30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lav møbler selv

Hvordan man laver møbler billigt

Er det muligt at lave møbler billigt af dig selv hjemme? Selvom du ikke har evnen til at arbejde med træ, kan du altid lave komfortable og praktiske møbler fra klare hylder. Tror du, at en sådan nyttig kan gøres af dem? Ja, næsten alt hvad du behøver for hjemmet. For eksempel, sådan en praktisk entré fra klare hylder.

Eller et bekvemt køkkenbord - vrid de to hylder sammen, tilføj ben og en simpel bordplade. Enkel, billig og smuk. Du kan bruge sådanne møbler muligheder for at give.

Hvis du køber en ny møbel undergraver dit budget eller, for eksempel, bor du i en lejet lejlighed, kan du altid spare mange møbler af møbler fra hylder.

De billigeste hylder vil også være grundlaget for sengen og skabet og bordet.

Bredden og længden af ​​hylderne er tilpasset madrassens størrelse.Så på dig undtagen en seng er der også ekstra pladser til opbevaring af ting.Et ark af krydsfiner på foto-bu, så det har sådan en ikke-standard konfiguration. Du kan bruge et almindeligt rektangulært ark.

Ideen er fristende, men er der allerede en seng i huset? - Du kan lave et hyggeligt hjørne nær vinduet.

Eller bare læg hylderne lidt anderledes end normalt.

Skab - det næstmest populære møbel, som er nødvendigt i en ny lejlighed. Hvis der endnu ikke er penge på garderobeskabet, og der ikke er noget ønske om at trække det gamle sovjetiske kabinet ind i huset, så kan man fra de to hylder lave en så stilfuld variant af møbler af sig selv.

Hvis du er fan af mezzaniner, skal du blot tilføje en anden tredje hylde ovenfra. Hylder skal fastgøres ordentligt.

Metallstangen og den nederste hylde vil også tilføje ekstra stivhed til dette design.

Et simpelt design fra hylderne nær vinduet skaber en særlig komfort i børnenes værelse.

Til en bænk nær vinduet er det nok at lægge en hylde vandret og sy fra et møbelskumgummisæde.

Kurve til opbevaring køber ikke nødvendigvis butik.Fra den sædvanlige papkasse og gamle trøjer kan du gøre kurve ikke værre.

Sådanne hjemmelavede kurve giver dig mulighed for at bringe ethvert værelse til et mere forsigtigt udseende.

Billige møbler til køkkenet sparer ikke kun dine penge, men giver dig også mulighed for at komme med din egen originale køkkenløsning. Dette vil kun være for dig, og ingen andre!

For et åbent køkken kan du lave en sådan billig ø med to hylder. Bordpladens højde kan øges med yderligere overlejringer. Stedet under bordet kan bruges til husdyrskåle.

Du kan gøre et køkkenbord lettere - fra en hylde. Det hele afhænger af størrelsen på dit køkken.

Til et lille køkken, måske mere egnet til denne version af bordet.

Og det er en variant af et stort bord på fire hylder. Hvis du ikke har et stort køkken, er denne variant af bordet velegnet til værkstedet.

Hvis du ikke forbinder hylderne i den tidligere version af bordet, får du en sådan repræsentativ tabel.

Lad os vende tilbage til jorden til almindelige skalaer. En bekvem lille ø til køkkenet er lavet af en hylde, hvorpå hjulene er fastgjort.

Du kan ændre dette enkle design til din smag, tilføje lagerkurv og en smuk arbejdsflade.

Det samme bord, men med andre designelementer.

Standard køkken hjørner svarer ikke altid til størrelsen af ​​vores køkken. Og kvaliteten af ​​den foreslåede pris vil være den bedste. Vi kan lave et tekøkken med opbevaringsplads fra hylderne.

Fra MDF eller tyk krydsfiner, lav et låg til bænken, fastgør det til hængslerne, tilføj bløde sæder fra møbelskummet. Og det er alt!

Du kan lave et hjørne tekøkken. I denne version vil opbevaringsområderne være ved siden af ​​bænken. Fra de firkantede hylder indtaster vi den ønskede konfiguration af bænken.Skær MDF ud af bænkens størrelse og fastgør puder til den. Vores køkkenhjørne er klar.

