30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Kufferter med egne hænder af pap

Kasse med pap med egne hænder: Detaljerede masterklasser for begyndere med foto og jobbeskrivelse

Der er mange måder at lave smykkeskrin af praktiske materialer til opbevaring af små genstande, dekorere eller pakke gaver. Et af de mest populære og tilgængelige materialer er pap. En kiste af pap med egne hænder kan være af enhver form og med enhver indretning. Dette håndværk kan udføres af enhver nybegynder, det tager ikke meget tid.

Enkel rektangulær kiste

Skær kartonmønsteret i henhold til ordningen, som kan ses nedenfor. Størrelser skal vælges afhængigt af formålet med boksen. En lille kasse er velegnet til smykker, og en større en for eksempel til håndarbejde.

Når emnet er skåret ud, fortsæt til montering. Lad os analysere fremstillingen af ​​kassen trin for trin.

 • Vi folder kartonen langs linjerne.
 • Vi lim alle leddene. Det er bedre at vælge en kvalitet instant lim eller PVA. Derudover er en god mulighed at klæbe delene med tape.
 • Pappebasis bør være dekoreret med indpakning eller andet dekorativt papir. Du kan bruge scraps af smukke tapet.
 • Når du udskærer papir, skal du sørge for at forlade kvoter til foldning.
 • Vi indpakker papiret og lim det først til indersiden af ​​kassen. Et andet papir klistrer indvendige vægge og bunden.
 • Vi dekorerer kisten til din smag med alle papirelementer, blomster, blonder, perler og perler mv.

Denne smukke og romantiske ting kan også gøres meget hurtigt fra improviserede materialer.

 • Fra det tykke papir eller pap skærer vi to emner i form af et hjerte.
 • Udskær kun 2 rektangler til sidevæggene. En af siderne vil være med "denticles" 9raquo; til limning.
 • Til montage bruger vi instant lim, det er den mest holdbare. Vi lim begge rektangler.
 • Vi lim det andet hjerte nedenunder og lukker tænderne.
 • Vi dekorerer kisten med indretning. Det vil se godt imiteret blonder.
 • Ved samme ordning laver vi låget af kassen.
 • Vi supplerer arbejdet med en romantisk indretning - perler, blomster, sommerfugle osv.

For at lave en kiste, skal du:

 • Detaljer om tykt bindende karton, 8 stykker: to 16x4, 17x11.5cm og 10.8x4cm, en 16x11cm, 17x3cm.
 • Længden af ​​stoffet er 30x60 cm.
 • Detaljer om sintepon i størrelser: 40х4см, 17х11.5см, 17х3см.
 • Dekorativt skrotpapir 30x30 cm.
 • Lace strip 30x2 (3) cm.
 • Elementer af indretning til din smag.
 • Lim "moment9raquo; hurtig tørring.
 • Linjal og blyant.

Lad os begynde at arbejde på et håndværk

Vores mesterklasse begynder med fremstilling af basen. Detaljer for væggene er limet til bunden. Lim smør de nederste ender af hver del, anvend, niveau og tryk på den i nogle få sekunder. Hvis limen er god, greb den hurtigt. Små uoverensstemmelser vil blive lukket med klud og papir.

Mens håndværket tørrer, forbereder basen papir og stof. Hvis skrotpapiret med et mønster skal du tage hensyn til dets fremtidige placering, når du skærer dele. Vi arbejder på disse ordninger:

Før du limer nogle dele, skal du sørge for at prøve dem. På dette tidspunkt kan fejlene rettes.

Den mest omhyggeligt det viser sig at blive skåret ved hjælp af en brevpapir kniv og en jern linjal.

På linjerne af folder er det kedeligt at holde ikke med en skrivestang eller en pind, det letter bøjning.

Stoffet skal være lidt vådt og stryges, rette alle mulige folder. Vi udskærer detaljerne: 7x56 cm og 23x33 cm.

På sidens overflade med 3 sider (undtagen en lang) indsætter vi sintepon. Det behøver ikke meget lim, kun et par dråber eller dobbeltsidet scotch.

Vi holder en smal lang stribe stof på toppen. Vi starter fra midten af ​​bagsiden. Det vil tage mere lim.

Ikke stærkt at trække en stribe, vi lægger den på alle omkredse, enderne skal konvergere nøjagtigt bagud. Et par dråber lim kan påføres sinteponen. En lille overlapning er mere sandsynlig end en minus. På bagsiden limer vi den anden halvdel af strimlen.

Vi laver kanterne af stoffet. Først skal du vende arbejdet og holde de udragende dele på bunden. Lim først de lange, så korte sider. Bunden bliver lukket, så du kan anvende meget lim.

