30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Як вишивати хрестиком

Sådan broderes et kryds korrekt, trin for trin fotos. Broderet krydsøm - video og diagrammer til begyndere

Nålearbejde bliver nu populært blandt unge - især korssting. På denne måde er det nemt at dekorere sko, tøj, tilbehør eller bare lave et billede, som kan hænge på væggen. Der er mange anbefalinger og lektioner på internettet, hvordan man lærer at brodere et kors. Til dette er der kun brug for værktøjer og kredsløb. Ved ikke hvor man skal starte? Brug instruktionerne nedenfor for at lære at brodere et kryds fra bunden.

Hvilke materialer og værktøjer vil være nødvendige?

Tekniske fremskridt gør det muligt at lære om sådan gammel kunst som tværsømning, ikke kun fra min mor eller bedstemor, men også gennem videoundervisning ved hjælp af billedskemaer på internettet. Før du starter håndarbejdet, forstå, hvilke materialer der kræves til dette. Det første du har brug for er lærredet. Dette er stoffet, som broderiet selv vil være. Der er flere muligheder at vælge:

 1. Lærred med et billede. Velegnet til dem, der lige er begyndt at blive bekendt med broderiets teknik, fordi det er lettere at oprette et billede på den færdige kontur. Desuden indeholder sætet allerede allerede de tråde, der skal bruges til hele processen. På et sådant lærred er det lettere at lære at brodere.
 2. Rent lærred. Dette stof er en væve af tråde med små huller imellem. Lerret på samme tid har en vis karakteristik - en koefficient, der angiver størrelsen af ​​fremtidige kryds. Fra dem afhænger af hvor mange tråde du vil brodere.
 3. Ensartet lærred. Bruges af disse kunstnere, fordi krydsene på stoffet er næsten usynlige, og hun selv er en kontinuerlig klud.

Den anden ting, der bliver påkrævet, er tråden. Bruges til broderi kaldes mulina, og de kan være:

 1. Bomuld - anbefales til tværsømning. Sådanne skur ikke og taber ikke farve med tiden, danner ikke spoler og bliver ikke sammenflettet.
 2. Uld - bruges mindre ofte, fordi de er mindre praktiske, selv om deres farve er meget lysere.

Det næste integrerede værktøj til broderi er en nål. Her er kravene mindre - det skulle have en afrundet spids, for ikke at gennembore stoffet og øjenhullet, som vil indeholde flere tråde. Derefter skal du købe en bøjle - et runde eller firkantet værktøj, der justerer lærredet. Består af 2 plast- eller trædele - ekstern og intern. Mellem dem og fastspændt stof.

Avancerede mestere i broderi bruger ikke hoops, men for begyndere bliver det en god hjælper. Kryds er mere glatte og pæne. Ud over ovenstående værktøjer skal du bruge de diagrammer, du vil brodere, og saks til at skære trådene. Den første kan købes i en butik, findes i forskellige magasiner eller på internettet.

Bestemt med broderiordningen, giver i første omgang præference for enkle muligheder med færre farver. Start med et bekvemt sted for dig eller det anbefalede øverste venstre hjørne eller midten af ​​billedet. Pass områderne på ordningen lidt maling over, for ikke at blive forvirret. Et vigtigt skridt er at rette tråden korrekt. Det anbefales ikke at lave knuder, fordi skønheden ikke kun er ansigtet, men også renheden - det taler om niveauet af færdigheder. For at fastsætte tråden kan du vælge en af ​​følgende måder:

 1. Søjlens metode. Den mest enkle og økonomiske, men kun mulig, når du arbejder med flere tråde. Tag en enkelt streng af lang længde, fold den i halve og indsæt de skårede ender i nålen. Gå ind i stoffet og efterlader en løkke på den forkerte side. Lav en søm og på den forkerte side trække tråden i løkken, stram og fortsæt broderiet.
 2. Under stingene. Træk bare tråden gennem et par sting.
 3. Små sting. Lav små sømme, hvor de senere er dækket med broderi.

