30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Køkken foto i Provence stil

Køkken indretning i Provence stil (50 billeder)

 • Hvem ville ikke drømme om at hvile i en uge eller to i den afslappede atmosfære i en fransk landsby på Middelhavskysten, der glemmer byens forfængelighed og affære? Men Provence-stilen kan flyttes til dit eget hus og vælge denne stil til at dekorere køkkenet. Lys, naiv enkel og solrig, hver dag vil han give dig en følelse af komfort og ro. Provincial design indebærer kreativitet, brug af vintage og kunsthåndværk, hvilket generelt skaber en unik individualitet af interiøret. Et sådant køkken vil appellere til folk, der elsker naturen, dejlige landlige antikviteter og forårsmørhed i den sydlige morgen.

  Provence stil afspejler fuldt ud det målte liv hos de franske bønder, der befinder sig i den sydøstlige del af landet mellem Alperne og Cote d'Azur. I et sådant interiør anvendes alle tilgængelige materialer - træ, sten, ler, linned og bomuldsstoffer. I betragtning af den naturlige skønhed af bjerge, havet og lavendelmarkerne, forsøgte befolkningen i denne lokalitet at replikere det hjemme, så Provence ser meget elegant ud.

  Blomsternes overflod, blomstermotiver på tekstiler, møbler, tallerkener, indretning, blonde og macrame skaber en romantisk og luftig atmosfære.

  Farveskemaet til køkkenet i Provence stil

  Proveniens palæ er pastel. I lang tid brugte indbyggerne i provinsen i stedet for at male limehvid og tilføjede naturlige pigmenter til dem, så alle farverne i dette køkken er fortyndet med hvidt.

  De klareste toner er måske ømme-violet, lilla og himmelblå. Men selv de rige nuancer ser i dette tilfælde lidt svagt ud, udbrændt under strålerne fra Middelhavssolen.

  I det provencalske interiør er der ingen antydning af moderne konstruktion og reparation opfindelser baseret på højteknologier og produkter af olieraffinering. Alt er så naturligt som muligt, enkelt, men samtidig holdbart og praktisk.

  Selvom ingen forbyder brugen af ​​akrylfarvestof i stedet for kalk eller erstatter en bomuldsduge med syntetisk, er det vigtigste, at det ikke får øjet, og køkkenets design er stadig gammeldags. Især er det nødvendigt at undgå glatte, metalliserede belægninger, plastik, overdreven streng design.

  Provence stil køkken møbler

  Møbler i Provence stil kombinerer landlige enkelhed og fransk sofistikering. Ofte har det en noget forældet, vintage udseende. Et eksempel kan være bedstemorens buffet, hvor en gang blandt sætene blev lagret slik og krukker med syltetøj.

  Af den måde, kan en lignende familie relikvier gives et andet liv - bare en lille opdatering dem til farve og smukt dekorere (egnet håndmalede stenciling, decoupage eller udskårne indstik). Tilsvarende er en kedelig gammel, klædeskab, bord, stole, hvis det ønskes, kan let omdannes til det oprindelige design kit.

  Fransk design giver fuldstændig frihed i valget af smykker.

  Malede plader, vaser, krukker og krukker; skærebræt med tegninger; træ madlavning apparater; Håndfabrikker til krydderier og kaffe; kurvekurve, brødkrummer og kystfartøjer; antik ur; malerier med landlige motiver; broderi glat; blonde servietter; gryder med grønne; friske blomster; tørrede buketter af lavendel; openwork dekorative bur og blomsterpotter; lysestager og stearinlys; keramiske figurer af fugle og husdyr - her er ikke en komplet liste over indretning, hvor køkkenet i Provence-stil vil finde sin unikke charme og dukke elegance.

  Provence er den sydlige region, hvor meste af tiden husene er tændt af en lys sol. Ved at udstyre køkkenet i de nordlige breddegrader skal manglen på naturligt lys være fyldt med kunstigt lys. Ideelt set vil moderne LED-lamper i et varmt hvidt eller gulligt spektrum, som er tættest på det naturlige og opfattes mest behageligt, gøre.

  Spotlys er bedst placeret rundt om loftet, de kan også monteres i headsettet og fremhæve hylder og bordplader.

