30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Lægning af fliser på gulvvideoen

Placering af fliser på gulvet med egne hænder: Teknologien til installation af gulvfliser (video)

At lægge fliser på gulvet med egne hænder er en meget besværlig proces, der kræver en vis nøjagtighed. Hvis du overholder alle regler og teknologier, vil du kunne få en pålidelig og holdbar gulv. Det skal også tages i betragtning, at selvfremstillede reparationer kan spare familiebudgettet betydeligt.

Arbejdet er længe, ​​det bliver opdelt i flere faser, som er fuldt sammenkoblet.

Først og fremmest bestemmes de med det nødvendige værktøj. har brug for:

 • Hammer og gummibåd.
 • Mejselet.
 • Et sæt enkle spatler, såvel som hakket.
 • Murske.
 • Niveau og roulette.
 • Flise skæremaskine.
 • Fliselag, fugemasse og fugemasse.
 • Et sæt kryds for at skabe glatte sømme.
 • Kapacitet til vand og opløsning.

Selvfølgelig kan det være nødvendigt at have andre enheder afhængigt af den specifikke situation.

Dette gøres bedst i starten. Mange tror, ​​at beregningen af ​​gulvfliser er svær at producere, men faktisk er alt anderledes. Dette sker i henhold til følgende princip:

 • Definer parametrene for objektet. Dens bredde og længde. Det samlede areal beregnes.
 • Resultatet er divideret med området for den valgte flise (du kan beregne flere muligheder på én gang).
 • Ti procent tilføjes til den modtagne mængde. Dette vil være det nødvendige lager.

For eksempel har gulvet en størrelse på 3 * 3 meter. Derfor er området lig med ni kvadratmeter. Den sædvanlige flise har en størrelse på 30 * 30 cm. Det opnåede areal er konverteret til meter: 0,09 m². m. I alt: 9: 0,09 + 10% = 110 stk. Ved beregning af underskæringen tages der også hensyn til leddets størrelse.

Til noten! Enhver storbygningsbutik, der sælger fliser, tilbyder gratis service til at beregne det krævede antal produkter.

Lægning af gulvfliser er kun mulig på en velforberedt overflade. Først fjernes alt fra værelset. Den gamle gulvbelægning fjernes. Kommunikationen er kontrolleret. Det er på dette tidspunkt at fokusere. Faktum er, at alle rørledninger af vandforsyning og afløb foregår på forhånd. Engagere sig i køn, indtil alle problemer i dette område er løst. Hvis det er muligt, bør rørene helst være skjult straks.

Når alle tekniske procedurer er gennemført, begynder overfladeudjævningsprocessen. Det er meget nemmere at udføre arbejde, når det kommer til nye huse, lejligheder der kun har en gips. I de gamle lokaler - bliver nødt til at prøve. Faktum er, at genstande bygget for mange år siden kan have et andet grundlag. Nogle gange skal du oprette en ny overflade.

Til noten! Når det kommer til badeværelser, der er placeret i de gamle lejlighedskomplekser, skal du være opmærksom på soklen. De kan være lavet af en stærk cementblanding. De skal fjernes fuldstændigt sammen med belægningen.

Forberedelse af gulvet før flisebelægning

 1. Efter rengøring er der stadig meget støv og snavs, der skal fjernes. Gulvfliser - tolererer ikke noget overflødigt.
 2. Overfladen måles. Det er gjort for at bestemme den tilgængelige krumning. Små uregelmæssigheder er mulige - højst 5 mm ved 2 meter. Eventuelle defekter, der er større end de angivne parametre - kræver en mere seriøs tilgang.
 3. Situationen vil medvirke til at korrigere udjævningsblandingen. Det er bedre at vælge cement-sandforbindelser. Denne blanding hældes i de installerede fyrtårne. Det viser sig en jævn og glat base. Men sådan en procedure udføres, efter at alle de dybe revner og huller er forseglet.
 4. Trægulvet har samme tilnærmelse. Det eneste, at rækkefølgen af ​​handlinger vil være lidt anderledes. For det første kontrolleres pålideligheden af ​​logfiler og plader. Endvidere udføres imprægnering af træet med olie maling. Slots er fyldt med et elastisk fyldstof. På den tørrede overflade vil der blive lagt et lag af vandtætning. Det forstærkende maske strækkes ovenfra. Den fremstillede blanding hældes i.
 5. Glem ikke om priming med penetrerende forbindelser.

