30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Kombination af burgunderfarve

Hvilken farve kombineres med bourgogne i tøj, interiør?

Bordeaux, eller som det også kaldes, er farven på modne kirsebær eller dyre roser storslået. Få kan modstå sin skønhed og charme. Han går ikke ind i hovedfarvepaletten, fordi den blev skabt ved at blande skarlag og kaffe, og navnet blev givet til ære for Bordeaux - den berømte vin fra Frankrig.

Fra rød burgundy lånte de bedste kvaliteter: imperiousness, initiative, purposefulness. Fra brun - permanent, maskulinitet og pålidelighed. I oldtiden blev det betragtet som en af ​​de vigtigste attributter af monarker, der anvendes i heraldik.

I moderne tid har den ikke mistet sin relevans og er forbundet med sådanne begreber som respektabilitet, en værdig position blandt andre og i samfundet. Dette er det vigtigste svar på spørgsmålet, hvorfor kombinationen af ​​bourgognefarve med andre nuancer er så vigtig i dag på alle områder af det menneskelige liv.

Mætning, dybden af ​​det kan skabe en effekt, understrege følsomhed og lige lidenskab. På den anden side kan denne skygge undertrykke eller undertrykke. Visuelt reducerer claretfarven objektet, tøj eller interiør, bliver et værdigt alternativ til sort. Hvad angår tekstur, ser det ud hver gang: På den glatte overflade er det adel og selvbeherskelse på mat - højtidelighed og luksus.

At have en kraftig energi burgundy farve altid tiltrukket øjet for dig selv, bliver centrum af opmærksomhed. Det er meget vigtigt, at beskrive denne skygge, være i stand til at forestille sig det ikke kun separat, men også forestille sig hvilken farve der kombineres med burgunden perfekt.

Hvilken farve kan ideelt set kombineres med burgunder

Det er forskellige kombinationer, der giver den en særlig følelsesmæssighed og den ønskede effekt, det være sig tøj, interiør, møbler eller blomster.

Denne kombination er længe blevet en klassiker. Denne tandem er forbundet med tilbageholdenhed og praktisk. Men samtidig er der en risiko for, at en sådan kombination kan se utænkelig eller dyster. For at forhindre dette, kan du fortynde det med hvidt.

Dette valg ser mere vellykket ud i betragtning af, at den grå vil være lys. Disse nuancer kan skabe den rigtige kontrast, og dette vil understrege dybden af ​​burgunder. Denne kombination ser moderne, spektakulær og stilfuld ud.

Denne skygge er udstyret med egenskaben for at understrege og altid singler ud ens følgesvend. Hvis du vil understrege og adskille, for eksempel møbler i køkkenet eller i badeværelset, men ved ikke, hvilke farver mørkebourgssættet kombinerer med, så prøv at kombinere det med hvidt. På baggrund heraf vil møblerne se endnu mere intens, og dybden af ​​farve vil virke endnu dybere, især hvis disse to nuancer tages i lige store mængder.

Kombinationen af ​​burgunderfarver med creme, karamelfarver er en ideel måde at gøre interiøret raffineret og elegant. Tenderness, blødhed af beige - dette er en succesfuld kombination med Bordeaux's styrke. I tøj vil dette ensemble understrege kvindelighed og charme.

Bordeaux er i mode nu. Denne skygge er din favorit og går til dig, men hvilken farve kombineres med bourgogne i tøj, du ikke ved? Så følg vores råd og anbefalinger, og du vil altid se smukke og fashionable.

 • En bukserfarvet kirsebærtræ og en orange bluse vil tilføje elegance og effektivitet. Hvis du har en høj post og en kjolekode, er du ikke tilladt sådan en alliance, så kan du bare gøre med det sædvanlige orange tørklæde.
 • Med hvilke farver passer bourgognefarven med tøj? Hvis vi mener, at tandemet med blå og bourgogne altid ser usædvanligt ud og endog højtideligt, så kan kjole af himlenes farve suppleres med smykker af den udsøgte vins skygge.
 • Med hvilke farver passer bourgognefarven? Hvis du er en modig og ung person og ønsker at se imponerende ud, tiltrækker du andre, forsøger at forbinde den med gul. For eksempel bære gule leggings og en bourgogne tunika, belagt med en guldrem. Denne outfit forårsager usædvanligt positive følelser, gør ikke "cut9raquo; ser.

