30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Як зробити квітку з паперу

Sådan laver du papirblomster på forskellige måder

Hvor kom denne klasse fra, og hvad der er nødvendigt for at lave papirblomster

Håndværk lavet af papir - blomster lavet i oldtiden. Ægypterne lavede forskellige dekorationer fra kunstige blomster, selvfølgelig brugte de til deres skabelse og papir. I middelalderen blev sådanne håndværk dekoreret med templer. Og i det attende århundrede begyndte store virksomheder at blive skabt, hvor sådanne blomster blev officielt produceret. Derfor vidste selv allerede, hvordan man laver blomster fra papir.

Hvor kan jeg tilpasse papirhåndværk

Fra papirblomster kan du lave originale paneler og kompositioner, fordi de i langt afstand ikke praktisk talt afviger fra de levende. Flere blomster fra farvet papir er gode til at dekorere rammer af fotografier, kort, kasser til gaver og hatte. Meget ofte bruges de til udsmykning af festlige haller før fejring, værelser og festlige borde. Og sådan håndværk vil give hver person en festlig stemning og glæde.

Hvad er der krævet for denne sag

Sådanne håndværk kan gøre lige børn under din følsomme vejledning, og selv fra papir kan du oprette et rigtigt mesterværk. Du skal udarbejde sådanne materialer og værktøjer:

 • papir. Du kan tage det sædvanlige - hvide, som derefter maler, men det er bedst at tage farvet papir, bølgepap og crepe. Af det farvede papir behøver blomsterne ikke at blive malet med farver, og det vil spare tid;
 • hæftemaskine og lim;
 • tråde, scotch tape og saks;
 • akvareller og gouache;
 • pap, emballagepapir og originale bånd;
 • tråd, halm til cocktails, ampuller fra håndtag. Fra disse materialer vil du lave en stilk for en blomst;
 • perler, perler og rhinestones. De er nødvendige for at dekorere midten af ​​en blomst.

Men vi vil gøre blomster anderledes, og i hvert enkelt tilfælde skal du først og fremmest have papir og lim, og så se hvad du har brug for fra ovenstående liste. Dernæst vil vi fortælle dig, hvordan man laver en blomst fra papir.

Forskellige måder at lave smukke papirblomster på

Der er så mange forskellige måder at lave papirblomster på. Hver af dem har sit eget betingede formål. Overvej de mest populære måder.

Den nemmeste papirblomst

Denne snowdrop kan gøre selv børnene i førskolealderen og give den til sin mor den ottende marts. For selve snowdropen skal du tage et firkantet hvidt ark papir, dets størrelse er ca. 10 x 10 cm. Fold arket diagonalt og bøj dets hjørner. Det forbliver at indsætte blomsten på et blåt papir eller et postkort og afslut stenglen og bladene.

Forbered tæt rødt papir, en markør og lim med en saks. Hvis du undrer dig over, hvordan man laver en blomst fra papir i form af en rose, så er dine handlinger som følger:

 1. tegne en blyantspiral på papir og skær den med almindelig eller udtrukket saks. Når man bruger figurer saks, viser rosen sig at være smukkere;
 2. Prøv nu at pakke spiralens ender udad. Papiret kan blive lidt groft, men det er okay, det er endnu bedre - blomsten kommer ud mere ægte;
 3. vrid spiralen, så du får en rose. Vrid forsigtigt spiralen til enden, løsn straks strækningen;
 4. efter spiralens endelige drejning - fastgør den med lim. Nu skal du bøje den cirkel, der dannes i midten af ​​din rose, mens du skærer spiralen. Denne cirkel vil være bunden af ​​blomsten;
 5. dryp en smule lim på bunden og lim en rose på den. Din oprindelige ros er klar.

Skema for fremstilling af papirroser

Nu vil vi ikke lave en blomst med vores egne hænder lavet af papir, men en hel festlig buket. Forbered blødt papir i forskellige farver, nippers og saks, samt en vase, tynd wire og lim.