Til noten! Badeværelse og brusebad kræver en mere forsigtig holdning. Obligatorisk tilstand vil være - vandtætning lokaler. Materialer til dette kan bruges forskellige. Nogle kan lægges (film, roll), andre gælder med en rulle og pensel (væske).

Faktisk kræver gulvfliser med egne hænder en vægtet tilgang til overfladen. Det kan ikke forventes, at mindre fejl vil blive korrigeret af den endelige coating.

Der er to vigtigste måder at male på gulvet. Hver har sine egne egenskaber.

 1. Den enkleste version er, at installationen starter fra det fjerne hjørne. Bevægelsen går mod døråbningen. Denne metode er egnet til små genstande såvel som til rum med komplekse geometrier. Ideel til dem, der ikke har nok erfaring.
 2. Du kan bruge en mere kompleks løsning. I dette tilfælde starter foringen fra midten. Overfladen er præ-mærket - det er nødvendigt at få fire identiske firkanter eller et rektangel. Linjerne passerer gennem midten og danner fire hjørner. Du bør vælge en, det vil tjene som udgangspunkt for arbejde. Layet på dette princip materiale - vil kræve beskæring omkring omkredsen. Derfor udføres sådanne manipulationer med tilstrækkelig erfaring.

Det anbefales at begynde arbejdet med elementernes foreløbige placering. Det vil sige, lægningen af ​​fliser på gulvet udføres på en "tør". Dette vil medvirke til at beregne alt med det samme. Især hvis der er et billede, der kræver justering. Det er vigtigt at tage hensyn til tilstedeværelsen af ​​sømme. Denne metode giver dig mulighed for endnu en gang at estimere størrelsen af ​​trimningen og om nødvendigt foretage justeringer.

Tip! Gør primære beregninger - pas på de sektioner, der skal placeres langs væggene. For at få en smuk overflade af gulvet skal du følge princippet om, at fliserne ikke skal skæres i smalle strimler. Størrelsen skal være mere end 35-40% af den samlede bredde.

Lægning af keramiske fliser på gulvet begynder med klargøring af lim. Selvom du har købt en færdig sammensætning, skal den omrøres grundigt. Når der anvendes en tør blanding, skal du følge anbefalingerne fra producenten.

Forbered ikke straks en stor mængde lim. Det skal tages i betragtning, at processen kan blive forsinket betydeligt. Så begynder sammensætningen at miste sine egenskaber. Bare fryse.

Arbejdet udføres i henhold til følgende princip:

 • Endnu en gang er overfladen godt testet. Der bør ikke være snavs og støv på det. Hvis priming blev udført, så vent til opløsningen har tørret godt.
 • Teknologien til at lægge keramiske fliser indebærer den efterfølgende fugtning af gulvet med vand. Det er bedre at gøre dette med en sprøjtepistol.
 • Limen skubbes i den krævede mængde. Den anvendes til det valgte sted. Dæk ikke store arealer på én gang. Det er bedre at fokusere på materialets størrelse med en margen. Der skal være en overflade, der vil være blottet for ethvert tomrum.

Til noten! Rummet nær væggene begynder at lukkes i sidste fase. Denne tilgang vil medvirke til at reducere tiden, da det i dette tilfælde vil være muligt at tackle at skære alt materialet på en gang.

 1. Det skal tages i betragtning, at teknologien til at lægge fliser på gulvet - tillader ikke tilstedeværelse af hulrum. Hvis du tillader dannelsen af ​​en sådan defekt, er sandsynligheden for beskadigelse af belægningen høj.
 2. Tør straks af overskydende lim fra overfladen. Ellers skal limen fjernes med en speciel scraper.
 3. Ofte opstår spørgsmålet: Hvor lang tid tørrer det lagrede materiale? Det afhænger af den anvendte blanding, men det anbefales ikke at gå på gulvet i to dage.
 4. I sidste fase bruges stingene. Denne procedure giver dig mulighed for at få smukke huller. Når behovet opstår, anvendes tætningsmidlet også.