Før vi bøjer stoffet ovenfra, skærer vi med saks i alle hjørner og når ikke 1-2 mm til papkanten. Vi lim på samme måde lang, så korte dele.

Vi lime den indvendige overflade med skrotpapir efter at have prøvet det. Først lim strips på korte vægge, så i lang, endelig - på bunden. Bunden af ​​kisten er klar.

Vi arbejder med omslaget. Vi limer sinteponen til bagsiden og toppen (dæk) vægge. Vi lægger emnet ud på et stykke stof.

Forlad et mellemrum på 6-7 mm mellem delene. Vi vender og forlader sintonen nedenfor. Vi løser hjørnerne og limer dem til bunden. Herefter lim de lange og korte sider. Dækslet er klar. Du kan prøve det på.

Vi fortsætter med at dekorere kisten. Vi sætter blonder på stroppen, der markerer direkte på pap, en ramme (eller en anden udvalgt dekoration) på låget.

Vi trækker trådene indeni og binder det, fiks det med tape. Vi indsætter det sidste stykke scrapbumage, idet vi har båret håndtaget på saks. Særligt forsigtigt lim kantene.

Vi limer bunden af ​​kassen og dækslet, lim på bunden. Vær opmærksom på, hvordan bagvæggen ligger. Efter bunden tørrer, lim sidedelen.

For dem, der ønsker at adskille fremstilling af kasketter tydeligere og tegne nye ideer til kreativitet, har vi udarbejdet et udvalg af video master klasser:

Master klasse: papkasse

For at lave en smykkeskrin eller andre små ting, behøver du ikke at have en stor håndlavet oplevelse eller sjældne ikke-standardværktøjer. Der er en hel del sådanne kasser, det er nok at se på masterklassen grundigt og tilbringe lidt tid.

En kiste af pap vil glæde sit udseende og funktionalitet.

Den udvendige indretning kan ændres efter mesterens vilje, og inden i passer den til alle de små ornamenter, der plejede at ligge rundt overalt.

For at komme i gang skal du først forberede et paparkart. Dens dimensioner kan være alt afhængigt af hvad de endelige dimensioner skal opnås.

Papen skal mærkes med en blyant eller pen og skære konturerne ud. På samme tid kan siderne være alle størrelser, det vigtigste er den generelle figur af den fremtidige kiste, som gør det muligt at samle og lim æsken.

Alle bøjningslinjer skal bøjes og limes på de steder, hvor kisten skal tilsluttes. Med en tæt karton er det sværere at arbejde end med de sædvanlige til applikationer, men det er dette materiale, som vil danne en solid konstruktion, der tjener som et pålideligt sted til opbevaring af små ting.

På samme måde skæres skuffen af ​​den fremtidige kiste ud, bøjes og indsættes. Du kan lim dele af pap sammen med PVA lim eller superlim, men den mest pålidelige og varige mulighed er scotch.

Den næste fase vil være en smuk sag på kisten og skuffen. Til dette kan du tage indpakningspapir, det er tyndt og smukt vil ligge på overfladen af ​​enhver pap. Og du kan bruge gammelt tapet.

Papir, der skal indsættes i boks og mini-boks, kan være anderledes i farve eller mønster, det er vigtigt, at det falder sammen stilistisk. Så vil håndverket se harmonisk og smukt ud.

Indpakningspapir kan også limes med PVA, men tosidet tape, der sikkert fastgør papiret til bunden og ikke trækker det af, vil være meget mere effektivt og diskret.

På samme måde er det nødvendigt at skjule den grimme overflade af en af ​​hylderne i den fremtidige kiste. Det er nok at indsætte indpakningspapiret på en af ​​siderne, hvilket vil være synligt, når det bruges.

Når basen er klar, kan du gå videre til konstruktionen af ​​kassens forvæg. Den er også skåret af pap, indsat med indpakningspapir og fastgjort til hovedstrukturen.

Yderligere dekoration kan ske efter ønske, klæbende blomster eller ornament, perler eller perler.

For at gemme små smykker og hårnåle kan du lave en sød papkasse i form af et hjerte.

For at gøre det, skal du forberede et hjerte lavet af pap, langs hvis omkreds limes to dele af væggene. For at lim sammen er kartonen bedst limet med Moment, dette vil sikre pålideligheden af ​​designet.

Væggene er to rektangler af pap, en af ​​hvis lange sider skæres af udragende hjørner, som gør det muligt at klæbe til bunden.

Ved at holde boksens anden væg på plads, er det nødvendigt at lave små tillæg for sammenføjning af de to dele sammen. For at sikre, at de sidder fast sammen sikkert, kan du rette dem med pinde eller klip et stykke tid.

Ved anvendelse af en indvendig indretning af indpakningspapir eller gammelt tapet er det nødvendigt at indsætte to elastikbånd, som efterfølgende holder dækslet.

