30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Køleskab i et lille køkken Foto

Køkken design - 37 billeder med køleskab

En af de mest frihedsbevidste med hensyn til designideer er stedet for en lejlighed eller et hus - det er et køkken. Her kan du udøve de mest dristige ideer, især i tilfælde af at du er blevet ked af det gamle udseende, eller du har købt nye enheder til din tjeneste, og de skal være elegant skrevet ind i rummet.

For eksempel er dit køleskab moralsk forældet, og du har købt mere, mere kraftfuld og mere elegant. Køkken design foto med køleskab Du finder på vores hjemmeside!

Køkken design - foto med køleskab

Hvor skal køleskabet stå i et lille køkken - foto

Hvis du har et meget lille køkken, og du ved ikke, hvordan du passer til et tilstrækkeligt højt køleskab, fordi du vil blive efterladt uden et bordplade, Prøv at finde et køleskab med køleskab med skuffer og en separat fryser med samme "vækst". De kan integreres til venstre og højre af vasken, lige under to bordpladeområder.

Husk det, hvad der er fundet til udsmykning af køkkenhjørnet i små hoteller: Det optager en lille niche og indeholder kun den mest nødvendige. Du behøver ikke at spare dig selv så meget som du sparer på et hotel, så kogepladen, mikrobølgeovnen med ovnens funktioner og andre nødvendige ting, du kan købe, er ganske behagelige og smukke, fordeler dem jævnt. Og om nødvendigt kan arbejdsfladen også synke, lukket med et specielt skjold. Skær hullet ud for skallen, fjern ikke det resulterende fragment, og gør det til et skærebræt, der ideelt set står på vasken, lukker det ikke 50-60%, det er nok.

Hvis du vil levere dit lille køkken med opvaskemaskine, skal du være opmærksom på, at de nu produceres meget kompakte. Selvom alle tallerkener ikke kan placeres der på en gang, kan du gøre det i dele. Generelt, hvis du har et meget lille køkken, er den bedste mulighed at nedrive væggen, der adskiller den fra rummet og gør køkken-niche. Hvis du bare tænker på, hvor du skal lave et tekøkken i en uplanlagt lejlighed, skal du huske på, at det kan gøres ved at fuge af en del af korridoren med skydedørene.

I Japan producerede for lang tid siden møbler-transformer, mange af vores håndværkere er overvældet af denne ide, fordi den er ideel til små køkkener. I et emne kan du placere flere indbyggede skuffer, såsom brystlader, gadgets: kogeplade, minikøleskab, arbejdsplads, som du kan bruge som spisebord.

Design et stort køkken med køleskab også, du skal tænke på - foto

Hvis du tværtimod har et stort køkken-stue eller blot et stort køkken i dit hus, vil du vælge et køleskab så rummeligt som muligt og samtidig ikke krænke den overordnede harmoni af design. Moderne sortiment giver dig mulighed for at købe et smukt køleskab, du skal bare bestemme, hvor du skal sætte det, så det ikke tager hele opmærksomheden på dig selv, som den største ting i køkkenet.

Normalt er det installeret i det fjerne hjørne ved siden af ​​vinduet, vedhæftning af et køkkenaggregat til køleskabet og integrering af det resterende tekniske udstyr i møblerne. Køkken design foto med køleskab i stil med high-tech - en af ​​de mest populære. Stål- og træflader, nogle lyse "pletter" af lamper og smukke retter, et flydende bord og lyse barstole, måske en minibar eller en bar tæller.

For vinelskere gør i dag mono og multi-temperatur køleskabe til opbevaring af vin. Dette er mere bekvemt end kælderen, hvor det er ret vanskeligt at justere den ønskede temperatur under hensyntagen til behovet for at opvarme huset og hyppige temperaturændringer uden for vinduet. For ikke at nævne, at ikke alle bor i private hjem.

Selvfølgelig er designkøleskabet til opbevaring af vine et helt særskilt luksuselement, der på ingen måde kombinerer funktionerne i et konventionelt køleskab. Men hvis du vælger den ene og den anden i samme stil, med gennemsigtige døre, kan de placeres symmetrisk på begge sider af køkkenbordet og fordeler resten af ​​møblerne med maksimal komfort. Hvis du ikke har et mål at gemme en masse vin, kan det være et lille køleskab, som nemt kan passe mellem komfuret og vasken, hvilket giver en ekstra arbejdsflade øverst.

