30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Kugle af plader med egne hænder

Sådan laver du en bold fra cd'er, en mesterklasse med egne hænder

Vi gør meget sjældent håndværk fra cd-diske, det skyldes, at de er ret vanskelige og ikke universelle materiale. Det er svært at komme op med en mesterklasse med diske, og implementer det med succes, så selv så alle vil kunne lide det. Men jeg besluttede stadig at lave en lille håndlavet artikel, som mange vil være interessante og vil være nødvendige for ferie til at dekorere lejligheden. Jeg fortæller dig, hvordan du selv laver en bold fra cd'er. Master klasse er ikke let, derfor arbejder det ikke for børn, for det meste mænd, men nogle gange kvinder. En lignende kugle af plader kan hænges på et træ eller ved siden af ​​det på bredden. I et ord vil en sådan artikel sikkert dekorere din ferie og opmuntre.

Materiale til skabelse af en kugle af plader:

- Bor med en meget tynd bore.

- Regn (julepynt).

Det er alt, hvad vi skal forberede.

Dernæst opretter eller udskriver vi på printeren her er et mønster her. Længden af ​​hver side er 6,5 centimeter.

Vi sætter papiret blank på disken og markerer hvert hjørne med en markør på disken.

På mærkerne bor huller. Gør alt jævnt og tydeligt, så alle diskene konvergerer.

Vi forbinder diskerne med hinanden ved hjælp af en ledning, samt på en hjemmelavet kjole fra diske. Stærkere rulle det, der ikke ville være opdelt som følge af vores bold. Først laver vi to dele, hver på en disk i midten, og den er omgivet af fem mere.

Vi forener de to halvdele af bolden og fastgør dem også med en ledning.

Når hovedarbejdet med diskene er færdigt, begynder vi at dekorere bolden. Jeg valgte den rette farve i regnen for hver disk. Med en varm klæbende pistol på pladerne limer vi regnen.

Det ser meget smukt ud. Første lim på kanten af ​​skiverne regn.

Fordel farver, så de passer sammen.

Til sidst skal du dekorere midten af ​​hver skive, tage et lille stykke regn og indsætte det i det centrale hul. Ifølge farveskemaet fantasere sig selv, eller den samme farve eller en anden til en forandring.

Her er sådan en original, strålende og smuk bold, vi har også vist sig i vores egne hænder.

Og hvis du vil have børn til at tage sådanne håndværk, så lær dem at lave en hare fra diskene. Og prøv dig også i branchen med nye materialer, for eksempel lav en lilje fra plastiske skeer eller en ske fra et hjortehorn. Gør det godt!

Hæklede julehæklede legetøj

Med begyndelsen af ​​koldt vejr

Sådan laver du en diamant fra dit papir.

Fra papir kan mange ting

Billede af kork fra vin

Vi skabte meget

Blyantfremstilling fra avisrør.

Næsten i hver butik

Tilføj en kommentar Annuller svar

Copyright © 2012-2016 Børnenes håndværk, mester med glæde!

Kopiering af materiale fra webstedet er forbudt, selv ved at bruge et hyperlink!

Sådan laver du en diskotekskive af diske

I diskoteker under lofterne er der altid diskoboller, der skinner under de lyse multikleurede bjælker af søgelygter og kaster blænding på dansende unge på dansegulvet. Hvis du ofte får venner derhjemme, og du kan lide at danse, så er discoballen uerstattelig for dig. Det er meget urentabelt at købe en sådan bold, men det er nemt at lave selv.

- gamle cd-diske;

Som følge heraf skal du lave en solid og stærk bold. Det er ligegyldigt, om det er lidt ikke meget selv, det vil være unnoticeable efter alle de handlinger, vi vil gøre med det.

Vores emne af kuglen vi sætter til side og tager cd-rom'en.

Disken er skåret i smalle strimler. Derefter skærer vi disse strimler i kvadrater og rektangler. Det er ligegyldigt, om de har forskellige former, det er kun til vores fordel.

