30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Kasser til opbevaring af grøntsager

Opbevaring af grøntsager i køkkenet: de rigtige forhold og containere

Hjem »Køkken» Køkken tilbehør »Opbevaring af grøntsager i køkkenet: de rigtige forhold og containere

Korrekt opbevaring af grøntsager og frugter giver dig mulighed for at udvide deres friskhed og spare penge på det næste køb af produkter. Men kommer vi tilbage fra markedet eller supermarkedet, lægger vi bare alle varer fra pakkerne ind i køleskabet, uden at vide, at denne tilgang har mange ulemper. For det første bør ikke alle gaver i naturen opbevares i køleskabet. For at bevare nogle af dem, for eksempel tomater og kartofler, er lave temperaturer generelt uønskede. For det andet anbefales det ikke at holde mange frugter og grøntsager sammen. Produkter med kort holdbarhed hurtigt overrykte og begynder at inficere andre. Endelig fører opbevaring af grøntsager i køleskabskuffe ofte til, at vi simpelthen glemmer de enkelte frugter, der er begravet under bundt af grønne eller kålhoveder.

I dag lærer du at lagre grøntsager korrekt i køkkenet. Læs mere om de ideelle opsparingsbetingelser og bekvemme og smukke beholdere til grøntsager og frugter, som vil hjælpe med at dekorere indretningen af ​​dit køkken eller spisekammer!

De rigtige betingelser for opbevaring af grøntsager og frugter

Nedenfor finder du et bord, der viser de ideelle vilkår og betingelser for opbevaring af populære frugter og grøntsager i alfabetisk rækkefølge. Men inden vi går videre til det, vil vi give nogle generelle principper:

 1. Før du opbevarer grøntsager, anbefales det at fjerne blade, hvilket kun efterlader et par centimeter, hvilket vil forhindre for tidlig tørring.
 2. Sørg for at pakken med grøntsager har flere huller til ventilation (se tabellen nedenfor - denne regel har sine undtagelser).
 3. Fordel grøntsager frit over køleskabet. Jo tættere de er til hinanden, jo hurtigere begynder de at rådne.
 4. Vask grøntsager og frugter umiddelbart inden forbrug.
 5. Stenfrugter (undtagen kirsebær og søde kirsebær), tomater, meloner, mango, avocado, æbler og pærer kan opbevares i et rummeligt miljø, hvor de vil fortsætte med at modnes.
 6. Sød peber, druer, bananer, alle citrusfrugter og bær bør kun opbevares i køleskabet.
 7. Kartofler, løg, hvidløg og ingefærrot reagerer dårligt til høj luftfugtighed i køleskabe, hvilket får dem til at rådne og ændre deres smag. De er bedst opbevaret i tråd og vævede kurve, trækasser og andre udluftede beholdere ved stuetemperatur.
 8. Gulerødder og rødbeder anbefales at opbevares uvaskede på et køligt sted. Hvis det er et køleskab, skal beholderen til dem forsegles for at beskytte mod fugt, som disse rødder er bange for.

Her er de bedste måder at gemme grøntsager og frugter i hjemmet:

Praktiske beholdere til opbevaring af grøntsager i køkkenet

Da mange frugter og grøntsager kan opbevares ved stuetemperatur, opstår spørgsmålet: Hvad er bedre at holde dem? Ideelt set bør vegetabilske beholdere have udluftede vægge og ikke optage meget plads. Specielle vævede kurve eller trækasser er en glimrende mulighed, der vil tilføje dit køkken karakter og hygge. Nogle beholdere kan også være en del af køkkenskabet. Nedenfor giver vi de 5 bedste muligheder med et billede i køkkenets design.

Suspenderede hylder, kurve og andre beholdere til grøntsager er en af ​​de bedste måder at spare plads på og give køkkenet en rustik stemning. De kan hænge over eller ved siden af ​​bordpladen, hvilket gør kogeprocessen meget mere praktisk.

2. Kurve og wire kurve til grøntsager

Kurve til grøntsager kan også hænges på vægge eller indbygges i køkkenskabe. Kurvekurve af naturmateriale betragtes som en ideel mulighed, som "breathe9raquo; og har ikke store huller (som tråd), som hjælper med at holde rent i køkkenet.

