30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Як зробити годівничку

Mine dachas

Fællesskabet af gartnere og gartnere

Hvordan man laver fuglefoder til dine fugle

 1. Påkrævet tilstedeværelse af et tag. Det vil tillade at beskytte fødevaren, der sættes i den, fra en overflod af indskud, fordi hævelse, bliver det meste af det uegnet til forbrug;
 2. Hullet skal være bredt nok. Størrelsen skal være tilstrækkelig til at tillade mindst to fugle at trænge indad. Det er bedst, hvis der er flere huller;
 3. Materialet, hvorfra føderen skal produceres, skal nødvendigvis være modstandsdygtig overfor fugt. Ellers vil det efter et stykke blive helt ubrugeligt. At vælge det rette fundament vil gøre det muligt for bygningen at tjene mere end en periode.
 4. Indenfor eller udenfor skal der altid være perches, så fuglene kan placeres komfortabelt.

Suspender klare strukturer på steder, hvor rovdyrene ikke rigtig kommer. Det kan være træer eller buske, hvilke katte er problematiske at klatre, tage, huse eller vindueskarme på gaden. Det er vigtigt at sikre, at alle dem også er lukket fra vinden.

 • Letmalet boghvede;
 • Korn af forskellige typer;
 • hirse;
 • hirse;
 • Havregryn;
 • Stykker af kanin, svinefedt eller kylling;
 • Forskellige frø - græskar, solsikke, quinoa, vandmelon, hamp, melon, nælde, tistel;
 • margarine;
 • Nødder af forskellige arter;
 • Hakkede kogte æg;
 • Tørrede frugter og bær;
 • honning;
 • Kogte kartofler.

Alle disse fugle vil spise med stor glæde, så tror ikke, at nogle produkter forbliver uberørte. Om vinteren mangler fugle klart næring.

Af pap

At oprette en sådan struktur er meget enkel med børn, du skal bare hente en passende boks. Så til dette formål vil almindeligt karton ikke gøre, da de også hurtigt bliver værdiløse. Meget bedre, hvis de f.eks. Er fra saften. Sådanne kasser fra indersiden er beskyttet af et lag folie, hvilket betyder, at selv fugtning, de ikke vil opløses så hurtigt som de første.

Det er meget nemt at lave en "skov spisestue". Det vil være nok at skære store huller og efterlade en lille "grænse" nedenunder, hvilket vil gøre det muligt for fuglene at blive og ikke falde ud af kassen.

Sammen med dåse dåser kan du bruge plastik.

Jeg må sige, at denne struktur ser meget imponerende og interessant ud. Desuden kan hendes meget fugle bruges som mad, og det er selvfølgelig sjældent at finde. At binde et græskar, forresten, er bedst ved hjælp af et meget stærkt reb eller tråd.

Klassisk træfoder

En sådan spisestue til fugle med egne hænder giver mulighed for obligatorisk arbejde på tegninger.

Planer kan i væsentlig grad lette arbejdet, samt et værn mod risikoen for, at i stedet for en fryd for øjet og meget komfortabelt hus har noget akavet. Der er nok eksempler på feeders på internettet, men det er bedst at lave en tegning selv. Dette ville kræve et almindeligt stykke papir fra en notesbog, en blyant og en måleindretning.

Skissen skal oprettes omhyggeligt. Ud over hovedkomponenterne skal det også indeholde yderligere komponenter, så i færd med at arbejde ikke glemme dem.

 • Brædderne er 20 mm brede;
 • skruetrækker;
 • Monteringstape;
 • Krydsfiner 16 mm tykt.

Det sidste materiale kan også erstattes med plexiglas eller enhver anden form for byggemateriale, der ikke kan passere fugt. Den samlede struktur bliver ikke for tung, og det vil være meget bekvemt at placere på en gren.

På forhånd skal de dele af de dele, der går til sidevæggene, markeres. Hver af dem er vigtigt at måle forsigtigt for at opnå et jævnt design. Når markeringen er færdig, kan du skære de unødvendige dele ud. Tidligere anbefaler nogle mennesker at vedhæfte detaljer til en lille mængde lim, som vil distribuere dem korrekt. Når basen og sidedelen er klare, skal du fortsætte med at slibe hjørnerne af strukturen, så fuglene ikke kan få ondt på skarpe kanter.

