30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Japansk patchwork appliqué ordning master klasse

LiveInternetLiveInternet

Strikket tilbehør. Tasker, clutcher, tegnebøger Brugerens fotosBillede med hjælpeprofil.

Strikning: En stilfuld håndtaske hæklet Kilde: https: //vk.com/knitting?z=photo-5.

Blomsterbrocher lavet af filt. Smukke ideer med master klasser Jeg byder dig velkommen på mine sider.

Fyldte kyllingeben Vi skal bruge: 4 mellemstore korte ben stykke svin g.

Japansk patchwork: Moderigtigt quiltningsretning

Japanske mestere har nået hidtil usete højder inden for patchwork-syning. Indtil nu har 100% nøjagtighed det umuligt at sige, hvilket land der gav verden patchwork. Det antages, at England blev forfader til dette håndarbejde. Faktisk betragtes engelsk patchwork som den mest berømte retning. Når det er blevet båret af japansk teknologi, er det svært at forblive ligeglade med det.

I dag er japansk patchwork på nogle måder en modvægt til traditionelle patchwork. Og det er ikke, at japanskerne har ændret patchwork. I almindelighed kendetegnes deres kunst ved koncentration, ensomhed, hvile. Mens du laver kreativt arbejde, slapper en japansk af, dette er en slags arbejde på sig selv, hans indre tilstand. Kinesisk og koreansk patchwork ligner denne plot af japansk syning, men det amerikanske patchwork adskiller sig for eksempel betydeligt.

De sædvanlige farvekontraster i det sædvanlige patchwork japanske patchwork erstatter glatte farveovergange.

Fra japanske magasiner, mange billeder i dem, kan du forstå skønheden i denne særlige teknik.

Til patchwork syning i japansk stil er typisk brugen af ​​flere teknikker på samme tid

Japansk patchwork - funktioner:

 • Basen af ​​stoffet er silke, men det er også muligt at bruge almindelige bomuldsskrot;
 • Sashiko - er hans egen teknik med japansk broderi, som adskiller sømmen "fremadnål";
 • Ting i japansk stil er ofte dekoreret med frynser og børster;
 • Japansk patchwork bruger både søm og elementer i direkte patchwork syning.

Enhver master klasse omfatter undervisning i samme Sashiko teknik. Sashiko er kortet for det japanske patchwork. I starten blev sashiko brugt til quiltede tyk tæpper samt yderbeklædning. Derefter blev Sashiko brugt selv i fremstilling af rustning.

Denne sting er imidlertid dekorativ. Og masterklassen om undervisning i denne teknik vil helt sikkert være interessant, fordi sømmen "fremadgående nål" anvendes. På hvilke lige linjer er det ikke nødvendigt, men den samme længde af sting er velkommen.

Japansk Patchwork Syning Festival (video)

Japansk patchwork: stilfulde ting

Hvis du ser på billederne af eksempler på japansk patchwork, vil du straks finde ordninger og genopbygge din håndlavede samling med disse ting.

En af de særprægede teknikker i lappeklip er yosegire. Det har en interessant historie, der var baseret på det faktum, at japanske var forbudt at vise sig i dyre stoffer på det tidspunkt. Og jeg var virkelig nødt til at skjule mine udsøgte tøj under billige tøj. Men for håndværkerne var det nødvendigt at vise klassen her, og de lærte at vise dyre stoffer i fragmenter lidt.

I japansk quiltning gives præference ikke til bomuldsstoffer, men til silke

Tricket rodede og blev en separat teknik til patchwork syning, usædvanlige mønstre og hele billeder begyndte at blive dannet af patches. De blev sammenflettet med sashiko og blev ansigtet af det japanske patchwork. Stilfulde ting i denne teknik er blevet så populære, at de anses for at være grundlaget for den trendy skøre patchwork linje.

Crazy patchwork er en teknik, hvis opgave er at dekorere produktet med klip for at få det til at se ud, at det er prydet med ædelsten eller elegant broderi.

Japansk taske i patchwork stil

Bare se på billedet, den japanske taske i patchwork teknik er et originalt, lyseste tilbehør, som unikt vil gøre dig til den mest bemærkelsesværdige dame på ethvert arrangement. Disse er lyse, farverige, hyggelige poser, ægte smykker arbejde.

En mesterklasse om at lave en sådan taske hjælper dig med at vide, hvor du skal begynde de første trin - teknologien har mange problemer. Ordninger og mønstre kan hentes fra japanske magasiner.

Forresten, tasker i samme skøre patchwork - det mest fashionable tilbehør. Fotogalleriet viser, hvordan levende og interessant kan have sådanne stilfulde tasker. De viser, hvordan moderne og ungdommeligt moderne sy kan se ud.

Sashko teknik betyder brodering med en søm "fremad nåle"

Interessante detaljer om denne taske:

 • Interlacing patchwork med strikkede detaljer, broderi;
 • Mange fletninger, perler, perler;
 • Volumetriske detaljer;
 • Hvis produktet også er motley, så er denne variation ret bestilt.

