30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Kasser til sko

Skabe til sko - 60 muligheder

Hovedhemmeligheden i at arrangere gangen i vores dag - antallet af synlige ting skal holdes på et minimum.

Tidligere var i lejlighederne ved indgangen enkle hylder, nu i gangen fløjter et fladt skoskab, hvor dine sko er sikkert skjult for øjnene.

Sko i det moderne skab er placeret lodret, som sparer plads. Du kan vælge et skoskab med 2-3-4 rum. To-niveau hylde til 10-12 par - en anden fælles konfiguration "hurtig garderobe" til sko.

Normalt er de lavet af plast eller metal, takket være, at de er lette at holde rene. Du kan købe et miniature skab med svingdøre.

Separat kan vi sige om "smal 9quot; curbstones med foldedøre (åben ved 45 grader). Dette er ideelt til en lille hall. Når skoene er anbragt på hylderne, taber det ikke form, brænder ikke, det samler ikke støv. Sandt nok taber kapaciteten hos en sådan skab traditionelle skoskabe.

Sted til sko kan være placeret under banketten, under sengebordet eller tjene som støtte til spejlet. Men som regel er sådanne møbler ikke designet til snavset fodtøj, og derfor vil tøfler stå ved tærsklen og hylderne - tomme. Dette er i Europa, fortovene er rene, og værtinden tilbyder kun gæster at pudse støvet fra de sko, de kom i. I Rusland bliver sko normalt taget af tærsklen.

Derfor bør der i hvert hus være to specielle steder til sko og sko. En - ved indgangen - er designet til det par, vi skyder, vender tilbage fra gaden. Den anden - for de sko, der er designet til en anden sæson. Til opbevaring af beskidte sko er en to-niveau stativ med vinyldæksel og en palle egnet, som let kan fjernes og vaskes. Skoene på denne stat tørre ud hurtigere. Du kan købe et specielt skab med ventilation og bakteriedræbende lamper.

Et godt skoskab skal nødvendigvis omfatte et bagagerum, hvor små bøjler med bløde kludespidser vil blive leveret. Til dem fastgør bootboderne det i tide "tomgangstid9quot; støvlerne brød ikke i løft. Sko med en høj bootleg er trukket på specielle puder, så det ikke mister form.

Hvis du vil placere sko i et stort skab, skal det være forsynet med lige hylder om dybden af ​​skoeskassen. De kan ligge op til loftet (hvis skoene er flere hundrede par), og i flere rækker nederst - under beslagene med yderbeklædning. Du kan placere skoene bag skydedørene på metalhylder. Den indtrækbare stativ med holderpuder er dyrere end den stationære, men det hjælper med at holde skoens form (selvom der ikke kan lægges høje støvler i vejen).

Og du kan også bruge wirehanger-holdere på sugerne, som kan fastgøres til enhver overflade. Og for elegante kvinders sko er gode åbne hylder eller roterende displayholdere - Fans "sko skatte" sådan en udstilling vil juble op!

Vælg en stilfuld garderobe til sko

Bunke af skor nær hoveddøren er et almindeligt problem i mange huse og lejligheder. For at opbevare hele skoens rækkevidde er det meget svært at finde et sted, især hvis du har en stor familie og en lille entré. Og hvis du også er en fashionista, der har sko til hver kjole, er behovet for et sted til opbevaring af sko endnu mere berettiget. En fremragende løsning på dette problem - garderobe til sko, fordi det er i det, kan du nemt og kompakt arrangere alle slags sko til hver af familiemedlemmerne.

Et klædeskab til sko vil altid være et egentligt møbel, hvad enten det er en lille hall, en smal korridor eller en stor hal. Hovedreglen i design af indretning - alt skal være på plads, herunder sko. Vælg sko eller skoskabe, afhængigt af stilen på dit interiør, størrelsen af ​​familien og antallet af modeller af sko. Men glem ikke at tage højde for hvor ofte gæsterne kommer til dig, så pladserne i skobakken er nok for alle.

De mest populære modeller af skoskabe

Disse skoskabe er meget komfortable. De er lavet på princippet om et showcase, kun med døre. Det store plus ved modeller af kabinebønner er deres store kapacitet. I sådanne tilfælde deformeres ikke skoens så og tørrer godt.