Designere rådes til at bruge denne farve i forskellige rum, dog med ekstrem forsigtighed i sådanne rum som en børnehave, en korridor og en gang. Den største betingelse for anvendelse er en følelse af proportionalitet og rationalitet. Hvilke farver blander burgunder i interiøret, hvilke kombinationer vil være mest succesfulde?

 • Fremragende ser denne skygge ud med en rolig og neutral: beige, fløde, mælk, hvid eller grå i lyse farver.
 • Kombinationen med guld vil give rummet pompositet og ekstraordinær luksus.
 • Kombination med brunt eller sort er besværlighed. Det er især relevant, når man opretter et interiør i en klassisk stil.
 • Hvilken farve kombineres med bordeaux, når man skaber dristige designløsninger? Til disse formål er det bedst at bruge den grønne palette og også hente detaljer om pink eller røde nuancer.

Bordeaux manicure: variationer og design

Brug en manicure i Bordeaux farve kan være i forskellige versioner og i mange tilfælde.

 • En sort / hvid belægning af negle med denne farve ser stilfuld, smuk og elegant ud.
 • Hvilken farve er bourgognelaken på neglene? Der er mange sådanne kombinationer. For eksempel ser denne farve godt ud med hvid. Sidstnævnte bløder bourgogne aggressivitet, så dette manicure ser lige godt ud.
 • Forbindelse med sort er en klassiker af valg. En sådan tandem vil tiltrække andres opmærksomhed til dine hænder.
 • Hvilken farve kombineres med bourgogne på negle? Kombinationer med guld ser luksuriøse ud. En sådan manicure skinner simpelthen med den herlige skygge og den skinnende glans.
 • Tandem med rhinestones er en forfining og subtilitet i charme.

Uanset hvilken stil og design du vælger, glem ikke om følelsensormen. Et attraktivt manicure tolererer ikke overbelastning med dekorelementer.

Bordeaux roser: med hvilke elementer i farvepaletten er de kombineret?

Roser forårsager altid i den retfærdige sex lidenskabelige følelser, lidenskab og beundring. En bouquet af roser i Bordeaux farve skal samles korrekt og korrekt, så disse følelser vækker sig i sjælen til den, som den menes med.

Hvis du forstår spørgsmålet om hvilke farver der kombineres burgunder roser, er det bedst at bruge i buket lavendel eller lilla nuancer. Skælvende og charmerende, de vil ligne i kombination med hvide. For en solid kvinde er sammensætningen, der er indsamlet fra mættede burgunder og lilla roser, et tegn på hengivenhed og respekt.

Luksus, adel, subtil smag og elegance - det er med disse begreber forbundet med claret køkkener. De ser altid dyre og udsøgte ud. Psykologer mener, at denne farve foretrækkes af mennesker med en god sans for humor, høj intelligens og udviklet fantasi. Valget af Bordeaux farve er forståeligt og berettiget, det vil nødvendigvis tilføje et strejf af individualitet til interiøret, gør det respektabelt.

I store køkkener ser mørke marinemøbler meget harmonisk ud. Og varmere nuancer reducere visuelt rummet. Derfor er det nødvendigt at forstå og vide, hvilken farve der kombineres med burgunder. Køkkener af denne farve til at indstille små værelser har brug for minimal. Det vil sige, at det er ønskeligt blot at trimme rødbrunet med små overflader.

I modsætning til rødt, som som bekendt virker irriterende på psyken, giver bourgogne ikke voldelige følelser.

