30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Japansk kultivator

Japanske motor kultivatorer

Alle japanske kultivatorer er en speciel klasse af praktiske, kompakte og pålidelige tekniske midler, hvis hjælp er uundværlig til løsning af problemer forbundet med dyrkning af jorden. Øvelse viser, at en gang købt enheden vil tjene ejeren upåklageligt i mange år.

Sortimentet af modelintervallet giver dig mulighed for at vælge enheden til både blomst vedligeholdelse og løsning af tunge jordbund. Særligt bemærkelsesværdigt er den alsidige japanske teknologi. For at udvide funktionaliteten kan følgende typer vedhæftede filer bruges:

 • Carver kantsten
 • motograbli
 • vertikalskæreren
 • izmelichtel

Teknologimulighederne er således ikke begrænset til losning, formaling, hilling og behandling af mellemrumsafstand.

Karakteristik af specifikke modeller og deres omkostninger

En af de mest populære modeller er F220DE. Dens pris er 30 200 rubler. Denne kompakte enhed er designet til brug i små områder. Udviklere oprindeligt positionerede det udelukkende som en jord ripper. Det vil sige, at der ikke er mulighed for montering med vedhæftede filer. Mere præcist vil det siges, at den eneste mulige mulighed er installation af en plov-hawker. Apparatets standardudstyr omfatter et specielt hjul til dets bevægelse gennem landets område.

design "to hundrede og tyvende" ikke kun glædeligt for øjet, men også yderst praktisk. For eksempel kan rattet justeres i højden. Det er også muligt at demontere beskyttelsespanelet med vingerne, så det ikke forstyrrer at løsne jorden med mangel på plads i mellemrørområdet.

Skift olieproducenten anbefaler at udføre hvert hundrede timers drift. Sandt nok kan du ikke beregne dem og foretage en erstatning inden begyndelsen af ​​hver ny sæson. Forresten ligger et sådant serviceinterval i et meget lille antal tekniske enheder på det russiske marked.

Ease og effektivitet af jordforarbejdning leveres af en yderligere model - FF500. Her taler vi om en pris på omkring 62.000 rubler. Det er klart, at for sådanne penge modtager køberen noget revolutionerende. Som et bevis på dette faktum, lad os overveje funktionerne i denne model mere detaljeret.

For det første vil enhver sommermand, selv uden mindst mulig erfaring, kunne betjene udstyret. Og du kan gøre dette med den ene hånd, da modellen er præget af fremragende stabilitet. For det andet giver en speciel mekanisme til låsning af hjulene dig mulighed for at vende uden den mindste indsats. For det tredje sikrer arbejdspladsernes forreste placering (cutters) fuldstændig sikkerhed for operatøren og forlader ikke ubehandlede zoner.

Du kan også være interesseret i:

Professionelt udstyr til bearbejdning af store jordarealer - lossning af jord samt iltmætning af området mellem nabokormer af afgrøder.

Teknikken inden for indenlandsk produktion er bredt repræsenteret på hjemmemarkedet. Det er utvetydigt at sige, at det er ringere end importerede analoger: det er lige blandt de bedste.

En speciel enhed, der kan være nyttig, selv til de mest skændige beundrere af arbejdsmekanisering. I nogle situationer bliver han simpelthen en uundværlig assistent.

Bedste japanske Motoblock: Gennemgang af de bedste modeller og feedback om brugen

Ønsker at arbejde hurtigt eller effektivt på dacha eller i haven området, erhverver ejerne forskellige teknikker. Universaludstyr bruges til at behandle forskellige landområder. Motoblocks er maskiner, der kan øge hastigheden og lette arbejdet på dacha.

Ved at vælge det præsenterede udstyr søger hver ejer at erhverve en holdbar, højkvalitetsenhed. Der er meget feedback fra brugere, eksperter, der hævder, at udenlandske enheder udfører deres funktioner fuldt ud. Deres levetid er lang. Den bedste japanske motorbåd blev anerkendt blandt importerede enheder. Hvilke modeller af udstyr er efterspurgt i vores land, du bør vide, før du køber.

