30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Kabinetrummets indre påfyldning

Contents

Vi vælger påfyldningen til indbyggede skabe: tips til placeringen af ​​interne hylder og bøjler

Når du køber eller fremstiller et klædeskab, skal du på forhånd tænke på, hvad og hvordan du planlægger at udfylde det. Efter alt blev han populær på grund af det store udvalg af forskellige kombinationer og færdigmoduler, der gør det muligt at tilpasse sig ejernes krav. Korrekt valgt påfyldning til skydedøre til skydedøre er en garanti for funktionalitet.

Først og fremmest beslutte for hvilke formål du vil bruge kabinettet, hvad vil blive gemt i det. Fyldning af garderobeskabet til gangen og soveværelset vil være meget anderledes; lad os se på alt i orden.

Det er naturligvis muligt at opdele de klassiske garderobeskabe i tre dele:

 1. lavere - til opbevaring af sko;
 2. midt - hoveddelen, hvor er bøjlerne, hylderne;
 3. Top (mezzanin) - til opbevaring af ting, der sjældent anvendes.

Vælg en påfyldning til skabet i soveværelset

Garderobeskabet i soveværelset skal have god plads til opbevaring af hverdag, arbejdstøj og sengelinned. Dybden er som regel ca. 60 cm, hvilket betyder at ca. 50 cm er tilgængelig til opbevaring. Indvendigt kan du derfor placere begge standardstænger til bøjler og trække ud med en frigøringsmekanisme.

Populære muligheder for at fylde garderobeskabe inkluderer følgende detaljer.

 • Strømaftageren er en stang med et håndtag og en sænkningsmekanisme for at bruge rummet øverst.
 • Maskekurve og hylder til tøj lavet af metal eller plast - de kan gemme alt fra skjorter til sokker.
 • Hængende den sædvanlige eller den forreste - til skuldrene.
 • Hangers til tøj med kroge - så gem ting, der ikke smuldrer.
 • Indtrækbare buksepapirer.
 • Bøjler til bånd, bælter og manchetknapper.
 • Multi-level pull-out kurve - til opbevaring af små ting.
 • Mount til jern, som er fastgjort til væggen. Derudover kan du lave et integreret strygebræt.
 • Hylder og nicher til opbevaring af sko.

Fyldning af indbyggede skabe: brugte moduler

Funktioner i garderoben i gangen

En funktion af møblerne i gangen er en lille bredde. For kompakte forrummene Khrushchevki optimal dybde på 40 cm, i modsætning til standard 60 cm. Bemærk også, at den 10 cm dybde besat glidende mekanisme, så standard bøjle vil ikke passe i en så snæver kabinet. Her vil passe ansøgningen hang vinkelret placeret, kan det være både optrækkelige og fast. Selvfølgelig en masse skuldre på ham ikke hænge, ​​men for en lille familie plads nok. Rummet 1 m kan anbringes to par stativer er parallelle med hinanden, i mængden af ​​modtagne lyd fuld længde.

Trådhylder bruges til opbevaring af sko, som er fastgjort i en vinkel. På hver sådan hylde passer 2-3 par støvler, så massen skal opbevares i kasser på almindelige hylder.

I gangen og korridoren er små skuffer til opbevaring af små ting uerstattelige: børster, sko polsk, nøgler. En del af rummet skal tage hylder under det ydre tøj til andre årstider, som du ikke bruger nu. For at gøre dette skal du lave skuffekurve eller sædvanlige hylder fra spånplader.

Også populære er modeller fra flere sektioner, som er suppleret med bøjler, hjørne hylder, hatte, sæder. Pas på det krævede antal kroge til tasker, tasker og paraplyer.

En god løsning er at bruge et spejl til kabinetdørene. Det vil gøre gangen visuelt bredere, og du vil kunne se på dig selv i fuld højde. Desuden kan du indstille baggrundslyset på visiret eller inde i kabinettet.

 • Indretningens indretning skal svare til antallet af skydedøre. Hvis du laver to døre, er det ønskeligt at installere to vertikale sektioner. Hvis dørene er brede, kan du gøre en undtagelse ved at tilføje flere rum, men det er uønsket at sætte skydedøre længere end 1 meter.
 • Længden af ​​baren til tøj bør være tilstrækkelig, så det skal gøres mere end et rum med hylder. Den anbefalede længde af stangen er 90 cm, og hylderne - 60 cm.
 • Fyldning af garderobeskabet skal være bekvemt for normal adgang indenfor. Hvis du laver hylder til tøj, skal åbningen være 35-40 cm, og for bøger - 20-35 cm.
 • Til lagring af kort tøj på bøjler åbning skal være 80-100 cm, og i lange frakker -. 150-160 cm For at beregne åbning for stangen mere præcist, tilføje til de længste tøj 20 centimeter.
 • Det øverste rum (mezzanin) bruges normalt til unødvendige store ting, så lav en højeste højde på 45-60 cm.
 • Hvis du har en masse af tøj på bøjler, det er mere bekvemt at øge dybden af ​​kabinettet op til 70 cm. Således mindre tykkere døre, du vil have optimale 60 cm. Men ikke gøre dybden er for stor, ellers vil det være besværligt at få tingene fra den yderste kant af hylderne.

