30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Як зробити з паперу квіти

Sådan laver du papirblomster på forskellige måder

Hvor kom denne klasse fra, og hvad der er nødvendigt for at lave papirblomster

Håndværk lavet af papir - blomster lavet i oldtiden. Ægypterne lavede forskellige dekorationer fra kunstige blomster, selvfølgelig brugte de til deres skabelse og papir. I middelalderen blev sådanne håndværk dekoreret med templer. Og i det attende århundrede begyndte store virksomheder at blive skabt, hvor sådanne blomster blev officielt produceret. Derfor vidste selv allerede, hvordan man laver blomster fra papir.

Hvor kan jeg tilpasse papirhåndværk

Fra papirblomster kan du lave originale paneler og kompositioner, fordi de i langt afstand ikke praktisk talt afviger fra de levende. Flere blomster fra farvet papir er gode til at dekorere rammer af fotografier, kort, kasser til gaver og hatte. Meget ofte bruges de til udsmykning af festlige haller før fejring, værelser og festlige borde. Og sådan håndværk vil give hver person en festlig stemning og glæde.

Hvad er der krævet for denne sag

Sådanne håndværk kan gøre lige børn under din følsomme vejledning, og selv fra papir kan du oprette et rigtigt mesterværk. Du skal udarbejde sådanne materialer og værktøjer:

 • papir. Du kan tage det sædvanlige - hvide, som derefter maler, men det er bedst at tage farvet papir, bølgepap og crepe. Af det farvede papir behøver blomsterne ikke at blive malet med farver, og det vil spare tid;
 • hæftemaskine og lim;
 • tråde, scotch tape og saks;
 • akvareller og gouache;
 • pap, emballagepapir og originale bånd;
 • tråd, halm til cocktails, ampuller fra håndtag. Fra disse materialer vil du lave en stilk for en blomst;
 • perler, perler og rhinestones. De er nødvendige for at dekorere midten af ​​en blomst.

Men vi vil gøre blomster anderledes, og i hvert enkelt tilfælde skal du først og fremmest have papir og lim, og så se hvad du har brug for fra ovenstående liste. Dernæst vil vi fortælle dig, hvordan man laver en blomst fra papir.

Forskellige måder at lave smukke papirblomster på

Der er så mange forskellige måder at lave papirblomster på. Hver af dem har sit eget betingede formål. Overvej de mest populære måder.

Den nemmeste papirblomst

Denne snowdrop kan gøre selv børnene i førskolealderen og give den til sin mor den ottende marts. For selve snowdropen skal du tage et firkantet hvidt ark papir, dets størrelse er ca. 10 x 10 cm. Fold arket diagonalt og bøj dets hjørner. Det forbliver at indsætte blomsten på et blåt papir eller et postkort og afslut stenglen og bladene.

Forbered tæt rødt papir, en markør og lim med en saks. Hvis du undrer dig over, hvordan man laver en blomst fra papir i form af en rose, så er dine handlinger som følger:

 1. tegne en blyantspiral på papir og skær den med almindelig eller skåret saks. Når man bruger figurer saks, viser rosen sig at være smukkere;
 2. Prøv nu at pakke spiralens ender udad. Papiret kan blive lidt ru, men det er okay, det er endnu bedre - blomsten kommer ud mere ægte;
 3. vrid spiralen, så du får en rose. Vrid forsigtigt spiralen til enden, løsn straks strækningen;
 4. efter spiralens endelige drejning - fastgør den med lim. Nu skal du bøje den cirkel, der dannes i midten af ​​din rose, mens du skærer spiralen. Denne cirkel vil være bunden af ​​blomsten;
 5. dryp en smule lim på bunden og lim en rose på den. Din oprindelige ros er klar.

Skema for fremstilling af papirroser

Nu vil vi ikke lave en blomst med vores egne hænder lavet af papir, men en hel festlig buket. Forbered blødt papir i forskellige farver, nippers og saks, samt en vase, tynd wire og lim.

Lad os komme til at arbejde:

 1. på ledningen (den er beregnet til stilken), anvender vi lidt lim;
 2. den ene ende af tråden skal pakkes i en tynd strimmel af gult papir;
 3. tag det papir, hvorfra du vil lave blomsterknopper. Det kan være enhver farve. Fold papiret 12 gange og skær saksene med kronblade til dine blomster. Af disse skal du bygge en knopp;
 4. Påfør lim på to kronblade, og nu skal de være fastgjort til stammen på plads, indpakket i en gul papirstribe. Fold således alle kronblade i knoppen;
 5. Tag nu det grønne papir og pakk det med en blomsterstang. For at få en hel buket, og kompositionen blev betragtet som komplet, skal du lave fem knopper. Klarblomster sætter dem i en skål, og du har en original papirbuket.

Eksempel på en festlig buket papir

Rosette lavet af bølgepapir

Det er bedst at lave blomster fra bølgepap, da det anses for at være det bedste og mest bekvemme for arbejdsmateriale. For stænglen af ​​en ros kan du finde en ledning. På et ark papir markere en cirkel, hvor du markerer spiralens kontur. Mellem drejninger er afstanden valgt på en sådan måde, at når du folder yderligere, får du en række smukke kronblade.

