30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Kabinet partition til opdeling af værelset

Skillevægge - ideer til zoneindretninger

Hvis du beslutter dig for at lave reparationer i din lejlighed og ønsker at købe nye møbler, skal du være opmærksom på det stilfulde tilfælde-partition. Dens karakteristiske træk er god funktionalitet og alsidighed.

Skabsafsnittet kan bruges i store rum til zoneinddeling. Og i små lejligheder som interroom partition.

Hvis du ansvarsfuldt behandler denne ide, så er det ved hjælp af et sådant skab muligt at arrangere et lille separat værelse. Meget ofte i sådanne tilfælde er der et specielt indbygget bord eller seng. Derfor kan du bagved skillevæggen lave et lille soveværelse, et børnehave, en undersøgelse mv.

Desuden kan et sådant kabinet bruges på begge sider, det er kun nødvendigt at vælge sit design korrekt. Forresten, sådanne frysere bruges også ofte, hvis ejeren ønsker at adskille køkkenet fra spisestuen.

Ved hjælp af en kabinet-partition vil du betydeligt frigøre det nyttige område og lette processen med rengøring af rummet. Sådanne skabe har normalt en højde fra gulv til loft eller højden af ​​en konventionel møbelvæg, som giver dig mulighed for at placere et stort udvalg af forskellige ting i dem.

Standardskabe-skillevægge har en dybde på 60 cm. Derfor er halvdelen af ​​denne størrelse beregnet til brug på den ene side af rummet og den anden halvdel på den anden. På den ene side af skabet kan du arrangere et lille bibliotek, og resten af ​​pladsen er taget væk til opbevaring af små ting eller souvenirs. Den anden side er et egnet sted til opbevaring af sengetøj (især hvis du har en seng på dette sted). Hvis du foretrækker at lave en børnehaver der, så kan du på hylderne komfortabelt arrangere mange børns legetøj.

Skabsafsnit med arbejdsplads

I skabet er skillevægge meget ofte monteret bord og et lille rum til papirer. Dette giver dig mulighed for at arrangere et lille sted at arbejde, næsten i ethvert rum: i soveværelset, stuen eller i stuen. På den ene side af kabinettet kan du gemme mapper, kontorartikler og lignende, og på den anden side - det er helt muligt at arrangere et sted til opbevaring af kosmetik, kostume smykker, små tilbehør mv.

Mulighed med bordet kan bruges i soveværelset, hvis du installerer et lille spejl på overfladen. Dette hjørne er perfekt til et sted, hvor en kvinde eller en mand kan sætte sig i orden.

Forresten kan du vælge et skab, hvor et bord med et ret stort plan er monteret. I dette tilfælde er halvdelen af ​​bordet ideel til tegning, tegning, tegnemønstre og lignende.

Det er også meget bekvemt at arrangere et separat rum til en teenager på et sådant sted. Foruden et stort bord i skabet er der også et væld af hylder, på hvilke lærebøger og øvelsesbøger kan placeres.

Måske vil du købe et skillevæg, på bagvæggen, hvor der er et ret stort spejl og en særlig kapacitet, hvor du kan gemme store strøelse. Dette er en meget bekvem løsning, da du kan spare plads i brystet og tage det væk for at gemme andre ting.

Vi deler skabet med køkkenet og spisestuen

Ofte bruges skillevægge til at lave både et køkken og en spisestue fra et værelse. Forresten, i skabet kan du efterlade et lille tomt hul, hvor du kan servere retter med mad eller bestik. På dette vindue kan du installere en speciel dør, hvor du kan lukke hullet der går til spisestuen.

Du kan sætte alle køkkenapparater og tallerkener i kabinettet fra køkkenet. På bagsiden (fra spisestuen) kan hylderne på skillevæggen tilpasses til en lille bar, tv eller andet udstyr.