Med stigende kabinet dybde vil adgang til ting være kompliceret. Skabet vil være større, men tøjet på de sædvanlige hylder skal foldes i flere rækker, og ved første forsøg på at få det rigtige, vil alt smuldre.

I indtrækbare netkasser er adgang til anden række af tøj mere praktisk, de er gode til opbevaring af små ting.

 • Undertøj og sokker gemmes bedst i en skuffe.
 • Indtrækbare fyldstoffer til kabinetter i et rum fixer, så dørrammen ikke forstyrrer deres bevægelse. Håndtag på skuffer skal være forsænket indad. Skabeskabe: Indvendig påfyldning

  Når du vælger skuffer, skal du være opmærksom på kvaliteten og typen af ​​styreskinner. De må lade skuffen være fuldt udrullet, så den ikke falder. Billige rullelinjer giver dig mulighed for at skubbe dem kun halvt. De mest progressive skuffer har dørens mekanisme, som smidigt og roligt skubber den på plads.

 • For lange hylder og stænger skal du sørge for skillevægge, der understøtter dem.
 • For at installere baggrundsbelysningen inde i kabinettet, brug en indtrækbar visir, som automatisk tændes, når du åbner døren.
 • Hjørneskab indvendigt Det er særskilt nødvendigt at fortælle om påfyldningen af ​​hjørnekabinetterne på coupeen, et eksempel som du ser på billedet. De har forskellige former: trekant, trapezformede diagonale modeller.

  Hvis du beslutter dig for at lave garderobehjørnet, bliver påfyldningen vanskeligere, fordi du skal give nem adgang til tingene i hjørnet. En god måde at bruge hjørneplads på, er at installere flere stænger i midten. Et eksempel på deres vedhæftning er vist på billedet.

  Ofte er et sted i hjørnet besat af tøjbøjlerne, men der er muligheder og med placeringen af ​​hylderne.

  I hjørnerne kan du lave åbne hylder til souvenirs.

  Fyldningsfunktioner i indbyggede garderobeskabe

  Hvis du selv beslutter at samle det indbyggede skab selv, kan den interne påfyldning være mere praktisk. Du får det bedste ud af fri plads fra gulv til loft, udfyld de tomme nicher. For eksempel foretrækker mange mennesker at organisere et sted for et tv eller en computer. For at gøre dette skal du enten oprette et ekstra åbent modul eller sætte det inde, skjule dørene.

  Nogle går endnu længere og skaber hele garderobeskabe med skydedøre, i stedet for et rodet spisekammer. Derefter skal du forstørre døråbningen eller ændre dens placering.

  Ved hjælp af et visuelt diagram, hvor fyldningen af ​​rummet er synlig, kan du se eksempler på at kombinere forskellige komponenter. Selvfølgelig er alle dem vilkårlig, vælger de bedste ideer til dig selv og skaber noget af dit eget.

  Valg til to døre

  Variant til tre døre Mulighed for et 4 dørs kabinet

  Instruktioner til montering af en smal indbygget garderobe i gangen eller korridoren med en dybde på 40-45 cm med egne hænder. Funktioner af design og påfyldning.

  Instruktioner til design og montering af det indbyggede skab. Sådan installeres døre og hylder. Vi laver skabet i nichen.

  Varianter af fastgørelse og montering af et rumrum på et gulv. Har du brug for pads. Er det muligt at sætte kabinettet på et ujævnt gulv.

  RemBoo »Møbler» Vi vælger påfyldningen til indbyggede skabe: tips til placeringen af ​​interne hylder og bøjler

  Ckazhite venligst størrelserne på dette hjørneskab, som du har her i det viste eksempel, behøver du virkelig det! Jeg kunne virkelig godt lide!

