30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Як намалювати квіти

Hvordan man tegner blomster (tegning af blomster)

Enhver person kan lære at tegne blomster ved hjælp af enkle trin-for-trin lektioner. Her er de mest detaljerede praktiske instruktioner om, hvordan man skildrer forskellige blomster.

Disse skrøbelige og smukke skabninger af naturen kan dekorere sig med ethvert mønster. For at afdække den skønhed af blomster, er det vigtigt at lære om funktionerne i deres proportioner at overføre formen af ​​kronblade og fløjlsagtig, korrekt arrangere alle dele af planten i rummet. Dette vil opnå et godt resultat, selvom du aldrig har været kendetegnet ved kunstneriske evner.

Hver række farver kan afbildes i form af knopp, åbnet eller allerede faldende blomsterstand. Ved hjælp af enkle trin-for-trin lektioner vil du mestre de vigtigste teknikker til at tegne disse sarte objekter. Her gives teknikker til hjælpelinjer og volumenoprettelse, som fuldt ud vil formidle blomsterens naturlige skønhed. Især effektivt vil tegningen se i farve, så vælg den lektion du kan lide og begynde at opfylde drømmen om at lære at tegne.

Hvordan man tegner blomster? Hvordan lærer man at tegne blomster?

Blomster er en af ​​skabernes mest charmerende skabninger. Blomster kan males på mange måder, du vælger den, du kan lide mest.

Først vil jeg give dig en lektion om tegning af farver i blyant. Meget enkel, selv et barn kan klare:

Se nu hvordan du kan tegne en gouache-blomst. Denne lektion er også enkel, men også meget smuk:

Prøv at tegne en blomstrende gren af ​​et æbletræ på denne lektion med akvarelblyanter. For at gøre tegningen klar og realistisk, skal du, når du tegner, give hvert lag et godt tørt, langsomt anvende et andet lag akvarel eller slag i en akvarelblyant:

Jeg ønsker dig succes!

Det er muligt at tegne en sådan buket.

Først tegne en buket oversigt bestående af blade og knopper af blomster.

I det næste trin trækker du kerne og pistle af hver blomst fra buket og tilføjer til en cirkel af knald en kop af mindre størrelse.

Tilføj derefter tulipanblomsterne til buket.

Vi vil tilføje en mere præcis form til vores tidligere konturer af blomsterknopper. Runde ud konturerne, konturen af ​​hver aktie i blomsterblade og tilføje buket tulipan blomster (de har tre spidse kronblade), let løft tulipan blomster på buketten.

Dekorer buket med et bånd og tegner 2 parallelle afrundede linjer rundt om stilkene over bladene.

Det er kun at tegne blyantblader af blomster og farver.

Sandsynligvis vil resultatet kun afhænge af, hvilken slags blomst du vil tegne, og hvor meget du professionelt tegner i princippet.

Det er ret skematisk at skildre en rose eller kamille.

Begynd altid at tegne med de største detaljer, og træk kun de mindre dele af blomsten.

Det er naturligvis vigtigt at tage højde for de særlige egenskaber i hver blomst, for de samme kamillearter - dette er antallet af kronblade og den korrekte runde form i roser - den flerlagede knopp.

Det er altid nødvendigt at starte med en simpel, senere vil det være mere komplicerede teknikker.

At tegne en række blomster er slet ikke svært, selvom du ikke skinner med kunstnerisk talent. Det vigtigste ved tegning af farver er at observere alle trin angivet i billedhints. Når du tegner nogle farver, er det vigtigt at være opmærksom på følgende nuancer:

 • hvor meget er kronbladets blomst;
 • Som på stilken er blomsterne selv;
 • hvilken form blomsterkladderne har.

Billedet nedenfor viser skemaet for trin-for-trin tegning af en cornflower.

Trin-for-trin skema for at tegne en tulipan:

Trin-for-trin tegning af narcissus:

Der er så mange farver i verden, og de ser anderledes ud. Derfor kan du tegne forbindelse fantasi, og en sådan blomst, som i sidste ende viser sig at blive afbildet på planeten der. Fantasy blomster er også meget behagelige og udvikle kreativ tanke.

Du kan se på blomsten for at prøve at tegne den og opnå en gradvis maksimal lighed. Nå, tegneteknikken er anderledes.

Nu fuld af forskellige ordninger og video med turn-baserede master klasser, kan du vælge nogen af ​​dem afhængigt af din professionalisme. Og du kan endda drømme op og skabe din egen unikke blomst.

her flere ordninger med gradvis tegning af farver, hvor en skitse af en knopp og en stamme først bliver lavet, så bliver kronblade og blade trukket:

Her er en anden kort video om, hvordan man tegner en blomsters fødselsdag tillykke med VKontakte. Sandt nok bruger forfatteren af ​​videoen til tegning af en blomst en tablet. At gøre det samme med musen vil være vanskeligere.

Det hele afhænger af hvilken slags blomst du vil male. Her er nogle ordninger til tegning af enkle farver.

Med denne ordning kan klare og barnet:

Her er det vigtigste at følge ordningerne trin for trin, og alt vil vise sig.

Tegn blomster trin for trin er ikke så svært, at det vigtigste, at det var muligt at se, hvor princippet, her for eksempel flere muligheder for at trække nogle blomster, tulipan, mælkebøtte, en blomst og solsikker.

ser hvad man skal tegne med blyanter eller maling. gouache eller akvarel. hvis det er maling, så er det bedre at tage en flok blomster, læg den foran dig og begynde at tegne. Først undgå detaljer, skitsere i det generelle omrids, arbejd så gennem detaljerne. der er kun to måder at lære at tegne, du skal kombinere dem: tegne fra naturen og kopiere andre forfatteres gode værker. og arbejder gennem og tænker gennem hvert trin for at forstå, hvordan forfatteren malede det, gør tegningen som om den var hans egen.