 • Det er sikkert at kombinere denne farve med hvid.
 • Guldelementerne i finishen ser flot og rigeligt ud på denne baggrund.
 • Hvis du supplerer interiøret med sort, vil dit køkken se endnu smukkere og elegant ud. Efter alt, sort, burgunder og hvid - det er en klassisk kombination. Med hensyn til facaden kompletterer møblerne i denne skygge perfekt interiøret med lyse vægge.
 • Hvis du vil have blødhed og komfort i dit hjem, skal du tilføje et par lys gråtoner til den burgunder-hvide kombination. Væggene i dette tilfælde, trimbeige eller mejeri. For originalitet og usædvanligt, skal du inkludere lysblå elementer i indretningen.
 • Usædvanlig og spektakulær kombination af burgunder og sort udseende. Sidstnævnte i denne sag understreger Bordeauxs energi.

Et vigtigt tilbehør i ethvert rum er gardinerne. For burgunder køkkener er det bedre at vælge tekstiler, hvilket er i harmoni med farveområdet af møbler.

Med hvilken farve blandes bourgognefacaden af ​​køkkenet perfekt og perfekt? Oprettelse af et sådant interiør, først og fremmest, skal du ordentligt arrangere belysning. Det må være dissipativt. Så lidt som muligt skal du bruge lyse nuancer: gul, pink eller grøn, hvis du ikke har planer om at fokusere på dem.

Stilfuld og flot look spejlfacader, blank eller lakeret, krystalkroner og lamper, gennemsigtige genstande af retter. Gulvet er fortrinsvis lavet af træ.

Som du kan se, bør denne farve i udformningen af ​​lokalerne bruges omhyggeligt og klogt. Det er lunefuldt, men med den rigtige kombination kan det skabe et luksuriøst, varmt og meget hyggeligt interiør.

Hvilken farve kombineres med burgunder i tøj og indretning: funktioner og interessante muligheder

Bordeaux farve er ufrivilligt forbundet med dyr vin, chic roser og søde kirsebær. Denne unikke skygge ser godt ud i forskellige anvendelser: i design af lokaler, i tøj og makeup. Denne tones særegenhed blev anerkendt i de sidste århundreder. Bourgogne blev udelukkende båret af særlige personer og aristokrater. Hidtil har denne skygge en ekstraordinær popularitet blandt modedesignere og indretningsarkitekter. Overvej de interessante farver og farver, som burgunder kombineres i forskellige applikationer.

Det er selvsikker folk, målrettet og vellykket. Denne farve er universel, den kan bruges i kontorbue, i sports tøj og endda i brudekjole. Folk der foretrækker kirsebærblomst, oftest kreative individer: forfattere, kunstnere, filosoffer.

Nogle psykologer forsikrer det modsatte om, at langvarig udsættelse for burgunder kan forårsage depression. Vi kan konkludere, at denne tone ikke må misbruges. Du skal vælge en ting i en moden ydeevne: sko, overtøj, tilbehør, kjoler. Hvis reglen ikke overholdes, risikerer billedet at blive overfyldt.

Bourgognefarvet er velegnet til selvsikrede kvinder. Det ser bedst ud på piger med svagt hudfarve. Repræsentanter for en lysere skygge bør ikke modløses, de kan også anvende en klaretone i deres garderobe, men meget omhyggeligt og doseret. En hovedregel: Glem ikke hvilke farver burgundfarven er kombineret med, hvis kombinationen er forkert, bliver din stil dyster eller fuldstændig latterlig.

Det kan også erstattes af sine nuancer:

Hvad gør en claret farve match?

Før du lægger på en kirsebærskygge som hoved, skal du finde ud af, hvilke farver burgunder i tøj kombineres med. For at sikre, at dit billede ikke ser latterligt ud, følg enkle regler. Kombiner det med klassiske nuancer, de vil aldrig gå ud af mode og er altid relevante.