  Åh, du ved, jeg har set så mange sådanne ideer - udfyld det med hvad du vil med brættet og med hylderne til skoene. Generelt gemme alt hvad du vil)

  Bare ikke så forfærdeligt, men logisk. Noget højere, noget på skulderniveau, end det med konstant opbevaring. Og om sko, generelt en separat sang. Vi har en familie på 4 personer. Vi bor i Sibirien, og det er 4 sæsoner af sko!

  Så alt er meget svært. Vi skal korrekt placere både hylder og kurve. )))

  Artiklen er god. Det hjalp meget.

  Jeg kunne godt lide ideen med et indbygget strygebræt. Og så forhindrer det konstant, ingen steder at holde det! Jeg skal se monteringen, men jeg har ikke set sådanne tilbehør i vores butikker.

  Sådan organiseres en garderobe inde

  I vores hjem skal vi løse en vanskelig opgave - vi skal placere en masse ting i et relativt lille område. Af denne grund forsøger vi at bruge hver centimeter af kvadratet til maksimum. Et slående eksempel på dette er brugen af ​​skydedøre i møbler i stedet for svingdøre. Et andet eksempel er at fylde garderobeskabet. Korrekt valgt det giver dig mulighed for at bruge hele det tilgængelige volumen, ikke kun området.

  Organisering af klædeskabets indre rum

  For at ordentligt organisere kabinets indvendige rum, ville det være rart at vide, at der generelt kan sættes. Sættet består oftest af flere hylder, et rum under bøjlerne til tøj. Der kan være flere skuffer. Disse er de mest almindelige typer af påfyldning, men ikke de eneste. Der er også specielle bøjler til bukser (bukser), nederdele (nederdele), holdere til bælter og bånd, specielle hylder til sko (skoforretninger). Og de kan være stationære og forlængelige. De giver dig mulighed for mere kompakt at placere tøj af en bestemt type, og det er altid i det tildelte sted.

  Fyldeskabsskabet vælges individuelt

  Alle disse enheder kaldes skabet fryser eller tilbehør, men udtrykket "påfyldning af skabsrummet" bruges oftest. Det afspejler mere nøjagtigt essensen - det er forskellige tilpasninger til rummet indenfor.

  Tværhårene under bøjlerne kan arrangeres parallelt (1, 2, 4) eller vinkelret (7) til dørene på kabinettet. Det er mere bekvemt, når tværstangen er parallel med døren - alle de ting, der hænger på det, er synlige. Men i dette tilfælde kan kabinets dybde ikke være mindre end 60 cm - bøjlerne med tøj besætter lige så meget plads.

  En af mulighederne for at fylde et stort skab

  Hvis tværstangen er vinkelret på døren, kan kabinettet være mindre dyb 40-45 cm. Men i dette tilfælde er kun den første ting helt synlig, alle de andre bagved er skjulte. Ikke meget praktisk. Løs problemet ved at installere et indtrækbart system. I dette tilfælde vil det være meget mere praktisk at bruge.

  Ofte er det mere bekvemt at placere tøjet på bøjlerne øverst på kabinettet, idet den nederste del ligger under hylderne og skufferne. I dette tilfælde sætter de ikke almindelige tværstænger, men mobile dem. Denne enhed til at fylde kabinettet af coupe kaldes "strømafbryder".

  Pantograph - en tværstang til bøjler, som kan sænkes

  Dimensionerne af strømaftagere er forskellige, men hvis du ønsker at udstyre en færdigudgave, ikke en individuel størrelse, se dimensionerne på forhånd og "juster" bredden af ​​rummet for dem. Der er trods alt stadig plads til at forlade mekanismen.

  Fyldning af skabsrummet er sjældent komplet uden hylder og skuffer. Hylderne på skabet skaber forskellige dybder og højder - alt afhænger af hvad du planlægger at lægge på dem, men hylderets mindste højde er 30 cm. Du kan sætte flere sweater og t-shirts på den.

  Hylderne er oftest lavet af lamineret fiberplader, men du kan installere et maske. De besætter meget lidt plads (i tykkelse), hvilket for problemer med dimensioner er også et plus. Det andet positive punkt - hvis gitterhylderne er høje, nedenunder kan man se, at der ligger (i det mindste delvist). Deres ulempe er den faste størrelse, som skal tages i betragtning ved planlægningen. Selvom en lille fejl kan korrigeres ved hjælp af lameller, som det vil være muligt at lægge disse hylder på.

  Uden kurve eller skuffer er rummets skab ikke så behagelig

  Skuffer kan også laves af spånplade eller mesh. Fordele-ulemper er de samme. I nogle tilfælde kaldes maskeræsker kurve. Lys og behagelig, de opsamler ikke støv.