Indenfor er det vigtigt at sørge for flere ikke meget store perches, da det vil være bekvemt for fugle at hænge på dem og samtidig hakke mad. Til dette formål er monteringsbeslagene perfekte.

Taget er bedst gjort gable, da det ikke vil samle fugt og anden nedbør. Hver halvdel af brættet er mere bekvemt at fastgøre til højderammen separat. Forresten kan du bruge møblerne loops, hvilket vil gøre det meget hurtigere at passe begge dele af taget. I dette tilfælde er det mere praktisk at fylde foderet, da det kun er nødvendigt at hæve det, hvis det er nødvendigt.

En fugleføder med egne hænder vil være meget mere funktionel, hvis den øverste del er lukket med plexiglas og i bunden kun efterlader et lille hul. Derefter vil fødeforsyningen være gradvis, hvilket vil give mulighed for lang tid ikke at se inde.

I sidste fase er det muligt at imprægnere det resulterende design med linolie, eller blot interessant dekorere.

Wicker spisestuen er i stand til ikke kun at være en god vinter hjælp til fugle, men også at dekorere haven. Det vigtigste er, at der ses i forhold til vævningsproportioner. Vinen bør placeres meget tæt, da den kan svække noget, da fugtigheden påføres. For en længere service kan wicker troughen være lakeret for at beskytte den mod forkølelse.

Meget interessant måde at skabe uafhængige hængende steder til mad. Det er således nødvendigt at tage et stykke pap, at rulle den i et rør med en diameter på 5 cm og efter vanding den resulterende rulle af en tilstrækkelig mængde af en konventionel papir lim, dyppe den i forblandingen, som er beregnet til at spise fugle. Det kan være knuste nødder og frø og hirse, og krummer. En sådan struktur er meget praktisk, det er kun vigtigt at vælge en sådan lim, der ikke vil skade fjer.

Du kan i første omgang oprette en simpel stativ med et behageligt dæksel, der beskytter mod vinden, og det er allerede udstyret med konventionelle plastikbeholdere. Bare vær forsigtig i dette tilfælde, for om vinteren sker det ofte koldt. Derfor er det bedre at skrue dem.

Under føderen kan du endda justere en konventionel plastikbeholder. Det er kun vigtigt, at det er godt vasket og ikke udstråler skarpe lugte. For at gøre dette, skal du placere det på et sted, hvor de hurtigt kan eroderes efter vask og skæring af huller.

Appelsinskal kan også blive en interessant kapacitet til dette formål. Hæld selvfølgelig mad der hver dag, men selv en sådan konstruktion er bedre end intet overhovedet.

Feeders til fugle kan være helt forskellige, og du vil helt sikkert kunne vælge en, som du bare kan lide.

 • håndværk til sommerhus
 • , Dekoration
 • , Fodertrug

Kan du lide artiklen? Del med dine venner:

Det er muligt, at jeg ikke kunne tage alt i betragtning, måske blev noget savnet,

Du med noget var ikke enig eller ville gerne supplere mig, under alle omstændigheder -

Jeg vil være glad, hvis du forlader din feedback!

Fodertrug til fugle fra improviserede midler

Vilde dyr og fugle, der lever i naturen, kan ikke påberåbe sig, at om vinteren er det nogen vil hjælpe dem som præcis, hvordan deres tamme "brødre". Ikke desto mindre forstår mange mennesker dette og forsøger at yde al mulig hjælp under vinterkulden.

Omsorgsfolk forstår godt, hvor svært denne gang er for vores mindre brødre, siden allerede fra det sene efterår er det mange, der finder det vanskeligere at finde mad. Selvfølgelig er det ikke så nemt at hjælpe med dem, der lever i skoven eller i fjerntliggende områder, med alt det ønske. Men hvis du bor i en by, by eller landsby, så er alt i din magt. I dag vil vi tale om fuglefodere. Gør dem ret realistiske, og vi taler om at bruge improviserede værktøjer, gammel emballage og emballage, såvel som andre materialer, som under alle omstændigheder sandsynligvis ville være blevet kastet til dumpen.

