30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Japansk stil i det indre af lejligheden

Japansk stil i indretningen - Østens opstemthed

De, der foretrækker at se i deres lejlighed austere ascetic skønhed, som ikke tolererer stress og ivrig efter refleksion, anbefaler designere at være opmærksom på den japanske stil i interiøret. Det er præget af en minimal mængde møbler og indretning, enkelhed, naturlighed og laconisme. Men den er fuld af filosofisk betydning og harmonisk med naturen.

Et par europæere er tæt på denne karakteristiske orientalske stil, der er dannet i mere end et århundrede. Men i vores tid bliver det meget populært. Men glem ikke at den japanske stil i det indre af lejligheden kun vil se harmonisk ud, hvis den vil respektere fundamentet for Japans ideologi. Beboere i landets stigende sol tror, ​​at skønheden, naturen og naturen i denne stil ikke falmer med årene, men kun blomstrer. Designere skelner mellem sådanne karakteristiske stilfunktioner:

 • en masse lys, renlighed, en atmosfære af hvile, så i lejligheder designet i denne retning er der ingen overflod af indretning og lyse accenter, hvilket personificerer balancen mellem yin og yang;
 • maksimal åbenhed i rummet, for hvilket der anvendes et minimum af enkle og praktiske møbler
 • Princippet om rummodellering anvendes, hvilket er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​mobile partitioner, der let omplaceres fra sted til sted.

Interiør af et soveværelse i japansk stil

Dette design indebærer brugen af ​​udelukkende naturlige materialer, hvilket er særligt vigtigt for soveværelset, for i dette rum bruger vi meget tid. Det traditionelle interiør i det japanske soveværelse har en hovedfarve, suppleret med nuancer og halvtoner. Ideel til dette værelse er hvid, creme, grå, mælkeagtig samt sorte nuancer. Nogle meget lyse toner er ikke velkomne på en gang.

For at lyset i soveværelset skal være blødt, anvendes papir lampeskærme, som bæres på enkle lamper. Ideel til dette værelse vil være små sconces, som er dekoreret med japanske mønstre eller hieroglyffer. Efterligningen af ​​det svage måneskin vil se originalt her. Gardiner i det østlige rum bør kun være naturlige. For deres skræddersyning kan der anvendes silke eller bambus.

Gulvet i det japanske soveværelse kan dækkes med måtter, selvom de kan erstattes med linoleum eller laminat med et karakteristisk mønster. Mange designere anbefaler at dekorere væggene med træpaneler eller dække dem med en monofonisk naturlig klud. Til et sted vil der være i sådanne lokaler af et billedbaggrund med traditionelle japanske billeder. I et lille rum kan du bruge tapet med etniske tegninger, der efterligner bambus, forskellige tegninger og ornamenter.

Interiør af stuen i japansk stil

Harmoni og enkelhed i den østlige filosofi afspejles i den japanske stil i det indre af stuen. I dette rum belyser han balancen, komforten og komforten. Denne stue er egnet til elskere af streng ordre og en beskeden atmosfære i lejligheden. Møbler i rummet bør være miniature, uden store sofaer og høje frysere. Så stuen vil se rummelig, lys og lys. Komfortabel atmosfære i det vil fremme rolige afslapning og appeasement.

Loft, gulv og vægge er bedre at lave monofoniske og ikke tiltrækker særlig opmærksomhed. Dette er velegnet til sådanne toner som beige, lysebrun, hvid osv. Maleriernes nuancer kan være lidt dybere. Du kan dekorere stuen med en plante af bonsai, et billede med en blomstrende kirsebærblomst eller en hieroglyph. Hvis det ønskes, kan du hænge et traditionelt japansk sværd på væggen. Værelset med en lav sofa uden ben og armlæn vil se original. Skabe kan have åbne hylder eller glasdøre.

Interiøret i børnehave i japansk stil

Der er en opfattelse, at et barn i et sådant rum føler sig trygge, komfortable og selvsikker, det er lettere for ham at kende verden omkring ham. Børnenes værelse bør opdeles i flere zoner: til at sove, lege, studere og skabe. De bør arrangeres, så rummet ikke er overbelastet. Det er bedre at gemme barnets ting i et lavt skab eller i en niche. Møbler bør udelukkende laves af naturlige materialer: træ, bambus. Det japanske indre af rummet til barnet antager fraværet af lyse toner.