Skær en cirkel ud af papiret, og skær den derefter i en spiral. Spiralets ender skal være i samme linje på diametralt modsatte punkter i cirklen. Du bliver kun nødt til at folde ud af strimlen, som viste sig, knoppeblomst. På kanten af ​​strimlen anbefaler vi at lægge en solid lille genstand og derefter folde knoppen, som om indpakning af papiret i dette objekt. Glem ikke at give budet en slags "pragt". I den nederste del skal hele samlingen strammes med en tråd eller limes, ellers vil din blomst fra bølgepapent simpelthen spinde og forfalde.

Lav et ønsket antal blade til en rose fra grønbølgepapir. Tråden skal også pakkes i papir med grøn farve, og blomsten vil have en stilk.

Volumetriske blomster af papir er perfekte til at dekorere gardiner i en lejlighed, og en sådan blomst kan tilføjes til enhver sammen med en broche. Forbered et tyndt papir (en cigaret passer også), saks, lim og en ring til fastgørelse af båget. Du kan bruge en knap eller noget andet. Tænk på hvor meget du har brug for lag til blomsten, hvad bliver mere, jo mere får du produktet. Anbefalet fem til syv lag.

Kom ned til arbejde:

 1. Tilføj alle papirlagene sammen. Fra dem skar vi et rektangel ud, dets dimensioner er ca. 30 x 15 centimeter;
 2. skære lagene sammen i en flad bunke og gøre dem til et "accordeon", hvis folder er omkring to centimeter i bredden;
 3. fiks "accordion" i midten med en ring. Hvis du bruger en knap i stedet for en ring - reparer den med en tråd, og derefter vedhæft en knap til dette sted;
 4. du har en slags fan, den skal limes rundt. Lad din bulkblomst papir tørre i ca. fem minutter;
 5. løft forsigtigt det øverste papirlag op og begynd at komprimere det øverste lag af blomsten til midten. Sæt creasen bag folden og gentag disse trin med alle lag. Derefter er din papiroprettelse klar. Nu ved du hvordan man laver tredimensionale blomster fra papir.

Ordning om at lave en tredimensionel blomst fra papir

En meget stor papirblomst til at dekorere hallen

Sådanne håndværk er ideelle til dekoration af bryllupshallen, de er meget lette at vedhæfte og de vil ikke falme i hele ferien. Derfor vil vi fortælle dig, hvordan man laver en stor blomst fra papir.

 • farvet bølgepapir. Du kan også tage cigaret, crepe eller emballage;
 • klæbebånd dobbeltsidet, lim og sakse;
 • stang til håndværk. For en stang er det bedst at finde en træskinne, som du kan købe hos en byggebranche. Skær raken til den ønskede størrelse og gør spidsen lidt skarp;
 • blomstermønster. Du skal forberede det på forhånd, du kan finde en skabelon på internettet, hvor ordninger af blomster fra papir tilbydes eller laves selvstændigt. Mønstre er kronblade af en blomst, brochurer og dens kerne i henhold til de valgte dimensioner.

Først skal du udskrive (hvis du tog det fra internettet) og derefter skære skabelonen ud. Tilføj derefter papiret i flere lag, for en stor blomst skal der være 10-15 lag. Pin skabelonen til papir med stifter.

Dernæst skar vi blomstbladene ud af skabelonen. Den samme metode skal du skære arkene med kernen. Nu skal du strakke midten af ​​alle kronbladene lidt. Kronbladene limes fra kernen ved hjælp af dobbeltsidet scotch tape. De limede kronblade sættes på den modsatte side. Plant den færdige blomst med lim på stangen. Fra det bølgede grønne papir skal du skære en stribe i bredden af ​​en centimeter og pakke den med en blomsterstang. Ved bunden af ​​produktet lim en grøn papirblad og i enden af ​​stilken - spidsen af ​​den grønne strimmel. Nu ved du, hvordan man laver en stor blomst fra papir.

Stor papirblomst for at dekorere hallen

Papir blomster i stil med origami

Modest og farverig, delikat og luksuriøst - eksotiske og almindelige feltblomster har altid været og vil være et symbol på skønheden. Mennesket ønsker altid at få et naturstykke for sig selv og gør derfor papirblomster. Hvis du ejer en origami teknik, kan du få blomster fra papir bare smuk. Kronbladene af en sådan blomst består sædvanligvis af et enkelt ark papir, og sådanne håndværk belyser den østlige opfattelse af enhedens harmoni, som udtrykkes i forskellige former. Origamiens teknik gør det muligt at skabe voluminøse og originale blomster, og de ser imponerende ud. Ordninger af blomster fra papir i stil med origami er meget, men hvis du gør dette for første gang - er det bedst at vælge den mest enkle ordning.

Tag et lille firkantet stykke papir. Størrelsen af ​​det kan være anderledes, alt afhænger af hvor meget af den rose du vil lave. Fold arket diagonalt to gange. Nu bøj hjørnet af den opnåede firkant til midten og mark midten af ​​afstanden til midten fra kanten. Tilslut det bøjede hjørne til dette center.