Kasser til grøntsager er gode, fordi de nemt kan indlejres inde i køkkenskabet. Bemærk venligst, at trækasserne på trods af det smukke udseende ikke giver tilstrækkelig luftcirkulation. Perforerede og metalplader kan spare dine grøntsager længere fra ødelæggelse.

4. Stave til opbevaring af grøntsager i køkkenet

Multi-level kasser og bakker er en anden god mulighed for et lille køkken. Hjulsporet kan være en ideel løsning overhovedet.

5. Opbevaring af grøntsager i et specielt skab

Endelig kan opbevaring af grøntsager og frugter organiseres i enhver gammel piedestal, idet man forsigtigt har gjort det i "vinduer 9raquo; med trådnet. Disse vinduer tillader luften at cirkulere, og du - for at se, hvad der er gemt inde i hvert rum. Se på billedet, hvordan kan jeg lave en sådan grøntsagsboks med mine egne hænder:

Vi laver en kasse til grøntsager med egne hænder

Hver af os, før kulden starter, tænker på at købe en stor mængde kartofler, hvilket er nok for hele familien til vinteren. Årsagen er, at prisen for en så vigtig ingrediens i vores kost kan stige to eller flere gange, når frostene er voldsomt uden for vinduet.

Hvis der i et privat hus er der absolut ingen problemer med opbevaring af et eller flere hundrede kilo kartofler, takket være en kælder, er det i et lejlighedstilbud et ret alvorligt problem. For at sikre, at kartoflerne er godt bevarede og ikke rådner, er det nødvendigt at stille de bedste betingelser for det på din altan og køkken.

Egnede betingelser for opbevaring af kartofler

Før du lægger de købte kartofler i en æske til grøntsager om vinteren, som du lavede med dine egne hænder, skal den være omhyggeligt forberedt. For at gøre dette er alle grøntsager lagt ud i luften og tørret til helt tørt, det tager to til tre dage. Graden af ​​tørhed skal vurderes visuelt ved at teste kartofler med dine hænder.

Optimale opbevaringsforhold for grøntsager: temperatur fra +1 til +5 grader og fugtighed omkring 90%.

For at holde kartoflen skal kassen holdes mellem to og fem grader celsius med et plustegn. Adgang til fugt bør forhindres fuldstændigt, og luftcirkulationen er minimal. Ventilationen skal udføres på en sådan måde, at luften kun kan stagnere og bevæge sig glat gennem kassen.

Vi samler forskellige kasser

I dag vil din opmærksomhed blive præsenteret for de fire mest populære og enkle versioner af balkonkældre, som du nemt kan gøre selv og holde kartoflerne i passende vinterforhold for dette. For at skabe dem behøver du ikke at have en specialuddannelse, at eje et stort antal dyre værktøjer og have stor viden i samlingen af ​​køleudstyr.

Således vil din opmærksomhed blive givet instruktioner om oprettelsen af ​​sådanne kasser, hvor opbevaring af grøntsager på balkonen vil være muligt:

 1. Fleksibel kælder.
 2. En terrasse til opbevaring af grøntsager på balkonen
 3. Træ opbevaringsboks.
 4. Skare af brædder med isolering.

Sådanne designs er de mest populære, bekvemme og mest egnede til hjemmebrug, hvis du skal gøre dem selv. Hvis du virkelig har brug for det, skal du fortsætte med at studere hver af de præsenterede sorter og bestemme hvilken som passer dig bedre, og du kan helt sikkert samle det selv uden ekstra omkostninger og så højt som muligt.

Det repræsenterer en sådan kælder med en blød konstruktion, der meget ligner en simpel taske. Overfra er det færdigt med et simpelt tæt stof, har et låg, der er fanget ved hjælp af lyn eller velcro. For at gøre det behøver du ikke metalarbejde og elværktøjer.