Ved hjælp af en limpistol eller en almindelig lim i øjeblikket begynder vi trin for trin for at klæbe vores stykker. Vi anbringer lim på hvert stykke separat på en ikke-skinnende side. Vi sætter brikkerne på bolden og forsøger at arrangere dem så tæt som muligt til hinanden.

Efter at have klistret hele ballens overflade kan du vurdere resultatet af dit arbejde ved at sætte en diskoboll i solen. Han vil skimme med farverige nuancer og samtidig sprede blænding rundt i rummet.

Besøgende i gruppen gæster, kan ikke kommentere denne publikation.

Når du kopierer tekst og grafisk materiale, skal du sørge for at angive et aktivt link til webstedet for Samodelkin | håndarbejde

Master-klasse Håndværk produkt Nytår Simulering design Bolde og en lampe fra cd-diske MK Computer diske

Siden weekenden er jeg lige blevet trukket ind i denne fascinerende besættelse. Og det hele begyndte med det faktum, at vi med barnet skulle lave et par juletrælegetøj til et gade, der (mere præcist til 2 juletræer) vokser på børnehaven. Og så begyndte det. Perelopatila Internet søger efter ideer og fandt efterhånden det, du ser nu. På vores yndlingssted fandt jeg desværre ikke sådan en MC (hvis jeg allerede har den, så undskylder jeg - jeg ville ikke plagiere, men jeg indrømmer det - jeg forstod ikke det, men bare legitimere det jeg så på andre websteder)

1. gamle og unødvendige cd'er (for en bold har du brug for 12 diske)

2. Loddejern med en skarp spids (jeg tror, ​​du kan gøre det på en eller anden måde uden det, men det vil fungere hurtigere med denne enhed)

3. Limpistol

5. Tinsel (jeg brugte en tynd) - ca. 4 meter

6. God stemning og tid omkring 40 minutter

TRIN 1: Klip mønsteret ud - en femkant med sider omkring 6,5 - 7 cm. Vi har brug for det til næste trin

TRIN 2: Anvend vores skabelon på disken og brug et loddestang for at lave 5 huller i disken svarende til hjørnerne af femkantet. Og så med alle 12 diske

Trin 3: Skær ledningen. I fremtiden vil vi sammen med denne ledning fastgøre vores dele

Trin 4: Begynd at samle bolden. Enderne af ledningen ser til den forkerte side af vores fremtidige bold. Så begynder vi at forbinde de sidste 5 diske indbyrdes (se på pilene)

Det viser sig sådan (det ligner en vase)

Trin 6: Den anden række af diske placeres på forskudt måde i forhold til den første række. og så lukker vi alt sammen med den sidste (12.) disk. Vores bold er klar. Du kan dekorere med klip.

Min bror, da jeg så bolden, foreslog at sætte en pære inde og jeg kunne godt lide denne ide. Det er her, hvor mit eksperiment begyndte. Kun i stedet for en glødelampe inde i jeg anbragte et nytårs krans af mange små lamper, før du forbinder den sidste skive med detaljerne. Har inkluderet i en stikkontakt og.

Sandt, min "sæbe boks", som tør at kalde sig et digitalkamera stadig ved ikke hvordan man fotograferer godt kranser og andre lyseffekter. Derfor er kvaliteten af ​​billedet (selv om det viste sig) - Jeg undskylder - ikke så varmt. MEN stadig fascinerende.

For nu er det det værd. uden dekoration. MEN jeg ved det ikke - er det værd at tilføre tinsel overhovedet til denne lampe eller lade det ligge? Hvad synes du?

