30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Japansk svejsningsomformer

Japanske svejsningsomformere

Professionelt svejsecenter "Torus9quot; tilbyder svejsematerialer og udstyr engros og detailhandel. Vores firma er det eneste firma i regionen den officielle distributør af det europæiske mærke ESAB. Vi er også en forhandler af produkter under svarog-mærket.

Tilgængelig på lager mere end 700 varer professionelt svejseudstyr: svejsning maskiner, forbrugsvarer, elektroder og terminaler, plasma kuttere, masker, tøj, brændere og cylindre til gassvejsning, elektriske generatorer og el-værktøj, samt forskellige hardware-produkter.

Vi leverer ordrer til Novosibirsk og hele Rusland!

For specialrådgivning -19-20

Svejsemaskiner og elværktøj:

Mason net og mesh netting

Har du brug for pålideligt svejseudstyr, svejsetøj eller elværktøj? Leder du efter attraktive leveringsbetingelser? Ønsker du at modtage de bestilte varer i tide?

Så ring til -19-20. Medarbejdere i et professionelt svejsecenter "Torus9quot; hjælper dig glad!

For alle spørgsmål bedes du kontakte os via feedback. Alle data på webstedet er taget fra åbne kilder. Hjemmeside for besøgende 18+

Kinesiske svejsearvertere: Vurdering og anmeldelser

I dag producerer et stort antal producenter svejsningsomformere med mange forskellige egenskaber. Denne teknik er meget udbredt i hverdagen og i industriel produktion.

De første inverters optrådte i 70'erne af forrige århundrede. Deres karakteristiske træk var et ejendommeligt system af nuværende transformation. Det kaldes inverterende. Det præsenterede udstyr er let og behageligt at betjene.

Kinesiske svejsningsomformere er meget populære i dag. Deres omkostninger er acceptable for købere, og kvaliteten er undertiden ikke ringere end kendte verdensmærker. Hvordan vælges den bedste enhed i asiatisk produktion, vil blive diskuteret i detaljer senere.

Et ejendommeligt svejseprincip er svejsemaskinen (inverter). Kinesiske, europæiske, indenlandske producenter i etableringen af ​​sådant udstyr anvender det samme princip om drift af maskiner.

Elektricitet fra det sædvanlige husholdningsnetværk går til ensretteromformeren. Der er det omdannet til likestrøm. Derefter producerer elektriciteten omdannelsen igen. Nu har den en høj frekvens (op til 50 kHz). Yderligere i inverterblokken reduceres vekselstrømmen. Det falder til 90 V. Men strømmen stiger. En sådan effekt er velegnet til svejsning.

Ifølge forbrugere har en kinesisk lavet inverteromformer kompakte dimensioner og lysstyrke. Det er praktisk i arbejde. For at træffe det rigtige valg, der svarer til mesterens behov, er det nødvendigt at være opmærksom på nogle funktioner i det præsenterede udstyr.

Når du vælger svejsetransformatorer kinesisk, er det nødvendigt at være opmærksom på typen af ​​enhed og anvendelsesområdet for dets applikation. I overensstemmelse med formålet med udstyret skelnes der tre hovedklasser af enheder.

Til husholdningsbrug er det nok at købe modeller med en strømstyrke på kun 120-200 A. Sådanne enheder kan udføre en lille mængde arbejde. Ved at gøre det skal mesteren foretage lange pauser efter 5-8 minutter. drift af inverteren.

Til reparation af kloak, vandledninger, hvor det er nødvendigt at svejses rør, er det nødvendigt at købe professionelt udstyr. Det kan fungere uden afbrydelser i lang tid, hvilket giver højkvalitets svejsning. I dette tilfælde fungerer omformeren med en strøm på 200-300 A.

For store industrier købes en industriel klasse af enheder. De kan arbejde uden afbrydelser i 24 timer. Svejsestrømmen for sådanne enheder har en værdi på op til 500 A.