Hvis du analyserer alle krav og regler, bliver det klart at lægge fliser på gulvet - en vanskelig, men gennemførlig.

Til dato er der mange nye gulvbelægninger. En af de førende er selvklæbende vinyl gulvfliser. Hvorfor? For.

Gulv keramiske fliser - et materiale, der anvendes i konstruktion i flere årtusinder. Ved udgravning af de babylonske templer, arkæologer ofte.

For at dekorere badeværelset i en unik og uendelig stil bruger mange herrer alle slags materialer, der kombinerer dem indbyrdes og får dem.

60 Boynovskiy pr., Nizhny Novgorod, 603024

Lægning af fliser på gulvet med egne hænder: video instruktion

Spørgsmålet om at lægge fliserne på gulvet (beton, træ - noget) spænder mange beboere, der besluttede at starte reparationer i huset og blev forundret for at give gulvet et anstændigt udseende. Arbejde med fliser er en af ​​de sværeste og besværlige, og kræver derfor en vis viden om teknologi, visse færdigheder, når man arbejder med forskellige typer gulvfliser. Vi finder ud af, hvordan man korrekt lægger fliserne på gulvet, hvad er funktionerne ved at lægge fliserne på det ujævne gulv og lære at lægge fliserne på gulvet i toilettet, badeværelset og køkkenet med egne hænder.

Hvilken form for fliser bruges til gulve?

Der er mange fliser valgmuligheder. Dette er keramisk granit og keramik, polystyren, polyvinylchlorid, slagge-kobolt, xylolit. Selvfølgelig er glaserede keramiske fliser ud over konkurrence.

Formen af ​​fliser, som størrelser, er mange, det kan være: sekskant, ottekantet, ikke-standard form og størrelse. Ganske ofte brugt en mosaikversion af gulvet - funktionelt, oprindeligt plus du kan bruge resterne af fliser i forskellige farver.

Overvej de vigtigste krav til dets kvalitet:

 • modstandsdygtighed overfor kemikalier og forskellige vaskemidler;
 • vand modstand;
 • vælg fliser skal være på tredje del tykkere end ved valg af vægge;
 • slidstyrke;
 • hårdhed og styrke
 • modstandsdygtighed over for chok;
 • skridsikker.

Til at begynde med bør du bestemme i hvilken rækkefølge fliserne ligger: flislægning kan udføres i forskudt rækkefølge, diagonalt eller smidigt. Lav en foreløbig skitse, hvis du bruger forskellige nuancer. Det sværeste er den første række, da hele køn er afhængig af det. Det anbefales, at gulvet er flisebelagt for at se gulvets fremtidige udseende.

Nu er du nødt til at forberede og lim spand til at blande, et gear og en gummi spatel bygning niveau, skære-, lys, plast kors, svamp, blyant, målebånd, lineal.

Hvordan laver du fliserne på gulvet med dine egne hænder? Lad os tage en trin-for-trin handling.

 • forberede jorden;
 • markere gulvet, sæt fyrene
 • bland limen
 • anvende lim;
 • udfør installationen
 • Tør sømmen af.

At lægge fliserne på gulvet med egne hænder begynder med en række foreløbige aktiviteter. Tag alle møbler ud af rummet og fjern soklen. Juster overfladen af ​​gulvet til niveauet fyldt med polymermaterialer eller en betonplade. Overfladen til lægning af fliserne skal være tør, renset og stærk.

Der er flere muligheder for at markere gulvet og installere fyrtårne ​​på den. Du kan lægge flisen fra midten af ​​rummet, fra hjørnet eller fra væggen. Fordel rummet i segmenter og læg fliserne på de opnåede linjer. Så du vil opnå symmetrien af ​​sex.

Hvis betonpladen ikke er flad nok, skal bakkerne installeres. Vælg det højeste sted på bunden og sæt et fyr på det. I denne højde bliver flisen udjævnet.

Alle de vigtigste om selvnivellerende gulve 3d: Fotos og funktioner af teknologi fremgår af artiklen som reference.