Du vil have en firkant med afkortede hjørner, fold den halvt to gange, og udfolder derefter arket. Vend midten af ​​hinandens sider sammen. Du skal have en interessant figur.

Nu kan du åbne kanterne af det produkt, du skal bøje til midten, og folde stryget og derefter udfolde det resulterende emne. De laterale vinkler er bøjet, og så genopfyldes de inde i den resulterende billet. Nu er vi nødt til at hæve de små trekanter, så der kommer et firkant i midten. Alle yderligere handlinger udføres udelukkende med denne plads.

Hvis du fortsætter med at spekulere på, hvordan man laver papir blomster i origami stil, nu er du nødt til at bøje lidt firkantede, lommer og spredes indad for at fylde den tomme. Disse emner vil tjene som fastgørelser af budblomstrer af din rose.

Vend blomsten blank og på den anden side udføre lignende handlinger. Du får en ny interessant figur. Drej emnet over, og udfør alle ovenstående handlinger med den anden side. I sidste ende får du en skabelon til den fremtidige blomst.

Det øverste hjørne af skabelonen er bøjet over, og så i modsat retning. Kernens kerne kommer ud og det skal forsigtigt dyppes inde i billet og derved danner det. Fold figuren i et plan og glat bøjningslinjerne.

Derefter giver vi budvolumenet, mens vi begynder dets dannelse: du skal rulle det i forhold til midten. Især overveje dannelsen af ​​den korrekte form for rosenblad.

Nu skal knoppen presses, mens midten i den ene retning er snoet og kronblade - i den anden. Rosen roterer helt, for du spænder spidsens riller med dine fingre, ellers slår du uheldigvis din skabelse i stykker. Dit papirarbejde er klar! Det er værd at bemærke, at produktionen af ​​origami-teknikken af ​​en blomst lavet af papir i dette tilfælde ikke er beregnet til begyndere, men hvis det ønskes, vil alt vise sig.

Denne metode til foldning af en blomst ifølge origamiordningen er meget lettere end ovennævnte rose og bliver nødt til at arbejde mindre. Hvis du vil lære at lave dette blomsterhåndværk papir, så er dine handlinger som følger:

 1. Forbered et stykke papir 15 med 15 centimeter. Læg det foran dig, så det ligger opad i et mønster;
 2. fold arket på begge sider langs diagonalen, så dets kanter dannes nøjagtigt. Klik på folden, foldninger danner bogstavet X;
 3. Nu udfolder vi papiret. Fold fra venstre mod højre og udfolde;
 4. Dernæst skal du folde den øverste kant ned og til sidst skal rektanglet afslutte;
 5. helt nederst, hvor der er åbne vinduer, skub forsigtigt det øverste venstre og højre hjørne af arket. Foldet placeret i midten af ​​arket stiger, og alle fire hjørner skal dockes. Til sidst opnås en kvadratisk diamant;
 6. Juster diamanten. Se om der er vinduer på venstre og højre side. Drej nu diamanten 180 grader, vinduet skal åbne;
 7. fold nederst til venstre fra diamantens højre hjørner til den centrale ene fold, og i sidste ende skal der opstå en særlig kite. Vi vender diamanten og gentager alle handlinger;
 8. Vi vil arbejde på kronblade, de skal åbnes. Tag slangen til den øverste spids, træk og fold den til ¾ til bunden. Med dit indeks og tommelfinger presser vi på midten af ​​båget, blomsten skal have en fast foldning. Fremstillingsprocessen er ved at komme til ende, og du ved nu, hvordan du laver blomster i denne stil med dine egne hænder lavet af papir;
 9. forbliver alle de resterende kronblade på plads. Form dem som du vil. Du kan ændre deres position, hvis du laver blomsternes bund nær stammen;
 10. Saksets kanter. Almindelig eller skulpteret saks skal runde kanter eller gøre denticles på dem. Med afrundede kanter ligner dit håndværk et pansy, og udsmykningen af ​​kanterne med denticles vil gøre det til at ligne en nellik. Så du lavede en sådan interessant blomst papir med dine egne hænder.

Ordning af en enkel origami blomst fra papir

Som du kan se, at skabe papirblomster er en rigtig kunst, og du vil have meget tålmodighed, men det er det værd. Din blomst vil ikke være anderledes end at leve på afstand, og dine gæster eller slægtninge vil sætte pris på en sådan original håndlavet artikel. Og nu alle hjem håndværker vil lykkes, du ved, som et papir med hænderne at gøre blomster, men succesen vil afhænge af de ønsker og fantasier.

Meget smuk roset af bølgepap)) Jeg gjorde et andet mønster, og det viste sig ikke så smuk)) Og jeg gør blomsterne af chokolade og crepepapir)) en volumetrisk blomster, jeg har samlet dem til en bold vendte japansk dekoration "Kusudama" Sådanne blomster der kræver 12 ))

Jeg kunne godt lide den festlige buket og den store festlige blomst: de ser stilfulde ud, men de er simpelthen lavet. Gerne gøre forskellige smukke ting med deres hænder, såsom buketter kan bruge til at udsmykke deres jule kostumer)) mange tak for idéen, vil det have meget praktisk, fordi snart ferien.