Derefter skal begge bånd limes til lågets overflade, der derefter indsættes med indpakningspapir.

Når begge dele er sammenføjet, er indersiden, limningsplaceringerne og arbejdsfejlene skjult af et smukt papir, så indersiden er så smuk og pæn som udvendig.

På perimeteret kan hjertet blive limet med fletning eller snørebånd på mesterens anmodning.

Den øverste dekoration af låget på kisten er også gjort vilkårligt afhængigt af de tilgængelige materialer og udsmykningen. Det kan være blomster eller sommerfugle, dekoreret med perler. Og måske decoupage, hvis du vil bruge tid på at dekorere.

Hvor meget tid på dagen bruger du på madlavning

Hvor meget er din mad skadelig for dit helbred?

tage en test af 20 spørgsmål

Har du mangel på søvn?

tage en test af 10 spørgsmål

Er du en ærlig mand?

tage en test af 25 spørgsmål

Er du repræsentant for den civiliserede verden?

UkrasSebya.ru

Portal om smykker og smykker

Boks til smykker med egne hænder

Kiste til smykker, den mest alsidige og nødvendige vare til kvindelig brug. Det er meget bekvemt at gemme alle smykker i kisten, især at du kan gøre med dine egne hænder. Kisten til smykker lavet af pap ser meget smuk ud, det er ikke svært at lave det selv fra enkle og tilgængelige materialer. Og også du kan præsentere en smykkeskrin lavet med dine egne hænder, og dette vil være den mest mindeværdige og kære til en persons gave. Produkter fremstillet med egne hænder er altid mere værdifulde, da de er eksklusive. Og hvordan man laver en smykkeskrin til dig selv med de hænder, du vil se nedenfor.

De materialer du har brug for: Bundet karton (helst 2 mm tykt), PVA lim, malingstape (4 mm bredt), Moment-Crystal lim, almindeligt papir, stof (helst bomuld), 2 stk tape på 15 cm

Værktøj: kniv, sakse, selvhelende kappemåtte. eller et unødvendigt stykke linoleum, en linjal, en syntetisk børste til lim en blyant, en stak til udjævning af overflader og hjørner, en krukke under limmen

Begynd med samlingen af ​​basen. Til dette skal du tegne en tegning.

Dernæst skal du skære alle kartondele fra tegningen og gå direkte til selve forsamlingen, hvor du skal bruge et maletape, et krystalmoment og en stak.

Vi limer væggene ovenfra til bunden, ikke fra siden. Lim skal påføres på dele langs hele længden. Vi anvender en masse lim, vi fortryder det ikke for at holde kasketten stærk.

Når du anvender delen, skal du altid justere, limen tørrer langsomt, så du har mulighed for at sætte delen glat.

Lim først en lang væg, så to korte, lim den bedre til at lægge på to sider, så du får en pæn vinkel

For at lime skillevæggen mellem de to sektioner skal du på forhånd markere det sted, hvor det vil stå.

Påfør derefter lim til partitionen og indsæt det sted, hvor det vil stå. Nu skal vi tage hvide akrylmaling og male alle de øvre sektioner af detaljerne, så farven på stoffet på siderne ikke forvrænges.

For at styrke alle hjørnerne skal du tage et stykke maletape og fastgøre alle hjørner af din kasse og glatte det godt. Det er bedre at løsne stakken, og stram det derefter fast.

Derefter skal du klæbe indersiden af ​​din kiste

Her skal du igen bruge stakken, stryge klæbebåndet fra den klæbte kant til hjørnet og langs hulen.

Vi styrker indenfor alle leddene.

Dernæst skal du forberede en platform til ringene. Og for at hæve gulvet skal du lime limen til de lange vægge i det lille rum i "prop".

Endelig har du gennemført kartonbasen i din kasse. Det næste skridt er at dekorere.

For at dekorere kassen med en klud, skal du kende et par tips.

 1. Stoffet dækker helt pap. I den færdige kiste bør der ikke være huller overalt.
 2. Undgå åbne nedskæringer.
 3. Påfør klæbemidlet i et tyndt, ensartet lag, så det ikke trænger gennem stoffet til forsiden.

Sæt stoffet på pap med PVA lim.

Spred limen på siden og strimlen på indersiden af ​​væggen med lim.

Skær derefter et hvidt papir på rektanglet med en længde svarende til to korte vægge og en lang en. Højden af ​​papirstykket er lig med væggenes højde sammen med bundens tykkelse.

Påfør lim til papirstykket i et tyndt, jævnt lag.

Lim papirstykket til den forkerte side af stoffet.

Inden du skal lime kvoterne på bagvæggen, skal du lave klip på dem for at danne hjørner.

Stik ud kvoter og lim dem.

