30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Kasser til blomster af træ

Hvordan laver man en blomsterkasse selv?

Hvis du vil lave en blomsterkasse med dine egne hænder, skal du først passe på at alle nødvendige materialer og værktøjer er til rådighed. Som en passende løsning virker træ naturligvis. Størrelse og form, du kan vælge selv, vil disse parametre ikke kun afhænge af dine præferencer, men også på placeringen af ​​strukturen.

Forberedelse af materialer og værktøjer

For at gøre en boks til blomster med sine egne hænder, får brug for en elektrisk stiksav, planer, slibemaskine, hammer, firkantet, skruetrækker, målebånd og tang. På grund af manglende puslespil kan du bruge en sav. Arbejdet i dette tilfælde vil dog producere noget mere kompliceret, og processen selv vil være længere. Designet vælges afhængigt af tilgængeligheden af ​​passende udstyr, hvis nødt til at arbejde manuelt, vil den nemmeste måde være at gøre en simpel rektangulær eller kvadratisk kasse. Mens der er et elektrisk værktøj til rådighed, giver det dig mulighed for at lave ethvert design. En blomsterkasse kan fremstilles af stykker af OSB, krydsfinerplader samt forskellige racks og plader. Tykkelsen af ​​sidstnævnte bør være 10 mm eller mere. For at behandle overfladen og beskytte materialet mod negativ indflydelse af insekter og mikroorganismer er det nødvendigt at fremstille en antiseptisk sammensætning. Træ vil se mere attraktivt, hvis det behandles med plet, men enhver anden farve sammensætning vil gøre. Fastgørelse af detaljer kan laves ved hjælp af selvlukkende skruer, negle eller lim. Ofte bruger mastere to metoder til fastgørelse på en gang.

Teknologi til at lave en kasse til blomster

Hvis du beslutter at lave en boks til blomster med sine egne hænder, i det første skridt er at bruge tavlen bredde er 20 cm. Af dem bliver nødt til at skære ind i emnet, vil det være tre lange element, som vil gå til siden og bunden. Mens de to andre vil blive brugt til enderne. Sidstnævnte bør gøres noget bredere end bunden. Forskellen vil være i tykkelsen af ​​sideveje. Detaljer skal behandles med en planer, og derefter med stort sandpapir. Ved kanterne skal der bores huller, 4 skal være placeret i endeemnerne, mens de andre tre - i siden.

Egenskaber ved samling af en struktur

Når fremstillet balkon blomsterkasser med deres egne hænder, at ved samling siderne og bunden af ​​behovet for at bruge skruer med en længde svarende til 50 millimeter. Først da kan du fortsætte med installationen af ​​slutdele. Efter at blomsterbeholderen er monteret, kan overfladen formales med en fin sandpapir til udførelse af disse manipulationer. Trækasse skal imprægneres i det sidste stadie ved hjælp af en antiseptisk sammensætning, må vi ikke glemme enten på den ene side, mens de er på ydersiden af ​​produktet kan være belagt med plet, er perfekt til dette formål og emaljen eller lak.

Lav en blomsterkasse fra paller

Balkon kasser til blomster med egne hænder kan laves af paller. For at gøre dette skal den gamle stativ demonteres i separate dele, stropperne skal forsigtigt prikkes med et søm. Med hensyn til fastgørelseselementerne skal de ekstraheres med tang. Hvis der er beskadigede og rotte lameller, skal de fjernes. Typisk af disse produkter er der omkring ti egnede brædder. Træet skal skæres i den fornødne størrelse og rengøres derefter med en slibende hud. Det næste skridt er at samle overrammen og bunden. To dele skal fastgøres med sidepaneler, brug negle til dette. Dekorative strimler giver mulighed for at maskere leddene. Nu kan mesteren begynde at afslutte arbejdet med malings- og lakmaterialer.

Hvis du beslutter dig for at lave en sådan trækasse til blomster med dine egne hænder, så kan den ydre overflade blive dekoreret med træflis. Det kan være tykke grene eller planker, der udviser et hegn. I den nederste del skal du styrke benene, som skal være lavet af stænger. Dette sikrer ventilation og bevarelse af træ i god stand.

Blomster inde skal placeres i plastikpotter, men som en alternativ løsning kan planteringsplanter direkte i kassen selv anvendes. Først skal du lægge filmen på bunden, idet du har lavet drænhuller i den.

Alternativ version af kassen

Før du laver en blomsterkasse med egne hænder, skal masteren omhyggeligt henvende sig til materialevalgsproblemet. Et gulvbræt med en bredde på 10 cm kan bruges som gulvbræt. Det samme sæt materialer er påkrævet til arbejdet. Hvis du vælger beholderens højde, kan du foretrække en parameter svarende til 40 centimeter. Når pladerne er forbundet til hinanden, kan du installere stænger i hjørnerne. Hvis du har til hensigt at plante klatreplanter i sådanne kasser, skal der ydes støtte til dem. For at gøre dette fra de smalle stænger skal skæres, og derefter slå ned gitteret, som skal fastgøres til den færdige skuffe på indersiden.