Brug derefter den enkle instruktion, hvordan du lærer, hvordan du hurtigt broderer et kors:

 1. Forberedelse. Lay ud på skrivebordet alle de nødvendige værktøjer, giver god belysning. Broderi medfører konstant øjenstamme.
 2. Måling af væv. Brug skemaet til at bestemme antallet af kryds i vandret og lodret - dette er størrelsen på billedet. Tilføj dem 10 cm på begge sider, så billedet passer perfekt på stoffet.
 3. Vælg begyndelsen på broderi. Som nævnt ovenfor er det bedre at starte fra øverste venstre hjørne, så rækkerne går i orden, og broderiet fra venstre mod højre.
 4. Fastgørelse af stoffet. Tag bøjlen og hold den i det lærreds sted, hvor begyndelsen af ​​dit broderi bliver.
 5. Vælg en stil. Brug den traditionelle eller danske metode. Den første hedder engelsk og bruges hyppigere til lodrette rækker - det antages, at hvert kryds er lavet separat. Den anden måde består tværtimod i at udføre flere på hinanden følgende nedre sømme og derefter lægge de øverste i deres plads. Det er mere egnet til vandrette rækker.
 6. Broderi. Sæt tråden ind i nålehullet, lad halen stå på den forkerte side. Stik en nål i nederste venstre hjørne af det fremtidige kryds, træk det diagonalt i øverste højre hjørne. Fra den forkerte side indsætter du nålen i nederste højre hjørne. Derefter afslutter korset ved at træde i den øverste kant af den imaginære firkant. I den danske metode må du ikke afslutte korset, og gentage nogle få mere tilbøjelige sting, og derefter på samme måde gå tilbage og passere nålen i modsatte hjørner.
 7. Sikring af tråden. Efterlad en lang hale, lav et par små sømme under den fremtidige broderi eller stræk tråden under de eksisterende kryds.

Enkel korssting suppleres ofte med flere flere typer sting. De bruges til at give originaliteten til produktet. Generelt sondres de følgende typer sting:

 1. Kors. Det repræsenterer 2 krydsede sting overlejret hinanden.
 2. Halvcirkel eller maleri. Dobbeltsidet søm, udført i 2 faser. Fremadrettede sømme lægges, som er tilbøjelige i en retning. Tilbage fylde hullerne ved at udføre sømme, der vippes til den anden side.
 3. Fjerde søm. Det er halvt fra en diagonal af korset. Bruges oftere, når man broderer små buede detaljer af billedet. For at gøre dette skal du indtaste nålen i øverste venstre hjørne og holde dig i midten af ​​pladsen - så du får 1 ud af 4 ben fra "X".
 4. Tre kvart kors. Bruges også til at tegne detaljerne på billedet. Det repræsenterer en hel diagonal fra korset og en anden halvdel. For at gøre dette skal du lave et halvt kryds og en firepunktssøm.
 5. Omvendt søm. Det bruges til at brodere et lille mønster eller til at skabe en kontur af et færdigt mønster. For at gøre en sådan søm, er det nødvendigt at trække nålen fra den forkerte side og indsætte den i hullet til højre. Hold derefter nålen gennem hullet til venstre for originalen og stræk den gennem det samme på den forkerte side. Få en lige linje.

Video tutorials om brodering et kryds for begyndere

Det er aldrig for sent at lære noget håndarbejde, især hvis du har ordninger og trinvise instruktioner på hånden, hvordan og hvad du skal gøre. Smukke malerier opnås med seriøse motiver, der kan supplere dit interiør. Disse kan være vaser med blomster, for eksempel roser, hjerte på Valentinsdag eller endda ikoner for religiøse mennesker. Ikke ringere i skønhed og sting til børn. Dit barn vil være tilfreds med ethvert sødt lille dyr. For at udføre dette motiv skal du se på nyttige videoer med trin-for-trin instruktion, hvordan du lærer at smukt brodere et kors.

Detaljeret mesterklasse for begyndere

Fastgør tråden i begyndelsen og slutningen af ​​arbejdet

Hvor skal man begynde og hvordan man arbejder med ordningen

Enkle ordninger til brodering på cellerne

Hvis der ikke fandtes et billede efter din smag, skal du bruge et særligt program til at nedbryde det eller dele det i kvadrater selv ved at overføre billedet til grafpapiret. For nybegyndere anbefales det dog at vælge mønstre til broderi lettere for ikke at blive skuffet i denne kunst. Derudover er det værd at være opmærksom på antallet af farver - de skal også være lidt, fordi en nybegynder nemt forveksles i tråde. Fra enkle billeder starter du hurtigt og går til mere komplekse billeder, selv med perler.