  Over spisepladsen er at vedhæfte en vedhængskronekrone - et stort eller et par små, og hvis bordet læner sig mod væggen - så 1-2 sconces.

  I midten af ​​rummet er det ønskeligt at installere et loftmonteret overheadarmatur, især hvis højden af ​​rummet er lille. Det bedste valg til køkkenet i stil med provencalsk smedede modeller, lysestager, klassiske lofter i form af trapezoider, klokker, haven lanterne. Ofte er lamperne også dekoreret med blomster - tegnet eller tegnet.

  For at vise, hvor smukt køkkenet kan se ud som Provence, har vi samlet dig de bedste eksempler på designløsninger. Vi håber, at du vil kunne lide disse billeder og bliver det første skridt på vejen til reparation af en drøm.

  Provence stil i køkkenets indre: ideer, eksempler, tips

  For nylig er mere og mere populært design af køkkener i en række europæiske stilarter, i modsætning til de klassiske og stereotype sæt, der er meget almindelige i post-sovjetiske rum.

  Den ubestridte leder i popularitet er den charmerende Provence-stil, indretningen af ​​køkkenerne, som vi i dag vil overveje. Der vil være mange billeder.

  Denne stil har sine rødder fra regionen med samme navn i den sydøstlige del af Frankrig.

  Han absorberede hele charmen i Cote d'Azur kystbyer, lys som en havbrisekontur, enkelhed og naturlighed af materialer samt traditioner af god smag, der blev overført fra generation til generation. I denne region er folk meget venlige og gæstfrie, og lokale retter vil ikke forlade enhver ligegyldig gourmet.

  Provence stil ser godt ud i køkkenet og giver en stor frihed til kreativitet til værtinden i hendes udsmykning. Desuden gør den provencalske unikke charme det muligt at omdanne et lille bykøkken til et hyggeligt hjørne, hvor alt er "mættet" med sydlige motiver og stilistik.

  Sommetider kaldes denne stil også fransk land, hvilket ikke er en fejl, fordi landets motiver giver interiøret en særlig charme, der giver mulighed for at skabe en unik atmosfære af komfort, komfort og gæstfrihed.

  • Lyse farver, pastelfarver i udsmykningen af ​​vægge og møbler;
  • I et sådant køkken bør der være meget lys - enten fra et stort vindue eller fra rigelig kunstig belysning;
  • Gamle eller gamle møbler med patina, scuffs, udskæringer;
  • Rigelig brug af smedede varer, tilbehør fra kobber og bronze;
  • Mange blomster i ler eller porcelæn potter;
  • Åbne hylder med plader, kurveelementer, naturlige tekstiler.

  Nå, lad os se nærmere på alle de vigtigste elementer i denne stil.

  Der er en stereotype, at køkkenet i Provence-stil skal være usædvanligt hvidt, men det er helt forkert. Paletten af ​​de anvendte farver er meget bred. Blå, beige, oliven, grå, fløde og sand - hver af de stille farver er perfekt til denne stil. Om hver af dem særskilt taler vi yderligere.

  Det er ønskeligt, som nævnt ovenfor, at det skal være pastellfarver, men i moderne forhold er det ikke længere et aksiom. Det skyldes det faktum, at under den rigelige sydlige sol brænder de fleste maler ud, så en palette af sådanne farver giver en fremragende "sydlig" effekt af interiøret.

  For større klarhed af kombinationen af ​​forskellige farver, nedenfor vil vi give flere billeder med eksempler på interiør og sæt.

  Denne farve indtager måske et særligt sted og findes oftest i køkkener i denne stil. Du kan sige, at dette er Provence's klassiske farve. Hvid giver et festligt og rummeligt interiør, du kan sikkert bruge den i små værelser eller med mangel på sollys.

  Bare gør dette køkken ikke helt hvidt, ellers ser det ud som et hospitalrum.

  Husk at i en fransk landsby er der altid et bestemt element i arkaismen: På et sted besluttede man at lægge en lavendelpotte, i en anden hænge en dekorativ plade mv.

  Som følge heraf er den hvide leitmotiv af interiøret fyldt med lyse accenter, der genopliver et sådant køkken.

  I en af ​​vores artikler kan du finde flere fotoeksempler på hvide køkkener.