Se i denne artikel et billede af fliser: En række forskellige størrelser, en bred vifte af farver til gulv og vægge, moderne design hjælper med at omdanne ethvert værelse.

Hvis du lægger fliserne på en cementlim, er det bedre at anvende det på gulvet, udjævning med en hakket trowel. Du kan lægge lim på 1 kvm. m. læg flisen over den påførte lim, let tryk, så limen kommer ud under det lidt. For at gøre afstanden mellem fliserne ens, brug dividerne i form af kryds. Afstanden afhænger af krydsets størrelse. Niveau niveauet af tryk på flisen, og klæbemidlet kan straks fjernes med en svamp.

Sømmene af fliserne skal vaskes og rengøres. Fortynd injektionsmørtelet og gnid det i sømme med en gummispatel, og fjern resten med en svamp.

Lægning af fliser på trægulve

Installation af keramiske fliser på trægulvet med egne hænder skal begynde med tjek brædderne: Hvis de er bøjede, knæk, så vil du ikke lægge en flise på et sådant gulv. For det første skal overfladen være forberedt, og for dette:

 • fjern den gamle belægning;
 • Fyld det dannede rum med ekspanderet ler;
 • læg tavle på tømmerene og fastgør det med skruer;
 • lægge et substrat af cement-spånplade eller gipsplader;
 • Fyld leddene med monteringsskum
 • anvende gulvprimeren;
 • læg flisen.

Hvis trægulvets tilstand er god, men gulvet ikke er tilstrækkeligt niveau - brug spånpladen.

 • fliser fra forskellige partier kan variere i farve;
 • flisede kanter eller hjørner;
 • skade på glasur
 • krænkelse af geometri
 • den konkave eller konkave form af flisen.

Nødvendige værktøjer til skæring af fliser:

 • elektrisk flise skære maskine eller vand sav;
 • cirkelsav fastgjort på en boremaskine;
 • En håndsav med en diamantskive eller en bulgarsk;
 • håndfliser eller et kateter;
 • nippers eller tang til fliser;
 • hacksav til skærekeramik;
 • glasskærer.

manual - Den mest bekvemme til skæring af fliser. Dens enhed er meget enkel. Indsæt flisen i hullet, reparer den, skær den med et hjul og knæk det på klippens sted. Kanten af ​​fliserne er skarpe. Pladen er imidlertid ikke i stand til en plan tyndere end 5 mm, så kantene bliver til tider ujævne, de kræver slibning.

El-fliser skæremaskine med en diamant disk udfører meget lige stykker, og fliserne er let afrundede og glatte. Det hjælper med at sikre god forarbejdningshastighed, høj kvalitet af skåret fliser, skærer dele, der passer til enhver form for fliser og lige porcelæn stentøj. Ulemperne ved fliseskæring er høje omkostninger.

bulgarsk Det bruges også ofte til skæring både til lige udskæringer og skåringer. Kanterne er imidlertid hakket og kræver slibning. Men stadig med hjælp fra bulgarerne bliver savningsprocessen stærkt fremskyndet. Når du arbejder med det, skal du bruge åndedrætsværn og sikkerhedsbriller.

Find ud af, hvor du kan bruge MDF-paneler, billeder med muligheder for at dekorere vægge kan ses i artiklen under linket.

Find ud af, hvilket laminat at vælge en lejlighed er at foretrække og hvorfor. Detaljer om typer og klasser af laminat.

For at krølles skære fliserne eller passe den under hanen, skal du bruge nippers, fordi det er ret billigt og overkommelig måde. Udskæringen kan laves i forskellige former. Men kanterne her er ujævne og kræver derfor behandling med sandpapir eller en slibesten.

Ring sav bruges til at lave runde huller i faste materialer, for eksempel til lægning af fliser nær rør, kraner, toiletskål mv. med glaserede fliser er langsom. Minus - flisen er meget varm, hvilket påvirker kvaliteten væsentligt.