Jeg kan ikke lide vinter, for om morgenen er jeg nødt til at stå op, når den allerede er mørk udenfor. Men i dag er jeg endda lidt glad for det. Måske vil jeg være i stand til at vække barnet i morgen og overraske ham med sådanne usædvanlige nytårs lamper. Og på samme tid og lav et par flere billeder

Og i morges, på vej til børnehave, var barnet med glæde enige om at stille sig med ballerne. Om morgenen gav vi dem til lærerne. Vores gruppe er ved siden af ​​køkkenet. Så - mens vi gik, sprang kokerne allerede deres hoveder, så de kom løbende for at se. Og børnene fra gaden så os og råbte til læreren: "Se, Vladik bærer noget smukt." Generelt er alle glade. Og som altid tog vi dem i tide: en kommission vil komme til børnehaven med en check en af ​​disse dage. Vi blev inviteret til at deltage med dem i konkurrencen, men jeg, som en ærlig, nægtede. Fordi barnet ikke deltog i deres skabelse, og i reserve har vi en anden ide - især for konkurrencen (det er også vigtigt for mig, at barnet også har arbejdet.

I aftes aften er det alt mit arbejde. Jeg ønsker dig en behagelig visning og et godt forberedelse til nytår!

Jeg har glemt at tilføje: Kuglerne er stort nok volumen. I dag er det for sent, men i morgen formiddag (hvis jeg formår at vække barnet i tide), vil jeg prøve at fotografere det sammen med et af ballerne, så skalaen er forståelig. Nå, hvis det virkelig virker, så tager jeg billeder af kuglerne allerede i aktion, dvs. på træet. Et par dusinvis garanterer ikke, men 4 ting er allerede klar. Jeg tror i morgen, vi tager dem til børnehaven. Og hvis du kan grave et par dusin flere diske, betyder det, at der bliver endnu flere dekorationer på børnehaven træet

meget usædvanligt og smukt! bravo oksana! kom til mig på juletræet!

Larissa, hej! Mange tak for kommentaren! Hun løb for at besøge dig!

Mange tak!

Vidunderlige håndværk! Tak fordi du deler denne ide.

Lenochka, mange tak!

Du gjorde ikke noget for skønheden, tak for at dele billedkørslen, jeg vil se

Mange tak! Jeg vil nødvendigvis tilføje. Bolde i haven lavede et stænk

Sund whisper, tak, hvordan du laver klatringen til bolden. og hvis du kan - så et andet tip - hvis du har brug for en disk, så spørg fra andre forældre. Efter din skønhed, giv bare et tip - en masse nataskål - ring et opkald blandt børnene - de er mere udøvende. Undskyld jeg keder mig med tipsene her

Oh. Ja, ingen her forstyrrer mig ikke! Og ethvert råd er værdifuldt. Jeg tænkte også på mine forældre. at det er nødvendigt at kaste et opkald. Selvom den 1-2 disk vil bringe, så kan en anden bold 3-4 udføres.

Og jeg limede klitteren til den varme lim. For det første, hurtigt og tæt

forresten, en anden tanke --- du kan gøre disse bolde i haven sammen - selvfølgelig er der nogle vanskeligheder - men jeg synes de er beslutsom - og det vil være interessant for børnene og læreren at få et plus, og du vil ikke have en til at lide. og hvis der er andre forældre, der deltager i det, så bliver det vidunderligt

Jeg tror, ​​at børnene bliver komplicerede! Men nogle forældre (som læreren fortalte mig), smittede jeg. nu venter de på mit arbejde, og så bringer de deres egne

Den unge kvinde, Oksana! "Inficeret" mig med ideen om håndarbejde. Jeg deler hacket, los billedet.

Oh! Klasser! Jeg vil være glad for at overveje. Kun der vil være en lille anmodning: Kast derefter en reference på slaven her? Og så pludselig "overset" endnu. Alligevel aflæses meget arbejde om dagen - det er ikke altid muligt at se alt, hvor meget det ville være ønskeligt

Meget flot og original! Tak for mesterklassen!

Tak! Jeg håber at nogen vil blive pissed off!

chic.