Badeværelse interiør i japansk stil

Da japanskerne lægger særlig vægt på ikke blot kroppens renhed, men også sjælen, foreslår det moderne japanske interiør på badeværelset skabelsen af ​​et roligt afslappende miljø. Dekorerer værelset i denne orientalske stil, bør du følge de samme principper om enkelhed, funktionalitet og minimalisme som i andre værelser. Alle VVS i det japanske badeværelse (håndvask, bad, toilet og bidet) er adskilt af specielle skærme eller gardiner.

Der er et særpræg i designet af det japanske badeværelse. Hovedelementet er ofuro-badet, som har vandopvarmning. I tidligere tider havde en sådan beholder en ovn nedenunder og var fremstillet af et særligt materiale af hinoki. Et moderne badekar kan have et bredt udvalg af konfigurationer. Det skal dog være dybt og forsænket, det vil sige, at kanten skal være lidt over gulvet.

Indretning af køkkenet i japansk stil

Da køkkenerne i vores lejligheder ofte ikke har et stort område, så er japansk minimalisme i interiøret perfekt til dem. Køkkenmøbler i et sådant rum skal være funktionelle og enkle, lavet af naturlige materialer. Harmonisk se i japanske køkkenartikler fremstillet af umalet træ. Velegnet til køkkenområdet nuancer af smeltet mælk, karamel, bleget eg, som perfekt kombineres med accenter i form af lysegrønne, grønne eller røde toner.

Japansk stil i køkkenets indretning bifalder tilstedeværelsen af ​​en række husholdningsapparater, som skal stå i lukkede små frysere. Et lille bord med en blød sofa er ofte installeret i spisepladsen. Matcher stilen og et simpelt spisebord med de samme stole dekoreret med puder. I form af køkkenindretningen er vægmaleri brugt med hieroglyffer eller stiliserede graveringer hængt.

Vindue i det østlige køkken bør forblive fri, og alle indendørs blomster vokser i gulvvaser. Køkkenvinduet er dekoreret med linned eller bomuldsgardiner. Sådanne gardiner giver maksimal lys, hvilket er meget vigtigt i denne variant af køkkendesign. Lamperne skal udstråle diffust lys, men det skal være tilstrækkeligt for hele området af køkkenet.

For at opnå en unik balance mellem selve rummet og dets indhold, som er specielt typisk for denne orientalske stil, er der mange måder, herunder brugen af ​​japansk indretning. Et værelse i denne stil kan dekoreres med bonsai eller eksotisk ikebana, et samurai sværd eller figurer af de østlige guder. Nogle indvendige elementer i japansk stil vil bidrage til at omdanne rummet på dit værelse og gøre det til en ægte oase i den østlige civilisation. Det vigtigste er, at en sådan indretning skal anvendes i mindste mængder.

Indledningsvis opstod gardiner i det japanske interiør blandt indbyggerne i den stigende solens land. Disse koncise og elegante glidestrukturer blev brugt til at adskille rummet i deres boliger. For at dekorere med gardiner-skærme begyndte vinduer i deres hjem at europæere. Lige klud af disse gardiner har en bredde på op til en og en halv meter og flyttes langs specielle guider. Dette ligner de lodrette persienner eller dørene på skabet. Et tyndt stof af gardiner strækkes på et særligt skelet og en tæt vægtet nedenunder. Lommetæpper kan let flyttes i alle retninger.

Vinduesdekoration med sådanne gardiner ser meget elegant ud og er understreget konsistent. Det er ikke nødvendigt, at gardinerne fremstilles af samme stof. Tekken fra stoffet, der er forskellig i tekstur eller farve, vil se original. Silke, bomuld, linned, hamp anvendes til disse formål. Gardiner i japansk stil i indretningen kan enten være monofoniske eller med et mønster.

Traditionelt japansk interiør vil ikke blive gennemført uden en fan på væggen. Dette indvendige objekt i åben form symboliserer livets velvære og fuldstændighed. Mange fans af læren fra Feng Shui bruger det til at beskytte sig mod negativ energi. Billederne afbildet på fanen vil fortælle dig hvilket sted i dit hus du vil hænge. Så ventilatoren med billedet af en ørn er bedre at hænge i den sydlige del af lejligheden med et billede af gran eller cedertræ - på den østlige mur. Amuletten med fisken skal hænge i den zone, der er ansvarlig for rigdom, og talismanen med dragen eller kirsebærtræet, der hænger på væggen, vil bringe kærlighed.