Lad os nu begynde at forstå, hvad der er designet af skabe. Stor efterspørgsel efter købere nyder sektionspanelskabinet. I sådanne møbler kan det indvendige rum opdeles med skillevægge for nemheds skyld. Skabe har normalt døre og hylder på begge sider. Derfor har du to fuldmægtige murevægge.

En anden designmulighed er skabshylder. Den har en kropsbasis, hvor hylderne er monteret. Dette design muliggør en mere fleksibel indstilling af afstanden mellem hylderne. Og det åbne design gør interiøret mere lys og lys.

Sliding skillevægge

Skillevægge er en god og billig mulighed for at reparere rummet i dit hjem uden reparation. Møbler hjælper zoning et stort rum, og i en lille lejlighed - er en indre partition. Udover barrieren har designet en god kapacitet og fungerer også som et lagringssystem til forskellige ting.

Møbelmødet kan i nogle tilfælde være uerstatteligt, når det er nødvendigt:

 • opdele rummet i to dele;
 • maksimere brugen af ​​kapaciteten af ​​et bestemt volumen
 • Find et andet opbevaringssystem til en række forskellige ting.

Skabsafsnittet tjener effektivt til at opdele rummet.

Fra minuserne kan man notere:

 • utilstrækkelige lydisolerende egenskaber
 • stort volumen og lidt besværlighed;
 • tilpasning, da det er umuligt at finde det færdige produkt til et bestemt formål.

Dette adskillelsesmøbel er et ekstra opbevaringssystem, og har også mange flere fordele:

 • Gemt fra 15% af det anvendelige rum, takket være en større kapacitet, hvis sammenlignet med et enkelt kabinet.
 • Ergonomisk og produktiv organisering af rummet.
 • Accent i designet: produkterne er meget forskellige med hensyn til brugte materialer og indretning.
 • Spare penge til køb af byggematerialer, hvis i stedet for en murvæg installere en kabinet-partition.

Møbler, der bruges som afgrænsning af rummet, har flere sorter:

 • Rack-partition. Gennem konstruktion med manglende bagvæg. Et særpræg ved en åben partition er det nemme at få adgang til ting på hylder, du behøver ikke at omgå møblerne fra den anden side. En sådan rack deler kun de forskellige dele af rummet, fuldstændig ikke overlappende. Denne variant af zoneinddeling gør rummet lyst og gennemsigtigt.

Denne metode er praktisk, hvis du ikke behøver en fuldstændig isolering af hver zone. Hyldehylder kan bruges til bøger, samt til forskellige baggrunde, der giver rummet en hygge og individualitet: interessante vaser, et akvarium, fotografier, blomster i en skål. Hyldepartitionen lukker ikke visuelt den anden halvdel af rummet visuelt, som almindelige møbler gør.

Et af de mest succesfulde anvendelser af hyldeafskærmningen er brugen i børnenes værelse for at rumme uddannelseslitteratur, bløde legetøj, kunsthåndværk.

 • Klædeskab-partition. Moderne design af indvendige skillevægge, som har skydedøre. Det er den mest kompakte og ser meget imponerende ud. For at afslutte facaderne af døre bruger ofte spejldug, hvilket gør ethvert værelse lettere. Selv i den del af rummet hvor vinduesåbningen er blokeret, vil den ikke være så mørk som i tilfælde af en mursten.
 • To-vejs garderobe. Skab med to facader, der deler rummet eller studiet i to halvdele. Dørene i denne konstruktion er placeret på forsiden og undersiden. Det kan erstatte væggen, mens den udfører sin primære funktion - lagerplads. Fordelen ved denne multifunktionelle struktur er, at der ikke er behov for at oprette en ægte væg og følgelig at købe byggematerialer, hvilket betyder at spare penge.
 • Indbygget garderobe-skillevæg. Denne version af partitionen kan installeres uden at stole på hovedvægge. Bygningen bygges midt i studiet.

I dette tilfælde får du møbler med dobbelt fordele - skillevæggen kombineres med omklædningsrummet.