Nyd videoen: Fordelene ved fleksible beholdere

Det er ret nok at erhverve den nødvendige mængde egnet stof til dig, en varmeisolerende film, som består af specielle materialer, der ikke tillader kold og varme gennem dig selv, samt en forseglet lynlås med speciel termisk isolering. Et værktøj skal udarbejdes, en blyant til tegnemønstre, en saks eller en kniv til skæring, en nål med en tråd eller en symaskine.

Fra kaminerne skære bund og sidevægge, så stramt væggene og bunden tæt i en rund eller firkantet konstruktion. Samlinger er bedst limet med harpiksbaseret lim. Så er alt dette dækket af et vendende stof, som også også sys til kanterne.

Vi dækker topdækslet med en klud, sy en lynlås til den og installer den oven på vores konstruktion og sy den til en af ​​væggene. Den nederste del af lynlåsen syes til den øverste ende af væggene. Du kan også indstille termometeret til at måle temperaturen inde i beholderen. Det er alt sammen, det fleksible køleskab er helt klar. Det kan også bruges i køkkenet.

Vi laver ovnen med egne hænder

For at lave en sådan kasse har du allerede brug for nogle låsesmedværktøjer og flere materialer. Vi starter processen ved at samle en træ indvendig ramme fra krydsfiner, DPV eller OSB plader.

Opførelse af ovnen til grøntsager

De går tabt i form af en firkantet eller rektangulær æske, som du har brug for til højde, bredde og længde. Til ventilation i bunden af ​​en af ​​væggene er der lavet en åbning med en diameter på ti til femten centimeter, og på den modsatte væg er det samme hul kun tættere på væggenes overkant.

Så er trærammen tilstoppet med skum eller anden isolering gennem sin omkreds, nedenunder er det bedre at gøre isoleringen i to lag. Vi fastgør låget på små gardiner og isolerer også det med to lag. Den skal passe så tæt som muligt på enderne af væggene, det er bedst at bruge gummitætninger til tætning.

At termometeret ikke blander indlæsningen af ​​grøntsager - det kan installeres på låget af kassen. Løft låget, du vil se temperaturen.

Så over hele varmen kan hele strukturen dækkes af plast, metal eller samme træ. For at justere temperaturen, indenfor skal du installere en lyspære af det blå strålingsspektrum og lægge et gadetermometer.

Periodisk kontrol af temperaturen skal du tænde lyspæren, når den falder under to grader Celsius med et plustegn, kan pæren opvarme beholderen og hæve graderne til en acceptabel værdi.

En sådan kasse, såvel som fleksibel, kan installeres i køkkenet for at opbevare grøntsager og andre produkter om vinteren.

En sådan trækælder består af en dobbeltkasse, hvor det tomme rum mellem væggene er fyldt med savsmuld. Gør det meget enkelt og designet er intuitivt. Først skal du lave en større trækasse med dine egne hænder, fyld bunden med savsmuld og monter fastgørelserne, så den mindre trækasse ikke falder helt ned.

Derefter sættes et mindre design og fixes, så hæld mellem savsmuldens vægge og luk dem med krydsfiner, så de ikke får nok søvn. Dette afslutter samlingen, og trækassen kan bruges om vinteren til formålet og ikke kun på balkonen, men også i køkkenet.

At lave en sådan beholder af sig selv er meget enkel, og den er i stand til at modstå ret alvorlige frost og holder dine kartofler trygge og klare. Samleprocessen begynder med oprettelsen af ​​en lille konstruktion i form af en æske af termoplast, hvis tykkelse skal være mindst 20 millimeter, generelt, jo mere jo bedre.

For at undgå frugtkontakt med gulvet skal du sætte bunden af ​​kassen med den nederste hylde. Dette vil skabe en luftpudeffekt.

Så er det dækket af brædder, der er meget tæt sammenføjet. Du får en trækasse med plastisolering indefra. Låget skal også isoleres med plastik og gøre det meget tæt og så tæt som muligt.

Til ventilation omkring omkredsen laves små huller i to eller tre rækker. Så vil kartoflerne ikke stagnere og for tidligt rådne.

For at holde kartoflen mere kvalitativ om vinteren, skal den blandes 2-3 gange om måneden eller bedre en gang om ugen.