Lad os komme til at arbejde:

 1. på ledningen (den er beregnet til stilken), anvender vi lidt lim;
 2. den ene ende af tråden skal pakkes i en tynd strimmel af gult papir;
 3. tag det papir, hvorfra du vil lave blomsterknopper. Det kan være enhver farve. Fold papiret 12 gange og skær saksene med kronblade til dine blomster. Af disse skal du bygge en knopp;
 4. Påfør lim på to kronblade, og nu skal de være fastgjort til stammen på plads, indpakket i en gul papirstribe. Fold således alle kronblade i knoppen;
 5. Tag nu det grønne papir og pakk det med en blomsterstengel. For at få en hel buket, og kompositionen blev betragtet som komplet, skal du lave fem knopper. Klarblomster sætter dem i en skål, og du har en original papirbuket.

Eksempel på en festlig buket papir

Rosette lavet af bølgepapir

Det er bedst at lave blomster fra bølgepap, da det anses for at være det bedste og mest bekvemme materiale til arbejde. For stænglen af ​​en ros kan du finde en ledning. På et ark papir markere en cirkel, hvor du markerer spiralens kontur. Mellem drejninger er afstanden valgt på en sådan måde, at når du folder yderligere, får du en række smukke kronblade.

Skær en cirkel ud af papiret, og skær den derefter i en spiral. Spiralets ender skal være i samme linje på diametralt modsatte punkter i cirklen. Du skal kun folde ud af strimlen, som viste sig, knoppeblomst. På kanten af ​​strimlen anbefaler vi at lægge en solid lille genstand og derefter folde knoppen, som om indpakning af papiret i dette objekt. Glem ikke at give budet en slags "pragt". I den nederste del skal hele samlingen strammes med en tråd eller limes, ellers vil din blomst fra bølgepapent simpelthen spinde og forfalde.

Lav et ønsket antal blade til en rose fra grønbølgepapir. Tråden skal også pakkes i papir med grøn farve, og blomsten vil have en stilk.

Volumetriske blomster af papir er perfekte til at dekorere gardiner i en lejlighed, og en sådan blomst kan tilføjes til enhver sammen med en broche. Forbered et tyndt papir (en cigaret passer også), saks, lim og en ring til fastgørelse af båget. Du kan bruge en knap eller noget andet. Tænk på hvor meget du har brug for lag til blomsten, hvad bliver mere, jo mere får du produktet. Anbefalet fem til syv lag.

Kom ned til arbejde:

 1. Tilføj alle papirlagene sammen. Fra dem skar vi et rektangel ud, dets dimensioner er ca. 30 x 15 centimeter;
 2. skære lagene sammen i en flad bunke og gøre dem til et "accordeon", hvis folder er omkring to centimeter i bredden;
 3. fiks "accordion" i midten med en ring. Hvis du bruger en knap i stedet for en ring - reparer den med en tråd, og derefter vedhæft en knap til dette sted;
 4. du har en slags fan, den skal limes rundt. Lad din bulkblomst papir tørre i ca. fem minutter;
 5. løft forsigtigt det øverste papirlag op og begynd at komprimere det øverste lag af blomsten til midten. Sæt creasen bag folden og gentag disse trin med alle lag. Derefter er din papiroprettelse klar. Nu ved du hvordan man laver tredimensionale blomster fra papir.

Ordning om at lave en tredimensionel blomst fra papir

En meget stor papirblomst til at dekorere hallen

Sådanne håndværk er ideelle til dekoration af bryllupshallen, de er meget lette at vedhæfte og de vil ikke falme i hele ferien. Derfor vil vi fortælle dig, hvordan man laver en stor blomst fra papir.

 • farvet bølgepapir. Du kan også tage cigaret, crepe eller emballage;
 • klæbebånd dobbeltsidet, lim og sakse;
 • stang til håndværk. For en stang er det bedst at finde en træskinne, som du kan købe hos en byggebranche. Skær raken til den ønskede størrelse og gør spidsen lidt skarp;
 • blomstermønster. Du skal forberede det på forhånd, du kan finde en skabelon på internettet, hvor ordninger af blomster fra papir tilbydes eller laves selvstændigt. Mønstre er kronblade af en blomst, brochurer og dens kerne i henhold til de valgte dimensioner.

Først skal du udskrive (hvis du tog det fra internettet) og derefter skære skabelonen ud. Tilføj derefter papiret i flere lag, for en stor blomst skal der være 10-15 lag. Pin skabelonen til papir med stifter.