Køkken design med et lyst køleskab - foto

Det lyse køleskab er i stand til at diversificere køkkenets monotont design. Hvis du keder dig - vælg rød, gul, grøn eller endog lyserød. Og du kan male igen!

Køkken design med indbygget køleskab - billede

Køkken design - foto med køleskab

Moderne køkken skal være ideel komfort og multifunktionelt. Derfor er det bedre at tænke på forhånd for at bruge pladsen på en sådan måde, at det er bekvemt for værtinden og hele familien at være i dette stilfulde værelse.

5 steder at sætte et køleskab i køkkenet

Det er svært at forestille sig et moderne interiør uden husholdningsapparater. Det gør vores liv behageligt og sparer meget tid. Men hvis du kan komme sammen uden en mikrobølgeovn og en opvaskemaskine, er køleskabet simpelthen en uerstattelig genstand, der er i hver lejlighed, uanset dens område.

Dimensionerne på denne enhed er langt fra små, så vi er ofte bekymrede over spørgsmålet - hvor skal køleskabet stå i køkkenet? Det er nemt, når dit køkken er rummeligt, men hvad hvis det er lille?

I denne artikel forventes der at finde flere måder at løse dette problem på, samt deres fordele og ulemper. Ikke fratages vores opmærksomhed og ejerne af store køkkener, som vil kunne tegne gode ideer til sig selv.

De mest praktiske muligheder, hvor du kan sætte et køleskab i køkkenet i et hvilket som helst område, vil du se på de foreslåede yderligere fotos.

Korrekt installation af køleskabet

Det er vigtigt at vide, hvordan man korrekt installerer køleskabet! Uanset dit køkken er det nødvendigt at tage hensyn til installationsreglerne.

Efter dem vil du ikke kun kunne overholde sikkerhedsforskrifterne, men også give køleskabet en lang levetid. Når alt kommer til alt er du enig, det er ikke det emne, vi køber hvert år.

Installationen bør overveje følgende faktorer:

 1. 1. Køle mad, køleskabet giver varme, så afstanden fra den til væggen skal være mindst 10 cm. Desuden bør væggen heller ikke være varm for at skabe unødvendig opvarmning af enheden. Hvis gamle modeller havde bagventilation - dvs. Denne regel vedrørte placeringen af ​​bagvæggen, så moderne køleskabe har ventilerede sidevægge, hvilket i høj grad forenkler situationen med installationen.
 2. 2. Af ovennævnte årsag må du ikke sætte køleskabet i nærheden af ​​varmeapparaterne - gaskomfur, ovn eller radiator. Den anbefalede optimale afstand er 50 cm. Det er også nødvendigt at undgå overophedning af enhedens krop - det er bedre at ikke udsætte det for direkte sollys. Dette gælder især hvis dit køkken er placeret på solsiden.
 3. 3. I modsætning til en gaskomfur eller en vask har køleskabet en stor bevægelsesfrihed, fordi den kun er fastgjort til stikkontakten. Men der er nogle nuancer her:
  • det er ønskeligt, at forbindelsen foretages direkte uden forlængerkabler og adaptere;
  • Tråden i køleskabet er som regel ikke så lang, så soklen skal være i nærheden;
  • Stikket skal installeres væk fra vasken og komfuret;
  • Muligheden for at jorde forbindelsen er velkommen.

Køleskabet skal installeres på et plant gulv, ellers vil det medføre unødvendig støj eller arbejde forkert.

 • 4. Og en ting mere. Tager det i betragtning, kan du undgå en række ulemper og mulige skader - glem ikke døren! I moderne modeller er der tilvejebragt en mekanisme, som gør det muligt at omarrangere håndtaget om nødvendigt og ændre retningen i hvilken køleskabsdøren åbner. Men ikke alle modeller kan prale af dette. Derfor anbefaler vi at du gør dig bekendt med enhedens egenskaber inden du køber.
 • Nå, det er vidunderligt! Du har et ubegrænset antal muligheder! Du kan især:

  • Vælg den traditionelle placering af køleskabet, hvilket gør det til hovedaksen for dit køkken - et lyst element i indretningen eller udførelsen af ​​din egen kreativitet;
  • placere køleskabet i hjørnet, hvilket giver væggen en mere afrundet form og efter samme regler for feng shui;
  • opdele udvidelserne af dit køkken i separate zoner;
  • hvis du bor i et byhus eller duplex, og i dit køkken har en trappe, der fører til toppen, kan du integrere køleskabet stigen, udfylde de tomme felter og dermed spare plads;
  • at opbygge et køleskab i møblerne og give det det mest harmoniske udseende med køkkenet.