Hvis du har et påklædningsværelse, så garderobe til sko en velsignelse kan være uden dør. Stand-showcase med sko i dette tilfælde vil være en ideel mulighed.

Skab til sko bon

Skab til sko bon

Skab til sko bon

Klædeskabet til sko er meget kompakt og rummeligt. Den er fremstillet med foldedøre, der åbner ved 45 ° eller 90 ° afhængigt af modellen. Kabinets bredde overstiger ikke 30 cm, så den er ideel til selv den mindste gang.

I de tilfælde-slanke sko er ikke støvet og kompakt placeret. Men det skal bemærkes, at skoene kan placeres i slanket, kun tørret og rent, ellers vil andre par sko, og selve skabet blive forurenet. Derfor, uden tørretumbler eller en åben hylde til sko, kan du ikke gøre det.

Til fremstilling af slamskabiner anvendes sædvanligvis træ eller spånplader. Deres farveområde er meget forskelligartet, så du kan nemt vælge muligheden for et skoskab, der passer perfekt ind i det indre af enhver gang.

Glidende garderobe

Glidende garderobe

Glidende garderobe

Den mest populære i dag er skabet til sko. Moderne æstetiske former, en række designløsninger gør det muligt at udstyre pladsen i gangen, gangen eller korridoren ideelt. Denne skohylde er praktisk talt ikke anderledes end en almindelig skab, kun i stedet for afsnit for tøj bygget hylder til sko, der kan fastsættes og udtagelige. Hylder til sko kan være så længe som nødvendigt, men på samme tid, kan i skoskab-rums lagres og andre ting - kasser af en sko, midler til fodtøj, tasker og andet tilbehør.

Der er også kombinerede garderobeskabe. Denne mulighed er meget original og ret praktisk. På den ene side er det praktisk at gemme sko, og i anden halvdel - tøj og hatte.

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Fabrikanter af møbler tilbyder i dag mange muligheder for spejlede skabe til sko. Et sådant skab vil blive en uundværlig egenskab af møbler, hvis du ikke har et påklædningsværelse eller et påklædningsværelse med et spejl. Derudover øger spejlfladerne visuelt visuelt plads og gør interiørdesign lettere og hyggeligt.

Hvis du gemmer dine sko i omklædningsrummet, vil det være hensigtsmæssigt at sætte der er ikke engang en garderobe, og nogle originale hylder til sko der vil supplere den stilfulde interiør forbinding.

Skobutik til anteroom

Hylde til sko foto

Skoskab foto

Hylder til sko, åbne

Hylder til sko, åbne

Usædvanligt skoskab

Skabet til sko er normalt lille i størrelse og er designet til sæsonbestemt fodtøj. Dørene i dette skab svinger, og indeni er der 2-3 skohylder. Næsten altid piedestaler til sko sælges sammen med et headset, garderobe, toiletbord eller bøjler, og kan udføres i en polstret afføring med polstret sæde, eller tabeller, som du kan sætte parfume, kosmetik og dekorative elementer - en vase med blomster, indrammede fotografier, dekorative havskaller, eekbans fra vilde blomster og spikelets, specielt ofte brugt i designet af efteråret interiør, og meget mere.

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Skoskab til sko

Den enkleste version af møblerne til opbevaring af sko er et kabinet-galoshnitsa (eller galoshnitsa). Denne mulighed er perfekt til opbevaring og tørring af daglig sko. Det er et åbent rack med hylder, der kan stå i gangen eller korridor, hvis du vil det blive brugt som et tørrestativ til sko, er der ingen bedre sted end altanen eller loggia, vil du ikke finde. Walk-behind er et glimrende alternativ til et skoboks til små lejligheder.

Garderobe til sko galoshnitsa

Fodtøj sko

Skoskabet er ikke kun et nødvendigt møbel, men også en del af interiøret. At dekorere og dekorere skoskabe bruger udskæring, vævet rattan og bambus kompositioner, spejl, glas, stofindsatser, dekorative klistermærker. En række modeller af skoskabe og interessante designløsninger hjælper dig med at skabe et unikt og harmonisk interiør på gangen.