Tegning fugl feeder

Forresten, ved at "vane" fuglene i deres fodring på stedet, ud over at føle at du hjælper dem og redder dig fra sult i en vanskelig sæson, får du en slags ekstra "bonusser": "

 • Fugle vil blive vant til dit websted og begynde at leve oftere på det og ved siden af ​​det. Således vil de konstant glæde dig over deres spil, forfængelighed og kvidre, og fylde det omgivende rum med vital energi.
 • Ganske ofte sker det, at fuglene i sommeren vender tilbage til dig en ejendommelig gæld, der ødelægger mange insekter og skadedyr, der lever i næsten enhver have eller grøntsagshave.

Træ er et pålideligt materiale!

I dagens artikel præsenterede vi et billede af en række valgmuligheder, der vil hjælpe med ideerne om, hvordan man laver en fugleføder med egne hænder. For at implementere projektet af en sådan feeder har du som regel ikke brug for komplekse designs og tegninger.

OBS venligst! Du kan fodre fugle ikke kun om vinteren, men også om sommeren, især hvis du bor i en dacha eller i et privat hus.

Før vi overvejer de grundlæggende ideer til produktion af foderblandere, lad os tale om nogle af funktionerne i materialevalg, samt de steder, hvor du kan hænge eller vedhæfte en sådan hjemmelavet konstruktion.

Udvælgelse af materiale og placering til installation

Før du vælger et sted for truget, vil det være meget nyttigt at lære de mest almindelige fuglearter, der bebor vores breddegrader.

1. Nuthatch; 2. pika; 3. lille modley spejl 4. hækling 5. Jay; 6. nødderækker eller møtrik 7. Bullfinch; 8. Voksninger 9. et almindeligt egetræ 10. Den dandy; 11. Siskin; 12. Fælles havregryn; 13. grøn blad 14. stor tit; 15. Blue-bellied titmouse; 16. Crested titmouse; 17. Titmouse-Moskva; 18. Long-tailed tit; 19. The titmouse.

Traditionelt betragtes det, at en fuglefoder skal have form af en slags hus, der ligner noget fuglehus. Og faktisk er en sådan konfiguration optimal for at organisere et sted til fodringsfugle. Overvej fordelene ved denne form:

 • Taket giver dig mulighed for at skabe beskyttelse mod regn og sne.
 • En sådan konstruktion, lavet af krydsfiner eller træ, er stærk, holdbar og pålidelig.
 • Det ser ikke ud til at være fremmed, da vi taler om landskabsdesign og ekstern appel af hele webstedet.

Ikke desto mindre bør vi ikke begrænse os til denne form alene, men også til, at kun træ kan bruges som materiale. Faktisk kan både konfigurationen og materialet være helt anderledes.

Det vigtigste er, at føderen overholder de grundlæggende krav:

 1. Materialet, hvorfra føderen er lavet, skal være stabil og ikke deformere med tiden. Med andre ord er et fuglehus fra en pap eller lignende værktøjer til rådighed for ham - ikke godt. Det kan simpelthen ikke modstå de vanskelige vejrforhold: regn, slør osv.
 2. Samtidig kan du i en ekstrem lejlighed lave en lille feeder fra en pakke juice eller mejeriprodukter (kefir, mælk osv.). Tetra Pak og lignende papemballage er meget mere end konventionelt pap, der er tilpasset fugtighedens påvirkning. Ikke desto mindre kan sådanne mønstre ikke tilskrives holdbar. På den anden side er de ret egnede som en midlertidig løsning, som under gunstige omstændigheder vil kunne tjene dig gennem hele sæsonen. Samtidig er det nødvendigt at forstå, at føderen fra mælkepakken kun er egnet til småfugle, da de store i det simpelthen ikke passer.
 3. Af det foregående afsnit, ved den måde, har vi følgende konklusion: materialet skal være stærk og bæredygtig, fordi det skal kunne modstå ikke kun efteråret-vinteren dårligt vejr, men også vægten af ​​fuglene selv, hvoraf nogle er ganske massiv. Af samme notat, at slid vil forekomme, herunder på grund af konstant udsættelse for deres kløer, da de vil tage, som regel i snittet åbning ( "vindue").
 4. Af den måde, da vi taler om et vindue, post (denne proces kan kaldes et hul, i virkeligheden, som du har lyst), så må vi forstå, at kanterne ikke skal stilles skarpt på, fordi ellers fuglene kan skade deres poter på dem.