Hvis det er problematisk for dig at opbygge en særlig struktur til opbevaring af kartofler eller andre grøntsager på en altan eller et køkken, kan du udnytte enkle, men ikke mindre effektive måder at lagre grøntsager på.

En af mulighederne for simpel opbevaring er brugen af ​​en simpel wadded madras eller tæppe. Med hjælp er kartoffelglasset helt indpakket og meget velbevaret. Du behøver kun at blande det op nogle gange, så det stagnerer ikke på balkonen eller i køkkenet.

Den anden fremragende mulighed, som kan bruges i køkkenet og på balkonen, er en plastik sammenklappelig skuffe. De er meget kompakte, nemme at montere og demontere, ikke tage meget plads. Deres design gør det muligt at stable dem ovenpå hinanden, hvoraf kartoflerne opbevares kompakt og meget kvalitativt.

Foto & Beskrivelse: Forskellige lagertanke

Opbevaring af grøntsager på balkonen om vinteren: en kælder, en kasse, et termo skab

På trods af at der i vinter er nogle vanskeligheder med at holde nogle produkter med en kompetent tilgang, har du flere muligheder på en gang for at løse eventuelle problemer. Varme kasser til opbevaring af grøntsager på balkonen af ​​lejligheder har længe været udbredt blandt vores medborgere.

Traditioner til opbevaring af kartofler og andre grøntsager og frugter (æbler, gulerødder, rødder) samt syltetøj, dåser med surkål og andre konserves derhjemme er meget gamle her. Vores bedstefædre og bedstemødre gjorde det hvert år, for hvor mange mængder reserver kunne opsamles til vinteren, på mange måder fastslået om ikke overlevelsen, så i det mindste niveauet for ernæring. I dag er en meget anderledes tid, og de fleste af produkterne er tilgængelige i supermarkeder. Ikke desto mindre er traditionen om at skabe en slags hjemmelavet "vegetabilsk opbevaring" ikke gået nogen steder, selvom det er blevet meget mindre populært end før.

I dag bor de fleste i bylejligheder, snarere end i landsbyhuse, som før. Derfor er betingelserne for opbevaring i dag langt mere trange, hvis de sammenlignes med dem, der var i laden i landsbyen. Der er ikke så mange muligheder, og en af ​​de mest almindelige er en kælder til opbevaring af grøntsager på balkonen.

Årsagerne til det, mange kan lide at skabe aktier - den mest forskellige. Her er blot nogle få af dem:

 • Tillid, der vokser i haven i sit eget sommerhus - meget bedre med hensyn til renlighed og økologi.
 • De lavere omkostninger ved grøntsager, som du kan købe i efteråret på bondens marked, i stedet for at gå hver gang til et lokalt supermarked.
 • Nogen har venner eller slægtninge i landsbyerne eller have din egen ferie / sommerhus, som med jævne mellemrum "forsyning" naturens gaver: kartofler, kål, rødbeder, peberfrugter, falsning og så videre. Alt dette skal opbevares et sted.

De fleste balkoner eller loggier i højhuse opvarmes ikke. Derfor må man finde en vej ud af deres situation, der skaber pålidelige "køleskabe", der kan hjælpe med at opbevare afgrøden, forhindre frost i frosten og sikre den korrekte opbevaringstemperatur. Ikke desto mindre bør der i øvrigt også tages hensyn til temperaturen og udformningen af ​​en sådan termobeholder på en kold balkon.

Her er en række betingelser, der er nødvendige for den efterfølgende succesfulde lagring af indhold:

 • For at gemme grøntsager om vinteren (kartofler, gulerødder, kål og meget mere), skal de høstes korrekt. Samling skal udføres i tørt vejr.
 • Derefter skal afgrøden ligge på et tørt sted.
 • Undgå udsættelse for sollys.
 • Det er vigtigt at sortere de beskadigede såvel som forkælet, forekomster. Ellers kan al din bestræbelse på at skabe en kartofler på altanen forgæves: en sådan afgrøde vil simpelthen forsvinde.