  Adaptere til kompakt placering af ting

  Ofte i skabet er pladsen ikke nok. Selvom de har en anstændig størrelse. Derfor forsøger fyldningen af ​​kabinettet i rummet at udvikle sig på en sådan måde, at de tilgængelige mængder anvendes rationelt. For eksempel kan du i stedet for traditionelle hylder til sko (mesh eller fra spånplader) sætte en glidesko. De er velplacerede lave sko - sko, sandaler, sko.

  Til rationel brug af plads inde i rummets rum kan du installere en sko i stedet for hylder

  På grund af det faktum, at skoene er skråtstillet skråt, er det bedre set. Hvis du bruger maskerække til sko, skyldes det, at hæle "fejler" betydeligt sparer plads.

  Mange problemer opstår med opbevaring af bukser, jeans. For denne type tøj er der også en speciel enhed, der ofte kaldes en "bukser". Disse er pull-out strimler, på hvilke to foldede bukser hænger.

  Tilbehør til opbevaring i et rum i et rum bukser og jeans

  Normalt placeres de under hylderne på båndets niveau, du kan på skulderniveau. Det er ikke nødvendigt ovenfor - det er ubelejligt. På toppen af ​​skabskabet er det bedre at placere en strømafbryder eller hylder til sjældent brugte ting.

  Også i påfyldningen til skydedøre er en enhed til opbevaring af bånd og bælter. På de samme enheder kan du opbevare tørklæder, lyddæmpere osv. Denne pelshanger ligner en bukser, kun den har mindre størrelser.

  Til opbevaring af bånd, bælter

  De er mere bekvemt placeret lateralt i beklædningsafsnittet. I bredden er de i størrelsesordenen 15-20 cm, så der vil ikke være meget plads. En anden mulighed for at placere sådanne ting er en skuffe, ødelagt af partitioner i små firkanter.

  Slips og bælter kan opbevares og så

  Hvad er der mere at sige om påfyldning af skydedøre til skydedøre? På virksomheder, der fremstiller møbler, er alle (eller næsten alle) glidende systemer faste. Hver enhed øger også omkostningerne ved installationen. Hvis du har endda lidt dygtighed med en boremaskine og en skruetrækker (eller en skruetrækker), kan du montere deres egen, købe disse enheder i huset. Det bliver lidt billigere. Du kan spare mere, hvis du køber dem via online-butikker eller direkte fra Kina.

  Disse er alle de enheder, der bruges ved påfyldning af skabe. Det vigtigste er at placere dem korrekt, for at bestemme størrelserne på sektioner og døre.

  Planlægning af entrails: tekniske punkter

  For udviklingen af ​​det indre rum i skabet enheden, skal du bestemme antallet af forskellige typer af tøj, som du kommer til at sætte det i dette møbel. Under visse mængder af forskellige slags tøj og påfyldning af skabsrummet udvikles. Det vil stærkt afhænge af placeringen af ​​de indbyggede møbler. For eksempel, hvis garderoben er i gangen, skal du tildele plads til yderbeklædning. Da frakker og kapper er lange, så er dette rum skal have en stor højde -. 130-150, se også nødt til at tage sted at holde hatte / handsker / tørklæder.

  Påfyldning af kabinettet med omtrentlige dimensioner

  Sådanne afdelinger vil sandsynligvis ikke være i soveværelset. Men så kan der være indbygget tv (der er også sådanne skabe), som i korridoren vil være helt til ingenting. Generelt skal du nøje overveje, hvad du skal gemme i hvert enkelt rumrum, måle dimensioner af store genstande, tilføje mindst 10 cm til handlefrihed og anvende disse dimensioner på planen.

  Ved bestemmelse af hyldernes højde og bredde må man ikke glemme at tage tykkelsen af ​​spånpladen, hvis møblerne er monteret fra dette materiale. Det virker bare som 18 mm er lidt. Hvis hylderne, for eksempel fem, så tager materialet næsten 10 cm højde.

  Ved bestemmelse af størrelsen og antallet af døre skal opbevaringsrummets udformning på sektionen være særlig opmærksom på de sektioner, hvor der er indtrækbare systemer. Faktum er, at dørene ikke har lige 1/2 eller 1/3 af kabinets bredde, men lidt mere. Nærmere bestemt mere end to gange bredden af ​​profilen. Det vil sige, hvis du har tre døre i et skab 180 cm bredt og derefter åbner en af ​​dem, får du et ledigt rum på ikke 60 cm, men mindre.

  Når du planlægger påfyldningen af ​​kabinettet, skal du være opmærksom på skuffens og dørernes bredde

  Fordi bredden af ​​skufferne (og de sektioner, hvor de er indbygget) skal være lidt mindre end bredden af ​​dine døre.