En tosidet version er mulig, så vil det andet rum også have ekstra hjørner til opbevaring. En sådan struktur kan have en dør, der erstatter interiøret.

 • Dobbeltsidet garderobe-skillevæg. Sådanne møbler er ikke så store som i tilfældet med den indbyggede, men også effektive i brug. På hver side er kabinettet udstyret med en dør eller en niche. Dette sparer betydeligt plads, samt penge til køb af et ekstra kabinet. Fra forskellige retninger anvendes kabinettet på sin egen måde og udfører en vis funktion i modsætning til en blindvæg, som kun bruges til et smukt billede.
 • Den sædvanlige skabet. Den mest almindelige måde at zoning rummet på. Efter alt blev der altid lavet en skillevæg fra kabinettet: det er enkelt og tilgængeligt. Denne version af opdelingen af ​​et lille rum er kendt i lang tid, eleverne blokerede værelset i vandrerhjemmet for at isolere sengen og spisebordet.

Formen af ​​disse produkter er forskellige: de er retlinet, vinklet, trapezformet, L-formet. Den mest almindelige standard er rektangulær. Der er også ikke-standardprodukter, hvis udseende kan være i form af en ellipse, en halvcirkel.

For små rum er det ineffektivt at bruge en blind kabinet-partition, hvilket kan gøre det allerede lille rum for tungt. Det er bedre at drage fordel af en hyldestativkonstruktion. Det kan visuelt forstørre rummet, gøre det mere luftigt.

Tosidet skabsafskærmning, hvor facaderne er placeret på begge sider, mere effektivt placeret i et stort rum. Sådanne produkter er som regel meget dybe, og dette vejer visuelt hele strukturen. Imidlertid kan brugen af ​​spejlfacader visuelt øge rummet.

Når du vælger et rumsrum, skal du være opmærksom på materialet på de ruller, der bruges i døråbningsenheden. Vælg kun metal, fordi plastik er for kortvarig.

Glideanlægget har en profil, som også er vigtig for driften af ​​hele systemet. Det kan være stål eller aluminium. Stål har styrke, pålidelighed, lang levetid, er imidlertid ikke så æstetisk som mere raffineret aluminium.

I hvert skab er der hylder, hvor sidevæggen behandles med en kant. Der bør ikke være nogen mortise og overhead muligheder, som i kvalitet svarer slet ikke til sådan en monumental og holdbar konstruktion. Kabinettet til skydedøren, når den bruges som en skillevæg, skal være bredere end en meter, det er nødvendigt for brugervenlighed.

Hvordan opdele rummet med kabinettet?

Den nemmeste måde at omdanne et værelse til i to: en stue og et soveværelse - ved hjælp af et skab, hvis du sætter det over, med enden vendt mod væggen. Samtidig er det ligegyldigt, hvilken type model det er: et indbygget skab, skab, en- og tosidet, med svingdøre eller en coupe, en åben rack eller en blind garderobe. I stuen kan rumme en sofa gruppe med et sofabord, tv, lydsystem, og for et soveværelse vil det være en seng, natborde, kommode, toiletbord eller toiletbord.

Ideer zoneinddeling af rummet med en kabinet-partition er altid relevant, da de giver mulighed for at udstyre et isoleret rum. Nogle modeller af sådanne møbler indeholder et indbygget bord eller endda en seng. Derfor er det for en sådan forhindring muligt at arrangere et soveværelse, et børnerum eller en undersøgelse.

Systemerne af skabsskillevægge kan bruges fra to modsatte sider, hvis designet er valgt korrekt. Ved standard skal dette design have en dybde på 60 cm. På den ene side anvendes kun halvdelen af ​​denne størrelse, den resterende halvdel bruges af den anden side.

Som en mulighed på den ene side af kabinettet er det muligt at installere et bibliotek med åbne og lukkede bogreoler. Hvis der er et soveværelse gennem væggen, kan en del af den skillevæg, der vender mod den, være udstyret med skuffer, sektioner til strøelse, kurve til tøj. Hvis du planlægger at udstyre et børnerum der, kan mange børnebøger og bløde legetøj placeres på adskillige hylder.