Meget nyttigt disse ideer om blomster i at skabe en gave til mors dag))

Kopiering af webstedsmaterialer er strengt forbudt!

Hvordan laver man masser af blomster fra papir med egne hænder?

Volumetriske blomster af papir, - fremragende dekorationer til hallen og værelset. Gør dem med egne hænder er meget enkel, nok til at vise tålmodighed. Du kan lave blomster af almindeligt farvet eller bølgepap. For at gøre dette er det nok at have de ordninger og skabeloner, vi tilbyder på hjemmesiden.

Master klasse til at lave dette håndværk af egne hænder kan begynde med valg af papir. Det kan være almindeligt papir med rød eller mørk orange farve. Hvis du kan finde en tosidet, bliver det endnu bedre.

Master klasse og trin-for-trin instruktioner om hvordan man laver en "lille blomst" med egne hænder vil se sådan ud:

 1. For at lave en "lille blomst" skal du som basis vælge et firkantet emne.
 2. Fold den i halve og gå sammen med hjørnerne.
 3. Sidevinkler er også foldet indeni.
 4. Drej derefter hjørnerne, så den dobbelte fold er synlig.
 5. Vi forbinder hjørnerne, så foldene er indeni.
 6. Vi lim flere af disse emner og få en blomst.
 7. Som et middel kan du bruge gnistre eller regn.

Flere sådanne blomster kan sluttes i en buket og præsenteres for dine kære. Hvordan ser denne blomst ud, se på billedet.

Master klasse, hvordan man laver en pion af papir med egne hænder, kan starte med det faktum, at du skal forberede et let A4-papir. Blomster kan laves i forskellige nuancer, som du kan lide, fra hvid eller lyserød til mørk rød. I sidstnævnte tilfælde er det bedre at vælge tosidet farvet papir. Sådanne blomster er egnede til at dekorere hallen og som et dekorativt element i rummet.

Master klasse og trin-for-trin instruktioner om hvordan man laver en pion med dine egne hænder ser ret simpelt ud:

 1. Ark papir foldet accordeon langs hele længden.
 2. Bøj den i midten og binde den med en tråd i midten.
 3. Forbered et par mere sådanne harmonika.
 4. Bind blankerne vinkelret på hinanden, overlejre et lag på den anden.
 5. Som følge heraf skal en storslået voluminøs blomst vise sig.

Hvordan det ser ud på billedet, kan du se her

Master klasse til at lave blomster med egne hænder kan gøres ved hjælp af specielle emner. Skabeloner og diagrammer til kunstige blomster i stort antal findes på hjemmesiden.

En trin-for-trin instruktion til at lave dine egne hænder vil se simpel ud:

 1. Udskriv skabeloner på printeren og overfør dem til farvet papir.
 2. Skær emnet.
 3. For at lave blomster med egne hænder er det nok at kombinere flere emner og fastgøre dem i form af en blomst.

Master klassen, hvordan man laver blomster ud af papir med sine egne hænder ved hjælp af skabeloner, perfekt til at gøre dekoration på væggen (blomsterne kan blive spændt på en tråd eller fiskesnøre og lave en blomsterkrans), kunstige buketter af tusindfryd, kameliaer og andre blomster med flere kronblade lige. Blomsterkrans vil være en glimrende løsning til hallens festlige udsmykning.

Sådan ser masterklassen ud med trinvise instruktioner og klargjorte blomster på billedet:

At lave blomster af bølgepap med egne hænder, er det nødvendigt at tage hensyn til materialets egenskaber. Et sådant papir i sig selv giver produktet et yderligere volumen, men for dens amplifikation vil der være behov for nogle tweaks. Vi vil gennemføre en mesterklasse, hvordan man laver en tulipan fra bølgepap.

 1. Skær et lille stykke af bølgepap rektangulære størrelse blomst og let afrundede kanter.
 2. For at kronbladet får en konveks form, kan den være lidt dæmpet (bare lidt, så papiret ikke kryber væk) og lægges på bagsiden af ​​tekoppen.
 3. Lad papiret tørre. Gør det samme med alle kronblade.
 4. Forbered stammen. Den kan fremstilles af en pind eller en tyk tråd indpakket i grønt bølgepap. Som et center og for at rette kronblade kan du bruge en speciel base i form af et halvcirkelformet net som i billedet.
 5. Kronblade af bølgepapir fastgjort til stammen eller på det grundlag, at der ikke var nogen huller mellem dem.

Sådan ser fotografiet ud som en trin-for-trin mesterklasse og en klar blomst

Mesterklassen til fremstilling af roser ligner meget på instruktionen om, hvordan man laver en tulipan selv. Forskellene vil være i form af kronblade og deres forberedende forberedelse.