I den enkleste udgave benyttes hylderne som en bænk, som det er. Op til den krævede højde trækkes de op med benene.

Det er meget nemt at lave en indgang fra de færdige hylder.

Hvis gangen er meget lille, er en hylde tilstrækkelig som en bænk.

For en stor hallway kan du bruge hylder i store mængder.

Du kan altid lave møbler selv hjemme.

Uanset hvad dit projekt er - lille eller stort, gør brugen af ​​klare hylder din opgave meget lettere.

Og som følge heraf er dit interiør lort. Husk artiklen, hvor det er foreslået at arrangere en check på kat lodge? I et af billederne passer han som om han altid var.

Hvordan er skabet møbler: møbler materialer og komponenter

Køkken og skab - dette er næsten det mest enkle i samlingen af ​​møbler til nybegyndere (undtagen kun sengeborde og hylder). Generelt kræver møbler til stuen og soveværelset normalt en mere seriøs tilgang, brugen af ​​ikke-standardmaterialer, glas. Denne artikel vil hjælpe begyndere med at forstå, hvordan man laver møbler selv.

Træ i sin rene form bruges næsten aldrig i skabsmøbler; Arrayet betragtes som et dyrt elite materiale.

Nu er træet udskiftet med billigere materiale - lamineret spånplader (forkortet som spånplader). Oftest har disse plader en tykkelse på 16 mm. Til salg kan du også finde en spånpladetykkelse på 10 og 22 mm. 10 mm ark anvendes normalt til at fylde dørene til skydedøre og 22 mm - til bogreoler og hylder, hvor der kræves høj bøjningsstyrke. Også nogle gange ved hjælp af chipboardelementer dekorere 22 mm strukturen.

Næsten alle møbeldele er lavet af spånplader 16 mm (undtagen døre og facader).

Lamineret spånplader

Savning af spånpladen udføres på specielle værktøjsmaskiner langs styrene. Selvfølgelig kan du se det hjemme ved hjælp af et puslespil, men på kanterne vil der blive skåret og bølgede uregelmæssigheder. Det er næsten umuligt at klippe lige puslespilets puslespil hjemme.

Det mest sårbare sted i spånpladen - det sov. Gennem det er det lettere at trænge ind i fugtet, så med dårlig beskyttelse kan buerne hurtigt svulme op. Derfor er enderne lukket med kanter, der er flere typer.

 • Melamin kant - den billigste, men substandard. Du kan indsætte det hjemme ved hjælp af et strygejern. Melamin Edging
 • PVC-kant 0,4 og 2 mm - den bedste mulighed. Det kan kun limes på en speciel maskine, så de gør det med det samme, når man bestiller savningen. For at spare penge 0,4 mm limet til de usynlige ender, og 2 mm - til ekstern, som vil opleve konstant belastninger og friktion. PVC kant 2 mm
 • ABS kant - ligner PVC, kun lavet af miljøvenligt materiale.
 • Den gevindskårne T-formede profil indsættes i rillen, der tidligere er lavet af skæreren. Anvendes sjældent. Mortise T-profil
 • Overhead P-profil - kan let lime i hjemmet til flydende negle. Den største ulempe er, at kanterne stikker ud med nogle få millimeter, så snavs bliver tilstoppet under det. På den anden side gør denne ulempe det muligt at skjule et underordnet snit.

Overhead kant

Køkkenfacader og møbeldøre er normalt lavet af mere elegant materiale. Men hvis du laver skuffens dør inde i skabet, som ingen vil se, kan du bruge den til det sædvanlige 16 mm spånplader med PVC kant 2 mm. Men skabene i køkkenet skal se mere præsentabel.

Facaden er et separat møbelelement. Normalt er det lavet til ordre. Hvis størrelserne på facader ikke-standardiserede, kan deres fremstilling låne nogle måneder.

Ved standard dimensioner kan du let navigere: Fasaden er normalt 2 mm mindre end kabinettet selv på hver side. Derfor bruges en standard 600 mm kabinet en facade på 596 mm.

Højde på køkkenskabet afhænger også af facaden og varierer fra 715 til 725 mm til gulvskabe (uden ben) og lavt hængslet og 915-925 mm til høje vægmonterede skabe.

Standard fronter til køkkenskabe

Da facaderne er primært dekorative, er valget enormt, de adskiller sig i udseende og materiale.