Der er flere grundlæggende aspekter, som du skal være opmærksom på, når du vælger en svejsemaskine. Den kinesisk fremstillede inverter skal fremstilles af et velkendt mærke. Dette garanterer udstyr af høj kvalitet.

Svejsestrømmen, hvorom inverteren kører, skal sikre en normal drift af udstyret i en vis tid. Det er bedre at købe en enhed med en strømreserve på mindst 30% af driftsstrømmen (mindst 160 A).

Stabil drift af husstandstype inverter opnås ved tilslutning til et 220 V-netværk. I huse og lejligheder kan kraftoverførselslinjen karakteriseres ved små spændingsudsving (op til 15% i begge retninger). Til sådanne funktioner i netværket er omformerne ufølsomme. Men hvis spændingsudsving overstiger tærsklen på 15%, skal du købe udstyr med beskyttelse mod lignende funktioner i strømmen.

Baseret på tilbagemeldinger fra forbrugere kan du sige, at du ikke bør købe de billigste enheder. De har næsten altid kun et bord, hvor alle de grundlæggende elementer i enheden er samlet. Ved konfluens ugunstige forhold (overspænding, fugtindtrængning i apparatet, og så videre. D.) Reparation sådan teknik ikke er underlagt.

Udvælgelse af professionelt udstyr

Svejsemaskine (inverter) af kinesisk produktion kan relateres til den professionelle klasse af udstyr. En sådan teknik er i stand til at modstå tunge belastninger og sikrer en høj kvalitet af resultatet.

Ved valg af sådant udstyr er det nødvendigt at være opmærksom på en række faktorer. Driftsstrømmen skal vælges i overensstemmelse med tykkelsen af ​​det materiale, der skal svejses. Herefter skal du være opmærksom på nyttelastindekset. Det svarer til enhedens driftstid samt varigheden af ​​pauser mellem cykler.

Beskyttelsesgraden af ​​enheden skal overholde driftsbetingelserne. For at arbejde med et højt støvindhold, høj luftfugtighed, bør vibrationerne bruges omformere, der er konstrueret til drift under vanskelige forhold. Den repræsenterede klasse af enheder kræver oftest en forbindelse til et 380 V netværk.

Når du vælger værdige kinesiske svejsningsomformere, er det nødvendigt at være opmærksom på funktionaliteten af ​​udstyret. Afhængig af anvendelsesmåden skelnes der tre hovedgrupper af enheder. De bruges både til hjemmearbejde og i professionelt arbejde.

Den første gruppe omfatter enheder til manuel buesvejsning (MMA). Den anden gruppe omfatter halvautomater. Denne kategori omfatter enheder som MIG, MAG. Apparatet beregnet til argonsvejsning (TIG) er en særskilt kategori.

Ud over de grundlæggende funktioner kan kinesiske svejsningsomformere have yderligere driftsformer. For eksempel kan det være "Kraftlich bue", som gør det muligt at optimere effekten af ​​arbejdsdagen strøm, "Antizalipanie9raquo;, slukker enheden, når problemer med en elektrode, og så videre D. Dette forbedrer arbejdskomforten, som det fremgår af de fornyede mestre..

Tilstedeværelsen af ​​et display er også velkomne, samt muligheden for at skifte mellem forskellige svejsemetoder. Lignende kinesiske svejsningsomformere er inkluderet i klassen universelle enheder.

Ønsker at købe udstyr af høj kvalitet er det nødvendigt at tage fabrikantens valg alvorligt. Ifølge brugerne er det ikke nødvendigt at købe dyre sorter af udstyr. Dette kriterium garanterer endnu ikke kvaliteten af ​​den valgte model. En god svejsningsomformer fremstillet i Kina kan købes til en overkommelig pris. Kvaliteten af ​​det udstyr, der præsenteres, er meget afhængigt af produktionsmængden. Jo større output, jo mere acceptabelt koster en enhed af udstyr.