Tip! Under alle omstændigheder skal der gives kvalitetsventilation under opbevaring: adgang og luftcirkulation vil forlænge afgrødens "levetid".

Af den måde er der en anden vigtig betingelse. Det består i at sikre det korrekte fugtighedsniveau, som skal være lille, ikke over 50%.

Ved deres design er alle sådanne systemer opdelt i 2 hovedtyper:

 1. Fleksible termokabinetter til opbevaring af grøntsager. De ligner på en stor varm taske, fremstillet på tekstilbasis. Den indlysende fordel ved termo-posen er, at i slutningen af ​​vintersæsonen kan den foldes, hvilket sparer meget plads.
 2. Isolerede kasser, som er en solid konstruktion lavet af et materiale. Oftest bruges træ (brædder, krydsfiner, OSB-plader osv.).

Cache af et gammelt køleskab

Derudover er forskellige steder klassificeres afhængigt af det materiale, hvoraf de er fremstillet (træ, vandtæt slidstærkt stof, plast, med en metalramme), samt det faktum, om der er en sådan opvarmning opbevaring eller ikke. Volumenet på dem kan også være anderledes, nogle gange er de forskellige arrangementer af hylder (vandret eller lodret).

Til noten! For ekstra komfort og brug af ledig plads er der lavet en bænk fra toppen af ​​sådanne vinterbeholdere, og nogle gange endda en lille sofa, der tjener som en banket om sommeren, hvor du kan sidde og slappe af.

Hvad angår konstruktioner uden ekstra elektrisk opvarmning, er det bedst at bruge dem på steder, hvor der ikke er direkte kontakt med kølig luft. Med andre ord snakker vi om indgange, fælles korridorer, glaserede loggier og så videre. Selv om det på nogle lukkede balkoner er bedre at installere en opvarmet varm kasse, der fortrinsvis er udstyret med en termostat. Takket være sidstnævnte kan du justere lufttemperaturen indeni. Sortimentet kan være anderledes, for eksempel fra 0 til 10 grader, afhængigt af hvilke produkter du agter at opbevare der. Niveauet for elforbrug for dem henholdsvis vil også være anderledes. Under alle omstændigheder vil det være mere pålideligt, grøntsager i en sådan lara vil ikke fryse, og dåser med kål eller syltede svampe - må ikke brydes fra frost.

For at gemme grøntsager på balkonen om vinteren er det helt muligt og i en fleksibel beholder, der ligner en stor taske eller rygsæk. Sådanne konstruktioner er meget praktiske, da de som nævnt kan fjernes eller midlertidigt overføres, hvis det er nødvendigt. Nogle modeller er udstyret med opvarmning med termostat. På den anden side kan du lave en kasse til grøntsager på balkonen med egne hænder, der ikke kan siges om en blød taske, hvis fremstilling i de fleste tilfælde udføres på en industriel måde. Sådanne ting er som regel bedre at købe i butikken, end at gøre det selv. For alle anvendeligheder er det ikke muligt at lave en osmannisk, en sofa eller et sæde fra en termosække. Så alle typer af designs har deres fordele og ulemper. Alle vælger en variant uafhængigt, ud fra betingelserne og kravene.

Hvad angår hvilken temperatur sådanne strukturer kan modstå. Alt afhænger af flere kriterier, herunder om hvor varm grøntsagsskabet er, om der er ekstra isolering i det, om balkonen er åben eller lukket, og så videre. Under alle omstændigheder er det bedre ikke at opbevare produkterne ved -30 ° C og derunder. Af den måde gælder den samme anbefaling også for opvarmning, da kartofler og andre grøntsager kan blive beskadiget ved meget varmt vejr. Det er ønskeligt, at kælderens vægge ikke er tynde og opfylder isotermfunktionen selv ved positive temperaturer.

Hvis du vil, kan du lave en kasse til kartofler på balkonen med dine egne hænder uden at bestille det fra eksterne specialister. Det enkleste design er ikke udstyret med varme og strømforsyning. Inden du går videre til en mere detaljeret trin-for-trin instruktion, er det nødvendigt at skitsere generelt de vigtigste anbefalinger vedrørende fremstilling, installation og site selection.