At lære at brodere alle hemmelighederne i masterklassen med et kryds

Cross-stitch broderi er en af ​​de mest fascinerende aktiviteter. Faktisk er det sværeste i denne forretning at starte. For dem der kun tager de første skridt, er der mange lektioner. De indeholder endda billeder og videoer. Det virker dog stadig ikke som i billedet. Men så hvordan lærer man, hvordan man korrekt broderer et kors? Det er bare, at du ikke behøver at forsøge at dække alt på én gang. Lidt tålmodighed, og teknikken til brodering af et kors vil blive mestret.

For at forstå, om du er broderet med et kryds, behøver du ikke at købe hele sortimentet af butikken. Det er nok at købe det enkleste sæt eller et lille stykke lærred, trådfloss og mønster. Nogle needlewomen til begyndere i broderi med et kors anbefaler ikke engang at bruge en bøjle, da lærredet er ret tæt, og det er meget nemt at trække det. For at forstå, hvordan det vil være mere bekvemt, er det imidlertid ønskeligt at prøve begge versioner.

Nu kan du gå videre til broderi efter mønsteret. Det er ønskeligt at gøre det med det samme. Hvad betyder dette? Normalt for det første job falder valget på et lille billede. Derfor skal du ikke i første fase tænke på den ideelle side. Når alt kommer til alt vil ingen se det. Det er meget vigtigere at opfylde forsiden perfekt. Og det er ikke så enkelt som det ser ud ved første øjekast.

I praksis er brocheteknikken som følger med følgende. Tråd af en moulin trådes gennem en nål i to eller tre gange. I dette tilfælde er der ingen noduler på den. Tråden vil blive fastgjort lidt anderledes. Men hvordan man gør dette vil blive fortalt lidt senere. Nu lærer vi at brodere det mest almindelige kors.

I praksis ser det sådan ud. Tråden er gevind fra øverste højre hjørne til nederst til venstre, og et sådant halvkors gør det ønskede antal kryds i overensstemmelse med mønsteret. Så går tråden i den modsatte retning: fra øverste venstre hjørne til nederste højre. Så, hvis det er nødvendigt, gå til en serie højere eller lavere. Når segmentbroderi er færdig, kan du fastgøre tråden og passere den under sømmen.

Mere tydeligt kan du se, hvordan tværsømningen udføres, det er muligt i den næste video. I dette klip vises kun broderingsteknikken, men det er svært at lave de første trin uden et illustrativt eksempel.

Video: lær at brodere et kryds

Men for at brodere et billede på en sådan måde, at du nemt kan se tegningen fra undersiden, er det ønskeligt at lære at rette tråden korrekt. Oftest anvendes i denne forbindelse "loop" -metoden. Faktisk er tråden ved hjælp af dens anvendelse fastgjort af sig selv. Dette er let selv for nybegyndere. Så hvordan gør man det?

Fastgør tråden ved hjælp af "Loop" -metoden

Garnet med moulinet er gevindskåret på en sådan måde, at der kun er en lille løkke på forsiden. Så i en afstand på 2-3 millimeter trækkes nålen ud og passeres gennem venstre sløjfe. Godt strammet, og nu kan du fortsætte broderiet.

På et lille broderi broderi kan du også rette tråden som følger. Broder et par kryds, forlader spidsen af ​​tråden på den forkerte side og hold den. Derefter føres det ind i nålens øje og glider det lige under sømmen fra den forkerte side. Denne indstilling er god, når man broderer malerier. Men uanset hvor indersiden er synlig, er det bedre at bruge en løkkefastgørelse. Dette gælder først og fremmest, når du planlægger at brodere en serviet, duge eller tøj.