Så vedhæfter vi godtgørelserne nedenunder.

Efter limning opnår vi plane vinkler.

Herefter lim vi bunden af ​​indersiden af ​​kassen. Skær ud to stykker papir for at matche bundens størrelse, lim detaljerne på stoffet og skær ud ved at trække 1,5 cm tilbage.

Først glasur bunden med lim, placer vores del der. Lim derefter kvoter og hjørner. Vi glatter alt sammen med en stak.

Luk skærekortet, et rektangel af klud.

Tag nu dækslet til din kiste.

Dækslet skal bestå af tre dele: bunden, låget og ryggen. Låget vil være med et mellemlag af sintepon. Bunden og rod - med et lag hvidt papir. Her skal du først indsætte papiret på pap, og først derefter - stoffet. Dæk dækslet med lim og anbring det på sinteponen.

For at dekorere dækslet med en suspension, lav en lille spalte. På den lange side markerer vi midten. På kort - 1 cm fra kanten. Vi laver et lille slot, indsæt et bånd der og lim det til halsens cover.

Til omslaget skærer vi stoffet med kvoter på 2 cm på hver side.

Vi arrangerer alle tre detaljer på stoffet og efterlader en afstand på 3-4 mm mellem dem. Fladdele er limet på en gang, delen med syntheponen er midlertidigt fastgjort til rygsøjlen med stykker af malingstape, for ikke at fidget. Og lim kvoter langs den lange kant.

Vi laver et snit til suspensionen.

Vi gør hjørnerne med minimal fortykning, vi skærer stoffet langs pap, og når ikke vinklen på 2 mm. Når vi har dannet alle fire hjørner, lim kvoter på korte sider.

Det er tid til at klæbe båndstopperne. Takket være dem vil hængslet vare meget længere. Ja, og brug låget med propper mere bekvemt.

Klip to bånd 14 cm lang og lim dem symmetrisk ved hjørnet til dækslet. I en afstand af 1 cm fra kanten skal de være fri. Resten er limet.

Lav nu flybladet. For at gøre dette skal du klippe papirstykket med en længde på 2 cm kortere end dækslet og en bredde på 1 cm allerede. På tre sider er kvoterne 1,5 cm, med fjerde - 3 cm. Denne lange godtgørelse vil skjule senere mellem rygsøjlen og bagvæggen.

Høringer på papirdele danner som følger: På den lange side afskærer du overskydende stofflush med kanten af ​​papirdelen. Fra den korte side skal du lave en ødelagt linje som i billedet nedenfor. Vi lim den lange side først, så den korte.

Den resulterende del limes til flyvebladet. Det vil se sådan ud:

Det er på tide at forbinde hovedboksen og dækslet. For dette glasur vi bunden med øjeblikkristalllimmen. Lim vi sætter på en mindre del, dvs. på bunden af ​​kassen og ikke på låget. Vi når ikke kanten lidt og spred limen omhyggeligt, så den er jævnt fordelt.

Tryk bunden af ​​kisten på bunden af ​​låget. Bagvæggen er kombineret med kanten af ​​delen, de tre ydervægge vil have indrykkninger på 7 mm. Generelt limes karton sammen hurtigt, den største forsinkelse i stoffets kvoter. Det er nødvendigt at vente, indtil det hele sidder fast og bunden ikke ligger bag kisten.

Så lim jeg ryggen til bagvæggen. Ligeledes vil kun at trykke bøger ikke fungere.

Derefter kan du indsætte de frie ender af båndstoppene på boksen på PVA'en. Det skal gøres symmetrisk på begge sider.

Lad os limke indersiden af ​​kassen. Til dette skar vi to lange rektangler ud. For en dyb adskillelse vil dette rektangel være 5,2 cm i højden, for en lille vil den være 2,3 cm.

Vi limer papirdele til stoffet, skæres ud, limer godtgørelserne. Fra en smal kant forlader vi godtgørelsen gratis.

Lim forsigtigt del på plads. Vi starter fra slutningen, hvor vi har en gratis godtgørelse. Vi holder del i trin på hver af de 4 vægge. Stryg forsigtigt hjørnerne med en stak. Hvis du ikke stryger, vil der være afrundede huller i hjørnerne i hjørnerne.

Fugen er lavet tæt på forvæggen.

Det er fortsat at lave ruller til ringene af hvide filtruller.

Til din kasse har du brug for 6 stykker filt, 20 cm lang og 5,5 cm bred. Rul dem i stramme ruller og lim dem med lim. Læg rullerne tæt sammen og lim.

Her er en vidunderlig kasse lavet af pap fremstillet af egne hænder. Du kan også vise fantasi og gøre designet af en sådan boks, som du vil. Nedenfor er en anden ide om kisten med dine egne hænder i video tutorial.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 3 =