  Og det andet øjeblik vedrører dybden af ​​kabinettet. Hvis den er installeret strømaftager eller derzhak til bøjler med tøjet, den mindste bredde - 60 cm Ved montering af pull-out stativer bøjler nok 45 cm Men bemærk, at hun svingbar konstruktion bør ikke have mere end 40 cm i længden - .. Du har brug for mere plads til bevægelsesfrihed døre.

  Populære muligheder for at fylde et garderobeskab

  Som du forstår, kan der være mange muligheder her, men der er flere grundlæggende komplette sæt, der kan ændres, så de passer til dine egne ønsker.

  Forhåbentlig kan hele kabinets højde opdeles i tre zoner: nedre, midterste, øvre. I den nederste zone placeres der sædvanligvis sko, nogle typer husholdningsapparater (f.eks. Støvsugere). Øverst gør man ofte høje hylder, mezzaniner, der bruges til at gemme ting, der sjældent anvendes. Der kan du rense off-season.

  Fyldningen af ​​kabinettet i rummet er udviklet i hvert enkelt tilfælde individuelt

  Hele midtdelen er normalt optaget af hylder, skuffer, hængerafdelinger. Det er med deres placering, og skal normalt tinker. Så alting ville være praktisk for alle familiemedlemmer.

  Sådan organiseres et lille skabet skab inde

  Enhver påfyldning af kabinetsskabet i det overvejende antal tilfælde har en række hylder og sektioner til bøjler. Dette er den enkleste løsning og den mest økonomiske. Normalt er de to døre - den anbefalede bredde af dørbladet - ikke mere end en meter, som i dette tilfælde er observeret. Den mindste skabet skab - lidt mere end en meter i bredden. De er normalt installeret i korridorer af små lejligheder. To døre gør også, og i tilfælde af at længden er lidt større - op til 180 cm.

  Dimensioner af de mindste garderobeskabe og deres omtrentlige påfyldning

  En særlig sort her fungerer ikke, men det er helt muligt at installere et par kasser, hvis det er nødvendigt. Her er meget bekvemt inddragelige enheder til kompakt placering. Bukserne er så nødvendige.

  Hvis bredden af ​​skabet er 180 cm eller lidt større - ca. 2 meter, er det oftere opdelt i tre sektioner. Alligevel hedder disse modeller tre døre, da antallet af sektioner oftere falder sammen med antallet af døre. Med en bredde på 2 m hver af sektioner opnået ved bredde på ca. 60 cm (overvejer partitioner). Dette er et forholdsvis bekvemt format - ikke for bredt og smalt. Med denne længde af hylderne er der ingen problemer med savning af spånpladen, selvom dens tykkelse er 14 mm.

  Med en stigning i kabinets længde til 270 cm kan den stadig være 3 døre - bredden af ​​døren er stadig mindre end en meter. Men i høj højde er disse døre allerede meget massive og kræver gode beslag (styr og hjul skal være af god kvalitet, så glideren er glat). Så allerede med en bredde på mere end 240 cm kan du planlægge 4 døre. Der kan være tre afsnit. Bare for at få adgang til hver af dem skal du flytte to døre.

  Fyldning af skabsmediumlængde

  Den første og tredje skitse består kun af hylder og et rum under tøj på bøjler. Stedet er fordelt anderledes, men der er mange hylder. I resten tilføjes skuffer og / eller trelliserede kurve.

  Kasser kan placeres helt nederst. Baseret på den nederste del giver de hele strukturen øget stivhed. Men de nederste skuffer er ikke meget praktiske at bruge - du skal bøje lavt. Derfor bliver de oftere rejst højere, så de ligger omtrent på niveauet over lårets midte eller på båndets niveau. Men i dette tilfælde har du brug for en forstærket jumper under bundskuffen - for at give mere stivhed til hele strukturen.

  Vær opmærksom på mezzaninen - de øverste rum. I ovennævnte varianter er de af samme størrelse som sektionerne, men det er ikke nødvendigt. Om nødvendigt kan en mezzanin placeres over de to sektioner. Det er kun vigtigt at beregne tykkelsen af ​​materialet til hylden korrekt, så den ikke bøjes.

  Med garderobeskabets længde i måleren er sektionerne 4, og dørene kan være større. Der er mere plads, men der er ikke meget forskel i påfyldningen. Bare flere af de samme hylder, strømaftagere og kasser / kurve. Der kan være mange kombinationer. Vælg den mulighed der passer dig bedst, men den kan også ændres, så den passer til dine behov og smag.