Dernæst skar vi blomstbladene ud af skabelonen. Den samme metode skal du skære arkene med kernen. Nu skal du strakke midten af ​​alle kronbladene lidt. Kronbladene limes fra kernen ved hjælp af dobbeltsidet scotch tape. De limede kronblade sættes på den modsatte side. Plant den færdige blomst med lim på stangen. Fra det bølgede grønne papir skal du skære en stribe i bredden af ​​en centimeter og pakke den med en blomsterstang. Ved bunden af ​​produktet lim en grøn papirblad og i enden af ​​stilken - spidsen af ​​den grønne strimmel. Nu ved du, hvordan man laver en stor blomst fra papir.

Stor papirblomst for at dekorere hallen

Papir blomster i stil med origami

Modest og farverige, blide og luksuriøse - eksotiske og almindelige feltblomster har altid været og vil være et symbol på skønheden. Mennesket ønsker altid at få et naturstykke for sig selv og gør derfor papirblomster. Hvis du ejer en origami teknik, kan du få blomster fra papir bare smuk. Kronbladene af en sådan blomst består sædvanligvis af et enkelt ark papir, og sådanne håndværk belyser den østlige opfattelse af enhedens harmoni, som udtrykkes i forskellige former. Origamiens teknik gør det muligt at skabe voluminøse og originale blomster, og de ser imponerende ud. Ordninger af blomster fra papir i stil med origami er meget, men hvis du gør dette for første gang - er det bedst at vælge den mest enkle ordning.

Tag et lille firkantet stykke papir. Størrelsen af ​​det kan være anderledes, alt afhænger af hvor meget af den rose du vil lave. Fold arket diagonalt to gange. Nu bøj hjørnet af den opnåede firkant til midten og mark midten af ​​afstanden til midten fra kanten. Tilslut det bøjede hjørne til dette center.

Du vil have en firkant med afkortede hjørner, fold den halvt to gange, og udfolder derefter arket. Vend midten af ​​hinandens sider sammen. Du skal have en interessant figur.

Nu kan du åbne kanterne af det produkt, du skal bøje til midten, og folde stryget og derefter udfolde det resulterende emne. De laterale vinkler er bøjet, og så genopfyldes de inde i den resulterende billet. Nu er vi nødt til at hæve de små trekanter, så der kommer et firkant i midten. Alle yderligere handlinger udføres udelukkende med denne plads.

Hvis du fortsætter med at spekulere på, hvordan du laver blomster af papir i stil med origami, så nu skal du bøje et lille firkant, rette lommerne og indad for at fylde emnet. Disse emner vil tjene som fastgørelser af budblomstrer af din rose.

Vend blomsten blank og på den anden side udføre lignende handlinger. Du får en ny interessant figur. Drej emnet over, og udfør alle ovenstående handlinger med den anden side. I sidste ende får du en skabelon til den fremtidige blomst.

Det øverste hjørne af skabelonen er bøjet over, og så i modsat retning. Kernens kerne kommer ud og det skal forsigtigt dyppes inde i billet og derved danner det. Fold figuren i et plan og glat bøjningslinjerne.

Derefter giver vi budvolumenet, mens vi begynder dets dannelse: du skal rulle det i forhold til midten. Især overveje dannelsen af ​​den korrekte form for rosenblad.

Nu skal knoppen presses, mens midten i den ene retning er snoet og kronblade - i den anden. Rosen roterer helt, for du spænder spidsens riller med dine fingre, ellers slår du uheldigvis din skabelse i stykker. Dit papirarbejde er klar! Det er værd at bemærke, at produktionen af ​​origami-teknikken af ​​en blomst lavet af papir i dette tilfælde ikke er beregnet til begyndere, men hvis det ønskes, vil alt vise sig.