Japanske skillevægge i indretningen

Indretningen af ​​huset i japansk stil er utænkeligt uden lysskillevægge, som visuelt opdeler rummet i zoner. Der er to typer af sådanne partitioner:

 • fusuma Er et design, der består af tynde lette laths, dækket af en gennemsigtig klud. Det var perfekt beliggende både et lille værelse og et rummeligt værelse;
 • Shoji - Dette er en skillevæg, som kan bevæge sig fra hinanden. Den er lavet af trælameller og specialpapir, fremstillet af ris eller bark af bambus. Shouji bevæger sig let og om nødvendigt hurtigt demonteret, passerer godt luft og diffunderer lys.

Skillevæggen bruges i orientalsk stil til at differentiere rekreativt område, arbejdsplads, te podium eller omklædningsrum. Takket være dets gennemsigtighed er rummet ikke uklart. Lavet af en sådan klud af MDF, plast, spånplader, træ og jævnt glas. Sidstnævnte mulighed ser meget oprindelige ud, da materialet kan tones, mates, påføres sandblæste tegninger og dekoreret i facetter og fusionsteknikker.

I et værelse, der er stylet mod øst, er lyse, fængende farver og nuancer uacceptable. Japansk moderne stil i indretningen indebærer brug af rolige pastelltoner. Det kan være lysegrå, beige, creme, hvid. Ofte i kontrast til den grundlæggende lys baggrund gælder sort farve. Eksperter anbefaler ikke at bruge en skygge af mahogni og en rig chokolade tone i dette design. Væggene i det japanske værelse er indrettet i lyse farver, og møblerne er kun udvalgt af mørke.

For en europæisk kan den østlige stil til at begynde med synes uacceptabel. Men et så elegant og funktionelt design af værelser med lakoniske former og fejlfri farvekombinationer vil have mange at smag. Og hvis du vil lave et roligt, hyggeligt og tæt på naturens atmosfære i dit hjem, skal du oprette en japansk stil i indretningen af ​​din lejlighed eller hus.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Japansk stil i indretningen

Restrained og laconic, enkel og udsøgt Japansk stil i indretningen Rusland er den mest populære i sammenligning med andre orientalske stilarter af indretning.

Den japanske stil særegne i interiøret er, at den harmonisk kombinerer alle elementer fra væggenes udsmykning til arrangementet af tilbehør og kopierer den virkelige natur. I dette interiør kan du mærke dybden af ​​japansk filosofi og personens nærhed til naturen.

Det mest populære stiliserede interiør, hvor det japanske motiv er til stede i nogle indretningsprodukter eller farveskema. Hvis du vil lave en lejlighed i japansk stil, så skal du først beslutte, om du kan bo i et sådant interiør.

Europæere kan ikke nemt vænne sig til Japans strenge skønhed. I sådanne interiører vil du ikke finde et stort antal familiebilleder indenfor rammerne arrangeret på hylderne af souvenirs bragt fra forskellige lande eller lyse malerier af nutidige kunstnere. Den asketiske stil består imidlertid ikke kun i afvisningen af ​​individets manifestation. Et specielt syn på rum og møbler, der er særegent for europæerne, giver den japanske stil en unikhed. Men dette unikke for mennesker langt fra Japan virker underligt og ubelejligt.

Hvem passer til japansk stil i indretningen?

Først og fremmest vil denne stil appellere til folk, der er ivrige efter filosofien om den stigende sols land. Hvis en mand er gennemsyret af de gamle sages lære og er interesseret i japanskes måde at leve på, kan han acceptere den japanske stil med alle sine fordele og ulemper.

Naturelskere vil også kunne se skønheden i dette interiør. De vil bemærke kontakten med den østlige filosofi med naturlige materialer og selvfølgelig sætte pris på det.

Til tilhængere af minimalisme og beskedenhed vil denne stil være meget tæt på ånden. Den asketiske og lige streng japanske stil er langt fra pragt og kitsch.

Mange indbyggere i megacities er også tilbøjelige til den japanske stil. Konstant støj, lys reklame og et stort antal mennesker rundt kan bringe en person i en stressende tilstand. Den japanske stil gør det muligt at slappe af og slappe af.