  Billedet viser moderne interiører, der illustrerer hvordan køleskabet kan placeres i rummelige køkkener.

  En "men" - nødvendig og meget nyttig til køkkenapparater bliver mere og mere, og alt det skal placeres, mens man bruger så rationelt som muligt plads. Derfor har du måske brug for ideer til små køkkener.

  Ud over at sikkerhedsbestemmelserne overholdes, er køleskabets placering også vigtig. Det ville være logisk at sætte det tættere på bordet eller i vasken og til nogen - for eksempel til mikrobølgeovnen.

  Essensen er en - ingen ønsker at afvikle ekstra cirkler, selv inden for eget køkken.

  For nemheds skyld er det naturligvis ikke værd at ofre sikkerhed. Vi råder dig til blot at overveje begge faktorer, samt det faktum, at nogle faciliteter måske skal kasseres.

  Hvis du har et lille køkken eller - efterlængte 5 pladser

  Hvor-hvor og i køkkenet i Krusjtsjov-cirklen ikke rigtig spole! Og layoutet af lejligheder i nye bygninger har en tendens til at reducere køkkenpladsen.

  Hvad kan der gøres for et lille køkken? Og her er hvad:

  1. 1. Hvis kølepladsen er helt utilstrækkelig, skal du tænke over, om det er muligt at placere det i en korridor, et skab eller et rum, eventuelt ved at montere det i et skab, hvilket vil give det et mere passende udseende.

  Fordele: En klar fordel er løsningen af ​​problemet med placeringen af ​​enheden, og i nogle tilfælde er dette desværre den eneste mulighed, der giver dig mulighed for at vinde i det mindste noget ledigt plads til bevægelse.

  Ulemper: Hvis du ikke er bange for at vikle cirkler langs korridor-køkken eller køkkenrum, skal du huske på, at køleskabet er en ret støjende enhed. Moderne modeller har generelt tendens til at lave meget mærkelige lyde, og hvad man skal sige om ældre prøver. Er du klar til disse lyde at nå dig fra korridoren eller blive en del af dit værelse?

  En anden ulempe. Hvad forbinder du med køleskabet? Det er rigtigt, med mad, ligesom alle andre. Ville det ikke være en ekstra påmindelse om mad og lejlighed, for eksempel uplanlagt måltid mellem frokost og middag eller igen "synd" og spise om natten kigger?

 • 2. En mere radikal indstilling kan synes at være en køkkenforbindelse til en balkon eller en loggia. Det er også muligt at inkludere forening af køkkenet med lokalet for at få en temmelig populær i det moderne interiør i studiokammeret.

  Fordele: løsning på spørgsmålet om placering Det er muligt at reducere afstanden mellem køleskabet og køkkenbordet i sammenligning med den tidligere version.

  Ulemper: I tilfælde af en loggia ville det være dejligt, at køleskabet ikke opvarmer hele dagen i solen - for at undgå dette kan du bruge gardiner eller persienner på vinduerne. Overvej at alt køkken lugter og lyde vil være til stede i dit værelse. På billedet kan du se eksempler på interiører, hvor disse anbefalinger blev anvendt korrekt.

 • 3. Skydedøre til køkkenet. I nogle tilfælde løser dette fuldstændigt situationen, fordi du udfylder det ikke-funktionelle rum.

  Ulemper: demontering af døren, hvilket ikke altid er muligt.

 • 4. Den enkleste, men ikke budgetmuligheden - ikke-standard dimensioner af køleskabet eller dens vægmonterede version. Smalt køleskab kan nemt passe ind i et lille skab, det kan også placeres i en lav nis. Facaden af ​​vægkøleskabet kan ikke på nogen måde afvige fra facaden af ​​køkkenmøblerne. Og hvis du ikke erhverver en færdig løsning, der passer dig, kan du altid arrangere det selv, til gavn for en række forskellige metoder og materialer. Men det vigtigste mål, du er enig i, vil blive opnået.