Når rummet udrustes med et skillevæg, frigøres det nyttige område væsentligt, og rengøringsprocessen i huset forenkles. Højden af ​​sådanne produkter, normalt fra gulv til loft.

Der er modeller, der har en højde, som en almindelig møbelvæg. Typisk er kapaciteten af ​​sådanne møbler meget højere end traditionelle.

Talrige ideer om zoneinddeling med skabsskillevægge anvendes af designere i udformningen af ​​forskellige rum:

 • Hvis væggen i form af et skab indtager hele længden af ​​rummet, fra væg til væg, er det i stand til at udføre fremragende både visuel og akustisk isolering.
 • Skab-skillevæggen kan udstyres med en indbygget dør, hvilket vil gøre lejere bevæger sig rundt i lejligheden gratis og bekvemt.
 • Ofte er der lave kabinetter, der indikerer zoneinddeling af rummet kun symbolsk og bevarer dets synlighed.
 • Det moderne interiør er kendetegnet ved en funktion som mobilitet, og dette kan opnås ved hjælp af en skillevægge på hjulene. For nemt at ændre rummet i overensstemmelse med omstændighederne er det nok at flytte kabinettet, hvilket takket være rullerne kan gøres uden problemer.

 • Ud over at skabe et nyt rum, selv i et lille rum, kan du, hvis du installerer stativer og døre, hvor du kan lægge et påklædningsrum.
 • Stuen er bedre udstyret med en tovejs garderobe med et hyldesystem.

Ejere af studielejligheder skal løse problemet med opdeling i zoner. Imidlertid er det umuligt at installere store vægge eller skillevægge af mursten og andre materialer. En overkommelig vej ud af denne situation vil være brugen som en funktionel opdeling af et klædeskab, et enkelt skab eller et stativ. Ved at placere sådanne møbler på studiet i studiet, kan du nemt dele rummet uden de særlige omkostninger og problemer i forbindelse med eftersynet.

Ganske almindeligt er fænomenet, når kabinetter-skillevægge fra et stort rum gør to: et køkken og en spisestue. I en sådan skillevæg kan du endda lave en åbning til overførsel af plader, kopper og bestik. Dette improviserede vindue er nogle gange udstyret med en dør for at lukke dette hul og isolere spisestuen. Fra køkkenet i dette design er placeret husholdningsapparater: mikrobølgeovn, opvaskemaskine, nogle gange endda et køleskab og hylder til køkkenredskaber. Og den anden side, hvor spisestuen er udstyret, kan omfatte en lille bar, et fjernsyn og mange åbne og lukkede hylder til smukke retter.

I en-værelses lejlighed er dørklædeskabet perfekt. Denne improviserede partition kan opdeles i zoner. I midten af ​​skabet skal der være et interroom dørrum. Samtidig vil en af ​​delene vise sig uden et vindue, det vil være egnet til soveværelse arrangement. Delen med vinduet er udstyret som et salon eller et kontor.

Her kan du installere et tv eller andet nødvendigt udstyr direkte i kabinets design. Indretningen af ​​skillevæggen på hver side udføres særskilt under hensyntagen til udformningen af ​​hver del af rummet. Den mest funktionelle version af denne partition - en tovejs garderobe. Modellen er udstyret med en overflod af kasser, hylder til tøj. I småboliger er der brug af en skillevægsmodel med liggestole eller et sammenklapningsbord.

Der er skabsskillevægge med en lille højde, der ikke når loftet. I betragtning af dens betydelige bredde er det muligt at udstyre et soveværelse med en trappe i et værelse med højt til loftet på dens overflade. Dette kan spare dig for at købe en seng.