Perfekt tilbage

Selv for nybegyndere er det helt muligt at lave et produkt med en næsten perfekt underside. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at følge enkle regler. Men det er endnu en gang værd at nævne, at det ikke altid er hensigtsmæssigt at bruge tid og kræfter på sådanne arbejdsresultater, f.eks. Når man broderer malerier. Desuden øger den ideelle underside forbruget af trådfloss.

For det første skal alle kryds på forsiden udføres i en retning, og billedet eller andet produkt skal broderes fra bunden opad eller omvendt. Således kan du opnå ikke kun den ideelle side, men også at broderiet ikke trækkes til den ene side.

For det andet skal alt arbejde udføres uden knuder. Hvordan dette er gjort, er allerede blevet diskuteret ovenfor. I slutningen af ​​broderiet er resten af ​​tråden gemt under maskerne på den forkerte side. Det er meget vigtigt, at den mørke moulin fastgøres under mørket og omvendt. Den eneste undtagelse er, når det er umuligt. For eksempel, hvis du vil brodere et sort øje på et lyserødt ansigt.

For det tredje bør man ikke overføre tråden mere end 3-4 kryds, hvis man broderer segmenter af samme farve. Ikke alene vil sådan krydssting broderi være sjusket, det kan i høj grad øge trådforbruget. Ved brodering af kjoler eller duge, hvor du ved et uheld kan fange sådanne tråde, skal du forlade sådanne overgange. Højst 1-2 kryds i den ene side.

Video: Den perfekte forkerte side i broderi med et kryds

Cross-stitch store billeder

Efter at have masteret de første grundlæggende korssting, tør mange nålevenner at udføre mere komplekst arbejde. I stigende grad falder deres valg på billedet. Og det er ikke overraskende, at de kan dekorere deres lejlighed eller hus og nemt prale før familie, venner og kun bekendtskaber.

Selvfølgelig kan du brodere et maleri med alle de samme færdigheder, som du allerede kender. Men for at udføre arbejdet hurtigt kan du lære et par nye metoder. Jeg vil også gerne bemærke, at billeder af størrelser større end 25 centimeter på den ene side er ønskelige at blive broderet på tapestry hoops eller bare på hænder.

For at gøre det lettere at brodere i henhold til ordningen anbefales det at anvende "parkering" -metoden. Essensen af ​​det er, at rækkerne i billedet er broderet med det samme. Samtidig fastgøres alle nåle og tråde simpelthen, hvor broderi i næste række fortsættes. Det er meget ligesom parkering biler, ikke?

Men begyndere har et spørgsmål, hvad er det for. Når vi lærer at brodere, gør vi det i små job. Få farver, og derfor at blive forvirret og forvekslet er næsten umuligt. Men når store malerier er broderede, kan antallet af brugte muliner være over 50 stykker. Naturligvis er i dette tilfælde en fejl i beregningerne meget enkel, og du kan ikke straks bemærke. Som følge heraf skal du opløse en del af arbejdet. Som et resultat spildt tid og muligvis forkælet broderi.

I detaljer om, hvordan man broderer korrekt, ved hjælp af parkeringsmetoden, kan du se i denne video. Videoen viser meget klart fordelene ved dets brug, og også forfatteren påpeger nogle tricks og finesser.

Video: En lektion om kryds syning ved hjælp af "parkering" metoden

Men for mange, efter at mestre det grundlæggende, bliver det det andet skridt til at brodere ikke billeder, men servietter, håndklæder og duge. Og faktisk, hvis du bruger en tæt bomuld eller linned klud, det ligner meget lærredet. Derudover kan du for små servietter tage det sædvanlige til broderi.

Så hvor skal man begynde at brodere et serviet? For at gøre det lettere for det videre arbejde er det nødvendigt at markere konturer af det fremtidige broderi ved hjælp af en særlig markør eller en blyant. Du skal gøre det grundigt efter den valgte ordning. Det er muligt at forenkle opgaven lidt, hvis kanten er broderet, og fold den kommende serviet fire gange. Mål derefter fra midten langs kanterne den rigtige afstand med en linjal. Tegn en linje med en markør, og tilslut den derefter. Også beskæftige sig med de resterende parter.