De herrer, der ønsker at lave kasser til blomster med egne hænder af træ, er det nødvendigt at tænke over hver nyance, især det vedrører strukturens holdbarhed. Hvis der anvendes dårlig kvalitet træ, så vil konstruktionen efter lidt ændre sine oprindelige lineære dimensioner. Derfor er det vigtigt ikke kun at observere arbejdsteknologien, men også at vælge godt materiale. Til prøven kan du bruge som materiale uanset hvad du kan finde i din garage eller skur. Også fra gamle husholdningsartikler kan noget meget interessant vise sig. Men det er nødvendigt at tage sig af planternes komfort.

Æsker til blomster - en god udsmykning til hjem og have

Til dato vil enhver gartner (amatør eller professionel) gerne gøre sit websted til et ægte kunstværk. Heldigvis er der på det russiske marked alt, hvad der er nødvendigt for dette. Selvfølgelig kan ingen personlige plot ikke blomstre. De fylder luften med vidunderlige aromaer, og skønhed i blomstringstiden vil glæde hver husstand.

Æsker til blomster med egne hænder

Men over tid opstår spørgsmålet, hvor det er bedre at plante blomster. For det første skal du bestemme placeringen af ​​blomsterbed. For det andet det rigtige valg æsker til blomster. Det er bedst, hvis de kan laves med egne hænder, da de ikke altid købes, passer i form, størrelse og form.

For eksempel på hele stedet er hele arealet beboet af plantager eller bygninger, og så vil du bygge en anden blomsterhave. For at gøre dette kan du bygge en almindelig blomsterkrukke, som ikke kræver mange penge, og det tager ikke meget tid at lave.

  1. Du skal tage et almindeligt bord, og så det på sådanne fragmenter, alt efter hvor højt karret er. Tilslut derefter dem sammen med skruer eller negle.
  2. Derefter skal du tage krydsfiner og måle bunden, skære og fastgør også til karret. Til pålidelig og langvarig brug anbefales det at binde det med et reb og fnug med akryllak.
  3. Også for bekvem bevægelse af blomsterhave til et andet sted, kan du feste håndtagene på hver side. Karret er klar.

Fordelen ved sådanne æsker til blomster er det, at planten ikke undergår transplantationen i solen, da karret kan overføres til skyggen; de planter, der har falmet til at trække ind i baghaven, og blomstrer for at flytte til forgrunden.

Levende hæk fra kasser med blomster

På store husstandspladser meget smuk vil se ud som en hække. Det er nødvendigt at bygge et sådant antal kar, som svarer til længden af ​​hegnet, og efter at have arrangeret dem i en række, vil de blive plantet med storslåede planter af samme type.

Du kan også opbygge en hylde til grønne områder, som vil være stolt af plads i køkkenet. Derefter ændres det let til en hylde til indendørs blomster. Til fremstilling, skal du have brædder, skruer, negle, lim. Først skal du lave sædvanlig lang kasse til blomster, uden toppen. Så kan bord og skære det ud i hendes tre huller (pot), og fastgør at skulle lave en kasse, så potterne selv var skjult inde i boksen. På ydersiden dækker du kassen med en blanding af lak og lak på en oliebase på tre lag.

Sådanne kasser er gode, at hvis det er nødvendigt kan tages ud i den friske luft eller i solen, hvis huset ikke er nok sollys, hvilket er afgørende for den fremtidige zeleni.V, gryder ud af boksen, kan du få det og transplanteret dem blomster.

Æsker med blomster til vindueskarm

Stadigere for landhuse er blomsterkasser til vinduer designet. For vindueskarme, der har en skråning, er det bedst at lave trekantede plader og fiksere dem langs hele søjlens omkreds. Blomsterarrangementet vil se meget bedre ud, og selve boksen står sikkert på plads.

Hvis vinduet design ikke har en vindueskarm, Kasser er suspenderet ved hjælp af konventionelle kroge eller metalbeslag. De sælges i enhver bygning supermarked. Det er nødvendigt at fylde bokse med jord og plante planterne. Jordbunden skal være dækket af 2/3, for i regnen vaskes den ud og afslører blomsterens rødder. Sædvanligvis sætter sådanne potter planter i forgrunden, som senere dækker selve boksen. Og den anden række er fyldt med frodige og små blomster. Jo mere kompakte plantede planter, jo mere smukke sammensætningen vil se under blomstringen.