 • Brugen af ​​sort i kombination med vinens farve ser meget reserveret og stilfuldt ud. Med den forkerte kombination bliver dit billede måske dyster og unprepossessing. For at forhindre dette skal du vælge en bourgognefarve mere eller mindre lysfarve. En anden mulighed - at supplere stilen ved at tilføje en anden nuance: fløde eller mælk. Denne bue passer perfekt til dagligdags slitage og til en festlig begivenhed.
 • Brugen af ​​klassiske grå nuancer giver billedet nye farver. Vælg ikke mørkegrå farver, giv fortrinsvis lysere toner. Denne kombination vil nøjagtigt understrege den fantastiske tone af modne kirsebær.
 • Brugen af ​​hvid er også passende med burgunder. De supplerer hinanden perfekt. Hvid farve ser mere lys ud, og bordeaux virker mere ekspressiv. En sådan bue vil give friskhed og lethed.

Ud over de klassiske toner ser burgunden godt ud med mere levende løsninger:

 • Gul. Hvilken farve er den mørke rødbrune? Faktisk er der mange af dem, en af ​​dem er en lysegul farve. Kombiner vinfarven med en lys gul kan være i det tidlige efterår. Denne løsning er velegnet til lyse personligheder, som ikke er bange for at eksperimentere på deres egen måde.
 • Blå. For en harmonisk kombination, skal du vælge mørke og rige farver af blå. Ved hjælp af det kan du oprette et sportligt billede, for eksempel kan en bourgogne windbreaker og blå bukser være en glimrende løsning til sport. Bijouterie blå skygge perfekt i harmoni med burgunderkjole.
 • Green. Påfør grøn med farven på den kirsebær, du kan, men så forsigtigt som muligt. For eksempel kompletterer chic perler med smaragd farve elegant kirsebærkjole. Mange piger undrer sig over, hvilken farve der kombineres med bourgogne på negle. Det er den grønne farve i manicuren, der vil se godt ud som et supplement til dit billede.

For at skabe et romantisk billede skal du bruge blide og pastelfarver. Overvej med hvilke farver burgunder i tøj kombineres:

 • Pink skygge i kombination med bourgogne vil give billedet ømhed og ro. For at gøre tøjets udseende harmonisk, bør den lyserøde farve råde over burgunder. Denne kombination er velegnet til både det daglige billede og kontorbuen.
 • Anvendelsen af ​​guld med et strejf af kirsebær er velegnet til forskellige festligheder og vigtige arrangementer. Et luksuriøst billede vil ikke forlade nogen ligeglade.
 • Beige toner giver kvinder af kvindelighed og blødhed. Hvilken farve kombineres med en bourgogne? Selvfølgelig er den klassiske beige. Kjole eller beigebukser er en stilfuld løsning. Dette er en succesfuld kombination for kontostil eller forretningsbillede.

Før du vælger sko, skal du beslutte dig om stil og emne af tøj. Til dato er en meget stilfuld løsning suede burgundy sko med høje hæle eller platform. Bordeaux nuancer spiller harmonisk på benet og skinner fra kirsebærfargen til næsten sort. Udover ruskind ser det også fint lakeret sko, lædersko, samt sportssko.

Brugen af ​​denne skygge er karakteristisk for læbestift, skygger og forskellige neglelakker. Overvej hvordan man korrekt kombinerer kosmetik og hvilken farve der kombineres med bourgogne.

 • Læbestift. Lipstick nyanser af Bordeaux bruges hovedsagelig til aftenbilleder, til fest eller begivenheder. Lys skarlagede læber vil fremhæve dit billede, give seksualitet og nåde. Repræsentanter for det retfærdige sex med mørkt hår bør se nærmere på en så klar beslutning. På brunetter ser Burgundy læbestift mere naturligt ud, og på blondiner er det mere levende og effektivt.
 • Shadow. Billedet af mystiske og uforudsigelige vil hjælpe de mørke-bourgogne skygger. For at gøre øjnene mere udtryksfulde, brug som supplerende skygger med glitter af guld og skinnende nuancer. Denne makeup passer perfekt til blå, grønne og brune øjne.
 • Neglelak. Farvelængden af ​​neglelak når mere end hundrede forskellige nuancer af burgunder. I modsætning til resten af ​​kosmetik kan en lak af denne skygge bruges i hverdagen. Ulempen ved mørk lak er, at det er nødvendigt at bære en sådan manicure så pænt som muligt, enhver chip eller sprække vil være mærkbar.