  Efter vores mening mangler dette interiør mætning, lyse farver. Selvom gulvets farve kontrasterer godt med møbler og vægge

  En af de mest foretrukne kombinationer af vores redaktionelle personale, som er ideel til provencalsk køkken. Denne dæmpede skygge af grønne minder om olivenlunde og en varm sommer på den sydlige kyst af Frankrig, og værelset ser samtidig hyggeligt og hjemme.

  Mørk oliven ses bedst i rummelige værelser i kombination med mørke træmøbler. Jo større rummet er, desto mørkere kan du vælge tonen og omvendt. Lyse olivenvægge er godt kombineret med creme, sand, blå og grå blomster.

  Denne farve passer godt med mahogni møbler og kobberprodukter. Vær opmærksom på farven på væggene og hjørnerne.

  Se også: vores foto-anmeldelse af oliven køkkener.

  Pastel og delikat pistasien skygge ser godt ud i køkkenet i stil med fransk land. Det passer godt med hvid, blå, lyserød og farven på lys træ.

  Et bemærkelsesværdigt træk ved denne farve er dens evne til at "opdatere" indretningen af ​​køkkenet med sin lysegrønne baggrund. Enig, hele rummet ser luftigt ud og ikke overbelastet, skaber indtryk af en "evig" sommer. Det er også lige så godt kombineret med både lyse og mørke gulve og møbler. Her er nogle gode eksempler:

  Endnu mere pistaciuminteriører findes i denne bemærkelsesværdige gennemgang.

  Lysegul og sandede nuancer af brændt græs minder om den varme sydlige sol. Dette er en ægte sommerfarve, som er ideel til fans af interiør i lyse farver. Og hvor mange der er toner og halvtoner af denne farve, du forestiller dig ikke engang (ca. 20).

  Ja, sandens farve er i første omgang helt harmonisk med den brune. For eksempel er facaderne lyse, og bordpladen og gulvet er mørke. Også på baggrund af lysegul facader vil brun tilbehør eller indramning af glasindsatser se godt ud.

  Billedet viser et sandkøkken i Provence stil fra Leroy Merlin. Efter vores mening et fremragende arbejde! Yderligere vil vi vise endnu mere interessante og virkelige interiører.

  Dernæst vil du se, at kombinationen med lyseblå, lilla og mørkeblå også er opmærksom. Sådanne interiører ser mere udtryksfulde og mættede, men mindre varme.

  Det skal bemærkes, at denne farve er meget almindelig blandt indenlandske møbelproducenter, fordi den er en af ​​de mest universelle farve løsninger og ikke kun for Provence stil.

  Blå er typisk for Provence stil og er meget almindeligt, både på facadefacader og i udsmykningen af ​​vægge og vinduer. Ofte kan denne skygge ses på fransk køkkenredskaber: plader, krukker eller vaser.

  Dette skyldes det faktum, at naturligt forskellige nuancer af blå kommer fra havet, næsten altid skyløse himmel, samt en række provencalske græs og blomster. Lyseblå toner, som det var, "cool" det sydlige indre og fylde det med noter af coolness og skønhed af havet.

  Fransk Provence er ikke kun hvid, se på pastellblåt tone.

  En mættet og dyb blå farve er også almindelig i huse på sydkysten. Det passer godt med nuancer af grøn, blå og brun. Kontrastblå ser meget godt ud i sammensætning med hvid farve.

  Som i tilfælde af blå, blå giver lidt "cool" interiøret og gør det harmonisk mættet uden skaden af ​​ægthed til landets stil.

  Køkken dybt blå vil være i harmoni med lys grå og blå toner.

  Hvad angår udsmykningen af ​​mure i Provence stil, så er der flere regler, som er stærkt anbefalede:

  • Ingen tapet. Ja, der er landinteriør med tapet i køkkenet, men tro mig meget sjældent. Hvis du omhyggeligt studerer alle de billeder, der præsenteres i denne artikel, så kan du se det igen. Meget mere harmonisk og naturligt i dette køkken vil se korrekt malet vægge;
  • Tekstureret eller almindeligt gips med efterfølgende maling eller hvidvaskning. Der er en uudtalt regel: hvis det er et køkken i et landsbyhus, kan du vælge en hård tekstur eller endda hvidvask; og hvis det er en bylejlighed, er det bedre at male væggene så smidigt som muligt;
  • Pastel, falmede farver. Om paletten er der allerede blevet sagt meget i foregående afsnit. At studere forskellige fotografiske eksempler vil hjælpe dig med at vælge det mest egnede projekt;
  • Nogle gange forvendt brug en sten, en mursten eller gamle brædder. I byforhold er de som regel begrænset til enten delvis (lokal) brug af ovennævnte elementer eller de anvendes slet ikke.