At vælge de bedste japanske motoblocks, er det nødvendigt at forstå princippet om sådanne enheder. Disse er universelle enheder, der er i stand til at bevæge sig rundt på stedet ved hjælp af brugerens kræfter. Et sådant udstyr har en motor. Det drev den tilhørende vedhæftning af enheden.

Motorblokken udfører flere funktioner end kultivatoren. Det er i stand til at plove jorden, rydde sne, transportere belastninger, klippe græs osv. Ved hjælp af den præsenterede enhed er det muligt at høste kartofler og også til at skylle senge.

For at udføre sine grundlæggende funktioner har den motoriserede enhed en børste, en sneblæser, en roterende slåmaskine og andre ekstraelementer. For at vælge den rigtige model af motoblocket, skal du bestemme, hvad udstyret skal bruges til. Arbejdsmængden samt tidspunktet for kontinuerlig drift af enheden er vigtig.

Motorcykler af japansk fremstilling har forskellige typer af motorer. Selv udstyr fra indenlandske eller andre udenlandske virksomheder installerer ofte motorer fra denne landproducent.

Der er benzin, dieselmotorer, samt enheder med en kraftudtagaksel. Afhængig af arbejdets omfang skal du vælge en eller anden sort. Bensinmotorer giver god kapacitet af enheden. Disse er de mest populære enheder. Sådanne motorer er relativt stille, afviger i lille vægt.

Dieselmotorer er mere støjsvage og mere kraftfulde. Brændstof til dem er noget billigere. Imidlertid vil omkostningerne ved selve enheden i dette tilfælde være højere end for analogerne.

Motoblocks med kraftudtag aksel er meget alsidige. Næsten alle enheder i denne kategori er udstyret med 4-taktsmotorer. Sådant udstyr bruges ofte til forskellige kommunale behov (affaldssamling, vandingsbed etc.).

For at få det rigtige valg af udstyr til dit websted, skal du overveje de typer af japanske motoblokke. Der er tre hovedgrupper. Den første kategori omfatter lette modeller (fra 20 til 40 kg). Motorkraft i sådant udstyr er fra 3 til 4,5 liter. a. Sådanne enheder er designet til små arealer på op til 60 hektar. De bruges til bløde jordbund.

Mellemstore motorblokke af japansk produktion vejer op til 60 kg. Motoren har en effekt på ca. 9 liter. a. De bruges til at plove og hælde lander. Derfor kan sådanne enheder i det komplette sæt have en plov. Det anbefales at anvende lignende udstyr i områder på højst 1 ha.

Tunge motoblokke vejer mere end 60 kg. De anvendes i områder på op til 4 hektar. Sådanne indretninger har en gearkasse. Ved hjælp af vedhæftede filer med deres hjælp udføres pløjning af jord. Lastgods er tilladt inden for rammerne af op til 300 kg.

Populære motorcykel muligheder

Når man vælger en japansk motoblok, bør man overveje statistikken over de mest populære parametre i den præsenterede teknik. Blandt dem, der bruger sådanne enheder, vælger 88% af undersøgelsesdeltagerne udstyr med en benzinmotor.

Næsten halvdelen af ​​de undersøgte sagde, at motorblokens bredde fra 75 cm til 1 m betragtes som optimal. Kun 34% af brugerne skal levere en behandlingsdybde på op til 30 cm.

Også i undersøgelsen blev det konstateret, at det oftest købte udstyr vejer fra 51 til 75 kg. Det er vigtigt for mange brugere, at motobloket har evnen til at justere håndtaget i forhold til væksten, tilstedeværelsen af ​​store hjul til godstransport. Også i efterspørgselsfunktionen er tilstedeværelsen af ​​et omvendt. Dette gør det muligt at bruge udstyret selv i barske omgivelser.