Brug burgundy farver i interiøret

Som du ved, har burgundfarve blevet populær, ikke kun på modeområdet, men også i indretningen det har en ekstraordinær efterspørgsel. Den bruges i forskellige rum: i køkkenet, i soveværelset, i stuen. Lad os overveje mere detaljeret, med hvilke farver burgunder i et interiør er kombineret.

Det er bedre ikke at bruge kirsebærtoner som den vigtigste i små værelser med utilstrækkelig naturlig belysning. I et sådant rum vil det være ubehageligt at være: det bliver dyster og dyster. Bordeauxfarven kan bruges som et supplement til de lyse farver.

Sørg for at bruge kontrasterende farver. Blikanter af burgund skal understreges for fuld farveoplysning.

Brug ikke kolde toner som fortynding, det er bedre at give præference for et varmere farveskema. For eksempel kan du bruge fersken eller "kaffe med mælk".

Da burgunder er en uafhængig farve for at forhindre konflikt mellem farver, må du ikke bruge yderligere mørke nuancer, som mørk lilla eller marinblå.

Bordeaux farve i soveværelset

Soveværelset er først og fremmest et sted at slappe af. Dette værelse skal være så behageligt og hyggeligt, og så let som muligt. Vi vil finde ud af, hvilken farve burgunden er med:

 • Sennepsfrø. I denne farve kan udføres forskellige elementer af indretning og naturlige møbler. Da sennep ikke er lys, skal du installere i værelset så meget som muligt kunstig belysning.
 • Lysegrå. Soveværelset i denne farve bliver streng og samtidig raffineret. Levende blomster supplerer perfekt denne kombination.
 • Hvid. En snehvid farve vil opfriske dit soveværelse. At falde i søvn og vågne op i et sådant rum er en komplet fornøjelse.

Farve af modne kirsebær i det indre af stuen

I det indre af stuen bruges farven på modne kirsebær ofte som en ekstra nuance med hjælp af den accent på vægge eller lofter.

Farverne i stuen kan være helt forskellige. Overflow indvendigt af mange indretning elementer er ikke det værd, nok til at skabe komfort i rummet til at dekorere en vinterhave. Dette vil hjælpe dig med at leve blomster, som vil se fantastisk ud på en klaret baggrund. Sådan en stue vil glæde dig og dine gæster.

Den unikke af Marsala-tonerne blev ikke ignoreret i køkkenets moderne interiør.

Kombinationen af ​​en skygge af marsala og naturlig beige bruges ofte i køkkener. Som i de andre rum bør den mørke farve være moderat. For eksempel ser et køkken sæt i en mørk farve altid godt ud mod baggrunden af ​​lyse vægge. Som en krydret notat kan du tilføje en smaragd eller turkis farve. Klassisk hvid og sort kan bruges på ethvert sted og i enhver mængde er det berettiget af, at sådanne farver altid vil forblive på mode og også perfekt supplere Marsala's smukke skygge.

Rige i nuancer af burgunder er universel: perfekt harmonerer i indretningen, glæder det rimelige køn med modetrends. Det vigtigste er at vide, hvilken farve der kombineres med burgunder og hvordan man anvender dem ordentligt.

Kombination af bourgogne med andre blomster i tøj

Bordovoe - en rig, ædle og elegant farve. Bordeaux (Bordeaux) - Betydningen af ​​ordet blev modtaget i byen med samme navn i det sydlige Frankrig, hvor vinen blev produceret i en overraskende mørk skarlagen farve. Denne smukke skygge blev opnået ved at blande kraftigt rødt og roligt brunt. Han indsamlede et notat af dyr vin, modne kirsebær og kongelige roser, der var forbundet med luksus og aristokrati.

