30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Як намалювати квітку

Hvordan man tegner blomster (tegning af blomster)

Enhver person kan lære at tegne blomster ved hjælp af enkle trin-for-trin lektioner. Her er de mest detaljerede praktiske instruktioner om, hvordan man skildrer forskellige blomster.

Disse skrøbelige og smukke skabninger af naturen kan dekorere sig med ethvert mønster. For at afdække den skønhed af blomster, er det vigtigt at lære om funktionerne i deres proportioner at overføre formen af ​​kronblade og fløjlsagtig, korrekt arrangere alle dele af planten i rummet. Dette vil opnå et godt resultat, selvom du aldrig har været kendetegnet ved kunstneriske evner.

Hver række farver kan afbildes i form af knopp, åbnet eller allerede faldende blomsterstand. Ved hjælp af enkle trin-for-trin lektioner vil du mestre de vigtigste teknikker til at tegne disse sarte objekter. Her gives teknikker til hjælpelinjer og volumenoprettelse, som fuldt ud vil formidle blomsterens naturlige skønhed. Især effektivt vil tegningen se i farve, så vælg den lektion du kan lide og begynde at opfylde drømmen om at lære at tegne.

Hvordan man tegner blomster

Blomster kan ses i malerier fra mange kendte kunstnere. Malere så i sjælens farver, sammenlignede dem med mennesker. Derfor er disse malerier betragtes som skatte af verdens kunst. Priceless malerier skabt for over 100 år siden, kunstneren Vincent Van Gogh. Van Gogh skrev ofte blomster: grene af blomstrende æbler, kastanjer, akacier, mandeltræer, roser, oleander, tusindfryd. Blomsten, ifølge kunstneren, symboliserer taknemmelighed og taknemmelighed. I hans "blomster" malerier søgte Vincent nye farvekombinationer. I emnet "Iriser i den provencalske Jar" er der fire muligheder. Van Gogh selv skrev om dette arbejde på stadig liv: "En af dem - på en lyserød baggrund, hvor effekten er harmoniske og bløde takket være kombinationen af ​​grøn, pink og lilla toner. Den anden. Placeret på en mousserende citron-gul baggrund med andre toner af gul i en vase, skaber den effekten af ​​kontrasterende komplementære farver, der forstærker hinanden. "

Men de mest berømte er solsikker af Van Gogh. Denne blomst var kunstnerens favorit. Han skrev dem elleve gange. Alle nuancer af gult sollys skinner stadig liv med solsikker. Han skrev dem på forskellige baggrunde - blå, bleg malakit-grøn, lyseblå. Van Gogh ønskede at opnå en udstråling, en solskin af gul farve. Denne farvefavorit af kunstneren indbefattede glæde, venlighed, velvilje, energi, varme.

Vincent van Gogh havde et hårdt liv. Han var fattig, syg og ensom. Men hans "solsikker" synes at sige, at kunstneren i sit arbejde fandt lykke og glæde.

Det menes at det er særligt vanskeligt at tegne blomster. I hjertet af hver af dem ligger en bestemt geometrisk figur. Når du har forstået dette, bliver det lettere for dig at klare arbejdet.

Før du går i gang med tegning, praktiserer du på separate ark papir: med enkle blyantkreds cirkler, ovaler, spiraler. Sørg for, at hænderne er fri under drift. Klem ikke en blyant i knytnæve og tving ikke papiret (linjerne skal være lysegrå, ikke sort).

Hvordan man tegner blomster med børn i tidlig alder

Tag et ark papir eller et album, en blyant og en viskelæder. Spørg barnet, hvad han vil dekorere blomsten og forberede blyanter, markører eller male med en pensel.

Fortæl dit barn reglerne om, hvordan man arbejder med maling.

 1. Rens vand for at forberede og fugtige maling;
 2. blanding af farver til fremstilling på paletten (hvidt papir) uden at glemme børsten;
 3. dække overfladen af ​​baggrunden og tegnene i sammensætningen jævnt
 4. vask af børsten i slutningen af ​​arbejdet, lad ikke være i vandbeholderen og tør med en klud
 5. i slutningen af ​​arbejdet med maling, blyant i kasser eller blyant

Forklar til barnet, at du skal begynde at tegne blomsten fra midten, så løberne og stilken med bladene. I slutningen af ​​billedet fortsæt til farvning. Vis barnet hvordan man maler korrekt - det er umuligt, at slag eller maling gik ud over billedets overflade, ellers vil billedet ikke være pænt.