Tosidet reol-skillevæg kan gøre rummet til et soveværelse og en stue, der afgrænser disse zoner. I en sådan skillevæg arrangere hylder, kasser, samt en sammenklapnings seng eller bord. Denne løsning giver en nem omdannelse af rummets rum.

Arrangement af kabinetsopdelingen mellem stuen og køkkenet giver mulighed for at bruge stuen som spisestue, hvis du opbygger et vindue til overførsel af pladerne. Denne mulighed kan være med en bar tæller og et inddrageligt bord i strukturen. Fra stuen er du nødt til at tildele en særlig hylde til tv'et og fra køkkenet - hylder til tallerkener og redskaber.

I denne video finder du endnu flere ideer om zoneinddeling i rummet ved hjælp af garderobeskabe.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Klædeskab-partition. Hvordan vælger og ikke at tabe?

Har lejligheden som altid ikke nok plads? Ting er spredt på gulvet? Der er ikke et særskilt hyggeligt børnerum? Du skal bruge et skabsskabsskab!

Det mest slående eksempel på sovjetiske tider er garderobeskabet, der opdeler rummet, bag som barnesoveværelset blev oprettet.

I dag er der en lignende, men mere effektiv måde at zoning rum, som giver dig mulighed for at opdele rummet i to separate dele.

Objektet er uundværligt for både små en-værelses lejligheder og for store studier, i de tilfælde, hvor det er nødvendigt:

 • opdele rummet i separate hyggelige zoner;
 • maksimere brugen af ​​pladsreserver
 • få ekstra lagerplads til ting.

Til arrangement af personlige rum anvendes forskellige metoder fra installation af skærme til overførsel af køkken til gangen.

Sådanne produkter er indbygget, de har ikke et gulv, et loft og en sidevæg.

I vores trange lejligheder til den nuværende pris pr. Kvadratmeter kan dette være den bedste løsning. Fordelene ved produkter er indlysende. De giver en relativt billig mulighed for at zoning rummet uden opførelse af vægge. Unødvendige bliver også forskellige og uæstetiske skærme og garderobeskabe. Og endelig er der mere plads til opbevaring af ting. I denne sag er den store fordel, at facader og moduler kan tilpasses forskellige zoner og udføres i forskellige designs. Det er bevist, at det dobbeltsidede garderobeskab bevarer 12% af volumenet.

I dag er der en lignende, men mere effektiv måde at zoning rum, som giver dig mulighed for at opdele rummet i to separate dele.

Det er værd at forklare, at der i tillæg til traditionelle hylder og sektioner til yderbeklædning kan være forskellige foldnings- eller glidelejeelementer, for eksempel et arbejdsbord eller en seng.

Der er imidlertid ulemper

 1. Dårlig lydisolering.
 2. Designet af produktet er omfangsrige og omfangsrige, hvilket stiller særlige krav til dets pålidelighed og kvaliteten af ​​de anvendte materialer.
 3. Sådanne møbler skal bestilles, da det ikke er nemt at vælge en standardiseret standardløsning til individuelle formål.

Behøver ikke at bygge en mursten, bare køb en garderobe at bestille, som vil fungere som en skillevæg.

Hvis ombygningen sker i et lille rum, vil det dobbelte skab tage for meget nyttig plads.

Fantasien hos producenter og kunder er ubegrænset, men følgende typer produkter skiller sig ud på markedet.

 1. Hyldepartition (nem zoneindstilling, det er praktisk at få tingene ud, effektivt at bruge, for eksempel i børnenes værelse).
 2. Det sædvanlige skab er en skillevæg (ensidig og tosidet).
 3. Kabinetrumsrum (ensidet og tosidet).
 4. I form kan møbler være retlinet, vinklet, trapezformet og endog L-formet.

Sådanne produkter er indbygget, de har ikke et gulv, et loft og en sidevæg.

Funktionerne og påfyldningen af ​​skabe kan variere vilkårligt og afhænger kun af din fantasi. Vi anbefaler dog, at du behandler dette problem meget ansvarligt og giver det til den professionelle designer (fordi produktets design er kompleks).