I garderobeskabet kan han sikkert tilskrives klassikerne på lige fod med sort, hvid og grå. Beklædning af burgunderfarve passer både til hverdagens kontorbuer og til højtidelige aftenbilleder. I burgundy er der en anden god bonus - det skærer visuelt figuren og udvider silhuetten perfekt.

Ruby, marsala, carmine, sangria, mahogni, vin, burgunder, maroon, granatæble - nuancer af burgunder. De skelnes af lysstyrke, mætning, podton, men hver af dem er utrolig smuk. Al den bourgognepragt kan åbnes i de rigtige kombinationer med andre farver. Så med hvad blander den?

 • Bordovy med grå - en meget vindende kombination for enhver alder. Rolig og blød grå afslører fuldt ud dybden af ​​burgunder. Disse farver er velegnede til at skabe moderne og stilfulde billeder. En voluminøs strikket grå sweater og bukser i en smuk Bordeaux skygge - fremragende kezhual-bue.
 • Burgund med sort er en upåklagelig klassiker. Duet af disse farver personificerer tilbageholdenhed, laconisme, selvtillid. Hvis du vil blødgøre det strenge billede lidt, kan du fortynde det med en tredje farve, blødere og lettere. En klassisk trusser og simpel sort krop er en perfekt kombination til kontor- og forretningsmøder. En klaret frakke tilføjer lysstyrke og endda romantik til den sædvanlige samlede sort.
 • Bordovy med hvid - en lys og effektiv blanding, i dette outfit kan bare ikke gå ubemærket. Hvis lige proportioner af disse farver i billedet virker for dristige beslutninger, kan du bruge claret tilbehør til hvide ting. En håndtaske med vinfarve og en hvid bluse er som om der er skabt til hinanden.

 • Bordovy med beige - en utrolig feminin alliance. En varm kombination af cremet beige nuancer med kontrastfarve burgunder ser meget udsøgt ud. Strenge sandgrave, hvid skjorte og tætte kirsebærbukser - træk ikke dine øjne væk!
 • Bordovy med pink - en anden feminin og blid kombination. Når du vil se ædel og romantisk. En sød og luftig bluse af pink farve og langstrakte burgunder shorts fra et kostume stof - til rigtige cocktails!

 • Gul og burgunder - kombinationen af ​​disse farver er inspireret af naturen selv. En svimlende blanding af efterårsfarver. Du kan trygt eksperimentere med forskellige nuancer af gul - sennep, halm, rav, safran. Sennep jumper og lige bukser af dyb karmin farve vil se imponerende ud på en tur på en fridag.
 • Grøn og burgunder - en kombination, hvor det er meget vigtigt at vælge de rigtige nuancer. Det er godt at bruge mørkegrøn, oliven og khaki. Den smaragd kjole med ultra-trendy marsala sko er en fed og original løsning.
 • Kombinationen af ​​burgunder med blå er meget inspirerende og behagelig udseende. Ved hjælp af tingene i disse farver kan du oprette lyse og simpelthen svimlende billeder. Hvis en blonderkjole af himmelsk farve suppleres med en stilfuld vingeblader, får du et tilbud på en sommeraften.
 • Bordeaux og guld - et fantastisk, luksuriøst og festligt ensemble. Disse farver bør ikke vælges for hver dag, men i højtidelige hændelser vil de hjælpe med at skille sig ud og se fantastisk ud. Aftenkjole af burgunderfarve med gyldne ornamenter kan findes i samlinger af de mest kendte modedesignere.
 • Burgund og blå - en moderne og stilfuld duet. Sammen ser de meget interessant og ædle ud. Et lag indigo skygge og en klaret hik af en stor parring vil være utroligt komplementære.

Ovennævnte er de muligheder, som burgunder kombineres oftest. For at forestille sig, hvordan det ser ud i sammenhæng med andre farver, kan du se på farvekombinationskortet.