Hvis barnet ikke straks kan tegne en blomst, prøv ikke at tvinge den, men foreslå en anden måde. Ved hjælp af sporpapir kan du pakke en trykt eller malet blomst og derefter dekorere det.

Afslut lektionerne på et tidspunkt, hvor barnet har mistet interessen. Uanset hvad dit barn tegnede sig, vær sikker på at rose ham og hænge dit mesterværk på væggen, så barnet føles som en rigtig kunstner.

Send os billedet af det resulterende billede til e-mail-adressen. Angiv IF. barn, alder, by, land, hvor du bor, og din baby bliver lidt berømt! Vi ønsker dig succes!

Steg-for-trin instruktioner til den praktiske tegning af blomster, der hjælper med at dekorere postkort og vægblad til ferien den 8. marts.

Hvordan man tegner en kornblomst

Hvordan man tegner en kornblomst

Hvordan man tegner en kornblomst

Hvordan man tegner en klokke

Hvordan man tegner en tulipan

Hvordan man tegner en tulipan

Hvordan man tegner valmuer

Hvordan man tegner en valmue

Hvordan man tegner en narcissus

Hvordan man tegner en narcissus

Hvordan man tegner en narcissus

Hvordan man tegner en hund Rose

Hvordan man tegner en solsikke

Hvordan man tegner Iris

Hvordan man tegner Iris

Hvordan man tegner en mælkebøtte

Hvordan man tegner en kamille

Hvordan man tegner en Snowdrop

Hvordan man tegner en mimosa

Hvordan man tegner en krokus

Hvordan man tegner en lilje

Hvordan man tegner en lilje

Hvordan man tegner en gentian

Hvordan man tegner en Convolve

Hvordan man tegner en daisy

Hvordan man tegner en decembrist

Hvordan man tegner en vandlilje

Sådan tegner du en blomst

Sådan tegner du en blomst

Sådan tegner du en blomst

Hvordan man tegner en rose

Hvordan man tegner en rose

Hvordan man tegner en rose

Hvordan man tegner en rose

Hvordan man tegner en rose

Hvordan man tegner en rose

Hvordan man tegner en rose

Hvordan man tegner en rose

På forummet kan du sende billeder, som du har!

Hvordan man tegner en blomst

Hvordan man tegner en blomst i etaper

Hej, kære læsere af webstedet

Jeg vil gerne bruge denne artikel til temaet tegning af blomster. Det er blomster, der oftest er malet af børn i lykønskningskort til mødre, bedstemødre, søstre og brødre. Jeg mener børn i førskole og grundskolealder.

Det sker ofte, at et barn ikke kan tegne blomsten selv korrekt, han får det ikke, han bliver frustreret og vender sig til sine forældre om hjælp. Og hvordan man hjælper barnet til at tegne, for eksempel en rose, hvis du ikke ved hvordan? Det plejer jeg i en meget vanskelig situation, når mit barn beder mig om at vise ham, hvordan man tegne noget, fordi at tegne jeg har ingen specielle evner. Og det begynder at "klemme" billedet, sletter mere end en viskelæder og spilder noget papir, før du kan lave noget, der ligner det, du bad om at tegne.

Og vigtigst af alt kan du ikke virkelig forklare barnet, hvordan du tegner, for i slutningen af ​​billedet kan du ikke huske begyndelsen. For mange forældre, måske en velkendt situation?

Det er selvfølgelig meget godt, når et barn besøger en tegningscirkel. Så - ingen problemer: der læres han hvordan man tegner blomster, dyr, frugter, forskellige objekter. Og hvis ikke endnu? Hvordan hjælper du din lille kunstner?

Og jeg gjorde min opmærksomhed på lektionerne fra scene-by-stage tegning. Med deres hjælp kan du meget nemt skildre alt efter trin for trin.