Udover materiale såvel som produktionsteknologi er det nødvendigt at forstå, at det sted, hvor du installerer eller suspenderer fugleføderen, også er et vigtigt punkt. Så er det muligt at undgå installation i de steder, hvor fugle har svært ved at få adgang. Vi taler om tykke grene og andre lignende steder.

Derudover skal du være opmærksom på, at føderen var placeret på et sted, der ikke er tilgængeligt for katte, der vides at være fremragende jægere, i et stort antal mennesker, der bor i landsbyer, i hytter samt i hytter og arrays af private bygninger.

Tip! Placer føderen i et åbent rum, på steder, der er velmærkede for fugle.

Lad os se på de grundlæggende ideer om, hvordan man laver en fugleføder med egne hænder og ser på de "levende" eksempler på hvor mange mennesker der har implementeret deres projekter. Feeders kan være mange, og mulighederne for deres fremstilling er utallige. Men de er alle lavet til et formål. Så her er de vigtigste typer af strukturer af denne art.

Dispenseren er en meget nyttig indretning til fodring af fugle. Desuden kan flasken suspenderes lodret "på hovedet"

At lave et sådant design er ret realistisk og uafhængigt. Der er ikke behov for at have nogen specifikke færdigheder eller viden. Som regel anvendes der med sådanne værker brugbare eller unødvendige brædder, stykker af logs og mange andre træelementer. På basis af et bord eller finer er hovedopgaven at have en stærk forbindelse.

For resten kan træfuglfoderere ikke kun bruges til fodring af gårdspladsens fugle. Lignende designs anvendes også i kyllingekopper, når de fodrer høns og andet fjerkræ. Men det er, som de siger, en helt anden historie.

Et sådant design kan laves af sig selv hjemme. Til dette behøver du ikke nogen specielle værktøjer eller betingelser. På samme tid skal du selv finde tegninger af feedere. På den anden side kan du tegne en tegning med dimensioner selv, fordi intet særligt vanskeligt i sin udvikling - nej. For yderligere ideer anbefaler vi at du læser billederne og eksemplerne på færdige værker.

Denne type konstruktion, hvis jeg måske siger det, "migreret" fra landbruget. En af hovedfordelene er, at det tillader at udelukke "diskrimination" af andre fuglearter af andre. Du selv har måske bemærket, at ofte flok af nogle fugle, såsom spurve og bryster, det indtager en fornem placering i nærheden af ​​mad (frø, krummer brød, korn, korn, pind, etc.), eller endda i truget og søger for at forhindre andre fugle i at nå en sådan værdifuld ressource.

Derfor er en vigtig opgave at begrænse det område, hvor fjærede venner kan fodre. Derfor kan selvfremstillede bunkerfodere i sådanne tilfælde være nyttige, også kendt som anti-corks.

Feeders fra plastflasker

Feeding canister er også en god mulighed

Denne type konstruktion er ekstremt enkel, så alle kan gøre det, herunder børn. For at gøre det behøver du kun at skære et eller to huller i flasken for at hælde fuglens mad og faktisk for at fuglene kan komme ind. Selvfølgelig skal du være forsigtig, da hullerne skal være så plan og symmetriske som muligt.

Interessant! Hvis du har tid og lyst, kan føderen desuden være dekoreret med naturlige materialer, eller du kan sætte påskrift.

Lad os se nærmere på funktionerne i arbejdet i nærværelse af flasker af forskellige mængder. Faktum er, at de hyppigste kildematerialer i sådanne tilfælde er:

Så hvis du bruger den første mulighed, kan du vælge to typer design. I det første tilfælde handler det om at lave huller på begge sider af flasken. De kan have forskellige former: runde, rektangulære eller firkantede.

I det andet tilfælde kan du lave et specielt visir, der dækker hullet og beskytter det mod sne. For at gøre det, skar du bare et U-formet hul, der forlader den ene side (den øverste). Derefter bøjes denne del af flasken opad og danner dermed en ejendommelig visir. I øvrigt kan dette også gøres på begge sider.

For større bekvemmelighed af fugle kan du lave to små huller under hovedåbningerne og sætte en lang pind ind i dem, som de kunne sætte sig ned, inden de kom ind. Med hensyn til den nederste kant af hovedhullerne er det ønskeligt at klæbe det med tape eller tape i flere lag for større sikkerhed. Også egnet stofklæbende gips. Foderet fremstilles således for hånd fra plastbeholdere med relativt lille volumen.