 • Facader lavet af lamineret MDF. Dette er et ekstruderet materiale, mere fugtfast og tæt, sammenlignet med spånplader. Ofte lamineres overfladen under et træ. Men uanset hvor stærk filmen, med tiden på kanterne, kan den gå væk og knække. Den største fordel ved dette materiale er i lav pris og hurtig produktion. Facader fra MDF
 • Ud over de standard døvfacader er der også muligheder med udskæringer til farvet glas. Glaset er fastgjort til dækslet fra bagsiden.
 • Softforming - disse facader ligner konventionel MDF, men har et karakteristisk tofarvet layout med lindring på begge sider. De kan kun bruges i tørre værelser, soveværelser eller stuer. softforming
 • Postforming - endnu mere kvalitet og holdbare produkter. Tynd plast omkring kanterne er indpakket i 90 ° eller 180 °, hvorfor ekstra sømme på hjørnerne elimineres. Som basis anvendes spånplader eller MDF boards. Normalt postforming er lavet i streng form, uden unødvendige udsmykkede dekorative elementer. formbare
 • Plastfacader - høj kvalitet, men dyr. De består af en base (MDF / MDF), der står over for tykt plast på begge sider. De har altid et stramt design og en flad overflade, blank eller mat. Pladens kanter er undertiden beskyttet med en ABS kant eller en aluminium profil. For nylig er superglans akrylplast særlig populær. Plastfacader i aluminiumsprofil
 • Facader lavet af træ og finer - egnet til elskere af naturlige materialer, men de er dyre. Derudover er der meget kontroverser om bæredygtigheden: der er en opfattelse af, at der er så meget lak og imprægnering her, at der kun er ét navn tilbage fra træet. Træ facader
 • Malede facader under emaljen. Har en betydelig ulempe - overfladen er sårbar overfor ridser og deformationer, har en lav kemisk resistens. Tidligere var de populære på grund af den rige farve, men med fremkomsten af ​​blank akrylplast ændrede alt.

 • Aluminium facader med glas - egnet til køkkenet i højteknologisk stil. De ser moderne ud, men er vanskelige at fremstille og installere. Ikke-standardbeslag anvendes til fastgørelse.
 • Bagvæggen og bunden af ​​kasser er oftest lavet af LDWP. Den glatte side af pladen skal se inde i kabinettet / skuffen. Tykkelsen af ​​arkene er 3-5 mm, farven er valgt til spånpladen.

  Nogle foretrækker at montere LDWP på en møbler hæftemaskine, men det kan ikke gøres. Over tid vil hæftene løsne sig, og strukturen kan kvæle. Om bunden af ​​bokse og ikke værd at tale om - en hæftemaskine til montering tydeligt passer ikke.

  Møbler LDPE

  Sommetider er den indsat i rillen, der er tilberedt af cutteren, men alle mål skal svare til en millimeter.

  Ofte er LDW'er fastgjort til negle eller skruer. Det er bedre at bruge selvskærende skruer med en pressevasker, men inden de skrues, er det nødvendigt at bore et hul, ellers kan produktet revne.

  I sjældne tilfælde, for eksempel at skabe en "stiver" i et højt kabinet eller i kasser med store belastninger, er fiberpladen erstattet med et spånplader. Disse materialer kan også kombineres.

  Bordplade - en vandret arbejdsflade, hvor du kan tilberede mad, spise, læse, skrive osv.

  På flertallet af kontor- og skriveborde, og også ved billig spisning, en bordplade fra samme spånplader, som de grundlæggende detaljer. Tykkelsen er 16 eller 22 mm, der nødvendigvis rammer PVC med en kant på 2 mm.

  Til køkken brug specielle bordplader. De er et plade af spånplader med en tykkelse på 28-38 mm, som er dækket af slidstærk plastik på toppen af ​​postformingsteknologien. Fugtbestandige bordplader er grønne i skåret, og det konventionelle spånplader er grå. Den rigtige køkkenbord skal have en drypbakke, som forhindrer strømmen af ​​væsker på facader og skuffer.