  Ulemper: høje priser og måske lange søgninger af passende størrelser.

 • 5. Til lignende udgange fra en situation er separate moduler til køleskab og frysekammeret bekymret (for eksempel er der en mini fryser i højden på 85 sm), der kan placeres under køkkenmøbler og arbejdsflader, idet de har udgivet deres facade til at blive køkkenmøbler.

  Ulemper: Som i den tidligere version: Det vil være dyrt og længe at finde de ideelle dimensioner.

 • Vi er glade, hvis denne artikel var kognitiv for dig, og endnu mere - det hjalp med at bringe komfort og skønhed ind i dit lille eller store køkken.

  Sådan placeres et køleskab i et lille køkken: enkle løsninger på et komplekst problem

  Fyldning af et lille køkken med møbler og husholdningsapparater er meget mere kompliceret end at dekorere et interiør, for eksempel et beskedent opholdsstue. Når alt kommer til alt er det nødvendigt ikke blot at passe på nogle få kvadratmeter, men også for at forbinde korrekt. Især akut er spørgsmålet om hvor man skal sætte køleskabet i et lille køkken, så det fungerer korrekt og i lang tid var praktisk at fungere. Uden bevist rådgivning og viden om en række vigtige regler er det uundværligt.

  Sådan vælges et sted til køleskab ↑

  Ud over det faktum, at i et lille køkken skal kølepladsen vælges under hensyntagen til underskuddet af kvadratmeter, er det vigtigt at huske også om andre nuancer.

  For det første er køleskabet et husholdningsapparat, der kræver elektrisk tilslutning. Det kræver installation af et separat udtag med en dedikeret strømforsyning (glem ikke at lave en notat i tavlen). Tilslut aldrig apparatet via en forlængerledning. Udløbet selv skal placeres, så du kan slukke for køleskabet fra elnettet. Normalt er afstanden op til 10 cm fra gulvet.

  Skiftebord med signerede kraftledninger

  For det andet skal apparatets overflade afkøles. Af denne grund bør den ikke placeres tæt på en væg eller et højt kabinet. Der skal være mindst 2-3 cm ledig plads på siderne. Det anbefales at holde en afstand på 15 cm fra væggen til bagsiden af ​​køleskabet.

  Dette er vigtigt! Hvis køleskabet næsten er i niveau med ethvert møbel, skal der være en afstand på mindst 10 cm mellem dem. Det er nødvendigt for uhindret åbning af døren.

  For det tredje skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​gulvbelægningen på det sted, hvor du planlægger at sætte apparatet. Gulvet skal være plan, uden stærke forskelle i højder, huller og andre defekter.

  Opmærksomhed fortjener også: Rummets konfiguration, lofternes højde, vinduets placering og størrelse, tilgængeligheden af ​​andre husholdningsapparater.

  Det er også nødvendigt at forstå klart, hvor køleskabet ikke kan placeres kategorisk, selvom der ikke er meget plads.

  • I umiddelbar nærhed af en gas eller el-komfur. I denne zone er der regelmæssige ændringer i lufttemperaturen, hvilket kan påvirke enhedens funktion negativt.
  • I nærheden af ​​varmeren. Af samme grunde.
  • Nær vasken. Den øgede luftfugtighed i dette område medfører også en risiko for, at køleskabet fungerer korrekt.
  • Nær vinduet, som "slå" direkte sollys. Deres indvirkning vil medføre, at enheden bliver overophedet og vil bidrage til dens hurtige fejl.

  Manglende placering af plader og køleudstyr

  Mulighed for at placere et køleskab i et lille køkken ↑

  Der er flere muligheder for at placere denne husholdningsapparat i et beskedent køkkenområde. De testes af mange designere og erfaringerne med beboere i små lejligheder. Valget af en bestemt løsning afhænger af dine evner, behov og rumkonfiguration.

  Dette er en af ​​de mest praktiske og praktiske muligheder. I nichen vil den delvist blive beskyttet mod forurening, sollys og mekaniske påvirkninger. Det vigtigste er, at alle regler for tilslutning af enheden overholdes, og intet forhindrer åbningen af ​​dets døre.