Sko: For at holde sko hver dag, tørring og langtidsopbevaring af sko

Tællingen af ​​Monte Cristo havde 12 par sko til alle lejligheder. Sir Henry Baskerville tilbragte 2 par sko til sommeren, halvdelen af ​​en blev stjålet. I dag er 20 par sko pr. Familie ikke ualmindeligt, men en lejlighed eller et hus er ikke Baskerville Hall eller et eventyrpalads. Kvalitet fodtøj er dyrt, og budgettet, for at retfærdiggøre sig selv, bør i det mindste forlade sæsonen. I denne henseende erhverver ideen om at lave en sko af egne hænder en særlig haster.

Selve konceptet "sko" viste sig for nylig for at udpege et kompleks, der giver en ordentlig opbevaring af sko uden for sæsonen og det korrekte indhold af sko, der bæres hver dag. Fra det sidste, som det er kendt, afhænger holdbarheden og trætheden af ​​fodtøj stort set. Men for ting undertøj, tilbehør begrænser handel opmærkninger ikke finder anvendelse, og for en enkel sko skab, at håndværker mand er helt i stand til at gøre deres egne hænder, handlende ønsker at 5000 rubler. og mere, selv om materialerne til ham i detailsalg kan mødes i 1500-2000 eller mindre. Hvordan? Dette er hvad denne artikel handler om.

Tegninger af en hylde til sko fra krydsfiner

Den traditionelle, den enkleste og billigste version af containeren af ​​almindelige sko i gangen er en 2-trins gulvhylde lavet af 6-10 mm krydsfiner; Til tegninger, se fig. til højre. På den fremspringende del sætte sko med høje toppe eller bertsami (laced bootlegs med tunger). Hele denne skohylde er god, bortset fra en: For 10 par skal du give næsten 0,5 kvadratmeter. m af nyttigt område. Og hvad er værre, bredden på 400 mm - det minimale er muligt for en sådan ydeevne. Og hvis hele gangen er 1,25 m bred? Derfor er hovedtrenden ved at designe moderne sko beslutningstagere kompaktitet på grund af at strække sig til højden og brugen af ​​enkle mekanismer.

Bemærk: Afhængigt af ledig plads er der en simpel hylde til sko på andre måder, se f.eks. mark. video.

Hylder til sko med egne hænder, gør (video)

Hovedmodulet i den kompakte sko er en garderobe til at holde skoene uden for sæsonen (punkt 1 på billedet) med skorum uden høj top og med toppe / burs. Den første er normalt gjort 3 (forår, sommer, efterår), men den høje, men der bor i landet har brug for 4 lave og 2 høje kontorer; "Overflødig" til placering af arbejdssko. De vil ikke blande sig i byen, til børns sko.

Skoen er føjet til gangen, hvis der er plads nok, en bænk eller en banket for at gøre det lettere at skoeje / rive. Under sædet er det tilrådeligt at lave delikate hylder til tørring af sko (emne 2), men generelt til tørre sko, især for landboere, er det bedre at bruge en separat tørretumbler, se nedenfor.

Tegning af puffen i gangen med tilbehør til pleje af sko

Hvis stedet er meget lille, i stedet for en bænk kan du gøre med en puff. Under hans sæde kan en enkelt ejer passe til sko ikke til sæsonen (punkt 3), men betingelserne for opbevaring i dette tilfælde er ikke helt gunstige. Det er bedre at holde tilbehør til skopleje i pusten (se tegning på tegningen til højre), og læg skomaterialet i en separat arrangør, se nedenfor. Hvis unødvendige sko stadig er i pusten, skal hans ventilationsboks forsynes med huller i bunden, og under sædet skal du klippe ud blasterne.

Puffens bredde og den sædvanlige bænk er ca. 400 mm. I den smalle hall med dem på passagen er mindre end ergonomi kræver, og endda en bøjle med tøj lige der. Derfor er det på nuværende tidspunkt den såkaldte såkaldte " petal sko (punkt 4); sko i dem opbevares i opretstående stilling på hylderne af de hængslede bakker, forstærket mellem de sektorspirante sidevægge - kronbladene. Lav en petal type sko måske 250-260 mm bred: sæt ned nok, og i gangen med en bredde på 1,25 m er der en passage på ca. 1 m, hvilket er acceptabelt. Desuden giver kronbladet en god ventilation af indholdet i både lukkede og åbne bakker. Og hvis bakken er smidt væk, tørrer skoene i den bedre end på hylderne under bænken.