  I et landhus gør køkkenplads og et lavere niveau af "pretentiøsitet" det muligt at anvende sten, brædder, bjælker, fliser, mursten og lignende uden alvorlige konsekvenser. Det vigtigste er ikke at overdrive det og vende køkkenet ind i noget mellem gangen og garagen.

 • Sandsynligvis er det dette element i interiøret, der sætter hovedmotivet til hele stilen.

  Vi grupperede alle de karakteristiske træk i flere afhandlinger:

  • Materiale - naturligt træ, men selvfølgelig i ekstreme tilfælde - farvet MDF. Det er ingen hemmelighed, at plastik, lyst forkromede armaturer glatte og spejlflader - dette er tabu i ethvert land.

  Prøv at udstyre dit køkken med gode ting, du kan endda anderledes i alder og stil. Det vigtigste er, at de ikke ser for moderne og udsmykkede ud;

 • Ældre møbler - scrapes, patina, vintage møbler og endda små revner i denne stil er et plus.

  I byforhold kan dette ikke være let, og nogle gange endda overflødigt.

  Derfor, hvis du vil have dit køkken indrammet i en "ny" stil i Provence, så kan du bruge nye møbler med den kunstige virkning af ældning af træ og tilbehør, patina på forskellige elementer mv.

 • Facader med paneler, indlæg fra glas, træskæring - alt dette giver meget landstylistik til næsten enhver form for headset.

  Hvis det er muligt, prøv at bruge disse elementer i dit køkkeninteriør;

 • Smedede emner i møbler, inventar og indretning. Husk på, at dette ikke nødvendigvis skal være noget massivt og tungt. Overhovedet ikke.

  Du kan bruge fine smedede emner, for eksempel blomsterstande, holdere til redskaber, kroge til tekstiler mv.

  Fremragende pasform i indersiden af ​​forskellige metal (kobber, bronze, jern) håndtag til hylder af skabe, dæk af beholdere til opbevaring af bulkprodukter, fastgørelser til en stegepande;

 • Åbn hylder - alt i syne. På skabet tjener de til dekoration med tallerkener og andre redskaber under et bord eller bordplade - til opbevaring af forskellige køkkenredskaber, inkl. dekorative.

  Brugen af ​​sådanne hylder er designet til at skabe en aura af gæstfrihed i køkkenet, samt billedet af den elskerinde, der elsker og ofte kokker.

  Placer bare ikke på disse hylder Sovjetiske sæt, alkohol, medicin og andre redskaber, som skal opbevares i lukkede skabe;

 • Træ- og kurvestole, lænestole og kurve - se særligt godt i landhuse.

  Wicker møbler giver en person at forstå, at der ikke er behov for at haste overalt, at du bare kan sidde og slappe af.

  Sådanne stole kan tages ud på gaden, som regel er de lyse. Siddende i dem er det meget behageligt at læse bogen til eftermiddagste eller andre drikkevarer;

 • Teknikken skjuler enten bag facaderne eller er oprindeligt erhvervet i en passende stil. Køb ikke blanke ovne, elkedler, mikrobølger osv.

  I øjeblikket er der allerede et par ovne modeller, der er perfekte til fransklands stil. Hvis du vil placere en vaskemaskine eller opvaskemaskine, skal du skjule den bag facaden.