Jeg skelner stadig en usædvanlig form for japanske håndtasker, og hvis man ser på magasinerne, kan man se, at formen er sommetider så lys som selve patchworkmønsteret.

Japansk patchwork: applikationer, ordninger

Ofte anmodes masterklassen om emnet "Application". Faktisk er syning af applikationer ikke kun interessant, men også den mest produktive aktivitet. Du kan bruge forskellige teknikker her, og mønstre kan nemt findes. De samme japanske magasiner giver både et billede og en beskrivelse af arbejdet.

Det japanske lappearbejdets egenart er, at herrerne ikke bruger symaskiner: dynene er samlet og quiltet udelukkende med hånden

Ansøgningen i japansk patchwork er:

 • Dejlige design med små detaljer;
 • Rolige farver;
 • Inklusion af yderligere elementer (for eksempel knapper);
 • Præference for pastel eller grundlæggende farver;
 • Anvendelse af applikationer selv på små ting - sager og kosmetiske tasker.

Applikatsiya - dette er en af ​​de mest slående teknikker i japansk patchwork, så denne teknik har så mange fans. Puder, servietter, håndtasker, sengetæpper, paneler er stilfulde, lyse og udsøgte.

Taske til boreteknologi (video master class)

Ser man på billedarbejdet i det japanske patchwork, vil jeg se mere end en mesterklasse, og prøv mig selv i dette håndarbejde. Faktisk blev en masse interessante patchwork givet af japansk teknologi. Nå, hvis du følger filosofien om japansk kreativitet, sammen med kunstneriske færdigheder kan du lære udholdenhed, tålmodighed, koncentrationsevne.

Japansk patchwork: en mesterklasse for begyndere

Klipskunstens kunst syntes for økonomiens skyld: herrene havde ikke travlt med at slippe af med klud af klud og gamle ting, der ønskede at give dem en ny form og bruge til at skabe usædvanlige ting. Fordi patchwork ofte var forbundet med fattigdom. Det er svært at nævne det land, hvor denne slags håndarbejde først blev vist, men i hvert land blev patchwork syning suppleret med national farve. Officielt er forfædre for patchwork England.

Oprindelse af patchwork i Japan

I Japan accepteres den moderne kunst ikke med det samme: Først i stykker klud syede deres tøj munke, prostygivaya dem manuelt. Når en del af kostume blev slidt, blev der tilføjet nye klapper og syet som pletter. Så i teknologi var der en søm: det blev bemærket, at fastgørelsen styrker produktet og har en dekorativ funktion. Senere blev teknikken brugt til at lave militære dragter.

Spredning af patchwork i Japan skyldes også den økonomiske situation: Det var forbudt at importere stoffer fra Kina til landet, hvilket forårsagede udviklingen af ​​den lokale tekstilindustri. Gradvist gik patchwork syning ind i den nationale tradition, vende sig fra teknikken til at reparere tøj til kunsten at dekorere husholdningsartikler.

Funktioner af japansk quiltning

En person, der ikke er bekendt med det japanske patchworks egenskaber, kan det virke som om der ikke er stærke forskelle fra europæisk eller amerikansk teknologi. Men det er ikke sådan. Et af visitkortene i japansk patchwork syning er overfladen af ​​søm, som bruges sammen med applikationen og bærer ud over funktionen af ​​at styrke produktet også den dekorative belastning. Det udføres ikke kun i form af lige linjer eller geometriske figurer, men også i form af et symbolsk mønster. Tråd anvendes ikke altid i stoffets tone.

Et særpræg ved den japanske patchwork er de specielle stoffer, der bruges til at skabe produkterne. I hvert land afspejles livsstilen, religionen, livsstilen, naturen og de omkringliggende mennesker i den anvendte kunst. I Japan bliver teknikken til quiltning en slags meditation rettet mod afslapning, afslapning og omsorg. Fordi materialet bruges i dæmpede og rolige farver.

Hovedtræk ved østlig teknologi

Af de stoffer, der oftest anvendes, er trykt og tekstureret bomuld. Kombinationen af ​​manuel søm og sådanne materialer giver arbejdet i denne teknik, volumen. Hovedelementet i det japanske patchwork: Alle produkter sys med hånden, uden at bruge en symaskine. Ved hjælp af mekaniske værktøjer er det umuligt at opnå type og kvalitet af produkter, der opnås ved manuel arbejde. Når man syr på en skrivemaskine, bliver de mere fladt, og nogle små dele er simpelthen umulige at udføre mekanisk. Denne færdighed kræver udholdenhed, tager lang tid, så japansk patchwork syning er meget værdsat.

Moderne patchwork i japansk stil

Stadig flere gange blev den østlige version af patchwork syning suppleret med andre teknikker til håndarbejde. Nu er det fashionabelt at supplere produkter med håndbroderi, sy rhinestones, perler eller charme. Traditionelt er sådanne ting dekoreret med frynser og kvaster. Japansk patchwork giver dig mulighed for at anvende flere forskellige teknikker på samme tid. Et usædvanligt tilbehør kan være en tekstilperle. Den udføres elementært: en cirkel er skåret ud af en klud af 3 cm, et stykke sintepon sættes i midten og materialet trækkes sammen langs kanten. Perler suppleres med låse, snørebånd. Af disse, lav perler, armbånd.