 1. Forberede kronblade fra bølgepap, hvilket giver dem en oval form, forlænget fra den ene side. Du kan lave små dentikler i kronblade med saks. Sådan ser det ud på billedet
 2. Hvert kronblad såres på en blyant langs længden og holdes i denne stilling i et stykke tid. Uden at åbne kronbladet, tag en blyant ud.
 3. At begynde at danne en rose er nødvendig fra de indre kronblade, som skal være mere foldet og tæt presset mod stammen. Fastgør kronblade viklet rundt om stilken med lim.
 4. Vi vedhæfter alle kronblade i et skakbrættemønster, hvilket gør dem gradvist mere udfoldede og bøjet udad. Kronbladets krumningsgrad kan varieres.

Master klasse, hvordan man laver blomster fra papir med egne hænder, i en forenklet form er perfekt til børnehave eller grundskole. Børn vil ikke kun udvikle fine motoriske færdigheder, men også æstetisk smag, for at vise kreativ interesse. Så kan blomsterne bruges til at dekorere klassen.

Du kan nemt holde en sådan mesterklasse hjemme. Det er kun nødvendigt at opbevare sakse, papir, lim og tålmodighed, og færdigheden kommer med praksis.

20 mest enkle og smukke farver papir

Anastasia Skoryeva Gaveindpakning den 12/25/2015

Hilsner, kære læsere og besøgende! Jeg har gentagne gange skrevet, at jeg meget gerne vil dekorere gaver på de mest uventede måder. Og i dag foreslår jeg, at du laver blomster af papir med egne hænder. Allerede tyve ulige metoder, blandt andet

Nu kommer jeg desværre sjældent til massepakken af ​​gaver. Derudover vises hvert år flere og flere venner og bekendte, som skal lykønskes sammen med deres slægtninge. Det er meget glædeligt!)) Jeg elsker at give gaver. Men hvis jeg vælger dem meget omhyggeligt, pakker jeg for nylig i poser af organza, som for detaljeret emballage beslutter jeg kun for ferie, single (som fødselsdag).

Imidlertid er min passion for en bred vifte af emballage skønhed svært at vinde, så i dag vil jeg sammen med dig træne for at lave smukke blomster på scenen

Blomster fra papir med egne hænder: simpelthen og med en hitch

Master klasser vil være en flok, gør dig klar God nyhed til alle roser elskere: der vil være 4 af dem.

Guys, ærligt, jeg er ikke særlig stærk i navnene på farver)) Så hvis du ser en åbenlyst uoverensstemmelse for dig - skriv i kommentarerne.

Så den første på køen er asteren. For hende skær fem cirkler: to store, to mellemstore og en meget lille. Hver cirkel folder i halv tre gange, så dekorér kanten som på 4m-fotografiet. Efter udfoldning af designet komprimeres hver lobe for at give volumen. Sæt alle cirklerne sammen og dekorér midten.

Denne blomst er meget mere som en pakning bue. Forbered ham en kvadreret papir af den nødvendige længde og skær kantene i henhold til trin 2. Sådanne emner skal bruge flere. Sæt dem oven på hinanden og klem dem i midten, træk tråden eller tråden.

Nu er det vigtigste at sprede kronbladene, så en smuk lighed af blomsten viser sig. Følgelig jo flere lag, jo flere kronblade og den mere storslåede blomsten i slutningen.

Tip: Lav flere sådanne blomster af forskellige størrelser og lim dem på emballagen ved siden af ​​hinanden, så får du en smuk buketlignende.

For at oprette callas kan du bruge både konventionelt dobbeltsidet papir og skumgummi (her var det skrevet, hvad er det - i afsnittet om minionen).

For calla, tag en stamen (du kan smuldre den fra papir eller forme den af ​​polymer ler) og et kronblad lavet i form af et hjerte. Stamen sættes i kronbladet, kronbladets kanter ruller over stamen, limer sammen. Det er kun at åbne kantene for at opnå den højeste lighed med calla.

Sådanne blomster er gode til dekoration af postkort, og til emballage design, og som en selvstændig gave i form af en buket.

Mesterklassen for klokken er meget enkel og ligetil. Skær blancet ud efter det første billede. Kanten af ​​hendes lim, og omhyggeligt sprede tipene. For at gøre alt ser naturligt ud, skal du lave en midt i flere aflange stammer, som du skal indsætte i blomsten.

Af disse klokker, forresten, vil det være dejligt at lave indpakningen af ​​emballagen den 8. marts eller bare en forårsfødselsdag

Nå eller noget lignende. For en blomst skal du tage et langt rektangel og bøje kanten af ​​det, som på billedet. Skær den brede del, så mange små strimler produceres. Ved hjælp af saks, drej striberne (for dette behøver du kun at holde den skarpe side af saksen på disse striber, tryk let på bladet til dem).

Til blomsten falder ikke fra hinanden, tag stangen, hvorpå vind den grønne strimmel. Derefter begynder du forsigtigt og blirer "Flower 9raquo; en del tidligere limet med lim. Læg lagene stramt, så at de undergrøder ikke kigger igennem.