På grund af kompaktiteten og den store kapacitet kombineres kronblade ofte i monoblok med andre møbler til gangen. En fælles mulighed er et natbord i gangen med en sko, pos. 5. Med plandimensionerne (600-800) x (250-270) mm er der plads til skoene fra en lille familie. Når der er plads nok (ca. 1,1 x 0,4 m i planen), er candy baren suppleret med et sæde (punkt 6).

Fægtning af en rund hylde til sko

Hvis gangen har et rastløst hjørne eller en niche (som ikke er ualmindeligt i gamle huse), er det praktisk at gemme sko i en karrusel, udgør. 7. Separation af indhold i 4 sæsoner i karruselsskoene opnås på den mest naturlige måde. For at gemme vinterfodtøj (støvler, støvler) er hylderne ubalancerede asymmetrisk, se fig. til højre.

Bemærk: et ret rummeligt hjørne i gangen fortjener mere end opbevaring af sko. Se for eksempel en anden video - hvordan man udstyrer et hjørneskab med et skorum i gangen.

Skab med et rum til sko med egne hænder (video)

Materialer og forbindelser

Korrekt tørrede sko (for detaljer om tørring af sko og tørretumbler til det, se i slutningen) i et godt ventileret lager kan opbevares straks. I så fald kan skoen være lavet af spånplader med en tykkelse på 12 mm; På ansigtet kan du bestille en dyrere, men også mere spektakulær MDF. LDPE til skoen skal tages mellemklasser efter udløbet af de phenolholdige forbindelser (E1 eller E2). "Spånpladen" af klasse E0 er dyr og skrøbelig, og billige lavere kvaliteter E3 og E4 udstråler for meget phenolharpiksdamp. For sko læder, syntetik og lim er de ikke mindre skadelige end for os og dig. Af samme grund er OSB ikke egnet til skoen - det er et strukturelt byggemateriale, der udstråler et overskud af phenol under konstruktionen.

Bemærk: Sko lavet af metal og plast må kun åbnes frit ventileret. Årsagen er, at hvis spånpladen er i det mindste en lille smule, men træder i tide med skoene, så må metal og plast ikke trække vejret overhovedet.

Hvad angår detaljer obuvnitsy forbindelser, kan de være en hvilken som helst i polstring :. Shkantah på, SCREW, beslag / dækplader i piggen, en whisker, en møbler hæftemaskine hæfteklammer, etc. Generelt stand, og indsamle. Til mobilforbindelser af kronbladsko, se nedenfor.

flap

Skoforingsbakker på kronblade er de mest perfekte, så vi begynder med dem. Det mest (ved første øjekast, kompleks (og dyrt når man køber et kit i detail) dele - sidelabber - kan laves med dine egne hænder af metalplader eller hård plastik med en tykkelse på 4 mm. Det er også muligt at skære kronblade af krydsfiner med en tykkelse på 6 mm, to gange med en vandbaseret akryllak, der er to gange fortyndet. Imprægnering er nødvendig i dette tilfælde for at øge stivheden af ​​delen. Lakken fortyndes med destilleret vand!

Tegningerne af kronbladene er vist i fig. nedenfor. Hver bakke er 2-tier (forår-efterår og sommerhus). For høje sko skal du tilføje et skab, sko med toppe og støvler i bakkerne kan ikke passe; dette er måske den eneste ulempe ved kronblade. Den samlede højde på en sektion H er taget fra 300 mm. Øverste og nederste mellemrum mellem bakdækslet og skos frontpanel er på mindst 6 mm nødvendigt til ventilation. Til samme formål skal lommen "sinus" over den øvre bakke også ventileres. Til dette gøres en række huller med en diameter på 40 mm på toppen af ​​bagvæggen lavet af fiberplader eller der er et hul tilbage. I punkt A på mellemhyllen (markeret med en rød pil) er kuglelås eller aftagelige stifter installeret for at justere placeringen af ​​mellemhyllen i henhold til indholdet.