Endnu lettere er at lave en feeder fra en 5-liters flaske. Faktum er, at væggene ofte er lige, hvilket gør det muligt at skære et mere jævnt hul. Plus, i denne kapacitet er der placeret flere frø og en smuldret brød, og det er mere bekvemt for fugle at flyve inde. Til fremstilling skal du have en kniv eller et stærkt par saks.

Et specielt design vil hjælpe med at holde skinken fra frøene og rester af krummer

Hvis plastflasken bliver fastgjort vandret, så kan hullerne skæres i stedet for bunden og nakken. Hvis du planlægger at rette det lodret, kan du klippe 2, 3 eller endda 4 huller fra forskellige sider, hvis du arbejder med en flaske, der har et firkantet eller rektangulært tværsnit. Dette forresten tillader dig samtidig at flyve og spise flere fugle på en gang. Til runde flasker kan du skære 2-3 huller. Forresten, på basis af en stor flaske på 5 liter og derover kan du også lave en bunker.

Til noten! Det er ønskeligt at skære huller i en højde på mindst 5 cm fra bunden, du kan lidt mere.

Fastgjort en sådan feeder er ganske enkel: Du kan binde det enten ved nakke eller ved håndtaget, som er en integreret del af låget, ved hjælp af garn eller tynd wire. Dette er, hvis vi taler om vertikale indstillinger. Med den vandrette fiksering er det bedst at lave 2 parallelle små huller (de kan være lavet med en kniv eller en anden skarp genstand), der passerer dem en wire eller et reb, som er nødvendigt til fastsættelse.

Gamle metal dåser kommer også til nytte

Under alle omstændigheder er denne mulighed meget overkommelig, da praktisk taget alle har til rådighed unødvendige 5-liters flasker vand. Eksempler på billederne viser forskellige muligheder for, hvordan dette kan gøres.

Foder til fugle fra pakken fra mælk eller saft

5 minutter - og den nye foder fra pakken fra saften - klar

Kasser med saft eller mælk er tilgængelige for alle. Som regel kaster vi dem væk. Produktionsteknologi er ekstremt enkel og ligner på nogle måder den forrige (med plastflasker). Så hvis du ønsker at lave en fuglfoder fra en pakke saft eller mælk, kan rækkefølgen af ​​dine handlinger være som følger:

 • Vi planlægger fremtidige huller ved hjælp af en pen, markør eller markørpen.
 • Skær dem forsigtigt ud ved hjælp af en saks eller en skarp kniv.
 • Vi lim den nederste side af åbningen med tape eller klæbende gips.
 • Lav små huller til reb eller wire øverst på posen.
 • Suspender den resulterende arkføder til en trægren, lilla eller andre steder.

Den nemmeste og hurtigste løsning fra pakken er fra mælk

Forresten, i en række tilfælde kan du lægge det på bunden eller lægge vægt på det i form af et murstenfragment eller noget lignende. Dette vil minimere wobble i tilfælde af en stærk vind. Dette gælder ikke kun for papirkasser, men også for plastflasker.

Husk! I nogle tilfælde kan du vedhæfte føderen til væggen.

Forresten er fugleføderen fra skoeskassen ligeledes færdig. Selvfølgelig tillader det, at det er lavet af pap, at gøre en sådan feeder holdbar. På den anden side er en del af æskerne lavet af et tilstrækkeligt stærkt og fugtbestandigt pap. Derudover kan du også klæbe pap med tape, hvilket yderligere øger beskyttelsen mod virkningerne af dårlige vejrforhold. Dette vil gøre det muligt at forlænge feederens levetid til en vis grad, selv om det under alle omstændigheder ikke vil være så holdbart som dets modstykker fra træ, pap og endda plast.

Selve fremstillingsteknologien er ekstremt enkel og kræver ingen specielle instruktioner. Du skal bare lave de nødvendige slidser på siderne af kassen, og lås også låget. Dette kan også gøres med scotch tape.

Du kan også bruge glasflasker

Selvfølgelig er alle disse typer feedere de mest almindelige og populære. Ikke desto mindre er det fornuftigt at fortælle om alternative muligheder. Den første af disse er et trug lavet af et porcelæn.