Men de grønne blade gør det ikke rigtig svært - for dem foldes kun et rektangel af grønpapirakkoordinat og trim kanterne "triangle9raquo;. Når du udfolder dig, får du mange grønne blade klar til at holde fast i basen.

Nu bruger vi bølgepapir. Klip ud omkring ti dråbeformede kronblade fra den. Bred del af strækningen for at få emnerne til at se ud som svampe.

Tag en tynd wire og pakk den omkring lidt papir - det bliver kernen. På denne kerne drej kronbladene, så hver enkelt overlapper den forrige. Når alt er klar, kan designet trækkes ned, så det ikke falder fra hinanden.

Mesterklassen viser, hvordan denne blomst kan fastgøres til den festlige hue, men tro mig, og på gaveæsken vil valmuen se godt ud

Det er hvad slags medlemskab? Ingen foreninger i hovedet kom ikke. Men punktet er ikke i dette - for at skabe det har du brug for omkring ti kronblade (brugt i øvrigt bølgepapir). Deres form er næsten dropformet. men med en skåret ende.

Skær et solidt fundament ud af et solidt pap. Alle kronbladene limes sammen i lag til denne cirkel, lidt knusende (tvivlende? Gud, hvor korrekt: _D) baserne og danner således en fold - så blomsten vil være mere voluminøs og "fluffy9raquo;. Center dekorere med en knap eller perle.

Tip: sådan en blomst forresten vil se godt ud af blødt filt - så det vil få lang levetid. Og hvis du lægger bunden til broche bagfra, får du to i én - dekorere gaven og selve gaven

Der er kun to blomster, men på grund af lyse kombinationer opnås en meget usædvanlig effekt. Igen tager du bølgepapiret, skærer ud cirklen og folder den i form af en "pupa 9raquo; Til ham skære "nederdel 9raquo; hvilken wrap omkring chrysalis. Hæng ovenfra af kronbladene, lim dem i en cirkel. Ved bunden lim to brede blade.

Den anden blomst er ret simpel - skære blot frynsen og drej den i flere lag. Blomster er meget enkle, de kan lave en meget interessant gave sammensætning.

For at forberede grundlaget for denne blomst, råder jeg dig til at se her - her for det andet juletræ skabes fundamentet nøjagtigt det samme. Men så begynder forskellene - hver af hjørnerne skal pakkes med en tykk tråd eller en nål, så en spiral viser sig.

Det er muligt at forlade en sådan konstruktion, men jeg foreslår at du forbinder flere (sige tre) stykker ved hjælp af den tilgængelige spiral - wah-effekten sikres. Du kan også eksperimentere - for at forbinde elementer med spiraler til usikrede strukturer.

Tip: skal du til en japansk stil fest? Så lav en så stor blomst af en stor størrelse og tag den med dig - vil fungere som en fremragende dekoration til lysekronen.

"Pio, pio, pioner giver en ny bekendtskab. "- ordene fra sangen fra den underjordiske gruppe" My Michel "(for nylig lytter jeg ofte til hende, det er det der inspirerede mig). Vi bliver mesteren af ​​bølgepapir. Det tager fem størrelser kronblade til ca. fem eksemplarer af hver (udseende som på billedet).

Kronblade strækker sig således, at bølgeens lighed (både for store og for små) har vist sig. Derefter fra samme korrugerede papir danner stamen ved at folde papiret med yderligere komprimering. Du kan gøre dette på en wire spyd, eller du kan gøre det uden det.

Sæt kronblade på den færdige stamen, overlapper hver efterfølgende. Træk ikke løben for meget. Til sidst forbliver det kun at skære de grønne blade og indsætte dem omkring pioen.

4 i 1: mælkebøtte, nelliker, aster, kamille

Alle disse vidunderlige skabelser af naturen er lavet i overensstemmelse med et princip - klippe kanten af ​​strimlen, hvorfra blomsten bliver lavet. Blomstens endelige form afhænger også af skæreformens form. Bemærk at nogle mennesker har brug for en kerne, men for andre - ikke.

Vær opmærksom: på trods af det meget enkle design er blomsterne meget realistiske. Hvis tiden for fremstilling er meget lille, så er dette en ideel mulighed.

Eksperimenter og åben dine usynlige planter - sørg for at fortælle hvad der skete

Magiske roser er en af ​​mine yndlingsfarver

Det største problem her er at forsigtigt dreje hjørnerne af bølgepapiret, rette foldene. Sørg for, at folderne er lige. Stram derefter strimlen, så lagene passer tæt ind imod hinanden. Til sidst skal du sætte tråden, klippe overskydende.

Har du brug for at lave en plante om fem minutter? Så er denne rose lige til dig! Du skal blot klippe en cirkel, hvor du kan tegne en spiral. Skær spiralen som i billedet og drej rosen, begyndende fra den længste spiralforbindelse (den centrale del tjener som base).

Selv den kæmpe, hvis du følger denne størrelse. Kronblade - hjerter er strakt og overlejret på hinanden i en cirkel med limfastgørelse. I slutningen er de grønne kronblade fastgjort. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at lave en blomst så stor som i billedet - start fra dine præferencer.