Også værd at fabrikanterne adskiller tilgængeligheden af ​​servicecenteret, stedet for brug af instruktioner maskinen, og så videre. D. Kvalitet certifikater bør også være tilgængelige. 90% af alle omformere fremstilles af Kina i dag. Selv russiske virksomheder foretrækker at indsamle sådant udstyr her. Seriel produktion giver dig mulighed for at skabe konkurrencedygtige produkter og sælge det til en overkommelig pris.

De bedste omformere til manuel svejsning

For at vælge et værdifuldt udstyr, er det nødvendigt at overveje vurderingen af ​​kinesiske svejsningsomformere, udarbejdet på basis af kundefeedback. Kategorien af ​​de bedste anordninger til manuel svejsning omfattede sådanne enheder som Fubag IR 200 (9.5-10.000 rubler.), "Svarograka; ARC 205 (14,5-15 tusind rubler.). Dette er en kvalitet, tidstestet enhed.

Der henvises specielt til master inverter Fubag IR 200. Den er kendetegnet ved høj driftstrøm (200 A). Takket være en god strømforsyning bruges den til svejsning af metalkonstruktioner, skæring af rør med elektroder op til 5 mm. Effektiviteten af ​​enheden opretholdes selv med et betydeligt fald i spændingen i husholdningsnetværket. Der er en funktion til at tvinge buen, antisolipaniya elektroden, hot start. Denne enhed er velegnet til en nybegynder.

Inverteren "Svarog9raquo; ARC 205 fremstilles af det russiske mærke på fabrikkens produktionsanlæg i Kina. Dette udstyr kan også bruges til argonsvejsning. Den maksimale driftstrøm for omformeren er 180 A. Enheden har en tilstrækkelig varighed af svejsning og positiv feedback fra kunderne.

At vælge den bedste kinesiske svejseinverter, bør anmeldelser af hvilke undersøges før køb, skal det bemærkes, halvautomatisk enhed kategori. Det omfatter anordninger Aurora Overman 180 (21,5-22 tusind. Rub.), Elitech IC 190P (19-19,5 tusind. Rub.). De er værdige repræsentanter for svejsningsudstyr, ifølge brugerne.

Aurora Overman 180 har høj pålidelighed og overkommelig pris. Dette er en økonomisk enhed. På grund af muligheden for at justere hardheden af ​​strømspændingsegenskaberne, er inverteren egnet til både tynd og massiv svejsning.

Elitech IS 190P anvendes til svejsning med deltagelse af almindelig og fluxet ledning. Tillader dig at arbejde længe nok uden afbrydelser. Karakteriseret ved lavt strømforbrug.

Efter at have overvejet de bedste kinesiske svejsningsomformere, vil alle kunne vælge det optimale udstyr til sig selv.

Vurdering af svejsearvertere til hjemmet. 5 dyre og budget modeller

Har du besluttet at købe en pålidelig inverter til svejsning? Spørgsmålet er: hvilken inverter svejsemaskine er bedre?!

Rating af mærker for popularitet og pålidelighed er præsenteret i artiklen. Hvilket er dannet af tilbagemelding af svejsere i mange års drift.

Top bedste svejsningsomformere

Kvalitetsprodukter på det russiske marked leveres af amerikanske og europæiske producenter. Hvem fører vurderingen af ​​svejsningsomformere til pålidelighed?

1. KEMPPI. Det finske selskab fortjener førstepladsen. Produkter til husholdnings- og erhvervsmæssige behov leveres til markedet. Apparater fra Finland opererer ved en temperatur på -20 +40 ° C, de er funktionelle, af høj kvalitet og pålidelig.

Eksempelvis er en svejsearverter KEMPPI MINARC 150 værd 40.000 rubler og vejer 4 kg.

En pålidelig (ikke dræbt) maskine til manuel buesvejsning (MMA) og argon (TIG DC) ved DC. Kempi Minark 150 har et slagfast hus og beskyttelsesklasse IP23C (sidregn er ikke forfærdeligt). Den opererer i et kabinet netværk på 170 V og fra en generator på 5 kW.