Anmeldelser af japanske producenter

Blandt de virksomheder, der producerer motoblok i Japan med en benzinmotor, er de mest populære i dag "Subaru9raquo; og "Honda9raquo; Disse er de mest autoritative virksomheder i verden, hvis popularitet ikke er faldet i mange år.

Virksomheden "Honda9raquo; Det er kendt for dets udstyrs holdbarhed og pålidelighed. Den bruges både til økonomiske og industrielle formål. Virksomheden "Subaru9raquo; Højkvalitetsmotorer på markedet for landbrugsmaskiner. De er udstyret med udstyr af berømte verdensmærker. Det sker, når man køber kinesiske motorblokke, er selve enheden ude af orden, men den japanske motor i den er helt funktionel.

Blandt udstyret med en dieselmotor, den japanske "Janmar9raquo; Sådanne indretninger har høje tekniske egenskaber, et stort udvalg af funktioner. Disse er de mest populære japanske mærker.

I kategorien lette enheder fremstilles en motoblok med en japansk motor, men produceres i andre lande. For eksempel falder det franske selskab "Cayman9raquo;", som fremstiller sine produkter sammen med japanske teknologier i denne kategori.

En god lysmodel af virksomheden "Cayman9raquo; anerkendt motoblok Vario 60S TWK +. Den har en kraftfuld firetaktsmotor "Subaru9raquo; til 6 liter. a. Det er designet til at håndtere et areal på op til 2.5 tusind m².

Også velprøvet i denne kategori motor kultivatorer "Salyut9raquo;. Det er nødvendigt at foretrække modeller med Honda GC-160 motorer. At udføre små mængder arbejde passer perfekt. For store arealer er det nødvendigt at købe enheder med motorer i en professionel serie.

Hvis man vælger en gennemsnitlig japansk motorblok, skal man være opmærksom på udstyret i virksomheden "Salyut9raquo;. I denne kategori er den klareste repræsentant modellen med Honda GX-200-motoren. Dette er en professionel serie med motorer med en kapacitet på 6,5 liter. a. De samme motoblocks er udstyret med motorer "Subaru9raquo; lignende magt. Dette er også en god nok mulighed.

Også i denne kategori er den indenlandske produktion af Neva MB-2S-7.5 Pro. De er udstyret med motorer "Subaru9raquo;", som sikrer pålideligheden og holdbarheden af ​​udstyret. Tilstrækkelig motorkraft 7,5 liter. a. giver dig mulighed for at håndtere sektioner op til 127 cm brede.

Omkostningerne ved sådant udstyr er dog ret høje. Derfor er tunge motoriserede blokke af indenlandsk produktion i vores land mere populære.

I betragtning af tunge japanske motoblocks er det nødvendigt at allokere en sådan model som "Cayman 330". Dette udstyr af høj kvalitet med en motor "Subaru EX27" med en kapacitet på 9 liter. a. Denne enhed har 5 hastighedsomskiftere. Enheden er kendetegnet ved høj manøvredygtighed og holdbarhed.

Også i denne kategori er dieselmotorcyklen "Janmar9raquo; Den er udstyret med en 12 liters motor. a. Det har vandkøling. Yderligere vedhæftede filer giver dig mulighed for at udføre en række funktioner med dette udstyr. Omkostningerne ved at erhverve det præsenterede udstyr er ret høje. Men pålideligheden af ​​udstyret betaler for dem meget snart.

Hvis man vælger japanske dieselmotorblokke, udstyr på benzinmotor eller med kraftudtagsaksel, skal der tages hensyn til yderligere funktioner. De kan i høj grad lette landbrugerens arbejde.

Hvis udstyret har en elektrisk starter, vil dette forenkle start af motoren. Især denne detaljer er påkrævet på tunge motorblokke. I lette modeller er denne funktion praktisk taget ikke brugt.