Indgangsdøren er fastgjort til den eneste ydervæg.

Så kan skabet mellem køkkenet og stuen i sit design have et vindue til mad og endda et barstativ og et udtræksbord! Fra siden af ​​rummet kan du tildele plads til et tv og fra køkkenet - hylder til mad og køkkenredskaber.

Stadig skal et nyt rum være udstyret, og et dobbeltsidet kabinet vil spare en betydelig sum penge.

I børnenes værelser og et studierum kan der leveres åbne og lukkede bogreoler i soveværelset - skuffer, sektioner til sengetøj, kurve til tøj.

Ud over de traditionelle hylder og sektioner til overtøj, kan det have forskellige folde- eller glideelementer, for eksempel et arbejdsbord eller en seng.

Et godt valg til stuen - en tovejs garderobe-skillevæg, der indeholder et stativsystem.

To halvdele af skillevæggen kan have helt anderledes design og indvendig påfyldning.

Boligproblemet er stadig en af ​​de vigtigste for mange mennesker.

I konventionelle garderobeskabe anvendes traditionelle døråbningsmekanismer traditionelt: ruller (mindre pålidelig) og monorail (mere pålidelig og holdbar). I tilfælde af et rumrumsafsnit er det næsten en forbrydelse at spare på dette.

Hvis ombygningen sker i et lille rum, vil det dobbelte skab tage for meget nyttig plads.

Vær meget opmærksom på rullernes materiale. Kun metal! Plastik varer ikke et år. Glideanlægets profil er stål (holdbar, holdbar, pålidelig, men mindre æstetisk). Aluminium - mere raffineret, lydløst, men mindre pålideligt. Valget er dit.

En anden interessant mulighed for brug af skabsskillevægge findes for opholdsrum, hvor køkkenet er kombineret med stuen.

Tykkelsen af ​​sidepanelerne er mindst 18 mm (europæisk standard). Desuden indeholder sådanne DSP mindre formaldehyd.

En acceptabel variant af separationen kan tænkes op i næsten alle tilfælde, det vigtigste er at overdrage udviklingen af ​​projektet til fagfolk.

Hylderne har en sideskæring med en kant. Vær særlig opmærksom på kvaliteten (falder ofte). Mortis og overliggende kanter er ikke egnede i princippet.

Til installation af facader anvende de bedste profiler.

De fleste værelser har kun et vindue, og den adskilte del er berøvet naturligt lys.

Skabsafdelingen er "krævende" til bredden af ​​dørbladene. Ikke mere end 1 m (ellers vil det være ubelejligt at bruge).

Erfarne eksperter bestemmer den optimale konfiguration af kabinetspartitionen og hjælper også med at vælge materialer og tilbehør til rimelige priser.

Erfarne eksperter bestemmer den optimale konfiguration af kabinetspartitionen og hjælper også med at vælge materialer og tilbehør til rimelige priser.

Sørg for at diskutere særskilt spørgsmålet om montering og installation, kvalifikation af medarbejdere, da installation af selv et almindeligt skabsskab er normalt ikke en nem proces. Og at ødelægge de dyre komponenter efter flere måneders drift som følge af ukorrekt montering er ikke en mulighed. Vellykket køb!

Boligproblemet er stadig en af ​​de vigtigste for mange mennesker.

En acceptabel variant af separationen kan tænkes op i næsten alle tilfælde, det vigtigste er at overdrage udviklingen af ​​projektet til fagfolk.

Til arrangement af personlige rum anvendes forskellige metoder fra installation af skærme til overførsel af køkken til gangen.

Det vil hjælpe med at skabe to separate værelser og rumme mange husholdningsartikler.

VIDEO: Hyldefordeling til rummet ► HUS DESIGN INTERIOR

50 foto-design ideer til et skillevæg

Alt om interiørartikler til hjem og kontor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

83 + = 93