30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Kasser til opbevaring af ting i leurua merlen

Pengeskabe og opbevaringsbokse i Leroy Merlin

Henviser til hardware sektionen. Over tid samler hver person ting og materielle varer, så spørgsmålet om at organisere opbevaring af værdigenstande er ikke i sidste instans.

En sådan anordning som sikkert, som er en metalkasse eller et skab med et komplekst låsesystem, klarer perfekt i denne opgave i mere end et dusin år. Pengeskabe er i første omgang opdelt efter type beskyttelse:

 • brandsikker. Kan modstå temperaturer op til 170 grader Celsius og beskytte værdier fra ild.
 • Indbrudssikker. Sådanne pengeskabe har to beskyttelseshindringer: en kompleks lås og en meget robust sag. Styrken af ​​kroppen opnås ved brug af højstyrkestål og kompositmaterialer. Med hensyn til slottet - som regel har det flere niveauer beskyttelse.

Pengeskabe bruges normalt i hotelværelser og er indbygget i møbler - sådanne pengeskabe hedder møbler. Kontor pengeskabe er designet til at gemme en stor mængde dokumentation eller en stor mængde penge. Der er også specielle pengeskabe, såsom våben - deres tilgængelighed er ikke kun nødvendig for at observere sund fornuft, men er fastsat på lovgivningsniveau.

At gemme almindelige ting, der ikke er af stor værdi, konventionelle opbevaringskasser. De har ikke låse og ekstra beskyttelse, men de er meget kompakte og nemme at lagre hverdagens ting.

Hvad angår pengeskabe, i Leroy Merlin Sådanne interessante tilbud er præsenteret: De sikre møbler med nøglelåsen i volumen på 4 liter til 1300 rubels pris, møbler med elektronisk lås grå volumen på ni liter og omkostninger 1800 rubler per enhed, bygget med nøglelås grå volumen på 10 liter til en pris på 3100 rubler, et møbelfirma Standers model N2 med en nøglelås på 9 liter sort farve til en pris af 3100 rubler, bygget i hvid med elektronisk lås volumen på 10 liter til en pris på 3400 rubler, brandsikre med nøglelås grå kapacitet 13 liter til en pris af 6700 rubler, et klædeskab våben for 1 tønde omkostninger 2900 rubler stykket, pistol kabinet på 3 tønde omkostninger 3290 rubler.

Gode ​​tilbud blandt opbevaringsbokse: værktøjskasse model Lot-1 størrelse 164x107x78.5 mm til en pris på 24 rubler stykke, Kabinet til nøgler til 44 nøgler vægmonteret til en pris på 650 rubler, den dekorative husholderske model Home grå til 8 nøgler, skabet regnskab grå farve til en pris på 4200 rubler.

Netværket af Leroy Merlin skaber alle betingelser for komfortabelt køb af varer til byggeri og reparation.

Yderligere butikstjenester:

Oplysningerne er kun offentliggjort på hjemmesiden. Handelsnavnet og andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Garderobesystemer "Leroy Merlin": foto, anmeldelser, priser

Enhver moderne person møder tidligere eller senere behovet for at nedbryde de overtagne genstande i hylder. Skabe, curbstones, kommoder spredt rundt om huset, på det mest afgørende tidspunkt disorganize ejeren, tvinger til at skynde sig på jakt efter den rigtige ting. Tedious daglige kilometerstand fører til den rigtige beslutning om at købe en arrangør til garderobeskabet. I en overflod af møbler produkter, kan køberen blive forvirret.

Gunstigt anderledes i det moderne marked, hvilket tvinger til at tiltrække opmærksomheden hos en potentiel køber, garderobesystemer "Leroy Merlin", en række valgmuligheder, som vil tilfredsstille den mest krævende forbruger.

Arranger plads med garderobesystemer

Efter at have identificeret det sted, hvor tingene skal opbevares, søger ejeren af ​​boligarealet passende design, der samler på ét sted bukser, kjoler, undertøj, sokker. Overvejer tilbud moderne design, der er designet til at bringe orden i det rum, køberne siger garderobe system "Leroy Merlin", hvor bøjler, kurve, stativer, der er designet til at folde ind i pæne bunker af ting, hjælpe med til at holde tingene på plads.

