købe alle nødvendige materialer, leje eller købe værktøjer samt elementer af ingeniørkommunikation. Hvis denne vare ikke er beregnet korrekt, kan pengene ende, når reparationen stadig er ufuldstændig.

Ved forberedelsen af ​​en reparationsplan er det nødvendigt at angive rækkefølgen af ​​forberedelsen af ​​lokalerne, omplanlægning, efterbehandling og så videre. Nøjagtig følge din plan, baseret på hvilken, og estimatet vil blive udarbejdet. Estimatet angiver det fulde sortiment af arbejde, der kræves for hvert værelse, samt antallet af materialer, enheder og værktøjer. Det er tilrådeligt at tilføje 25% til de planlagte beregninger for uforudsete udgifter efter beregningerne. Dette vil medvirke til at beskytte processen mod force majeure situationer, fx fra et prisspring.

Køb materialer og værktøjer, skal du besøge flere butikker for at sammenligne priser og vælge den bedste løsning, være interesseret i tilgængeligheden af ​​aktier, der kan spare et budget.

Par reparere sammen

Der er to måder at lave billige reparationer på: hele processen er helt færdig af dig selv eller ved kun at forberede dig selv og for de vigtigste job, du inviterer specialister. Fordelen med den første metode i prisen, som at gøre alt alene er billigere end ved hjælp af fagfolk. Men i dette tilfælde skal du have nogle erfaringer og færdigheder inden for byggearbejde. For eksempel, hvis det er planlagt at færdiggøre væggene med tekstureret gips, så er denne teknologi ikke let for en nybegynder, og fejlfinding reparerer ikke.

Hvad kan alle gøre uafhængigt? Uden hjælp fra specialister er det muligt at afmontere VVS, fjerne gamle efterbehandling og andre belægninger, fjern stikkontakter og afbrydere, fjern hylder og så videre. Men for at udføre større reparationer, der kræver en professionel tilgang, kan du invitere specialister.

Lejlighed renovering projekt

De vigtigste måder at spare på reparationer

At spørge hvordan man laver billige reparationer i lejligheden, tror mange, at man kun kan spare på specialister og materialer. Men faktisk er hemmelighederne ved billig reparation meget større.

 1. Start reparationer i den "døde" sæson - om vinteren. På nuværende tidspunkt er det muligt at ansætte faglærte arbejdere, der har få ordrer om vinteren til en lavere pris, end de arbejder i sommerens højde. Rabat kan til tider nå 40%! Men det er også nødvendigt at tage hensyn til, at vinterklimaforholdene er ugunstige for byggeri og reparationsarbejde, og derfor organiserer de fleste mennesker reparationer om sommeren.
 2. Du kan spare, hvis i stedet for importerede materialer vælger ikke mindre kvalitet, men billigere indenlandske modparter. Importerede materialer opfylder ikke altid forventningerne, men er meget dyrere end materialer i vores produktion.
 3. De fleste af omkostningerne ved reparation er optaget af materialer. Hvis i stedet for vinyl tapet til at tage papir, som nu kan ikke være mindre smukt, kan du spare på at færdiggøre væggene, nogle gange endda 2-3 gange. Men i stedet for loftet på hypokarton eller et loft, kan du bruge en speciel maling, som vil koste dig meget billigere. Selvfølgelig, i tilfælde hvor det er nødvendigt at niveauer loftet, er det bedre at ikke spare og lave et loft fra gipsplade.
 4. Nogle gange er specialisternes tjenester dyrere end de materialer, de arbejder med, så før du vælger et team til reparation, gennemgå et par forslag og ikke haste for at få fat i de første specialister, der er stødt på.
 5. For at lave en billig reparation i køkkenet, kan du bruge tapet fra glasfiber eller vinyl tapet, det er bedst at holde dem i loftet, og trim køkkenet forklæde med keramiske fliser. Men for at spare endnu mere, kan du erstatte fliserne med plastpaneler med flisebelagt mønster, arbejdsområdet kan klistres med selvklæbende film.
 6. Hvis der ikke er penge til dyre fliser i badeværelset, så kan du afslutte væggene i dette rum med akrylmaling eller vaskbar vinyl tapet. Også meget æstetisk se og væg plast paneler til badeværelset, som for alt andet og er billigt.

Funktioner af billige vægreparationer

Billig reparation i lejligheden - det betyder ikke reparationer af dårlig kvalitet. At opdatere billige vægge er nemmere i korridoren, fordi der ikke er nogen VVS og ingeniør systemer. For ujævne vægge kræves der kitt og primer, så du kan skjule alle depressioner og ujævnheder.

En mere stilfuld indretning til korridoren kan være papir eller vinyl tapet, som kan dekoreres med kontrasterende indlæg eller anden indretning. Du behøver ikke engang at købe mærket tapetlim, fordi det kan fremstilles uafhængigt af stivelse og hvedemel. Sådan lim skal koges, og det anbefales kun at bruge det, hvis du er helt sikker på den korrekte fremstilling af klæbemiddelsammensætningen, ellers kan tapetet falde væk, og reparationen skal gøres på ny.