Denne metode til foldning af en blomst ifølge origamiordningen er meget lettere end ovennævnte rose og bliver nødt til at arbejde mindre. Hvis du vil lære at lave dette blomsterhåndværk papir, så er dine handlinger som følger:

 1. Forbered et stykke papir 15 med 15 centimeter. Læg det foran dig, så det ligger opad i et mønster;
 2. fold arket på begge sider langs diagonalen, så dets kanter dannes nøjagtigt. Klik på folden, foldninger danner bogstavet X;
 3. Nu udfolder vi papiret. Fold fra venstre mod højre og udfolde;
 4. Dernæst skal du folde den øverste kant ned og til sidst skal rektanglet afslutte;
 5. helt nederst, hvor der er åbne vinduer, skub forsigtigt det øverste venstre og højre hjørne af arket. Foldet placeret i midten af ​​arket stiger, og alle fire hjørner skal dockes. Til sidst opnås en kvadratisk diamant;
 6. Juster diamanten. Se om der er vinduer på venstre og højre side. Drej nu diamanten 180 grader, vinduet skal åbne;
 7. fold nederst til venstre fra diamantens højre hjørner til den centrale ene fold, og i sidste ende skal der opstå en særlig kite. Vi vender diamanten og gentager alle handlinger;
 8. Vi vil arbejde på kronblade, de skal åbnes. Tag slangen til den øverste spids, træk og fold den til ¾ til bunden. Med dit indeks og tommelfinger presser vi på midten af ​​båget, blomsten skal have en fast foldning. Fremstillingsprocessen er ved at komme til ende, og du ved nu, hvordan du laver blomster i denne stil med dine egne hænder lavet af papir;
 9. forbliver alle de resterende kronblade på plads. Form dem som du vil. Du kan ændre deres position, hvis du laver blomsternes bund nær stammen;
 10. Saksets kanter. Almindelig eller skulpteret saks skal runde kanter eller gøre denticles på dem. Med afrundede kanter ligner dit håndværk et pansy, og udsmykningen af ​​kanterne med denticles vil gøre det til at ligne en nellik. Så du lavede en sådan interessant blomst papir med dine egne hænder.

Ordning af en enkel origami blomst fra papir

Som du kan se, at skabe papirblomster er en rigtig kunst, og du vil have meget tålmodighed, men det er det værd. Din blomst vil ikke være anderledes end at leve på afstand, og dine gæster eller slægtninge vil sætte pris på en sådan original håndlavet artikel. Og nu lykkes alle hjemmehåndværkere, du ved, hvordan man laver blomster ud af papir med egne hænder, og succes afhænger af lyst og fantasi.

Meget smuk roset af bølgepap)) Jeg gjorde et andet mønster, og det viste sig ikke så smuk)) Og jeg gør blomsterne af chokolade og crepepapir)) en volumetrisk blomster, jeg har samlet dem til en bold vendte japansk dekoration "Kusudama" Sådanne blomster der kræver 12 ))

Jeg kunne godt lide den festlige buket og den store festlige blomst: de ser stilfulde ud, men de er simpelthen lavet. Gerne gøre forskellige smukke ting med deres hænder, såsom buketter kan bruge til at udsmykke deres jule kostumer)) mange tak for idéen, vil det have meget praktisk, fordi snart ferien.

Meget nyttigt disse ideer om blomster i at skabe en gave til mors dag))

Kopiering af webstedsmaterialer er strengt forbudt!

Sådan laver du en blomst fra papir med dine egne hænder: En detaljeret beskrivelse af handlingene

For at bringe sommerstemningen ind i hjemmet, er det til tider nok at tilføje en almindelig ting til en blomst af papir. For eksempel vedhæft en fluffy pæon til gardinklip eller dekorér døråbningen med en blomsterkrans. Ser godt ud i vasebuketten, der passer til indretningen efter farve eller et panel på væggen. For at dekorere huset er der ikke nemmere end at lave en blomst papir med egne hænder.

For at lave en astra skal du klippe et par cirkler af papir. Jo større diameteren af ​​cirklen er, jo større bliver blomsten. Hver cirkel er foldet fire gange, og ved kanten er der skåret kronblade. Derefter limes cirklerne sammen i midten.

Hjertet af en aster kan dekoreres med gult papir, et stykke bomuldsuld eller en perle.

Branden er meget nem at lave, det behøver ikke engang lim, kun papir og sakse. I firkantede ark af appelsinpapir er der lavet 6 modstående slidser, hvilket gør midten uberørt. På hvert kronblad skal du klippe en lille hak. Jo flere sådanne emner, jo mere storslåede lyset vil vise sig. Alle de firkanter, der er stablet i en stak, trækkes sammen nøjagtigt i midten, og så dannes en blomst, der starter fra midten.