Forresten! Fra retterne kan du lave en drikkeskål, som også er meget vigtig for fugle.

Sådanne originale produkter fra en kop og en tallerken er lavet. Hvis du tilføjer en dyb skål, kan du gøre både en mater og en drikkeskål. Nogle håndværkere gør fødefodere fra gamle spande, normalt plastiske. De viser sig at være store, hvilket begrænser mulighederne for deres installation, hvilket naturligvis er en vis ulempe. Fordelen er den samme: Størrelsen af ​​et sådant produkt er ret stort. Dette giver dig mulighed for at hælde mere mad. Derudover kan flere fugle fodre på samme tid. Glem ikke styrken af ​​dette design.

Udsmykningen af ​​fuglens kantine er heller ikke den sidste ting

Blandt andre, mere eksotiske muligheder, kan det bemærkes, såsom foderautomater, lavet af græskar, fra produkt gitter, samt bare hængende komprimeret foder fuglene, der, som vi ved, blev oprindeligt bestemt til fodring af kæledyr papegøjer.

En interessant variant af to halvdele af en pakke juice

Selvfølgelig kan klargøringen købes i butikken eller bestilles på internettet. Men som praksis viser, har folk i de fleste tilfælde en tendens til at lave en fugleføder af egne hænder. Som vi ser, er der masser af muligheder. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Et særpræg er, at du i de fleste tilfælde som et materiale til produktion af foderstoffer kan bruge improviserede værktøjer: gamle kasser, beholdere fra drikkevarer, emballage, rester og meget mere. Eksempelbilleder:

De fleste mennesker, der bygger sommerhus, ved godt, at det ikke kun skal være et sted for arbejde og dyrkning af en afgrøde, men på samme sted, hvor man kan slappe af fra en travl by og nyde en smuk udsigt over naturen og stedet.

Vilde dyr og fugle, der lever i naturen, kan ikke regne med, at i vinter vil nogen hjælpe dem som deres domesticerede "brødre".

Hver af os elsker et smukt designet interiør. Dette engagement bliver især efterspurgt, når interiørløsninger påvirker det gode humør og glæden for vores kære og kære.

Enhver samvittighedsfuld ejer skal tage sig af hans kæledyrs komfort, styret af den berømte citat fra den lille prins: "Vi er ansvarlige for dem, der har tømt."

Før eller senere møder de fleste af os udfordringen med at købe nye møbler, herunder stole. Samtidig er det ikke altid fornuftigt at købe nye møbler til en ret høj pris, da vi kan genoprette de gamle stole.

 • Om projektet
 • annoncører
 • tilbagemeldinger
 • Site map

Henvisningen til materialet er kun tilladt, hvis der er angivet en aktiv indekseret kildekode.

Sådan laver du en fugl feeder

Fuglefoder - et godt tema, både for fjærede elskere og for opfindere af små arkitektoniske former. Hvordan man laver enkelt eller fancy bird feeder fra papkasser, fra plastflasker, fra dåser, fra en træbjælke eller skovl fra mayonnaise, samt fra en pakke til en kage og alt andet, hvad at fodre bryster og hvad spurverne spiser, se og læse, ideer flyver i luften og lander på denne side.

Den mest dejlige og smukke "cafe" til fugle

1. Brug en farvet kniv til at skære flasken på to steder i overensstemmelse med designet. Hvilken bredde af en strimmel at klippe, se her er der ingen nøjagtige størrelser.

2. Se på billedet nedenfor. Du kan klippe en bredere strimmel, få en mere squat figur, skære mindre - produktet bliver højere.

3. I bunden af ​​flasken skæres et hul til plantefugle som vist på billedet. Glem ikke at gå langs kanten af ​​vinduet med en rød-hot kniv for at smelte klippet og gøre det ikke skarpt. Fuglen vil sidde på kanten af ​​vinduet poter og bør ikke skæres.

Så at fuglene ikke skærer deres ben

Mal bunden af ​​flasken med akrylmaling.

4. Når malingen tørrer, lav to huller med et hulpunch (eller varmt negle) nederst på flasken på begge sider af føderindløbet i samme afstand.