Hvordan man tegner en blomst

Hvordan man tegner en blomst i etaper

Hej, kære læsere af webstedet

Jeg vil gerne bruge denne artikel til temaet tegning af blomster. Det er blomster, der oftest er malet af børn i lykønskningskort til mødre, bedstemødre, søstre og brødre. Jeg mener børn i førskole og grundskolealder.

Det sker ofte, at et barn ikke kan tegne blomsten selv korrekt, han får det ikke, han bliver frustreret og vender sig til sine forældre om hjælp. Og hvordan man hjælper barnet til at tegne, for eksempel en rose, hvis du ikke ved hvordan? Det plejer jeg i en meget vanskelig situation, når mit barn beder mig om at vise ham, hvordan man tegne noget, fordi at tegne jeg har ingen specielle evner. Og det begynder at "klemme" billedet, sletter mere end en viskelæder og spilder noget papir, før du kan lave noget, der ligner det, du bad om at tegne.

Og vigtigst af alt kan du ikke virkelig forklare barnet, hvordan du tegner, for i slutningen af ​​billedet kan du ikke huske begyndelsen. For mange forældre, måske en velkendt situation?

Det er selvfølgelig meget godt, når et barn besøger en tegningscirkel. Så - ingen problemer: der læres han hvordan man tegner blomster, dyr, frugter, forskellige objekter. Og hvis ikke endnu? Hvordan hjælper du din lille kunstner?

Og jeg gjorde min opmærksomhed på lektionerne fra scene-by-stage tegning. Med deres hjælp kan du meget nemt skildre alt efter trin for trin.

Jeg var nødt til at bruge meget tid på at finde det, jeg havde brug for. Generelt har jeg samlet mange forskellige instruktioner, hvordan man tegner trinvis de enkleste og mest "populære" blomster, forarbejdede materialet og designet det til et lille katalog. Som følge heraf fik jeg 36 fordeler.

Jeg tilbyder denne "fordel" til din opmærksomhed. Forhåbentlig vil det hjælpe dig og dine små kunstnere til at designe feriekort og hilsner, og måske (hvem ved?) Vil give anledning til fremlæggelsen af ​​de kreative evner af dit barn.

Klik på billedet for at forstørre og begynde at tegne.

Hvordan man tegner en tulipan (1)

Dette er ikke alt! Her er et meget frisk udvalg, så mange som 18 varianter af scene-for-scenen tegning af blomster.

Hvordan man tegner en lilje

Tegn online! Med Flavion ansøgningen kan du tegne direkte på vores hjemmeside! I artiklen "Tegning online for børn" er en kort beskrivelse af dette program.

Og hvor er roserne? - du spørger. Først var de på denne side, og så besluttede vi at designe dem særskilt og oprette en side "Hvordan tegne en rose." Klik på dette link, og der vil være 21 varianter af en fasetegning af en rose.

Her finder du de enkleste anvisninger til tegning af blomster. De er fokuserede på børn på 4-7 år, der ikke har mulighed for eller et stort ønske om at besøge tegningskredsen, og at lave et lykønskningskort, for eksempel er en bedstemors fødselsdag meget ønskelig.

For dem, der viser interesse for tegning og har evnen, jeg råde dig læse artiklen "Sådan at lære dit barn at tegne", som beskriver flere måder at lære tegning, at forstå de fordele og ulemper ved hver metode og et link til de gratis video tutorials tegning for børn.

Så en anden video: "Hvor let er det at tegne forbløffende smukke blomster - peonies"

Og en video fra kanalen KapukiKanuki til de yngste kunstnere.

Hvordan kan du lide materialet?

Hvis du har et øjeblik, bedes du give din feedback i kommentarerne, lykkedes det at tegne blomster ved hjælp af disse instruktioner?

Du kan se andre artikler i "Hvordan tegne.", Samt abonnere på nyhedsbrevet og modtage nye artikler på din postkasse.

Andre interessante artikler fra denne rubrik

Hvordan man tegner en blomst - 11 kommentarer

Tak for en interessant og informativ artikel! Jeg ønsker dig held og lykke!

Jeg kom på dit websted på det rigtige tidspunkt. Sønnen kræver at lære at tegne blomster - og så et helt udvalg. Great - lad os nu bruge din tegneoplevelse. Tak.

Her er et udvalg af video lektioner:

Meget interessant om tegning. Jeg kan ikke tegne, men efter dine lektioner ser det ud til, at selv jeg kan! Jeg vil prøve!

Videoen er meget nyttig!

Dine tegninger er meget nyttige uden dem jeg tegnede dårligt, men når kæreste gav dit website jeg straks gik og nu er jeg meget største risuyu.Spasiba! Fremragende websted og dine billeder bare super.

Jeg kunne ikke tegne blomster, men jeg ville virkelig lære. og dit websted hjalp mig meget. Tak. -D

Ochen interesnyi urok. Kak raz iskala temu po risovaniju cvetov. Spasibo!

Tilføj en kommentar Annuller svar

 • Børn og sport (10)
 • Børnespil og aktiviteter (25)
 • Hvis du har tvillinger (6)
 • Børns sundhed (19)
 • Hvordan vælger man? (21)
 • Hvordan man tegner ...? (23)
 • Kalejdoskop (13)
 • Ferie med børn (43)
 • Gaver til børn (7)
 • Udvikling af tegnefilm og videoer (7)
 • Fortæl børnene (4)
 • Sadik og skole (9)

Modtag nye artikler via e-mail

Materialet på webstedet er beskyttet af ophavsret. Kopiering og placering af tekst og billeder på andre ressourcer er forbudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 15 = 23