Til reparation i en lejet lejlighed er der intet ønske om at lave et stort budget, så den ideelle mulighed for at opdatere væggene i en sådan lejlighed er maleri. Sådanne vægge vil være rene og pæne indtil bevægelsen. Hvis væggene er velforberedte, er det primet, så brug en sprøjte, og vandbaseret eller akrylmaling kan danne en ideel vægoverflade. Til lejligheden og køkkenet i en lejet lejlighed kan du bruge olie eller emalje maling, som også kan males og batterier, hvis det er nødvendigt.

For en billig reparation i din egen lejlighed kan du gaffel ud og på vægpaneler, som er plast, træ og kork. Nogle gange er kvalitetsplastikplader så succesfuldt efterligne forskellige dyre materialer (naturligt træ, marmor osv.), At almindelige husejere ikke ved første øjekast skelner sådanne vægge fra vægge fra dyre efterbehandling. Desuden varer plastik til de tidspunkter, hvor du kan udføre "reparation af europæisk kvalitet".

Det er den billigste at reparere gulvet, men hvis der er behov for at udskifte den slidte belægning, så kan du bruge linoleum. Dette er et af de mest billige og praktiske gulvbelægninger, men det har også dyre kolleger: linoleum med et varmt substrat eller et naturligt linoleum. Men linoleum i sin traditionelle udgave er billig.

Fjern gulv af denne type er meget enkel, og hvis der er et ønske om at isolere linoleum, så kan du lægge en måttet på toppen.

Selv billig linoleum har mange fordele: Den kan bruges i enhver form for lokaler, det er uhøjtideligt i pleje, slidstærk, let at lægge og rengøre. Og hvis det til sidst mister sit udseende, så ved et par, at det kan forfriskes med olie eller akrylmaling. Men det er kun hvis der absolut ikke er penge til et nyt gulvbelægning, og jeg vil gerne lave reparationer. PVC fliser er også et godt alternativ til linoleum, det er modstandsdygtig overfor fugt, ser godt ud og er billigt.

Forberedelse af gulvet til Marmolenum er næsten aldrig nødvendigt (i 90% af tilfældene). Til badeværelset skal du bruge flisen, da marmolædet ikke er egnet her. At badeværelset normalt har en lille kvadratur er opmuntrende, så fliser her vil tage en hel del. Til et badeværelse som gulvfinish er det muligt at anvende lamineret hardboard, hvilket er et hygroskopisk materiale, der ikke kræver forudgående overfladebehandling.

Væg reparation

Hvis det er nødvendigt at foretage reparationer billigt, er det ikke engang nødvendigt at tænke på et suspenderet eller strakt loft. For et billigt loft på et bedre alternativ end ingen maling, skal du bare vælge en særlig maling til lofterne. Siden nogle gange loftet hedder den "femte væg", kan overfladen af ​​denne overflade være den samme: udjævning med kitt, priming og maling.

Du kan også dække loftet med tapet, men det er en ret kompleks og tidskrævende proces. Vælg tapet til loftet kan være en interessant tegning, som vil bidrage visuelt gøre rummet højere. Du kan vælge et interessant design blandt de billige. For at dekorere loftet kan du også bruge dekorative paneler af plast, spånplader eller fiberplader. Det er værd at bemærke, at sådanne paneler er færdige med dekorative film, som kan simulere noget det dyreste efterbehandling materiale.

Billig reparation kan kun være dette, hvis du gør det selv, fordi den forkerte beslutning vil spare på materialer, men bruge mange penge på arbejdet med specialister. Desværre er det langt fra, at alle kan udføre alle reparationsfaser uden hjælp fra fagfolk, fordi mange former for efterbehandling kræver passende færdigheder. I dette tilfælde kan du bruge tjenester fra hjemmebyggede bygherrer, der arbejder for sig selv, snarere end et solidt bygningsfirma.

I de fleste af sådanne specialister har man stor erfaring, relevante færdigheder og anbefalinger, så du kan lære om sådanne arbejdere fra dine venner, der allerede har brugt deres tjenester.

Det vigtigste er at udarbejde en kontrakt med angivelse af vilkår og typer arbejde.

Hvor det er svært at spare på reparationer, og hvor du kan

Enhver reparation, uanset om det er dyrt eller ej, skal udføres på kvalitativt grundlag. Det er nødvendigt at have et fladt gulv, glatte vægge og vinkler på 90 grader. Ujævnigheden af ​​væggene vil betyde, at der på grund af den lodrette forbindelse af listerne til væggene vil være et hul, som vil ødelægge udseendet. Hvis vinklerne på dine vægge adskiller sig fra 90 grader, vil dette problem opstå skarpt, når du installerer hjørnemøbler. Til gengæld vil det buede gulv ikke være i stand til at tilvejebringe stabilitet i kabinetter og andre møbler. Derfor kan du ikke spare tid eller penge på at skabe et kvalitativt grundlag for reparationer.