  Hvis køleskabet er lille, kan der opbevares hylder eller skabe til opbevaring af køkkenredskaber, krydderier mv.

  En rummelig niche er en god løsning for at spare plads

  En smuk version til køkkenet i retrostil

  Niche for et højt køleskab

  Mulighed for køkkenindretning i klassisk stil

  I mangel af en niche, der er fastsat i tekniske dokumenter, kan den arrangeres uafhængigt. Rådfør dig med arkitekten. I nogle tilfælde er dette en omplanlægning og kræver passende koordinering i statslige organer.

  For at arbejde skal du have metalprofiler, fastgørere og plader af fugtighedsbestandigt gipsplader. Arbejdsfølgen er som følger:

  1. Vælg et sted for enheden niche.
  2. Om nødvendigt, i denne del af stueniveauet væggene, gulvet, loftet.
  3. Lav alle de nødvendige målinger under hensyntagen til de "spare" afstande og de afstande, der er nødvendige for luftcirkulationen.
  4. Installer stikkontakten.
  5. Monter rammen af ​​metalprofiler, fastgør dem indbyrdes og på de vigtigste overflader af rummet. Til kontrol brug bygningsniveauet.
  6. Sy den færdige struktur med plader af gipsplader.
  7. Gruntuete, shpaklyuete og niche i overensstemmelse med deres præferencer.
  8. Du forbinder køleskabet ved først at indstille det i niveauet.

  Dette er vigtigt: Hvis der ikke er nogen luftcirkulation i nichen, vil køleskabet blive overophedet, dette vil forstyrre sin normale drift. I instruktionerne for moderne produkter specificerer fabrikanterne normalt de mindste niche størrelser til indlejring.

  Placering af apparatet på balkonen tilstødende køkkenet ↑

  Hvis en loggia eller balkon støder op til dit køkken, er det fornuftigt at overveje at installere et køleskab der.

  Men selv med et underskud på kvadratmeter af køkkenet er denne mulighed sjældent brugt, da der er flere definerende øjeblikke:

  • Maksimal isolering af rummet. Selv i den hårde vinter bør temperaturen på balkonen svare til de værdier, der er angivet i enhedens betjeningsvejledning.
  • Kvalitativ ventilation af altanen. Det er nødvendigt at forhindre overophedning af køleskabet eller omvendt rigelig kondensering.
  • Korrekt installation af enheden. Det bør ikke modtage nedbør og direkte sollys.
  • Enhedens vægt. Selvfølgelig, hvis du har udført et globalt arbejde med opvarmning af loggiaen, så sørgede de sikkert for at styrke sit fundament. Men i betragtning af den betydelige vægt af køleskabet og tilstanden af ​​pladen, er det måske ikke nok.
  • Forbud mod at installere et stikkontakt på loggia. Det er værd at bemærke, at mange mennesker forsømmer dette forbud, samt forbud mod anvendelse af en forlængerledning.

  I dette tilfælde er der ingen skygge af enheden - dette er forkert

  Således, hvis de oprindeligt ikke i dine planer ikke omfattede forbedringen af ​​balkonen, kan du placere det på køleskabet, så du får en pæn øre. For ikke at nævne tabet af tid og nerveceller i koordinationen af ​​alle dine handlinger i de relevante myndigheder.

  Fjernelsen af ​​køleskabet på balkonen er kun mulig, hvis visse betingelser er opfyldt

  Mulighed for vinkelplacering ↑

  I et lille køkken er det vigtigt at bruge hvert centimeter af området korrekt, så køleskabet er oftest i hjørnet selv med et lineært layout.

  Vinkelplacering af enheden i et meget lille køkken

  Ideel - tilfældigheden af ​​dybden af ​​vinklen og køleskabets dimensioner

  I betragtning af de grundlæggende regler for installation af et køleskab, kan du finde ham et sted i hjørnet:

  • Nær vinduet. I dette tilfælde fra en tallerken og en vask er det normalt opdelt af et lille skærebord. Bemærk: Denne mulighed er ikke egnet til dig, hvis køleskabet vil stikke ud over en del af væggen og overlappe vinduet.
  • I spisepladsen. Men i dette tilfælde skal du nøje tænke over, hvor og hvordan bordet til spisning vil blive placeret. Måske skal han flyttes til et andet rum.