Når jeg allerede har beskrevet denne måde at skabe en rose på (her er den anden). Princippet er helt det samme, men størrelsen på trekanterne som følge af vridning, skal være den samme langs hele båndets længde, ellers vil der være en ikke særlig pæn blomst.

Engang lavede engang en dukke Rosemary, der deltog i en byudstilling. Hele sin krop var dækket af roser, lavet netop ved denne metode (roser var dog fra bånd).

Jeg vil vise dig, hvordan man laver en base til firkløver. For at gøre dette skal du tage et kvadrater papir og folde det halvt og igen i halvdelen. Enderne bøjer sig mod midten. Fra det resulterende design skære hjertet ud. Resultatet bliver præcis det, vi har opnået - en glad blomst

Ligegyldigt hvordan jeg puffede, men kunne ikke give et klart navn. Som følge heraf forblev kammerat bare en smuk blomst, der minder om motiverne fra Kanzash (japansk kunst til at lave ornamenter fra satinbånd).

Begyndelsen her er den samme som i kløveren. Men efter bøjning af kanterne er det nødvendigt at bøje enderne, så længden af ​​den bøjede del er lig med længden af ​​den fremtrædende side i midten. Så er disse dele retet og kanterne er allerede bøjet, så siderne er lige. De bøjes igen og limes sammen, således at der produceres tre stammer. Der bør være tre sådanne kronblade.

Mest af alt er denne blomst egnet til at dekorere en gave i japansk stil.

Denne gang har du allerede brug for at klæbe kronbladene langs kanten, indtil du når det ønskede volumen. Center dekorere alene eller bare udfylde så mange kronblade som muligt.

Hvis du vil have blomsterne af højeste kvalitet, så bestil et sæt scrapbookingpapir - dimensionerne er egnede, og blomsterne ser meget koldere ud og er mere interessante end normalt.

På denne store blomsteranmeldelse erklærer jeg lukket. Jeg håber, du har fundet nøjagtigt den mulighed, der vil hjælpe dig bedst til at dekorere en gave. For at se dig snart, skal du abonnere og dele i dine venner!

Med venlig hilsen Anastasia Skoryeva

Du kan også være interesseret i:

Webstedet nyaskory.ru samler brugerens metadata (cookie, IP-adresse og placeringsoplysninger) for webstedets normale funktion, muligheden for at vise annoncering, interessant for brugeren og offentliggøre aktuelle materiale.

Hvis du ikke ønsker at behandle disse data, skal du forlade webstedet.

68 titler tilbage til artiklen

26. december 2015 | 17:10

Skønhed! Især asters og pioner er meget seje!

26. december 2015 | 20:40

Tak, Dmitry

 • 27. december 2015 | 20:48

  Skønhed er utroligt. Jeg tager notat om foråret helligdage, men nu alle juletræer og nåle

  27. december 2015 | 21:13

  Tak, catherine

 • 20. april 2016 | 20:34

  Elegante blomster af papir. Jeg foretrækker dem, der er tættere på naturlige, men blandt fantasi er der gode eksemplarer.

  21. april 2016 | 09:46

 • 24. april 2016 | 20:10

  Et vidunderligt udvalg! Mange tak.

  24. april 2016 | 20:13

  Overhovedet ikke, Svetlana Look, der vil være mange flere samlinger

 • 4. maj 2016 | 16:32

  cool. : venligst :: venligst:

  4. maj 2016 | 17:53

  Meget glad

 • 19. maj 2016 | 15:28

  Tak! Meget nyttigt til dekorativt arbejde

  19. maj 2016 | 15:37

  Overhovedet ikke. Kom igen!

 • 28. oktober 2016 | 20:19

  Tak så nyttigt til skolen

  1. november 2016 | 17:42

  Overhovedet ikke.

 • 2. juni 2016 | 18:42

  : inlove :: inlove :: crazy :: crazy :: 3: 3 moey søster kunne godt lide blomsten stor

  2. juni 2016 | 19:53

  Meget glad

 • 20. juni 2016 | 14:40

  Cool og meget enkel! Mange tak!

  20. juni 2016 | 21:22

 • 11. september 2016 | 02:29

  Tak for valget! "Daler af dalen" mere som hyacinter.

  11. september 2016 | 4:50 pm

  Overhovedet ikke! Det er muligt, ikke alle farver lykkedes at finde ud af artens identitet))

 • 26. september 2016 | 20:41

  Dette er et rigtigt fund for en pædagogisk sparegris. Meget simpelt og smukt. Tak fra hele vores børnehave.

  27. september 2016 | 15:24

  Åh, hvor glad er jeg))) Tak for feedbacken, vil det være fantastisk, hvis ideerne er nyttige for dig og grupperne

 • 24. oktober 2016 | 21:59

  Tak for podborochku.