Puncher gør hullene neater end negle

5.Symmetriske huller skal laves og i den øverste del af flasken, i disse huller vil der være et garn, med hvilket flaskernes øvre og nedre dele vil blive tilsluttet og denne skønhed vil blive suspenderet.

Forbind bunden og toppen af ​​strukturen med en garn

6.Tæt toppen af ​​flasken og korken glemmer ikke. Lad tørre.

7. Garnet bliver revet i henhold til ordningen:

Garnet forbinder topens og bundens bund, og knudepunkterne trækkes op gennem hullet i korken

8 Tag et hul i korken, tag knastene og træk de to ender af garnet gennem møtrikkerne gennem hullet i korken.

Klem garnet gennem hullet i korken

9Decorativ del. Lav yderligere huller, som vist på billedet, på bunden og øverste dele af flasken, og fastgør stykkerne med dekorative nitter. Dette vil desuden konsolidere detaljerne og give udseendet af en "branded thing".

Huller til nitter

Juster nittehullerne i bunden af ​​produktet med de samme huller i toppen

Nitter er specielt udsmykket

10 Lim pistol silikone lim limbuer med knapper.

Bue med palmsnor af raffia

Og fra sådanne flasker ville også sjove fodere være kommet ud.

Mignon feeder

Enhver papkasse med udskåret hul, suspenderet og fyldt med mad, er en mater. For eksempel er en kasse med rafaelo eller kasser fra nytårs børns gaver, som i hvert hus ophobes i overflod efter nytår.

Vi bruger pakker fra mælk, vi male og dekorere med knapper og kviste. Vi limer med en limpistol silikone lim. (Jeg købte mig selvklæbende pistol i en bygningsbutik, det var 3 gange billigere end håndlavet).

Foder fra mælkeposen med knapper Feeder fra en papkasse Boks af Raffaello Nyår gaveæsker

Forresten, hvis der ikke er nogen balkon, men kun et vindue, vil kartonanordningen være nyttig, det vil ikke bryde vinduet, når du slipper det ud af vinduet på vindueskarmen. Jeg er bare bange for, i dette hus er naboer ikke glade for at fodre duer i nærheden af ​​biler. Det ville være nødvendigt at lave et hul i kassen lille, så duerne ville ikke være i stand til at foder på vindueskarmen, men brynene ville skrække frem og tilbage og glæde barnet og killing med deres uro. Og trods alt det er kedeligt at se på dove røven, der stikker ud af kassen.

Pigen hænger materen ved vinduet (så meget indsats, men kun døvens røv er synlig).

Fuglburer lavet af dåser

Banker til børns blandinger er meget behagelige for fugle.

Hvordan man laver feedere fra dåser fra kaffe, se videoen.

Lauren Martin, en fransk gartner, arrangerede en hel mangerhave.

Den enkleste hjemmelavede fugles spisestue, der giver mulighed for at fylde en fuld flaske frø, da et lille hul ikke tillader frø at spildes ud.

Den enkleste fugleder

Det gør vi i henhold til ordningen:

Sådan laver du den mest enkle føder fra en plastikflaske At gøre simpelthen

Fra andre improviserede materialer.

Fra pakkerne til kagen.

Tortilla til bryster

Ideen om en træbar

Ideen om en fuglbar

Fra plastikspande til mayonnaise.

Spand til fugle1 Spand til fugle2

Det er ret svært at gøre, men udsigten er meget økologisk.

Fra hele kokosnød.

Kokosmater

Når ferien er forbi og kokosmælken bliver spist, vil kokosens kapacitet blive fyldt med simpel mad i form af solsikkefrø, og den eksotiske restaurant bliver til en budget kantine.

To muligheder for en teknologi:

Hvordan og hvor skal man fodre.

Dette er faktisk et vigtigt spørgsmål. Vi lever trods alt blandt mennesker, og vores interesser eller interesser hos vores fjærede venner bør ikke være i konflikt med interesserne hos dem omkring os.

Hvis kulden af ​​fugle, som vi privatiserer for os selv på et vindue eller en balkon, regelmæssigt falder på de nederste balkoner eller på vores naboer biler, forventer problemer. Og har vi brug for det?

At løse dette problem er simpelt. Det er nødvendigt at kende flere ting.

1 Doves fodre kun på jorden, væk fra biler parkering, altaner og vindueskarme til due ekskrementer ikke forårsager skade på os og vores naboer.