  Fyldeskabe coupe til 3 meter

  Nogle flere muligheder for indvendig påfyldning af store skabe i fotogalleriet. Der er flere interessante ideer om organisering af opbevaring af ting på åbne hylder - i kurve eller plastkasser. Dette er i øvrigt en budgetudskiftning for skuffer samt en måde at modernisere påfyldningen af ​​rumkammeret uden problemer og særlige omkostninger. Hvis du bestemmer dig for, at kasserne er små, og der er mange hylder, behøver du ikke bestille kasser og lider under installationen. Ikke en dårlig erstatning - kasser eller kurve af passende størrelse.

  Interne arrangement af hjørne klædeskabet

  For at sikre, at hjørneskabet er praktisk at bruge, er det nødvendigt at sikre tilgængeligheden af ​​ting i hjørnet. Den nemmeste måde at gøre dette på er med skuldrene til tøjet. Der er flere muligheder. Det nemmeste at implementere er at installere to stænger til tøj uden en partition mellem sektionerne. I dette tilfælde skal kabinets bredde på begge vægge være ens, og den manglende stivhed tilføjes af det stativ, hvortil korsstykkerne er fastgjort.

  Fyld kabinettet i hjørnet: Monter to tilstødende stænger til skuldrene

  Den anden mulighed - en del af kabinettet har en mindre dybde og "uden for væggen" vil det være muligt at placere de udgående tøj. Det bruges ikke så ofte.

  På et ubehageligt sted kan du ikke hænge ikke de mest populære tøj

  Og en anden måde - at installere et roterende stativ i hjørnet. De kan findes i butikker med speciale i kommercielt udstyr.

  I hjørnet er en drejende tæller. Helt bekvemt

  Vælg kun en model med et stativ - det vil hylde hylderne ovenfra, hvilket giver stivhed og stabilitet. Resten af ​​fyldningen af ​​skabet er ikke meget anderledes.

  Tak for artiklen, en detaljeret forklaring og hjælp til at vælge de rigtige elementer!

  Tak for den hjælpsomme artikel!

  Tak for din tilbagemelding! Prøv))

  Velkommen! For ikke-standardskabe har du nogle forslag? I en lille lejlighed er der en niche dybde på mere end en meter og en bredde på 65 cm. Højden er 260 cm. Jeg vil gerne hænge tøj der og opbevare hylder for at være. Men her drejer jeg om hjørnet og alt bliver ubehageligt.

  Velkommen! Du har virkelig en meget ubehagelig niche mulighed - normal dybde og lille bredde. Alt der kommer til at tænke på - på bagvæggen fra et niveau på 90-100 cm og derover for at installere en strømaftager under det - skuffer og åbne hylder. Over strømafbryderen og lav hylder af normal dybde (dette er 45-55 cm) til opbevaring af sjældent brugte eller overdimensionerede ting.

  Alligevel kan du prøve på samme niveau (over dørlommen) på en af ​​sidevæggene for at lave helt overfladiske hylder - 20 cm ... Men det handler om dem er der ingen sikkerhed. Mest sandsynligt vil der ikke være meget mening fra dem ... medmindre du lægger skokasser sidelæns. Men så kan du ikke hylde, men et par rør eller et gitter ... Og de vil ikke "knuse", og det er indlysende, at der ligger ... Omkring det.

  Indvendig påfyldning af skydedøre med skydedøre med dimensioner: ideen om at bruge hylder og ikke kun (eksempler og fotos)

  Projekter af huse selv med et lille område giver normalt et separat rum til klædeskabet. I lejligheder er det desværre simpelthen umuligt at allokere et rum til opbevaring af ting. I sådanne tilfælde kommer et godt alternativ til redning - skabet. For at få en behagelig og maksimal funktionel løsning kræver det indbyggede skab et gennemtænkt design og udførelse af høj kvalitet.

  Garderobeskabet er et sted, hvor der ikke kun opbevares tøj, men også sæsonbestemte ting, husholdningsapparater, rengøringsmidler og andre husholdningsartikler. Således bør klædeskabsprojektet give plads til alle disse ting. I modsætning til synligheden afhænger det ikke kun af rummets rum eller dybden af ​​kabinettet selv. Selvfølgelig kan du i et stort rum bygge et skab, der holder jævn strygebræt, men et lille værelse, takket være det kloge design, kan rumme et meget funktionelt skab.