Jeg var nødt til at bruge meget tid på at finde det, jeg havde brug for. Generelt har jeg samlet mange forskellige instruktioner, hvordan man tegner trinvis de enkleste og mest "populære" blomster, forarbejdede materialet og designet det til et lille katalog. Som følge heraf fik jeg 36 fordeler.

Jeg tilbyder denne "fordel" til din opmærksomhed. Forhåbentlig vil det hjælpe dig og dine små kunstnere til at designe feriekort og hilsner, og måske (hvem ved?) Vil give anledning til fremlæggelsen af ​​de kreative evner af dit barn.

Klik på billedet for at forstørre og begynde at tegne.

Hvordan man tegner en tulipan (1)

Dette er ikke alt! Her er et meget frisk udvalg, så mange som 18 varianter af scene-for-scenen tegning af blomster.

Hvordan man tegner en lilje

Tegn online! Med Flavion ansøgningen kan du tegne direkte på vores hjemmeside! I artiklen "Tegning online for børn" er en kort beskrivelse af dette program.

Og hvor er roserne? - du spørger. Først var de på denne side, og så besluttede vi at designe dem særskilt og oprette en side "Hvordan tegne en rose." Klik på dette link, og der vil være 21 varianter af en fasetegning af en rose.

Her finder du de enkleste anvisninger til tegning af blomster. De er fokuserede på børn på 4-7 år, der ikke har mulighed for eller et stort ønske om at besøge tegningskredsen, og at lave et lykønskningskort, for eksempel er en bedstemors fødselsdag meget ønskelig.

For dem, der viser interesse for tegning og har evnen, jeg råde dig læse artiklen "Sådan at lære dit barn at tegne", som beskriver flere måder at lære tegning, at forstå de fordele og ulemper ved hver metode og et link til de gratis video tutorials tegning for børn.

Så en anden video: "Hvor let er det at tegne forbløffende smukke blomster - peonies"

Og en video fra kanalen KapukiKanuki til de yngste kunstnere.

Hvordan kan du lide materialet?

Hvis du har et øjeblik, bedes du give din feedback i kommentarerne, lykkedes det at tegne blomster ved hjælp af disse instruktioner?

Du kan se andre artikler i "Hvordan tegne.", Samt abonnere på nyhedsbrevet og modtage nye artikler på din postkasse.

Andre interessante artikler fra denne rubrik

Hvordan man tegner en blomst - 11 kommentarer

Tak for en interessant og informativ artikel! Jeg ønsker dig held og lykke!

Jeg kom på dit websted på det rigtige tidspunkt. Sønnen kræver at lære at tegne blomster - og så et helt udvalg. Great - lad os nu bruge din tegneoplevelse. Tak.

Her er et udvalg af video lektioner:

Meget interessant om tegning. Jeg kan ikke tegne, men efter dine lektioner ser det ud til, at selv jeg kan! Jeg vil prøve!

Videoen er meget nyttig!

Dine tegninger er meget nyttige uden dem jeg tegnede dårligt, men når kæreste gav dit website jeg straks gik og nu er jeg meget største risuyu.Spasiba! Fremragende websted og dine billeder bare super.

Jeg kunne ikke tegne blomster, men jeg ville virkelig lære. og dit websted hjalp mig meget. Tak. -D

Ochen interesnyi urok. Kak raz iskala temu po risovaniju cvetov. Spasibo!

Tilføj en kommentar Annuller svar

 • Børn og sport (10)
 • Børnespil og aktiviteter (25)
 • Hvis du har tvillinger (6)
 • Børns sundhed (19)
 • Hvordan vælger man? (21)
 • Hvordan man tegner ...? (23)
 • Kalejdoskop (13)
 • Ferie med børn (43)
 • Gaver til børn (7)
 • Udvikling af tegnefilm og videoer (7)
 • Fortæl børnene (4)
 • Sadik og skole (9)

Modtag nye artikler via e-mail

Materialet på webstedet er beskyttet af ophavsret. Kopiering og placering af tekst og billeder på andre ressourcer er forbudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 89 = 96