I de tilfælde, hvor du er en stolt ejer af en temmelig rummelige balkon eller loggia, og hvis du planlægger at gemme grøntsager hver vinter, giver det mening at tænke på at skabe en varig stationær kælder, som vil være i stand til at vare i flere år.

Anbefaling! I flere tilfælde er det også muligt at anvende improviserede materialer samt rester af plader eller krydsfiner, der ligger i tomgang på dacha eller i garagen.

Der skal sørges for, at kartofler (eller andre grøntsager) ikke kommer i kontakt med mursten, beton og andre lignende materialer, da dette kan forårsage råtning og som følge heraf forkølelse. Til dette skal både sidens overflader og "gulvet" i vinteropbevaringsboksen være trimmet med andre materialer. Bedst hvis det er træ.

I de tilfælde, hvor det kommer til Khrusjtsjov eller andre lignende boliger med en lille områdebalkon, kan du lave en container med en lodret belastning. Låget kan desuden være isoleret, da det er gennem toppen, at det største varmetab kan opstå. Alternativt kan den indvendigt dækkes af folie eller blot dække låget med ethvert materiale, for eksempel et tæppe, en coverlet, en gammel jakke osv.

Som vi ser, er der mange muligheder for at lave en kasse til opbevaring af kartofler på balkonen om vinteren. Lad os dvæle på en af ​​dem, som kan være den mest universelle og egnet til næsten enhver lejlighed. Så lister vi de vigtigste faser af uafhængig produktion:

 1. Først og fremmest måle rummet på din balkon grundigt. Dette vil hjælpe med at forstå præcis hvilke muligheder du har, og sørg for at du kan lave et design af en bestemt prøve og dimensioner.
 2. Prøv at planlægge alt på en sådan måde, at dybden af ​​din kælder ikke overstiger 0,7 meter. Ellers (med lodret belastning) er det ikke let at få grøntsager eller dåser med solnedgange derfra. Især - helt fra bunden. Kapaciteter skal under alle omstændigheder være tilstrækkelige til en anstændig mængde "indhold".
 3. Klargør bjælkerne til rammen samt krydsfiner, BSS eller spånplader til beklædningen af ​​fremtidige vægge. For at undgå udseende og spredning af skimmel og svamp i fremtiden, dække dem med lak eller en særlig sammensætning. Efter fuldstændig tørring markér du dem på skærepladserne.
 4. I alt skal du have 4 stativer, der bestemmer boksens højde, samt 12 vandrette (2 på hver overflade, inklusive og på låget).
 5. Ved hjælp af negle eller skruer skal du bygge en understøtningsramme af både selve beholderen og dækslet, der dækker det.
 6. Derefter tage et plademateriale, som fremstilles man antager, at denne krydsfiner, og skåret ud af det til overfladen 2 af hver overflade af strukturen: cap, hoved- og sidevægge, samt af dagen. Indvendige ark skal samtidig være mindre med 100 mm. i hvert plan.
 7. Udskær 6 paneler til dæk-, bund-, front- og bagvægge fra isoleringen (skum eller ekstruderet polystyrenskum). Alternativt kan sten (mineral) bomuldsuld anvendes. Det er samtidig ønskeligt, at mineralulden er tilstrækkelig tæt. Fastgør alt, rammen rammer med krydsfiner ark. Derefter låget, efter samme teknologi.
 8. Du kan bruge hængsler til at fastgøre omslaget. På den anden side er det tilladt for det at være simpelthen aftageligt.
 9. Og til sidst kan du behandle den resulterende varme kasse med en speciel lak. Det hjælper med at holde træ fra atmosfærisk fugt.

Så er skabet selv klar. Det skal bemærkes, at den endelige samling af hele strukturen er bedre at producere allerede på balkonen. Ellers kan det ske, at hun simpelthen ikke passer ind i altandøren eller vinduet.