  Glidende garderobe i små værelser

  Skabet gør det muligt at bruge selv de mest utilgængelige steder i lejligheder, for eksempel en niche i korridoren eller befæstninger på loftet. Det kan også udformes langs en hel væg. Dette reducerer lidt brugen af ​​rummet, men giver dig mulighed for at opretholde en konstant rækkefølge i lejligheden (som spiller en meget vigtig rolle i små lejligheder).

  Skabets dybde skal tage højde for tykkelsen af ​​dørene og bagvæggen. Hvis kabinettet er placeret på selve væggen, kan du generelt give ryggen op.

  Det bedste valg til en skydedør er en skydedør. Hele systemet har omkring ti centimeter i tykkelse, så der er absolut ingen ekstra plads til manøvrering af dørvingerne. Således kan kabinettet placeres lige ved indgangsdøren.

  Hvis rummet er kendetegnet ved en lille størrelse, bør du overveje muligheden for spejlede skydedøre - de kan klare sig godt med den visuelle stigning i rummet. Skabsrummet i soveværelset på billedet inde i rummet ser lille ud, men takket være spejlet ser rummet dobbelt så stort ud.

  Optimal organisation af skabet: populære spørgsmål

  Til skabet skuffede ikke dig, du skulle tænke over et par nuancer.

  Opholdet er oftest placeret i gangen. Hvis der er for lidt plads, kan du overveje muligheden for et opholdsstue eller soveværelse.

  Tættere på døren skal lægges ting, der bruges dagligt: ​​overtøj, sko, tasker. I mindre tilgængelige områder af kabinettet, er det sjældent brugt, skjult: sæsonbestemte ting, sports tilbehør. Nem adgang til støvsugeren, moppen og andre genstande, der anvendes til rengøring.

  Fyldeskabe coupe: foto, dimensioner

  For at sikre, at tøj og husholdningsartikler placeres frit i skabet og i kabinettet, skal der tages højde for flere vigtige nuancer, når der opstilles et kabinetdesign (intern fyldning med dimensioner). Først og fremmest er det nødvendigt at huske de relevante aspekter:

  • Dybden af ​​de rum, hvor tøjbøjlerne skal placeres, bør ikke være mindre end 55 centimeter. Kun i dette tilfælde vil ting ikke rynke. Mindre rum er nyttige til opbevaring af vaskemidler eller sæt af ekstra linned og / eller håndklæder. Således vil skabet tjene som et lille bryggersværelse;
  • Kufferne til hængende skjorter, jakker eller frakker skal have en højde på 100-110 centimeter;
  • Standardstørrelser af skuffer i skydedøren: 15-20 centimeter i højden, 40-70 centimeter i bredden, 50-60 centimeter i dybden;
  • Længden af ​​stængerne til tøj bør ikke være mere end 100 centimeter. Længere variationer kan bøjes under vægten af ​​hængte tøj, så de kræver støtte.

  Skabet er et ideelt sted til opbevaring af både store og små ting. Men for at finde denne eller den genstand uden problemer, bør du tage vare på ordren i at fylde garderobeskabet.

  I det daglige haste, sent for arbejde, holder vi ofte ikke opmærksom på fareren, der er tilbage i skabet, efter at have tegnet tøj, sko eller det nødvendige tilbehør. Hver dag forværres situationen inde i kabinettet mere og mere. Lær hvordan du bedst kan klare dette kaos!

  I skabet er at bruge flere korte skinner til bøjler: den ene over den anden. Dette giver dig mulighed for at hænge flere ting. På korte lameller kan du hænge skjorter, jakker, bluser og nederdele. Tunge tøj skal hænge ned, og en lysere bør hænge ovenfra: det er meget lettere at fjerne det nødvendige emne.

  Som allerede nævnt bør dybden af ​​skabet ikke være mindre end 55 centimeter. Hvis du ikke har et sådant område, er tværgående bøjler meget nyttige, takket være, at du nemt kan bruge et smalere skab.

  Tankevækkende løsning, som er særlig vigtigt for mænd - en bukserhanger. Optimal at den blev designet til 6-8 par bukser. Kvinder såsom hænger passer også til nederdele og sjaler.

  Disorder i skabet skabes ofte af små ting og tilbehør: tørklæder, tørklæder, stropper, bånd. De kan hænge på en speciel bøjle fastgjort til en af ​​sidevæggene i skabet.

  Ud over skuffer og bøjler er en hylde til hver skabet hylder, hvor du kan placere daglige og sæsonbestemte tøj, sengetøj, tæpper, håndklæder. En stor rolle spilles af placeringen af ​​hylderne i skabsrummet. Optimal til at gøre hylder til ordre, givet de specifikke dimensioner af dit skab.