  Et stykke af en almindelig og vandtæt bordplade

  Den svage plet af sådanne bordplader - savens kant. Normalt er de dækket af en simpel melaminkant, så de kommer i forfald allerede i det første driftsår. For at undgå dette anbefales det at beskytte kanterne med specielle aluminiumprofiler (endeplade) og for at beskytte mod fugt, smøres det med en silikoneforsegling.

  Der er også andre typer profil: hjørnet og forbindelseslinjen, som er nødvendige for at forbinde flere skabe med forskellige bordplader.

  Hjørne, tilslutning og endeplade til bordplade

  Et andet element er det dekorative hjørne, som lukker kløften mellem væggen og bordpladen.

  Plint til bordplader

  Til efterbehandling af forkladen bruges der nogle gange et vægpanel. I modsætning til fliser eller mosaikker er det mere praktisk på grund af manglende søm og billig sammenlignet med glasforklæder.

  Fastgørelsen af ​​bordpladen til skabene er lavet nedenfra på korte skruer til vandrette afstandsstykker for ikke at ødelægge den glatte forflade.

  Skema for fastsættelse af bordpladen på kabinettet

  Bordplader lavet af naturlig eller kunstig sten er bedre og mere holdbare end andre. Natursten er tung og kræver særlig pleje på grund af høj porøsitet. Og kunstig sten har ikke sådanne ulemper, det kan gives enhver størrelse og form. Den største ulempe ved stenplader er en høj pris, for et lille køkken koster de 40 tusind rubler. og mere.

  Et alternativ er en bordplade lavet af fliser eller porcelæn stentøj. Du kan selv gøre det, men fliserne kan ikke monteres på almindelig krydsfiner eller spånplader. Tidligere skal basen være cementeret med cementfiberark.

  Detaljerne kaldes ethvert element af kabinemøbler: dækker, bordplader, vægge, facader, hylder. Hver detalje kan enten være vedlagt eller faktureret. Det korrekte valg af placeringstype er meget vigtigt.

  Overvej eksemplerne på to køkkenskabe: en af ​​dem vil stå på benene, og den anden bliver suspenderet.

  Som det ses på billedet, er driftsspændingen i gulvskabet rettet nedad fra dækslet og i den første variant overføres naturligvis gennem delene til kabinets ben.

  Den korrekte og forkerte version af aggregatets gulvskab

  I den anden, forkerte version overføres belastningen via en bekræftelse (møteskrue), og på grund af dette vil den blive trukket ud af emnet.

  I det andet eksempel er det modsatte sandt: belastningen går til den nederste hylde, og fastgørelsespunktet vil være på toppen.

  Korrekt og ukorrekt montering af kabinettet

  Hvis du anvender samme monteringsskema her som i gulvskabet (option 1), vil alle 4 bolte være permanent under belastning for at trække ud af træet. Derfor er det bedre, hvis Bekræfter vil have en belastning på bruddet (se ordningen "korrekt").

  Møbelbeslag er hardware (metalprodukter), der bruges til at tilslutte dele. Ofte foretages forbindelser i rette vinkler.

  • Træ dowels - indsat i forborede huller i begge dele. De er vant til at pre-fix og øge belastningen "på skæret", så delene er fastgjort på en mere pålidelig måde. boremaskinen
  • Møbler hjørner er en populær men forældet type møbler fastgørelse. Blandt minuserne: Udseende, løsning med tid og besværlighed. Møbler Hjørne
  • Eurovint (Confirmat) er en mølleskrue. Dette er den vigtigste fiksering af dele i moderne møbler. Møbelproducenter bruger næsten ikke konventionelle skruer. Bekræftelser har en stor tråd, så hold inden i spånpladen meget bedre.

  konfirmat

  Huller til dem kan bores direkte på plads. For at gøre dette skal du bruge en speciel øvelse, der gør et hul med en anden diameter til tråd, nakke og hætte Eurovint. De mest almindeligt anvendte er bekræftelsesbreve 7 * 50 mm. Særlig opmærksomhed under boring bør gives til vinkelret boring, for ikke at skade belægningen af ​​delens gennemgående hul.

  Bor til euro skrue

  Møbelskruer skrues med en sekskantnøgle eller en skruetrækkerfæstelse. Hatte til en Phillips skruetrækker kan ikke strammes tæt til enden.

  Den største ulempe ved denne type vedhæftning er, at de flapper, der er skruet i spol, forbliver synlige. For at skjule dem skal du bruge plastikplugger til farvepladen.