Blokke ordner rigtigt rummet, så du kan kompakte arrangere alt hvad du behøver, rationelt ved hjælp af hvert centimeter af området.

Funktioner af panel type system

Producenter leverer flere typer konstruktion. Hvert klædeskabssystem "Leroy Merlin", et foto deraf kan ses i selskabets katalog, er attraktivt på sin egen måde. De muligheder, som udviklerne tilbyder, vælges under hensyntagen til ledig plads. Nogle udlejere tildele et helt rum til at rumme garderobe elementer, kan andre ikke prale af rummelige lejligheder og tildele en vinkel, vægbeslag hylde, reoler, kurve. Fastgørelse af dekorative paneler udføres ved hjælp af profiler, der gør det muligt at fastgøre hylderne på overfladen. En metalramme fremstillet af aluminium anvendes som base. Systemet omfatter bøjler, hylder og kommoder. Modular design princip eliminerer besværlige skillevægge, hvilket gør det nemt at se indholdet af omklædningsrummet.

Denne mulighed er egnet til værelser, hvis indre er designet i højteknologisk stil.

Garderobe system af klassisk art

Købere, der ønsker at bestille plads, er ivrige efter at vælge møbler, der passer perfekt ind i rummet. Garderobesystemer "Leroy Merlin" er lavet under hensyntagen til moderne trends og modetrends. Men tilhængere af den klassiske stil bør ikke fortvivle, fordi de er forsynet med anstændige prøver. Flere skabe, kombineret i et fælles design med bånd, går harmonisk sammen med det overordnede billede. Til produktion af MDF eller spånplader, så du kan spare på at købe. Forbrugeren kan vælge den foretrukne farve.

Til rum med en beskeden optagelser ideel garderobe system "Kansas" "Leroy Merlin", anmeldelser af dem er positive med kunderne, fordi det er kompakt, praktisk og let at samle, og prisen på 2670 rubler har smag af enhver husmor. Den estimerede højde på stangen er 2 m, den er fastgjort til vaskekurven. I udførelsesformen er der tre sektioner med en bredde på 2,4 m og en dybde på 30 cm. Hylder til paraplyer, handsker, huer, hatte, bøjler til korte og lange yderbeklædning. Den nederste del bruges til opbevaring af sko.

Nettede garderobesystemer "Leroy Merlin"

I samlingen af ​​virksomheden blandt de foreslåede designs er der speciel opmærksomhed på den cellulære udgave af organisationen af ​​plads, der er reserveret til opbevaring af ting.

Mesh hylder og kurve ved hjælp af guider er fastgjort ved beslag til væggen, hvilket skaber effekten af ​​luftens struktur. På gulvet vil intet forhindre rengøring, fordi benene mangler. Men de ejendommelige "flydende i luften" af elementerne er ikke det eneste element i modellen. Det er bekvemt at placere hylder og kurve i en rækkefølge, der tager hensyn til lokalernes egenskaber og ejerens ønsker. Garderobesystemet "Leroy Merlin", hvis foto er udbydet i firmaets katalog, tillader, om nødvendigt at fjerne eller flytte modulet uden at beskadige strukturen. At erhverve en model vil avancerede mennesker kunne realisere deres fantasier og demonstrere deres individualitet. Transformation af prøven er attraktiv og relevant for værelser med en række forskellige billeder, det gør det muligt for ejerne at gennemføre dristige projekter.

Tilbehør til klædeskabssystemet

Ejere af sådanne design planlægger nemt komponenternes layout, så de enkelte familiemedlemmers personlige behov er tilfredse. Du kan købe færdige garderobesystemer "Leroy Merlin" eller købe separat ejerens nødvendige genstande. Producenter sørgede for, at ejerne efterhånden havde følt behovet, supplerede ejerne møblerne med de nødvendige komponenter.

 • Hylder fra metal, træ, plast og glas. Køberen bestiller den korrekte mængde og dimensioner af hylderne.
 • Hylder, bestilt separat fra hylderne. Materialet anvendes på en række måder, og dimensionerne er angivet af kunden selv. Især i efterspørgslen ændres muligheder på grund af bekvemmeligheden og den brede funktionalitet, der er populær.
 • Bomme, kurve, kasser og bøjler i forskellige størrelser, så de kan placeres i garderobeskabe af alle størrelser. I systemet er der ikke plads til opbevaring, men også til børns legetøj, værktøjer.
 • Døre med en glidemekanisme, så du kan spare plads og organisk passe ind i interiøret, dekoreret i enhver stil. Til produktion af træ, plastik, glas, spejlflader anvendes. Hver af disse muligheder kan bringe et originaltryk til interiøret.