  27. oktober 2016 | 14:36

 • 19. november 2016 | 18:55

  Super. skønhed

  19. november 2016 | 19:33

 • 20. november 2016 | 19:37

  Jeg kunne godt lide Anastasia Skoryeva, flere blomster

  22. november 2016 | 11:59

  Tak for tilbagemeldingen! Måske vil der være flere samlinger, men ikke snart

 • 20. november 2016 | 19:39

  Især "Nameless9raquo; Jeg kiggede efter dem og fundet

  22. november 2016 | 11:59

  Jeg er meget glad for at du fandt hvad du ledte efter

 • 27. november 2016 | 10:18

  Hvilken skønhed er ikke vin! meget smuk.

  Jeg lavede liljer i dalen for min mor! På dagen for mamy.Tochnee vil jeg nu gøre. Smuk meget meget meget

  Jeg ville have lavet en stor blomst, men jeg har ikke sådanne ting. :

  27. november 2016 | 11:11

  Tak) Nå er der mange farveindstillinger i artiklen, der er også nogle der ikke behøver nogen værktøjer

 • 27. november 2016 | 10:19

  Meget smuk, super, pandekage forkert pandekage også, så jeg vil have det

  27. november 2016 | Klokken 11:10

  Tak) Bare for dette formål er der master klasser

 • 28. november 2016 | 10:59

  Meget seje blomster. Denne lørdag for hendes mors dag giver jeg hende.

  28. november 2016 | 18:48

  Jeg vil være glad, hvis min mor kan lide det

 • 8. december 2016 | 03:18

  Jeg er helt vild, hvordan du gør alle behændigt og som et resultat ikke var for doven, og viste os i dag med sin datter laver aster, så køle det viste nemt, mange tak, min datter glad, og jeg er dobbelt)

  8. december 2016 | 10:41

  Det meste her er en samling af masterklasser af forskellige forfattere. Tak for tipet!

 • 11. december 2016 | 22:54

  og jeg vil forsøge at overføre den til voks i stedet for papir. Tak for hjælpen

  12. december 2016 | 09:54

  Jeg vil være glad, hvis ideer er nyttige

 • 15. december 2016 | 00:57

  God tid på dagen! Fortæl mig hvad papirer har brug for blomster (steg med snoet kant, 4 i 1: mælkebøtte, lyserød, aster, Daisy), og hvor kan man købe?

  15. december 2016 | 13:34

  Velkommen! De vil have brug for bølgepap, det kan købes i blomster- eller papirvarer.

 • 20. december 2016 | 21:53

  Mange tak, hjulpet!

  21. december 2016 | 20:47

  Overhovedet ikke.

 • 5. februar 2017 | 01:46

  Og så i morgen har min far fødselsdag, men jeg har ingen ideer.

  5. februar 2017 | 19:37

  Overhovedet ikke) Jeg håber, at ideer vil hjælpe)

 • 12. februar 2017 | 17:53

  Og er dine liljer i dalen (som hyacinter) lavet af almindeligt papir eller også bølgepap? Og på hvilken lim er det bedre at plante? På forhånd tak for svaret.

  13. februar 2017 | 10:15

  Fra almindeligt papir kan disse blomster derfor og lim, du kan tage en slags PVA

 • 13. februar 2017 | 11:15

  Jeg kunne godt lide det meget, især callas og roser.

  13. februar 2017 | 11:48

 • 17. februar 2017 | 23:13

  Smuk! En navngivet blomst (som du aldrig gav navn til) er som glemme-mig-ikke. Hvis du laver det lilla, så ser det ud som om det)))

  18. februar 2017 | 10:43

  Tak for hjælpen, måske så

 • 1. marts 2017 | 07:54

  Ikke anonymt, men Kusudama

  2. marts 2017 | 09:43

  Tak for afklaring, jeg vil rette det, når jeg kommer der)

 • 3. marts 2017 | 21:26

  Navnløs er meget lig en clematis blomst)

  4. marts 2017 | 10:23

  Tak, måske så det er)

 • 4. marts 2017 | 21:49

  Mange tak.

  5. marts 2017 | 11:40

 • 6. marts 2017 | 17:36

  Mange tak for min mor blomster fra papiret i lang tid på udkig efter endelig fundet. Det er meget enkelt og smukt at lave blomster. Mange tak for et sådant valg.

  6. marts 2017 | 18:27

 • 6. april 2017 | 18:59

  Meget nyttig masterclass, og blomsterne er fantastiske)) Her er spørgsmålet: hvordan man laver toppen af ​​den røde marigold? Det er ikke helt klart, hvordan det er helt fast der efter de første kronblade i punkt 3. Og så er hun så sej, jeg ved ikke hvordan man gør det

  7. april 2017 | 10:37

  Tak! Dernæst skal du blot tilføje nye lag, det samme som det første.

 • 17. maj 2017 | 19:45

  Jeg kunne godt lide alt og min datter. Du har en instogram stanitsa.hotelos ville også se live

  18. maj 2017 | 15:21

  Rada) Nej, jeg er ikke kommet der endnu

 • 23. oktober 2017 | 23:51

  Tak for den store hjælp. Astra, til efterårskuglen af ​​datter i haven, mest da

  31. oktober 2017 | 16:38

 • 24. november 2017 | 23:37

  meget meget smuk selv ønsker ikke at slukke. Bare et syn

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 + 4 =