Indretning i japansk stil

Filosofien om denne stil (uden filosofi i et sådant interiør er uundværlig) tyder på, at et stort antal dele og tilbehør er ubrugelige og grimme. Derfor er minimalisme her en fuldvundig mester i situationen.

Nærheden til naturen bør først og fremmest udtrykkes i de materialer, der bruges til at afslutte rummet. Derfor er interiøret i japansk stil bedst egnet naturlige materialer: lys træ, bambus, rotting og matting.

Farvepalette af interiør i japansk stil

Sådanne interiører er simpelthen skabt til hvile, meditation og afslapning. Prøv at undgå lyse farver. Lys nuancer fra mat til beige er mest velegnede til japansk stil. At placere accenter og fremhæve linjer vil hjælpe mørke toner. Brug kun de farver, der findes i naturen: sort, mørk kirsebær, mørk brun. Ren hvid bruges også som en ekstra, ikke en baggrund en.

Indretningen af ​​interiøret i japansk stil

Mest passende lejlighed med gratis planlægning, da den japanske stil ikke accepterer væggene. De er i et sådant interiør med succes erstattet skærm og gardiner. Ved hjælp af glidende skærme, der dækker rummet fra loftet til gulvet, kan du oprette et bekvemt layout af lejligheden. Plus denne stil er, at du ikke behøver et sted at registrere et nyt lejlighedslayout. Og hvis du vil, kan du udvide eller reducere noget "rum" om få timer.

Eksplicit minus er manglen på god lydisolering.

Møbler i interiøret i japansk stil

Filosofien om stil er meget mærkbar og på dette tidspunkt - intet overflødigt, det mest ledige rum. Mængden af ​​møbler visuelt overbelaster interiøret, så indretningen i japansk stil kræver tilstedeværelse af kun vitale møbler. Seng, sofa, bord, stole - dette er det nødvendige sæt møbler, som normalt findes i lignende interiører. Kister, badekåber og curbstones (selv små) er næsten umulige at passe ind i interiøret i japansk stil. Du vil ikke se i værelserne og europæerne velkendte garderobeskabe. Ting gemmes i kabinetter indbygget i nicherne i væggene. Glem ikke, at denne stil ikke kan bruges separat fra al japansk filosofi, så minimalisme er velkomne ikke kun i det indre, men også i livets stil. Hvis du ikke har mange tøj, kun det mest nødvendige, hvorfor har du brug for et stort skab?

Nogle ting gemmes i store kister, som om nødvendigt kan blive et ekstra sæde.

Alle møbler er som regel lave. Således opnås lysethed, og rummet er fyldt med lys og visuelt forekommer det mere. Polstring af polstrede møbler skal nødvendigvis være fremstillet af naturlige materialer: bomuld, linned, læder eller ruskind. Møblerne i sig selv er også lavet af, hvilken natur der er rig på.

Eksternt er enkle møbler udsmykket med hieroglyffer. Det er takket være denne dekoration, at de ligner kunstværker, snarere end funktionelle interiørelementer. Masters, der skaber sådanne møbler, henviser til det på en særlig måde, som om et levende væsen.

Tilbehør og belysning i interiøret i japansk stil

Dæmpet lys hjælper med at slappe af og stille ind i et roligt humør, så lampens nuancer er lavet af silke eller rispapir. Disse materialer spredter lys, giver det blødhed.

Minimalisme og stramning forhindrer brugen af ​​et stort antal tilbehør. Men det betyder ikke, at den japanske stil slet ikke accepterer dem. Papirfans, vaser og traditionelle japanske kasser finder deres plads i interiør i japansk stil. Men dette er et meget præcist sted, der er defineret for hvert tilbehør. Glem ikke om Netsuke figurer, som nødvendigvis skal være i et sådant interiør.

At dekorere interiøret og give det en endnu større forbindelse med naturen vil hjælpe dværgbonsai træer eller klassisk japansk ikebana.