 • En god tone til autentisk udsmykning i Provence stil vil være overholdelse af små anbefalinger til udvælgelse af tekstilelementer:

  • Materiale - bomuld eller linned. Hvad kunne være bedre end en god lys duge af 100% bomuld? Sådanne ting giver en behagelig følelse af komfort og komfort i hjemmet;
  • Pastellfarver - de dæmpede blå, lilla, rosa, orange og andre toner er bedst egnede;
  • Blomster eller rutete mønstre på duge, håndklæder, forklæder eller gardiner til køkkenet. I Provence, en meget forskellig flora: fra blomstrende marker til citrusfronthave. Næsten hele året er der noget blomstrende;
  • Snørebånd, flæser, broderi på servietter, sengetæpper og lampeskærme - disse elementer "domesticere" indretningen i en lille lokal skala;
  • Bløde sæder ved udstrækningen til smedede stole - vil være nyttige både til komfort og til dekoration.

  Ud over de ovenfor beskrevne elementer er det nødvendigt at fylde rummet med en række tilbehør, der er forbundet med denne stil.

  Nedenfor er nævnt næsten alle nøglefunktioner, hvis overholdelse vil hjælpe dig med at fuldføre designet.

  Abundance af blomster i forskellige potter (ideelt porcelæn, ler, tin), samt flasker. Metalpotter og spande anvendes også ofte. Autentiske vil ligne lavendel, rosmarin, solsikke, en mellemstor rose og endda solsikke.

  Hvis der er en stor vindueskarm, kan du plante grønne, for eksempel basilikum eller rosmarin, i en langstrakt krukke. Det anbefales ikke at placere fignttræer, penge træer, kaktuser, samt planter hvis blade eller blomster tiltrækker insekter eller lugter ubehageligt.

  Køkkenredskaber, der er i syne, bør være lavet af kobber, bronze eller være med indsatser af disse metaller.

  Udover dette kan du hænge en flok løg, hvidløg, tørrede blomster eller korn samt smukke flasker med olivenolie. Du kan også placere en række krukker til krydderier, peber eller kaffekværn, gamle kogebøger.

  Lette retter på åbne hylder: tallerkener, tallerkener, vaser, tekande og andre produkter af porcelæn.

  Det er ikke nødvendigt, at denne ret var fra en tjeneste. Du kan og sandsynligvis endda være kreative i færd med at dekorere retter.

  I praksis samler den franske værtinde sin samling "fra verden i en tråd": så vil hun købe en suppe tureen, så vil der blive præsenteret en salatskål til hende, så har en stor skål tiltrukket. Til sidst viser det sig en vidunderlig sammensætning, der glæder øjet ikke kun for køkkenets værtinde.

  Emaljerede krukker og dåser - hvis de er brudte eller revnede, så er dette ikke et problem, og endda et stort plus.

  De kan både tømme op og kan tjene som en vase til levende eller dekorative blomster.

  Lysekroner i Provence-stil er ofte lavet af messing eller groft smedet metal.

  Mange modeller er dekoreret med porcelænindlæg, lampeskærme af glas eller stof. Husk at i et sådant køkken bør der være meget lys: naturligt og kunstigt.

  Tøv ikke med at placere udover den store lysekrone nogle mere armaturer. Vintage-emalje-lofter til lamper med enkeltlampe anvendes ofte.

  Blandere. Hvis køkkenet er lavet i rustik stil, så vil det bedste valg være kraner under den antikke bronzefarve af ru former med korsformede ventiler.

  Hvis du designe interiøret mere i bystil, anbefaler vi at vælge blandere fra børstet metal eller hvid akryl, moderne kurvebøjning og en spjældventil.

  Fordel hidtil, sortimentet af sanitetsartikler er imponerende, og du vil absolut finde den optimale model af en kran, en vask, en beholder til sæbe.

  Bordplader. Fortrinsvis fra naturlig eller kunstig sten. Også en god mulighed kan være træbænkplader. Nogle stadig på den gamle måde spredte dem med små fliser.

  Forklædningen over arbejdsområdet er overvejende lavet af keramiske fliser, sjældnere af sten. Brugen af ​​glas eller plast i dette tilfælde er helt uhensigtsmæssigt.

  Arbejdsområdet er som regel ret rummeligt. Holderen til køkkenredskaber, hylder til krydderier er fastgjort til et forklæde, og hylder eller holdere til potter med blomster er tættere på vinduet.

  Du er også fri til at vælge andre tilbehør, som efter din mening vil gøre dit køkken ideelt. Generelt kan det indrettes konstant og bringe friske ideer til traditionelle muligheder.

  Design af et lille køkken i Provence stil

  Lad os være ærlige, denne stil er mere velegnet til store værelser rummelige i et privat hus end for små lejligheder.