Tak! Jeg har allerede til frokost købt en anden tinsel tynd og lidt tykkere. Jeg vil stadig gøre det. Jeg kan ikke stoppe - det var så længe. Jeg tror, ​​hvem der kan skyde flere cd'er. På arbejdspladsen har en kollega allerede "inficeret" med discomania - at allerede nogle timer til det nye år "kolliderer"

klasssno!

krutoooooooooo, mange diske straks huskede, hvor løgn tomgang))))))))))))))) Jeg ønsker at ønsker at have sådanne legetøj selv))))))) trukket. Mange tak shikarrrny MC.

Mange tak! Min mand er allerede på udkig efter mig også drev

En fantastisk ide. Jeg vil helt sikkert prøve. tak.

Tak! Det er umagen værd at engagere sig. Og især med pærer. Jeg har aldrig - aldrig i et liv lavet eller lavet nogen fixture. Og her. opa. og så viste det sig lige.

Oksanochka! Mange tak for ideen! Jeg har længe kigget efter noget sådan! Smukke bolde! Meget klar MK! Søn - umnichka! Held og lykke i dit arbejde! Og jeg vil forsøge at replikere dine vidunderlige smykker!

Alena, mange tak! Det er meget nemt at gøre alt. kun det er nødvendigt at tilpasse og vigtigst af alt - et loddejern. Jeg købte min i Fix Prace. en af ​​mine brændte ud meget hurtigt, og det andet intet. arbejder hårdt på arbejde. Sandt nok, jeg er ked af hende, jeg vil arbejde og arbejde, jeg slukker det. Så igen.

Oksana, tak for råd! Min mand har tre loddejern, men jeg er ikke sikker på, at sådan et fint tip vil blive fundet. Så jeg er gammeldags, jeg opvarmer nellikerne på gassen og punkterer diskerne! Og som en udsættelse vil sandsynligvis de bløde farverige klip passer perfekt. De behøver ikke engang at blive skåret, bare unbend og brug! Ideen med en lampe kan tænkes gennem en gammel bordlampe. I det laveste drev øges åbningen, så standarddækslet er bestået, og det er alt! Det ser fantastisk ud på dine fotos! Jeg har altid sagt, at der er behov for hjulets hjul, først indtil vi ved alt for hvad!

. Jeg opvarmer nellikerne og punkterer diskerne. Tak for hjælpen.

Præcis! Eh. hvor vores ikke forsvandt

Oksana, hvad en umnichka. Godt gjort, at hun delte en sådan ide !! Bolde er vidunderlige !! Jeg vil prøve. Har allerede hentet diske.

Klasser! Discomania begynder! Jeg tror, ​​at der snart vil være mange forskellige bolde i SM

Smukke BALLS. Simpelthen dejlig !! Tak for MK.

Olya, mange tak! Jeg så igen til dig. Jeg er ude. Så meget skønhed. Jeg vil gerne gentage alt (dette handler om dine lamper). Nå, alt andet har allerede kommenteret din side. Og hvis nogen er fascineret, så gå på besøg i Olechka, skal man først forkøbe bassinet mere for at forhindre spyt af kvælning

Tak. Men det er det, der trænger strømmer, så det kommer fra dine buketter og skibe.

Oksanochka, dit arbejde er værdig til ros! Meget smukt! Jeg har en idé, men meget besværlig, men vi er ikke fremmede for modgang. Så jeg tror, ​​at hver af disken ved hjælp at samme-lodning kan skæres ud cirkler af mindre diameter, for eksempel gøre 3 eller 4 cirkler. Og derefter på din teknologi, men indsat i en af ​​pære guirlander. Indret som du, lametta. Få en usædvanlig krans.

Det synes jeg. det vil være interessant. Jeg laver nu en sød buket til nytår, og så snart jeg er færdig med det, vil jeg forsøge at lave en sådan krans.

Tak igen for ideen!