Tegninger af skoen i gangen

Enheden og dimensionerne af denne type bakke til opbevaring af sko i en væg niche med en dybde på kun 200 mm findes på næste side. Fig. Den særlige karakter af dette design - svingbare hængsler (se nedenfor) gøres simpelthen i form af huller i beslagene på stålhjørnet, forstærket indefra på nisens forreste skal. Til dem er også fastgørelsesanordninger, hvis man sidder sidevægge af en niche, fastgjort. I dette design kan bakdækslets forside være vilkårligt høj, så denne variant af kronbladskoen kan laves til højt fodtøj. En betingelse - nichens forreste skal skal være stærk nok, ikke sprød. Gipsvæg, for eksempel i dette tilfælde er ikke godt.

Enheden af ​​en sko i en niche

Bemærk: som du ejer hænder går til en smal piedestal for sko, se mesterklassen nedenfor.

Skoskab til sko med egne hænder (video)

I kronblade og nogle andre sko (se nedenfor) med foldedøre er der endnu en, ved første øjekast, bizar montageenhed - et drejeligt hængsel. Det ser ud til at være ingenting, undtagen hvordan man køber, men det kan man stadig gøre selv. Kun stykker af tyndvæggede sømløse rør er nødvendige, bedre messing - stykker af kuglelejehåndtag, knæledde af gamle spindestænger mv. Fremragende fit tilfælde af nogle sorter af cubanske cigarer, men priserne for dem nu - ikke til natten fortalte. Og faktisk er proceduren med at lave et hjemmelavet hængsel af skovlens foldeskuff som følger:

  • Afskåret fra rørdelen af ​​en længde svarende til dybden af ​​hængselstikket. Normalt - i 1 / 2-2 / 3 tykkelse af skoens sidevæg, men ikke mindre end 10 mm. Væggene bag redenen skal forblive mindst 5-6 mm. Dette vil være klippene i reden, de har brug for 2 for hvert hængsel.
  • En skraber (skrabning, reamer), den samme som anvendt for eksempel ved montering / afmontering rørledninger balsam, fjern affasning på de indvendige åg 0,25-0,35 mm.
  • Vi vælger boltene med et rundt hoved med denne diameter for at passe ind i buret med et hul på op til 0,5 mm. Burrs på boltens hoveder (hvis slidsen er lige) fjerner vi nagfilen. Den nazhdachkoy hvis det er nødvendigt, kan du passe hovedet til buret.
  • En borer af Forstner borer vi huller i klip; En boring er ønskelig at tage en sådan diameter (eller afhente rør til klip), så klipene træder ind i hullet tæt.
  • Tryk clipsene i hullerne. Hvis du kommer frit ind, kan du lime enhver monteringslim på metal.
  • Vi sætter boltene i acc. huller i kronbladene, stram møtrikkerne med fjederskiver - hængslerne til forsamlingen er klare.

Sko, der ikke bæres i lang tid, opbevares fortrinsvis i et stabilt gunstigt mikroklima (se ovenfor). Også en piedestal eller et skoskab, der ikke er sæson i et andet rum, er nødvendigt, hvis der ikke er nok plads på gangen. I almindelighed længe ikke at bære sko i gangen for at holde uønsket, især i et privat hus, hvor den åbne dør kan dø koldt eller trække fugt.

Ordninger af et åbent stativ til langtidslagring af sko og et mere kompakt skoskab med vippedøre er vist i fig. henholdsvis over og under. Stativet giver optimale betingelser for langtidsopbevaring af op til 30 par eller flere sko, men det kræver ca. 0,6 kvadratmeter. m område. Med minimal ergonomi til denne hylde har du brug for en garderobe fra 6 kvm. m. Der er ingen bagvæg på stativet, den er fastgjort til væggen med stålhjørner og selvdrejende skruer 6x70 i plastdyk. Materialet i hylder og vægge er et bord eller spånplader på 20 mm og en stråle på 30x30 mm. Hylder til bedre ventilation, lavet af stålnet på trærammer.

Ordninger og tegninger af hylder og hylder til opbevaring af sko

Bemærk: Denne rack er universel. Høj og lav sektioner til den kan tilføjes i bredde og højde uden restriktioner, hvis kun stedet er havalo. På grund af spredningen af ​​fastgørelserne kan væggen bag stativet f.eks. Være svag. en skillevæg af skumbeton eller luftbetonblokke.