  Ekscentrisk skræl

  For at opnå de nødvendige huller anvendes en Forstner-boremaskine. Det er ikke fornuftigt at forstyrre deres brug for at samle genstande, der bliver gemt, nej, men de er velegnede til fastgørelse af skuffedøre.

  Forstner's boremaskine

  • Penner - alt er klart. Normalt fastgjort til skruerne.
  • Fødder - komfortable i lokaler, hvor der ofte gøres våd rengøring, f.eks. I køkkenet. Fra daglig kontakt med vand vil noget træ, især spånplader, hurtigt forringes. Desuden kan på grund af benene justeres møbler på ujævne grunde.
  • Silikone spjæld - en billig, men meget nyttig del, som gør det muligt at reducere støjen fra stød fra dørene til frysere. Den limes på toppen og bunden til døren eller enden af ​​kabinettet for at blødgøre påvirkningen. Silikone spjæld
  • Møbelsløjfer. Runde udskæringer til dem (additiver) i facaderne kan laves i enhver møbelværksted, medmindre fabrikanten har lavet dem på forhånd. Sløjferne er forskellige i graden af ​​åbning af dørene. Standardhængsler har en åbningsvinkel på 180 ° og i lukket stilling - 90 °.

  Hængsler har en speciel mekanisme, der gør det muligt at justere dørene i højde og dybde. For glasdøre sælges individuelle hængsler, de kan være fastspændt glas uden at bore huller.

  Møbelsløjfer

  Af billige hardware tilbehør kan anbefale den kinesiske Boyard, fra alvorlige verden - østrigske Blum.

  Der er mange måder at fremstille møbler kasser på. Den enkleste af dem er at samle omkredsen fra spånpladen. Hvis du vil have en smuk facade, er den skruet på overlaget på hovedrammen indefra (såvel som bordpladen). Fasaden kan også fastgøres til excentrics som bokens fjerde væg.

  Guiderne til bokse er opdelt i rulle eller kugle.

  • Rullestyrene er normalt fastgjort til bunden af ​​kassen. Han vil ride dem på to ruller. Et par af disse guider koster omkring 150 rubler, men det er meget modløs at bruge dem. Den største ulempe er, at de ikke tillader skuffen at blive trukket helt ud, en tung skuffe i en åben position på mere end halvdelen kan simpelthen falde.
  • Ball guides, eller som de også kaldes, "teleskop guider med fuld udvidelse" kan øge længden præcis to gange. Inde har de mange bolde, som i lejer, så de giver en glidende tur. Rulle- og kugleførere til skuffer
  • Derudover har Blum metaboxer og tandemboxer. Disse er færdige sidevægge af kasser med installerede guider. Det er kun at oprette facaden, bagvæggen og bunden.

  Garderobeskabet er adskilt (med side og bagvæg), eller indbygget i en niche eller et hjørne (med en sidevæg). Indvendig påfyldning kan være: almindelige hylder og mezzaniner, skuffer og kurve, tøjstænger, specielle bøjler til bukser, bånd mv.

  Garderobeskabet har normalt 2-3 døre. De består af en profileret ramme inde, som er indsat dekorative elementer: spejle og glas, spånplader, rattan ark, bambus, kunstlæder (baseret på). Hver dør kan samles fra en kombination af flere sådanne materialer, som er adskilt af en aluminiumprofil. Det anbefales ikke at gøre døre mere end 1 m i bredden.

  Dørdiagram af rummet

  Standardprofiler er designet til en tykkelse på 10 mm. Men hvordan indsættes et spejl med en tykkelse på 4 mm? For at gøre dette skal du sætte en silikoneforsegling i spidsens kant. For at ramme et brudt glas skal du i hvert fald bestille et spejl med en film limet til den forkerte side.

  Dørene bevæger sig langs guiderne, de er installeret ovenfra og under. De nederste døre giver en fremadrettet bevægelse, mens de øverste døre fastgør døren i forhold til dybden af ​​kabinettet.

  Nedre ruller er normalt lavet af plastik, har en dæmpningsfjeder og en skrue til justering i højden. Topruller har en gummeret overflade.