  Men hvis du bruger nøgleoplysningerne, er motivet i denne stil det muligt at genskabe atmosfæren i den romantiske sydkyst og småstort bykøkken.

  Meget lys, den rigtige kombination af farver, kompetent moderat påfyldning og placering af de endelige accenter - alt dette vil hjælpe dig med at opnå det ønskede.

  I dette køkken er der altid sommer - solen og varmen, blomster og limonade, velsmagende mad og godt humør. Du bliver forelsket i hende på projektets stadium, det er bare umuligt at ikke forelske sig i hende.

  Køkken design i Provence stil foto

  Sød, blid, beskeden, enkel - det er disse epithets, der kan karakterisere landskabet, de er også principperne, når de skabes. Den næste artikel og de præsenterede billeder vil hjælpe dig, når du udsmykker dit eget køkken i Provence stil.

  Pastel nuancer i køkkenet i stil med "Provence"

  Oprindelsen i det sydlige Frankrig i provinsen med samme navn, mister denne retning ikke sin relevans i vores dage. Der er ikke noget overraskende i dette: indbyggerne i megacities søger ofte efter enkelthed i landdistrikterne og beskeden komfort. Denne stil vil fortælle dig om et bestemt niveau af velstand for ejeren, en følelse af harmoni, evnen til at vælge objekter af interiøret.

  Stilen i "Provence" kan være meget lys

  De karakteristiske træk ved retningen af ​​Provence er følgende:

  • Brug kun naturlige materialer i dekoration og møbler;
  • Farvepalet - blide pastelfarver, såvel som hvide;
  • Allestedsnærværende anvendelse af tekstiler. Og kun bomuld og linned ublegede stoffer med en karakteristisk print er passende;
  • Aktivt inddragelse i det indre af kunstigt alderen overflader: møbler, gulve, vægge, køkkenredskaber;
  • Nødvendig tilstedeværelse af stiliserede dekorelementer.

  Hvidt køkken i stil med "Provence" ser meget festligt og nemt ud

  Provencalsk interiør er baseret på uhøjtidelighed, enkelhed, diskrethed og er særlig klar for folk, der ønsker at være tættere på naturen. Landlig stil kan ikke forestilles uden det karakteristiske tilbehør: broderede servietter og duge, indretningsprodukter i vintage stil, smedede møbler, keramiske vaser med vildblomster, malerier med landskaber. Selv de mindste køkkener, der præsenteres i de følgende billeder, indrettet i Provence stil, giver mulighed for at nyde den franske landsbys enkelhed og raffinement.

  Hjørne køkken sæt i stil med "Provence" i et lille køkken

  Tip! Når du laver et interiør, skal du bruge en flok hvidløg og løg, flok tørre urter, forskellige former for olie og krydderflasker.

  Indretning af vandrette og lodrette overflader

  For at genskabe den franske provinss fornemmelse i dit køkken skal du korrekt dekorere overfladen.

  Murvæg i køkkenets indretning i stil med "Provence"

  I den provencalske landsbys hus kunne man næppe se et blankt strækloft. Denne mulighed bør fjernes stærkt. Her er loftet velegnet med bare træ hvidkalkede bjælker.

  Loft med bjælkehvelv i køkkenet i stil med "Provence"

  Hvis højden på dit køkken ikke giver dig mulighed for at udføre dette design, så kan du begrænse dig til simpel plastering.

  Hvidt fladt loft i køkkenet i stil med "Provence"

  Den rustikke stil på gulvet understreges fra de ikke-malet brædder, laminatet med effekten af ​​forfalskning og de tørrede fliser. Ethvert af disse materialer skal have naturlige lys nuancer. Gulve skal være matte, ingen glans, denne stil accepterer ikke.

  Paul i køkkenets indretning i stil med "Provence"

  På de følgende fotos af køkkenet i Provence stil kan du nemt se det.

  Træet er fuldt i køkkenets indretning i stil med "Provence"

  Væggene er ofte dekoreret med træpaneler, der er malet i pastelfarver, med en vis mængde tid. Kunstigt alderen fliser er også velkomne. Denne mulighed er egnet til opgradering af madlavningsområdet - de hyppigst anvendte steder i køkkenet.