Hvis serviet er fuldt broderet, så kan du gøre det samme som ved brodering af malerier. Faktisk er dette den bedste mulighed for begyndere. Det vigtigste er bare at sikre, at indersiden er perfekt. Det er, når vi lærer at brodere i små job, er denne færdighed let at træne.

Nu er det kun for at forstå, hvordan man syr en færdig serviet. For det første skal det nødvendigvis strækkes, tørres og strippes. Kanten kan behandles på to måder. Den første er velegnet til fuldt broderede servietter. Du kan simpelthen sy med en sutursøm, som også kan blive en del af indretningen. Og på grund af sin lethed er den velegnet til nybegyndere.

Til den anden mulighed skal du have en symaskine, helst med en dekorativ sømfunktion. Bøje kanterne på serviet indeni, agn og søm. Manuelt kan en sådan operation erstatte sømmen "nålen". Du kan vælge en hvilken som helst metode. Det vigtigste er at forstå, hvad det er for, og hvordan det passer ind i det generelle udseende af en serviet eller duge.

Måske er den sværeste del i brodering et kors dressing. Denne slags håndarbejde er absolut ikke egnet til begyndere. Du skal kunne markere stedet for fremtidig broderi, gøre arbejdet uden fejl og ikke trække lærredet. Her er prisen på fejlen for stor.

Så, hvordan man broder tøj med et kors? For det første forsøg er det bedst at tage en hård linnedklud, der tydeligt viser trådeets interlacing. Som i tilfælde af servietter afgrænser langsomt grænserne for fremtidig broderi. Til broderi tråd af mulina, er tøj også brugt underlag lærred. Så kan du blot trække det ud efter arbejdets afslutning.

Når man broderer et kryds, skal man se på indersiden. Her skal det være simpelthen upåklageligt. Og ikke kun fordi det bliver synligt. Under brugen vil uhårede tråde forstyrre, og iført sådanne tøj bliver simpelthen ubelejligt. Desuden kan du beskadige færdigsyet broderi på grund af dem. Derfor lærer vi at brodere med det samme. Det er meget sværere at omskole senere.

Begyndende nålevenner har et andet spørgsmål. Det du først skal gøre er at sy eller brodere. Det er dog værd at bemærke, at det er meget lettere at arbejde på et lille stykke stof end at vride i hænderne på en hel kjole. Derfor er det ønskeligt først at lave alle broderierne, stryge det og så sy.

Til inspiration kan du se følgende video, hvor needlewoman deler broderiprocessen af ​​hendes arbejde.

Hvordan broderes et kors? Regler for brodering af et kryds for begyndere

Nogen ser broderier som en kunst, nogen som en hobby, og for nogen er det en måde at aflaste spændinger på. Før du kommer i gang, skal du forberede den nødvendige opgørelse. Den omfatter: broderiramme, stof, nål, tråd, skema og ramme til designarbejdet. Du kan også have brug for en markør til markering af vævet. Det første vi ser på, er ikke, hvordan man korrekt broderer et kors, men hvordan man vælger lager. Dette arbejde skal jo jo være sjovt. Men kun arbejde med kvalitetsværktøjer vil give glæde af broderingsprocessen.

Det første du skal vide: Broderirammen trykker på stoffet. Derfor skal du prøve at omarrangere dem så lidt som muligt. Hver needlewoman bør ikke have en, men flere muligheder. Broderirammen med lille diameter er velegnet til brodering af små malerier. Og den store er til arbejde på broderi eller rushnyk. Du kan se træ og plastikbøjle. Hvordan man bruger dig, er et spørgsmål om personlig tilknytning.

Broder et kryds skal være på et specielt stof, der kaldes lærred. Når du vælger et stof, skal du overveje arten af ​​det arbejde, du vil udføre. Hvis det er rushnyk, så skal stoffet være passende. Til malerier er lærredet af helt anderledes kvalitet. Stoffet, der anvendes til brodering rushnyk, har et implicit udtrykt mesh. Takket være det herfra er det svært at skelne det fra almindeligt hør. Arbejde med det er ret svært. Derfor er det for det første arbejde bedre at tage et billede. Lærred, designet til broderimalerier, har et klart gitter. Dette forenkler arbejdet meget. I øjeblikket tilbyder producenterne et lærred, som mærkerne er lavet på. Dette hjælper for det første at arrangere broderiet i midten. Og for det andet kan du hurtigt finde det sted, hvor du var færdig med arbejdet for sidste gang. Hvis der ikke er nogen sådan markering, er det ønskeligt at gøre det selv. En særlig markør eller en simpel blyant vil klare denne opgave. På hylderne i butikkerne kan du se lærredet i forskellige størrelser. De angiver tætheden af ​​vævet. Jo mindre rutenettet er dannet af fibrene, desto sværere er det at brodere. Men arbejdet på et sådant lærred ligner malet.