Der er også mislykkede eksempler på kombinationer. For eksempel ser kombinationen af ​​brun og bourgogne dyster ud og kan visuelt tilføje alder. Også neon- og syrefarver bør ikke bæres med dybe og raffinerede bordeaux.

Ønsker du at genopbygge din garderobe med fashionable små ting af denne farve, tror mange mennesker, og hvem går claret? Er den velegnet til blondiner, brunetter, rødhårede? Bordeaux er ganske alsidig, det vigtigste er at vælge den rigtige skygge for dit udseende. Her skal du ikke fokusere på farven på dit hår, men på farvetypen generelt, hvilket betyder en fuld farvepalet af udseende.

Piger med farven "forår" har blondt hår med brunt farvetone, let hud med rød og fersken podtonom. De er egnede rene og lyse nuancer af burgunder: koralrød, jordbær syltetøj, maroon, burgundy.

For ejere af farve typen "vinter" er karakteriseret ved bleg hud, en kold skygge af hår, lyse læber og øjne. De passer til nuancer: Burgund, granatæble, bourgogne, vin, rubin.

Farvetypen "sommer" forudsætter gennemsigtig porcelænskind, hår med askegrå, bleg, ikke-kontrastfyldte øjne. De vil blive serveret af dæmpede nuancer af burgunder: marsala, rød orkidé, rubin, pink og burgunder.

For farvetypen "efterår" er kendetegnet ved bronze eller gylden hud, brændende rødt hår. Sådanne piger vil nærme sig nuancer af burgunder med en rød podton: rød-burgundy, burgundy, marsala, sangria.

Folk ændrer ubevidst deres holdning til samtalepartneren, afhængigt af udseendet. Billedets hovedfarve spiller en vigtig rolle. Bordovy symboliserer magt, selvtillid, en aktiv lederposition. Dette indtryk kan blødgøres eller styrkes ved hjælp af andre farver i billedet. For eksempel har den blå til sig selv og skaber indtryk af åbenhed, parat til dialog. Sort, derimod, øger burgundens alvor, effektivitet og endog tørhed.

Vin nuancer i festlige tøj taler om kvindelighed, elegance, høj position i samfundet. Guld parret med burgunder vil styrke denne effekt, vil give endnu mere luksus. Blå visuelt tilføjer ro og pålidelighed.

Denne farve blev forelsket i stjernens underværker. De smukkeste piger i showbranchen vælger nuancer af burgunder til daglige handlinger og udgår til lys.

 • Den britiske model, sanger, skuespillerinde og mode designer Victoria Beckham demonstrerer en upåklagelig forretningsstil. En grå kjole er færdig med en klaret jakke og en bulkkobling. Et lakonisk sort bælte og neutrale beige højhælesko supplerer billedet og samler dets dele sammen.
 • Amerikansk skuespillerinde og sanger Taylor Swift bruger stramme bukser af vin til at skabe et stilfuldt gadebillede. En kort frakke med sandfarve, maroonbukser og et ternet mørkt grønt tørklæde ser meget interessant sammen. Balancering af en sådan union er en neutral sort taske og brune sko i stil med kizhual.
 • Russisk tv, radio præsentator, skuespillerinde og model Victoria Bonya valgte en lys kombination af kirsebær og gul. Bourgognepakken i en langstrakt jakke og nederdel kompletteres med en bluse og taske med citronfarve. På fødderne af fashionable snickers af en mørk vinskygge. Alt sammen ser friske og effektive ud.
 • Russisk tv- og radioprogrammer, sekulær løveinde, skuespillerinde og offentligheden Ksenia Sobchak valgte en luksuriøs bourgogneklæde på gulvet. Den øverste del er broderet med paljetter og bunden er lavet af flydende fløjl. Med en kjole kombinerer Xenia en pelsvest og usædvanlige designer sandaler i tone. Hvad et udsøgt og boheme billede!

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 3 =