Lav en klokke lavet af papir til at dekorere en gave mor eller bedstemor til 8. marts endnu nemmere: du nødt til at skære så aflange trekanter som er nødvendige klokker og hver øverste kant af snittet for at få bølget linje. Endvidere er trekanten foldet som en kulechka, og kanterne limes sammen. Krympet kanter krølle opad til ydersiden, hvilket giver kalyxen form af en kop. Det er okay at holde stammerne i kernen. De kan fremstilles af en tynd wire, der er strung på den på en perle eller fra strimler af papir af anden farve.

Pyramideformet blomst, ligner den berømte Ivan da Marya også bare for at gøre: et rektangulært ark af papir er foldet ved den ene kant omkring 1 cm og den længste side skæres i tynde strimler. Så på striberne skal du tegne en skarp side af saksbladet, så vil de vride sig ind i ringene. Et langt rør snor sig ud af en stribe af grønpapir - det bliver en stamme. Lime den bøjede side af emnet, vind krøller på røret, forsøger ikke at forlade grønne huller. Blade til denne blomst er lavet af grønt papir. Rektangulært ark er foldet accordeon og trekantene skæres ud ovenfra. Udfoldning, bunddelen er klistret og stilken er tæt indpakket.

Det er meget svært at finde navne til blomster, der kan laves af bølgepap. Med dine egne hænder kan du hurtigt dekorere en flirtende hue eller gaveæske i stedet for en traditionel bue. For eksempel er valmue fra papir gjort som dette: ca. 10 kronblade dropformede er skåret. Den nederste del af hver lobe er komprimeret, og den øverste del er derimod strakt. Så såres en smule papir på den ene ende af ledningen i form af en kugle - det vil være kerne af blomsten. Omkring denne kerne sår kronbladene en efter en, lidt overlappende.

Vær opmærksom! For at få den resulterende valmue ikke at falde fra hinanden, bliver knoppen trukket nedenfra med en tråd eller et bånd, så glem ikke om dette øjeblik.

En anden instruktion til at lave usædvanlige farver. Til at begynde med skal du skære en cirkel ud af pap - det er den fremtidige base, blomsterkoppen. Derefter skæres kronblade fra bølgepapiret. De skal være mindst 10. I udseende skal de ligne en cirkel med en langstrakt hals. Hvert kronblad strækkes i den øverste, runde del og fra neden er samlet i samlingen. Jo flere fold, jo mere storslåede blomsten er. Kronbladene er klæbet til bunden i en cirkel, der starter fra yderkanten. I midten kan du indsætte en perle eller en rhinestone. Det viser sig en usædvanlig tredimensionel blomst.

For at beherske kunst af origami er det tilstrækkeligt at kunne folde papir langs foldene. Her er nogle ordninger, hvor du kan lave originale blomster i origami teknik.

Hvordan laver man masser af blomster fra papir med egne hænder?

Volumetriske blomster af papir, - fremragende dekorationer til hallen og værelset. Gør dem med egne hænder er meget enkel, nok til at vise tålmodighed. Du kan lave blomster af almindeligt farvet eller bølgepap. For at gøre dette er det nok at have de ordninger og skabeloner, vi tilbyder på hjemmesiden.

Master klasse til at lave dette håndværk af egne hænder kan begynde med valg af papir. Det kan være almindeligt papir med rød eller mørk orange farve. Hvis du kan finde en tosidet, bliver det endnu bedre.

Master klasse og trin-for-trin instruktioner om hvordan man laver en "lille blomst" med egne hænder vil se sådan ud:

 1. For at lave en "lille blomst" skal du som basis vælge et firkantet emne.
 2. Fold den i halve og gå sammen med hjørnerne.
 3. Sidevinkler er også foldet indeni.
 4. Drej derefter hjørnerne, så den dobbelte fold er synlig.
 5. Vi forbinder hjørnerne, så foldene er indeni.
 6. Vi lim flere af disse emner og få en blomst.
 7. Som et middel kan du bruge gnistre eller regn.

Flere sådanne blomster kan sluttes i en buket og præsenteres for dine kære. Hvordan ser denne blomst ud, se på billedet.

Master klasse, hvordan man laver en pion af papir med egne hænder, kan starte med det faktum, at du skal forberede et let A4-papir. Blomster kan laves i forskellige nuancer, som du kan lide, fra hvid eller lyserød til mørk rød. I sidstnævnte tilfælde er det bedre at vælge tosidet farvet papir. Sådanne blomster er egnede til at dekorere hallen og som et dekorativt element i rummet.