Selvfølgelig passer alle disse designs perfekt ind i det indre af enhver infield. Ifølge deres egenskaber har de yderligere fordele:

- ud fra dimensionerne, æsker til blomster kræver ikke meget jord. Hvis pladsen er begrænset, er boksene perfekt placeret i nærheden af ​​huset.

- fra kasser, kar og potter, kan du bygge enhver sammensætning afhængigt af dit humør eller ønsker.

- ingen yderligere pleje er påkrævet. Du behøver ikke at luge, løsne jorden, og at behandle blomsten fra tørre blade bliver meget lettere, da du ikke behøver at bøje lavt.

- Det er muligt at forberede en blanding af tørv, sand, udvidet ler og fylde den i kasser, mens det er meget vanskeligt at finde det rigtige koncentrat til forskellige typer blomster på almindelig jord.

- blomstersammensætninger kan pålideligt beskyttes mod skadedyr og sygdomme

- Hvis haven har en række forskellige ting, såsom en luge fra kloakken, kan den let forklædes med et karbad eller en blomsterkasse.

Træ kasser til blomster. Master klasse.

Et simpelt projekt af en lodret have af trækasser til planter stablet oven på hinanden. Disse kasser er let lavet og gør et lille tomt rum til en smuk have. Du kan bruge disse bokse under blomsterne, men du kan under grønne og nogle grøntsager.

For at lave en trækasse til blomster, skal du:

Fra dette bord bliver der lavet bunden af ​​boksene.

Fra bordet 50 × 200 mm er siderne af kasser lavet. Du kan bruge 50 × 250 mm eller 50 × 300 mm til at gøre bredere skuffer, eller 50 × 150 til smalere.

Til forsiden, bagsiden og bunden af ​​kassen er en tørplanet gran med en størrelse på 20 × 90 mm ideel. Du kan bruge almindelige brædder på 50 × 100 mm - så bliver kassen stærkere og billigere.

Hvis en lodret have skal installeres indendørs, foretrækkes der rustfrit stålskruer. Konventionelt stål er billigere, men resultatet er ikke værre, men den slags rustfrit stål i interiøret er normalt at foretrække.

Mesh Rabitz, lagt på bunden af ​​boksen, beskytter filmen mod ruptur under vægten af ​​fugtig jord, og samtidig afløb det godt.

Filmen er fastgjort af en hæftemaskine inde fra boksen for at beskytte træet mod fugt.

→ Cirkelsave

Instruktioner til montering af trækasser

Dette vertikale haveprojekt er meget fleksibelt og kan bestå af forskellige størrelser og konfigurationer. Du kan gøre disse kasser op til 2 meter lang og så dybt som du ønsker. Planlæg antallet af kasser og den ønskede konfiguration, som passer bedst til din plads, men glem ikke den store vægt af den våde jord. Tænk grundigt på layoutet, da det er nemt at lave en blomsterkasse, men det er meget sværere at genskabe.

Først skriv skrivebrædder på 50 × 200 mm til en af ​​de lange bokse. Gærdesaven passer perfekt til denne opgave, men det er også tilstrækkeligt til en almindelig cirkelsav.

Skriv brædderne 50 × 100 mm og 20 × 90 mm med en cirkelsav.

Trin 4: Forboring

For at undgå en mulig opdeling af træet, bor boringshullerne på indskæringspunkterne.

Trin 5: Fastgør bundpladerne 20 * 90 mm med brædder 50 * 100 mm

Begynd at samle kassen ved at skrue ned de nederste plader 20 * 90 mm til pladerne 50 * 100 mm med skruer. Bestyrelsen 20 * 90 mm skal bøjes på begge sider med 50 mm, så der er plads til et bord på 50 * 200 mm.

Trin 6: Fastgør brædderne til 50 * 200 mm

Ved fastgørelse af pladerne 20 * 90 mm til pladerne 50 * 200 mm skal du regelmæssigt bruge en firkant for at sikre, at alt viser sig at være rektangulært.

Trin 7: Afskær maskabinettene

Skær et rektangulært stykke maskenet, størrelsen af ​​bunden af ​​kassen. Lav en rille for at skabe en afløbsrute mellem pladerne 50 * 100 mm nederst på kassen.

Trin 8: Fastgør Rabitz-nettet

Læg Rabitsa-gitteret på bunden af ​​kassen og fastgør det med en hæftemaskine til pladerne 50 * 100 mm.

Trin 9: Læg plastfolien

Skær et stykke film af den rigtige størrelse og fastgør den med en hæftemaskine til boksens indvendige vægge.

Trin 10: Lav dræningshuller

Brug en skruetrækker til at lave dræningshuller i filmen over randen af ​​Rabitz net.

Trin 11: Udfyld og installer.

Fyld kasser med jord og plante planterne. Monter kasserne i henhold til layoutet af den vertikale have du opfandt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

50 + = 51