Tekniske egenskaber ved KEMPPI MINARC 150 er præsenteret i tabellen:

2. EWM. Det andet sted er givet til det tyske selskab, producenten af ​​svejsemaskiner med 50 års erfaring.

En pålidelig svejsearverter PICO 162 er monteret i Tjekkiet på den tyske fabrik EWM HighTec Welding GmbH.

Prisen på 40 tusinde rubler. Lille størrelse og vægt 4,8 kg påvirker ikke enheden til at tilberede en 4 mm elektrodepladeflade. Sagen er stødsikker, garantien er 3 år.

Tabel over tekniske egenskaber:

3. ESAB. Det svenske selskab producerer pålideligt svejseudstyr og tager den tredje linje i bedømmelsen.

For eksempel er ESAB Buddy Arc 145 svejsningsomformer en nem og bekvem strømkilde til manuel buesvejsning. Omkostningerne til 15 tusind rubler.

ESAB Buddy Arc 145 bruger elektroder med en diameter på 1,6 - 2,4 mm for rustfrit legeret stål og støbejern.

Tabel over tekniske egenskaber:

4. Telwin. På den fjerde linje i det italienske selskab med 50 års erfaring i produktion af svejsemaskiner, skæreanlæg. Telwin er en høj ydeevne under forskellige driftsforhold.

Ratingen af ​​svejsningsomformere fortsætter Telwin Tecnica 151 / S. Prisen er 14 000 rubler.

Drift fra netspænding 230 V +/- 15%. Enheden er designet til svejsning med en forbrugselektrode. Anvendte smeltestænger: alkalisk, rutil, til støbejern og rustfrit stål. Der er beskyttelse mod over- og underspænding. Pakken indeholder: et plastikhus og tilbehør til svejsning af MMA.

5. Lincoln Electric. Det femte sted blev givet til det amerikanske selskab, som med 100 års erfaring kunne besætte førstepladsen. Men udstyret produceres i Kina på fabrikken i Lincoln Electric Shanghai.

For eksempel overveje en svejsningsomformer Lincoln Electric PowerCRAFT 160i-S, der er værd at 15 000 rubler.

Enheden har en let vægt (4,5 kg), samling af IGBT-teknologi - energibesparelse og driftssikkerhed.

Andre tekniske egenskaber:

Resultater af rating af enheder til pålidelighed. Ja, disse enheder er gode, men de brænder ud lejlighedsvis, og med serviceproblemer er der problemer. Reparation dyre og reservedele svært at få.

For en bred vifte af russiske forbrugere er disse produkter for dyre at have råd til. Overvej budgettet, velprøvet på markedet - inverter mærker.

Vurdering af svejsearvertere til hjemmet

Den bedste svejsning inverters fra 6 000 til 9 000 rubler, vores vurdering. Vi tester 5 apparater af forskellig nationalitet, men samles i Kina. Disse er:

  • Resanta SAI 160 - prisen på 6 000 rubler;
  • Prorab FORWARD 1600 IGBT - 7 500 rubler;
  • Eland MMA 160 lux - 8 500 rubler;
  • Fubag IR 160 - 8 000 rubler;
  • Aurora MINIONE 1600 - 8 500 gnid.

1. Aurora Minione 1600 tager førstepladsen i henhold til test og anmeldelser.

Enheden leveres i et tilfælde, som er praktisk til transport og opbevaring. Samlingen er god, de indre dele er helt skyllet, metaldelene er jordforbundne. Udrensningen af ​​strømafsnittet er adskilt i en særlig tunnel, undtagen støv på brædderne. Apparatets kontrolplade er loddet i hovedkortet, hvilket letter reparationen.

I passet er den deklarerede nuværende styrke 160 A, men faktisk 150 A. Nyttige funktioner (hot start, anti-clogging) er til stede. En anden enhed er udstyret med funktionen VRD-reducerende tomgang, gør det muligt for svejseren at arbejde ved høj luftfugtighed. Den mindste driftsspænding i netværket er 170 V. PV = 30%. Stængerne til SSSI 13/55 med en diameter på 2,5 mm tændes hurtigt, buen er stabil.