Master klasse og trin-for-trin instruktioner om hvordan man laver en pion med dine egne hænder ser ret simpelt ud:

 1. Ark papir foldet accordeon langs hele længden.
 2. Bøj den i midten og binde den med en tråd i midten.
 3. Forbered et par mere sådanne harmonika.
 4. Bind blankerne vinkelret på hinanden, overlejre et lag på den anden.
 5. Som følge heraf skal en storslået voluminøs blomst vise sig.

Hvordan det ser ud på billedet, kan du se her

Master klasse til at lave blomster med egne hænder kan gøres ved hjælp af specielle emner. Skabeloner og diagrammer til kunstige blomster i stort antal findes på hjemmesiden.

En trin-for-trin instruktion til at lave dine egne hænder vil se simpel ud:

 1. Udskriv skabeloner på printeren og overfør dem til farvet papir.
 2. Skær emnet.
 3. For at lave blomster med egne hænder er det nok at kombinere flere emner og fastgøre dem i form af en blomst.

Master klassen, hvordan man laver blomster ud af papir med sine egne hænder ved hjælp af skabeloner, perfekt til at gøre dekoration på væggen (blomsterne kan blive spændt på en tråd eller fiskesnøre og lave en blomsterkrans), kunstige buketter af tusindfryd, kameliaer og andre blomster med flere kronblade lige. Blomsterkrans vil være en glimrende løsning til hallens festlige udsmykning.

Sådan ser masterklassen ud med trinvise instruktioner og klargjorte blomster på billedet:

At lave blomster af bølgepap med egne hænder, er det nødvendigt at tage hensyn til materialets egenskaber. Et sådant papir i sig selv giver produktet et yderligere volumen, men for dens amplifikation vil der være behov for nogle tweaks. Vi vil gennemføre en mesterklasse, hvordan man laver en tulipan fra bølgepap.

 1. Skær et lille stykke bølgepapir af rektangulær form til størrelsen af ​​blomsten og lidt rundt om kanterne.
 2. For at kronbladet får en konveks form, kan den være lidt dæmpet (bare lidt, så papiret ikke kryber væk) og lægges på bagsiden af ​​tekoppen.
 3. Lad papiret tørre. Gør det samme med alle kronblade.
 4. Forbered stammen. Den kan fremstilles af en pind eller en tyk tråd indpakket i grønt bølgepap. Som et center og for at rette kronblade kan du bruge en speciel base i form af et halvcirkelformet net som i billedet.
 5. Kronblade af bølgepap bør fastgøres på en stamme eller på en base, så der ikke er huller mellem dem.

Sådan ser fotografiet ud som en trin-for-trin mesterklasse og en klar blomst

Mesterklassen til fremstilling af roser ligner meget på instruktionen om, hvordan man laver en tulipan selv. Forskellene vil være i form af kronblade og deres forberedende forberedelse.

 1. Forbered kronblade af bølgepap, hvilket giver dem form som en oval, udvidet på den ene side. Du kan lave små dentikler i kronblade med saks. Sådan ser det ud på billedet
 2. Hvert kronblad såres på en blyant langs længden og holdes i denne stilling i et stykke tid. Uden at åbne kronbladet, tag en blyant ud.
 3. At begynde at danne en rose er nødvendig fra de indre kronblade, som skal være mere foldet og tæt presset mod stammen. Fastgør kronblade viklet rundt om stilken med lim.
 4. Vi vedhæfter alle kronblade i et skakbrættemønster, hvilket gør dem gradvist mere udfoldede og bøjet udad. Kronbladets krumningsgrad kan varieres.

Master klasse, hvordan man laver blomster fra papir med egne hænder, i en forenklet form er perfekt til børnehave eller grundskole. Børn vil ikke kun udvikle fine motoriske færdigheder, men også æstetiske smag, for at vise kreativ interesse. Så kan blomsterne bruges til at dekorere klassen.

Du kan nemt holde en sådan mesterklasse hjemme. Det er kun nødvendigt at opbevare sakse, papir, lim og tålmodighed, og færdigheden kommer med praksis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 56 = 65