Hvis du er interesseret i, hvordan du korrekt lægger fliserne på gulvet, foreslår vi at se videoen om at lægge fliserne på gulvet med dine egne hænder:

Typer og metoder til at vandtætte gulvet i lejligheden med egne hænder

Gulv fra krydsfiner til lags: selvpakning og installation

Screed gulv med udvidet ler: teknologien til at gøre det selv

Professionel lægning af laminatet med egne hænder: video og instruktioner til mesterne

Laminat, eller lamineret plade, er en fire-lags struktur. I det primære lagerlag er der en udskåret lås.

En god mængde oplysninger om lægning af fliser, mange tak, der er ikke mange sådanne manualer på nettet. Snart vil jeg vælge en flise på badeværelset. Det er kun for at nive væggene. Jeg lærte, at den tørre blanding M-150 perfekt pudsede og generelt har mange anvendelser. Så skal du vælge limen til fliserne.

Alle materialer, der udgives på webstedet, er skrevet specifikt til denne ressource og er forfatterens intellektuelle ejendomsret. Genudskrivning af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du angiver et fuldt aktivt link til kilden.

Sådan laver du en flise med dine egne hænder

Ofte lægges fliser på gulvet på professionelle tilemakers, og de gør det med god grund. Tross alt afhænger belægningens levetid og skønhed stærkt af kvaliteten af ​​lægningen, og selve processen er meget kompliceret. Men for at lægge sine egne hænder fliser på en ret flad base og i henhold til standardmønsteret "søm i sømmen" kan endda begynde. Det vigtigste er at vælge de rigtige monteringsløsninger og nøje følge teknologien. Her hjælper du vores trinvise vejledning med et foto og et udvalg af nyttige videoer. Denne teori om lægning af fliser vil være nyttig for dem, der har brug for at kontrollere og acceptere fliserens arbejde.

Materialer, værktøjer og udstyr

Her er en liste over materialer og værktøjer, som du har brug for under lægning, skæring og fugning af gulvfliser.

Værktøj og udstyr:

 • Roulette, metal linjal og hjørne;
 • Bygge blyant til mærkning;
 • Bygningsniveau og regel
 • En bygningsblander eller en boremaskine med omrøringsvedhæftning
 • Tile cutter eller elektrisk flise cutter;
 • Kerne- eller glasskærer (nødvendig til buet trimning af fliser);
 • Nippers til fliser (til trimning krøllet)
 • Fil (til slibning af de beskårne kanter);
 • spatel;
 • Tandspatel (6-8 mm);
 • murske;
 • Gummi spatel til fugematerialer
 • Gummi mallet;
 • En spand med en svamp og en trag;
 • Knæpuder og husholdninger. handsker.

Udover fliserne med en 10% margen skal du:

 • Klæbemiddel til fliser, der svarer til basismaterialets materiale (til beton, træ, gamle fliser osv.) Samt egenskaber af flisen selv;
 • Kryds af den ønskede størrelse;
 • Gryn den ønskede farve;
 • Primer.

For det første er det nødvendigt at forberede basen, så den er jævn, ren og tør. Lægning af fliser på en konkret pudslag foretrække, men hvis det ønskes, kan sættes på de gamle fliser eller træ, spånplader (eller anden tilsvarende materiale). Husk dog, at når du installerer fliser på den gamle foring vil højden på den sidste etage øges.

At sætte på betongulvet fliser skal: at fjerne eventuel ruhed bundkæden støvsugning, alkalisk rengøringsmiddel vask og derefter dække primerlaget (fortrinsvis) og vente i 2-4 timer, indtil gulvet ikke helt tørt. Yderligere, hvis ujævne betonunderlag (afvigelse på mere end 5 mm2 løbende meter), er det nødvendigt at fylde ethvert nivellering sammensætning og vente til tørring.

At sætte en flise på en gammel flise du har brug for:

 • For at forbedre vedhæftningen af ​​den gamle flise med lim er den dækket af sandpapir eller en slibemaskine;
 • Derefter støvsuges belægningen og vaskes om nødvendigt med en primer (kræver tørring i 2-4 timer) og dækkes med en selvnivellerende blanding.