Låsning af differencen låses til venstre eller højre hjul, når der drejes. Ledelsen er meget lettere. I professionelt, tungt udstyr er denne funktion simpelthen nødvendigt.

Justering af rattet betragtes også som en efterspurgt funktion. Det giver dig mulighed for at justere håndtaget til brugerens højde. Hvis udstyret har en nødstopknap, er det i en farlig situation muligt at deaktivere motorblokens funktion.

Når du vælger en japansk motoblok, skal du kontakte licenserede forhandlere, verificerede sælgere. Dette vil undgå problemer, købe en falsk. Sådant udstyr skal indeholde al relevant dokumentation i sættet. Undervisning, garantiforpligtelser er nødvendigvis til stede i hver model af teknologi.

Motoblock er et udstyr, der kræver en korrekt anvendelse. Det er ikke nødvendigt at købe billige, lette modeller til behandling af fast, forsømt land. Så elementer af udstyr vil hurtigt blive værdiløse. At arbejde på et lille stykke jord er ikke nødvendigt med professionelt udstyr. Det bliver ret dyrt. Derfor er det for et lille landsside bedre at købe en let motorblok med en benzinmotor.

Efter at have overvejet, hvad en japansk motorbåd repræsenterer, såvel som dens sorter, vil hver ejer kunne vælge den bedste mulighed for sit websted. En sådan teknik vil lette processen med dyrkning af jorden og gøre det muligt at udføre forskellige økonomiske aktiviteter. Fra det korrekte valg af kraften afhænger dens holdbarhed og pålidelighed under drift.

Dieselmotorer af kinesisk fremstilling

Erfarne lastbilbønder, inden du køber en motoblok eller minitraktor, skal være opmærksom ikke kun på enhedens tekniske egenskaber, men også til producenten. Japansk teknologi er dyrere fra kinesiske eller indenlandske modparter, men vinder i pålidelighed og produktivitet.

Enhver selvrespektende landmand ønsker at have en japansk motoblok eller minitraktor i sin garage. Hvad er den frygtelige popularitet af denne teknik? For at besvare dette spørgsmål, lad os overveje fordelene ved motoblocks:

 • Kompaktitet er en af ​​hovedprioriteterne i japansk teknologi. Selv de med en stor kapacitet er ikke omfangsrige.
 • Den næste positive funktion er komfortabel styring. I de japanske enheder er alt tænkt ud til den mindste detalje, og dermed den høje manøvredygtighed.
 • Udstyret er monteret af højkvalitetsdele. Brugeren kan være sikker på, at motoblokken i løbet af et par år vil fungere lige så godt som det nye.
 • Hver ny model er fremstillet ved hjælp af innovative teknologier.
 • Japanske motoblocks er designet under hensyntagen til deres langsigtede brug under vanskelige landbrugsforhold.
 • Udstyret er udstyret med hardy kraftige motorer. Samtidig er de præget af økonomisk brændstofforbrug.

Hver af disse positive egenskaber vil skubbe den eneste ulempe - den høje pris.

Luft- og vandkøling af dieselmotorer

Dieselmotoblok produceres med luft og vandkøling. Til brug i hjemmet er den første type aggregater mere egnet. Selvom vi bedre forstår denne egenskab.

Modeller med vandkølet motor er designet til at udføre komplekse opgaver. Til dem kan du vedhæfte næsten alle vedhæftede filer. For eksempel forsøger mange landmænd at købe en stor trailer til godstransport.

Lad os se på funktionerne i vandkølede enheder:

 • Alle modeller af sådanne motorblokke er udstyret med kraftfulde motorer. Ofte kan du finde dieselmotorer med en motor 8, 10 eller 12 liter. a.
 • Motoblocks kan udfyldes med en starter. Sådanne modeller er dyrere, men det bliver lettere at køre en dieselmotor.
 • I et sæt med en motor blok kan gå vedhæftede filer.

Til prisen er vandkølede enheder de dyreste. Desuden er denne teknik vanskeligere at vedligeholde.