Japansk stil i indretningen (57 billeder): Østfilosofi om komfort

En masse lys, rum og naturlige materialer - principperne for det japanske interiør

En mand, der voksede op i en traditionel europæisk interiør, måske japansk stil oprindeligt overraske, selv et chok - det ultimative minimalisme, den næsten fuldstændige mangel på møbler, enkle til det punkt, askese og et minimum af dekoration, koncis og naturlighed. Japansk stil interiør individualitet, betyder det ikke møde en masse billeder af familie, venner og bekendte, nogle smykker, kunsthåndværk og souvenirs - intet personlige eller individuelle i det indre. Oprindeligt en japansk-stil lejlighed kan virke upersonlig, kastreret, men det er kun ved første øjekast. På grund bag alt dette kan ses behersket, streng, barsk skønhed, og den japanske stil - fuld af filosofiske betydning, den er enkel og samtidig harmonisk som naturen selv. Denne stil er for dem, der er fremmede for forfængelighed, der sætter pris på meditation og kontemplation.

Elegant minimalisme og laconicisme giver interiøret en soliditet og status

Indretningens indretning i japansk stil

Indretning i japansk stil er en speciel filosofi, en måde at kende dig selv på, komme tæt på naturen og løse ind i det. Derfor fornægter designen i den japanske stil pretentiøsiteten af ​​situationen, undgår overskud og kunstige (unaturlige) materialer. Der er flere funktioner, der former den japanske stil:

 • minimalisme er hoved- og hovedregelen, som iagttages i alt, der vedrører interiøret. Ingen unødvendige ting, overskridelser - kun nødvendigt, hvilket er nyttigt i hverdagen. De fleste ting er gemt i indbyggede skabe eller lukkede hylder, malet i murens tone - så de er stort set uadskillelige. Derfor virker rummet tomt, uklart

I det japanske interiør er alt på plads og ingen overskydende

Træ, sten, vand og detaljer pænt udlagt på hylderne - en uovertruffen symfoni af udsøgt smag

 • tomhedens styrke - ved europæiske standarder, japansk interiør - tomt rum med et minimum af møbler. Faktisk er der meget luft, energien cirkulerer frit, hvilket ifølge den japanske tradition er meget vigtigt

Lys, rummelighed og laconicisme - grundlaget for et stilfuldt og komfortabelt interiør

 • farveskala - ingen lyse, prangende farver. Japansk stil er en skyløs himmel, havskum og visnet efterårsløv, kirsebærblomst, fuldmåne og kyststen. De fremherskende nuancer er naturlige, pastel: beige, mælkeagtig, perle, mørkebrun, sand, fløde. Ofte er der interiører i alderen i kontrast, sort og hvid. Røde og grønne farver bruges ekstremt sjældent, og så - kun med mørke eller meget lyse nuancer, ikke lyse, dæmpede

Behagelige, diskrete naturlige farver skaber en ægte filosofi om comort

 • enhed med naturen - i en traditionel land hus i den japanske landskab er en fortsættelse og supplement til det indre, hvilket er grunden til væggene med udsigt over terrassen, lave glidende. Ved at dekorere lejligheden, japanerne giver eksklusiv præference for naturlige, naturlige materialer, brug i stedet sten træ. I stedet for massive vægge - letvægts skillevægge eller skærme lavet af bambus eller rispapir. Floor - træ, den samme pålidelige og holdbare bambus på væggene - træpaneler, gardiner - kun naturligt, hør eller silke.

Naturmaterialer gør dette badeværelse virkelig luksuriøst

Tip! Potteplanter i en japansk soveværelse - udtryksfulde og klarsynede, stringent bonsai, elegante orkideer, og ingen store Ficus og frodig palmer.

En levende busk vokser ud af jorden lige i rummet er et lyst element i et lavt nøglejapansk japansk soveværelse

 • møbler - i det japanske hus er der ingen specielle møbler til at sove eller sidde, alle disse funktioner udføres af en speciel madras - futon. Da hele designet i japansk stil er designet til en siddende person, er den enkleste ide om japanske møbler borde, stole, en sofa og senge, som lige er blevet afskåret af benene. Alle japanske møbler - lavt, squat design, men stadig helt behageligt. Det japanske kabinet efterligner under væggene, facaderne er glatte, uden ornamenter, ekspressiv udskæring, tilbehør er ubemærket. Alle bøger sættes i specielle kister - tansu, originale kommode på hjul. Moderne japansk seng - det er ikke bare en madras eller tatami - det er en vane for en europæisk seng med hovedgærde, kun meget lavt, uden ben