OBS venligst! Lægning af fliser på et system med varme gulve, sluk for opvarmningen 1-2 dage før arbejdet påbegyndes. Tænd kun opvarmning eller gulvvarme 2-3 dage efter fugning. Til lægning af keramiske fliser på "varm gulv" skal du bruge lim med et højt indhold af elastiske polymerer, hvilket forhindrer den termiske deformation af substratet.

Når gulvet er tørt, kan du begynde at tegne markeringen. Der er mange måder at tegne markering på, men alle har et mål:

 • Gulvet skal mærkes, således at de trimede fliser først er sat i syne; og for det andet kræves opskæringen så lidt som muligt. Ideelt set skal fliserne skæres til en tredjedel eller højst halvdelen.

For eksempel kan layoutet konstrueres på en sådan måde, at hele fliser placeres ved indgangen langs vinduesåbningens akser eller ved balkondørens dør. I denne artikel vil vi overveje en af ​​de mest populære måder at lægge fliser på gulvet - langs to vinkelrette akser fra dørens centrum.

Så træk en linje fra midten af ​​tærsklen til midten af ​​den modsatte væg ved hjælp af en ledning eller laser niveau. Længere langs denne linje begynder at lægge en række fliser med kryds "på tør". Sætte den sidste hele flise, tegne en linje langs sin ydre kant, så du får to strengt vinkelret lodrette linjer som i diagrammet herunder. Det anbefales at kontrollere ved hjælp af en firkant, at vinklerne er lige ved 90 grader.

I hjørnet af vinkelret vil vi lim den første flise, og fra den vil vi lægge den første række (langs den vandrette linje).

Trin 3. Læg den første flise og den første række

Fortynd i en spand lim i overensstemmelse med producentens anvisninger, murske anvende det til et hjørne af krydset på samme tid og i området af flere fliser af den første række af fremtiden, bare træde udenfor. Derefter klæbe klæbemidlet med en hakket trowel, og hold den i en vinkel på 60 grader. Prøv altid at holde "kammen" i samme vinkel, så limen viser sig at være den samme tykkelse.

OBS venligst! Hvis flisen har en størrelse på mere end 30 × 30 cm eller 20 × 30 cm, skal limen påføres selve flisen med et tyndt lag (påfør lim på flisen og straks fjerne den med samme fløjl). Til meget store formater kan et lag lim på flisen lægges tykkere og rive det med en hakket trowel som vist på billedet nedenfor.

Derefter placeres fliserne på limen, klæber til mærkningslinjerne og trykker forsigtigt på den med en kyanko til justering.

På den samme måde skal du lim den anden flise og sammenligne den med den første ved hjælp af en kajak og en regel. Sørg for, at fliserne er fladt, og anbring bygningens niveau direkte på de to fliser med det samme som vist på billedet nedenfor.

Kontroller højden af ​​hver lagt flise med den forrige. Fjern om nødvendigt overskydende eller omvendt, tilsæt lim

Først når begge fliser er justeret, indsæt kors på hjørnerne af fliserne og ind i sømmen.

Fortsæt med at klæbe fliserne på samme måde, indtil hele den første række er klar. Gå igennem det igen med reglen og kontroller niveauniveauet.

Derefter samles overskydende lim på kanterne af rækken, mellem fliserne, på fliserne og fortsæt til næste række.

Nogle regler og tips til lægning

 • Bunden af ​​gulv og fliser skal altid være tør.
 • Prøv at anvende lim ikke mere end 1 løbende meter af det modstående område ad gangen.
 • Lim, der står i mere end 30-40 minutter, bliver ikke egnet til arbejde (med undtagelse af lim fra nogle producenter). Så prøv at blande limen i en lille smule.
 • For at limen ikke tørrer ud i kammen, skal den altid suges i vand.
 • Kryds skal fjernes før limen tørrer.
 • Det er ikke tilrådeligt at bruge knæ på de lagt fliser, da dette kan forstyrre dets fladhed.
 • Fliser skal tages fra forskellige kasser, så et lille udvalg vil være usynligt. Før du begynder at arbejde, skal du sørge for at kontrollere, at tonen, der er angivet på alle felter, er den samme.
 • På bagsiden af ​​flisen er altid producentens logo, hvormed du kan forstå, hvor fliserne har toppen, og hvor bunden. Nogle gange har fliser en speciel indikation af murværkets orientering, hvilket for nemheds skyld også kan angives på enden af ​​flisen med en blyant.
 • Fjern overskydende lim, før det tørrer. Fra overfladen af ​​flisen er det bedst at fjerne det med en klud fugtet med et opløsningsmiddel.