Dieselmotorer med luftkøling er kendetegnet ved lavere motorkraft, enkel vedligeholdelse, kompaktitet og høj manøvredygtighed. Til behandling af en havehave - dette er det optimale valg.

Til sammenligning, lad os nu overveje hovedegenskaberne i luftkølede enheder:

 • brændstofforbruget er minimalt selv ved langvarig drift under svære forhold;
 • let vedligeholdelse;
 • Med mindre hestekræfter holder motoren stabile omdrejninger ved høje belastninger.

Motoriserede luftkølede enheder er lettere end analoger med vandkøling. Imidlertid er deres vægt tilstrækkelig til optimal vedhæftning af jernhjul til jorden.

De bedste producenter af japanske diesler

Alt japansk udstyr har vist sig fra den bedste side. Det er svært at skelne det bedste brand, så lad os bare overveje to populære producenter af dieselmotoblok og minitraktorer.

Vores undersøgelse begynder med firmaet Yanmar. Kraftige motoblocks er i stand til at håndtere store haver. For dem kan du vedhæfte forskellige funktionaliteter på funktionaliteten, hvilket gør det ikke kun muligt at behandle jorden, men også at fjerne territoriet fra sne eller snavs. Avancerede modeller er udstyret med 8-liters motorer. a. De vil nemt arbejde med en plov, kartoffelgraver, slåmaskine og andet udstyr.

Ikke ringere end populariteten af ​​producenten Iseki. En pålidelig og kraftig motoblok er kompakt. Enheden vil klare opgaven på vanskelige steder, selvom jorden er meget vanskelig.

Hvad kan jeg købe i stedet for en japansk dieselmotor

Japansk diesel er naturligvis en gartner drøm, men ikke alle har råd til at købe en sådan teknik. Hvad kan være billigere, men ikke værre i kvalitet? Det moderne marked er mættet med motoblocks af forskellige mærker: "Centaur9raquo ;," Bulat9raquo;; "Terra9raquo;;" Neva9raquo; og mange andre. En masse kinesiske kopier af japanske modeller. Mange af disse dieselmotorer er ikke meget dårligere i kvalitet, og deres omkostninger er meget mindre.

Fra hjemmemodeller har dieselmotorblokken Hooper 9, der er karakteriseret ved en letvægt og en kraftig motor, vist sig at være meget succesfuld. Enheden arbejder med næsten alle vedhæftede filer, som kan bruges til bearbejdning af jord. Diesel vil klare transporten af ​​tunge varer. Du skal kun købe en ekstra trailer.

Det vigtigste kendetegn ved den indenlandske dieselmotor er det økonomiske brændstofforbrug og det lange motorliv. Til praktisk opstart er modellen 1100 9 DS udstyret med en starter. Transporthjul har en dyb beskytter, som øger dieselens offroad.

Før du køber en japansk motoblok, spørg om denne teknik fra dine venner. Bed om at give forsøg på at operere, analysere alle bagateller, se snævert på kinesiske eller indenlandske analoger. Måske behøver du ikke give mange penge til en japansk diesel, og du vil styre en billigere enhed.

stille et spørgsmål til landmanden

2018/01/17

Alena Bertram Tomater i drivhuset lavet af polycarbonat: Hej! Humic præparater er humates.

2018/01/16

Sergey Top dressing af tomater i et polycarbonat drivhus: Hej! Om hvad specifikt humatet er sagt i.

2018/01/16

Yuri Minitraktor Centaur: T-15, T-18, T-224: Jeg købte en motortraktor i december 2016. Jeg gik til Gomel.

2018/01/10

Elena Kalugina Agurker Farmer f1: "Farmer" i vores have 10 år i åbent område, købt på.

2018/08/01

Alena Bertram Kylling coop fra et drivhus lavet af polycarbonat: Hej. Til høner er selv varmen ikke så skadelig som.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 4 =