Broder et kryds skal være en speciel nål, som er lidt anderledes end dens modstykke, der anvendes til syning. Dens formål er ikke at gennembore vævet, men at udvide fibrene. Derfor er kanten af ​​nålen til broderi ikke skarp, men afrundet. Et andet træk ved sådanne nåle er et langt øje. Dette er ikke tilfældigt. Det er ofte nødvendigt at brodere en tråd i flere tilføjelser. Og at fylde en sådan tråd i et lille øje er meget svært. Den sidste forskel på nåle til broderi fra dem der anvendes til syning er en kortere længde. Ligesom lærrednåle er forskellige fra hinanden i størrelse.

Det afhænger af kvaliteten af ​​trådene, der bestemmer typen af ​​færdig arbejde. Hvis tråden er af høj kvalitet, ligger den forsigtigt, har en glans og kaster ikke under vask. Et af de bedste på markedet er DMC. Disse er amerikanske fremstillet tråde. De har en silkeagtig tekstur og glans. Takket være dette ser det færdige arbejde elegant og rige ud.

Ordningen bør først og fremmest være praktisk. Vi må undgå to ekstremer: for stor eller for uberettiget en lille ordning. I det første tilfælde har du brug for en masse ledig plads. Efter alt skal kredsløbet konstant nedbrydes under drift. I det andet tilfælde skal du konstant beskære dit syn for at se på konventionerne. Der er sort-hvide og farveskemaer. Det er bedre for begyndere at bruge farveskemaer.

Rammen er den sidste berøring i udformningen af ​​det færdige arbejde. Det skal være enten kontrasterende eller sammenfaldende med broderiets farveinterval. Meget smukt udseende broderede malerier med et pas. Det er tilrådeligt at tage et billede under glasset. Det er bedre at vælge alternativet anti-glare.

Hvordan broderes et kors? Hver needlewoman har sit eget svar på dette spørgsmål. Der er dog uskrevne regler for kryds syning. Om dem og tale.

Når opgørelsen er valgt, kan du begynde at arbejde. Husk, broderi kan ikke lide at skynde sig. Til uerfarne piger anbefaler vi at købe et sæt. Det indeholder et lærred af den rigtige størrelse, et mønster og en tråd. På diagrammet er der nogle tips, der vil svare på spørgsmålet om, hvordan man broderer et kryds. Du skal kende dem. Også antallet af tråde, der anvendes til broderi, vil blive specificeret. Deres tal kan variere fra 1 til 4. Det afhænger af lærredets størrelse.

Når kredsløbet er blevet undersøgt, skal du omhyggeligt lægge trådene ud. I nogle sæt er trådene arrangeret i særlige arrangører. Deres udseende kan være lidt anderledes. Hvis du ikke har en sådan arrangør i det sæt, du har købt, kan du selv gøre det. Til dette skal du tage et pap og lave runde huller i den. I hvert hul tråder du tråde af forskellige farver. Arrangøren er klar.

Tag nu lærredet og arbejd stofsting med hånden eller på en symaskine. Du kan bruge farveløs neglelak, lim eller malingstape til behandling. Her afhænger alt af din fantasi! Hvis dette ikke er gjort, vil stoffet være satan under arbejdet.

En algoritme, der fortæller hvordan man korrekt broderer et kors:

 • bestemme midten af ​​lærredet;
 • hvis der ikke er nogen markering på lærredet, så gør vi det til en rød tråd, en blyant eller en markør;
 • vi klæder værket i rammen;
 • lav den første søm.