2 Sparrows, i modsætning til bryster, ikke flyve væk, så snart de tog maden, de sidder på samme sted, hvor der er mad og kakao der og kaste skallerne af frøene der. Sæt sådan en fin fyr på kanten af ​​flasken eller aborre, tager frøene, peber og smider skallene tilbage i frøene eller i nærheden. Han croaks, scab, alt rundt. Brysterne er bange for ham og venter, sidder på grene ved siden af ​​ham, når han er sygeplejerske. Derfor bør beholderen med frø hænges langt væk fra husets mur,

1. I det mindste som mine naboer gjorde, så kig på videoen.

Det afgjorde Jurok, vi har dem dvale. Disse fugle som spurve, de sidder indtil naedyatsya bryster og forsøge ikke at lade og titmouse flyver op, frø og tage på en gren - et frø fra en frø hakke.

2. Eller placér det inde i altanen, så du kan rydde op for dine gæster.

Trug på balkonen Sinichki elsker bacon Alvorlig feeder Sinichka på skråningen af ​​vinduet Vi fastgør trug med dowel Foder med låg er meget praktisk til påfyldning med frø "Hleboprovod"

Barnet der bor i dette hus kaldte denne konstruktion en "brød-og-smør"

At fodre bryster egnede ristede solsikkefrø, usaltet svinefedt, fedt, nødder (hakkede, med bløde kød, for eksempel valnødder) og eksotiske option -raspilenny kokosnød ophængt på en snor.

Hvad kan ikke gives til fugle

Du kan ikke give saltede fedtstoffer, stegte frø, røget produkter, rugbrød.

Sinichki vil ikke spise nogen boghvede, hirse eller ris.

Men spurvene vil spise både hirse og knuste korn og rosiner.

Af den måde vil bær af vilde druer (gylne druer) også på din altan tiltrække fugle. Alpine daw kommer til os, se videoen i slutningen af ​​artiklen.

Behandler fugle

Salo kan simpelthen hænge på en snor eller skæres i stykker og lægge i en grøntsagsnet, jeg har på min foder, som også er et observationsdække til mine katte om sommeren, lavet dette design.

Skiver af fedt fastgjort på et gitter

Salo og solsikkefrø - en foretrukken og simpel behandler

Med smeltet fedt hældes ikke kun frø, en sådan blanding som i dette "hjerte" kan laves af dig selv (se instruktionerne nedenfor), eller du kan købe fugleføde i en dyrehandel.

Giv en god frost og hæng i skyggen Salo kan simpelthen skæres i skiver og sætte i grøntsagsnet

Knust i en morter, vandmelon frø, korn, korn majs, hvede, blandet med solsikkekerner, ekspanderet i forme, at sætte sig tilbage rebet, for som så vil være muligt at hænge en fest og hæld smeltet bacon. Lad det fryse i frosten.

Form de dyppet i varmt vand og tag den frosne behandler ud, forsigtigt trække strengen.

Hæng i kulden i skyggen.

Og nu, efter arbejdet, kan du nyde muligheden for at observere fuglens uro uden for vinduet.

Kære venner! Jeg læser altid gerne dine kommentarer. Skriv om dine indtryk og ønsker, fordi det hjælper webstedet til at blive bedre og mere interessant. Og hvis du vil takke for artiklen, kan du gøre det meget enkelt - klik på knapperne på dine yndlings sociale netværk, del artiklen med dine venner.

Oh! Vi har også en feeder fra de tilgængelige midler. Det er mørkt nu, jeg kan ikke tage et billede ...

Meget smukke feeders! Det er en skam, jeg så kun i slutningen af ​​vinteren. Sørg for at dele i sociale netværk. Jeg har mange ornitologer venner.

Galina, "Share" -knappen skal gøres større eller endog næsten ikke fundet den.

Det er virkelig nemt at lave en feeder fra improviserede materialer. Og for en person med fantasi kan du gøre dette fugleelement til et kunstværk. et fremragende udvalg af interessante feeders du er kommet ud!

Meget cool, når der er mennesker, der bryr sig om vores yngre brødre.

Ja, Lyudmila og fuglene nyder og nyder.

Tilføj en kommentar Annuller svar

Ved at indsende nogen formular på webstedet accepterer du privatlivspolitikken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 1 =