Alternativ måde at markere og lægge den første række på

Vil du ikke gider med markeringen? Derefter handle på gammeldags måde - begynde at lægge flisen fra den mest synlige vinkel. Hvis du lægger fliserne på gulvet i køkkenet, så kan du begynde at lægge fra hjørnet overfor vægets hovedtelefon, så falder et antal trimmede fliser lige under det.

Mere brugbar information om mærkning og lægning af fliser på gulvet med egne hænder findes i denne video.

Trin 4. Læg de resterende rækker, skære fliserne

Hurray, den første række er klar, og nu orienterer den sig, vi kan lægge en anden række af afskårne fliser (se billedet nedenfor), og så resten.

 • OBS venligst! Den første række består af kun hele fliser, de afskårne fliser lægges senere (i ordningen "cut" er rækken betegnet som række 2).

Hvordan skæres den sidste gulvflise støder op til væggen? Først og fremmest skal du bestemme linjen for at skære den: læg den på den indsatte flise med den næste sidste flise, læg den ene flise på den og flytte den til væggen, men ikke nå væggen i afstanden af ​​en søm. Langs den ydre kant af denne flise tegner du en linje på den brolagte flise. Denne linje er snitlinjen.

Du kan skære fliserne på forskellige måder og enheder. Ideelt set bør du bruge en manuel fliseskærer eller en elektrisk fliseskærer (se billedet ovenfor), hvis der ikke er noget sådant værktøj, så brug slipemaskinen. Men hvis gulvfliserne er keramiske og ikke meget tykke (op til 9 mm), så kan du anvende det gamle konstruktionstryk og skære det ... med en konventionel glasskærer som vist i denne video.

Sådan skæres en flise krøllet? Påfør en lakstrimmel på flisen, der skal skæres for at forhindre at huske det dekorative lag. Derefter med en blyant markerer du rundens snit, siger under røret. Derefter bor et par huller langs den planlagte afrundede linje med en karbidboring (egnet til keramiske fliser). Og til sidst, ved hjælp af nippers, tang og specielle tang til fliser, afbryd forsigtigt den unødvendige del. Sand afskæringsstedet med en fil.

Når du dækker hele gulvet, skal du sørge for at alle krydsene fjernes, og lad belægningen tørre i 24 timer.

Sådan trimmer du gulvfliserne med en L-formet udbulning, f.eks. Under ledningen af ​​ventilationskanalen, kan du lære af denne video.

Efter 24 timer kan du begynde at fordybe leddene. For at gøre dette skal du først let vådte sømmen fra sprøjtepistolen eller blot en våd klud for at forbedre vedhæftningen af ​​fugemassen og derefter fortyndes trowel.

Mens du holder gummispatelet i en vinkel, påfør en blandingsblanding til ca. 1 m2. meter gulv og distribuere det, så alle sømme er helt fyldt. Men pas på, og prøv ikke at presse fugemassen i sømmen.

Efter 15-30 minutter fjernes overskydende fuger med en fugtig svamp. På samme måde skal du tørre sømmen på andre dele af gulvet med undtagelse af samlinger langs væggene. Efter en time efter fugning hele overfladen af ​​gulvet kan den vaskes rent med vand eller bløde rengøringsmidler.

En uge senere kan sømmen dækkes med tætningsmiddel.

OBS venligst! At gå på det frisklavede flisebelagt gulv anbefales ikke i de første 2-3 dage, ideelt - 7 dage.

For at finde ud af mere information om, hvordan du tømmer gulvfliserne med dine egne hænder, anbefaler vi dig at se den næste video-lektion.

(Vurder materialet! Har allerede stemt:5 Gennemsnitlig bedømmelse: 5,00 af 5)

Støtte projektet - del materialet med dine venner i sociale netværk:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 25 = 33