Korrekt opbevaring af grøntsager på balkonen om vinteren indebærer tilstedeværelsen af ​​et godt mikroklima. For det første kan du lave små huller eller regelmæssigt åbne kælderen. For det andet kan du lave et simpelt "opvarmning" system. Doing næste til at dække det lille slot, du kan, hvis det er nødvendigt (fx i tilfælde af et kraftigt fald i temperaturen i gaden) sat til glødepærer, såkaldte "overførselsret". En vaskelampe, siger 100 watt, vil være nok til at give yderligere opvarmning inde. For at få det på balkonen kan du bruge en almindelig forlængerledning. Afbryderen skal installeres inde i lejligheden, så du ikke behøver at gå ud på en kold balkon eller loggia hver gang.

Tip! Alternativt kan du bruge et gammelt køleskab, der ikke fungerer. Selv i denne tilstand har den gode varmeisoleringsegenskaber. Derudover har han allerede en arbejdsdør. Du kan også bruge konverterede gamle møbler eller en pakke af tæt skum.

Du tænder bare lyset, ikke mere. Designet er meget enkelt, men på samme tid er det ret effektivt. Selv en pære er nok til at sikre, at grøntsagerne inde i kassen ikke er frosne. Desuden kan du ikke tænde en pære permanent. Lad det arbejde i flere timer, og så kan det slukkes. Inkluder det kan, herunder og om natten, når gaden temperaturen falder betydeligt.

En stor "boks" kan opdeles i sektioner

Forbrug af el, forudsat at lyset vil skinne (og dermed opvarme det indvendige rum af altanen boks) changeably ikke overstige rimelige grænser. Men du vil vide med sikkerhed, at alle dem i denne ovn grøntsager, kartofler, gulerødder, kål, peberfrugter, rødbeder og andre, vil være det første, tør, og for det andet, de ikke fryse. Hvis forbruget af elektricitet ikke generer dig, så er der en mulighed i stedet for (eller begge) med en glødelampe og bruge en almindelig hårtørrer. Dens plus er, at det opvarmer meget mere og skubber den varme luft meget hurtigere. Derudover kan den også styres fjernt fra værelset.

Det er vigtigt at forstå! Ved brug af pærer eller elektriske apparater skal der lægges særlig vægt på sikkerhedsproblemer.

For at give ekstra isolering i tilfælde af særligt alvorlige frost, kan yderligere varmeisolering foretages ved at indpakke altanen "pantry" med tæpper eller tætte tøj. Og læg det bør ikke være på den kolde betonplade på balkonen, men på et ark tykt spånplader, tæt skum og andre lignende overflader. Alternativt er det muligt at installere et termometer med en sensor inde i tungen. På den måde styrer du den indvendige temperatur. Sådanne interessante, men enkle ideer kan bruges af alle. Det vigtigste er at være smart og ikke bange for at løse opgaverne. Alt dette vil hjælpe med at holde din høst indtil foråret i sikkerhed og integritet.

Billeder af eksempler på hvad der kan være en køleskabskasse til grøntsager på altanen. Klik for større billede:

De fleste mennesker, der bygger sommerhus, ved godt, at det ikke kun skal være et sted for arbejde og dyrkning af en afgrøde, men på samme sted, hvor man kan slappe af fra en travl by og nyde en smuk udsigt over naturen og stedet.

Vilde dyr og fugle, der lever i naturen, kan ikke regne med, at i vinter vil nogen hjælpe dem som deres domesticerede "brødre".

Hver af os elsker et smukt designet interiør. Dette engagement bliver især efterspurgt, når interiørløsninger påvirker det gode humør og glæden for vores kære og kære.

Enhver samvittighedsfuld ejer skal tage sig af hans kæledyrs komfort, styret af den berømte citat fra den lille prins: "Vi er ansvarlige for dem, der har tømt."

Før eller senere møder de fleste af os udfordringen med at købe nye møbler, herunder stole. Samtidig er det ikke altid fornuftigt at købe nye møbler til en ret høj pris, da vi kan genoprette de gamle stole.

 • Om projektet
 • annoncører
 • tilbagemeldinger
 • Site map

Henvisningen til materialet er kun tilladt, hvis der er angivet en aktiv indekseret kildekode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

44 − 39 =