  Med passende tilnærmelse bliver hjemmelavede møbler billigere og bedre end udstillet i butikkerne. Men bortset fra det vil det være eksklusivt, ligesom ejerens behov og egenskaberne i lokalerne.

  Ingen relaterede indlæg fundet.

  RemBoo »Møbler» Hvordan møbel er lavet: Møbelmaterialer og komponenter

  Lære at lave møbler

  Er det muligt at lave møbler billigt af dig selv hjemme? Selvom du ikke har evnen til at arbejde med træ, kan du altid lave komfortable og praktiske møbler fra klare hylder. Tror du, at en sådan nyttig kan gøres af dem? Ja, næsten alt hvad du behøver for hjemmet. For eksempel, sådan en praktisk entré fra klare hylder.

  Eller et bekvemt køkkenbord - vrid de to hylder sammen, tilføj ben og en simpel bordplade. Enkel, billig og smuk. Du kan bruge sådanne møbler muligheder for at give.

  Hvordan laver man møbler til soveværelset.

  Hvis du køber en ny møbel undergraver dit budget eller, for eksempel, bor du i en lejet lejlighed, kan du altid spare mange møbler af møbler fra hylder.

  Hvor billig at lave en seng med egne hænder.

  De billigeste hylder vil også være grundlaget for sengen og skabet og bordet.

  Bredden og længden af ​​hylderne er tilpasset madrassens størrelse. Så på dig undtagen en seng er der også ekstra pladser til opbevaring af ting. Et ark af krydsfiner på foto-bu, så det har sådan en ikke-standard konfiguration. Du kan bruge et almindeligt rektangulært ark.

  Tilføjelse til denne seng de sædvanlige billige hylder - du får et stilfuldt og praktisk soveværelse.

  Ideen er fristende, men er der allerede en seng i huset? - Du kan lave et hyggeligt hjørne nær vinduet.

  Eller bare læg hylderne lidt anderledes end normalt.

  Møbler selv hjemme. Hylde fra hylderne.

  Skab - det næstmest populære møbel, som er nødvendigt i en ny lejlighed. Hvis der endnu ikke er penge på garderobeskabet, og der ikke er noget ønske om at trække det gamle sovjetiske kabinet ind i huset, så kan man fra de to hylder lave en så stilfuld variant af møbler af sig selv.

  Hvis du er fan af mezzaniner, skal du blot tilføje en anden tredje hylde ovenfra. Hylder skal fastgøres ordentligt.

  Metallstangen og den nederste hylde vil også tilføje ekstra stivhed til dette design.

  Møbler selv for børnenes værelse.

  Et simpelt design fra hylderne nær vinduet skaber en særlig komfort i børnenes værelse.

  Til en bænk nær vinduet er det nok at lægge en hylde vandret og sy fra et møbelskumgummisæde.

  Kurve til opbevaring køber ikke nødvendigvis butik. Fra den sædvanlige papkasse og gamle trøjer kan du gøre kurve ikke værre.

  Sådanne hjemmelavede kurve giver dig mulighed for at bringe ethvert værelse til et mere forsigtigt udseende.

  Hvor billig at lave møbler til køkkenet.

  Billige møbler til køkkenet sparer ikke kun dine penge, men giver dig også mulighed for at komme med din egen originale køkkenløsning. Dette vil kun være for dig, og ingen andre!

  Et bord med egne hænder derhjemme.

  For et åbent køkken kan du lave en sådan billig ø med to hylder. Bordpladens højde kan øges med yderligere overlejringer. Stedet under bordet kan bruges til husdyrskåle.

  Du kan gøre et køkkenbord lettere - fra en hylde. Det hele afhænger af størrelsen på dit køkken.

  Til et lille køkken, måske mere egnet til denne version af bordet.

  Og det er en variant af et stort bord på fire hylder. Hvis du ikke har et stort køkken, er denne variant af bordet velegnet til værkstedet.

  Hvis du ikke forbinder hylderne i den tidligere version af bordet, får du en sådan repræsentativ tabel.

  Lad os vende tilbage til jorden til almindelige skalaer. En bekvem lille ø til køkkenet er lavet af en hylde, hvorpå hjulene er fastgjort.

  Du kan ændre dette enkle design til din smag, tilføje lagerkurv og en smuk arbejdsflade.

  Det samme bord, men med andre designelementer.

  Hvordan man laver et billigt køkkenhjørne.