Lola! Mange tak! Ideya med en krans jeg kan også lide! Jeg vil vente da billedet! Jeg tror, ​​da det er din ide, er det bedre at indse det først. Og vi gentager det igen

I dag afslutter jeg det søde nytårs gave, og i morgen starter jeg kransen. Følg nyheden om luften SM.

Oksana! Mange tak for MK !! Hænderne er allerede kløe for at lave en sådan bold. Det ser SUPER ud.

Oh! Jeg ved bare ikke stoppe, de stadig kløe. Jeg sad på arbejde, på nåle. Ingen regnskab at gøre, og i mit sind et "hjem, hjem, hjem. Tinsel, lametta, lametta. Hjul, hjul, hjul." Som en sindssyg. søvnig, træt, men glad. som et barn aduyus når umenja noget vender

Og jeg kørte så mange diske, men her er skønheden! 🙂

Og jeg kastede ikke en ud som Plushkin: Jeg reddede det, jeg reddede det. Sandheden og troede ikke, at det ville være nyttigt. Bare kastede det ikke væk

Oksana, BRAVO! Jeg fandt en rigtig god idé, men også delt med os. Umnichka! Docha vi er vokset, men altid huske, som hvert år min mand og jeg var forvirrede om julen legetøj til by- træer, der skulle være først til at bringe i børnehave og derefter til skole. Men intet - børnebørn, som vi er!? Ideen er nyttig og senere. Et problem med diskene, vil vi ikke - programmøren mand vil begynde at langsomt hamster hjul nu! )):

Mange tak! . Forresten blev vores cd'er ikke hangt på juletræet (som jeg formodede). Selv i gruppen fik børnene ikke lov til at hænge overalt. i samlesalen blev taget. Nå, jeg sagde, at hvis der er flere diske, så gør jeg det da

Ja ja, Oksana! Ja ja, godt færdig! Jeg så ingen af ​​dem. Tænkte jeg på det selv?

Tak! nej - med tinsel bolde, jeg ikke kom op med - på internettet peeped. Men der var en tyk tinsel, at diskene selv ikke kunne ses. Jeg brugte den tynde. Men med en krans - min opfindelse. I går præsenterede jeg mit projekt for min familie og startede her. Alle er forbundet med ideerne. Far sagde, at vi skal hænge. Mor huskede på, at hendes ven ikke havde noget at gøre uden en god sconce. Generelt føler jeg, at lampen har en fortsættelse. Forresten, om aftenen skød han endda lidt mere, men allerede i en ændret form vil jeg repræsentere senere, når det er helt, vil alt blive gjort: vi vil hænge det, hvor det er nødvendigt. alle forbinder.

Og der vil være en lys farve repræsentation

ja. Det vigtigste er, at præsentationen ikke bliver til et lys

Det virker så simpelt, men ser så smukt ud. Du skal give din søster idé, hun har børn, lad dem gøre det.

Mange tak! Det er faktisk meget simpelt. Selv børnene vil være i stand til at deltage

Superbolde! Jeg havde bare et par flere cd'er efter mit juletræ; Jeg tror i morgen, jeg vil prøve igen! Hvis der er et frit øjeblik, kom til at besøge mig, kig på mit juletræ fra diske, kan komme i handy idé? Jeg vil være glad!

Svetik, tak for din kommentar! Hun løb for at se. at besøge dig! (intet jeg er på dig?)

Selvfølgelig kan du gøre det på "dig", det er nemmere. Tak igen for ideen med boldene, vil jeg helt sikkert prøve.

Cool, tak for ideen, vil have noget at gøre i min fritid)))

en vidunderlig håndlavet artikel. Tak for den interessante idé og den detaljerede MK lavet - det viste sig smart.

Hvilken vidunderlig find! Vi har 2 dage til at bygge et legetøj på et by træ, rummaged via internettet på jagt efter overkommelige materialer og hurtig at fremstille. Og jeg så din vidunderlige bold. Hvad en skønhed. Og hurtigt og alle materialer er smukke. Mange tak for dette fund!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 2