Luksuriøst soveværelse i japansk stil med et minimum af møbler

 • tilbehør - i det japanske interiør på de sekundære roller, men de er obligatoriske, uden dem vil designet være ufuldstændigt. De bør ikke være meget - japanerne på den ene væg er placeret kun én niche (som sat en vase, kasse, netske, keramik, udsøgt porcelæn), eller et billede, der gør det primære fokus. Ifølge de japanske, at hænge flere malerier på én gang på en væg svarer til at lytte til flere sange på samme tid. Indretningen kan gøre måtter, bambus tæpper, malerier på silke, dekoreret med hieroglyffer sengetæpper, Buddha-statuer, ventilatorer, ruller med kloge ordsprog, interiør dukker

Interiørdetaljer i japansk stil er yndefulde og pæne

 • Belysningen er ikke lys, ikke skære øjne. Ligner Earthshine, det er blødt, rig på spil af lys og skygge, mellemtone og stress lindre nervøsitet, fordybet i trans, er afslappende. Ofte i kvaliteten af ​​belysningsapparater anvendes sconces og gulvlamper på de lofter, som traditionelle japanske tegninger anvendes på. Lampeskærme til lamper (lysekroner) er lavet af træ, pergament, naturlig silke, meget sjældnere - porcelæn eller glas.

I det afdæmpede lys af sengelamper skaber indvendige elementer nydelige skygger

Indretningsteknikker af japansk interiør

Interiør, designet i japansk stil - dette er en ægte designer ode til ære for perfektion af enkelhed og funktionalitet. Under vores forhold til at genskabe det autentiske japanske interiør er det problematisk, men nogle elementer kan gengive de grundlæggende designkoncepter:

 • Traditionel til japansk stil materialer og tekstur: rispapir, cedertræ, bambus, ahorn, kurve, malet silke

Overfladen af ​​lys træ i det japanske interiør skaber en følelse af enhed med naturen

 • traditionelle attributter - måtter, tatami

Tatami gulvbelægning, der giver en behagelig te og behagelig aften sammenkomster

 • gulv - i det japanske hus går de razuvshis, så gulvet skal være varmt og glat, behageligt for bare fødder

Komfort til sjæl, krop og tæer - begrebet interiør i japansk stil

 • loft - optimalt - spænding, matt, monofonisk. Som en mulighed - et falskt loft med oplyst frostet glas

Et lyshængt design på loftet med spotlights gør interiøret og fordelingen af ​​lyset på badeværelset komplet og perfekt

 • Det klassiske japanske hus har ingen værelser og vægge ved hjælp af gardiner, skærme og en forskel i gulvet, den er zonet til funktionelle dele

Original spisestue fra køkkenområdet i køkkenet

Ved hjælp af tatami i rummet kan du også identificere de funktionelle områder

 • glasdøre af skabe, bordplader og hyldehylder, som om de er opløst i luften, må du ikke røre rummet og lade det stå åbent

Glans overflader, minimalisme, lige linjer og lyse farver passer perfekt til facaderne af møbler fra mørkt træ

Suspended loft struktur med belysning, hvide møbler, lamper med blødt lys gør køkkenet virkelig luftigt

 • Gardiner - forskellige strenge former og fuldstændig fravær af rynker eller dikkedarer. Ofte er de knyttet til vinduet som skærme, så de kaldes ofte panel- eller skærmgardiner. For at forhænget kan hænge uden folder, er der en jævnt fastgjort en stiv indsats i bunden, så gardinet, som en skærm, kun kan bevæges vandret.

Skærm gardiner bruges ofte i det japanske interiør

Soveværelse i den japanske stil - det sted, hvor godt at opgive omverdenen, at drømme, slappe af og meditere, det er godt at gå på pension og nyde stilheden. I et sådant soveværelse er atmosfæren gennemsyret af harmoni og stilhed, der er ingen unødvendige og irriterende detaljer. Møbler - enkel og funktionel, men samtidig - udtryksfuld: kabinetter, skabe og andre møbler har en enkel geometri og klare, lige linjer. Her passer gardiner - plain strimler af stof, letvægts, silke eller organisk bomuld uden frynser, folder og andre "dikkedarer".

Soveværelset i det japanske interiør er stedet for komplet hvile og afslapning

Elegante blomster, blødt lys, japansk landskab over sengens overflade skaber en virkelig pacifierende atmosfære

Tip! Hvid porcelæn lampe med aromatiske stearinlys, plader - yndefulde, der ligner en blomst kronblad, en lille vase - alt dette vil give den japanske smag og tilføje romantik, men ikke overbelaste rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

29 − 20 =