Stoffet i rammen skal være godt, og vigtigst af alt, jævnt strækket. Hvis lærredet strækkes svagt, kan krydsene opnås i forskellige størrelser, hvilket vil ødelægge udseendet af det færdige arbejde.

Evnen til at arbejde med ordningen er nøglen til succes. Som nævnt før er der ordninger af 2 typer: sort og hvid og farve. Lad os overveje hver enkelt af dem særskilt.

Hvordan lærer man at brodere et kryds på et farveskema? Det er et lille billede opdelt i små firkanter. Hver firkant svarer til et kryds. De kan desuden indeholde specialtegn. Hvert symbol har en bestemt farve. Deres betegnelse finder du i afsnittet "symboler". Sådanne ordninger er meget praktiske. De kan dog kun bruges, hvis antallet af farver, der anvendes i broderingsprocessen, ikke er meget stort. Tilstedeværelsen af ​​symboler, som nøjagtigt vil indikere farven eller farven på den anvendte tråd, vil lette arbejdet med farveskemaet noget.

Ulempen ved at arbejde med sådanne ordninger er en temmelig stor belastning på øjnene.

2. Sort / hvid ordning

Hvordan broderes et kryds i et sort og hvidt mønster? Efter at have åbnet en sådan ordning, vil du se et ark papir, opdelt i firkanter, i hvert af hvilke et symbol er placeret. Dette symbol angiver farven på den anvendte tråd. Hvis billedet viser en solnedgang eller en storm, er det usandsynligt at arbejde med et farveskema. Når alt kommer til alt bruges der i dette tilfælde mange nuancer af samme farve, som er vanskelige at skelne fra hinanden med det blotte øje. Ideel til en sort og hvid ordning. Og belastningen på synet, når man arbejder med en sådan ordning, er meget lavere end med sin farveanalog.

Hver needlewoman, der allerede ved, hvordan man korrekt broderer et kors, vil spørgsmålet om hvor man skal starte arbejdet reagere på sin egen måde. Der er 3 muligheder: Start fra midten, fra bunden eller øverste hjørne. Fra det første kryds skal man gradvist fylde hele lærredet. Når du starter arbejdet i centrum, er du garanteret at få et symmetrisk billede. Centret skal imidlertid broderes i forskellige retninger, hvilket ikke er meget praktisk. Når du broderer fra et hjørne, skal du vide, at dets valg afhænger af broderiets retning. Vælg den rigtige vinkel, hvis du udfører den første søm fra højre til venstre. Ellers skal du vælge det venstre hjørne. Vær sikker på at beregne, hvor centret skal være. At arbejde så elegant, kryds skal "look9raquo; i en retning.

Reglerne for brodering af et kryds for begyndere:

 • nålens størrelse skal svare til lærredets størrelse;
 • Broderiets retning bør være den samme;
 • Før du starter, skal du bestemme midten af ​​vævet.

Hvis vi snakker om broderi af malerier, vil de herrer, der allerede ved, hvordan man korrekt broderer et kryds i et billede, først og fremmest korrekt beregne kludets størrelse. Vær sikker på at tage højde for at 5 centimeter vil gå for at udfylde det færdige arbejde i en ramme.

Nogle gange broder broderi et par kryds i den forkerte farve eller tone. Hvis denne fejl er usynlig, kan den ikke rettes. Ellers skal du piske de kryds, der er blevet broderet forkert. Men sådanne fejl som den forskellige retning af broderi af kryds eller forskydningen, når brodering af symmetriske mønstre vil ødelægge udseendet af arbejdet.

Der er også fejl, der er meget vanskelige at ordne. Det sker, at håndværkerne gør for meget indrykning fra den ene side og som følge heraf er der ikke nok lærred fra den anden. En anden fejl, som er meget vanskelig at korrigere, er vævsskade. Hvis der blev brugt dårlige kvalitetstråde til broderi, kan de blive skuret under vask. Denne fejl kan ikke korrigeres på nogen måde.

Hver mester arbejder i sit eget tempo. Det vigtigste, der påvirker arbejdets hastighed, er antallet af tilladte fejl. Broderi processen kræver en stringent holdning. Hvis alt forberedende arbejde er udført korrekt, kan de fleste af de mest almindelige fejl du undgår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 5 = 4