Nødvendige materialer til patchwork

Du kan begynde at studere japansk teknik til lappemasking ved at fremstille en almindelig kosmetikpose. Der er kits til japansk patchwork, men hvis du har et hjem med unødvendige stykker stof til træning, er det bedst at bruge dem. Tegning kan opfinde sig alene eller tage et klart diagram og oversætte det til et sporpapir. Det er meget vigtigt at vælge kvalitetsnåle til arbejde. De skal let passere gennem stoffet og ikke tage fibrene ud. Gode ​​tråde og stoffer vil gøre arbejdet meget nemmere. Farvningen af ​​materialet er valgt tæt på naturlige, naturlige nuancer: grøn, brun, rød. Til applikationen anvendes ikke-kontrastfarver, harmonisk kombineret med basen. Hvis du bruger stof i et bur, bliver det lettere at presse det.

For begyndere kan japansk patchwork virke kompliceret, men i virkeligheden giver syteknologi ingen særlige problemer for begyndere. Det vigtigste er at have tålmodighed, da alle detaljer sys med hånden, og det kan tage lang tid. Hvis applikationen har meget små elementer, anbefales det at bruge limpenningen for første gang til at reparere dem. Alle dele af produktet skæres med tillæg på sømmen. Før arbejdet påbegyndes, skal stoffet vaskes og stryges. Manuel sømning tillader brug af forskellige dekorative sømme og vil gøre produktet mere blødt.

Til arbejde skal du:

 • mønster til basen og mønsteret;
 • stof til kæde;
 • flere små patches til anvendelse
 • to skråben
 • tykt papir til anvendelse
 • saks;
 • lyn;
 • lining materiale eller sintepon;
 • nåle til patchwork;
 • læder timble;
 • stifter;
 • tråd.

Japansk patchwork: en mesterklasse for begyndere

Processen med at oprette et produkt består af følgende trin:

 1. Mønster til kosmetik kan laves af dig selv eller tage en ordning fra åbne kilder. Det vil kræve et stramt pap.
 2. Fra hovedtykket skærer vi to identiske rektangulære emner til for- og undersiden. Mellem skrotene sætter vi fyldstofet og skaber en "puff kage". For nemheds skyld er det bedre at fastsætte dem med stifter eller specielle fixativer til stoffet. Grundlaget kan også gøres i patchwork teknikken, samlet fra flerfarvede patches.
 3. Vi markerer basen med sæbe eller blyant og starter sømmen. Prostegivayem væv helt.
 4. Anvend et mønster og mærke konturen på stoffet, glem ikke om kvoter.
 5. Fra det tykke papir skar vi ud detaljerne i tegningen: Disse stykker vil pakke op med kludtæpper og tjene som grundlag for applikationen. På sømmen forlades godtgørelsen mindst 3 mm.
 6. Vi laver små hak på stumper med saks, så det vil være mere bekvemt at fastgøre dem på papiremner. Kant bøjes indad og glat. I stedet for papir kan du bruge klæbende fleece. Så bliver det meget nemmere at samle billedet: Det er nok at bøje kanterne forsigtigt og stryge de færdige elementer med et jern.
 7. Vi samler applikationer, indpakker detaljerne med klud og syer dem til emnet med pæne sting med en skjult søm. Derudover kan du fiksere billedet med en dekorativ søm "stitch9raquo;" ved hjælp af kontrasterende tråde.
 8. Du kan dekorere den kosmetiske taske med broderi, perler eller sy knapper. Mouline til dette valgt i tonen i hoveddelen af ​​produktet. Gør dette før du bygger produktet.
 9. Vi syr kantene på emnet til den kosmetiske taske, så tråden ikke er disheveled, og vi skærer hoveddelen ud.
 10. Vi begynder at behandle kanterne. Vi udskærer en stribe med en bredde på 5 cm og sy den skrå bage ved hjælp af en skjult søm. Nu er det fortsat at forme produktet.
 11. Hoveddelen er foldet i halvt og trækker sig tilbage til venstre og højre omkring 4 cm, markerer disse steder med stifter.
 12. Vi arbejder med undersiden. Ved at dreje siderne til dig selv begynder vi at bøje langs den centrale del. Fra kanten trækker vi sig tilbage 2 cm, vi gennemborer og skærer hjørnet. Til den ubehandlede sektion syr vi en kludflap for at skjule spidsen.
 13. Slået på forsiden af ​​sminken vi syede op til de punkter, hvor stifterne blev placeret.
 14. Vi danner bunden og sy en lynlås.

Beautician er klar! Vi har skabt dette produkt med egne hænder. Japansk patchwork tolererer ikke maskinens syning, for vi kan trygt sige, at dette søde tilbehør viste sig at være helt håndlavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 77 = 81