  Selv sådan en smuk mand blev sat i et hjørne som et nøgent barn

  Vær opmærksom! Sådanne løsninger er især relevante for værelser med et lineært og L-formet layout.

  Fordelen ved at installere et køleskab i hjørnet er, at det ikke forstyrrer fri bevægelighed i køkkenet. Hvis du kun skal købe enheden, skal du vælge smalle modeller med en lille dybde.

  Køleskabet i hjørnet og ovnen er adskilt af en lille bordplade

  Køleskab ved indgangen til køkkenet - en hindring eller en god løsning ↑

  Ofte ved indgangen til køkkenet er der et ret stort "dødt" område, hvor der ikke står noget. Nogle gange er der et attraktivt hjørne, niche. Det er værd at tage et nærmere kig på dette sted. Et kompetent monteret køleskab, der installeres der, kan alligevel omdanne rummet.

  For det første vil resten af ​​køkkenpladsen se lettere ud, mere rummelig. Styrke denne effekt kan være lette møbler og dekorationsmaterialer. For det andet kan det lyse, originale design af enheden blive den accent, som bestemmer starten på en af ​​de funktionelle zoner i lejligheden.

  Lys køleskab - en ægte køkkenindretning

  Køleskab ved indgangen til L-formet køkken

  For at gøre en sådan solid enhed til en linje med sættet, er den bageste del placeret i en niche

  Vær opmærksom! Denne mulighed er ikke egnet til langstrakte værelser og køkkener, hvilket fører til smalle korridorer.

  Med hensyn til manglerne fører denne beslutning ofte til afslag på køkkendøren. Ikke alle er klar til sådanne ofre. Men hvis du er klar, kan du gå videre - udvide døråbningen. Så vil køleskabet selv opfattes anderledes. På baggrund af en bred åbning visuelt vil det virke mindre.

  En pæn åbning uden køkkendør

  Du kan også sætte enheden tæt ved indgangen til køkkenet, men på den anden side - i korridoren. Selvfølgelig er det i dette tilfælde nødvendigt klart at vurdere, hvor meget det vil forstyrre bevægelsen mellem rum. Men hvis du kan prale af en rummelig korridor, så er dette en god løsning til et lille køkken.

  Dette er vigtigt! Køleskabet i korridoren skal ikke ligne et fremmed objekt, som står der midlertidigt og skal flyttes. Omhyggeligt interiørdesign hjælper med at undgå denne effekt. Sandsynligvis er det nødvendigt selv at dekorere enheden selv. Til dette er der magnetiske og skiferborde, klistermærker mv.

  Ikke den bedste løsning, men nogle gange den eneste mulige løsning

  Indlejring af køleskabet - maskering og sparer plads ↑

  Indbyggede køleskabe i flere år er på toppen af ​​populariteten. Evnen til at skjule en temmelig stor enhed og tilpasse den til enhver stil i interiøret, takket være velvalgte møblerfacader, er en favorit for mange.

  Hvis du har et valg, vil en lille enhed, der er indbygget under bordpladen, være en god mulighed. Ligeledes i køkkenet placeres en vask eller opvaskemaskine.

  To små kameraer under bordpladen

  Vær opmærksom! De mest beskedne modeller har en højde på kun en halv meter. Segmentet med køleskabe på 60-100 cm i højden er det mest populære.

  Denne løsning indebærer flere variationer og afhænger af fryserens tilstedeværelse og placering.

  1. Kun kølebutik. Den er installeret under bordpladen og trives med sin størrelse uden tab af funktionalitet. Passer kun til dig, hvis du ikke har brug for en fryser - til længerevarende opbevaring af mad.
  1. Køleskab med fryser. Denne boks udfører sin umiddelbare funktion, men den har meget beskedne dimensioner.
  1. Køleskabet er i køkkenet, fryseren er i et andet rum. En af de mest populære muligheder. Du sparer plads i køkkenet, men taber ikke i enhedens funktionalitet. Den eneste nuance - alle regler for tilslutning af køleskabet skal overholdes to gange.