Desuden skal arbejdet kun udføres af specialister, hvis din reparation indebærer installation af et strækloft, gulvbelægning eller dekorative vævning af vægge. Når du har sparet en gang, risikerer du at miste en stor del på reparation af reparationer og korrigerende fejl.

Gem ikke på lægning af rør i lejligheden eller ledningerne. Ingeniørkommunikation skal være af høj kvalitet og fastsættes af specialister. Hvad angår færdiggørelsen, vil selv den dyreste dekorative trimme se grim, hvis den er lagt ud skævt eller med huller.

Det eneste trin i reparation, hvor det er meget svært at klare sig selv, er omdannelsen af ​​elektriske ledninger. For dem, der ønsker at redde her, er der en udvej - sørg for en elektriker, der servicerer dit hus, men han vil kun kunne udføre arbejdet i sin fritid. Halturist sådan en mester er usandsynligt at være, da din lejlighed skal han tjene i fremtiden. På ledningerne selv er det bedre ikke at spare, da din sikkerhed afhænger af kvaliteten. Men udløbet med samme formål med opsparing kan indstilles uafhængigt.

Værktøj til reparation, hvis du ikke har dem, skal du købe eller leje. Men en mere økonomisk mulighed er at spørge dine naboer eller bekendte. Listen over nødvendige værktøjer skal udarbejdes på forhånd, så man ikke midt i reparationen selv kan forblive uden improviserede midler.

Par efter gulv reparation

Kvalitetsvarme og lydisolering af rummet kan kun ske ved montering af moderne plastvinduer, så det anbefales ikke at spare på dette. Men at installationen af ​​Windows var mere rentabel til en pris, kan du spørge om tilgængeligheden af ​​aktier til vinduesmontering, som til tider generøst giver virksomheder i konstant kamp med konkurrenter. Nogle gange kan du spare op til 20% af prisen på Windows.

Du kan heller ikke gemme på indgangsdørene og låse, fordi dette i høj grad afhænger af din sikkerhed og sikkerhed for din ejendom. Kun stærke og pålidelige indgangsdøre kan give en atmosfære af komfort og sikkerhed for lejere. Metal døre med flere pålidelige låse er den bedste løsning. I dag kan fabrikanter vælge en dør med lyd- eller varmeisoleringsfyldstoffer, brandsikre, kraftige døre, så du kan vælge den rigtige løsning.

Hvorfor er det værd at deltage i byggesalget?

Da massefraktionen af ​​reparationsomkostningerne falder netop på materialerne, kan man med henblik på maksimale besparelser besøge byggesalget. Da alle færdigvarer har en begrænset levetid, sælger de byggefirmaer, der producerer disse materialer, i slutningen af ​​sæsonen produkter til en overkommelig pris, så du bør forhåndsvise sådanne annoncer på forhånd.

Med uafhængige økonomiske reparationer er det ikke altid muligt at tildele økonomi til dyrt sanitetsudstyr, så hvis VVS-armaturerne simpelthen ser dårlige ud, kan de rengøres eller endda males. Men hvis VVS allerede har revnet, så er der kun en erstatning. På eksport af byggeri kan også affald spares, hvis du organiserer det selv.

En meget økonomisk mulighed for at afslutte væggene i stuer er laminatgulv. Hvis ejerne er lidt rigere, så kan du bruge en dyrere MDF. Store arbejdsomkostninger og finansielle omkostninger udelukker ikke, at når du pletterer på en trækasse fra en plade, behøver du ikke at vække væggene. For at spare endnu mere kan du sy væggene til brystet eller endda i taljen og dække resten med fleece tapet.

Seneste kommentarer

 • Gennady Borzykh til posten Vi laver en garderobe fra pantryet med egne hænder
 • Nikolai Smirnov at optage Hvilket tapet er bedre at vælge for maleri?
 • viktoria konopleva at optage Vi reparerer mekanismen af ​​plastikvinduer med egne hænder
 • Anton til posten Vi hænger spejlet på væggen uden at fastgøre
 • New Town at optage Justering af plastvinduet og fejlfinding

Hvor ofte laver du reparationer i lejligheden?

 • Ikke mere end en gang hvert 10. år (67%, 8 stemmer)

Vejviser

Services

Alt ret reserveret © 2016 «abvmaster.ru» - Alt om at reparere en lejlighed med egne hænder

Alle materialer, der udgives på ABVMASTER.RU hjemmesiden, er intellektuelle ejendomme hos forfatterne af denne ressource. Fuld eller delvis anvendelse af materialer af artikler på et websted er kun mulig under instruktion af det aktive link til en kilde.

Webstedet bruger cookies. Når du surfer på webstedet, accepterer du brugen af ​​cookies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

29 − = 28