  Praktiskere i praksis er brede, men ikke dybe hylder, fordi det er meget lettere at komme til tøj stablet i to pæne stakke, snarere end ting i dybden af ​​skabet. Højden mellem hylderne til tøj bør også ikke være for stor, så der ikke er nogen fristelse til at skabe virkelige "pyramider" af ting. Sådanne bjergklæder er det værste, du kan tænke på: at trække den laveste pullover ud, hver gang du skal skifte resten af ​​tøjene.

  En del af skabets indvendige rum skal anføres under boksene. Afhængigt af hvad du planlægger at gemme der, kan de have forskellig dybde og bredde. Det er bedst, hvis kassen helt udstikker, hvilket giver fri adgang til alt indhold.

  Hvis det rum, hvor skabet er placeret, er der ingen adgang til dagslys, er det måske værd at overveje muligheden for indendørs belysning. Der er rimelige systemer til selvantændende belysning, som f.eks. Arbejder ved at trække skuffer. Dette giver dig mulighed for at finde den rigtige ting uden belysning et lys i rummet.

  Som allerede nævnt er garderoben designet til at lagre ikke kun tøj, men også tekstiler eller husholdningsapparater. Funktionel tilføjelse af hylder er trådkurve. På grund af det rige markedssortiment er det muligt at vælge en kurv med optimale dimensionsegenskaber. En anden stor fordel ved trådkurve er, at de giver en ideel luftcirkulation, og derfor forbliver ting, der varer længere, friske.

  Meget ofte er den samme fejl tilladt: Den nederste del af skabet forbliver fri, og alle de ting, der ikke har et fast sted i huset, er fyldt ind i det uden at analysere. Det kan f.eks. Være et strygejern eller en støvsuger. At reflektere over, hvordan du skal fylde skabet, skal du få mest muligt ud af nyttige tilbehør, som ikke kun fremmer ordren, men også giver dig mulighed for at placere mange flere ting.

  På openwork skuffer kan du gemme flere par sko med lav hastighed: moccasiner, balletflader eller sneakers. Højhælede sko er bekvemt indrettet på flere niveauer hylder. Du kan f.eks. Installere flere sådanne hylder (den ene over den anden) og skaber i skabet en hel zone til opbevaring af de mest forskelligartede fodtøj. Vær opmærksom på afstanden mellem sådanne hylder for at undgå deformation af sko med høj bootleg.

  Nederst på sidevæggen kan du også placere ikke kun en bekvem, men også en meget sikker holder til jern. Denne enhed vil blive nøjagtigt værdsat af par, der har små børn.

  Ikke mindre funktionelt tilbehør - holderen til røret fra støvsugeren, som normalt altid er ingen steder at sætte. Mounten tillader ikke, at den falder ud af kabinettet hver gang dørene åbnes. Nå, når det drejer sig om et jern, behøver du ikke tildele en separat hylde til den eller se efter ekstra plads i kassen.

  Når du planlægger indvendig påfyldning af skabet, skal du ikke glemme boksene. I dem kan du skjule improviserede gadgets, sko polisher, børster til tøj og mange andre ting, der ofte er chaotisk spredt i hele lejligheden.

  Fortæl os hvordan kan vi forbedre dette indlæg?

  Du kan også godt lide

  Design af skydedøre: Indretning af facader til soveværelse, hall og stue (65 billeder)

  Der er en garderobe i hvert hus. Dette er en praktisk og praktisk måde at lagre ting på. Skabeskabe er rummelige og. Næste gang

  40 ideer til design af et garderobeskab af enhver størrelse - foto

  Omklædningsrummet er forbundet med luksus. Faktisk er den eneste luksus i et sådant rum dette. Næste gang

  Ingen kommentarer til "Intern fyldning af skydedøre med skydedøre med dimensioner: ideer til brug af hylder og ikke kun (eksempler og fotos)"

  Efterlad en kommentar Annuller svar

  slideshow

  Havehåndværk med egne hænder: kreative ideer, noveller, eksempler (67 billeder)

  Hvis du er en glad ejer af en have eller en stor gårdhave, men en landskabsdesigner gør du det ikke helt. Næste gang

  ZD gulve - typer, fordele, styling teknologi og foto-ideer

  Fyldning af 3D-gulve er uden tvivl det mest fashionable gulvbelægning på markedet. Sammenlign ikke. Næste gang

  Facader af huse af mursten: fordele, sorter af materiale og design

  Facaden er et visitkort af ethvert hus, hvorved de omkring det vil dømme om sin smag. Næste gang

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 + 2 =