  Kompakt køleskab med fryser

  Sådanne lave køleskabe passer sædvanligvis let under bordpladen uden at krænke indretningen af ​​køkkenets indre og uden at forstyrre bevægelsen i arbejdsområdet. For den bedste kombination af enheden og møbelmødet med hensyn til dimensioner anbefales det at købe dem på samme tid.

  Lille køleskab til de mest nødvendige produkter

  Indbyggede køleskabe under bordpladen kan ikke imødekomme behovet for opbevaring af familieprodukter fra 3-4 personer, men for 1-2 personer er det ret nok.

  Indlejring af køleskabet i skabet ↑

  Bag møbelfasaden kan du gemme ikke kun et kompakt kølekammer, men også dimensionelt udstyr. I sådanne tilfælde er køleskabet mere som et dørskab og helt sammenfletter med resten af ​​møblerne i headsettet.

  Dens funktioner er som følger:

  • Fravær af en døve bagvæg. Det erstatter med succes grillen, som giver ventilation "bag".
  • Kassen er lavet strengt i overensstemmelse med køleskabets størrelse.
  • Apparatet selv er ikke på gulvet, men på bunden af ​​kabinettet.
  • Møbler facader er hængt på dørene ved hjælp af specielle fastgørelseselementer.

  Rationel brug af vinkelrum

  Resultatet glæder sig over dets æstetik, men det skal bemærkes, at det indre volumen af ​​sådanne køleskabe er mindre end for lignende ensomme modeller, der indtager samme område.

  Møbler facaden maskerer endda det største køleskab

  Sådan sparer du plads i køkkenet ↑

  For at passe køleskabet i et lille køkken vil du blive hjulpet af total pladsbesparelse. For at gøre dette skal du bruge en række praktiske tips.

  En af de vigtigste måder at spare plads i køkkenet på er at reducere antallet af husholdningsapparater.

  • Tænk først på hvad du kan nægte. Måske kan livet justeres og uden opvaskemaskine. Nogen behøver ikke engang en ovn.
  • For det andet, foretrækker multifunktionelle enheder. Der er ingen mening om at købe en grøntsagskutter, kødkværn og mixer separat, når du kan købe en fødevareprocessor.
  • For det tredje vurderer muligheden for at installere og opbevare nogle husholdningsapparater i et andet rum. Måske passer vaskemaskinen stadig i badeværelset?

  Kompakt fødevareprocessor

  Tænk på behovet for at placere et spiseplads i køkkenet. Det er ikke nødvendigt for en familie på 3-4 personer på et lille bord at blive flov. Måltider kan også tages til stuen. Hvis du kategorisk afviser denne mulighed, så tænk på at udskifte et komplet bord på en smal bar tæller eller folde bordplade. Sammenfoldelige stole vil også komme i brug.

  Et lille bord af typen barstativ

  Bord til et lille køkken

  Brug den maksimale mængde ledig plads. Dette gælder især for vertikaler. Hængslede hylder, skabe, skinner og andre vægmonterede opbevaringssystemer bliver uundværlige hjælpere til 4-7 kvadratmeter. Selv på indersiden af ​​skabsdøren kan du hænge små hylder til krydderier. Glem ikke om vindueskarmen - det kan også tjene som en hylde. For at sikre, at du ikke forstyrrer de frie stofgardiner, kan de udskiftes med rullegardiner eller endda persienner.

  Smuk brug af frit område af vægge

  Et lille værelse er ikke en sætning. Din fantasi og designerfund, krydret med en rationel tilgang til valg af møbler og husholdningsapparater, vil hjælpe med at gøre det mest beskedne køkken funktionelt, praktisk og hyggeligt!

  Video "køle" ideer til små køkkener ↑

  Hvis dit køkken ikke afviger i størrelse, skal du designe et sådant design, at hvert centimeter af brugbart rum er involveret. Du også.

  Vi planlægger indretningen af ​​et lille køkken på 6 kvm: designløsninger

  Et køkken til en moderne person er ikke kun et sted, hvor mad er tilberedt og absorberet. Dette er habitatet. Mange mennesker inviterer her venner. Kvinder.

  Sofaer og banketter - de bedste løsninger til et lille køkken + foto

  Mikrobølgeovn hjælper med til hurtigt at varme op morgenmaden, frosne hakket kød og lave mad. For en husmor er hun bare en ideel assistent i køkkenet. Installation og.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  62 − = 53