Fordele ved garderobesystemer

Det overmættede marked med moderne møbler giver køberen mulighed for at vælge passende muligheder for budgetmuligheder. Produkter af virksomheden "Leroy Merlin" er fordelagtigt kendetegnet ved kvalitet, variabilitet og originalitet af ydeevne.

Ejere af omklædningsrum Bemærk:

1. Strukturens pålidelighed, som er kendetegnet ved dens styrke. De specielle stållegeringer, der anvendes, sikrer en lang levetid. De nyeste teknologier gør det muligt inden for et enkelt system at anvende forskellige materialer: metal, træ, plast og glas.

2. Effektiv udnyttelse af rummet. En masse hylder, kurve giver dig mulighed for at gruppere ting, og en praktisk anmeldelse sparer tid på at søge efter det nødvendige tilbehør.

3. Garanteret friskhed af garderobeskabe. Fremragende ventilation eliminerer ubehagelige lugte.

4. Enkel installation af hele strukturen og dens individuelle elementer. Systemet overføres let, når det flyttes.

5. Evnen til at skabe en struktur i overensstemmelse med deres præferencer. En række elementer (kurve, hylder, bøjler og stativer) tilskynder skabere af både rummelige værelser og ejere af småboliger.

6. De overkommelige produktionsomkostninger tillader selv med et beskedent budget at vælge muligheden. Du kan købe et færdigt design til en pris på 2670 rubler, og til sæt af hylder og tilbehør til at oprette en original kopi. Udgifterne til hylde / kurv - fra 1192 rubler.

Leroy Merlin Garderobe System: anmeldelser

At købe en slags arrangør, moderne indbyggere har et stort udvalg af firmaer og modeller. Ikke alle virksomheder er klar til at tilfredsstille krav fra den krævende køber. Garderobesystemer "Leroy Merlin" har positiv feedback fra forbrugerne. Slidstyrke, styrke og demokratiske omkostninger ved konstruktion tiltrækker købere. Og på grund af den oprindelige udførelsesform, de er villigt udvalgt af ejerne af interiøret, dekoreret ikke kun i den klassiske stil, men også i stilene af moderne, minimalistisk eller højteknologisk.

Hvilke slags opbevaringssystemer til en garderobe er

Køb hver sæson nye ting, ikke alle tænker på, hvor man skal gemme de akkumulerede ting. Det ser ud til, at en almindelig garderobe er nok til at opbevare bluser, dragter, skjorter, undertøj og tilbehør. Men som det viser sig på et tidspunkt fører kaotisk opbevaring til kaos i hele huset. Derfor er der før eller senere ideen om at skabe et separat, komfortabelt omklædningsrum. Men det er ikke nok at tildele plads til organiseringen af ​​pantryet. Det er også nødvendigt at købe praktiske opbevaringssystemer, som gør det muligt at lægge tingene på hylderne.

Nyttige opbevaringsfunktioner

Moderne enheder designet til at gemme ting, gør det muligt at gemme garderobeprodukter på ét sted i en bestemt rækkefølge. Bukser, dragter, kjoler og undertøj, der er lagt på hylder, bevarer deres udseende meget længere, end når de opbevares i en bunke. Takket være det faktum, at moderne tøjbøjler og stativer til opbevaring af ting er bekvemme design, er hver eneste detalje i garderoben bevaret på plads.

Opbevaringssystemer til omklædningsrummet kan anvendes som følger:

 • I en separat del af rummet placeres strukturen i et hjørne af rummet og adskiller opbevaringsområdet med en skærm.
 • Uden at bruge en partition, kombinerer soveværelset og omklædningsrummet.
 • Efter at have arrangeret enheden til opbevaring i enhver bekvem del af værelset.