  Standard køkken hjørner svarer ikke altid til størrelsen af ​​vores køkken. Og kvaliteten af ​​den foreslåede pris vil være den bedste. Vi kan lave et tekøkken med opbevaringsplads fra hylderne.

  Fra MDF eller tyk krydsfiner, lav et låg til bænken, fastgør det til hængslerne, tilføj bløde sæder fra møbelskummet. Og det er alt!

  Du kan lave et hjørne tekøkken. I denne version vil opbevaringsområderne være ved siden af ​​bænken. Fra de firkantede hylder indtaster vi den ønskede konfiguration af bænken. Skær MDF ud af bænkens størrelse og fastgør puder til den. Vores køkkenhjørne er klar.

  I den enkleste udgave benyttes hylderne som en bænk, som det er. Op til den krævede højde trækkes de op med benene.

  Hvordan laver man møbler til gangen

  Det er meget nemt at lave en indgang fra de færdige hylder.

  Hvis gangen er meget lille, er en hylde tilstrækkelig som en bænk.

  For en stor hallway kan du bruge hylder i store mængder.

  Du kan altid lave møbler selv hjemme.

  Uanset hvad dit projekt er - lille eller stort, gør brugen af ​​klare hylder din opgave meget lettere.

  Flere mesterklasser om hvordan man laver møbler selv:

  Kompakt møbler-transformer til køkken og soveværelse med egne hænder

  Møbeltransformator lavet af egne hænder tillader ikke kun at bruge hvert centimeter af rum effektivt, men hjælper også med at spare omkring en tredjedel af det beløb, du ville bruge ved køb af nye møbler. Den lille ...

  Vellykket ændring af gamle møbler eksempler: spejl kommoder

  Sådan genindfører du gamle møbler, trækker nyt liv ind i det? Hvorfor elskede vores forældre deres kommoder så meget? De er trods alt så uinteressante i udseende. Kan jeg lave en fashionabel gammel bedstemors kiste ...

  Restaurering af møbler med egne hænder Master Class: Vi laver et spejl kommode

  Den gamle kommode kan stadig optage et værdigt sted i dit hus. Restaurering af møbler med egne hænder giver dig mulighed for at lave stilfulde og fashionable møbler fra gamle solide møbler. Har sparet penge for at købe en ny ...

  Møbeltransformator: 10 praktiske ideer

  Møbeltransformator henviser til de designtricks, der hjælper med at optimere rummet i vores hus. Nå, hvorfor har du brug for et almindeligt skrivebord, når du praktisk talt ikke bruger det? Hvis vi er en ...

  Usædvanlige hylder-honningkager med egne hænder

  Usædvanlige hylder, honningkage lavet af egne hænder, vil ikke kun være et passende stativ til opbevaring af bøger og diske, men vil også blive et interessant kunstobjekt på væggen på dit værelse. Den modulære struktur af sådanne hylder ...

  Møbler til små værelser foto

  Folding møbler er den mest praktiske mulighed for et lille værelse. Sådanne møbler giver dig mulighed for at tilføje mere funktionalitet til et lille rum. Et klapbord og stol er monteret på væggen, og nu i dette lille værelse ...

  Spar plads: Møbeltransformator selv

  En enkel og elegant møbeltransformator indeholder et kommode, to stole og et skrivebord. Sådanne møbler er fuldt funktionelle i både samlet og udfoldet form. Ideen til designer Claudio Sibille ...

  En kasse til knive i et skærebræt

  En kasse til knive i skærebrættet gør det nemt at opbevare knivene ved hånden. Under det praktiske skærebræt vil der være placeret et rum til knive. For den del af kassen, der tjener som skærebræt, er det bedre at tage ...

  Tørretumbler til radiator

  Tørretumbleren på radiatoren giver dig mulighed for at tørre dit tøj forsigtigt og hurtigt. Desuden har denne tørretumbler et pænt æstetisk udseende og bryder ikke harmonien i det mest moderne interiør. For ...

  Sengebord med foldebakke

  Et sengebord med en bakkeholder giver dig mulighed for at få en god morgenmad i sengen. Et komfortabelt natborde med en bakke vil føje komfort og komfort til din hver god morgen. Til vores sædvanlige møbler natbord ...

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  93 − = 86