2. Fubag IR 160 tager andet sted.

Samlet nøjagtigt, fuldstændigt skyllet, 1 kraftig ventilator, hvor støvet kommer ned på et ubeskyttet bord. Ulemper: kontrol af enheden er på et fælles bord, hvis kontrollen fejler, er det nødvendigt at ændre hele bordet.

Deklareret 160 A, producerer 150 A. Inverterfunktioner på enheden er til stede. Hotstart-funktionen har en stærk flash, når den arbejder ved lave strømme, vil det brænde et tyndt metal. Netværkets minimale driftsspænding er 160 V. Skiftetiden er 50%. Elektroder SSSI 13/55 2,5 mm i diameter antændes godt, buen er stabil.

3. Redning AIS 160 på tredjepladsen. Montering af enheden er pæn, pladerne er skyllet, der er 2 fans, hvorfra støvet sætter sig på alle komponenterne i produktet.

Den angivne effekt af svejsestrømmen 160 A, giver 125 A. Funktionerne i Anti-Stick og Hotstart-arbejdet. Inverterens driftskapacitet opretholdes indtil reduktionen i netværket til 160 V. PV er 100%. Elektroder SSSI 13/55 2,5 mm i diameter tændes kraftigt, lysbuen afbrydes.

4. Prorab FORWARD 1600 IGBT i fjerde position. Den angivne nuværende styrke er 160 A, output er 165 A.

Indsættelsens varighed er 35% (2 gange mindre end lovet). Den mindste driftsspænding i netværket er 160 V. Kølesystemet er svagt, der opererer inden for grænsen af ​​dets evner. Med lunefuld SSSI 13/55 fungerer det godt.

4. Eland MMA 160 lux passer på den femte linje.

I kassen er der et plastikskærm og en hammerbørste til fjernelse af slaggen. Samlingen er god, og lakering er kun på den ene side. På elementernes side er der ingen lakering belægning. Nuværende 2 fans forårsager støv at slå sig ned på ikke-lakeret produkter, hvilket vil påvirke arbejdet. Ved omformeren er der i stedet for en netafbryder en sikkerhedsanordning installeret på 40 A, hvilket kan medføre forbrænding af enheden.

Den påståede nuværende styrke er 160 A, udgangen er 120 A. Svejse-strømunderskuddet er 40 A, og vil have negativ indflydelse på svejsesamlingen. Hot start og anti-tack funktioner er tilgængelige. Den mindste driftsspænding i netværket er 160 V. PV = 80% Stængerne til SSSI 13/55 med en diameter på 2,5 mm antændes med vanskeligheder, buen bryder.

Den præsenterede rating af inverter svejsemaskiner vil hjælpe dig med at vælge en dyr eller budget kilde til manuel buesvejsning med belagte elektroder.

P. S. Inverter svejsning er præsenteret i en bred vifte, og det er umuligt at foretage en nøjagtig vurdering for alle produkter. Venner, lad os hjælpe alle: Læg kommentarer til dine invertermaskiner i kommentarerne. Sammen vil vi lave en sand rating i verden af ​​invertere.

Derhjemme bruger jeg svejsemaskinen Resant SAI160. Som beskrevet i artiklen - dette er en af ​​de bedste muligheder, hvilket er fantastisk til hjemmebrug. Prisen for det var omkring 6500r, jeg købte det et eller andet sted for 1,5 år siden, måske lidt mindre. Generelt er jeg meget tilfreds med det, det er ret nemt at bruge, selv en begynder vil finde ud af det.

Til professionel brug, selvfølgelig ikke egnet, har du brug for mere funktionelle, men at lave noget hjemme, bare rigtigt. Stingene er ret høj kvalitet, selv. Intet dårligt kan ikke sige, det eneste, som elektroderne virkelig ikke lyser op, og så er alt normalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 4 =