  Dekorative gips på væggene i køkkenet i stil med "Provence"

  At dekorere væggene bruger oftest maling, gips. Deres overflade kan håndarbejdes: Anvend som en indretning et groft lag af gips, hvilket vil forbedre charmen i landsbyens stil.

  Keramiske fliser i udsmykningen af ​​køkkenet i stil med "Provence"

  Det er passende og murværk som en indretning af en af ​​væggene, men med et lille køkken er dets anvendelse ikke berettiget: det er i stand til at skjule plads.

  Tip! Hvis du vil genskabe indtryk af de franske landlige omgivelser i dit køkken, skal du forlade tapetet!

  Vægindretning i køkkenets indretning i stil med "Provence"

  Køkken sæt er den vigtigste indstillede tone i rummet. Den er designet til at fremhæve landdistrikterne stil og bør derfor have følgende funktioner:

  • Produktmateriale - naturligt træ;
  • Møbler af farver - oliven, blå, blå. Hver skygge skal fortyndes med hvid, for at skabe illusionen af ​​en solbrændt overflade. Også i fremstilling af møbler i Provence stil bruger ofte ren hvid farve. Det gør det muligt at spille mere lyst i resten af ​​indretningen.

  Oliven i køkkenet i stil med "Provence"

  Ældre møbler i stil med "Provence" ser lige godt ud

  Åbn hylder i køkkenet i stil med "Provence"

  I køkkenet i stil med "Provence" forklæde af keramiske fliser

  Bordet og stolene kan være træ, massivt, hårdt arbejde, både umalet og dækket af maling, harmonisk kombineret med suiten. I stedet for stole er det hensigtsmæssigt at bruge enkle træbænke. Hjemmelavet landskabsinteriør vil understrege kurvemøbler, der fortæller om landets langsommelighed og dimensioner.

  Moderne køkkenindretning i stil med "Provence"

  Design af møbler til køkkenet i Provence stil er designet til at formidle en unik landlig atmosfære og vise sin lethed og lethed.

  Provence spiseplads i køkkenet

  Husholdningsapparater

  Nyhederne af teknologiske fremskridt og landlig stil er uforenelige. Derfor, hvis du vil have i mikrobølgeovne i køkkenet, multivark og el-kedler, samt en vaskemaskine, gem dem bag dørene på frysere. På åbne hylder kan der være en sjælden kaffekværn, messingtepotte.

  Udsmykning af køkkenskabe i stil med "Provence"

  Denne stil er velegnet smedet tunge lysekroner, lamper af messing og bronze. De dejlige streger i interiøret vil tilføre lampeskærme, lavet af bomuld eller chintz. På de følgende billeder kan du se, hvordan disse lampeskærme, der er lavet af sig selv, skaber stemning i køkkenet i Provence stil.

  Luksuriøs lampe med et ur i stil med "Provence"

  Smidte lysekroner og lysestager vil også være passende her.

  Lampe i stil med "Provence"

  Et af de karakteristiske træk ved stilen er tilstedeværelsen af ​​mange indretningsprodukter fremstillet af bomuld, linned og chintz. Lys og lunefuld gardiner pryder vinduerne, åbne hylder på køkkenet. Stalde og stole er draperet med lette bomuldsdæksler og puder i tøjene. På bordet er der altid broderede servietter, duge.

  Køkkenhåndklæder i stil med "Provence"

  Tekstiler kan enten være monofoniske eller mønstrede. Ofte kan du finde stoffer med små eng blomster, urter, skaller. Interiøret kan vrimle med delikat blonder og flæser - disse elementer vil føle sig hjemme komfort. Billeder af køkkenet i Provence stil med elementer af monofoniske tekstiler samt indvendig foto med tekstiler med print giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for dit værelse.

  Gardiner i indretningen af ​​køkkenet i stil med "Provence"

  Tip! Gardiner på vinduerne skal være så lyse som muligt, luftige, så vil det naturlige lys være din assistent i at skabe det indre af provinsielle Frankrig.

  Indretning i køkkenet i stil med "Provence"

  Opret et køkken i Provence stil, sæt et stykke af din sjæl i det, og så vil kærlighed og fred ikke forlade dit hus.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 10 = 11