I dag er mange møbelproducenter klar til at tilbyde bekvemme blokke til opbevaring af beklædningsgenstande. For eksempel er et opbevaringssystem til en garderobe i Leurua Merlin meget populær. Årsagen til dette er flere fordele, som disse designs besidder. Først og fremmest er det holdbarhed og slidstyrke. Tøjblokkene er med et elegant og elegant udseende stærke og pålidelige produkter. Specialister Leroy Merlin, tænk grundigt gennem produktionen af ​​disse strukturer, hvilket skaber dem kompakte og rummelige. Anvendelse af disse produkter derhjemme har alle mulighed for rationelt at bruge det ledige rum. Selv i et lille rum, med Leroy Merlins opbevaringssystemer på billedet, kan du organisere et behageligt og praktisk omklædningsrum. Strukturerne er lavet af et mesh materiale, der passer perfekt til luften. Takket være dette er tøj ikke gennemblødt med en ubehagelig, muggen lugt, der altid forbliver frisk og duftende.

Ikea tilbyder også en bred vifte af opbevaringssystemer. Et af de populære designs er Algot-produktet på billedet. Dette produkt er en designer, der kan suppleres om nødvendigt med nye skabe, hylder og hylder. Da garderobeskabet øges, kan du nemt udvide Ikeas opbevaringssystemer. For at gøre dette behøver du kun at købe ekstra dele og samle dem hjemme, som designer. Mange købere af design noterer sig bekvemmeligheden og deres brugervenlighed. Køb i butikken systemet i en uassocieret tilstand, alle kan indsamle produktet af sig selv i overensstemmelse med de detaljerede instruktioner, der tilbydes i sættet.

Komfortable, holdbare konstruktioner til opbevaring af tøj, tilbyder OBI. Takket være en kompetent tilgang til processen med opbygning af lagringssystemer er disse produkter multifunktionelle og kompakte. Et holdbart materiale, der bruges til fremstilling af produkter, giver dig mulighed for at skabe komfortable kurve, kroge, hylder og hylder, hvorfra du kan arbejde med dine egne hænder derhjemme, du kan nemt samle det nødvendige opbevaringssystem til omklædningsrummet.

Alle de designs, som køberen kan finde i butikken, er af fire typer:

 • Cellular eller mesh.
 • Standard skrog.
 • På grundlag af skeletter.
 • Modular.

Den mest kompakte og alsidige er maskenhederne. Hvert element i et sådant design er uafhængigt af det andet og kan om nødvendigt tages andre steder. Ydermere ser sådanne faciliteter til omklædningsrummet let ud uden at læse plads.

Standardmodellerne på billedet er stationære konstruktioner, som vil vare i flere årtier. Til fremstilling af sådanne produkter ved hjælp af spånplader eller MDF, som giver dig mulighed for at tale om de lave omkostninger ved den færdige enhed. Imidlertid er kabinemøbler ikke underlagt globale ændringer.

Hvis der er behov for at øge eller mindske en sektor, er det usandsynligt at gøre det. I sagerne til omklædningsrummet kan du kun demontere hylderne. For placeringen af ​​klædeskabet, skal du vælge et af værelserne. Derfor er denne type system for små lejligheder ikke egnet.

Meget praktisk og praktisk er rammekonstruktioner. De består af lodrette profiler, der er fastgjort til gulv og loft. Til det modtagne grundlag er det muligt at vedhæfte hylder, stativer og vandrette stativer i enhver passende rækkefølge til brugeren. I tilfælde af bevægelse kan en sådan designer nemt demonteres og transporteres til en ny placering.

Modulære opbevaringssystemer til garderobe kan fortjene- ligt henføres til dyre produkter. Disse strukturer er specielle dekorative vandrette moduler, der er fastgjort til væggene. Og så for hvert modul er der installeret yderligere hylder, bokse, hylder. Udseendet af sådanne omklædningsrum er stilfulde og originale, der består af enheden af ​​helt lige linjer.

Sammenfattende bemærker vi, at opbevaringssystemer til garderobeskabe kommer på mange forskellige måder. Mange hypermarkeder, såsom OBI, Ikea og andre, tilbyder en bred vifte af designs, der giver dig mulighed for at bygge dine egne hænder hjemme for at opbygge et bekvemt produkt til opbevaring af forskellige ting.

Sortimentet af blokke, stativer, hylder, barer og bøjler gør det muligt at skabe en komfortabel, kompakt og rummelig garderobe. For at sikre slutresultatet i mange år, når man vælger detaljerne, er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten og pålideligheden af ​​de strukturelle elementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + = 28