Skoskabet er mere kompakt og er placeret i en passage med en bredde på 1,5 m. Længden af ​​kantsten er op til 2 m. Hylderne er af samme konstruktion som i den foregående. tilfældet; er fastgjort til sidevæggene med dykker, hjørner, i formede riller eller på almindelige hyldeholdere. Bagvæggen er ventileret, som en petal sko (se ovenfor). Alternativ med ventilation næsten som et stativ - en kantsten uden bagvæg med et mellemrum mellem kantsten og væg fra 40 mm (for gulvkjørtets bredde). Så er samlingen af ​​sokkel ifølge skemaet nederst i fig. Foring på bagsiden - fra samme bræt som hylderne med skillevægge.

Og hvad nu hvis der ikke er plads under skoskabet? I dette tilfælde hjælper arrangøren til langsigtet opbevaring af sko, der ikke bæres på nuværende tidspunkt. Men i møbler butikker, du vil højst sandsynligt blive tilbudt en særlig sko skab arrangør (pos. 1 i Fig.), Som vil tage, med vidt åbne døre, hvor som helst fra 2 kvadratmeter. m. Men i haberdashery og tøjbutikker finder du ukompliceret billigere sko arrangør-kuffert lavet af stof, pos. 2, placeret under sengen. Derudover trækker skoene i sig vejret frit.

Arrangører til sko

Men organisator-kufferten kan ikke købes, hvis der er et tilstrækkeligt antal skokasser. De er simpelthen limet sammen, pos. 3. Sko at trække vejret i en sådan arrangør er slet ikke vanskeligere, og det er lettere at skubbe det ind i nøglen til sengelågen. Blød organisator-kuffert bliver i dette tilfælde ofte fast.

En skoorganizer lavet af pap kan også limes, for eksempel. til sommerhuset, udgør. 4. Med fiktion indrammet, kan det være helt på plads og i lejligheden, hvis i hallen er der en passende niche, pos. 5. Derefter skal kassen fra pap placeres i potholen i pinden, så nichens sider giver stivhed til hele produktet. Til samme formål er kartonemner 2-3 gange på begge sider imprægneret med en vandpolymeremulsion eller fortyndet vand 2-3 gange PVA.

Gennemblødte sko bør tørres, før de lægges i en skohandel eller butik. Men - køb ikke hjemme elektriske tørretumbler (se figuren)! Deres formål - hurtig tørring arbejde sko på rejse, felt eller markforhold, når det er nødvendigt at udskifte spade, eller sige, at gå på måle minut, og udgifterne til arbejdssko i forvejen er opført på budgettet, og driftsudgifter.

Daglige sko kan ikke tørres indefra, ellers selv i dyre mærkevarer kan toppen blive revnet eller sålen kan bryde af inden garantiperioden udløber. Eksperter i branded butikker i sådanne tilfælde straks bestemme - undskyld, sagen er ikke-garanteret. Her bedes du - en metodisk vejledning med billeder. Du har faktisk tørret dem, som her er skrevet?

Hverdagssko nødt til at tørre eller i en skrå stilling af tæerne ned (pos. 1 i figuren nedenfor), eller bedre, på vægten (men ikke for snørebånd eller ben / poter!) Pos. 2 og 3, eller endnu bedre, fra sålen, pos. 4. Stilfuld tørretumbler til sko på pos. 2 er teknisk ikke så kompliceret, hvis du er i stand til at håndtere plaster eller rustfrit metal.

Hvordan man tørrer daglige sko

Imidlertid er den mest effektive absorptionstørrer på pos. 4: helt gennemvædet støvler i det tørre i 2-4 timer på værelse temperatur! Som du ved, jo hurtigere tørring drenched sko uden ekstra opvarmning, jo længere tjener det.

Hemmeligheden bag absorberende tørring af sko er i stenfyldningen og nøjagtigheden: Før du lægger sko på tørring, skal den vaskes. Knust sten til absorber tørring er nødvendig dolomitisk eller anden fra en tilstrækkeligt stærk og kemisk lille aktiv sten med sin egen fugt absorption er mere. Aktiveret trækul (ikke kemisk i tabletter!) Eller silikagel tørre skoene endnu hurtigere, men de tørrer sig ikke senere end at genskabe kassen af ​​den gamle kulgasmaske. Den bedste efterfyldning i absorptionstanken til sko er en havskal eller broderet havsten. Levetid på vinter og arbejdstøj, hvis hele sæsonen, ud over brugstid, for at fortsætte med en sådan genopfyldning, næsten fordobles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 2 =